Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Patrubány Miklós és az én bocsánatkérésem


Tárgy: felszólítás
Tisztelt Uram!
A szem√©lyemet s√©rt√Ķ √°ll√≠t√°sokat tartalmaz√≥ √≠r√°sa miatt √°ltalam √Ėn ellen kezdem√©nyezett b√ľntet√Ķ elj√°r√°s megsz√ľntet√©sre ker√ľlt, mivel a tov√°bbiakban m√°r nem k√≠v√°ntam az √Ėn b√ľntet√Ķjogi felel√Ķss√©g√©nek b√≠r√≥s√°gi meg√°llap√≠t√°s√°t.
Mindez annak tudhat√≥ be, hogy az √ľgyben tavaly november 21-√©n tartott b√≠r√≥s√°gi meghallgat√°s keret√©ben √Ėn v√°llalta az √°ltalam megfogalmazott helyreigaz√≠t√°s k√∂zz√©t√©tel√©t √©s a s√©relmezett tartalmak elt√°vol√≠t√°s√°t a vil√°gh√°l√≥r√≥l.
Ennek megfelel√Ķen ezennel elk√ľld√∂m √Ėnnek a k√∂zlend√Ķ sz√∂veget, √©s felsz√≥l√≠tom, hogy levelem k√©zhezv√©tel√©t√Ķl sz√°m√≠tott 8 napon bel√ľl azt a feljelent√©semben szerepl√Ķ √≠r√°ssal azonos m√≥don tegye k√∂zz√©, egy√ļttal a blogj√°n m√©g mindig megtal√°lhat√≥, kor√°bbi, engem s√©rt√Ķ √≠r√°sait pedig t√∂r√∂lje onnan.
Amennyiben ezen felsz√≥l√≠t√°somnak hat√°rid√Ķn bel√ľl nem tenne eleget, √ļgy a jogellenes √°llapot fenntart√°sa miatt k√©nytelen leszek √Ėnnel szemben a b√ľntet√Ķ elj√°r√°s lefolytat√°sa ir√°nt int√©zkedni.
Budapest, 2014. március 20-án Üdvözlettel


Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének
elnöke

Alul√≠rott Posta Imre, aki a vil√°gh√°l√≥n hozz√°m √©rkezett √°lh√≠rek alapj√°n magam is t√∂bb √≠zben Patrub√°ny Mikl√≥sra, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂k√©re n√©zve s√ļlyosan s√©rt√Ķ kijelent√©seket tettem, illetve szem√©ly√©t r√°galmaz√≥ √≠r√°sokat forgalmaztam, ezennel beismerem t√©ved√©semet. Megk√∂vetem az MVSZ eln√∂k√©t a neki okozott h√°tr√°ny√©rt, a s√©rt√Ķ irom√°nyokat visszavonom √©s elt√°vol√≠tom azokat az √°ltalam kezelt honlapokr√≥l, blogokr√≥l.

Posta Imre

Kelt: Szigetszentmikl√≥s, 2014. m√°rcius …

Na ezzel meg is voln√°nk! Akkor kezdj√ľk az elej√©n! Mikl√≥s, √©n v√°llaltam, hogy a teljesen ny√≠lt k√∂z√∂ss√©gi oldalunkra felteheted, vagy feltetetheted -, ha ezzel szem√©lyesen nem √©rsz r√° foglalkozni - az √°ll√°sfoglal√°sod. Nem kellett volna r√° v√°rni eddig, hisz a „becs√ľlet” nem v√°rhat. De v√°rt. Arr√≥l sz√≥ sem volt, hogy t√∂r√∂lj√ľnk b√°rmit is, mert ha lett volna, azt a v√°laszt kaptad volna, hogy ez m√°r nem rajtam m√ļlik. A k√∂z√∂ss√©g ir√°nyelveivel ellenkezik - √©s ebben a k√∂z√∂ss√©gben √©n is csak egy vagyok, m√©g ha a sok admin k√∂z√ľl is olyan -, akinek a nev√©t megismerte, aki merte. De valahol meg is van a besz√©lget√©s√ľnk hanganyaga, ha fontos, el√Ķkereshetem. R√©szemr√Ķl az „√ľgy” letudva, b√°r rem√©lem siker√ľlt bel√°tnod, hogy a „b√≠r√≥s√°gi” √ļt sehov√° nem vezet. Mondottam neked, hogy a „nagys√°g” √°tka, ha valakit le√ľgyn√∂k√∂znek. B√°r ciki, ha azt√°n t√©nyleg el√Ķker√ľlnek a bizony√≠t√©kok is. Ez fokozottan illik r√°d, mint felel√Ķs k√∂zszerepl√Ķre. A b√≠r√≥s√°gon sz√°modra meger√Ķs√≠tetem, hogy a form√°lis logika szab√°lyai szerint egy Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke 2014-ben √©s m√°r 12 √©vvel kor√°bban sem lehetett √©s lehet m√°s, mint „√ľgyn√∂k”. Persze „√ľgyn√∂k√∂k” vannak sokf√©l√©k. Te√©rted k√∂r√∂mszakadt√°ig harcol Bene G√°bor (aki v√©lem√©nyem szerint ugyancsak s√°ros), Gonda Laci (h√°√°√°√°t…, de akinek az√©rt a ford√≠tott cikkeit rendesen hozza f√Ķsodrat√ļ h√≠rkeres√Ķ, Szervusz Ausztria…kateg√≥ri√°ban). Ugye milyen √©rdekes ez a „kir√°lys√°g”, Szent Korona, Alkotm√°nyoz√≥sdi √©s k√∂zben rev√≠zi√≥sdi, auton√≥mi√°sdi √©s Habsburg renov√°ci√≥s „Nagy Magyarorsz√°g-os t√∂rt√©net?
Csak p√°r esem√©nyt sorolok fel, ami sz√∂get kell √ľss√∂n a fejekbe!
A Magyarok H√°za, ahol a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge sz√©kel, kor√°bban a Szovjet Kult√ļra H√°za volt, k√∂zismertebb nev√©n „KGB-k√∂zpont” (egy a sokb√≥l).
Mikor az ott megind√≠tott √Ārp√°dh√≠r TV-be beinvit√°lt a m√Ľsorvezetet√©ssel Patrub√°ny √°ltal megb√≠zott Kubinyi Tam√°s, √Ķ is jelezte, hogy a „falnak is f√ľle van”. Oda j√≥l √∂ssze lettek terelve a „magyar nemzeti √©rzelm√Ľek”. Tam√°s azt is mondta, hogy Patrub√°ny-nak nem tetszik, hogy √©n ott vagyok, s b√°r k√©rdeztem az ok√°t, nem tudott, vagy nem akart v√°laszolni erre. Bevallom, akkor m√©g nem figyeltem √©n arra, hogy kir√Ķl is van sz√≥. Tudom√°sul vettem. K√∂zben nagyon hamar megsz√Ľnt a TV, igen k√ľl√∂nleges k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt.
√Āll√≠t√≥lag Nov√°k Tam√°s (Nov√°kfalva-Velem, gy√©m√°ntkeresked√Ķ…, MSZ, MVSZ, J√≥bik…t√°mogat√≥, egy√©bk√©nt „√∂rm√©ny” √©s nagyon nem tiszta .- sz√°momra- a titkosszolg√°lati h√°ttere, vette meg, de √ļgy, hogy 10 milli√≥t tett let√©tbe az √ľzemeltet√©s√©re √©s mell√© adott egy szervez√Ķt is, aki a p√©nzt √©s a m√Ľsorokat kezelte. Nem sokkal ezt√°n a „h√∂lgy” lel√©pett a p√©nzzel √©s a m√°r megl√©v√Ķ m√Ľsorokkal is, ahogy azt velem tudatt√°k √©s cser√©be a Nov√°kot √©rt k√°r√©rt az √©p√ľlethez tartoz√≥ Magyarok K√°v√©z√≥j√°t (ahov√° Nov√°k J√≥bikot k√©pzelte el a fels√Ķ szintre elkvart√©jozni) kapta meg Patrubanyt√≥l. Nos, nem tudom, hogy √≠gy van –e, de az biztos, hogy a Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek a XV. ker√ľletben ugyan√≠gy ker√≠tett egy lepusztult √©p√ľletet sz√©kh√°znak…, de a v√©g√©t tudj√°tok. Jelenleg m√°r csak Vukics√©k edzenek ott –ha igaz.
De most tekints√ľnk el att√≥l, hogy mi a lehets√©ges √©s att√≥l is, hol tartunk most. Itt √°ll p√°r kor√°bbi nyilatkozat, amely ugyan hossz√ļ, de a t√©nyszer√Ľs√©g kedv√©rt itt kell legyen.

Nyilatkozat

1. Nem vagyok azonos azzal a szem√©llyel -"Nicolae Patrubani, fost contabil sef la ICE Dunarea" azaz "Nicolae Patrubani az ICE Dunarea c√©g volt f√Ķk√∂nyvel√Ķje"- akir√Ķl egyes rom√°niai h√≠rport√°lok azt √°ll√≠tj√°k, hogy a rom√°niai dikt√°torhoz k√∂zel √°llt √©s a dikt√°tor - 2009. √©vre sz√°m√≠tva, mintegy 2000 milli√°rd forintra becs√ľlt - mag√°nvagyon√°val kapcsolatba hozhat√≥ volt.

2. Az illet√Ķ szem√©llyel nem vagyok rokoni viszonyban, soha nem tal√°lkoztam vele, √©s soha semmilyen - sem k√∂zvetlen, sem k√∂zvet√≠tett - kapcsolatban vele nem √°lltam.

3. Egy Nicolae Patrubani nev√Ľ, magas rang√ļ bukaresti banktisztvisel√Ķr√Ķl volt tudom√°som. √Čdesap√°m, a ma 87 √©ves dr. Patrub√°ny Mikl√≥s valamikor √©vtizedekkel ezel√Ķtt kuri√≥zumk√©nt mes√©lte, hogy Medgyesen, ahol az egyik gy√°r k√∂nyvel√Ķjek√©nt dolgozott, egyszer beh√≠vatt√°k a bankba, mondv√°n, hogy egy bukaresti inspektor k√≠v√°n vele besz√©lni. Szorongva ment be, hiszen 1948-ban oszt√°lyellens√©gg√© min√Ķs√≠tett√©k a kommunist√°k, √©s ennek eredm√©nyek√©nt k√©nyszer√≠t√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt ker√ľlt Medgyesre. Meglepet√©s√©re nem valamely sz√°monk√©r√©sben volt r√©sze, hanem egyszer√Ľen az t√∂rt√©nt, hogy a bukaresti inspektor nev√©t egyetlen bet√Ľ k√ľl√∂nbs√©ggel ugyan√ļgy √≠rt√°k, mint az √∂v√©t, √©s a helyb√©liek √∂ssze akart√°k ismertetni vele. Besz√©lget√©s√ľk r√∂vid volt, amelyb√Ķl kider√ľlt, hogy a k√©t csal√°d k√∂z√∂tt semmilyen rokoni kapcsolat nem l√©tezik. Soha t√∂bb√© nem l√°tta, nem hallott r√≥la. Azt sem tudja, hogy m√©g √©l-e?

4. Az az állítás, hogy tizenkilenc éves koromban beléptem volna a román kommunista pártba valótlan.

5. Az az √°ll√≠t√°s, hogy kolozsv√°ri di√°k√©veim sor√°n a kommunista p√°rt √°ll√≠tott volna a di√°kr√°di√≥ magyar ad√°s√°nak √©l√©re val√≥tlan. El√Ķd√∂m G√°sp√°r S√°ndor, a marosv√°s√°rhelyi magyar r√°di√≥ szerkeszt√Ķje v√°lasztott ki erre a tiszts√©gre. Semmilyen p√°rtos meghallgat√°shoz, net√°n kinevez√©shez nem k√∂t√∂tt√©k akkori szerepv√°llal√°somat.

6. 1976-ban, a kolozsv√°ri m√Ľszaki egyetem elv√©gz√©se ut√°n, tanulm√°nyi eredm√©nyeim alapj√°n gyakornok m√©rn√∂kk√©nt ker√ľltem a bukaresti f√©lvezet√Ķ gy√°rba. Ebben a v√°laszt√°somban sem a kommunista p√°rt, sem a rom√°n titkosszolg√°lat nem befoly√°solt. Sem Bukarestben, sem azt megel√Ķz√Ķen, sem azt k√∂vet√Ķen, nem voltam √©s nem vagyok sem munkat√°rsa, sem bedolgoz√≥ja, sem √ľgyn√∂ke egyetlen titkos, vagy titkosan m√Ľk√∂d√Ķ szervezetnek sem.

7. Sz√©kely vagyok, mert √Čdesany√°m cs√≠kkozm√°si sz√©kely volt. √Čdesap√°m erd√©lyi √∂rm√©ny-magyar. Nevem apai √°gon √∂r√∂k√∂lt √∂rm√©ny n√©v. A Patrub√°ny csal√°d erzs√©betv√°rosi √∂rm√©ny csal√°d volt. Pongr√°tz Gergely b√°tyja √Ėd√∂n, csal√°dfa vizsg√°lataival bizony√≠totta a Patrub√°ny √©s Pongr√°tz √∂rm√©ny csal√°dok rokons√°g√°t.

Budapest, 2009. október 24-én

Patrub√°ny Mikl√≥s Istv√°n √Ād√°m, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke
http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/24/patrubany-miklos-valasza-az-ot-ert-tamadasra/

Ultim√°tum a f√Ķparancsnoknak? – avagy Felel√Ķs utal√°s a k√©ptelens√©gre
Magyarorsz√°g mai sanyar√ļ sors√°nak l√°tlelet√©t az orsz√°gos m√©ret√Ľ f√©lrevezet√©s √©s megt√©veszt√©s teszi teljess√©.
Az orsz√°g milli√≥inak megt√©veszt√©s√©t legink√°bb tetten √©rhet√Ķen a k√∂zelm√ļltban √©letre h√≠vott, mag√°t Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek nevez√Ķ szervezet esete p√©ld√°zza. Harcias, hagyom√°ny√°pol√≥ √©s – v√°lasztott vezet√Ķje r√©v√©n – az √Ķs√∂k √©s a h√Ķs√∂k tisztelet√©t napiparanccs√° tev√Ķ arculat√°nak l√°tt√°n sok j√≥hiszem√Ľ ember v√°lik k√∂vet√Ķj√©v√©.
Ennek akár örvendhetnénk is.
√Ām felel√Ķss√©gem arra k√∂telez, hogy figyelmeztessek. Figyelmeztetve k√©rdezzek.
Adva van egy szervezet, a Magyarok Sz√∂vets√©ge, amely augusztusban, nagy nyilv√°noss√°got kapott, hangzatos Ki√°ltv√°nyban sz√≥l√≠totta fel a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√∂t, a budapesti parlamentet √©s a korm√°nyt, hogy legk√©s√Ķbb 2009. okt√≥ber 23-ig kezdjen alkotm√°nyoz√≥ munk√°ba, a t√∂rt√©neti magyar alkotm√°ny vissza√°ll√≠t√°s√°ra.
√Čs adva van ennek a szervezetnek az eln√∂ke, Vukics Ferenc, aki nekem a Magyar K√∂zt√°rsas√°g honv√©d √Ķrnagyak√©nt mutatkozott be.
Ami t√∂rt√©nt, az nem m√°s, minthogy egy magyar honv√©dtiszt ultim√°tumot adott a magyar honv√©ds√©g f√Ķparancsnok√°nak, a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂knek, valamint annak az orsz√°ggy√Ľl√©snek, amelynek t√∂rv√©nyeire √Ķ, mint katonatiszt felesk√ľd√∂tt.
Id√©zz√ľk a Ki√°ltv√°nyt:
Felsz√≥l√≠tjuk az √Āllamf√Ķt, az Orsz√°ggy√Ľl√©st √©s a Korm√°nyt, hogy okt√≥ber 23-ig kezdje meg az alkotm√°nyos rend helyre√°ll√≠t√°s√°t!
K√©t h√≥napon bel√ľl meg kell ind√≠tani az alkotm√°nyoz√°s folyamat√°t az al√°bbiak szerint:
(…)
Amennyiben a hatalmon l√©v√Ķk nem ismerik el a magyar alkotm√°nyoss√°got, nem ind√≠tj√°k el a jogfolytonoss√°g helyre√°ll√≠t√°s√°nak folyamat√°t 2009. okt√≥ber 23-ig, akkor alkotm√°nyjogi jogos v√©delemre, polg√°ri engedetlens√©gre h√≠vunk mindenkit!
K√©r√ľnk minden egy√©nt √©s t√°rsadalmi szervezetet, aki ezzel egyet√©rt, hogy ezen k√∂vetel√©s√ľnkben csatlakozzon hozz√°nk!
A Magyarok Sz√∂vets√©ge Orsz√°gos Gy√Ľl√©se
K√©rdezem magyar testv√©reimt√Ķl, hogy h√°ny √≥r√°t t√∂lthet szabadl√°bon a vil√°g b√°rmely √°llam√°ban az a katonatiszt, aki a maga, vagy az √°ltala vezetett szervezet nev√©ben ultim√°tummal √©s engedetlens√©ggel fenyegeti meg azt az √°llamot, amelynek √Ķ maga – t√∂bbek k√∂z√∂tt feletteseivel szembeni engedelmess√©gre – felesk√ľd√∂tt katon√°ja?
Mindezt magyar n√©p√ľnket f√©ltve, figyelmeztetve k√©rdeztem.
A k√©rd√©sre els√Ķk√©nt magam v√°laszolok. Nem, ez k√©ptelens√©g. Ez csak akkor lehets√©ges, ha mindezzel egyet√©rt maga a mai magyar √°llam, kezdve a honv√©delmi miniszterrel, folytatva a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂kkel, a korm√°nnyal, a korm√°nyp√°rtokkal, el eg√©szen parlamenti ellenz√©kig. √Čs ha mindez az √Ķ akaratuk szerint t√∂rt√©nik.
Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
A fenti √≠r√°s a HONLEV√ČL ma megjelent okt√≥beri sz√°m√°ban olvashat√≥ r√©szlet Patrub√°ny Mikl√≥s t√°rc√°j√°b√≥l. A teljes √≠r√°s ott olvashat√≥ A gy√Ķzelem napja – Sz√©kelyk√©nt a megt√©veszt√©s ellen c√≠m alatt.
Budapest, 2009. október 21.
MVSZ Sajtószolgálat
Nemzeti InternetFigyel√Ķ

K√∂v√©r L√°szl√≥ terjesztette r√≥lam, hogy √ľgyn√∂k vagyok! - interj√ļ Patrub√°ny Mikl√≥ssal
Patrub√°ny Mikl√≥s- Tartozom egy vallom√°ssal: noha h√ļsz esztendeje ismerj√ľk egym√°st, Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge tagk√©nt √©vek √≥ta t√°volr√≥l figyelem az √Ėn munk√°j√°t, mert megzavartak azok a h√≠rek, melyeket terjesztettek: miszerint √∂n √ľgyn√∂k, m√°s r√©mh√≠rek szerint a h√≠rhedt Securitatenak dolgozott, illetve nemzetbiztons√°gi kock√°zatot jelent Magyarorsz√°g sz√°m√°ra. Most, amikor kezembe ker√ľlt az MVSZ VII. Vil√°gkongresszus√°nak gazdag tartalm√ļ programf√ľzete, √ļgy d√∂nt√∂ttem, √ļjs√°g√≠r√≥k√©nt nem mehetek el sz√≥ n√©lk√ľl az esem√©ny mellett. Ez a nemzeti sorsk√©rd√©seinket felvonultat√≥ programsorozat ellent mondani l√°tszik az √∂nr√Ķl terjesztett h√≠reknek. Mi az igazs√°g?

- Engem arra tan√≠tottak a sz√ľleim, hogy √°lljak j√≥t magam√©rt! Soha nem voltam, nem vagyok, √©s nem leszek semmilyen titkos- vagy titkosan m√Ľk√∂d√Ķ t√°rsas√°gnak sem tagja, sem alkalmazottja, sem bedolgoz√≥ja. K√©r√©semre vett√ľk fel ezt a mondatot a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge bel√©p√©si nyilatkozat√°ra, valamikor a kilencvenes √©vek derek√°n. Akkor, amikor kirajzol√≥dott: nek√ľnk civileknek nincsenek meg az eszk√∂zeink ahhoz, hogy valaha tiszt√°n l√°ssunk ebben a k√©rd√©sben, hogy a titkosszolg√°latok mely √ľgyn√∂keiket hov√° dobj√°k be, kiket tartanak meg, eff√©le eszk√∂z√∂k nek√ľnk nem √°llnak rendelkez√©s√ľnkre, teh√°t mi egyet tehet√ľnk: fogadalomszer√Ľ vallom√°st k√©r√ľnk a bel√©p√Ķkt√Ķl, s az ut√≥korra b√≠zzuk az √≠t√©lkez√©st. Ezeket a bel√©p√©si nyilatkozatokat eltessz√ľk √©s megvet√©s illeti azt a szem√©lyt, illetve lesz√°rmazottj√°nak lesz√°rmazottj√°t is, ha kider√ľl valakir√Ķl, hogy becsapta kort√°rsait √©s sorst√°rsait. Egy√©bk√©nt nyolc esztendeje vagyok a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke. K√∂v√©r L√°szl√≥ volt egyik legf√Ķbb terjeszt√Ķje e r√°galomnak. Neki is elegend√Ķ id√Ķ √°llt rendelkez√©s√©re ahhoz, ha √ļgy v√©li, hogy bizony√≠tani tudja, miszerint idegen √©rdekeket szolg√°ln√©k, el√Ķ√°llhatott volna ezekkel a bizony√≠t√©kokkal nyolc √©v alatt.
- Igaz a h√≠r, hogy √Ėn a Securitatenak dolgozott?

- Hogy dolgoztam volna? Soha nem dolgoztam, nem vagyok tagja, sembedolgoz√≥ja, sem alkalmazottja semmilyen titkos t√°rsas√°gnak, nemhogy a Securitatenak! Engem is vallattak √©s faggattak a di√°k√©veimben, de soha nem v√°llaltam semmif√©le k√∂z√∂ss√©get vel√ľk, s√Ķt azzal a tudattal √©ltem, ha v√©letlen√ľl meg tudn√°nak t√∂rni, akkor √∂ngyilkosnak kell lenni ¬- ezzel a tudattal √©lek mindm√°ig. Enn√©l sz√∂rny√Ľbb r√°galom nincs! Ezt nyilv√°n politikai megfontol√°sb√≥l tal√°lt√°k ki, meg akart√°k akad√°lyozni, hogy a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂k√©v√© v√°ljak, illetve, hogy ebb√Ķl a tiszts√©gb√Ķl kibuktassanak. Sz√∂rny√Ľ k√°rt okoztak ezzel a magyar t√°rsadalomban, mert a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge vezet√Ķj√©nek nem fantomk√©pekkel, annak eloszlat√°s√°val kellene viaskodnia, hanem v√©gezhetn√© m√©g hat√©konyabban munk√°j√°t. Sok embert elriasztottak t√Ķl√ľnk, mert ha √Ėn, aki kor√°bbr√≥l ismert, m√©gis elbizonytalanodott, akkor elk√©pzelhet√Ķ, h√°nyan vannak m√©g a magyar t√°rsadalomban, akik az√©rt nem k√∂zeledtek ehhez a Vil√°gsz√∂vets√©ghez, mert elhintett√©k, hogy idegen √©rdeket k√©pvisel√Ķ √ľgyn√∂k√∂k vezetik a Vil√°gsz√∂vets√©get. Ez a k√°r a magyars√°g eg√©sz√©nek √°rtott, nem csak a Vil√°gsz√∂vets√©gnek. Az√©rt, hogy nem tudunk hat√©konyabb munk√°t v√©gezni, hogy nem tudjuk a magyarellenes er√Ķk kez√©t nagyobb er√Ķvel lefogni olyan v√°ls√°ghelyzetben, mint amilyenben most Magyarorsz√°g van, ez√©rt azok felelnek, akik ezt a r√°galom-hadj√°ratot √ļtj√°ra ind√≠tott√°k √©s m√©lyen besulykolt√°k - suttog√≥ propagand√°val - a magyar t√°rsadalom tudat√°ba.
- A Magyarok Világszövetsége mindmáig nem kap állami támogatást.

- Ez bonyolult politikai k√©rd√©s. Ez nem vezethet√Ķ vissza csup√°n erre a r√°galom-hadj√°ratra. Sajnos nem az MSZP √©s az SZDSZ vonta meg a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°sunkat, hanem az, akit√Ķl legkev√©sb√© v√°rtuk: a Fidesz √©s a Kisgazdap√°rt egy√ľttes szavazatukkal, 11 szavazatk√ľl√∂nbs√©ggel vont√°k meg 2000 szeptember√©ben a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°sunkat, ennek k√∂vetkezt√©ben 2001 janu√°r 1-t√Ķl egyetlenegy fill√©r √°llami t√°mogat√°sban nem r√©szes√ľlt√ľnk.
- Tudom√°som szerint a h√°tt√©rben Boross P√©ter, az MVSZ akkori eln√∂kjel√∂ltje √°llt, s aki beny√ļjtotta a Parlamentnek a "megvon√°si tervezetet", nem m√°s, mint Her√©nyi K√°roly, a Magyar Demokrata F√≥rum egyik kulcsembere.

- A h√°tt√©rben Cso√≥ri S√°ndor √°llt, az el√Ķt√©rben √°llt Her√©nyi K√°roly, akiP√≥s√°n L√°szl√≥ fideszes k√©pvisel√Ķvel k√∂z√∂sen ny√ļjtott√°k be azt a m√≥dos√≠t√≥ ind√≠tv√°nyt, mely szerint az el√Ķir√°nyzott 237 milli√≥ forintot nulla forintra reduk√°lt√°k. P√≥s√°n L√°szl√≥ nem jelent meg a szavaz√°son, Her√©nyi K√°roly pedig visszavonta az ind√≠tv√°ny√°t, nem tudni, kinek a nyom√°s√°ra. T√©ny, hogy sz√∂rny-koal√≠ci√≥ √°llt mell√©nk, az MSZP, az SZDSZ, a MI√ČP √©s az MDF √°llt a mi oldalunkra, m√≠g a Kisgazdap√°rt √©s a Fidesz egyhang√ļan az ellen√ľnk szavaz√≥k oldal√°ra √°llt. Ez az igaz √©s hiteles t√∂rt√©net. Az MSZP √©s az SZDSZ r√∂h√∂ghetett a mark√°ba, mert √Ķk akkor sem mert√©k megvonni a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°st a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t√Ķl, amikor Horn Gyula volt a minisztereln√∂k 1996-ban, amikor a Magyarok IV. Vil√°gkongresszusa tombolva kif√ľty√ľlte Horn Gyul√°t, aki saj√°t minisztereln√∂ki keret√©b√Ķl adta oda azt a 40 milli√≥ forintot, amelyb√Ķl megszervezt√©k az akkori Vil√°gkongresszust. M√©gsem merte megl√©pni, hogy k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°s n√©lk√ľl hagyja a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t. Az√≥ta a t√∂rt√©nelem bebizony√≠totta, hogy t√©vedtek az urak, ezt beismerni azonban nincs lelkierej√ľk, √≠gy tov√°bbra is makacsul arra j√°tszanak, hogy majdcsak megbukik a Vil√°gsz√∂vets√©g Patrub√°ny Mikl√≥ssal egy√ľtt, s akkor elmondhatj√°k, hogy nekik volt igazuk. Ut√°nam j√∂het vak, s√°nta, b√©na, vagy gyenge elm√©j√Ľ a Vil√°gsz√∂vets√©g √©l√©re, neki visszaadj√°k majd a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°st, csak az√©rt, hogy menthess√©k magukat √©s tiszt√°ra moshass√°k ezt a v√©tk√ľket, amit elk√∂vettek az elm√ļlt nyolc √©vben.
- Kiknek √°ll az √ļtj√°ban? Mi√©rt ez az er√Ķs ellen√°ll√°s az √∂n ir√°ny√°ban?

- Emberi hi√ļs√°gok is k√∂zrej√°tszottak. Cso√≥ri S√°ndor (kor√°bbi eln√∂k/szerk. megj.) megmondta nekem, amikor eln√∂kjel√∂ltt√© v√°ltam: - Ha Te leszel a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke, megmutatom neked, hogy nem lesz Vil√°gsz√∂vets√©g! Bizony√°ra m√°st szeretett volna l√°tni az MVSZ √©l√©n, s el√©g hatalmasnak √©rezte mag√°t, miut√°n Antall J√≥zsefb√Ķl j√°tszi k√∂nnyeds√©ggel kre√°lt minisztereln√∂k√∂t, hogy a Vil√°gsz√∂vets√©g eln√∂k√©nek sors√°t is √Ķ egyszem√©lyben d√∂ntse el! Miut√°n ez nem siker√ľlt, k√∂vetkezett a bossz√ļ-hadj√°rat. A Fidesz nem rendelkezett inform√°ci√≥kkal a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t illet√Ķen. √ēk Cso√≥ri S√°ndor v√©leked√©s√©re hagyatkoztak, aki megm√©rgezte k√∂r√ľl√∂ttem a leveg√Ķt. Azt hiszem, nincs m√°s oka, mint emberi hi√ļs√°g, hisz neki le kellett k√∂sz√∂nnie nyolc √©v ut√°n, s nem azt helyezhette maga ut√°n, akit szeretett volna (Boross P√©ter volt az ellenjel√∂lt. szerk. megj.)

- Tov√°bbgondolva, azt hiszem m√©g komolyabb (politikai) er√Ķk √°llhattak a
cél mögött, hogy egyáltalán ne legyen Magyarok Világszövetsége, hisz
hathat√≥s √©rdekk√©pviselet n√©lk√ľl gyeng√ľl az √∂sszmagyars√°g.
- √ćgy van. Nagyon j√≥l l√°tja. Teh√°t voltak√©ppen a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge velem egy√ľtt mindenkinek √ļtj√°ban √°ll, aki a mai glob√°lis t√Ķk√©t szeretn√© szolg√°lni, amelyik a nemzetek felsz√°mol√°s√°t, a nemzetek elegy√≠t√©s√©t √©s sz√©tsz√≥r√°s√°t, a nemzetek n√©pp√©, s√Ķt cs√Ķcsel√©kk√© val√≥ lefokoz√°s√°t tartja politikai c√©lj√°nak √©s eszk√∂z√©nek. Olyan szervezetre, nincs sz√ľks√©g, amely els√Ķ helyre helyezi √©rt√©krendj√©ben a nemzetet, az igazs√°got, az emberi tisztess√©get, a m√©lt√≥s√°got! Ezek mind olyan √©rt√©kek, melyek √ļtj√°ban √°llnak annak a lealjas√≠t√≥, lealacsony√≠t√≥ sz√°nd√©knak, amiv√© lassan ezek az er√Ķk ledar√°lni k√≠v√°nj√°k a vil√°got. Ha vannak e globalista sz√°nd√©knak magyarorsz√°gi helytart√≥i √©s k√©pvisel√Ķi, m√°rpedig vannak, akkor azoknak mi √ļtj√°ban √°llunk. T√©ny, hogy ma a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge az egyetlen magyar szervezet, mely kiz√°r√≥lag a magyar n√©pakaratb√≥l t√°pl√°lkozik, ahogyan ezt a magyar n√©pakaratot felfogja, s a sok orsz√°gb√©li jelenl√©t√©vel √©rz√©kelni tudja. De biztosan nem vagyunk, nem lesz√ľnk sem kiszolg√°l√≥i, sem b√°rgy√ļ elfogad√≥i, sem b√°tortalan t√©tlenked√Ķi, illetve n√©z√Ķi annak a folyamatnak, mellyel megpr√≥b√°lj√°k t√∂nkretenni orsz√°gunkat √©s nemzet√ľnket.
- Eln√∂k √ļr, √©rdekes bejelent√©st tett a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge VII.
Kongresszus√°nak nyit√≥ napj√°n: a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g √ľgy√©ben zajl√≥ n√©pszavaz√°s eredm√©ny√©vel kapcsolatban s√ļlyos csal√°sr√≥l besz√©lt, s √°ll√≠t√°sa szerint mintegy hatsz√°zezer szavazatot elcsaltak 2004. december 5-√©n. Besz√©lne err√Ķl a n√©pszavaz√°si csal√°sr√≥l?

- Ezt a t√©ny√°ll√°st 2004-ben m√©g a jogorvoslati id√Ķ keret√©n bel√ľl meg√°llap√≠tottuk. Amikor beadv√°nyunk nyom√°n a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g az
elm√ļlt 18 √©v magyar demokr√°cia-t√∂rt√©net√©ben egyetlen alkalommal
megsemmisített egy országos szavazási eredményt, akkor mi ezt a négy
helysz√≠nt m√°r ismert√ľk. Az elvi felvet√©s√ľnket ezekkel a konkr√©t p√©ld√°kkal al√°t√°masztottuk, amit a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g elismert √©s ennek nyom√°n rendelte el az √°ltalunk megnevezett 1152 szavaz√≥k√∂rben az eredm√©ny √ļjb√≥li meg√°llap√≠t√°s√°t. Magyarorsz√°g t√∂bbrendb√©li trag√©di√°j√°nak egyik okoz√≥ja ez a v√°laszt√°si t√∂rv√©ny, amely √ļgy fogalmaz, √©s amelyik ennek eredm√©nyek√©pp lehet√Ķv√© teszi, hogy m√©g a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g hat√°rozat√°t is elszabot√°lhatj√°k, ak√°rh√°ny szavaz√≥k√∂rben v√©l√ľnk hib√°t felfedezni, mert nem azt mondja a t√∂rv√©ny, hogy √ļjra meg kell sz√°molni a szavazatokat, hanem csup√°n az eredm√©nyt kell √ļjb√≥l meg√°llap√≠tani. Ez a mad√°rnyelv√Ľ √©s cs√ļsztat√≥ fogalmaz√°s azt jelenti, hogy a szavazatsz√°ml√°l√≥ bizotts√°g, melynek megk√©rd√Ķjelezt√©k a munk√°j√°t, a t√∂rv√©ny szerint eld√∂ntheti, meg k√≠v√°nja-e √ļjb√≥l sz√°molni a k√©rd√©ses szavazatokat vagy sem. Vagy azzal √°llap√≠tja meg az eredm√©nyt, hogy mi m√ļltkor is j√≥l sz√°moltuk, most al√°√≠runk egy √ļjabb jegyz√Ķk√∂nyvet, hogy akkor is j√≥l sz√°moltunk, most is - √ļjrasz√°ml√°l√°s n√©lk√ľl - ugyanarra az eredm√©nyre jutottunk.
- A t√∂rv√©ny szerint ugyanazok v√©gzik az √ļj jegyz√Ķk√∂nyv kit√∂lt√©s√©t, akik esetleg csaltak?

- √ćgy van. Micsoda k√©ptelens√©g ez! Az eur√≥pai jogban nincs m√©g egy ilyen helyzet, hogy egy feljebbviteli instancia ugyanaz legyen, akinek a munk√°j√°t megk√©rd√Ķjelezik. R√°ad√°sul meg se kell ism√©telnie a sz√°ml√°l√°st, el√©g, ha kit√∂lt egy √ļj jegyz√Ķk√∂nyvet. A tizenegyezer szavaz√≥k√∂r sz√°mszer√Ľ eredm√©nyeinek vizsg√°latakor felfigyelt√ľnk valamire, ugyanis mint n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√Ķk megkaptuk az eredm√©nyeket elektronikus form√°ban az Orsz√°gos V√°laszt√°si Bizotts√°gt√≥l, az utols√≥ szavaz√≥k√∂rig elmen√Ķen. Felt√Ľnt egy csoport olyan szavaz√≥k√∂r, ahol az eredm√©ny ellentmond√°sosnak t√Ľnt, ugyanis az els√Ķ k√©rd√©s, mely a k√≥rh√°z mag√°nos√≠t√°s√°r√≥l sz√≥lt, valamint a m√°sodik k√©rd√©s k√∂z√∂tt nem volt l√©nyeges, szeml√©letbeli k√ľl√∂nbs√©g, m√©gis ezekben a szavaz√≥k√∂r√∂kben az els√Ķ k√©rd√©sre igennel szavaztak d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©gben, a m√°sodik-, az √°llampolg√°ri k√©rd√©sben viszont d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©gben nemmel szavaztak. Erre pedig senki nem b√≠ztatta a magyarorsz√°gi szavaz√≥kat! Egyetlen p√°rt se, az egyh√°zak se, senki. Vagy azt mondt√°k, hogy igen, igen, vagy azt mondt√°k, hogy nem, nem. Ez al√≥l csup√°n az MDF volt a kiv√©tel, aki azt mondta, hogy a k√≥rh√°z privatiz√°ci√≥ra szavazzanak nemmel, de az √°llampolg√°rs√°gra igennel. Olyan viszont, hogy a k√≥rh√°z privatiz√°ci√≥ra szavazzanak igennel, s az √°llampolg√°rs√°gra nemmel, ilyet senki sehol nem k√©rt! S ekkor szembe√∂tl√∂tt, hogy nagyon sok helyen ford√≠tott eredm√©ny sz√ľletett. Sz√°m√≠t√≥g√©pesen kisz√Ľrt√ľk ezeket a helyeket, ahol pl. 510 igen, √©s 720 nem szavazatot tal√°ltunk. Teh√°t majdnem ugyanazok a sz√°mok szerepelnek, de t√ľk√∂r-ford√≠t√°sban. K√ľsz√∂b√∂t √°ll√≠tottunk, hogy 10% elt√©r√©s legyen a k√©t √©rt√©kp√°r k√∂z√∂tt √©s kij√∂tt 2000 szavaz√≥k√∂r. Amikor lecs√∂kkentett√ľk ezt a k√ľsz√∂b√∂t 5%-ra, akkor maradt 1152 szavaz√≥k√∂r. Azokon a helyeken, ahol fel tudtuk bontatni az urn√°kat, egy√©rtelm√Ľen igazol√≥dott a feltev√©s√ľnk. Egyszer√Ľen ford√≠tva √≠rt√°k be az eredm√©nyt a jegyz√Ķk√∂nyvbe.
- Miért csak négy helyen kérték az urnák felbontását?

- Mert erre jogilag nem volt lehet√Ķs√©g√ľnk, csak l√©lektani megold√°sunk. Az az ember√ľnk, aki k√©rte az urn√°k felbont√°s√°t, olyan ellentmond√°st nem
t√Ľr√Ķ magatart√°ssal l√©pett fel, hogy megijedt t√Ķle a bizotts√°g, √©s tartva a komolyabb botr√°nyt√≥l, ink√°bb kibontott√°k az urn√°kat √©s √ļjrasz√°molt√°k a szavazatokat. Mind a n√©gy helyen - szerepel a k√∂nyvemben, melyet a n√©pszavaz√°s els√Ķ √©vfordul√≥j√°n meg√≠rtam -, csal√°s t√∂rt√©nt, s ezt nyilv√°noss√°gra hoztam. Ezek mind olvashat√≥k a Gy√ļjtatlan gyulladj√©k (Gondolatok a 2004. december 5-i n√©pszavaz√°si k√≠s√©rletr√Ķl) c√≠m√Ľ k√∂nyvemben.
- √Ėn azt √°ll√≠tja, hogy hatsz√°zezer szavazatot elcsaltak a kett√Ķs
állampolgárság kérdéskörben tett szavazáskor?!

- Igen, ezeket mi azonosítottuk. De ennél több lehet, mert például nem vizsgáltuk azokat az eseteket, amikor mind a két eredményt megfordították, mert ilyet is találtunk.

- Ez a kérdés azért is érdekes, mert elterjesztették azt a hírt, hogy a
Magyarorsz√°gon √©l√Ķ magyars√°g megtagadta az anyaorsz√°g hat√°rain k√≠v√ľl √©l√Ķ testv√©reit. Hallgathattuk, micsoda sz√©gyen, hogy nem √°lltunk ki egym√°s√©rt, mik√∂zben ezek szerint ez a r√©mh√≠r sem igaz!

- Ez a legsz√∂rny√Ľbb! Gondoljuk el, voltak√©pp √ľgyd√∂nt√Ķ erej√Ľ volt a n√©pszavaz√°s, m√©g olyan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is, hogy a minisztereln√∂k √©s
az eg√©sz korm√°nyp√°rt riogatta Magyarorsz√°g n√©p√©t, m√°sf√©l nappal a n√©pszavaz√°s el√Ķtt pedig Gyurcs√°ny a Telev√≠zi√≥ban a nagy vitaesten arra
b√≠ztatta n√©z√Ķit, hogy maradjanak otthon, ne menjenek el szavazni, ha j√≥t akarnak! Ilyen lelki√°llapotban is √ľgyd√∂nt√Ķ erej√Ľ volt a n√©pszavaz√°s, ha ezt a hatsz√°zezer szavazatot a hely√©re tehett√ľk volna. Vagyis nem a nemek oldal√°ra, hanem az igenek oldal√°ra. Gondoljunk bele, micsoda sz√∂rny√Ľ csap√°st m√©rtek ezek a csal√≥k a magyar nemzet√ľnkre! H√°nyszor ostorozt√°k √©s ostorozz√°k ma is egym√°st a magyarok: megtagadtad magyar testv√©red, √°rul√≥ vagy, lelketlen vagy, eszement vagy. S h√°nyan mondt√°k m√°r ki, hogy itt nincs is magyar nemzet, mert minden szertefoszlott.

- Augusztus 16-20-a k√∂z√∂tt zajlott a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek VII. Vil√°gkongresszusa, ahol √∂nt √ļjrav√°lasztott√°k az MVSZ eln√∂k√©nek! Gratul√°lok! Az √∂tnapos tan√°cskoz√°son 12 konferencia keret√©ben vizsg√°lt√°k komoly szakemberekkel kar√∂ltve leg√©get√Ķbb nemzeti sorsk√©rd√©seinket. Foglalkoztak a Szent Korona tannal, gr√≥f Teleki P√°l hal√°l√°nak k√∂r√ľlm√©nyeivel...

- Trianon √ļjra√©rt√©kel√©s√©vel, Magyarorsz√°g kifoszt√°s√°val, az √°llamis√°g
n√©lk√ľli n√©pek szerep√©vel az Eur√≥pai Uni√≥ban, vagy p√©ld√°ul a magyar √Ķst√∂rt√©nettel.
- T√∂bbf√©le hat√°rozat is sz√ľletett. Melyiket tartja a legfontosabbnak?

- Mintegy 11 hat√°rozat sz√ľletett a z√°r√≥konferenci√°n. Ha azt k√©rdezi,
melyiket tartom a legjelent√Ķsebbnek, akkor minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an a magyar √∂nrendelkez√©si nyilatkozatot tartom a legfontosabbnak. A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge Kongresszusa m√°r alap√≠t√°sa, 1929 √≥ta a leg√°tfog√≥bb legitimit√°s√ļ magyar k√∂ztest√ľlet. √Ėsszehasonl√≠t√°sk√©pp a budapesti Parlament legitimit√°s√°t csak a mai, csonka Magyarorsz√°gb√≥l mer√≠ti. A Vil√°gkongresszus viszont a vil√°g-magyars√°g√°b√≥l mer√≠ti legitimit√°s√°t, bele√©rtve a mai Magyarorsz√°got is. 1920. j√ļnius 4-√©n sz√©tszabdalt√°k Magyarorsz√°got, 1944. m√°rcius 19-√©n n√©met katonas√°g sz√°llta meg Magyarorsz√°got. Az√≥ta nem adt√°k vissza a magyar n√©p √∂nrendelkez√©si jog√°t. Ha ezen a helyzeten fel√ľl k√≠v√°nunk kerekedni, akkor a magyar nemzet be√°llhat a sorba, hisz az eur√≥pai nemzetek az elm√ļlt 10-15 √©vben felmutatt√°k sz√°nd√©kukat. Az √∂tmilli√≥s szlov√°ks√°g, a n√©gymilli√≥ horv√°ts√°g, a k√©tmilli√≥s Szlov√©nia √∂n√°ll√≥ √°llamot alap√≠t, az √∂tsz√°zezres Montenegro √∂n√°ll√≥ √°llamot alap√≠tott. Sk√≥cia el√Ķbb-ut√≥bb bejelenti f√ľggetlened√©s√©t Angli√°t√≥l. Egy√©rtelm√Ľen kinyilatkoztatt√°k a walesiek, √©pp itt az √Āllamis√°g n√©lk√ľli n√©pek √©s nemzetek konferencia keret√©n bel√ľl, hogy √∂n√°ll√≥ √°llami l√©tre t√∂rnek. Ugyanez jellemz√Ķ a katal√°nokra, a baszkokra. Ha teh√°t figyel√ľnk az eur√≥pai n√©pekre, egyed√ľl mi, magyarok vagyunk azok a p√°ri√°k, akiknek nemhogy nem adatott meg a lehet√Ķs√©g bajaik orvosl√°s√°ra, hanem m√©g ki sem mert√ľk mondani, hogy ig√©nyt tartunk az √∂nrendelkez√©sre. Ez√©rt tartom ezt a nyilatkozatot a legjelent√Ķsebbnek. Ha azt k√©rdezi, melyik volt a legfigyelemre m√©lt√≥bb hat√°rozat, akkor azt kell mondanom, az az √ľdv√∂zl√Ķ nyilatkozat, amellyel a Vil√°gkongresszus Jens Peter Bonde eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ √©s frakci√≥vezet√Ķ bejelent√©s√©t √ľdv√∂z√∂lte, amellyel a d√°n k√©pvisel√Ķ a z√°r√≥napra juttatta el √ľzenet√©t, mely szerint az √≠rorsz√°gi n√©pszavaz√°s √°ltal megbukott lisszaboni szerz√Ķd√©s alkotta eur√≥pai modell helyett √ļj, konf√∂derat√≠v √°llamsz√∂vets√©gre t√∂r√Ķ modellt k√≠v√°nnak kidolgozni, amelynek k√∂z√©ppontj√°ban Magyarorsz√°g Szent Koron√°j√°nak √©rt√©krendje √©s k√∂zjogi elvrendszere szerepel. Ha azt k√©rdezi melyik a leghasznosabb hat√°rozat, azt mondom, az, amely k√∂veteli, hogy a magyar √°llam hozza nyilv√°noss√°gra a magyar √°llamad√≥ss√°g hiteles t√∂rt√©net√©t, amelyikb√Ķl kider√ľl, kik a felel√Ķs√∂k, az√©rt, hogy ez az 1500 milli√°rd forintnyi kamatteher √©vr√Ķl √©vre apasztja Magyarorsz√°g k√∂lts√©gvet√©s√©t. Mintha sz√≠vn√°k Magyarorsz√°g v√©r√©t! Ezt v√©gre hozz√°k nyilv√°noss√°gra! Nem kev√©sb√© fontos: elhat√°rozta a Kongresszus, hogy gr√≥f Teleki P√°l hal√°l√°nak k√∂r√ľlm√©nyeit mindenk√©pp, egy√©rtelm√Ľen tiszt√°zni kell, mert az √©let√©nek √©s hal√°l√°nak szentelt konferenci√°n hitelt √©rdeml√Ķ bizony√≠t√©kokat t√°rtak el√©nk, mely szerint a volt minisztereln√∂k nem √∂ngyilkos lett, hanem meggyilkolt√°k.

- Ezt a k√©rd√©s az√©rt tartom magam is fontosnak, mert feltehet√Ķen t√∂bb
kiemelked√Ķ magyar √°llamf√©rfi nem term√©szetes hal√°llal halt meg, gondolok els√Ķsorban gr√≥f Sz√©chenyi Istv√°nra, Tisza Istv√°nra, vagy √©pp Teleki P√°lra. √Ėnbecs√ľl√©s√ľnk er√Ķs√∂dhetne az√°ltal, ha kider√ľlhetne, hogy az √∂ngyilkoss√°g v√°dja nem igaz, s ezek az √°llamf√©rfiak √°ldozatok!

- Az√©rt emelt√ľk ezt a k√©rd√©st a Vil√°gkongresszus konferenci√°i k√∂z√©, mert √ļgy √©rezz√ľk, az eg√©sz magyar nemzeti l√©t szempontj√°b√≥l meghat√°roz√≥
jelent√Ķs√©g√Ľ, hogy egy tiszta, nagytud√°s√ļ, m√©ly √©rz√©s√Ľ ember, mint amilyen Teleki P√°l volt, m√©lt√≥ megbecs√ľl√©sben r√©szes√ľlj√∂n! Gondoljunk bele abba a sz√∂rny√Ľs√©gbe, √Ķ m√©g Hitlerrel is szembeszeg√ľlt √©s nem engedte √°t a n√©met csapatokat, hogy megt√°madhass√°k Lengyelorsz√°got. Ennek eredm√©nyek√©pp Lengyelorsz√°g fel√Ķl kapu ny√≠lt Magyarorsz√°gra, s k√∂zel nyolcsz√°zezer zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ ember menek√ľlt meg a gyilkol√≥ n√©metek el√Ķl. Ennek az embernek nem lehet szobra Budapesten, mert r√°fogt√°k az antiszemitizmus v√°dj√°t, valamint sz√©gyent√°bl√°ra √°ll√≠tott√°k Auschwitzban. Teleki auschwitzi sz√©gyent√°bl√°j√°val a magyar nemzetet sz√©gyen√≠tett√©k meg! Ha kider√ľl, hogy √Ķt meg√∂lt√©k, ett√Ķl kezdve √ļjra√©rt√©kel√Ķdhet ez a folyamat. Megeml√≠ten√©m mindenk√©pp az √Ķst√∂rt√©neti konferenci√°t, hisz ez volt a leggazdagabb tan√°cskoz√°s: 96 el√Ķad√°st tartott, mintegy 120 tud√≥s, oktat√≥, k√∂z√©leti szem√©lyis√©g, s megd√Ķlt a finnugor elm√©let. Ha ehhez m√©g hozz√°vessz√ľk azt a hat√°rozatot, melyet a Magyarorsz√°g kifoszt√°sa konferencia alapj√°n fogadott el a Vil√°gkongresszus: e szerint Magyarorsz√°g k√∂veteljen j√≥v√°t√©telt az 1956-os szovjet katonai intervenci√≥ √°ltal okozott k√°rok√©rt, amelyet a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge egy √©vvel ezel√Ķtt felm√©retett. A Justitia Bizotts√°g meg√°llap√≠totta: csak a magyar √°llamnak okozott k√°r - a magyar √°llampolg√°rok k√°r√°t f√©lret√©ve - mintegy t√≠zezer milli√°rd forint, avagy negyven milli√°rd euro, a Vil√°gkongresszus k√∂veteli, hogy Magyarorsz√°g k√©rjen j√≥v√°t√©telt a Szovjetuni√≥ ut√≥d√°llamait√≥l. Mindezeket egybevetve meg√°llap√≠thatom: a VII. Vil√°gkongresszus sarkalatos k√©rd√©sekhez ny√ļlt, √©s mutatta fel √Ķket a magyar t√°rsadalom sz√°m√°ra...
- A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge eln√∂kek√©nt milyen c√©lokat t√Ľz√∂tt ki maga el√©?

- Amikor 1996-ban a Vil√°gsz√∂vets√©g eln√∂khelyettes√©v√© v√°lasztottak, kiss√© engem is meglepett √©s felk√©sz√ľletlen√ľl √©rt az akkori d√∂nt√©s, akkor azt mondtam: szeretn√©m, ha a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge kov√°ssz√° v√°lna, mely √©bresztgeti a magyar nemzet l√©tk√©rd√©seit. Szeretn√©m, ha a Vil√°gsz√∂vets√©g f√≥rumm√° is v√°lna, ahol ezekben a k√©rd√©sekben a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sz√°nd√©kokat k√∂z√∂s akaratt√° √©s elhat√°roz√°ss√° lehet form√°lni. √Čs v√©g√ľl int√©zm√©nynek szeretn√©m l√°tni a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t, amelyben a k√∂z√∂s elhat√°roz√°sok megval√≥sulnak. Most harmadik mand√°tumra jelentkeztem √©s ha a bizalmat elfogadom, akkor elmondom: a kov√°sz szerep√ľnket 2004. december 5-vel el√©rt√ľk. Azzal a n√©pszavaz√°ssal, melyet nem tudtunk az akkori massz√≠v csal√°sok miatt d√∂nt√Ķ erej√Ľv√© kov√°csolni, de a magyar t√°rsadalmat mindenk√©pp abba a helyzetbe hoztuk, hogy az√≥ta nem megy el √©rz√©ketlen√ľl e fontos k√©rd√©sek mellett. Az√≥ta n√©gysz√°z n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©s sz√ľletett. A kov√°sz szerepet bet√∂lt√∂tt√ľk. A hetedik Vil√°gkongresszussal, a sokak √°ltal p√°ratlannak nevezett 230 dolgozat, mintegy 65%-√°t h√©t k√∂tetben a Kongresszus nyit√≥napj√°n √°tadtuk minden r√©sztvev√Ķnek, ezzel olyan szellemi gy√ļanyag birtok√°ba jutattuk mag√°t a Konferenci√°t, √©s √°ltala a nemzet √©let√©ben fontos szerepet j√°tsz√≥ m√Ľhelyeket is, hogy elmondhatjuk, a Vil√°gkongresszus int√©zm√©nny√© v√°lt, amely √≠vet h√ļzott az alt√°ji Tibet √©s az atlanti √≥ce√°n k√∂z√∂tt. A Vil√°gtal√°lkoz√≥n mindenki a magyar nemzet nagyszer√Ľs√©g√©r√Ķl, annak f√©lt√©s√©r√Ķl besz√©lt, lett l√©gyen az k√≠nai, kazah, kirg√≠z, mong√≥liai, walesi, fr√≠z, breton, vagy flamand. N√©h√°ny nap erej√©ig siker√ľlt a magyars√°got e f√©ny k√∂z√©ppontj√°ba √°ll√≠tani. V√©gezet√ľl eml√©keztetni szeretn√©k arra az el√Ķad√°sra, melyet Bog√°r L√°szl√≥ tartott a Vil√°gkongresszuson a Magyarorsz√°g kifoszt√°sa c√≠m√Ľ konferenci√°n, melynek c√≠me √≠gy hangzik: A rendszerv√°lt√°s k√≠s√©rlet volt Magyarorsz√°g felsz√°mol√°s√°ra.

- Elmondható, hogy a Magyarok Világszövetsége ezt a folyamatot szeretné
megfordítani?
- √ćgy van. Ez√©rt nevezz√ľk a VII. Vil√°gkongresszust fordulatnak.
(Az interj√ļt k√©sz√≠tette: Frigyesy √Āgnes)
http://alfahir.hu/node/17332

Azt nem látom, hogy Kövérrel mit is tett az MVSZ, de, hogy a nemzet hova tart, azt jól látni, de nem jó látni!
Az MVSZ kor√°bbi vezet√Ķje a cig√°ny sz√°rmaz√°s√ļ Cs√≥ri S√°ndor, akir√Ķl az√©rt csak hozt√°k, hogy √ľgyn√∂k. Boros P√©ter, aki meg tudvalev√Ķleg az volt, ment a csat√°ba a posztt√©rt, de Cso√≥ri kor√°bbi helyettese Patrubany nyerte vele szemben (nem volt alternat√≠va) a folytat√°st. Kicsit √©rdekes logikai bukvenc, nem? K√©t √ľgyn√∂k √©s egy √ľgyn√∂k helyettes harcol a magyarok bizalm√°√©rt! Eh!
A kedvencem nem is ez, hanem az al√°bbi n√©pszavaz√°s, amelyben akkor beleremegett mindenki! Persze sok olvasata van az √ľgynek, de √≠gy 10 √©v t√°vlat√°b√≥l ugye mennyire nem vicces „v√©letlen”?
'Patrub√°ny gajra v√°gja az √ľgyet'
2004. 09. 17. 12:35
√úgyd√∂nt√Ķ n√©pszavaz√°s lesz minimum h√°rom milli√°rd√©rt arr√≥l, hogy kapjanak-e magyar √°llampolg√°rs√°got a hat√°ron t√ļli magyarok. Az erd√©lyi sz√°rmaz√°s√ļ √∂tletgazda, Patrub√°ny Mikl√≥s MVSZ-eln√∂k jogkiterjeszt√©si javaslata nem sz√°molt azonban azzal, hogy Ukrajn√°ban alkotm√°nym√≥dos√≠t√°sra van sz√ľks√©g, mert az alkotm√°ny egyel√Ķre nem teszi lehet√Ķv√©, hogy a k√°rp√°taljaiak kett√Ķs √°llampolg√°rs√°ggal rendelkezzenek. Egy k√°rp√°taljai magyar szervezet eln√∂ke szerint a n√©pszavaz√°st kezdem√©nyez√Ķk miatt az √ľgy hamar megbukik.
http://index.hu/belfold/kettosap0917
Persze r√° 10 √©vre a „k√ľlhoniak” szavazhatnak a nem is tudom mir√Ķl, mert √Ķk se tudj√°k. M√°rmint az erd√©lyiek, sz√©kelyek, a zsid√≥ pontosan tudja mir√Ķl van sz√≥. Ja, k√∂zben az auton√≥miai-t√∂rekv√©s is sz√°rnyra kap, mert a „rom√°nok” csak √ļgy meggy√∂ng√ľltek, mi magyarok meg meger√Ķs√∂dt√ľnk, pedig ebb√Ķl semmi nem igaz.
De v√©letlen√ľl √∂sszekapcsol√≥dott Patrub√°ny Mikl√≥s: Tisztelg√©s √Ārva Vince
atya sorsa is. Ha az információk igazak, akkor amint Vince atya átadta a MVSZ kezelésébe az örökségét, rá két nappal meg is halt.
De, hogy rövidítsek, itt van egy hsz korábbról.
postaimre - 2013. augusztus 16. 09:22:35
Kamleon, ahogy mondod! Ez ott egy csapat √©s midegyik √∂ssze√©r a m√°sikkal, csak k√ľl√∂nb√∂z√Ķ neveken futnak, de a funkcion azonos.
kérdés, ho
Rozsola, toljad m√©g...csak ford√≠tsd le magyarra ezt a c√©ges bulit, hogy a 4-bani mik√©ppen van √∂sszefolyva ezzel a szekus-mossad b√©nzmosod√°val. Persze, hogy vesz√©lyesek, DE ma m√°r nem lehet k√©rd√©s, hogy nem m√Ľk√∂dhet m√°sk√©ppen, csak tiszt√°n a rendszer.

Most tekints√ľnk el att√≥l, hogy az els√Ķz√Ķ MVSZ eln√∂k egy cig√°ny lett, akir√Ķl kider√ľl, hogy m√©g √ľgyn√∂k is (a cig√°ny√°llam te√≥ria ugye itt m√°r tetten√©rhet√Ķ)...√©s a k√∂vetkez√Ķ majdnem a h√≥bagoly Boros, aki Piny√≥ spanja √©s persze Ors√≥s "szellemi h√°ttere", ahogy err√Ķl T√Ķke is besz√©l, mert ugye adj√°k a cig√°ny--zsidaj band√°nak a "nemzeti" oldalnak nevezett ciont√°mogat√°st...

De egy absz. nem magyar lett megint az elnöke a világszövetségnek, Patrubányi néven és ezzel a sorban jól leköveti Orsós-Lévay, Vona-zazri-és Vona-Szabó Krisztina, Torockai-tóth-tutsek és neje és a vármegyés, trianonozós, székely himnuszos, zászlós kategóriába.

Most hanyagoljuk a Patrubanyi -Nov√°k Tam√°s (√∂rm√©nynek mondott gy√©m√°nt-zsid√≥ (Velem-Nov√°k falva) √ľzleti vonalat, mert az egy√©rtelm√Ľen NBH-mossad kateg√≥ria √©s a "Nemzeti K√°v√©z√≥" √©s az √Ārp√°dh√≠r TV √°tj√°tsz√°s√°t √©s kij√°tsz√°s√°t sem, csak k√©t √©rdekesn√©l az√©rt r√°z√≥sabb t√∂rt√©netet.


Ilyen volt a mi papunk. In memoriam P. √Ārva Vince atya
postdateicon2012. j√ļlius 10. kedd, 02:00
Témakörök - Magyarság

Sajn√°lattal tudtam meg a k√∂zelmultban, hogy √Ārva Vince atya nem v√©letlens√©gb√Ķl cs√ļszott el √©s t√∂rt el a nyakcsigoly√°ja. Boldog √Ėzs√©b szent√© avat√°s√°nak az elkezd√©s√©n√©l j√°rtak, amikor is val√≥sz√≠n√Ľleg valakik elint√©zt√©k a balesetet. Ezzel a cikkel eml√©kez√ľnk a felt√°mad√°sra v√°r√≥ P√°los Rend utols√≥ aty√°j√°ra.

Furcsa egybees√©s az is, hogy a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t sz√©td√ļr√≥ Patrub√°nyi Mikl√≥s neve is megjelenik az √©letrajzban, nem is ak√°rmire sejtetni enged√Ķ sz√∂vegk√∂rnyezetben:

"Az √Ārva Vince atya √°ltal √∂ssze√°ll√≠tott, Boldog √Ėzs√©b szent √©let√©t bemutat√≥ 17 k√∂tetet 2008. december 13-√°n, az MVSZ √°ltal a P√°los Rend egyet√©rt√©s√©vel rendezett, els√Ķ eml√©knap keret√©ben adt√°k √°t Patrub√°ny Mikl√≥snak, az MVSZ eln√∂k√©nek. √Ārva Vince atya m√°snap visszaadta lelk√©t a teremt√Ķj√©nek."

http://mkh.valosa...vince-atya

A m√°sik ilyen eset a M√≥ricz -hagyat√©k √ľgy√©ben a vele t√°rgyal√≥ "triatlon" versenyre hivatalosan ide √©rkez√Ķ "diplomata" egy k√©sel√©s √°ldozata lett p√°r √≥r√°val k√©s√Ķbb. Eml√©keztek r√°?

Ez m√°r nem a "valami b√Ľzlik" kateg√≥ria √°m!

De id√©zek egy lev√©lb√Ķl, hogy vil√°gosabb legyen a "nemzeti" oldal terelget√©s√©nek hogyanja s mik√©ntje...

Hogy ebb√Ķl mi az igaz √©s mi nem, azt majd az id√Ķ m√°r igazolta is! Pom√°z nem kis fellegv√°ra lett a gy√ľlev√©sz kaz√°ri zsidaj band√°nak..., ugye itt van a "magyar v√°r" a volt MSZ k√∂zpont is √©s de nem is sorolom mi k√∂thet√Ķ m√©g a "pilisi" √°lmagyar t√ļrizmushoz √©s "spiri-mocskos" vonalk√≥dhoz...

"Persze ma mindent elolvastam,ami friss volt n√°lad.

A Horkit meg a pom√°zi"szentassonyt"nem tudom komment n√©lk√ľl hagyni.

Azt kell tudni,hogy horkinak mindig adóságai voltak,amikor nálunk élt. Mindaddig,mig "négybani"be nem kebelezte ökelmét!.

A pom√°zi h√°zat a M.V.SZ.k√∂zbenj√°r√°s√°b√≥l vehette meg,vagyis kellett megvegye,majd s√ľrg√∂sen abbahagyni az el√∂z√∂ mesters√©g√©t.
Most pedig bajban van,mert nem eleget teljesitett az igéreteknek megfelelöen.

Ùgy n√©z ki,hogy a t√°volkeleti rokonaink felkeres√©se √≥ta nem sok jelent√©ssel b√≠r. Ennek √°ra lessz,hacsak nem p√≥t√≥lja be s√ľrg√∂sen! Ahogy a vide√≥n is l√°tszik,m√©g a k√∂nnyei is k√©s√©sben vannak,ahogyan a szorgalmasnak szerz√∂d√∂tt" tags√°gi" jelent√©sei is.
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914&c_start=20
R√°cz S√°ndor hal√°la

A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©b√Ķl Kiz√°rtak eln√∂ks√©ge megbotr√°nkozva √°ll Kurunczi Margit, Kiss S√°ndor √©s most R√°cz S√°ndor hal√°l√°nak hallat√°ra.

Kurunczi Margit kutatta Nicolae Stefan Patrubani mostani nev√©n Patrub√°ny Mikl√≥s Istv√°n Bukaresti titkosszolg√°lati tev√©kenys√©g√©t. Kurunczi Margit rejt√©lyes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt meghalt. Hal√°l√°nak h√≠r√©t m√©g az internetr√Ķl is t√∂r√∂lt√©k!

YouTube Videó


Kiss S√°ndor informatikus tan√ļvallom√°st akart tenni a Patrub√°ny Mikl√≥s ellen indult b√ľntet√Ķelj√°r√°sban. Kiss S√°ndor a b√≠r√≥s√°gi meghallgat√°s el√Ķtt meghalt.

http://hirek.prim...ikk/94362/


R√°cz S√°ndor tan√ļ meghallgat√°sa 2013. m√°jus 27-re volt kit√Ľzve, amikor Patrub√°ny Mikl√≥s ellen indult b√ľntet√Ķelj√°r√°sban akart√°k meghallgatni. R√°cz S√°ndor 2013. m√°jus 27-√©n m√°r nem tud tan√ļskodni. R√°cz S√°ndor rejt√©lyes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt meghalt.

http://index.hu/b...li_elnoke/


Hogy mi√©rt halnak az emberek Patrub√°ny Mikl√≥s k√∂r√ľl? Err√Ķl Radv√°nyi Jen√Ķ az MVSZ eln√∂ks√©g√©nek kor√°bbi tagja, nagy borkeresked√Ķ tudna nyilatkozni. De, ki gondoln√°, Radv√°nyi Jen√Ķ is meghalt.

http://www.heol.h...yen-183796


Tisztelettel

Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©b√Ķl Kiz√°rtak Sajt√≥irod√°ja

Dr. Nagy Attila

Meghalt Kurunczi Margit t√©v√©riporter, f√Ķszerkeszt√Ķ √©s most meghalt Kiss S√°ndor matematikus, f√Ķprogramoz√≥ is! Mindkett√Ķt megm√©rgezt√©k?


Mindketten sokat tudtak Patrub√°ny Nicolae Bukaresti √©s Kolozsv√°ri piszkos kommunista magyarellenes m√ļltj√°r√≥l. Mindketten pontosan ismert√©k Patrub√°ny Nicolae, Ceusescu rom√°n dikt√°tor √ļjrav√°laszt√°sa √©rdek√©ben tett f√°radoz√°sait az RKP XIV kongresszus√°n. Meghaltak!


Nagyon furcsa, hogy n√©h√°ny h√©ttel ezel√Ķtt Kiss S√°ndor f√Ķprogramoz√≥ tan√ļvallom√°st akart tenni Patrub√°ny b√ľntet√Ķper√©ben a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©b√Ķl kiz√°rtak sajt√≥irod√°ja k√©r√©s√©re.Kurunczi Margit a Nicoale Ceusescu rom√°n dikt√°tor vagyona ut√°n kutatott, mik√∂zben egy Nicolae Stefan Patrubani nev√Ľ √∂rm√©ny bes√ļg√≥ra akadt, aki tizenk√©t t√°rs√°val egy√ľtt leny√ļlta az elhunyt szem√©ly vagyon√°t.


„Aki javasolta Nicolae Ceausescu rom√°n dikt√°tor √ļjrav√°laszt√°s√°t”, nem m√°s mind Patrub√°ny Mikl√≥s MVSZ eln√∂k:

http://www.nol.hu...hiv-340606„K√°ntor Lajos a kolozsv√°ri Szabads√°g has√°bjain teszi fel a k√∂vetkez√Ķ, egy√°ltal√°n nem k√∂lt√Ķi k√©rd√©seket Patrub√°ny Mikl√≥snak, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge Erd√©lyi T√°rsas√°ga eln√∂k√©nek: “√Čs m√°r elfelejtette a Ceausescu- korszakot, annak utols√≥ napjait, p√©ld√°ul itt, Kolozsv√°rt? Elfelejtette, hogyan is t√∂rt√©nt Nicolae Ceausescu p√°rtf√Ķtitk√°ri (√ļjra)jel√∂l√©se, »alulr√≥l«? √Čs hogy √Ķ milyen √°ll√°spontot fejezett ki (a »rend« ellen l√°zad√≥ rom√°n koll√©g√°j√°val szemben) ebben a konkr√©t esetben?" A v√°lasz az√≥ta is ... k√©sik. Annak ellen√©re, hogy a k√©rd√©sek olyan t√∂rt√©netet sejtetnek, olyasmire c√©loznak, amir√Ķl tudnia kellene az erd√©lyi magyarnak. T√©rj√ľnk teh√°t vissza az RKP XIV. kongresszus√°t megel√Ķz√Ķ hetekbe, az akkori “rend" ellen l√°zad√≥ seg√≠ts√©g√©vel, aki nem m√°s, mint MIRCEA VALER PUSCA, azon emberek egyike, aki NEMet mert mondani Nicolae Ceausescu √ļjrajel√∂l√©s√©re, tegy√ľk hozz√°, saj√°t √©s csal√°dja √©let√©nek kock√°ztat√°s√°val.”

„- Hol j√∂n a k√©pbe volt koll√©g√°j√°nak, Patrub√°ny Mikl√≥snak a neve?”

„Miki, m√°r az els√Ķ √ľl√©sen is a felsz√≥lal√≥k k√∂z√∂tt volt. Nyilv√°n azzal a feladattal, hogy t√°mogassa Nicolae Ceausescu √ļjrav√°laszt√°s√°t.”

„√Ėsszegezve a t√∂rt√©nteket, a l√©nyeg az, hogy Patrub√°ny Mikl√≥s m√Ľhelyvezet√Ķk√©nt m√°r az els√Ķ √ľl√©sen sz√≥t k√©rt √©s kapott. A m√°sodikon pedig, mint eml√≠tettem, mag√°t√≥l √©rtet√Ķd√Ķen, hogy √≠gy mondjam, k√∂telez√Ķen. Az els√Ķn teh√°t elmondta, egy√©bk√©nt, mint mindenki m√°s, hogy milyen j√≥l √©l√ľnk, a m√°sodikon pedig akarva vagy akaratlanul, de m√°r √°ll√°st foglalt kijelent√©seim ellen.”http://hirek.prim...ogramozoja


Hatvanhat √©ves kor√°ban, Kolozsv√°ron elhunyt Kiss S√°ndor matematikus, az els√Ķ rom√°niai szem√©lyi sz√°m√≠t√≥g√©p, a PRAE f√Ķprogramoz√≥ja.

Kiss S√°ndor sz√©kely eredet√Ľ f√∂ldm√Ľves csal√°dban sz√ľletett a mez√Ķs√©gi Feketelakon. Szamos√ļjv√°ron √©retts√©gizett, Kolozsv√°ron v√©gezte az egyetemet, majd ezt k√∂vet√Ķen k√∂zel n√©gy √©vtizeden kereszt√ľl sz√°m√≠t√≥g√©p programoz√≥k√©nt dolgozott. Eleven √©szj√°r√°s√ļ matematikus, halk szav√ļ, filozofikus alkat√ļ, irodalomkedvel√Ķ tud√≥s ember volt.

√Ėv√© a vil√°g leggyorsabb k√∂rrajzol√≥ algoritmusa, amelyet a PRAE* megalkot√°sa sor√°n dolgozott ki.

Kiss S√°ndort 2012. november 22-√©n, d√©li 12 √≥rakor temetik Kolozsv√°ron, a monostori temet√Ķben.

MVSZ Sajtószolgálat

7663/121121

A Bukarestb√Ķl vez√©relt Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge √ļj √°ll√°sfoglal√°sa: R√ďV√ĀS BET√úK HELYETT LATIN BET√úK

2012.12.15.


Patrubány Miklós emberei: Szondi Miklós és Gyetvai György nem értik, mit jelent a "nemzeti érdekek" képviselete és mi a szabványosítás "szellemisége". Vajon 61 db beszervezett fantom-taggal az aktatáskájukban, fizikailag is elfoglalják az MSZT-t?

Se Isten, se ember, se nemzet...

Azt mondhatn√°nk, hogy szinte reg√©nybe ill√Ķ a rov√°s szabv√°nyos√≠t√°s√°nak t√∂rt√©nete, de sajnos ez a m√Ľ egy tragikom√©dia √©s egy pszichi√°triai esettanulm√°ny egyvelege lenne. Ugyanis a nemzeti sz√≠n√Ľ szalagba √©s tarsolylemezbe √∂lt√∂z√∂tt, k√©pzetts√©g √©s v√©gzetts√©g n√©lk√ľli meg√©lhet√©si rov√°s√≠r√≥k, politikai kalandorok, hivat√°sos bajkever√Ķk a j√≥zan √©sz utols√≥ marad√©k√°t√≥l is megszabadultak. Atettlegess√©gt√Ķl sem visszariad√≥ rov√°sirt√≥k puszt√≠t√°sa egyre t√∂bb ember sz√°m√°ra vil√°goss√° v√°lik, √≠gy rem√©lhet√Ķleg mihamarabb kiveti √Ķket mag√°b√≥l a t√°rsadalom, illetve megfelel√Ķ kezel√©st kapnak a rendv√©delmi szervek ... vagy az √°pol√≥k r√©sz√©r√Ķl.

Szabv√°ny√ľgyi kolhoz

A rov√°ssal kapcsolatos tev√©kenys√©gekben alig √©szrevehet√Ķ nyommal rendelkez√Ķ Magyarok (?) Vil√°gsz√∂vets√©ge (MVSZ) elnevez√©s√Ľ politikai t√°rsulat, n√©h√°ny tov√°bbi margin√°lis szerepl√Ķvel egyetemben az elm√ļlt hetekben a kolhozos√≠t√°st megsz√©gyen√≠t√Ķ eredm√©nyeket √©rt el a nemzeti szabv√°nyos√≠t√≥ k√∂ztest√ľletbe val√≥ tagbel√©ptet√©sben. A sajn√°latos jogi kiskaput - id√Ķar√°nyos tagd√≠jfizet√©s az √©vv√©ge el√Ķtt - kihaszn√°lva az MSZT 819. sz. Informatika bizotts√°g√°ban t√∂meg√©vel beszervezettek k√∂z√∂tt imm√°r az √°llatteny√©szt√Ķt√Ķl √©s kocsm√°rost√≥l a lovasbety√°ron √©s √≥r√°smesteren√°t, ezot√©rikus egyletekig √©s szoci√°lis foglalkoztat√≥ig megtal√°lhat√≥ boldog-boldogtalan.

A tagok t√∂bbs√©g√©nek nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel halv√°ny fogalma sincs, hogy nev√ľkben kik √©s mit m√Ľvelnek, de ez nem menti fel √Ķket a felel√Ķss√©g al√≥l, ez√©rt neveik hamarosan nyilv√°noss√°gra ker√ľlnek - tanuls√°gk√©pp az ut√≥kornak.

√öj "hungarikum" - m√Ľszaki bizotts√°g hely√©be politikai gittegylet

A rov√°skutat√≥k, a szabv√°nyos√≠t√°si szakma, a fel√ľgyeleti szervek, valamint a kultur√°lis korm√°nyzat h√≥napok √≥ta megd√∂bbenve - √©s t√∂bbnyire t√©tlen√ľl - √°ll a bizonytalan eredet√Ľ p√©nz√ľgyi h√°tt√©rrelrendelkez√Ķ plebejus nyomul√°s m√∂g√∂tt. A r√°galmaz√°si hadj√°rattal, fenyeget√©ssel √©s zaklat√°ssal tark√≠tott √°mokfut√°s h√≥napok √≥ta folytat√≥dik, melynek imm√°r a Magyar Szabv√°ny√ľgyi Test√ľlet is c√©lt√°bl√°ja, s van olyan munkat√°rs, aki ez id√Ķ alatt fel is mondott. Az elm√ļlt n√©h√°ny napban azonban a magyar m√Ľszaki szabv√°nyos√≠t√°s √©vtizedek √≥ta k√∂ztiszteletben √°ll√≥ tiszts√©gvisel√Ķinek puccs-szer√Ľ elmozd√≠t√°sa, fenyeget√©se ker√ľlt ter√≠t√©kre egy nyugalmazott b√ľntet√©sv√©grehajt√°si alkalmazott, bukott egyetemista, politikai aktivista √©s t√°rsai √°ltal szervezett gy√ľlekezet r√©sz√©r√Ķl.

Fontos megjegyezni, hogy a magyar m√Ľszaki √©let, a technikai fejleszt√©sek √©s √≠gy az eg√©sz nemzetgazdas√°g szempontj√°b√≥l strat√©giai fontoss√°g√ļ 819. sz. Informatika Bizotts√°gban az 1-2 hete t√∂megesen bel√©ptetett str√≥manok fejl√©tsz√°ma alapj√°n puccsot szervez√Ķk nem csak √©vekre visszamen√Ķlegesen akarj√°k megsemmis√≠ttetni a nemzetk√∂zi szabv√°nyos√≠t√°si munk√°t, de az eredeti szakmai tags√°g ellen√©ben a bizotts√°g tiszts√©gvisel√Ķit is el akarj√°k t√°vol√≠tani. Terveik szerint a bizotts√°g √©l√©n az MVSZ budapesti eln√∂ke Gyetvai Gy√∂rgy, rov√°ssal foglalkoz√≥ munkacsoport √©l√©n pedig Szondi Mikl√≥s nyugd√≠jas b√ľntet√©sv√©grehajt√°si alkalmazott, a Term√©szetesen √Čletm√≥degyes√ľlet (sic) vezet√Ķje lenne ... el√Ķrevet√≠tve a vesz√©lyt, hogy politikai fi√≥kszervezett√© z√ľllik a m√Ľszaki szabv√°nyos√≠t√°si szakma legmagasabb magyar f√≥ruma.

A rov√°s r√ļn√°s√≠t√≥i a z√°rt ajt√≥k el√Ķtt

Azonban √ļgy l√°tszik, hogy val√≥s√°g√©rz√©kkel nem rendelkez√Ķ csoportosul√°s a k√∂z√∂ss√©gi l√©t norm√°i ut√°n √°tl√©pte a jogi kereteket is. Az MSZT legfels√Ķbb vezet√©se v√©gre kifejez√©sre juttatta az MSZT m√Ľk√∂d√©s√©t szab√°lyz√≥ t√∂rv√©nyekben, valamint a m√Ľk√∂d√©si szab√°lyzatban tal√°lhat√≥ "nemzeti √©rdek", illetve a "szabv√°nyos√≠t√°s szelleme" melletti ki√°ll√°st √©s a puccsist√°k √°ltal kier√Ķszakolt rendk√≠v√ľli √ľl√©st elhalasztotta.

A bizotts√°gi munka eddigi obstrukci√≥j√°b√≥l, valamint b√°rminem√Ľ konkr√©t szakmai javaslat hi√°ny√°b√≥l √©s a konszenzuskeres√©s elutas√≠t√°s√°b√≥l l√°tszik, hogy a puccsist√°k c√©lja nem a szabv√°nyos√≠t√°si munka elv√©gz√©se, hanem a rov√°s szabv√°nyos√≠t√°s√°nak nyelv√©szeti √©s informatikai vonatkoz√°saira vonatkoz√≥ ismeretek n√©lk√ľl csup√°n egy anyagilag √©rdekelt k√ľlf√∂ldi szabv√°nyos√≠t√°si lobbycsoportk√©pviselete. Ha m√°sk√©pp nem megy, ak√°r Magyarorsz√°g nemzetk√∂zi szabv√°nyos√≠t√°si szavaz√≥k√©pess√©g√©nek megakad√°lyoz√°sa √°r√°n... melynek erk√∂lcsi min√Ķs√≠t√©s√©t az olvas√≥ra b√≠zzuk.

Mivel a mai (2012.11.29-ei) hatalom√°tv√©tel c√©lj√°t szolg√°l√≥ √ľl√©st az MSZT √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja t√∂rv√©nyes hat√°sk√∂re alapj√°n elhalasztotta, a puccsist√°k kil√°t√°sba helyezt√©k a fizikai behatol√°st az MSZT √©p√ľlet√©be, melynek t√∂rv√©nytelens√©g√©re fel kellett h√≠vni a figyelm√ľket. K√©rd√©s, hogy meg√©rtett√©k-e?

(Rov√°s Info)http://rovas.info...jtok-eltt-

http://rovas.info...ett-latint

http://rovas.info...al-naploja

#19 | rozsola - 2013. augusztus 16. 00:41:58
Van mi√©rt agg√≥dni. Misike k√∂r√ľl hullanak a neki kellemetlen alakok. F√©lelmetes csapat √°ll m√∂g√∂tte.
Mégis bekaphatja ez a magyar-örmény-székely vagy inkább szász ?
√Črdemes megk√©rdezni t√Ķle , hogy milyen r√°galmaz√°sra hivatkozik ?
1983 Janu√°r 27 a Kuwaiti Beny Trading Est √©s az ICE Dunarea m√°snev√©n UM 0107 szekurit√°t√©s egys√©g k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerz√Ķd√©st mi√©rt szegte meg. A temesv√°ri Electrometal nev√Ľ c√©g √©s Fahti Taher k√∂z√∂tt megsz√ľletett szerz√Ķd√©s k√∂r√ľlm√©nyeit is t√°rj√°k fel. Milyen kapcsolatai voltak Constantin Gavril , Vasile Boldea, Traian Bra¬ļoav√£ √©s Theodor Stolojan nev√Ľ szem√©lyekkel ?
Marin Ceausescu fegyver√ľzleteib√Ķl sz√°rmaz√≥ bev√©teleket a Crescent nev√Ľ c√©gen kereszt√ľl most√°k tiszt√°ra. A Crescent egy bizonyon Farmacan c√©ggel
állt kapcsolatban amely szintén kapcsolatban állt a ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana stb Securitatea cégekkel. A Crescent bár Görögországban volt bejegyezve és ciprusi bankban tartotta pénzét valójában a tulajdonosa Nicolae Ceausescu volt John Edgington álnéven.
A Crescentnek Ciprusi √©s Ausztriai kirendelts√©g√©nek , valamint a rom√°niai alkalmazottainak az Argus √ľgyn√∂ks√©gen kereszt√ľl adt√°k a fizet√©st. K√©s√∂bb a BRCE-Bancorex bank seg√≠ts√©g√©vel t√ľntett√©k el a bizony√≠t√©kokat. Ennek az id√Ķk√∂zben cs√Ķdbement banknak alkalmazottjai : Vasile Voloseniuc BRCE eln√∂k , Gheorghe Crainicean aleln√∂k , Mihai Lazar , Rodica Vlaicu , Nas Leon Ceausesecu bels√Ķ embere , Dan Pascariu a BRCE nemzetk√∂zi tranzakci√≥inak vezet√Ķje , valamint az UM0107 azaz ICE Dunarea csoport vezet√Ķi : Gheorghe Badita ezredes , Constantin Gavril ezredes , Aristotel Stamatoiu t√°bornok , Ion Presura √©s Nicolae Patrubani.
A Crescent rom√°niai vezet√Ķje Dan Voiculescu.
Kem√©ny egy csapat , nem szabad lebecs√ľlni √Ķket.


De lássunk mélyebbre!

Patrubny „jobbkeze” Dr√°bik J√°nos. K√ľl√∂n k√∂rt meg√©r, de zsid√≥ √©s van ok felt√©telezni, hogy k√ľld√∂tt, nem is kicsit. A Leleplez√Ķben T√Ķke P√©terrel egy√ľtt nyomj√°k, no meg Brindz√°val.

Hogy is van ez?


#12 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 19:17:39
Na ne Imre, a Petya nem olyan.
Valami nagyon fontos lett az biztos..T√Ķke P√©ter

Ikerv√°r, 1945. jan. 1.
√ćr√≥, √ļjs√°g√≠r√≥
1972-ben (beszervez√©sekor) a H√©tf√Ķi H√≠rek, k√©s√Ķbb a Reform munkat√°rsa volt. A rendszerv√°lt√°s idej√©n a Reform f√Ķszerkeszt√Ķje. T√∂bb reg√©nyt is √≠rt Peter Sheldon n√©ven. (Nem azonos a sci-fi √©s mesereg√©ny √≠r√≥ T√Ķke P√©terrel)


Fed√Ķneve: "Hidas"
Inform√°tor, majd titkos megb√≠zott min√Ķs√≠t√©st kapott. (Az 1989-es iratokban titkos munkat√°rsk√©nt eml√≠tik, ami a legmagasabb fokozat volt a h√°l√≥zati szem√©lyek k√∂zt.)
Beszervezésének dátuma: 1972. szept. 13.
6-os kartonja szerint "hazafias alapon" szervezt√©k be, √©s "kultur√°lis, t√°j√©koztat√°s-h√≠rk√∂zl√©s" vonalon foglakoztatt√°k a BM III/III-4-c. aloszt√°lyon (elh√°r√≠t√°s a "nemzeti" ellenz√©kkel szemben). Beszervez√Ķje √©s tart√≥ja Bolovits Gy√∂rgy r. hdgy. volt.
1977-t√Ķl a III/III-5-a. aloszt√°ly foglakoztatta (elh√°r√≠t√°s a Magyar R√°di√≥ √©s Telev√≠zi√≥, az MTI, a M√öOSZ √©s az √ćr√≥sz√∂vets√©g ter√ľlet√©n).

Nagy Imre √©s t√°rsai √ļjratemet√©s√©nek operat√≠v el√Ķk√©sz√ľletei kapcs√°n azt a feladatot kapta, hogy inform√°ci√≥kat szerez a f√ľggetlen lapok temet√©ssel kapcsolatos terveir√Ķl, √©s interj√ļt k√©sz√≠t a Reform c√≠m√Ľ lapba. Lehet√Ķleg Szil√°gyi S√°ndort, Heged√Ľs B. Andr√°st √©s az egyik √∂zvegyet kellett megkeresnie a k√©rd√©seivel. (Ezek az interj√ļk nem jelentek meg)
"Hidas", mint a Reform f√Ķszerkeszt√Ķje, interj√ļt akart k√©sz√≠teni a bel√ľgyminiszterrel is. A megfelel√Ķ h√°tt√©ranyagokat a √°llambiztons√°gi szervek biztos√≠tott√°k. Egy r√∂vid interj√ļ val√≥ban k√©sz√ľlt is Horv√°th Istv√°n bel√ľgyminiszterrel (√©s egy m√°sik K√°rp√°ti Ferenc honv√©delmi miniszterrel), mellette "Puccs n√©lk√ľl" egy m√°sik cikke is megjelent. Reform, 1989. m√°j. 26. 4-5. o. A Reform j√ļn. 2-i sz√°m√°nak 6. oldal√°n is van egy interj√ļ: "Horv√°th Istv√°n hisz abban, hogy most is sz√≥t √©rtenek" (nincs a szerz√Ķ, de a mellette l√©v√Ķ cikket "A mi n√©p√ľnk nem ellens√©g" c√≠mmel T√Ķke jegyzi).

Az √ĀBTL-ben nem lelhet√Ķek fel dosszi√©i.
√úgyn√∂k m√ļltj√°ra 2005-ben der√ľlt f√©ny.

a Leleplez√Ķ f√Ķszerkeszt√Ķje.
http://kkbk.blog....sek_3_resz
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914&c_start=10

D’r√°bik √©s Patrub√°ny?
Dr√°bik- √©s Patrub√°ny-el√Ķad√°s Cs√≠kszered√°ban
Létai Tibor | 2010.11.22. [17:34] | Utolsó módosítás: 2010.11.22. [18:46]
Dr. Dr√°bik J√°nos √©s Patrub√°ny Anna el√Ķad√°s√°ra ker√ľl sor p√©ntek d√©lut√°n a cs√≠kszeredai v√°rosh√°z√°n.

Az RMDSZ Cs√≠kszereda V√°rosi Szervezete √©s Cs√≠kszereda Polg√°mesteri Hivatala szervez√©s√©ben november 26-√°n, p√©nteken 18 √≥r√°t√≥l ker√ľl sor a dr. Dr√°bik J√°nos A nemzetk√∂zi p√©nzrendszer m√Ľk√∂d√©se √©s az √ļj p√©nz√ľgyi vil√°grend – a magyar nemzet megmarad√°s√°nak lehet√Ķs√©gei a XXI. sz√°zadban √©s Patrub√°ny Anna Helyi kibocs√°t√°s√ļ p√©nzek m√Ľk√∂d√©se √©s alkalmaz√°si lehet√Ķs√©gei t√©m√°j√ļ el√Ķad√°sokra. Helysz√≠n: a cs√≠kszeredai polg√°rmesteri hivatal gy√Ľl√©sterme.
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/drabik-es-patrubany-eloadas-a-varoshazan
Azt√°n kib√ļjik a sz√∂g a zs√°kb√≥l!

MVSZ: √öj magyar nemzetfogalom kell, melyben a cig√°nyok is helyet kaphatnak
[2012.02.29. 21:51:09] - Hírmester
Az MVSZ Sajt√≥szolg√°lat√°nak h√≠rad√°sa: 2 milli√≥ cig√°ny Magyarorsz√°gon. Felt√Ľn√Ķen nagy √©rdekl√Ķd√©s √∂vezte a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek mai napon megtartott sajt√≥√©rtekezlet√©t, amelyen ismertett√©k a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa keret√©ben megtartand√≥, Elt√∂r√∂tt a heged√Ľm... c√≠m√Ľ konferenci√°t, amelynek k√∂z√©ppontj√°ban a magyarorsz√°gi cig√°nys√°g szerepel majd.

Az esem√©nyen megjelent t√∂bb cig√°ny vezet√Ķ, a F√Ķv√°rosi Roma Oktat√°si √©s Kultur√°lis K√∂zpont igazgat√≥ja, valamint a K√Ķb√°nyai Cig√°ny Kisebbs√©gi √Ėnkorm√°nyzat eln√∂ke, akik bejelentett√©k, hogy v√©lem√©ny√ľk szerint ma Magyarorsz√°gon 2 milli√≥ cig√°ny √©l.A sajt√≥√©rtekezlet h√°zigazd√°ja Patrub√°ny Mikl√≥s, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke volt, aki elmondta, hogy az augusztus 15-20. k√∂z√∂tt sorra ker√ľl√Ķ Magyarok VIII. Vil√°gkongresszus√°nak legf√Ķbb feladata kidolgozni a magyar nemzet fogalm√°nak √ļj meghat√°roz√°s√°t, illetve megadni a nemzet fogalm√°nak magyar meghat√°roz√°s√°t, amelynek el kell t√©rnie mind a frankof√≥n, mind a germ√°n szeml√©lett√Ķl, √©s saj√°tosan magyarnak kell lennie. Ebben a nemzetfogalomban meg kell tal√°lni a magyar cig√°nyok hely√©t is.

Az MVSZ eln√∂ke bejelentette, hogy l√©teznek olyan demogr√°fiai sz√°m√≠t√°sok, amelyek szerint 8 √©v m√ļlva Magyarorsz√°gon a cig√°nyok l√©leksz√°ma meghaladja a magyarok√©t.
http://civilkorzo.ro/hu/pd/mvsz-uj-magyar-nemzetfogalom-kell-melyben-a-ciganyok-is-helyet-kaphatnak.html

Azt√°n megjelenik az „√ļj nemzetfogalom” is Dr√°bik√©k gondoz√°s√°ban. Cig√°ny-zsid√≥ buli a „Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge” fedezete alatt. M√©g a Kuruc is hozza Bane elm√©lked√©s√©t.
Programajánló :: 2014-01-31. 12:34
Szent L√°szl√≥-MTA: Bene G√°bor el√Ķad√°sa - Mi a nemzet?
A Szent L√°szl√≥ Magyars√°gtudom√°nyi Akad√©mia (Szent L√°szl√≥-MTA) Magyar nemzet c. tant√°rgya keret√©ben szombaton, febru√°r 1-j√©n 17 √≥rakor dr. Bene G√°bor tart el√Ķad√°st, amelynek gerinc√©t a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszus√°n tartott el√Ķad√°sa k√©pezi. Id√©zet tanulm√°ny√°b√≥l, amelynek teljes sz√∂vege olvashat√≥ a vil√°gh√°l√≥n:
„A magyar nemzet ma a fogyaszt√≥i vil√°grend s√≠rba ereszt√Ķ k√∂tel√©n f√ľgg...
A nemzetfogalom szabatos megalkot√°sa ma, k√©ts√©gk√≠v√ľl a legnagyobb feladata azoknak, akik felismert√©k a nemzetre leselked√Ķ vesz√©lyt, amely m√°r-m√°r felsz√°molta ezt a fogalmat.”
A mostani el√Ķad√°st az √©rdekl√Ķd√Ķk a vil√°gh√°l√≥n is megtekinthetik, ide kattintva: http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667
MVSZ Sajtószolgálat
https://kuruc.info/r/23/123371/

Bene G√°bor a „l√©nyeget” is kiemeli! Teh√°t a „nemzet”:
√Ėsszefoglalva: A nemzet teh√°t a Szentkorona-tags√°g√°t meg√©l√Ķ, a szerves jog - fejl√Ķd√©st tisztel√Ķ, gazdas√°gi √©rdekeit felismer√Ķ, s ezek√©rt b√°tran ki√°ll√≥, √∂nszervez√Ķd√Ķ er√Ķ: a politikailag megszervezett n√©pnek a k√∂zj√≥t szolg√°l√≥ √©s nemesen gondolkod√≥ arisztokr√°ci√°ja.
(Viszont az is l√°that√≥, hogy sz√°jh√Ķs√∂k, vez√©rkomplexusban szenved√Ķ sz√≥nokok, vagy
közönyösök nem lehetnek tagjai a nemzetnek, még
akkor sem, ha érzelmileg tagjainak hiszik magukat!)
Ezen defin√≠ci√≥ alapj√°n ma a nemzet tagjai els√Ķsorban a Magyarok Sz√∂vets√©g√©ben s√Ľr√Ľs√∂dnek √∂ssze.
http://www.egipatrona.hu/mvsz/images/doc2/491_500_BENE_Gabor.pdf

√Čs folytathatn√°nk m√©g a sok-sok √©rdekess√©get, amihez persze semmilyen titkosszolg√°latnak, etnikumnak semmi k√∂ze nem lehet, csak √∂nmag√°ban √©rdekesen alakul√≥ esem√©nysorr√≥l besz√©lhet√ľnk, de v√©g√ľl had √°lljon itt egy a t√©m√°ban kiprovok√°lt levelez√©s, n√©h√°ny felsz√≥lal√≥val.

Feladó: karoly kvacskay
D√°tum: 2014. m√°rcius 10. 17:00
T√°rgy: Patrub√°ny Mikl√≥s az MVSZ eln√∂ke a Rom√°n Kommunista P√°rt tagja volt (B√≠r√≥s√°gi jegyz√Ķk√∂nyv)
Címzett:

Kedves Bar√°tom!

Az ut√≥bbi napokban t√∂bben is k√©rt√©k t√Ķlem azt a b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√°si jegyz√Ķk√∂nyvet, melyben Patrub√°ny Mikl√≥s a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge eln√∂ke elismeri, hogy a Rom√°n Kommunista P√°rt tagja volt.

Ezennel teljes tartalm√°ban bem√°soltam √©s megk√ľld√∂m neked a b√≠r√≥s√°gi jegyz√Ķk√∂nyvet, melynek harmadik oldal√°nak k√∂zep√©n a b√≠r√≥ k√©r√©s√©re Patrub√°ny Mikl√≥s √ļgy v√°laszol, hogy a „Kommunista P√°rt” tagja volt. Patru-Bani (N√©gy-Bani) azt √°ll√≠tja ugyan itt, hogy √∂ nem szolg√°lta Nicolae Ceusescu magyarokat ut√°l√≥ √©s gyilkoltat√≥ dikt√°tort.
De h√°t mindannyian tudjuk, hogy abban az id√Ķben Nicolae Ceusescu dikt√°tor volt a rom√°n kommunista p√°rtban a vez√©r!

A Patrub√°ny Mikl√≥s eredeti nev√©t tartalmaz√≥ k√∂zokiratot, melyben Nicolae Stefan Patrubany n√©vvel tartj√°k nyilv√°n, ha k√©red sz√≠vesen megk√ľld√∂m.

Üdvözlettel
Kvacskay K√°roly


Gonda László
m√°rc. 10.

címzett: Nemzeti; Eszter; Cs; Mihály; Geza; Sándor; Bházy; Fejér; karoly; Béla; Bene; Szeszák; farkas; Attila; dr.Zétényi; György; péter; Kmetty; Rinkó; Agnes; samsomdikiss.k.; József; ggyula; Roland; Hungária


1. Azon a 2013.nov.21-i h√©ten, "kedves" Kvacskai K√°roly, aki a K.L. (Fidesz) megb√≠zat√°s√°nak eleget t√©ve ki akarja k√©sz√≠teni Patrub√°ny Mikl√≥st, 3 t√°rgyal√°s volt, 3 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ perben, amelyeket t√∂bb m√°s mellett Te ind√≠tottad.
(Mond, te egy fogott ember vagy √©s ez√©rt teljes√≠ted ezt a h√≥naljszag√ļ per √Ķz√∂nt?)
Mindennek a h√°tter√©t volt alkalmam megismerni √©s minh√°rom t√°gyal√°son jelen voltam, az utols√≥n nem v√©gig. Ut√°na h√°rmasban dr.Bene G√°borral le√ľlt√ľnk veled, hogy meggy√Ķzz√ľnk mennyire rossz √ļton j√°rsz. Persze csak semmi √©rdemlegeset nem mondt√°l... √Črtem √©n, hogy mire jel√Ķltek t√©ged, ez√©rt kell az utols√≥ t√∂lt√©nyedig √ľld√∂zni akire r√°√°ll√≠tottak. Nincs m√°s v√°laszt√°sod... Sz√°nalmas!

2. Melyik napon folyt t√°rgyal√°si jegyz√Ķk√∂nyvre hivatkozol?

3. Mi√©rt nem mell√©kelted a jegyz√Ķk√∂nyvet most sem? Volt m√°r ilyen megjegyz√©sed is 2012.j√ļnius√°ban: "A Jud Suss film levet√≠t√©se √ľgy√©t a b√≠r√≥s√°g r√©szletesen 3 √©vig vizsg√°lta:
(Olvasd el az √≠t√©letet, a tan√ļvallom√°sokat, jegyz√Ķk√∂nyveket.)".
Persze hi√°ba k√©rtem a jegyz√Ķk√∂nyvet, akkor sem k√ľldted. Most is √©s akkor is helyette kaptam Ge√∂ncz√Ķl Gyul√°t√≥l egy majdnem bekattant embert√Ķl fenyeget√Ķ √ľzentet. Ebben az √ľgyben szab√°lyosan √©letvesz√©lyesen megfenyegetett √©s megint olyasmivel v√°dolt, mint anno, amihez semmi, de semmi k√∂z√∂m!

4. A t√°rgyal√°s ut√°n r√∂viddel egy hamis n√©ven r√°m hivatkozva sokkal t√∂bbre is hivatkozott az "ismeretlen" k√∂r@ √≠r√≥. Arra, hogy √©n tan√ļs√≠thatom, aki jelen volt a t√°rgyal√°son, hogy P.M. szekus √ľgyn√∂k volt, amit √Ķ ott elismert, ami nem felel meg a val√≥s√°gnak. A m√ļlt h√©ten is volt egy t√°rgyal√°s, amit Te id√≠tott√°l, ahol "b√°josan", mintha semmi nem t√∂rt√©nt volna, mintha √©n nem k√ľldtem volna neked is azt a v√°lasz √ľzenetet, mosolyogt√°l r√°m a b√≠r√≥s√°g folyos√≥j√°n.. Akkor arra az @-re v√°laszolva k√©rtelek, hogy hagyd m√°r abba ezt a per √∂z√∂nt, mert az MVSZ-nek √°rtasz. Nem tetted, teh√°t ahogyan abban jelezetem az ellens√©gemnek tekintelek: hagyd abba a vigyorg√°st, ha tal√°kozunk! Nem √©rdekel ki √°ll m√∂g√∂tted, de azt tudom, h az aki ezt az @-t sz√©tk√ľldte, lenne a legjobban meglep√Ķdve ha megtudn√°.

5. Ha nem Sv√°jcban √©lt√©l volna, hanem egy p√°r √©vig legal√°bb a rom√°nok √°ltal megsz√°llt magyar ter√ľleteken, akkor tudhatn√°d hogyan d√∂nt√∂tte el a rom√°n anyak√∂nyvi hivatal hogyan √≠rj√°k a magyar neveket. A temesv√°ri nagyap√°m neve Ag√°tsy J√°nos volt, de 1919-20-ban begy√Ľjt√∂tt√©k a magyar anyak√∂nyvi kivonatokat, majd kapott egy Johann Agatsy n√©vre sz√≥l√≥t. A nagymam√°m, Bieber Hajnalka (m√©g a n√©met Ahnenpass-√°ban is √≠gy szerepel!), de az ol√°hok Auror√°t csin√°ltak bel√Ķle ... M√©g csak nem is a proli diktat√ļra idej√©n, amikor a helyzet r√©szben m√©g rosszabb volt.

6. Szándékot és módszereid aljasak, alattomosak és visszataszítóak. Hagyd abba!

Elk√ľldve: 2014. m√°rcius 11. 8:55
T√°rgy : Re: Re: Patrub√°ny Mikl√≥s az MVSZ eln√∂ke a Rom√°n Kommunista P√°rt tagja volt (B√≠r√≥s√°gi jegyz√Ķk√∂nyv)

Amit a felvideki szervezettel muvelt ez a gazember az pontosan dokumentalva van.
Mindent belugyi urtasitasra csinalt.
A birosagokon pedig a birak az itelethirdetes elott cetlikre irva mindig megkapjak az utasitast kivulrol az elnoksegi titkarsagukon keresztul, hogy milyen iteletet kell hozni.
Lattuk. A birosagokat Horn Gyula szervezte, es a birak nincsenek atvilagitva egy III/III-as szervezet.
Innen kezdve a bekattant rendszerrol van szo, amit bekattant idiotak, mint Gonda vedelmez.
Patrubnescu zavaros kommunista multjat Kolozsvaron kell vizsgalni, nem Budapesten. Ott jelentek meg ezekrol a mindenhonnan kihullott kommunista csinovsnyikokrol ujsagcikkek.
Illetve elovenni Tokes Laszlot, aki ismeri a reszleteket.
Mivel ilyen allapotok uralkodnak es Gonda erkolcs csossze lepett elo es onbiraskodik, ne csodalkozzon, ha folrugom.
Jott volna a Felvidekre, ahol titkosszolgalati emberek vannak beepitve a magyar szervezetekre, vagy ult volna Mihajlovics Jozsef uzleteben,amikor bevertek a kirakatot, mert megszervezte a Magyar Foderalista Partot a Bugar ellenorizte arulo MKP=val szemben,
es aztan hetente harom ellenorzest kapott hatalmas buntetesekkel, hogy hagyja abba a partot.
A magam ugyeirol nem is irok, mit muveltek korulottem.
Na es ezt a sopredeket tamogatja Gonda es Patrubany Budapestrol, minket HATBA tamadva.
Dontse el mindenki, mit csinalna, amikor ilyen szervilis idiotak a hangadok.
Geonczeol Gyula

bubó Doki doki.bubo@gmail.com
m√°rc. 11. (13 napja)


címzett: ggyula; Béla; Bene; Szeszák; farkas; Attila; dr.Zétényi; György; péter; Kmetty; Rinkó; Agnes; samsomdikiss.k.; József; Roland; Hungária; Gaudi-Nagy; Károly; Péteri; Endre; Atilla; András; András; Ildikó; dr.monostory.a.


Egy ilyen levlist√°n kaptam egy Patrub√°ny "leleplez√Ķ" √≠r√°st valamikor egy √©ve. Asszem √©ppen J√°nos (H√≠rh√°l√≥) volt a felad√≥, akit azt√°n Mikl√≥s megfeny√≠tett, hogy feljelenti. √Čn is v√°laszoltam r√°, megl√°t√°saimat somm√°zva, hogy vegy√©k m√°r √©szre, hogy biza "√ľgyn√∂k a jav√°b√≥l" √©s nem is lehet m√°s. Erre kapom a b√≠r√≥s√°gi √©rtes√≠t√Ķt, hogy feljelentett. Feles√©gem unszol√°s√°ra elmentem a tr√°gyal√°sra (m√°r nem szoktam j√°rni, hacsak nincs akkor arrafel√© dolgom, mertleszarom ezt a sok riherongy feljelentget√Ķs √°lmagyar j√≥bikos √©s "nemzeti" cs√ľrh√©t, akik a zsid√≥-nbh-s b√≠r√≥s√°gnak nevezett gittegyletn√©l keresnek v√©delmet √©s akarnak p√©nzt keresni), √©s ott kider√ľlt, hogy Mikl√≥s √°ll√≠t√≥lag t√©rtivev√©nnyel felsz√≥l√≠tott, hogy k√©rjek bocs√°natot, mert nem √ľgyn√∂k. persze a levelet soha nem kaptam meg, √©s persze t√°n soha el se k√ľldte, de j√≥l hangzik. Mondtam, hogy minden tov√°bbi n√©lk√ľl bocs√°natot is k√©rek olyan form√°ban, hogy lehozom a lapon az √°ll√°sfoglal√°s√°t. √ćrja le, amit akar √©s √©n meg megjelentetem. B√°r besz√©lget√©s√ľnkkor vil√°goss√° tettem, hogy nem is lehet m√°s, aki 12 √©ve a MVSZ eln√∂ke m√°s, mint az, de mondta, hogy az √∂rm√©nyek nem √°rul√≥k √©s vigy√°zzak magamra, b√°r megk√©rd√Ķjelezte v√©gzetts√©gem √©s diplom√°im hiteless√©g√©t. Nos, amit √≠rt, az itt van, le is hoztam:

Magyarok Világszövetsége elnök elnok@mvsz.hu

2013. 11. 21.


címzett: Posta


Posta Imre részére

Hivatali dolgaim lekötöttek, ezért a megígért levelet holnap fogom megírni.

Vel√ľnk az Isten!

Patrubány Miklós

Nem most volt már, azóta semmi!
NBH-Seku-Mossad..., lassan semmi jelent√Ķs√©ge nem lesz. Eszter tudja mi√©rt k√©rte a levelet Karcsit√≥l. Gonda laci, besz√©lj m√°r Eszterrel! Tal√°n elmondja neked is, amit nek√ľnk elmondott √©s nem t√©telezem fel r√≥la, hogy hajnal 3-kor, d√∂gf√°radtan egy kocsiban negyedmag√°val arra figyelt volna, hogy mag√°n√©letileg egy j√≥l √∂sszeszedett hazugs√°got kre√°ljon, b√°r semmi nem kiz√°rt.
Nos, gyerekek √ļgy l√°tom, hogy vannak a menthet√Ķk √©s vannak a menthetetlenek. Nekem nem k√©rd√©s, hogy Mikl√≥snak mi a szerepe, ha tolj√°k direktben, ha indirekten, vagy csak alanyi jogon teszi. K√∂zt√ľnk sz√≥lva teljesen k√∂z√∂mb√∂s a sz√°momra. Az eg√©sz folyamatot szeml√©lve vannak a kicsi √©s a nagy g√∂d√∂r√°s√≥k √©s vannak, akik a m√°sok sz√°m√°ra ki√°sott (adott esetben a magyar nemzet) g√∂d√∂rb√Ķl kitermelt halomra fel√°llva r√°l√°t√°ssal b√≠rnak a terepre √©s sz√≥lnak, hogy "nem k√©ne", de aki nem k√©pes felm√°szni √©s magasabb szintr√Ķl n√©zni a l√°tv√°nyt, nos, azoknak azt tudja az √°sk√°l√≥ mondani, hogy √©ppen sz√Ķl√Ķ-osz-lopnak csin√°l helyet, vagy m√©lygar√°zs lesz a javunkra, vagy egy √ļjabb kett√Ķs keresztnek hely, mert m√©g nincs el√©g √©s ett√Ķl nek√ľnk sokkal jobbik lesz. Az eg√©sz hivatalos "nemzeti oldal" ilyen "NBH"-s g√∂d√∂r√°s√≥k gy√ľlekezete. J√≥bik, HVIM, MSZ, MVSZ...a megfelel√Ķ instruktorokkal, D'rabik-kal √©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi.
Itt van egy kis Gonda-lat√©breszt√Ķ. https://www.youtube.com/watch?v=S1oRXvA18_w

G√°bornak is el√©g k√©s√Ķn √°llt √∂ssze a k√©p, de √©n sz√≥ltam. Szegedi Chan√°dok minden mennyis√©gben. Szaniszlovak √©s sokan m√°sok √ľgyk√∂dnek a zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g "magyar" b√Ķrbe k√∂t√©s√©n. Hogy is mondja a Nyirkai J√≥solda? Man√≥ b√Ķr√©t h√ļzz√°k J√©zus k√©pm√°s√°ra?
Nem tudom, hogy tart-e m√©g a p√∂r√∂m, de h√°t amiben maradtunk Mikl√≥ssal, az nem rajtam m√ļlott.
Szeretn√©m "√ļgy v√©lni" hogy t√©vedek, de sajna a t√©nyek makacskodnak.
Posta Imre

karoly kvacskay
m√°rc. 12. (12 napja)


címzett: saját magam


A jegyz√Ķk√∂nyv harmadik old√°nak eleje:
A b√≠r√≥s√°gon bevallotta, hogy "A rom√°n titkosszolg√°lat √ľgyn√∂ke volt", hozz√°z√©ve, na √©s akkor. Majd azt √°llitotta, hogy nem mondta.
Azt is mondta, hogy

HozzŠszůlŠsok


#21 | Detonator - 2014. mŠrcius 28. 07:02:24
Bandee !

Magyarnak lenni, egy szellemi √©s lelki √°llapot. Hungarist√°nak lenni pedig ebben a szellemi √©s lelki √°llapotban tenni a haz√°√©rt politikai √©s gazdas√°gi s√≠kon, de ez m√°r meghaladja j√≥val a h√©tk√∂znapok √°tlagos cselekedeteit. A szavakat √©s azok √©rtelm√©t m√°ra j√≥l kiforgatt√°k"valakik", hogy m√©g √∂nmagadat se tudd azonos√≠tani saj√°t gondolataid √©s √©rzelmeid alapj√°n, r√°k√©nyszer√≠tenek, hogy az "√Ķ" terminol√≥gi√°jukat √©s m√≥dszertanukat haszn√°ld m√©g saj√°t magad meghat√°roz√°s√°ra is. Ezt nevezik k√∂z√©rthet√Ķen agymos√°snak, ami sz√ľlet√©se pillanat√°t√≥l mindny√°junkat √©ri, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ m√≥don √©s m√©rt√©kben.
Nekem k√∂nny√Ľ, √©n magyar √©s hungarista vagyok, m√©g pontosabban nemzeti szocialista. Viszont ezt csak le√≠rni egyszer√Ľ, taglalni, hogy mindenki azt √©rtse amit jelent val√≥j√°ban az m√°r rendk√≠v√ľl neh√©z, id√Ķ ig√©nyes √©s hosszadalmas. Ez√©rt magyar√°zni csak sz√Ľk k√∂rben teszem, akkor is megfelel√Ķ besz√©lget√Ķ partner eset√©n csak !
#22 | postaimre - 2014. mŠrcius 28. 07:43:16
Bandee, moln√°rf egy mocskos zsir√°f, "nemzeti-m√©di√°s" terel√Ķ, elterel√Ķ...szerepk√∂rben. A m√°sik recskaboy, vagyis sodi. Mindkett√Ķr√Ķl itt olvashatsz! Sodi vide√≥zta a parlamentben Gaudit is, mert a m√°sik "nemzeti m√©di√°s" meg √Ķ.


Tisztelt Posta Imre Úr! (SoDi zsidó meseszövése)

Az √∂nmag√°t RecskaBoynak is nevez√Ķ Kiss Endre Farkas, alias SoDI (Son of Divine Israel) az al√°bbi kommentben v√°dolja √Ėnt hazugs√°ggal:
http://magyarnemz...dmore=4295

Moln√°r F. √Ārpi-zsid√≥ - Bene G√°bor egy√ľttes
A magyar faj buk√°s√°nak okai Post√°n kereszt√ľl is les√ļjt√≥n tetten √©rtek -
MULTIM√ČDIA H√ćRH√ĀTT√ČR 10:44 (0 perce)
Nek√ľnk √°ltal√°ban v√©lem√©ny√ľnk, hogy aki pl. Ben√©t mocskolja, az saj√°t mag√°t min√Ķs√≠ti. Bene G√°borhoz k√©pest nem sokan vannak ebb√Ķl a k√∂teked√Ķ, √∂sszef√©rhetetlen, mocskos, b√°rmi √∂sszefog√°sra k√©ptelen kritik√°tlan √©s gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ n√©pb√ļl, akik a b√©ke szigetei. Bene az √Ķrj√∂ng√Ķ pszichopat√°kra is b√©k√©s √©s szol√≠d szavakkal reag√°l.
http://ch-serverh...dmore=5434
Deton√°tor, l√©gy csak hun-gar, az Ist√≥kot megsp√≥rolod a zideol√≥gusoknak! Ha ett√Ķl is t√∂bbre viszed, Ember leszel √©s ez egy √°llapot. Nem tanulni, hanem felejteni kell tudni hozz√°.

karoly kvacskay

18:04 (13 órája)

címzett:
Kedves Bar√°taim!

Tudom, hogy sokan v√°rt√°tok/v√°rtuk a mai napi b√≠r√≥s√°gi √≠t√©letet Patrub√°ny Mikl√≥s (Nicolae Stefan Patrubani) ellen. De sajn√°lattal kell veletek k√∂z√∂ln√∂m, hogy hat √©v peresked√©s ut√°n a mai napon m√©g mindig nem sz√ľletett √≠t√©let. Patrub√°ny Mikl√≥s ma azt is letagadta, hogy az MVSZ k√∂zgy√Ľl√©si hangfelv√©telen az √Ķ hangj√°t egy√°ltal√°n hallani lehet. A saj√°t hangj√°t sem tudta felismerni, ez√©rt hangtechnikai szak√©rt√Ķt fog kirendelni a b√≠r√≥s√°g, aki hangmint√°t fog venni Patrub√°ny Mikl√≥st√≥l.

A k√∂vetkez√Ķ t√°rgyal√°si napot a b√≠r√≥ 2014. szeptember 9-√©n 8 √≥ra 30 percre t√Ľzte ki, melyen „nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel” √≠t√©let fog sz√ľletni.

Tisztelettel
Kvacskay K√°roly
#23 | Detonator - 2014. mŠrcius 28. 08:22:14
Imrém !
A szelekt√≠v mem√≥ria hasznos, m√°r gyakorlom, megy ahogyan megy, csak igen kell vigy√°zni, hogy ne az ocs√ļt t√∂lts√ľk be, hanem a szit√°lt b√ļz√°t a tart√°lyba.
Izééé, mit is akartam mondani ? Már elfelejtettem !

√Āld√°s !
Detonator
#24 | postaimre - 2014. mŠrcius 28. 08:28:56
Deton√°tor, a teljes t√∂rl√©s javasolt. A rendszer √ļjrakalibr√°l√°sa..., megfelel√Ķ, igen kis lyuk√ļ sz√Ľr√Ķ √©s mehet a restart. A reset m√°r nem el√©g. Azt ellopt√°k a f√©mtolvajok.

Nekem i az a bajom, hogy nem tudok felejteni, pedig szeretn√©k, de ez nem el√©g. Ha nem fog menni, √ļjra kell j√∂nn√∂m, ezt meg m√©gannyira sem k√≠v√°nom, √≠gy meg kell tal√°lnom a m√≥dj√°t.

√ögy, ahogy mondod! √Āld√°s!
Imre
#25 | bandee - 2014. mŠrcius 28. 08:52:41
A felejt√©s nekem megy. Napiszinten "bocs√°ltok" meg nekik. Na, nem √ļgy... Igaz√°b√≥l nem is nekik, tal√°n ink√°bb magamnak, ami√©rt itt vagyok. Megkezdett sz√°laim sincsenek, nemhogy elvarratlanok. Persze √©n k√∂nnyen vagyok f√∂ldi kapcsolatok hijj√°n. Nem k√∂t ide semmi √©s m√©gis tudom magam j√≥l √©rezni. :D
#26 | postaimre - 2014. mŠrcius 28. 09:37:47
Bande, persze vannak k√ľls√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek. most hozta a post√°s a j√≥bikos √≠t√©letem. El vagyok √≠t√©lve! Meg kell jelentetnem az √≠t√©letet √©s fizetnem 10 ezret. Mindezt kuk√°smell√©nyben kell v√©grehajtanom, k√∂zmunk√°ban, kamusz√≥r√°s k√∂zepette. Gondoskodnak r√≥la, hogy ne felejthessek! Persze laza pipa √©s ki nem sz@rja l√©!

tegnap j√∂tt pl. vissza a katonai biztons√°gi hivatal c√≠m√©r√Ķl a feljelent√Ķs levelem, mintha nem olvast√°k volna, vagy nem lenne j√≥ a l√°d√°juk. Erre persze dobtan nekik is egyet.

Valami gond van?
bubó Doki

12:36 (20 órája)

címzett: Katonai
Nem m√Ľk√∂dik a fi√≥kotok? Kop-kop! Nagyobb kaliberrel z√∂rgessenek be √©s h√©ber√ľl akkor meghallj√°tok? Haza√°rul√≥ mocskos banda!

Posta Imre

feladó: bubó Doki
címzett: Katonai Biztonsági Hivatal <>
d√°tum: 2014. m√°rcius 27. 12:36
t√°rgy: Valami gond van?
k√ľld√Ķ: gmail.com

Na erre még nem jött nem fogadott válasz.

De ha jönne, akkor ezt kapnák cserébe!

Hogy is voltak a cig√°nygyilkoss√°gok? Mossad?

kepfeltoltes.szunyi.com/data/zsidohaditanacs.jpg

kepfeltoltes.szunyi.com/data/rendorvicc.jpg

kepfeltoltes.szunyi.com/data/feketefegyver.jpg
#27 | Detonator - 2014. mŠrcius 28. 10:44:58
Imrém !

√Ėr√ľl√∂k, hogy "j√≥" kedvedben vagy, igen megmulattatsz ! J√≥lesik !
V√°rom a GLS-t, az√©rt vagyok ilyen "r√°√©r√Ķ", de j√≥l tettem, hogy olvaslak, mert igen sz√≠vder√≠t√Ķ ez a fenti p√°r mondat a fot√≥kkal egyetemben.

√Āld√°s !
Detonator
#28 | postaimre - 2014. mŠrcius 29. 12:41:47
Ajaj a helyzet fokozódik! Már fantomasz is beszállt!


"Cs√ľt√∂rt√∂k√∂n reggel a tervek szerint 8 √≥rakor kellett volna a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek sz√©kh√°z√°b√≥l t√°voznia Patrub√°ny Mikl√≥snak. √Ām az MVSZ eln√∂ke negyed √≥r√°val kor√°bban elhagyta az √©p√ľletet. P√°r perccel nyolc √≥ra el√Ķtt az MVSZ sz√©kh√°za el√Ķtt megjelent h√°rom f√©rfi, akik k√∂zel f√©l √≥r√°n √°t √©beren figyelt√©k a sz√©kh√°z bej√°rat√°t. A h√°z egyik dolgoz√≥j√°t√≥l megk√©rdezt√©k, hogy bent van-e az eln√∂k? Amikor megtudt√°k, hogy m√°r elment, bossz√ļsan legyintettek, majd egyik√ľk megk√©rdezte: Hogy van az eg√©szs√©ge az eln√∂knek, √≠gy 80 √©vesen? A dolgoz√≥ meglepetten sz√≥lt vissza: 80 √©ves? Nincs az t√∂bb 55 √©vesn√©l! A jelenetnek szemtan√ļja volt K.E. fest√Ķm√Ľv√©sz, aki k√©s√Ķbb megrajzolta k√©t &#8222;vend√©g&#8221; portr√©j√°t. A harmadikat nem kellett, mert abban felismerte a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge eln√∂k√©t meggyilkol√°ssal fenyeget√Ķ, mag√°t Kov√°cs Istv√°n n√©vre ki√°ll√≠tott magyar szem√©lyi igazolv√°nnyal igazol√≥ szem√©lyt. A rend√Ķrs√©g tov√°bbra is nyomoz&#8230;"

kepfeltoltes.szunyi.com/data/patrufenyeg1.jpg

kepfeltoltes.szunyi.com/data/patrufenyeg2.jpg

http://kepfeltolt...istvan.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.