Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Patrubány Miklós és az én bocsánatkérésem


Tárgy: felszólítás
Tisztelt Uram!
A személyemet sértő állításokat tartalmazó írása miatt általam Ön ellen kezdeményezett büntető eljárás megszüntetésre került, mivel a továbbiakban már nem kívántam az Ön büntetőjogi felelősségének bírósági megállapítását.
Mindez annak tudható be, hogy az ügyben tavaly november 21-én tartott bírósági meghallgatás keretében Ön vállalta az általam megfogalmazott helyreigazítás közzétételét és a sérelmezett tartalmak eltávolítását a világhálóról.
Ennek megfelelően ezennel elküldöm Önnek a közlendő szöveget, és felszólítom, hogy levelem kézhezvételétől számított 8 napon belül azt a feljelentésemben szereplő írással azonos módon tegye közzé, egyúttal a blogján még mindig megtalálható, korábbi, engem sértő írásait pedig törölje onnan.
Amennyiben ezen felszólításomnak határidőn belül nem tenne eleget, úgy a jogellenes állapot fenntartása miatt kénytelen leszek Önnel szemben a büntető eljárás lefolytatása iránt intézkedni.
Budapest, 2014. március 20-án Üdvözlettel


Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének
elnöke

Alulírott Posta Imre, aki a világhálón hozzám érkezett álhírek alapján magam is több ízben Patrubány Miklósra, a Magyarok Világszövetségének elnökére nézve súlyosan sértő kijelentéseket tettem, illetve személyét rágalmazó írásokat forgalmaztam, ezennel beismerem tévedésemet. Megkövetem az MVSZ elnökét a neki okozott hátrányért, a sértő irományokat visszavonom és eltávolítom azokat az általam kezelt honlapokról, blogokról.

Posta Imre

Kelt: Szigetszentmiklós, 2014. március …

Na ezzel meg is volnánk! Akkor kezdjük az elején! Miklós, én vállaltam, hogy a teljesen nyílt közösségi oldalunkra felteheted, vagy feltetetheted -, ha ezzel személyesen nem érsz rá foglalkozni - az állásfoglalásod. Nem kellett volna rá várni eddig, hisz a „becsület” nem várhat. De várt. Arról szó sem volt, hogy töröljünk bármit is, mert ha lett volna, azt a választ kaptad volna, hogy ez már nem rajtam múlik. A közösség irányelveivel ellenkezik - és ebben a közösségben én is csak egy vagyok, még ha a sok admin közül is olyan -, akinek a nevét megismerte, aki merte. De valahol meg is van a beszélgetésünk hanganyaga, ha fontos, előkereshetem. Részemről az „ügy” letudva, bár remélem sikerült belátnod, hogy a „bírósági” út sehová nem vezet. Mondottam neked, hogy a „nagyság” átka, ha valakit leügynököznek. Bár ciki, ha aztán tényleg előkerülnek a bizonyítékok is. Ez fokozottan illik rád, mint felelős közszereplőre. A bíróságon számodra megerősítetem, hogy a formális logika szabályai szerint egy Magyarok Világszövetségének elnöke 2014-ben és már 12 évvel korábban sem lehetett és lehet más, mint „ügynök”. Persze „ügynökök” vannak sokfélék. Teérted körömszakadtáig harcol Bene Gábor (aki véleményem szerint ugyancsak sáros), Gonda Laci (háááát…, de akinek azért a fordított cikkeit rendesen hozza fősodratú hírkereső, Szervusz Ausztria…kategóriában). Ugye milyen érdekes ez a „királyság”, Szent Korona, Alkotmányozósdi és közben revíziósdi, autonómiásdi és Habsburg renovációs „Nagy Magyarország-os történet?
Csak pár eseményt sorolok fel, ami szöget kell üssön a fejekbe!
A Magyarok Háza, ahol a Magyarok Világszövetsége székel, korábban a Szovjet Kultúra Háza volt, közismertebb nevén „KGB-központ” (egy a sokból).
Mikor az ott megindított Árpádhír TV-be beinvitált a műsorvezetetéssel Patrubány által megbízott Kubinyi Tamás, ő is jelezte, hogy a „falnak is füle van”. Oda jól össze lettek terelve a „magyar nemzeti érzelműek”. Tamás azt is mondta, hogy Patrubány-nak nem tetszik, hogy én ott vagyok, s bár kérdeztem az okát, nem tudott, vagy nem akart válaszolni erre. Bevallom, akkor még nem figyeltem én arra, hogy kiről is van szó. Tudomásul vettem. Közben nagyon hamar megszűnt a TV, igen különleges körülmények között.
Állítólag Novák Tamás (Novákfalva-Velem, gyémántkereskedő…, MSZ, MVSZ, Jóbik…támogató, egyébként „örmény” és nagyon nem tiszta .- számomra- a titkosszolgálati háttere, vette meg, de úgy, hogy 10 milliót tett letétbe az üzemeltetésére és mellé adott egy szervezőt is, aki a pénzt és a műsorokat kezelte. Nem sokkal eztán a „hölgy” lelépett a pénzzel és a már meglévő műsorokkal is, ahogy azt velem tudatták és cserébe a Novákot ért kárért az épülethez tartozó Magyarok Kávézóját (ahová Novák Jóbikot képzelte el a felső szintre elkvartéjozni) kapta meg Patrubanytól. Nos, nem tudom, hogy így van –e, de az biztos, hogy a Magyarok Szövetségének a XV. kerületben ugyanígy kerített egy lepusztult épületet székháznak…, de a végét tudjátok. Jelenleg már csak Vukicsék edzenek ott –ha igaz.
De most tekintsünk el attól, hogy mi a lehetséges és attól is, hol tartunk most. Itt áll pár korábbi nyilatkozat, amely ugyan hosszú, de a tényszerűség kedvért itt kell legyen.

Nyilatkozat

1. Nem vagyok azonos azzal a személlyel -"Nicolae Patrubani, fost contabil sef la ICE Dunarea" azaz "Nicolae Patrubani az ICE Dunarea cég volt főkönyvelője"- akiről egyes romániai hírportálok azt állítják, hogy a romániai diktátorhoz közel állt és a diktátor - 2009. évre számítva, mintegy 2000 milliárd forintra becsült - magánvagyonával kapcsolatba hozható volt.

2. Az illető személlyel nem vagyok rokoni viszonyban, soha nem találkoztam vele, és soha semmilyen - sem közvetlen, sem közvetített - kapcsolatban vele nem álltam.

3. Egy Nicolae Patrubani nevű, magas rangú bukaresti banktisztviselőről volt tudomásom. Édesapám, a ma 87 éves dr. Patrubány Miklós valamikor évtizedekkel ezelőtt kuriózumként mesélte, hogy Medgyesen, ahol az egyik gyár könyvelőjeként dolgozott, egyszer behívatták a bankba, mondván, hogy egy bukaresti inspektor kíván vele beszélni. Szorongva ment be, hiszen 1948-ban osztályellenséggé minősítették a kommunisták, és ennek eredményeként kényszerítő körülmények között került Medgyesre. Meglepetésére nem valamely számonkérésben volt része, hanem egyszerűen az történt, hogy a bukaresti inspektor nevét egyetlen betű különbséggel ugyanúgy írták, mint az övét, és a helybéliek össze akarták ismertetni vele. Beszélgetésük rövid volt, amelyből kiderült, hogy a két család között semmilyen rokoni kapcsolat nem létezik. Soha többé nem látta, nem hallott róla. Azt sem tudja, hogy még él-e?

4. Az az állítás, hogy tizenkilenc éves koromban beléptem volna a román kommunista pártba valótlan.

5. Az az állítás, hogy kolozsvári diákéveim során a kommunista párt állított volna a diákrádió magyar adásának élére valótlan. Elődöm Gáspár Sándor, a marosvásárhelyi magyar rádió szerkesztője választott ki erre a tisztségre. Semmilyen pártos meghallgatáshoz, netán kinevezéshez nem kötötték akkori szerepvállalásomat.

6. 1976-ban, a kolozsvári műszaki egyetem elvégzése után, tanulmányi eredményeim alapján gyakornok mérnökként kerültem a bukaresti félvezető gyárba. Ebben a választásomban sem a kommunista párt, sem a román titkosszolgálat nem befolyásolt. Sem Bukarestben, sem azt megelőzően, sem azt követően, nem voltam és nem vagyok sem munkatársa, sem bedolgozója, sem ügynöke egyetlen titkos, vagy titkosan működő szervezetnek sem.

7. Székely vagyok, mert Édesanyám csíkkozmási székely volt. Édesapám erdélyi örmény-magyar. Nevem apai ágon örökölt örmény név. A Patrubány család erzsébetvárosi örmény család volt. Pongrátz Gergely bátyja Ödön, családfa vizsgálataival bizonyította a Patrubány és Pongrátz örmény családok rokonságát.

Budapest, 2009. október 24-én

Patrubány Miklós István Ádám, a Magyarok Világszövetségének elnöke
http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/24/patrubany-miklos-valasza-az-ot-ert-tamadasra/

Ultimátum a főparancsnoknak? – avagy Felelős utalás a képtelenségre
Magyarország mai sanyarú sorsának látleletét az országos méretű félrevezetés és megtévesztés teszi teljessé.
Az ország millióinak megtévesztését leginkább tetten érhetően a közelmúltban életre hívott, magát Magyarok Szövetségének nevező szervezet esete példázza. Harcias, hagyományápoló és – választott vezetője révén – az ősök és a hősök tiszteletét napiparanccsá tevő arculatának láttán sok jóhiszemű ember válik követőjévé.
Ennek akár örvendhetnénk is.
Ám felelősségem arra kötelez, hogy figyelmeztessek. Figyelmeztetve kérdezzek.
Adva van egy szervezet, a Magyarok Szövetsége, amely augusztusban, nagy nyilvánosságot kapott, hangzatos Kiáltványban szólította fel a köztársasági elnököt, a budapesti parlamentet és a kormányt, hogy legkésőbb 2009. október 23-ig kezdjen alkotmányozó munkába, a történeti magyar alkotmány visszaállítására.
És adva van ennek a szervezetnek az elnöke, Vukics Ferenc, aki nekem a Magyar Köztársaság honvéd őrnagyaként mutatkozott be.
Ami történt, az nem más, minthogy egy magyar honvédtiszt ultimátumot adott a magyar honvédség főparancsnokának, a köztársasági elnöknek, valamint annak az országgyűlésnek, amelynek törvényeire ő, mint katonatiszt felesküdött.
Idézzük a Kiáltványt:
Felszólítjuk az Államfőt, az Országgyűlést és a Kormányt, hogy október 23-ig kezdje meg az alkotmányos rend helyreállítását!
Két hónapon belül meg kell indítani az alkotmányozás folyamatát az alábbiak szerint:
(…)
Amennyiben a hatalmon lévők nem ismerik el a magyar alkotmányosságot, nem indítják el a jogfolytonosság helyreállításának folyamatát 2009. október 23-ig, akkor alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hívunk mindenkit!
Kérünk minden egyént és társadalmi szervezetet, aki ezzel egyetért, hogy ezen követelésünkben csatlakozzon hozzánk!
A Magyarok Szövetsége Országos Gyűlése
Kérdezem magyar testvéreimtől, hogy hány órát tölthet szabadlábon a világ bármely államában az a katonatiszt, aki a maga, vagy az általa vezetett szervezet nevében ultimátummal és engedetlenséggel fenyegeti meg azt az államot, amelynek ő maga – többek között feletteseivel szembeni engedelmességre – felesküdött katonája?
Mindezt magyar népünket féltve, figyelmeztetve kérdeztem.
A kérdésre elsőként magam válaszolok. Nem, ez képtelenség. Ez csak akkor lehetséges, ha mindezzel egyetért maga a mai magyar állam, kezdve a honvédelmi miniszterrel, folytatva a köztársasági elnökkel, a kormánnyal, a kormánypártokkal, el egészen parlamenti ellenzékig. És ha mindez az ő akaratuk szerint történik.
Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
A fenti írás a HONLEVÉL ma megjelent októberi számában olvasható részlet Patrubány Miklós tárcájából. A teljes írás ott olvasható A győzelem napja – Székelyként a megtévesztés ellen cím alatt.
Budapest, 2009. október 21.
MVSZ Sajtószolgálat
Nemzeti InternetFigyelő

Kövér László terjesztette rólam, hogy ügynök vagyok! - interjú Patrubány Miklóssal
Patrubány Miklós- Tartozom egy vallomással: noha húsz esztendeje ismerjük egymást, Magyarok Világszövetsége tagként évek óta távolról figyelem az Ön munkáját, mert megzavartak azok a hírek, melyeket terjesztettek: miszerint ön ügynök, más rémhírek szerint a hírhedt Securitatenak dolgozott, illetve nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Most, amikor kezembe került az MVSZ VII. Világkongresszusának gazdag tartalmú programfüzete, úgy döntöttem, újságíróként nem mehetek el szó nélkül az esemény mellett. Ez a nemzeti sorskérdéseinket felvonultató programsorozat ellent mondani látszik az önről terjesztett híreknek. Mi az igazság?

- Engem arra tanítottak a szüleim, hogy álljak jót magamért! Soha nem voltam, nem vagyok, és nem leszek semmilyen titkos- vagy titkosan működő társaságnak sem tagja, sem alkalmazottja, sem bedolgozója. Kérésemre vettük fel ezt a mondatot a Magyarok Világszövetsége belépési nyilatkozatára, valamikor a kilencvenes évek derekán. Akkor, amikor kirajzolódott: nekünk civileknek nincsenek meg az eszközeink ahhoz, hogy valaha tisztán lássunk ebben a kérdésben, hogy a titkosszolgálatok mely ügynökeiket hová dobják be, kiket tartanak meg, efféle eszközök nekünk nem állnak rendelkezésünkre, tehát mi egyet tehetünk: fogadalomszerű vallomást kérünk a belépőktől, s az utókorra bízzuk az ítélkezést. Ezeket a belépési nyilatkozatokat eltesszük és megvetés illeti azt a személyt, illetve leszármazottjának leszármazottját is, ha kiderül valakiről, hogy becsapta kortársait és sorstársait. Egyébként nyolc esztendeje vagyok a Magyarok Világszövetségének elnöke. Kövér László volt egyik legfőbb terjesztője e rágalomnak. Neki is elegendő idő állt rendelkezésére ahhoz, ha úgy véli, hogy bizonyítani tudja, miszerint idegen érdekeket szolgálnék, előállhatott volna ezekkel a bizonyítékokkal nyolc év alatt.
- Igaz a hír, hogy Ön a Securitatenak dolgozott?

- Hogy dolgoztam volna? Soha nem dolgoztam, nem vagyok tagja, sembedolgozója, sem alkalmazottja semmilyen titkos társaságnak, nemhogy a Securitatenak! Engem is vallattak és faggattak a diákéveimben, de soha nem vállaltam semmiféle közösséget velük, sőt azzal a tudattal éltem, ha véletlenül meg tudnának törni, akkor öngyilkosnak kell lenni ¬- ezzel a tudattal élek mindmáig. Ennél szörnyűbb rágalom nincs! Ezt nyilván politikai megfontolásból találták ki, meg akarták akadályozni, hogy a Magyarok Világszövetségének elnökévé váljak, illetve, hogy ebből a tisztségből kibuktassanak. Szörnyű kárt okoztak ezzel a magyar társadalomban, mert a Magyarok Világszövetsége vezetőjének nem fantomképekkel, annak eloszlatásával kellene viaskodnia, hanem végezhetné még hatékonyabban munkáját. Sok embert elriasztottak tőlünk, mert ha Ön, aki korábbról ismert, mégis elbizonytalanodott, akkor elképzelhető, hányan vannak még a magyar társadalomban, akik azért nem közeledtek ehhez a Világszövetséghez, mert elhintették, hogy idegen érdeket képviselő ügynökök vezetik a Világszövetséget. Ez a kár a magyarság egészének ártott, nem csak a Világszövetségnek. Azért, hogy nem tudunk hatékonyabb munkát végezni, hogy nem tudjuk a magyarellenes erők kezét nagyobb erővel lefogni olyan válsághelyzetben, mint amilyenben most Magyarország van, ezért azok felelnek, akik ezt a rágalom-hadjáratot útjára indították és mélyen besulykolták - suttogó propagandával - a magyar társadalom tudatába.
- A Magyarok Világszövetsége mindmáig nem kap állami támogatást.

- Ez bonyolult politikai kérdés. Ez nem vezethető vissza csupán erre a rágalom-hadjáratra. Sajnos nem az MSZP és az SZDSZ vonta meg a költségvetési támogatásunkat, hanem az, akitől legkevésbé vártuk: a Fidesz és a Kisgazdapárt együttes szavazatukkal, 11 szavazatkülönbséggel vonták meg 2000 szeptemberében a költségvetési támogatásunkat, ennek következtében 2001 január 1-től egyetlenegy fillér állami támogatásban nem részesültünk.
- Tudomásom szerint a háttérben Boross Péter, az MVSZ akkori elnökjelöltje állt, s aki benyújtotta a Parlamentnek a "megvonási tervezetet", nem más, mint Herényi Károly, a Magyar Demokrata Fórum egyik kulcsembere.

- A háttérben Csoóri Sándor állt, az előtérben állt Herényi Károly, akiPósán László fideszes képviselővel közösen nyújtották be azt a módosító indítványt, mely szerint az előirányzott 237 millió forintot nulla forintra redukálták. Pósán László nem jelent meg a szavazáson, Herényi Károly pedig visszavonta az indítványát, nem tudni, kinek a nyomására. Tény, hogy szörny-koalíció állt mellénk, az MSZP, az SZDSZ, a MIÉP és az MDF állt a mi oldalunkra, míg a Kisgazdapárt és a Fidesz egyhangúan az ellenünk szavazók oldalára állt. Ez az igaz és hiteles történet. Az MSZP és az SZDSZ röhöghetett a markába, mert ők akkor sem merték megvonni a költségvetési támogatást a Magyarok Világszövetségétől, amikor Horn Gyula volt a miniszterelnök 1996-ban, amikor a Magyarok IV. Világkongresszusa tombolva kifütyülte Horn Gyulát, aki saját miniszterelnöki keretéből adta oda azt a 40 millió forintot, amelyből megszervezték az akkori Világkongresszust. Mégsem merte meglépni, hogy költségvetési támogatás nélkül hagyja a Magyarok Világszövetségét. Azóta a történelem bebizonyította, hogy tévedtek az urak, ezt beismerni azonban nincs lelkierejük, így továbbra is makacsul arra játszanak, hogy majdcsak megbukik a Világszövetség Patrubány Miklóssal együtt, s akkor elmondhatják, hogy nekik volt igazuk. Utánam jöhet vak, sánta, béna, vagy gyenge elméjű a Világszövetség élére, neki visszaadják majd a költségvetési támogatást, csak azért, hogy menthessék magukat és tisztára moshassák ezt a vétküket, amit elkövettek az elmúlt nyolc évben.
- Kiknek áll az útjában? Miért ez az erős ellenállás az ön irányában?

- Emberi hiúságok is közrejátszottak. Csoóri Sándor (korábbi elnök/szerk. megj.) megmondta nekem, amikor elnökjelöltté váltam: - Ha Te leszel a Magyarok Világszövetségének elnöke, megmutatom neked, hogy nem lesz Világszövetség! Bizonyára mást szeretett volna látni az MVSZ élén, s elég hatalmasnak érezte magát, miután Antall Józsefből játszi könnyedséggel kreált miniszterelnököt, hogy a Világszövetség elnökének sorsát is ő egyszemélyben döntse el! Miután ez nem sikerült, következett a bosszú-hadjárat. A Fidesz nem rendelkezett információkkal a Magyarok Világszövetségét illetően. Ők Csoóri Sándor vélekedésére hagyatkoztak, aki megmérgezte körülöttem a levegőt. Azt hiszem, nincs más oka, mint emberi hiúság, hisz neki le kellett köszönnie nyolc év után, s nem azt helyezhette maga után, akit szeretett volna (Boross Péter volt az ellenjelölt. szerk. megj.)

- Továbbgondolva, azt hiszem még komolyabb (politikai) erők állhattak a
cél mögött, hogy egyáltalán ne legyen Magyarok Világszövetsége, hisz
hathatós érdekképviselet nélkül gyengül az összmagyarság.
- Így van. Nagyon jól látja. Tehát voltaképpen a Magyarok Világszövetsége velem együtt mindenkinek útjában áll, aki a mai globális tőkét szeretné szolgálni, amelyik a nemzetek felszámolását, a nemzetek elegyítését és szétszórását, a nemzetek néppé, sőt csőcselékké való lefokozását tartja politikai céljának és eszközének. Olyan szervezetre, nincs szükség, amely első helyre helyezi értékrendjében a nemzetet, az igazságot, az emberi tisztességet, a méltóságot! Ezek mind olyan értékek, melyek útjában állnak annak a lealjasító, lealacsonyító szándéknak, amivé lassan ezek az erők ledarálni kívánják a világot. Ha vannak e globalista szándéknak magyarországi helytartói és képviselői, márpedig vannak, akkor azoknak mi útjában állunk. Tény, hogy ma a Magyarok Világszövetsége az egyetlen magyar szervezet, mely kizárólag a magyar népakaratból táplálkozik, ahogyan ezt a magyar népakaratot felfogja, s a sok országbéli jelenlétével érzékelni tudja. De biztosan nem vagyunk, nem leszünk sem kiszolgálói, sem bárgyú elfogadói, sem bátortalan tétlenkedői, illetve nézői annak a folyamatnak, mellyel megpróbálják tönkretenni országunkat és nemzetünket.
- Elnök úr, érdekes bejelentést tett a Magyarok Világszövetsége VII.
Kongresszusának nyitó napján: a kettős állampolgárság ügyében zajló népszavazás eredményével kapcsolatban súlyos csalásról beszélt, s állítása szerint mintegy hatszázezer szavazatot elcsaltak 2004. december 5-én. Beszélne erről a népszavazási csalásról?

- Ezt a tényállást 2004-ben még a jogorvoslati idő keretén belül megállapítottuk. Amikor beadványunk nyomán a Legfelsőbb Bíróság az
elmúlt 18 év magyar demokrácia-történetében egyetlen alkalommal
megsemmisített egy országos szavazási eredményt, akkor mi ezt a négy
helyszínt már ismertük. Az elvi felvetésünket ezekkel a konkrét példákkal alátámasztottuk, amit a Legfelsőbb Bíróság elismert és ennek nyomán rendelte el az általunk megnevezett 1152 szavazókörben az eredmény újbóli megállapítását. Magyarország többrendbéli tragédiájának egyik okozója ez a választási törvény, amely úgy fogalmaz, és amelyik ennek eredményeképp lehetővé teszi, hogy még a Legfelsőbb Bíróság határozatát is elszabotálhatják, akárhány szavazókörben vélünk hibát felfedezni, mert nem azt mondja a törvény, hogy újra meg kell számolni a szavazatokat, hanem csupán az eredményt kell újból megállapítani. Ez a madárnyelvű és csúsztató fogalmazás azt jelenti, hogy a szavazatszámláló bizottság, melynek megkérdőjelezték a munkáját, a törvény szerint eldöntheti, meg kívánja-e újból számolni a kérdéses szavazatokat vagy sem. Vagy azzal állapítja meg az eredményt, hogy mi múltkor is jól számoltuk, most aláírunk egy újabb jegyzőkönyvet, hogy akkor is jól számoltunk, most is - újraszámlálás nélkül - ugyanarra az eredményre jutottunk.
- A törvény szerint ugyanazok végzik az új jegyzőkönyv kitöltését, akik esetleg csaltak?

- Így van. Micsoda képtelenség ez! Az európai jogban nincs még egy ilyen helyzet, hogy egy feljebbviteli instancia ugyanaz legyen, akinek a munkáját megkérdőjelezik. Ráadásul meg se kell ismételnie a számlálást, elég, ha kitölt egy új jegyzőkönyvet. A tizenegyezer szavazókör számszerű eredményeinek vizsgálatakor felfigyeltünk valamire, ugyanis mint népszavazási kezdeményezők megkaptuk az eredményeket elektronikus formában az Országos Választási Bizottságtól, az utolsó szavazókörig elmenően. Feltűnt egy csoport olyan szavazókör, ahol az eredmény ellentmondásosnak tűnt, ugyanis az első kérdés, mely a kórház magánosításáról szólt, valamint a második kérdés között nem volt lényeges, szemléletbeli különbség, mégis ezekben a szavazókörökben az első kérdésre igennel szavaztak döntő többségben, a második-, az állampolgári kérdésben viszont döntő többségben nemmel szavaztak. Erre pedig senki nem bíztatta a magyarországi szavazókat! Egyetlen párt se, az egyházak se, senki. Vagy azt mondták, hogy igen, igen, vagy azt mondták, hogy nem, nem. Ez alól csupán az MDF volt a kivétel, aki azt mondta, hogy a kórház privatizációra szavazzanak nemmel, de az állampolgárságra igennel. Olyan viszont, hogy a kórház privatizációra szavazzanak igennel, s az állampolgárságra nemmel, ilyet senki sehol nem kért! S ekkor szembeötlött, hogy nagyon sok helyen fordított eredmény született. Számítógépesen kiszűrtük ezeket a helyeket, ahol pl. 510 igen, és 720 nem szavazatot találtunk. Tehát majdnem ugyanazok a számok szerepelnek, de tükör-fordításban. Küszöböt állítottunk, hogy 10% eltérés legyen a két értékpár között és kijött 2000 szavazókör. Amikor lecsökkentettük ezt a küszöböt 5%-ra, akkor maradt 1152 szavazókör. Azokon a helyeken, ahol fel tudtuk bontatni az urnákat, egyértelműen igazolódott a feltevésünk. Egyszerűen fordítva írták be az eredményt a jegyzőkönyvbe.
- Miért csak négy helyen kérték az urnák felbontását?

- Mert erre jogilag nem volt lehetőségünk, csak lélektani megoldásunk. Az az emberünk, aki kérte az urnák felbontását, olyan ellentmondást nem
tűrő magatartással lépett fel, hogy megijedt tőle a bizottság, és tartva a komolyabb botránytól, inkább kibontották az urnákat és újraszámolták a szavazatokat. Mind a négy helyen - szerepel a könyvemben, melyet a népszavazás első évfordulóján megírtam -, csalás történt, s ezt nyilvánosságra hoztam. Ezek mind olvashatók a Gyújtatlan gyulladjék (Gondolatok a 2004. december 5-i népszavazási kísérletről) című könyvemben.
- Ön azt állítja, hogy hatszázezer szavazatot elcsaltak a kettős
állampolgárság kérdéskörben tett szavazáskor?!

- Igen, ezeket mi azonosítottuk. De ennél több lehet, mert például nem vizsgáltuk azokat az eseteket, amikor mind a két eredményt megfordították, mert ilyet is találtunk.

- Ez a kérdés azért is érdekes, mert elterjesztették azt a hírt, hogy a
Magyarországon élő magyarság megtagadta az anyaország határain kívül élő testvéreit. Hallgathattuk, micsoda szégyen, hogy nem álltunk ki egymásért, miközben ezek szerint ez a rémhír sem igaz!

- Ez a legszörnyűbb! Gondoljuk el, voltaképp ügydöntő erejű volt a népszavazás, még olyan körülmények között is, hogy a miniszterelnök és
az egész kormánypárt riogatta Magyarország népét, másfél nappal a népszavazás előtt pedig Gyurcsány a Televízióban a nagy vitaesten arra
bíztatta nézőit, hogy maradjanak otthon, ne menjenek el szavazni, ha jót akarnak! Ilyen lelkiállapotban is ügydöntő erejű volt a népszavazás, ha ezt a hatszázezer szavazatot a helyére tehettük volna. Vagyis nem a nemek oldalára, hanem az igenek oldalára. Gondoljunk bele, micsoda szörnyű csapást mértek ezek a csalók a magyar nemzetünkre! Hányszor ostorozták és ostorozzák ma is egymást a magyarok: megtagadtad magyar testvéred, áruló vagy, lelketlen vagy, eszement vagy. S hányan mondták már ki, hogy itt nincs is magyar nemzet, mert minden szertefoszlott.

- Augusztus 16-20-a között zajlott a Magyarok Világszövetségének VII. Világkongresszusa, ahol önt újraválasztották az MVSZ elnökének! Gratulálok! Az ötnapos tanácskozáson 12 konferencia keretében vizsgálták komoly szakemberekkel karöltve legégetőbb nemzeti sorskérdéseinket. Foglalkoztak a Szent Korona tannal, gróf Teleki Pál halálának körülményeivel...

- Trianon újraértékelésével, Magyarország kifosztásával, az államiság
nélküli népek szerepével az Európai Unióban, vagy például a magyar őstörténettel.
- Többféle határozat is született. Melyiket tartja a legfontosabbnak?

- Mintegy 11 határozat született a zárókonferencián. Ha azt kérdezi,
melyiket tartom a legjelentősebbnek, akkor minden kétséget kizáróan a magyar önrendelkezési nyilatkozatot tartom a legfontosabbnak. A Magyarok Világszövetsége Kongresszusa már alapítása, 1929 óta a legátfogóbb legitimitású magyar köztestület. Összehasonlításképp a budapesti Parlament legitimitását csak a mai, csonka Magyarországból meríti. A Világkongresszus viszont a világ-magyarságából meríti legitimitását, beleértve a mai Magyarországot is. 1920. június 4-én szétszabdalták Magyarországot, 1944. március 19-én német katonaság szállta meg Magyarországot. Azóta nem adták vissza a magyar nép önrendelkezési jogát. Ha ezen a helyzeten felül kívánunk kerekedni, akkor a magyar nemzet beállhat a sorba, hisz az európai nemzetek az elmúlt 10-15 évben felmutatták szándékukat. Az ötmilliós szlovákság, a négymillió horvátság, a kétmilliós Szlovénia önálló államot alapít, az ötszázezres Montenegro önálló államot alapított. Skócia előbb-utóbb bejelenti függetlenedését Angliától. Egyértelműen kinyilatkoztatták a walesiek, épp itt az Államiság nélküli népek és nemzetek konferencia keretén belül, hogy önálló állami létre törnek. Ugyanez jellemző a katalánokra, a baszkokra. Ha tehát figyelünk az európai népekre, egyedül mi, magyarok vagyunk azok a páriák, akiknek nemhogy nem adatott meg a lehetőség bajaik orvoslására, hanem még ki sem mertük mondani, hogy igényt tartunk az önrendelkezésre. Ezért tartom ezt a nyilatkozatot a legjelentősebbnek. Ha azt kérdezi, melyik volt a legfigyelemre méltóbb határozat, akkor azt kell mondanom, az az üdvözlő nyilatkozat, amellyel a Világkongresszus Jens Peter Bonde európai parlamenti képviselő és frakcióvezető bejelentését üdvözölte, amellyel a dán képviselő a zárónapra juttatta el üzenetét, mely szerint az írországi népszavazás által megbukott lisszaboni szerződés alkotta európai modell helyett új, konföderatív államszövetségre törő modellt kívánnak kidolgozni, amelynek középpontjában Magyarország Szent Koronájának értékrendje és közjogi elvrendszere szerepel. Ha azt kérdezi melyik a leghasznosabb határozat, azt mondom, az, amely követeli, hogy a magyar állam hozza nyilvánosságra a magyar államadósság hiteles történetét, amelyikből kiderül, kik a felelősök, azért, hogy ez az 1500 milliárd forintnyi kamatteher évről évre apasztja Magyarország költségvetését. Mintha szívnák Magyarország vérét! Ezt végre hozzák nyilvánosságra! Nem kevésbé fontos: elhatározta a Kongresszus, hogy gróf Teleki Pál halálának körülményeit mindenképp, egyértelműen tisztázni kell, mert az életének és halálának szentelt konferencián hitelt érdemlő bizonyítékokat tártak elénk, mely szerint a volt miniszterelnök nem öngyilkos lett, hanem meggyilkolták.

- Ezt a kérdés azért tartom magam is fontosnak, mert feltehetően több
kiemelkedő magyar államférfi nem természetes halállal halt meg, gondolok elsősorban gróf Széchenyi Istvánra, Tisza Istvánra, vagy épp Teleki Pálra. Önbecsülésünk erősödhetne azáltal, ha kiderülhetne, hogy az öngyilkosság vádja nem igaz, s ezek az államférfiak áldozatok!

- Azért emeltük ezt a kérdést a Világkongresszus konferenciái közé, mert úgy érezzük, az egész magyar nemzeti lét szempontjából meghatározó
jelentőségű, hogy egy tiszta, nagytudású, mély érzésű ember, mint amilyen Teleki Pál volt, méltó megbecsülésben részesüljön! Gondoljunk bele abba a szörnyűségbe, ő még Hitlerrel is szembeszegült és nem engedte át a német csapatokat, hogy megtámadhassák Lengyelországot. Ennek eredményeképp Lengyelország felől kapu nyílt Magyarországra, s közel nyolcszázezer zsidó származású ember menekült meg a gyilkoló németek elől. Ennek az embernek nem lehet szobra Budapesten, mert ráfogták az antiszemitizmus vádját, valamint szégyentáblára állították Auschwitzban. Teleki auschwitzi szégyentáblájával a magyar nemzetet szégyenítették meg! Ha kiderül, hogy őt megölték, ettől kezdve újraértékelődhet ez a folyamat. Megemlíteném mindenképp az őstörténeti konferenciát, hisz ez volt a leggazdagabb tanácskozás: 96 előadást tartott, mintegy 120 tudós, oktató, közéleti személyiség, s megdőlt a finnugor elmélet. Ha ehhez még hozzávesszük azt a határozatot, melyet a Magyarország kifosztása konferencia alapján fogadott el a Világkongresszus: e szerint Magyarország követeljen jóvátételt az 1956-os szovjet katonai intervenció által okozott károkért, amelyet a Magyarok Világszövetsége egy évvel ezelőtt felméretett. A Justitia Bizottság megállapította: csak a magyar államnak okozott kár - a magyar állampolgárok kárát félretéve - mintegy tízezer milliárd forint, avagy negyven milliárd euro, a Világkongresszus követeli, hogy Magyarország kérjen jóvátételt a Szovjetunió utódállamaitól. Mindezeket egybevetve megállapíthatom: a VII. Világkongresszus sarkalatos kérdésekhez nyúlt, és mutatta fel őket a magyar társadalom számára...
- A Magyarok Világszövetsége elnökeként milyen célokat tűzött ki maga elé?

- Amikor 1996-ban a Világszövetség elnökhelyettesévé választottak, kissé engem is meglepett és felkészületlenül ért az akkori döntés, akkor azt mondtam: szeretném, ha a Magyarok Világszövetsége kovásszá válna, mely ébresztgeti a magyar nemzet létkérdéseit. Szeretném, ha a Világszövetség fórummá is válna, ahol ezekben a kérdésekben a különböző szándékokat közös akarattá és elhatározássá lehet formálni. És végül intézménynek szeretném látni a Magyarok Világszövetségét, amelyben a közös elhatározások megvalósulnak. Most harmadik mandátumra jelentkeztem és ha a bizalmat elfogadom, akkor elmondom: a kovász szerepünket 2004. december 5-vel elértük. Azzal a népszavazással, melyet nem tudtunk az akkori masszív csalások miatt döntő erejűvé kovácsolni, de a magyar társadalmat mindenképp abba a helyzetbe hoztuk, hogy azóta nem megy el érzéketlenül e fontos kérdések mellett. Azóta négyszáz népszavazási kezdeményezés született. A kovász szerepet betöltöttük. A hetedik Világkongresszussal, a sokak által páratlannak nevezett 230 dolgozat, mintegy 65%-át hét kötetben a Kongresszus nyitónapján átadtuk minden résztvevőnek, ezzel olyan szellemi gyúanyag birtokába jutattuk magát a Konferenciát, és általa a nemzet életében fontos szerepet játszó műhelyeket is, hogy elmondhatjuk, a Világkongresszus intézménnyé vált, amely ívet húzott az altáji Tibet és az atlanti óceán között. A Világtalálkozón mindenki a magyar nemzet nagyszerűségéről, annak féltéséről beszélt, lett légyen az kínai, kazah, kirgíz, mongóliai, walesi, fríz, breton, vagy flamand. Néhány nap erejéig sikerült a magyarságot e fény középpontjába állítani. Végezetül emlékeztetni szeretnék arra az előadásra, melyet Bogár László tartott a Világkongresszuson a Magyarország kifosztása című konferencián, melynek címe így hangzik: A rendszerváltás kísérlet volt Magyarország felszámolására.

- Elmondható, hogy a Magyarok Világszövetsége ezt a folyamatot szeretné
megfordítani?
- Így van. Ezért nevezzük a VII. Világkongresszust fordulatnak.
(Az interjút készítette: Frigyesy Ágnes)
http://alfahir.hu/node/17332

Azt nem látom, hogy Kövérrel mit is tett az MVSZ, de, hogy a nemzet hova tart, azt jól látni, de nem jó látni!
Az MVSZ korábbi vezetője a cigány származású Csóri Sándor, akiről azért csak hozták, hogy ügynök. Boros Péter, aki meg tudvalevőleg az volt, ment a csatába a poszttért, de Csoóri korábbi helyettese Patrubany nyerte vele szemben (nem volt alternatíva) a folytatást. Kicsit érdekes logikai bukvenc, nem? Két ügynök és egy ügynök helyettes harcol a magyarok bizalmáért! Eh!
A kedvencem nem is ez, hanem az alábbi népszavazás, amelyben akkor beleremegett mindenki! Persze sok olvasata van az ügynek, de így 10 év távlatából ugye mennyire nem vicces „véletlen”?
'Patrubány gajra vágja az ügyet'
2004. 09. 17. 12:35
Ügydöntő népszavazás lesz minimum három milliárdért arról, hogy kapjanak-e magyar állampolgárságot a határon túli magyarok. Az erdélyi származású ötletgazda, Patrubány Miklós MVSZ-elnök jogkiterjesztési javaslata nem számolt azonban azzal, hogy Ukrajnában alkotmánymódosításra van szükség, mert az alkotmány egyelőre nem teszi lehetővé, hogy a kárpátaljaiak kettős állampolgársággal rendelkezzenek. Egy kárpátaljai magyar szervezet elnöke szerint a népszavazást kezdeményezők miatt az ügy hamar megbukik.
http://index.hu/belfold/kettosap0917
Persze rá 10 évre a „külhoniak” szavazhatnak a nem is tudom miről, mert ők se tudják. Mármint az erdélyiek, székelyek, a zsidó pontosan tudja miről van szó. Ja, közben az autonómiai-törekvés is szárnyra kap, mert a „románok” csak úgy meggyöngültek, mi magyarok meg megerősödtünk, pedig ebből semmi nem igaz.
De véletlenül összekapcsolódott Patrubány Miklós: Tisztelgés Árva Vince
atya sorsa is. Ha az információk igazak, akkor amint Vince atya átadta a MVSZ kezelésébe az örökségét, rá két nappal meg is halt.
De, hogy rövidítsek, itt van egy hsz korábbról.
postaimre - 2013. augusztus 16. 09:22:35
Kamleon, ahogy mondod! Ez ott egy csapat és midegyik összeér a másikkal, csak különböző neveken futnak, de a funkcion azonos.
kérdés, ho
Rozsola, toljad még...csak fordítsd le magyarra ezt a céges bulit, hogy a 4-bani miképpen van összefolyva ezzel a szekus-mossad bénzmosodával. Persze, hogy veszélyesek, DE ma már nem lehet kérdés, hogy nem működhet másképpen, csak tisztán a rendszer.

Most tekintsünk el attól, hogy az elsőző MVSZ elnök egy cigány lett, akiről kiderül, hogy még ügynök is (a cigányállam teória ugye itt már tettenérhető)...és a következő majdnem a hóbagoly Boros, aki Pinyó spanja és persze Orsós "szellemi háttere", ahogy erről Tőke is beszél, mert ugye adják a cigány--zsidaj bandának a "nemzeti" oldalnak nevezett ciontámogatást...

De egy absz. nem magyar lett megint az elnöke a világszövetségnek, Patrubányi néven és ezzel a sorban jól leköveti Orsós-Lévay, Vona-zazri-és Vona-Szabó Krisztina, Torockai-tóth-tutsek és neje és a vármegyés, trianonozós, székely himnuszos, zászlós kategóriába.

Most hanyagoljuk a Patrubanyi -Novák Tamás (örménynek mondott gyémánt-zsidó (Velem-Novák falva) üzleti vonalat, mert az egyértelműen NBH-mossad kategória és a "Nemzeti Kávézó" és az Árpádhír TV átjátszását és kijátszását sem, csak két érdekesnél azért rázósabb történetet.


Ilyen volt a mi papunk. In memoriam P. Árva Vince atya
postdateicon2012. július 10. kedd, 02:00
Témakörök - Magyarság

Sajnálattal tudtam meg a közelmultban, hogy Árva Vince atya nem véletlenségből csúszott el és tört el a nyakcsigolyája. Boldog Özséb szenté avatásának az elkezdésénél jártak, amikor is valószínűleg valakik elintézték a balesetet. Ezzel a cikkel emlékezünk a feltámadásra váró Pálos Rend utolsó atyájára.

Furcsa egybeesés az is, hogy a Magyarok Világszövetségét szétdúró Patrubányi Miklós neve is megjelenik az életrajzban, nem is akármire sejtetni engedő szövegkörnyezetben:

"Az Árva Vince atya által összeállított, Boldog Özséb szent életét bemutató 17 kötetet 2008. december 13-án, az MVSZ által a Pálos Rend egyetértésével rendezett, első emléknap keretében adták át Patrubány Miklósnak, az MVSZ elnökének. Árva Vince atya másnap visszaadta lelkét a teremtőjének."

http://mkh.valosa...vince-atya

A másik ilyen eset a Móricz -hagyaték ügyében a vele tárgyaló "triatlon" versenyre hivatalosan ide érkező "diplomata" egy késelés áldozata lett pár órával később. Emlékeztek rá?

Ez már nem a "valami bűzlik" kategória ám!

De idézek egy levélből, hogy világosabb legyen a "nemzeti" oldal terelgetésének hogyanja s mikéntje...

Hogy ebből mi az igaz és mi nem, azt majd az idő már igazolta is! Pomáz nem kis fellegvára lett a gyülevész kazári zsidaj bandának..., ugye itt van a "magyar vár" a volt MSZ központ is és de nem is sorolom mi köthető még a "pilisi" álmagyar túrizmushoz és "spiri-mocskos" vonalkódhoz...

"Persze ma mindent elolvastam,ami friss volt nálad.

A Horkit meg a pomázi"szentassonyt"nem tudom komment nélkül hagyni.

Azt kell tudni,hogy horkinak mindig adóságai voltak,amikor nálunk élt. Mindaddig,mig "négybani"be nem kebelezte ökelmét!.

A pomázi házat a M.V.SZ.közbenjárásából vehette meg,vagyis kellett megvegye,majd sürgösen abbahagyni az elözö mesterségét.
Most pedig bajban van,mert nem eleget teljesitett az igéreteknek megfelelöen.

Ùgy néz ki,hogy a távolkeleti rokonaink felkeresése óta nem sok jelentéssel bír. Ennek ára lessz,hacsak nem pótólja be sürgösen! Ahogy a videón is látszik,még a könnyei is késésben vannak,ahogyan a szorgalmasnak szerzödött" tagsági" jelentései is.
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914&c_start=20
Rácz Sándor halála

A Magyarok Világszövetségéből Kizártak elnöksége megbotránkozva áll Kurunczi Margit, Kiss Sándor és most Rácz Sándor halálának hallatára.

Kurunczi Margit kutatta Nicolae Stefan Patrubani mostani nevén Patrubány Miklós István Bukaresti titkosszolgálati tevékenységét. Kurunczi Margit rejtélyes körülmények között meghalt. Halálának hírét még az internetről is törölték!

YouTube Videó


Kiss Sándor informatikus tanúvallomást akart tenni a Patrubány Miklós ellen indult büntetőeljárásban. Kiss Sándor a bírósági meghallgatás előtt meghalt.

http://hirek.prim...ikk/94362/


Rácz Sándor tanú meghallgatása 2013. május 27-re volt kitűzve, amikor Patrubány Miklós ellen indult büntetőeljárásban akarták meghallgatni. Rácz Sándor 2013. május 27-én már nem tud tanúskodni. Rácz Sándor rejtélyes körülmények között meghalt.

http://index.hu/b...li_elnoke/


Hogy miért halnak az emberek Patrubány Miklós körül? Erről Radványi Jenő az MVSZ elnökségének korábbi tagja, nagy borkereskedő tudna nyilatkozni. De, ki gondolná, Radványi Jenő is meghalt.

http://www.heol.h...yen-183796


Tisztelettel

Magyarok Világszövetségéből Kizártak Sajtóirodája

Dr. Nagy Attila

Meghalt Kurunczi Margit tévériporter, főszerkesztő és most meghalt Kiss Sándor matematikus, főprogramozó is! Mindkettőt megmérgezték?


Mindketten sokat tudtak Patrubány Nicolae Bukaresti és Kolozsvári piszkos kommunista magyarellenes múltjáról. Mindketten pontosan ismerték Patrubány Nicolae, Ceusescu román diktátor újraválasztása érdekében tett fáradozásait az RKP XIV kongresszusán. Meghaltak!


Nagyon furcsa, hogy néhány héttel ezelőtt Kiss Sándor főprogramozó tanúvallomást akart tenni Patrubány büntetőperében a Magyarok Világszövetségéből kizártak sajtóirodája kérésére.Kurunczi Margit a Nicoale Ceusescu román diktátor vagyona után kutatott, miközben egy Nicolae Stefan Patrubani nevű örmény besúgóra akadt, aki tizenkét társával együtt lenyúlta az elhunyt személy vagyonát.


„Aki javasolta Nicolae Ceausescu román diktátor újraválasztását”, nem más mind Patrubány Miklós MVSZ elnök:

http://www.nol.hu...hiv-340606„Kántor Lajos a kolozsvári Szabadság hasábjain teszi fel a következő, egyáltalán nem költői kérdéseket Patrubány Miklósnak, a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Társasága elnökének: “És már elfelejtette a Ceausescu- korszakot, annak utolsó napjait, például itt, Kolozsvárt? Elfelejtette, hogyan is történt Nicolae Ceausescu pártfőtitkári (újra)jelölése, »alulról«? És hogy ő milyen álláspontot fejezett ki (a »rend« ellen lázadó román kollégájával szemben) ebben a konkrét esetben?" A válasz azóta is ... késik. Annak ellenére, hogy a kérdések olyan történetet sejtetnek, olyasmire céloznak, amiről tudnia kellene az erdélyi magyarnak. Térjünk tehát vissza az RKP XIV. kongresszusát megelőző hetekbe, az akkori “rend" ellen lázadó segítségével, aki nem más, mint MIRCEA VALER PUSCA, azon emberek egyike, aki NEMet mert mondani Nicolae Ceausescu újrajelölésére, tegyük hozzá, saját és családja életének kockáztatásával.”

„- Hol jön a képbe volt kollégájának, Patrubány Miklósnak a neve?”

„Miki, már az első ülésen is a felszólalók között volt. Nyilván azzal a feladattal, hogy támogassa Nicolae Ceausescu újraválasztását.”

„Összegezve a történteket, a lényeg az, hogy Patrubány Miklós műhelyvezetőként már az első ülésen szót kért és kapott. A másodikon pedig, mint említettem, magától értetődően, hogy így mondjam, kötelezően. Az elsőn tehát elmondta, egyébként, mint mindenki más, hogy milyen jól élünk, a másodikon pedig akarva vagy akaratlanul, de már állást foglalt kijelentéseim ellen.”http://hirek.prim...ogramozoja


Hatvanhat éves korában, Kolozsváron elhunyt Kiss Sándor matematikus, az első romániai személyi számítógép, a PRAE főprogramozója.

Kiss Sándor székely eredetű földműves családban született a mezőségi Feketelakon. Szamosújváron érettségizett, Kolozsváron végezte az egyetemet, majd ezt követően közel négy évtizeden keresztül számítógép programozóként dolgozott. Eleven észjárású matematikus, halk szavú, filozofikus alkatú, irodalomkedvelő tudós ember volt.

Övé a világ leggyorsabb körrajzoló algoritmusa, amelyet a PRAE* megalkotása során dolgozott ki.

Kiss Sándort 2012. november 22-én, déli 12 órakor temetik Kolozsváron, a monostori temetőben.

MVSZ Sajtószolgálat

7663/121121

A Bukarestből vezérelt Magyarok Világszövetsége új állásfoglalása: RÓVÁS BETÜK HELYETT LATIN BETÜK

2012.12.15.


Patrubány Miklós emberei: Szondi Miklós és Gyetvai György nem értik, mit jelent a "nemzeti érdekek" képviselete és mi a szabványosítás "szellemisége". Vajon 61 db beszervezett fantom-taggal az aktatáskájukban, fizikailag is elfoglalják az MSZT-t?

Se Isten, se ember, se nemzet...

Azt mondhatnánk, hogy szinte regénybe illő a rovás szabványosításának története, de sajnos ez a mű egy tragikomédia és egy pszichiátriai esettanulmány egyvelege lenne. Ugyanis a nemzeti színű szalagba és tarsolylemezbe öltözött, képzettség és végzettség nélküli megélhetési rovásírók, politikai kalandorok, hivatásos bajkeverők a józan ész utolsó maradékától is megszabadultak. Atettlegességtől sem visszariadó rovásirtók pusztítása egyre több ember számára világossá válik, így remélhetőleg mihamarabb kiveti őket magából a társadalom, illetve megfelelő kezelést kapnak a rendvédelmi szervek ... vagy az ápolók részéről.

Szabványügyi kolhoz

A rovással kapcsolatos tevékenységekben alig észrevehető nyommal rendelkező Magyarok (?) Világszövetsége (MVSZ) elnevezésű politikai társulat, néhány további marginális szereplővel egyetemben az elmúlt hetekben a kolhozosítást megszégyenítő eredményeket ért el a nemzeti szabványosító köztestületbe való tagbeléptetésben. A sajnálatos jogi kiskaput - időarányos tagdíjfizetés az évvége előtt - kihasználva az MSZT 819. sz. Informatika bizottságában tömegével beszervezettek között immár az állattenyésztőtől és kocsmárostól a lovasbetyáron és órásmesterenát, ezotérikus egyletekig és szociális foglalkoztatóig megtalálható boldog-boldogtalan.

A tagok többségének nagy valószínűséggel halvány fogalma sincs, hogy nevükben kik és mit művelnek, de ez nem menti fel őket a felelősség alól, ezért neveik hamarosan nyilvánosságra kerülnek - tanulságképp az utókornak.

Új "hungarikum" - műszaki bizottság helyébe politikai gittegylet

A rováskutatók, a szabványosítási szakma, a felügyeleti szervek, valamint a kulturális kormányzat hónapok óta megdöbbenve - és többnyire tétlenül - áll a bizonytalan eredetű pénzügyi háttérrelrendelkező plebejus nyomulás mögött. A rágalmazási hadjárattal, fenyegetéssel és zaklatással tarkított ámokfutás hónapok óta folytatódik, melynek immár a Magyar Szabványügyi Testület is céltáblája, s van olyan munkatárs, aki ez idő alatt fel is mondott. Az elmúlt néhány napban azonban a magyar műszaki szabványosítás évtizedek óta köztiszteletben álló tisztségviselőinek puccs-szerű elmozdítása, fenyegetése került terítékre egy nyugalmazott büntetésvégrehajtási alkalmazott, bukott egyetemista, politikai aktivista és társai által szervezett gyülekezet részéről.

Fontos megjegyezni, hogy a magyar műszaki élet, a technikai fejlesztések és így az egész nemzetgazdaság szempontjából stratégiai fontosságú 819. sz. Informatika Bizottságban az 1-2 hete tömegesen beléptetett strómanok fejlétszáma alapján puccsot szervezők nem csak évekre visszamenőlegesen akarják megsemmisíttetni a nemzetközi szabványosítási munkát, de az eredeti szakmai tagság ellenében a bizottság tisztségviselőit is el akarják távolítani. Terveik szerint a bizottság élén az MVSZ budapesti elnöke Gyetvai György, rovással foglalkozó munkacsoport élén pedig Szondi Miklós nyugdíjas büntetésvégrehajtási alkalmazott, a Természetesen Életmódegyesület (sic) vezetője lenne ... előrevetítve a veszélyt, hogy politikai fiókszervezetté züllik a műszaki szabványosítási szakma legmagasabb magyar fóruma.

A rovás rúnásítói a zárt ajtók előtt

Azonban úgy látszik, hogy valóságérzékkel nem rendelkező csoportosulás a közösségi lét normái után átlépte a jogi kereteket is. Az MSZT legfelsőbb vezetése végre kifejezésre juttatta az MSZT működését szabályzó törvényekben, valamint a működési szabályzatban található "nemzeti érdek", illetve a "szabványosítás szelleme" melletti kiállást és a puccsisták által kierőszakolt rendkívüli ülést elhalasztotta.

A bizottsági munka eddigi obstrukciójából, valamint bárminemű konkrét szakmai javaslat hiányából és a konszenzuskeresés elutasításából látszik, hogy a puccsisták célja nem a szabványosítási munka elvégzése, hanem a rovás szabványosításának nyelvészeti és informatikai vonatkozásaira vonatkozó ismeretek nélkül csupán egy anyagilag érdekelt külföldi szabványosítási lobbycsoportképviselete. Ha másképp nem megy, akár Magyarország nemzetközi szabványosítási szavazóképességének megakadályozása árán... melynek erkölcsi minősítését az olvasóra bízzuk.

Mivel a mai (2012.11.29-ei) hatalomátvétel célját szolgáló ülést az MSZT ügyvezető igazgatója törvényes hatásköre alapján elhalasztotta, a puccsisták kilátásba helyezték a fizikai behatolást az MSZT épületébe, melynek törvénytelenségére fel kellett hívni a figyelmüket. Kérdés, hogy megértették-e?

(Rovás Info)http://rovas.info...jtok-eltt-

http://rovas.info...ett-latint

http://rovas.info...al-naploja

#19 | rozsola - 2013. augusztus 16. 00:41:58
Van miért aggódni. Misike körül hullanak a neki kellemetlen alakok. Félelmetes csapat áll mögötte.
Mégis bekaphatja ez a magyar-örmény-székely vagy inkább szász ?
Érdemes megkérdezni tőle , hogy milyen rágalmazásra hivatkozik ?
1983 Január 27 a Kuwaiti Beny Trading Est és az ICE Dunarea másnevén UM 0107 szekuritátés egység között kötött szerződést miért szegte meg. A temesvári Electrometal nevű cég és Fahti Taher között megszületett szerződés körülményeit is tárják fel. Milyen kapcsolatai voltak Constantin Gavril , Vasile Boldea, Traian Braşoavă és Theodor Stolojan nevű személyekkel ?
Marin Ceausescu fegyverüzleteiből származó bevételeket a Crescent nevű cégen keresztül mosták tisztára. A Crescent egy bizonyon Farmacan céggel
állt kapcsolatban amely szintén kapcsolatban állt a ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana stb Securitatea cégekkel. A Crescent bár Görögországban volt bejegyezve és ciprusi bankban tartotta pénzét valójában a tulajdonosa Nicolae Ceausescu volt John Edgington álnéven.
A Crescentnek Ciprusi és Ausztriai kirendeltségének , valamint a romániai alkalmazottainak az Argus ügynökségen keresztül adták a fizetést. Késöbb a BRCE-Bancorex bank segítségével tüntették el a bizonyítékokat. Ennek az időközben csődbement banknak alkalmazottjai : Vasile Voloseniuc BRCE elnök , Gheorghe Crainicean alelnök , Mihai Lazar , Rodica Vlaicu , Nas Leon Ceausesecu belső embere , Dan Pascariu a BRCE nemzetközi tranzakcióinak vezetője , valamint az UM0107 azaz ICE Dunarea csoport vezetői : Gheorghe Badita ezredes , Constantin Gavril ezredes , Aristotel Stamatoiu tábornok , Ion Presura és Nicolae Patrubani.
A Crescent romániai vezetője Dan Voiculescu.
Kemény egy csapat , nem szabad lebecsülni őket.


De lássunk mélyebbre!

Patrubny „jobbkeze” Drábik János. Külön kört megér, de zsidó és van ok feltételezni, hogy küldött, nem is kicsit. A Leleplezőben Tőke Péterrel együtt nyomják, no meg Brindzával.

Hogy is van ez?


#12 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 19:17:39
Na ne Imre, a Petya nem olyan.
Valami nagyon fontos lett az biztos..Tőke Péter

Ikervár, 1945. jan. 1.
Író, újságíró
1972-ben (beszervezésekor) a Hétfői Hírek, később a Reform munkatársa volt. A rendszerváltás idején a Reform főszerkesztője. Több regényt is írt Peter Sheldon néven. (Nem azonos a sci-fi és meseregény író Tőke Péterrel)


Fedőneve: "Hidas"
Informátor, majd titkos megbízott minősítést kapott. (Az 1989-es iratokban titkos munkatársként említik, ami a legmagasabb fokozat volt a hálózati személyek közt.)
Beszervezésének dátuma: 1972. szept. 13.
6-os kartonja szerint "hazafias alapon" szervezték be, és "kulturális, tájékoztatás-hírközlés" vonalon foglakoztatták a BM III/III-4-c. alosztályon (elhárítás a "nemzeti" ellenzékkel szemben). Beszervezője és tartója Bolovits György r. hdgy. volt.
1977-től a III/III-5-a. alosztály foglakoztatta (elhárítás a Magyar Rádió és Televízió, az MTI, a MÚOSZ és az Írószövetség területén).

Nagy Imre és társai újratemetésének operatív előkészületei kapcsán azt a feladatot kapta, hogy információkat szerez a független lapok temetéssel kapcsolatos terveiről, és interjút készít a Reform című lapba. Lehetőleg Szilágyi Sándort, Hegedűs B. Andrást és az egyik özvegyet kellett megkeresnie a kérdéseivel. (Ezek az interjúk nem jelentek meg)
"Hidas", mint a Reform főszerkesztője, interjút akart készíteni a belügyminiszterrel is. A megfelelő háttéranyagokat a állambiztonsági szervek biztosították. Egy rövid interjú valóban készült is Horváth István belügyminiszterrel (és egy másik Kárpáti Ferenc honvédelmi miniszterrel), mellette "Puccs nélkül" egy másik cikke is megjelent. Reform, 1989. máj. 26. 4-5. o. A Reform jún. 2-i számának 6. oldalán is van egy interjú: "Horváth István hisz abban, hogy most is szót értenek" (nincs a szerző, de a mellette lévő cikket "A mi népünk nem ellenség" címmel Tőke jegyzi).

Az ÁBTL-ben nem lelhetőek fel dossziéi.
Ügynök múltjára 2005-ben derült fény.

a Leleplező főszerkesztője.
http://kkbk.blog....sek_3_resz
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914&c_start=10

D’rábik és Patrubány?
Drábik- és Patrubány-előadás Csíkszeredában
Létai Tibor | 2010.11.22. [17:34] | Utolsó módosítás: 2010.11.22. [18:46]
Dr. Drábik János és Patrubány Anna előadására kerül sor péntek délután a csíkszeredai városházán.

Az RMDSZ Csíkszereda Városi Szervezete és Csíkszereda Polgámesteri Hivatala szervezésében november 26-án, pénteken 18 órától kerül sor a dr. Drábik János A nemzetközi pénzrendszer működése és az új pénzügyi világrend – a magyar nemzet megmaradásának lehetőségei a XXI. században és Patrubány Anna Helyi kibocsátású pénzek működése és alkalmazási lehetőségei témájú előadásokra. Helyszín: a csíkszeredai polgármesteri hivatal gyűlésterme.
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/drabik-es-patrubany-eloadas-a-varoshazan
Aztán kibújik a szög a zsákból!

MVSZ: Új magyar nemzetfogalom kell, melyben a cigányok is helyet kaphatnak
[2012.02.29. 21:51:09] - Hírmester
Az MVSZ Sajtószolgálatának híradása: 2 millió cigány Magyarországon. Feltűnően nagy érdeklődés övezte a Magyarok Világszövetségének mai napon megtartott sajtóértekezletét, amelyen ismertették a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében megtartandó, Eltörött a hegedűm... című konferenciát, amelynek középpontjában a magyarországi cigányság szerepel majd.

Az eseményen megjelent több cigány vezető, a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ igazgatója, valamint a Kőbányai Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke, akik bejelentették, hogy véleményük szerint ma Magyarországon 2 millió cigány él.A sajtóértekezlet házigazdája Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke volt, aki elmondta, hogy az augusztus 15-20. között sorra kerülő Magyarok VIII. Világkongresszusának legfőbb feladata kidolgozni a magyar nemzet fogalmának új meghatározását, illetve megadni a nemzet fogalmának magyar meghatározását, amelynek el kell térnie mind a frankofón, mind a germán szemlélettől, és sajátosan magyarnak kell lennie. Ebben a nemzetfogalomban meg kell találni a magyar cigányok helyét is.

Az MVSZ elnöke bejelentette, hogy léteznek olyan demográfiai számítások, amelyek szerint 8 év múlva Magyarországon a cigányok lélekszáma meghaladja a magyarokét.
http://civilkorzo.ro/hu/pd/mvsz-uj-magyar-nemzetfogalom-kell-melyben-a-ciganyok-is-helyet-kaphatnak.html

Aztán megjelenik az „új nemzetfogalom” is Drábikék gondozásában. Cigány-zsidó buli a „Magyarok Világszövetsége” fedezete alatt. Még a Kuruc is hozza Bane elmélkedését.
Programajánló :: 2014-01-31. 12:34
Szent László-MTA: Bene Gábor előadása - Mi a nemzet?
A Szent László Magyarságtudományi Akadémia (Szent László-MTA) Magyar nemzet c. tantárgya keretében szombaton, február 1-jén 17 órakor dr. Bene Gábor tart előadást, amelynek gerincét a Magyarok VIII. Világkongresszusán tartott előadása képezi. Idézet tanulmányából, amelynek teljes szövege olvasható a világhálón:
„A magyar nemzet ma a fogyasztói világrend sírba eresztő kötelén függ...
A nemzetfogalom szabatos megalkotása ma, kétségkívül a legnagyobb feladata azoknak, akik felismerték a nemzetre leselkedő veszélyt, amely már-már felszámolta ezt a fogalmat.”
A mostani előadást az érdeklődők a világhálón is megtekinthetik, ide kattintva: http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667
MVSZ Sajtószolgálat
https://kuruc.info/r/23/123371/

Bene Gábor a „lényeget” is kiemeli! Tehát a „nemzet”:
Összefoglalva: A nemzet tehát a Szentkorona-tagságát megélő, a szerves jog - fejlődést tisztelő, gazdasági érdekeit felismerő, s ezekért bátran kiálló, önszerveződő erő: a politikailag megszervezett népnek a közjót szolgáló és nemesen gondolkodó arisztokráciája.
(Viszont az is látható, hogy szájhősök, vezérkomplexusban szenvedő szónokok, vagy
közönyösök nem lehetnek tagjai a nemzetnek, még
akkor sem, ha érzelmileg tagjainak hiszik magukat!)
Ezen definíció alapján ma a nemzet tagjai elsősorban a Magyarok Szövetségében sűrűsödnek össze.
http://www.egipatrona.hu/mvsz/images/doc2/491_500_BENE_Gabor.pdf

És folytathatnánk még a sok-sok érdekességet, amihez persze semmilyen titkosszolgálatnak, etnikumnak semmi köze nem lehet, csak önmagában érdekesen alakuló eseménysorról beszélhetünk, de végül had álljon itt egy a témában kiprovokált levelezés, néhány felszólalóval.

Feladó: karoly kvacskay
Dátum: 2014. március 10. 17:00
Tárgy: Patrubány Miklós az MVSZ elnöke a Román Kommunista Párt tagja volt (Bírósági jegyzőkönyv)
Címzett:

Kedves Barátom!

Az utóbbi napokban többen is kérték tőlem azt a bírósági tárgyalási jegyzőkönyvet, melyben Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége elnöke elismeri, hogy a Román Kommunista Párt tagja volt.

Ezennel teljes tartalmában bemásoltam és megküldöm neked a bírósági jegyzőkönyvet, melynek harmadik oldalának közepén a bíró kérésére Patrubány Miklós úgy válaszol, hogy a „Kommunista Párt” tagja volt. Patru-Bani (Négy-Bani) azt állítja ugyan itt, hogy ö nem szolgálta Nicolae Ceusescu magyarokat utáló és gyilkoltató diktátort.
De hát mindannyian tudjuk, hogy abban az időben Nicolae Ceusescu diktátor volt a román kommunista pártban a vezér!

A Patrubány Miklós eredeti nevét tartalmazó közokiratot, melyben Nicolae Stefan Patrubany névvel tartják nyilván, ha kéred szívesen megküldöm.

Üdvözlettel
Kvacskay Károly


Gonda László
márc. 10.

címzett: Nemzeti; Eszter; Cs; Mihály; Geza; Sándor; Bházy; Fejér; karoly; Béla; Bene; Szeszák; farkas; Attila; dr.Zétényi; György; péter; Kmetty; Rinkó; Agnes; samsomdikiss.k.; József; ggyula; Roland; Hungária


1. Azon a 2013.nov.21-i héten, "kedves" Kvacskai Károly, aki a K.L. (Fidesz) megbízatásának eleget téve ki akarja készíteni Patrubány Miklóst, 3 tárgyalás volt, 3 különböző perben, amelyeket több más mellett Te indítottad.
(Mond, te egy fogott ember vagy és ezért teljesíted ezt a hónaljszagú per őzönt?)
Mindennek a hátterét volt alkalmam megismerni és minhárom tágyaláson jelen voltam, az utolsón nem végig. Utána hármasban dr.Bene Gáborral leültünk veled, hogy meggyőzzünk mennyire rossz úton jársz. Persze csak semmi érdemlegeset nem mondtál... Értem én, hogy mire jelőltek téged, ezért kell az utolsó töltényedig üldözni akire ráállítottak. Nincs más választásod... Szánalmas!

2. Melyik napon folyt tárgyalási jegyzőkönyvre hivatkozol?

3. Miért nem mellékelted a jegyzőkönyvet most sem? Volt már ilyen megjegyzésed is 2012.júniusában: "A Jud Suss film levetítése ügyét a bíróság részletesen 3 évig vizsgálta:
(Olvasd el az ítéletet, a tanúvallomásokat, jegyzőkönyveket.)".
Persze hiába kértem a jegyzőkönyvet, akkor sem küldted. Most is és akkor is helyette kaptam Geönczől Gyulától egy majdnem bekattant embertől fenyegető üzentet. Ebben az ügyben szabályosan életveszélyesen megfenyegetett és megint olyasmivel vádolt, mint anno, amihez semmi, de semmi közöm!

4. A tárgyalás után röviddel egy hamis néven rám hivatkozva sokkal többre is hivatkozott az "ismeretlen" kör@ író. Arra, hogy én tanúsíthatom, aki jelen volt a tárgyaláson, hogy P.M. szekus ügynök volt, amit ő ott elismert, ami nem felel meg a valóságnak. A múlt héten is volt egy tárgyalás, amit Te idítottál, ahol "bájosan", mintha semmi nem történt volna, mintha én nem küldtem volna neked is azt a válasz üzenetet, mosolyogtál rám a bíróság folyosóján.. Akkor arra az @-re válaszolva kértelek, hogy hagyd már abba ezt a per özönt, mert az MVSZ-nek ártasz. Nem tetted, tehát ahogyan abban jelezetem az ellenségemnek tekintelek: hagyd abba a vigyorgást, ha talákozunk! Nem érdekel ki áll mögötted, de azt tudom, h az aki ezt az @-t szétküldte, lenne a legjobban meglepődve ha megtudná.

5. Ha nem Svájcban éltél volna, hanem egy pár évig legalább a románok által megszállt magyar területeken, akkor tudhatnád hogyan döntötte el a román anyakönyvi hivatal hogyan írják a magyar neveket. A temesvári nagyapám neve Agátsy János volt, de 1919-20-ban begyűjtötték a magyar anyakönyvi kivonatokat, majd kapott egy Johann Agatsy névre szólót. A nagymamám, Bieber Hajnalka (még a német Ahnenpass-ában is így szerepel!), de az oláhok Aurorát csináltak belőle ... Még csak nem is a proli diktatúra idején, amikor a helyzet részben még rosszabb volt.

6. Szándékot és módszereid aljasak, alattomosak és visszataszítóak. Hagyd abba!

Elküldve: 2014. március 11. 8:55
Tárgy : Re: Re: Patrubány Miklós az MVSZ elnöke a Román Kommunista Párt tagja volt (Bírósági jegyzőkönyv)

Amit a felvideki szervezettel muvelt ez a gazember az pontosan dokumentalva van.
Mindent belugyi urtasitasra csinalt.
A birosagokon pedig a birak az itelethirdetes elott cetlikre irva mindig megkapjak az utasitast kivulrol az elnoksegi titkarsagukon keresztul, hogy milyen iteletet kell hozni.
Lattuk. A birosagokat Horn Gyula szervezte, es a birak nincsenek atvilagitva egy III/III-as szervezet.
Innen kezdve a bekattant rendszerrol van szo, amit bekattant idiotak, mint Gonda vedelmez.
Patrubnescu zavaros kommunista multjat Kolozsvaron kell vizsgalni, nem Budapesten. Ott jelentek meg ezekrol a mindenhonnan kihullott kommunista csinovsnyikokrol ujsagcikkek.
Illetve elovenni Tokes Laszlot, aki ismeri a reszleteket.
Mivel ilyen allapotok uralkodnak es Gonda erkolcs csossze lepett elo es onbiraskodik, ne csodalkozzon, ha folrugom.
Jott volna a Felvidekre, ahol titkosszolgalati emberek vannak beepitve a magyar szervezetekre, vagy ult volna Mihajlovics Jozsef uzleteben,amikor bevertek a kirakatot, mert megszervezte a Magyar Foderalista Partot a Bugar ellenorizte arulo MKP=val szemben,
es aztan hetente harom ellenorzest kapott hatalmas buntetesekkel, hogy hagyja abba a partot.
A magam ugyeirol nem is irok, mit muveltek korulottem.
Na es ezt a sopredeket tamogatja Gonda es Patrubany Budapestrol, minket HATBA tamadva.
Dontse el mindenki, mit csinalna, amikor ilyen szervilis idiotak a hangadok.
Geonczeol Gyula

bubó Doki doki.bubo@gmail.com
márc. 11. (13 napja)


címzett: ggyula; Béla; Bene; Szeszák; farkas; Attila; dr.Zétényi; György; péter; Kmetty; Rinkó; Agnes; samsomdikiss.k.; József; Roland; Hungária; Gaudi-Nagy; Károly; Péteri; Endre; Atilla; András; András; Ildikó; dr.monostory.a.


Egy ilyen levlistán kaptam egy Patrubány "leleplező" írást valamikor egy éve. Asszem éppen János (Hírháló) volt a feladó, akit aztán Miklós megfenyített, hogy feljelenti. Én is válaszoltam rá, meglátásaimat sommázva, hogy vegyék már észre, hogy biza "ügynök a javából" és nem is lehet más. Erre kapom a bírósági értesítőt, hogy feljelentett. Feleségem unszolására elmentem a trágyalásra (már nem szoktam járni, hacsak nincs akkor arrafelé dolgom, mertleszarom ezt a sok riherongy feljelentgetős álmagyar jóbikos és "nemzeti" csürhét, akik a zsidó-nbh-s bíróságnak nevezett gittegyletnél keresnek védelmet és akarnak pénzt keresni), és ott kiderült, hogy Miklós állítólag tértivevénnyel felszólított, hogy kérjek bocsánatot, mert nem ügynök. persze a levelet soha nem kaptam meg, és persze tán soha el se küldte, de jól hangzik. Mondtam, hogy minden további nélkül bocsánatot is kérek olyan formában, hogy lehozom a lapon az állásfoglalását. Írja le, amit akar és én meg megjelentetem. Bár beszélgetésünkkor világossá tettem, hogy nem is lehet más, aki 12 éve a MVSZ elnöke más, mint az, de mondta, hogy az örmények nem árulók és vigyázzak magamra, bár megkérdőjelezte végzettségem és diplomáim hitelességét. Nos, amit írt, az itt van, le is hoztam:

Magyarok Világszövetsége elnök elnok@mvsz.hu

2013. 11. 21.


címzett: Posta


Posta Imre részére

Hivatali dolgaim lekötöttek, ezért a megígért levelet holnap fogom megírni.

Velünk az Isten!

Patrubány Miklós

Nem most volt már, azóta semmi!
NBH-Seku-Mossad..., lassan semmi jelentősége nem lesz. Eszter tudja miért kérte a levelet Karcsitól. Gonda laci, beszélj már Eszterrel! Talán elmondja neked is, amit nekünk elmondott és nem tételezem fel róla, hogy hajnal 3-kor, dögfáradtan egy kocsiban negyedmagával arra figyelt volna, hogy magánéletileg egy jól összeszedett hazugságot kreáljon, bár semmi nem kizárt.
Nos, gyerekek úgy látom, hogy vannak a menthetők és vannak a menthetetlenek. Nekem nem kérdés, hogy Miklósnak mi a szerepe, ha tolják direktben, ha indirekten, vagy csak alanyi jogon teszi. Köztünk szólva teljesen közömbös a számomra. Az egész folyamatot szemlélve vannak a kicsi és a nagy gödörásók és vannak, akik a mások számára kiásott (adott esetben a magyar nemzet) gödörből kitermelt halomra felállva rálátással bírnak a terepre és szólnak, hogy "nem kéne", de aki nem képes felmászni és magasabb szintről nézni a látványt, nos, azoknak azt tudja az áskáló mondani, hogy éppen szőlő-osz-lopnak csinál helyet, vagy mélygarázs lesz a javunkra, vagy egy újabb kettős keresztnek hely, mert még nincs elég és ettől nekünk sokkal jobbik lesz. Az egész hivatalos "nemzeti oldal" ilyen "NBH"-s gödörásók gyülekezete. Jóbik, HVIM, MSZ, MVSZ...a megfelelő instruktorokkal, D'rabik-kal és a többi és a többi.
Itt van egy kis Gonda-latébresztő. https://www.youtube.com/watch?v=S1oRXvA18_w

Gábornak is elég későn állt össze a kép, de én szóltam. Szegedi Chanádok minden mennyiségben. Szaniszlovak és sokan mások ügyködnek a zsidó világcsászárság "magyar" bőrbe kötésén. Hogy is mondja a Nyirkai Jósolda? Manó bőrét húzzák Jézus képmására?
Nem tudom, hogy tart-e még a pöröm, de hát amiben maradtunk Miklóssal, az nem rajtam múlott.
Szeretném "úgy vélni" hogy tévedek, de sajna a tények makacskodnak.
Posta Imre

karoly kvacskay
márc. 12. (12 napja)


címzett: saját magam


A jegyzőkönyv harmadik oldának eleje:
A bíróságon bevallotta, hogy "A román titkosszolgálat ügynöke volt", hozzázéve, na és akkor. Majd azt állitotta, hogy nem mondta.
Azt is mondta, hogy

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. március 26. 12:25:19
karoly kvacskay
márc. 12. (12 napja)


címzett: saját magam


A jegyzőkönyv harmadik oldának eleje:
A bíróságon bevallotta, hogy "A román titkosszolgálat ügynöke volt", hozzázéve, na és akkor. Majd azt állitotta, hogy nem mondta.
Azt is mondta, hogy "a kommunista párt tagja nem volt." Aztán bevallotta a következő tárgyaláson, hogy azt volt.

Én ismerek két embert akik ismerték Patrubanit (4-banit) még a diákéveitől, kolozsvárról. Majd ismerik, hogy bukaretben dolgozott a hadügynek a szigoruan titkos félvezetőgyárban, amely cég személyesen Ceusescuhoz tartozott.
Abban az időben, amikor megjelent a társaságukban ök összesugtak egymás közt és mondták, hogy vigyázz mert itt a szekus.

Üdv.
Karesz

Mindenki gyanús, aki él? Ki csodálkozik még ezen? Vona-Zazivec, kamupártok, zsidó-beszervezettek, mossad, CIA, MI5, KGB, Secu…már sértődés ne essék, de ez van.
Miklós, egészen biztosan történelmi léptékű eseményeknek vagyunk nem csak tanúi, de megélői is. Téged köztudottan zsidó ügynökök vesznek körül. Lehet, hogy te mindennek csak az ártatlan szemlélője, áldozata vagy? Nem látod mi zajlik? Én csak egy egyszerű magánember vagyok és nem személyes a kérdés sem veled, sem vona-zazrival, sem torockai-tóth-tutsekkel, se a többiekkel. A nemzetem sorsa nem magánérdek kérdése nálam. Ha tiszta vagy, úgy megérted. Azt is, miért is gondolhatják azok, akik, azt amit „rólad” vagy akár rólam.
A bíróságon beszélgettünk és nem mikor arra került a szól, hogy pszichológus diplomáim is vannak, azt simán kétségbe vontad miközben magad leörményezted. Nincs lelkiismeret-furdalásom, mert akármi is az igazság, az ki fog derülni így vagy úgy. Rólam is és másról is. ha nem, úgy nem. Isten előtt mindenki színt vall és nem színt játszik.

Egyik friss riportból had idézzek még!
Nemzeti önazonosságunk kiemelkedő eleme.
Az RMDSZ vezetése 1991-ben mások mellett az ön szavazatával minősítette határozatban gyerekesnek, nevetséges foglalatosságnak, hogy székely-magyar rovásírásos helységnévtáblák kerüljenek a magyarlakta települések határára. Mire ez a pálfordulás?
Lényegében normális folyamat zajlott le a gondolkodásomban. Idő kellett eltávolodni a kommunizmus évtizedeinek abnormális, elidegenítő, elszigetelő, minden magyar ősiséget feledő, kilúgozó állapotából.
1991-ben még bujkált önben a kommunista fertőzés?
Mindannyiunkban bujkált, hiszen az elnökség összes tagja megszavazta a határozatot, köztük Szőcs Géza alelnök, Tőkés László püspök tiszteletbeli elnök, valamint Csapó József szenátor, aki később a Székely Nemzeti Tanács első elnöke lett.
http://www.hir24....az-nem-ro/

Talán emlékszik még valaki erre is. Born Gergő nem kicsit félt az eset után, mikor kiderült, hogy a MVSZ palotai látogatása után (Móricz örökségről volt szó) az ecuáduri sportolót halálra késelték. nagy kuss van róla. Fülöp Valter is ott van ám! Jó kis csapat!

Gyors volt: Megvan a Nagymező utcai késelés feltételezett elkövetője
A rendőrség elfogta a vasárnap meggyilkolt ecuadori triatlonversenyző feltételezett támadóját – közölte az MTI.
Tóth Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya és Fülöp Valter bűnügyi főkapitány-helyettes kedd délelőtt tart sajtótájékoztatót és ismerteti a bővebb információkat.

Szeptember 12-én hajnalban a VI. kerületi Nagymező utcában találtak meg az életveszélyes állapotban lévő atlétát, aki a kórházba szállítást követően vesztette életét. A megkéselt ecuadori férfi a Budapesten zajló triatlon-világbajnokság egyik amatőr résztvevője volt.
http://www.168ora...61546.html

Ezt pedig az összefüggések lefedésére, csak úgy!
A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve
Néha el kell távolodnunk tőlük ahhoz, hogy egészen közelről szemlélhessük az eseményeket. Megtörtént és most új benyomásokkal, néhány elemmel gazdagítva látom a teljes kirakóst, amelyet ellenségeink úgy próbálnak összeilleszteni, hogy mi azt észre sem se vehessük. Több elemét ennek a stratégiának már sikerült tetten érni, de most egészült ki olyan lényeges, a teles egész befogadáshoz szükséges elemekkel a képlet, amelyet már le merek írni a minden gondolkodó ember számára, rábízva döntést, hogy képes lesz-e mindezt ember módjára feldolgozni. Pontokba szedem a stratégiai lépéseket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orbán feladata nem a rendszerváltás, hanem „egy új világrend” bevezetése. Ezt ő maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i beszédében minderre egy kerek esztendő időkorlátot „engedélyezett”, nyitva hagyva a kérdést, „mi van akkor, ha nem sikerül addig mindezt megvalósítani?” Azért én ezt most megkérdezem, de a választ a végére tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetközi erő, ami ezen változtathatna, jelezve ezzel a nyílt hadüzenetet az oroszok beavatkozási törekvéseire a „zsidó világcsászárság” felé vezető úton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orbán kijelenti, hogy „van terve” a cigánykérdés megoldására, amelyet még nyilvánosságra nem hozott, de az EU ezt is üdvözli.
- A cigány-kérdés felvetése és köztudatosítása a Jobbik és Gárda feladata volt, amit most a Jobbik felvetése alapján „szegregációval”, gettósítással kellene valahogy megoldani.
- A cigány-szaporítását, a falvak etnikai terrorját és a városok szétzüllesztését a zsidó kormányok propagálták és támogatták, a rendvédelmi erőket is felhasználva ehhez, hangulatot keltve, cigányfajvédve és az államalapító nemzet rovására, hogy a társadalmi igazságtalanság és a faji diszkrimináció lebegtetett kérdése hol úgy vetődhessen fel, hogy a cigányok bűnözők és velük le kell számolni, hol pedig úgy, hogy a „többségi társadalomnak” kell tűrni és toleránsan befogadni az integrálódni nem akaró hordákat. Ez egy mesterségesen használt kétélű kard, amely a valódi célról volt hivatott csapkodásával összezavarni az érteni vágyókat.
- A Jobbikot és a Gárdát ugyanaz a zsidó kéz hozta létre és irányította, használta fel mindvégig erre a célra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…és a gúnyhatárainkon túli pátokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek induló szervezetek zömének irányítását is idővel átvette. Így a Jobbik-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) a Fidesz-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) szócsöveként működik most is, előkészítve a terepet a Nagy Terv megvalósításához. De mi is a terv?
- Köztudott, hogy az ország, a régió (Románia is!) zsidók általi megszállásáról beszélünk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a kérdéses.
- A TERV-ben Erdélynek és Romániának kulcsszerepet szántak a cionista zsidók, ahogyan a cigányoknak is, mint „előretolt helyőrségnek”.
- A cigányoknak mind a saját önkormányzatot, mind pedig az önrendelkezésről felvetett gondolatait a zsidó „magyar” kormányzat biztosította, mint ahogy a létszámuk – és ezáltal a generált problémák mennyiségének – a felduzzasztását is. Ma minden második születő gyermek az országban cigány, de Románia és Erdély is ettől az etnikai biológiai fegyvertől szenved, ahogyan Felvidék is. Ezek mind kulcsrégiók, mert most becsatlakozott Sárközy is aki „magyar”, de nem is régen BERlusconi is elkezdte a cigányok visszatoloncolását.
- Orbán terve – valójában Cion Bölcseinek, szabadkőműves összeesküvőinek terve ez, csak vele akarják megvalósíttatni-, ÁLLAMFORMA VÁLTÁS! A nemesség, a vitézi rendek, társaságok mostani nyüzsgése, a SZENT KORONA emlegetése, az alkotmányozási „kényszer”, a földtulajdonlás kérdése, az állampolgárság és a trianoni diktátum revíziójának emlegetése mind azt irányozza elő, hogy a „demokrácia” és a „köztársaság” helyébe nem egy új rendszer, hanem egy másik államforma lép a terveik szerint. Ez lehet királyság, amely a feudális rend egy modernkori változatával, a SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁRA hivatkozva, de föderatív rendbe sorolná be az „önként csatlakozó” államokat, ugyanis történelmi jogfolytonosságra hivatkozva ehhez a szintén elzsidósított és gazdaságilag „letérdeltetett” nemzeteknek már nem lenne ellenvetése. Morvai, aki szintén zsidó-ügynök éppen most jelentette ki, hogy EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK épülnek, s talán az sem véletlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavazói körében megünnepelni az 56’-os forradalom emléknapját, amit szintén a zsidók robbantottak ki, szintén a jelenlegi helyzetek is megfelelő nemzetközi célzattal, Suez-Magyarország központi konfliktussal. Csakhogy Suez már itt van a nyíltan betelepült zsidók képében.
- Az államforma-váltást Boros is emlegeti és II. Andráshoz kezdik hasonlítani Orbánt, aki Aranybullával, a legelső, mindenki számára hiteles „alaptörvénnyel” támogatta meg az államiságunkat. Ugyan az izmaeliták és izraeliták tekintetében diszkriminált, de ilyen nincs is nálunk, hiszen a zsidók már magyarok, mert erről törvény is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, már akkor is bizonyítva van, hogy az askenázi (kazáriai) valójában nem is az, tehát minden posztot betölthet. Itt lehet még pár csavar a kérdésben, de most jön még csak a java.
- II. ANDRÁS, keresztes hadjárata alkalmával érdemelt ki: a mindenkori magyar király Jeruzsálem örökös királya! Az írottak szerint Jézus (akinek származása semmiképpen nem lehetett zsidó) éppen a magyarok szent városában feszíttették meg a zsidók.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek értelmében a mindenkori magyar király Jeruzsálem felett is uralkodhat, lássunk csodát, de Schmitt Pál nemrég a Pápával egyeztet, majd a Pápa az angol királyi családdal tárgyal és össze is ül a rotschildi nemesség, hogy meghányják-vessék a világ jövőjét, miközben a zsidók Jeruzsálemben (URU SOLYMA) építkezési vágyukat hangoztatva tartják ébren a világ figyelmét a „szent várossal kapcsolatban”. Ma pedig két hírt olvasta. Izrael azt a döntést hozta Jeruzsálemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb stratégiai központjuk marad, és ezzel egyidőben a Pápa is nyilatkozik, mégpedig Jeruzsálem, mint világvallási központ fenntartásának szükségességét emelve ki. Minden ott kell befejeződjön, ahol elkezdődött!
- Az államforma-váltással tehát egyetlen csapásra lesz Budapestből nyíltan Judapest és a magyar királyból a zsidók „királya” is, de ez már CSÁSZÁRSÁG. Ha jobban belegondolunk, akkor megérthetjük, hogy Izrael egyetlen pillantás alatt Magyarországgal kerül egy „karámba”, egy „birodalomba” úgy, hogy közben nincs magyar vezetés, mert azt már régen leváltották éppen ezek a „zsidók” akik mindezt kiagyalták. Ehhez asszisztálnak most a világhatalmi jujdejó-keresztény „vezetők”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel még nincs vége, sőt!
- Az „új birodalom” magyarországi központtal épül ki, s egyáltalán nem biztos, hogy Orbánnak szánták a király, vagy császár szerepkörét, mert azt a személy, akit vérségi alapon erre a funkcióra tartogatnak, szerintem még titkolják, s csak kellő pillanatban állnak vele elő.
- A királysággal egyidejűleg a cigányok autonómiáját akarják megvalósítani Orbán neve alatt, éppen az alkotmányozási folyamat és a már általa nagyon egységesnek és forradalminak nevezett magyar „emberek” nevében, a parlament, mint” alkotmányozó nemzetgyűlés” felhasználásával éppen az EU-elnökségünk álcáját kihasználva.
- A cigány-autonómiát nagyon jól előkészítették és ehhez használták fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szerveződéseket, az elcsatolt részekkel való kapcsolattartást bonyolító személyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ elnöke is „odaátról”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi felesége és Toroczkai-Tóth-Tutshek arája is Erdély-hez köthető, de vannak más mátkák is, ahol a román származás és a secu-s beütés nyíltan megvitatható kérdésként jelentkezik. A Securitate, ugyanúgy, mint az NBH, CIA már lényegében Mossadot jelent. De miért is éppen Erdély?
- Korábban felröppent és az MSZ által is propagált hírek szerint a magyar területből 3 megyényit terveznek odaadni a cigányoknak, mint „autonóm terület. Most értettem meg, miközben láttam a gúnyhatáron túli területet és a majd 10 órás Székelyudvarhelyről hazafelé tartó úton mérhettem fel a romániai cigányok, oláhok és még megmarad csekély magyar közösség és természeti adottságok benyomásszerű helyzetét, hogy cionék nem feltétlenül a 93 ezer négyzetkilométerben, hanem a 64 vármegyében gondolkodhattak. Nos a határon túl olyan területek vannak, amelyeket nyugodtan „feláldozhatnak” a cigányok „országának” létrehozására. Több településen áthaladva feltűntek azok az ominózus, giccses cigány-paloták, amelyek feltehetően az illegális cselekményekből származó jövedelmeikből épülgetnek azoknak, akik tudhatják, hogy hamarosan a környéken ők lesznek a „kiválasztott” elit. A románok elcigányosítása ebben az értelemben ugyanaz a tendencia, mint a miénk és érdekeik –bármilyen furcsa- a román nacionalistáknak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyalóinak szándékával.
- Mi is akkor a terv? Egy cigány autonóm terület létrehozása Erdélyben, amely saját önkormányzattal, közigazgatással, rendfenntartással működik. Ennek előzményeképen képeztek nálunk ki közigazgatási „szakembereket”, rendőröket, hogy később a mostani tevékenységüket máshol folytathassák. A cigány „állam” a létrehozandó új államformában kiemelt szerepet játszana, hiszen már mindenki szívesen megszabadulna a cigányoktól a korábban felsoroltak közül, ezért deportálásuk érdekében katonai erőket is igénybe lehetne venni. Úgy képzeljétek ezt el, mint annak idején Izrael létrehozását Palesztina területén, csak most „Izrael területén” –amely valójában Magyarország – hoznának létre egy „Palesztinát”, amely létrejötte tömeges bevándorlásra késztetné (mindenféle segélyek, támogatások mellett) a cigányokat és zsidó kézben egy a „királyságon belüli” szabad VÁM-terület, idegenek számára nemkívánatos maffiaközpontként (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit még el tudtok képzelni, bármi) működhetnek a saját önkormányzatiságuknak nevezett keretek között, de lényegében a törvényen kívül.
- Ezt az új „államot” a székelyek és a magyarok közé illesztenék, így is távolítva bennünket. Schmitt Pali romániai kijelentése, amelyben a székelyek figyelmét felhívta arra, hogy „jó román adófizetők, állampolgárok legyenek” lényegében erre utalt”.
- Természetesen a cigány kérdés mögött a zsidók állnak, amelyek rászabadították a cigányokat azokra, akik már mindent megadnának azért, hogy levegyék róluk ezt a terhet. Ezt most közfelkiáltásra meg is akarja ugyanaz a zsidó tenni, de közben a saját „államiságának” legalizálására és fegyveres bevonulásra is okot akar teremteni.
- A létrehozott cigány autonóm területre beözönlő és oda erőszakkal deportált legalább 4-5 millió cigány elég nagy űrt hagyna a már korábban általuk elfoglalt területeken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de város egyes negyedei ürülnének ki, ha ez bekövetkezik, s helyükre nyilvánvalóan, a demográfiai krízis és a munkaerő-hiány indokával már a sok birka által megtapsolt módon özönölhetne be az „újmagyar” zsidó. A korábban tervezett „cigány-magyar polgárháború” is azért volt szükséges, hogy az etnikai feszültségben a „nevető harmadik” és „megbölcsült” askenázi „békét teremtve” szétválassza azt, amit korábban éppen ebből a célból tenyésztett és kevert össze. A Fidesz-zsidók választási győzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen béke, szabadság és egyetértés." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de valójában etnikaira utal.
- A cigányok maguk is akarják lassan ezt az autonómiát, mert a korábban a korábban a bűnözésre rászoktatottak most mind eljárás alá kellene, hogy kerüljenek, s ha a segélyeket kicsit megszigorítják, akkor több pénz reményében bárhova elmenne a zöm, s nem véletlen az sem, hogy Strassburgba és most onnan is vissza, vagy éppen Kanadából is „haza” szállingóznak ezek az „üldözöttek”.
- Látszólag mindenki jól jár, hiszen a normálisan élni akarók megszabadulhatnak a cigánybűnözéstől, s a cigányvajdák is maximális befolyást nyerhetnek a fajtájuk felett, miközben a zsidók piszkos üzleteit tovább intézhetik és közben természetesen egy már még nagyobb veszélyforrásként folyamatos fenyegetést jelentenének a „királyságon belül”, amit kezelni kell, s amire pénzt lehet költeni, humanitárius segítségnek feltüntetett tevékenységet folytatni…, de akármikor katonailag fel is lehet számolni őket, mint ahogy ezt Gázában is demonstrálta a zsidó. Ezzel a „cigányállammal” egy biológiai és igen hatékony közigazgatási fegyvert kaphatnának.
- A tervet jelenleg minden „épeszű” ember szívesen támogatná, s ez a félelmetes, mert a probléma látszatmegoldása még nagyobb bajt idéz elő és valójában a zsidó hatalomátvételről terelné el a figyelmet, ugyanis azt a személyt, aki ezt a kérdést az EU számára megoldani képes, minimum félistenként emelnék a pajzsra maguk a buta, rövidlátó nemzetinek mondott személyek és szervezetek is, miközben Bözsi néninek senki nem lesz képes elmondani, hogy a zsidó azért szabadította rá ezt a mételyt, hogy aztán kiforgatva mindenéből, ő maga álljon a helyére, de már nem szomszédjaként, hanem a gazdájaként, amíg ki nem hal ősei földjéről.
- Orbán ezért is centralizál, s az EU elnökségre valóban a „nagy durranással” készül, mert a cigánykérdést tálalva, közben a Közel-Kelet háborús helyzetére és a mindenképpen kitörni „vágyott” háborúra gyúr. Szerintem kicsit megcsúsztak az időzítéssel és már nagy a kapkodás, de mint azt korábban már sokszor elmondtam, a „végső csapásban” Jeruzsálemnek is el kell veszni, s föláldozása után a szent magyar város a magyar királyi főváros lehet, amely Budapest.
- A terv ördögi, de tegnap kerecsennel volt időnk az úton hazafelé végiggondolni, s a kirakóst így összeilleszteni. Nem állítom, hogy minden teljesen a helyén van, s nem nincs benne még több csavar, de itt megemlítek még néhány ide illő következtetést. A ROMA szó a nyelvükön EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalmát a zsidókra használja, nem pedig ránk, akiket GÓJ-nak nevez. A ROMA, ROMÁNIÁHOZ köthető fogalom, tehát a „roma onnan származik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – szól a formális üzenete. Mostanság sem a nép, sem a nemzet fogalmát nem emlegeti egyetlen zsidó-szónok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejezéssel élnek, ami egyértelműen arra utal, hogy CSAK a zsidók és a cigányokról esik itt szó.
- Másik részről, létezhet olyan nemzetközi megoldása is a közel-keleti kérdésnek, hogy a zsidóknak onnan kitelepülniük kell, amelynek kapcsán éppen a „saját királyságukon belül” szabad költözés okán jönnének a kiválasztott Nagy Magyarország területére. Mindez természetesen hatalmas diplomáciai munkát, nemzetközi egyeztetéseket igényel, amelyre Orbánnak egy évet adott a Tel-Aviv –New York-London-Párizs –Brüsszel- Berlin zsidó-tengely.
- A magyar nemzet, de a román nacionalisták és a székelyek egészére nézve mindez ugyanúgy a véget jelenti, de a cigánynak is hosszabb távon, ugyanakkor az Ázsiai Unió egyetlen pillanat alatt egy zsidó nagyhatalommal kerül szembe, amint a kesztyűbáb Orbán, vagy a még nyilvánosság elé nem tárt „kiválasztott” személyében, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyesítve a teljes érdekszférájuk, bevonva a teljes arzenáljukat és a hirtelen-magyarrá tett idegenek összességét. Minden, amit eddig tudtam arról, mire is törekszenek a zsidók, most a HOGYAN-ban kerültek nagyjából a helyükre. Mindez természetesen HAZAÁRULÁS az össze közreműködő részéről és úgy a valódi zsidók, cigányok, szlovákok, románok elárulása, feláldozása is. Nem kell elfogadni azt amit most leírtam, de sajnos az események abba az irányba mutatnak, hogy egyelőre ezt a tervet akarják véghez vinni. Az államforma-váltás sem olyan nagy dolog, hiszen éppen most jelent meg a egy rövid hír, hogy Mianmar (Burma) államforma-elnevezést (köztársaság lett a szövetség mellett) és zászlót is váltott. Korábban katonai diktatúra volt. Talán nem véletlen, hogy Budapest zászlója is piros, sárga kék, ahogyan a román lobogó színelrendezése is az, , de ne feledjük, hogy a magyar főváros egyesítése már a cionék nagy terveinek megvalósítása kellős közepében történt. Tarlós éppen most beszélt róla, hogy meg kellene ezt is változtatni. És még ugyan mit? Azt pedig, hogy Romániában, Erdélyben és Magyarországon is a nemzetinek mondottak között sokan vannak családilag is elkötelezve a szeku-mossadnak, ma már nekem így teljesen kikerekedett kép, de a bizonyítékok begyűjtése folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek látszik”, s a most felvázolt képletet is meg lehet változtatni, ha ahhoz megfelelően nyúlunk.
• postaimre - 2010 10 25 ¦ 11:00:50 • 143 hozzászólás • 54222 megnyitás •
http://ch-serverh...c_start=90
Azok a fránya „székely” feleségek…, nem kicsit feltűnő, hogy szépen össze lett fésülve a „nemzeti” jób-oldal, csak telis-tele ügynökkel, zsidókkal, de tényleg felesleges ragozni.
Azt nem értem, hogy amikor miért nem „firtatja” a múltat a MVSZ? Ki-kicsoda? Nem érdeke? Olyan, mint az MSZ, amikor Vukics „kérkedett” vele miket tud pl. Kósáról és mégsem hozott semmit nyilvánosságra. Persze kiderült, hogy a III. Béla Király Lovagrend tagja volt rég a fivérével és sok gyanús alakkal, Kajtor bíróval…, de hosszú ez a történet is.
Valahogy be kellene már fejezni ezt a fölösleges összeállítást, így zárom egy remekműnek tűnő szösszenettel. Szerintem érthető, világos és nem beszél mellé, pedig mégis!
Molnár F. Árpi-zsidó - Bene Gábor együttes
A magyar faj bukásának okai Postán keresztül is lesújtón tetten értek -
MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR 10:44 (0 perce)
Nekünk általában véleményünk, hogy aki pl. Benét mocskolja, az saját magát minősíti. Bene Gáborhoz képest nem sokan vannak ebből a kötekedő, összeférhetetlen, mocskos, bármi összefogásra képtelen kritikátlan és gyűlölködő népbúl, akik a béke szigetei. Bene az őrjöngő pszichopatákra is békés és szolíd szavakkal reagál.

Az is minősítő, hogy míg a Posta-féle gyűlöletfaj hol őrjöng vagy kínjában vihog (ahogy a KGB-től tanulható), amikor nem tud mit kezdeni a rekordleleplezéseink t9ökmegeivel, melyből hiányzik a fasizmus, aközben e gyűlöletfaj minden náci szemetet engedve ellenünk követi el a házkutatásokat fasizmus vádjával, és ugyanaz a fajta - bár hosszú ideje teljesen egyedül - azt állítja, hogy mivel nem gyűlöljük a cigányokat, ezért zsidók vagyunk.

A Posták mindig itt maradtak, az erkölcs és az erő mindig távozott. A Posták csinálták a fasizmust, a zsidók, a Keresztyének és a cigányok kiirtását Hitler alatt, ők éltetik ma is ezeket, s miközben hirdetik, hogy irtani és irtani, aközben mint valami szégyent, tagadják, hogy ugyanők elkövették ezt korábban is, amikor csak tehették. Most is a tömeggyilkosságokért őrjöngenek, mégis tagadják, hogy ilyen fajták voltak előtte is.

Nekünk viszont nincsen tagadni és szégyellni valónk, hiszen két lábon járunk.

Posta az a fajta, amelyik minden ízében megtestesíti azt, ami magyar. Beszűkült, alacsony rendű indulatokból táplálkozó gyűlölet, faji indulatok, ISTEN- és Keresztyén-káromlás, a béke üldözése, az összefogás megvetése és gyűlölettel üldözése, rasszizmus, fasizmus, a tudás átkozása és megvetése, az irigység mindent elemésztő kútja és keserve...

Posta a Jobbikot azért gyűlölte meg, mert nem adott neki vezető pozíciót a pártban, mert Vona legszűkebb lakájait díjazta, akiket jobbára már előtte magával sodort. Ahogyan Bene mindig békével jön, mi is ezt tettük, felajánlva Postának, hogy minden cenzúra nélkül beszélhet kamera előtt, amit akar, profi módon elkészítjük, világszerte szétszórjuk, de ahogy környezetében is mondták: az irigység, kedves barátaim, az irigység eleve lehetetlenné teszi Posta részéről bárkivel, bármi összefogást.

Egy zárt világból beszél Posta Imre, olyan stílusban és olyannyira követelve az elvakultságot és a mindenki előtt azonnal megbukó és tarthatatlan, szándékosan is halmozott logikai katasztrófákat, amik eleve lehetetlenné teszik abból a gödörből való kikapaszkodást, amit saját magának ásott. Esély sincsen abból kimászni, mert ahhoz egy teljes morális és erkölcsi felmelkedés kellene, levetve az irracionális, az egyént felemésztő dühöt, haragot és gyűlöletet, amihez pedig kellene többek között az az alázat, ami ha nincsen, és amire a saját sorstragédiájába fúlt egyén nem képes, akkor mivel szembenézni sem volt képes - ahogy a magyarok - önsorsrontó, egyik világtörténelmi bukásukat a másik után végeláthatatlanul ontó - bűneikkel, akkor nincsen út, csak lefelé, lefelé és lefelé.

Ezért nem lehet egy katasztrófába merült egyénen segíteni éppen úgy, ahogy egy állatként csörtető, őrjöngő nemzetnek sincsen segítség.

Posta magyar. Onnan is látszik ez, hogy minden kurucos gyűlöletével azt próbálja sújkolni, hogy minden eredményünk és leendő Superior győzelmünk attól van, hogy zsidók vagyunk. Képzeljük csak, mekkora gyalázat lesz a magyar nép számára, ha az kerül a világ elé, hogy mivel ezek itt nem magyarok, hanem zsidók voltak, ezért lettek minden a legfőbb és számos nem legfőbb téren abszolút elsők. És akkor azt mondja a világ: íme viszont a magyarság, amelyik gyűlölte azt, ami kivette volna őket a magyarok ásta gödörből és sírból, de lássátok, milyen hitvány ez a magyar faj, hogy a szerbekkel abszolút szinoním esztelen gyűlöletben és fasiszta tébolyban veszett el.

A tudásnak - ahogy mindig a magyarok történelme során - nyugation és a tengeren túlon a helye.


* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP-, Echelon- és Illuminati-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag Keresztyénekből (tehát keresztényekből) álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök és fasiszta bűnöző szövetségesei a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTÁK, minden életvédelmi és Emberiségvédő, valamint bűntetteiket bizonyító Dokumentumot, Feljelentést, Cikket, Filmet, zeneszerzőnk összes számukra hozzáférhető zeneműveit ELKOBOZTÁK! Orbán és bandája őrjöngését a magyar és külföldi, valamint a Hatalmi Forrás Orbán és társai elmebetegségével magyarázza. A HÍRHÁTTÉR a világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője; politikai üldözött tényfeltáró, Keresztyén (keresztény) emberjogvédő média, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó legfőbb terrorizmust leleplező és a világ Legfőbb Echelon-Technológiai Tényfeltárója!
http://hirhatter.org
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

bubó doki
10:50 (0 perce)

Válaszom:

Hűha, ez nagyon szilajra sikeredett! Megnevettettetek gyerekek, jobban már nem is lehetne fokozni azt, amik vagytok. Én hálás vagyok azért, hogy bizonyítotok azoknak, akik évek óta magyarként nem veszik észre kik vagytok. Bene zsidó? Nocsak! Micsoda nem meglepetés. Kérhetném a többi nevet is?
• postaimre - 2012 03 05 ¦ 15:09:39 • 24 hozzászólás • 4781 megnyitás •
http://ch-serverh...dmore=5434


Kövér kommunista kutyát és demokratikus szalonnát emleget, én meg csak szerényen hallgatok!
Miklós, mindezeket az igen csak töredékes valós, vagy valótlan tartalmú „információkat” csak azért szedtem így csokorba, hogy te is lásd, itt nem csak egy „rágalomhadjáratról” van és lehet szó, de még csak nem is személyes ellenszenvről. A válaszokat én ugyanúgy keresem, mint bárki más, aki érteni szeretné, hogy mi is zajlik és miért?
Sok mindent tudunk már! Orbánék ügynökök a szó mindenféle jelentésében, de ez nem nagyon zavarja a hivatalos „erdélykedős, magyarkodós” virtuskodás terelgetőit. A titkosszolgálatok úgy terelik a zembereket ide, vagy oda, mint a csordát, mert tudatlanok és hasra esnek egy újabb kettős kereszt állítástól, vagy tátott szájjal merednek egy királyi korona másolatára. Fogalmuk sincs semmiről és nem is igazán hagyja nekik a közeg, hogy legyen.

Nos, ha kielégít, te mint a MVSZ elnöke (nem tudom, hogy van-e legitimációs gond, vagy már lezárult a kérdés) teljes jogkörödnél fogva leírhatod, hogy szerinted Posta Imre ügynök. Ezt tette az jóbik izraelita vezetése is és nagyjából minden „nemzeti” a gondolkodás helyett megelégszik a véleménnyel. Engem nem zavar, bár a böjtje a gondolkodás hiányának meglesz így is, úgy is.

Sajnálom, hogy megfenyegettek és éppen most. Bár én nem hiszek a véletlenekben, de ebben az esetben kivételt teszek. Változás szele van, félre kellene állni? Indok kell? Szerintem hallgatni kellene erre a „Kovácsra”. Tucatnév, talán a leggyakoribb a családnevek közül minálunk. Sógorom és keresztfiam is így hívják. Rákérdezzek, nem-e?
2014. március 19., szerda
Halálosan megfenyegették a Magyarok Világszövetsége elnökét
Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak
A Magyarok Világszövetsége az alábbi közleménnyel fordul a nyilvánossághoz:


Egy magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló férfi bement a Magyarok Világszövetségének székházába és kihallgatást kért az MVSZ elnökétől, Patrubány Miklóstól mondván, hogy egy igen fontos intézményt képvisel.

Az MVSZ elnöke egy elnökségi tag társaságában hallgatta meg az idegent, aki pár mondat után rátért mondanivalójának lényegére:
Felszólította Patrubány Miklóst, hogy mondjon le a Magyarok Világszövetsége elnöki tisztségéről.
Amennyiben erre nem hajlandó – akkor meg fog halni. Majd szó szerint megismételte felszólítását és fenyegetését.

Az MVSZ elnöke ajtót mutatott neki.

Kovács István távozott, de még aznap levelet küldött, amelyben fenyegetően megismételte lemondató felszólítását. Ellenkező esetre két lehetőséget „ajánlott” fel. Idézet a levélből:

„Az első, a gyors és viszonylag kevés szenvedéssel járó közúti baleset, amely néhány napig lefoglalja majd a sajtót, ismered a sztorit, az autó műszaki okok miatt kisodródott az útról, többször átpördült... de a kedvencem, az a menet közben elaludt a sofőr, majd áttért a szembejövő sávon, szabályosan közlekedő...”

„A másodikon belüli második lehetőségedet nem szívesen részletezném, vannak gyógyíthatatlan, nagy szenvedésekkel járó betegségeink... ezekkel talán a Karácsony Szent Ünnepét is meg lehet érni, de minek...”

„Óra indul !”

Levele végén az alábbi linket közölte, amelyen akkor még saját fényképe is megjelent.
http://www.youtub...AdxFHS8_Vg

Kovács István 180-185 cm magas, fehér bőrű, barna hajú, szemüveget visel.
E-mail címe:

Miután a rendőrség ennyi adat birtokában sem találja Kovács Istvánt, a Magyarok Világszövetsége ezennel a nyilvánossághoz fordul.

MVSZ Sajtószolgálat
8264/140318
Megvannak a fenyegető fényképei
Tegnap este Sajtószolgálatunk közleményt adott ki Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak címmel. Ezt követően, öt perc leforgása alatt ketten is jelentkeztek, akik a világhálón a közleményünkben megadott youtube-cím és e-mail cím alapján megtalálták az MVSZ elnökét halálosan fenyegető Kovács István fényképeit.

Bízzunk benne, hogy a fényképek birtokában a rendőrség rövid úton kézre keríti a fenyegetőt.

Ma reggelig újabb olvasóink sora küldte el Kovács István fényképeit.
Az MVSZ elnöke köszönetet mond a világháló magyar közösségének a segítségért.

MVSZ Sajtószolgálat
8265/140319
Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!
„Az MVSZ legfőbb célja a magyar nemzet világméretű egységének megjelenítése, ezen belül a magyar önazonosság megőrzése és a nemzet épülése. Ennek megvalósítása érdekében szervezi működését.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
http://fejerszove...yarok.html

Miklós, mindezeket egybevéve végül következtetést kell levonjak. Véleményem nem mások „bizonyítékaira” alapozom, mert az saját logikám következtetése. Ha téged, vagy bárkit zavar, azt sajnálni ugyan tudom, de nem teszem. Nem személyes ügy, ahogy a magyarság képviselete sem lehet magánügy. Az átrendeződést csak a vak nem látja, de sokan vakok, rengetegen. Nem is volna azzal se baj, hogy a „magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez”, ha közben a magyar bőrbe ne bújt volna bele, kitúrva onnan a gazdáját a zsidó-cigány, amely magyarnak nevezi magát, ahogy érdeke tartja. Szabadkőműves izraelita, angloszaxon pojácáskodás ez, jól megszervezve és remekül kivitelezve. Azért páran már átlátunk a szitán és remélem te se veszed zokon, ha arra kérlek, láss! RMDSZ-es és „székely” zsidók, D’rabik , cionista „anticionisták” tekerik a lantot és ha hiszed, ha nem, engem is magánemberként idáig, csak jóbikosok és te jelentettél fel. Nem ám MSZP-s-Fidesze-s és egyéb hulladék nememberek, hanem a „nemzeti ódal”. Még szerencse, hogy Makovecz nem építhetett cigányfalut, bár Böjte Csaba serényen „menti” őket, és az elzsidósított „magyar nemzet oldal” meg suttyomban országot is kerít nekik…miközben senki nem tud semmiről, igaz? Nem vesz észre semmit és mikor szólnak, hogy „Hé, nem kéne!”, akkor meg úgy tesz, mint aki ártatlan. A teljes cionista „magyar” kormányzat (Orbán- Gyurcsány…) benne van ebben és bizony minden szál egyazon irányba mutat.) Már csak az angolszász –zsidó királyi ház kell a Habsburgok mellé Erdélybe és kész is a nagy öröm a „magyaroknak”. Kelemen meg csak Hunorog hozzá, mint a rabbi a menórára. Ez van! Világunk egy nagy szemfényvesztés, de persze mindenki ártatlan és szemfényvesztők még csak véletlen sem fordulnak elő, csak véletlenek.
Nemrégen Tivadart meghívtátok előadást tartani, majd „megaláztátok”. Varga mellett ott voltál te is. Persze nem vártam mást, Tivadar nektek nem ellenfél, de nem szóltam neki, hogy ne menjen, úgy sem hitt volna nekem, hogy „tervetek van vele”. Varga, Bogár…és a többiek meg „kétes” alak, illetve általunk elkönyvelten „ügynök-kategóriás”. Fóris Eszter sem volt fukar a felőled szóló „belügyis” információkkal…, de tényleg hagyjuk. Remélem hamarosan tiszta vizet önthetünk a bilibe!
Az utókornak megőrzi az emlékezet a „hibákat”, tévedéseket és árulásokat is, hogy tanulhasson belőle, ha arra hajlandó, hajlamos, vagy éppen kénytelen. Utunkat nem mi egyengetjük, de mi járunk rajta. Néha keresztezik egymást.
Összefoglalva tehát, megismerve Kenessey Csaba, Horkovich-Kovács János és még sokak nem csak személyedre, de vezetői mivoltodra vonatkozó véleményét, saját meglátásaimmal, tapasztalataimmal , a nemzeti oldal titkosszolgálatilag megszerkesztett Szegedi Csanádokkal átszőtt, Drábikokkal, Morvaikkal megvezetett, Reiner Péterekkel, Bogár Lászlókkal, Varga Istvánokkal terelgetett cigány-zsidó „magyarítás”, gyarmatosítást végső soron elfogadtató mozgolódást, a nemzeti „oldal” váltónevű „vezetőinek” Orbán (Orsós), Vona(Zazrivecz), Torockai (Tóth), Patrubány …és azok „székelységhez” való „bekötöttségét” és feleségeken keresztüli ilyen-olyan „érdekes” kapcsolódási pontokat…
No meg a Móricz-örögség kapcsán nálad járt sportoló-diplomata még aznap éjjeli halálának, és Árva Vince atya ugyanilyen furcsa körülmények közti eltávozásának körülményeit (aztán irány Vatikán…), a mostani Horhy-méltatást (aki azért minden tisztelet mellett is, a legismertebb zsidómentőként van számontartva)…azt kell mondjam, hogy mint embert, méltóságodban sérteni nem tisztem, nem posztom és nem is mint embert ér a kritika, hanem, mint a Magyarok Világszövetségének vezetőjét, aki körül sok érdekes figura és még több igen nehezen félreértelmezhető esemény zajlik, és mint magyar gondolkodó ezek mellett az egész nemzetem sorsára kiható események logikus magyarázatot keresve nem mehetek el, ha tetszik neked, ha nem. Nem tudom ki szervezte az ujgúros provokációt legutóbb, de tisztán lejött, hogy az.
Miklós, nem leszek az életrajz íród, de annyit mondhatok - amit a tárgyalás előtt is és közben te erre rá is erősítettél – hogy a dolgok logikája szerint nem lehetsz más, mint ami. Ha valaki úgy néz ki, úgy jár és úgy beszél, mint a kacsa, az mifelénk kacsának nevezik.
A Wiki ezt írja: „Újjászületése Csoóri Sándor elnökségéhez (1991–2000) köthető. 1992-ben az MVSZ szervezésében került sor a Magyarok III. Világtalálkozójára, ahol Csoóri Sándor javaslatot tett a Duna Televízió létrehozására. A Duna TV 1992. december 24-én megkezdte sugárzását.
2000-ben megválasztott elnöke Patrubány Miklós, aki alatt a szervezet 2004 nyarán népszavazást kezdeményezett a határon túli magyarok számára kedvezményesen megadandó magyar állampolgárság érdekében. A népszavazás 2004. december 5-én az alacsony részvétel miatt eredménytelen volt.”
Izraelita magyarkodó ármánykodó duma tv? Zsidó-cigány összemosási kísérlet magyaros köntösbe bújtatott kaftán.
Nehéz lenne elképzelni, hogy egy Magyarok Világszövetsége kaliberű szép és nemes kezdeményezést valóban ne ügynökmúlttal megkínált Csoórik (aki tán éppen cigány is) és „székelyek”, vagy „örmények”, vagy mit tudom én kik, hanem egy olyan valaki vezethessen, akinek a családneve legalább a nagyapjáig magyar tudott maradni legalább a gyanú elkerülése végett is és nem D’rabikkal veteti körbe magát? Olyan nagy óhaj ez manapság, mikor a Jobbikról tudjuk, hogy mesterséges cionista szövevény, az RMDSZ és a többi ugyanilyen kreálmány is a gondolkodók előtt rég megbukott. MVSZ vagyongazdálkodása biztosan rendben megy.
Miklós én személy szerint téged személy szerint bármikor megkövetlek, DE nem vagy személy szerint, mert ha személyed lenne a kérdés, nem a magyarság sorskérdése, amely fölött bátorságod van döntési helyzetben igen súlyos, politikailag is determináló döntéseket kieszközöltetni (bár megjegyzem, hogy szerintem a mögötted lévők sugallatára cselekedhetsz így).
Be kell lásd, hogy az aggályok, melyeket megfogalmaztam a teljesség igénye nélkül bármely gondolkodó emberben ugyanazon kérdéseket vonzaná be! Számomra továbbra se kérdés, hogy ügynök vagy-e, hanem az, mit is jelent az „ügynök” kifejezés ebben az olvasatban. A külhonban örökösök nélkül elhunytak vagyonának „gondozásától” kezdve sok minden beleférhet egy magyarságról való gondoskodás önkéntes felvállalásába. Sajnos ami a Magyarok Világszövetsége háza táján zajlik, illetve amit én tudok és tudni vélek arról a tevékenységről, messze más irányba mutat, mint aminek nemzetünk általam felfogott érdeke megkívánna, sőt azzal homlokegyenest halad és cionista érdekkörök munkálkodását sejteti.
Ez az emberi, szakmai és tapasztalati meglátásom, véleményem. Emellett kérem, fogadd bocsánatkérésem!
A bíróság annyira nem érdekel, hogy el se tudod képzelni. Cionista jogi csűrcsavarás, de mostanában némi pozitívnak tűnő felhanggal. Úgy tűnik, hogy kezdik belátni, hogy nélkülük kell zöld ágra vergődnünk és neked magadnak kell meggyőznöd a „híveid”, hogy az vagy, akit ők látni szeretnének benned és ez rám ugyanúgy vonatkozik.
Kérlek fogadd el ezt az igen rövidre sikerült összefoglalót, amit általam megismert munkásságod ecsetelésére áldoztam, megtisztelve téged ezzel. Ha megteszed és te is csak ennyit szánsz arra, hogy megismerd, mit is tettem és cselekszek én, már megérte, ha nem lesz haszontalan idő. Javaslom, hogy „barátaidtól” szabadulj meg első lépésnek, mert madár tolláról, ember barátjáról ismerszik meg. Nagyon kevés barátom van és nem is számítok többre. nem olyan kort élünk.
Ezzel én letudtam, amit vállaltam. Aki „objektívebben” akar látni a kérdésben, az maga járjon utána! Nem miattad, nem is miattam, hanem önmagáért! A nemzet, ha egyszer ráébred végre és elkezdi lapozgatni az oldalakat, olvasni a sorok között, meg kell, hogy értse, hogy se a te tevékenységed, se másé nem volt hiábavaló.
A legnagyobb emberi erény a megbocsájtás!

Áldás!
Szigetszentmiklós, 2014-03-26

Posta Imre

Ui.: Csak a rend kedvéért közlöm, hogy 2014. március 03-án az alábbi „feljelentést” tettem. Persze az én „feljelentéseim” nem rágalmazásos, magánvádas…és egyebek, de nem is azt várom a cionista hivataloktól, hogy majd helyettem megoldanak bármit is, amit a titkosszolgálatok, szabadkőművesek összeraktak, csak tudatom velük nyilvánosan, hogy észleltem némi „zavart az erőtérben”. A „játék” része. Sok ilyen van már. Talán tanulsáágos lehet a számodra, milyen szálaKóhn is futnak az események.

Csak példának itt van egy: Vádolom a zsidó-cigány bandát
http://magyarnemz...dmore=1397

Feljelentés hazaárulás vádjával ismeretlen tetvesek ellen

bubó Doki
márc. 6.


címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.; info; Press; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; IGOR


Az (el)-ismert "nemzeti oldal", Magyarok Szövetsége, Magyarok Világszövetsége, Jobbik, HVIM...az alábbi összefüggések szerint is ügynökvezérelt, ugyanazzal a "céllal" létrehozott és irányított szervezet. Céljuk a "Habsburg" (zsidó) restauráció a zsidóknak-cigányoknak legitimnek látszó államot létrehozni és ezt a két (valójában egy) fajt szellemi-fizikai puccsal a nemzetállamok, a nemzetet valóban alkotók rovására népként, nemzetként csellel elfogadtatni az átvert és kiirtandó befogadó gazdatest rovására! A jelenlegi parlamenti pártok mindegyike nyakig benne van ebben és lényegében összjáték zajlik az "egyház" háttérirányításával.
Patrubány, Vona-Zazrivec, Bene Gábor, Torockai-Tóth és még sokan mások tevékenysége ebben a körben mindenképpen vizsgálatra szorulnak, sokakkal másokkal egyetemben, akik segítik őket ebben a nemzetromboló és hazaárulásnak minősülő tevékenységükben.

Posta Imre

Csak néhány bizonyíték a fentebbiekhez.
A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve
Néha el kell távolodnunk tőlük ahhoz, hogy egészen közelről szemlélhessük az eseményeket. Megtörtént és most új benyomásokkal, néhány elemmel gazdagítva látom a teljes kirakóst, amelyet ellenségeink úgy próbálnak összeilleszteni, hogy mi azt észre sem se vehessük. Több elemét ennek a stratégiának már sikerült tetten érni, de most egészült ki olyan lényeges, a teles egész befogadáshoz szükséges elemekkel a képlet, amelyet már le merek írni a minden gondolkodó ember számára, rábízva döntést, hogy képes lesz-e mindezt ember módjára feldolgozni. Pontokba szedem a stratégiai lépéseket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orbán feladata nem a rendszerváltás, hanem „egy új világrend” bevezetése. Ezt ő maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i beszédében minderre egy kerek esztendő időkorlátot „engedélyezett”, nyitva hagyva a kérdést, „mi van akkor, ha nem sikerül addig mindezt megvalósítani?” Azért én ezt most megkérdezem, de a választ a végére tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetközi erő, ami ezen változtathatna, jelezve ezzel a nyílt hadüzenetet az oroszok beavatkozási törekvéseire a „zsidó világcsászárság” felé vezető úton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orbán kijelenti, hogy „van terve” a cigánykérdés megoldására, amelyet még nyilvánosságra nem hozott, de az EU ezt is üdvözli.
- A cigány-kérdés felvetése és köztudatosítása a Jobbik és Gárda feladata volt, amit most a Jobbik felvetése alapján „szegregációval”, gettósítással kellene valahogy megoldani.
- A cigány-szaporítását, a falvak etnikai terrorját és a városok szétzüllesztését a zsidó kormányok propagálták és támogatták, a rendvédelmi erőket is felhasználva ehhez, hangulatot keltve, cigányfajvédve és az államalapító nemzet rovására, hogy a társadalmi igazságtalanság és a faji diszkrimináció lebegtetett kérdése hol úgy vetődhessen fel, hogy a cigányok bűnözők és velük le kell számolni, hol pedig úgy, hogy a „többségi társadalomnak” kell tűrni és toleránsan befogadni az integrálódni nem akaró hordákat. Ez egy mesterségesen használt kétélű kard, amely a valódi célról volt hivatott csapkodásával összezavarni az érteni vágyókat.
- A Jobbikot és a Gárdát ugyanaz a zsidó kéz hozta létre és irányította, használta fel mindvégig erre a célra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…és a gúnyhatárainkon túli pátokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek induló szervezetek zömének irányítását is idővel átvette. Így a Jobbik-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) a Fidesz-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) szócsöveként működik most is, előkészítve a terepet a Nagy Terv megvalósításához. De mi is a terv?
- Köztudott, hogy az ország, a régió (Románia is!) zsidók általi megszállásáról beszélünk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a kérdéses.
- A TERV-ben Erdélynek és Romániának kulcsszerepet szántak a cionista zsidók, ahogyan a cigányoknak is, mint „előretolt helyőrségnek”.
- A cigányoknak mind a saját önkormányzatot, mind pedig az önrendelkezésről felvetett gondolatait a zsidó „magyar” kormányzat biztosította, mint ahogy a létszámuk – és ezáltal a generált problémák mennyiségének – a felduzzasztását is. Ma minden második születő gyermek az országban cigány, de Románia és Erdély is ettől az etnikai biológiai fegyvertől szenved, ahogyan Felvidék is. Ezek mind kulcsrégiók, mert most becsatlakozott Sárközy is aki „magyar”, de nem is régen BERlusconi is elkezdte a cigányok visszatoloncolását.
- Orbán terve – valójában Cion Bölcseinek, szabadkőműves összeesküvőinek terve ez, csak vele akarják megvalósíttatni-, ÁLLAMFORMA VÁLTÁS! A nemesség, a vitézi rendek, társaságok mostani nyüzsgése, a SZENT KORONA emlegetése, az alkotmányozási „kényszer”, a földtulajdonlás kérdése, az állampolgárság és a trianoni diktátum revíziójának emlegetése mind azt irányozza elő, hogy a „demokrácia” és a „köztársaság” helyébe nem egy új rendszer, hanem egy másik államforma lép a terveik szerint. Ez lehet királyság, amely a feudális rend egy modernkori változatával, a SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁRA hivatkozva, de föderatív rendbe sorolná be az „önként csatlakozó” államokat, ugyanis történelmi jogfolytonosságra hivatkozva ehhez a szintén elzsidósított és gazdaságilag „letérdeltetett” nemzeteknek már nem lenne ellenvetése. Morvai, aki szintén zsidó-ügynök éppen most jelentette ki, hogy EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK épülnek, s talán az sem véletlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavazói körében megünnepelni az 56’-os forradalom emléknapját, amit szintén a zsidók robbantottak ki, szintén a jelenlegi helyzetek is megfelelő nemzetközi célzattal, Suez-Magyarország központi konfliktussal. Csakhogy Suez már itt van a nyíltan betelepült zsidók képében.
- Az államforma-váltást Boros is emlegeti és II. Andráshoz kezdik hasonlítani Orbánt, aki Aranybullával, a legelső, mindenki számára hiteles „alaptörvénnyel” támogatta meg az államiságunkat. Ugyan az izmaeliták és izraeliták tekintetében diszkriminált, de ilyen nincs is nálunk, hiszen a zsidók már magyarok, mert erről törvény is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, már akkor is bizonyítva van, hogy az askenázi (kazáriai) valójában nem is az, tehát minden posztot betölthet. Itt lehet még pár csavar a kérdésben, de most jön még csak a java.
- II. ANDRÁS, keresztes hadjárata alkalmával érdemelt ki: a mindenkori magyar király Jeruzsálem örökös királya! Az írottak szerint Jézus (akinek származása semmiképpen nem lehetett zsidó) éppen a magyarok szent városában feszíttették meg a zsidók.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek értelmében a mindenkori magyar király Jeruzsálem felett is uralkodhat, lássunk csodát, de Schmitt Pál nemrég a Pápával egyeztet, majd a Pápa az angol királyi családdal tárgyal és össze is ül a rotschildi nemesség, hogy meghányják-vessék a világ jövőjét, miközben a zsidók Jeruzsálemben (URU SOLYMA) építkezési vágyukat hangoztatva tartják ébren a világ figyelmét a „szent várossal kapcsolatban”. Ma pedig két hírt olvasta. Izrael azt a döntést hozta Jeruzsálemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb stratégiai központjuk marad, és ezzel egyidőben a Pápa is nyilatkozik, mégpedig Jeruzsálem, mint világvallási központ fenntartásának szükségességét emelve ki. Minden ott kell befejeződjön, ahol elkezdődött!
- Az államforma-váltással tehát egyetlen csapásra lesz Budapestből nyíltan Judapest és a magyar királyból a zsidók „királya” is, de ez már CSÁSZÁRSÁG. Ha jobban belegondolunk, akkor megérthetjük, hogy Izrael egyetlen pillantás alatt Magyarországgal kerül egy „karámba”, egy „birodalomba” úgy, hogy közben nincs magyar vezetés, mert azt már régen leváltották éppen ezek a „zsidók” akik mindezt kiagyalták. Ehhez asszisztálnak most a világhatalmi jujdejó-keresztény „vezetők”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel még nincs vége, sőt!
- Az „új birodalom” magyarországi központtal épül ki, s egyáltalán nem biztos, hogy Orbánnak szánták a király, vagy császár szerepkörét, mert azt a személy, akit vérségi alapon erre a funkcióra tartogatnak, szerintem még titkolják, s csak kellő pillanatban állnak vele elő.
- A királysággal egyidejűleg a cigányok autonómiáját akarják megvalósítani Orbán neve alatt, éppen az alkotmányozási folyamat és a már általa nagyon egységesnek és forradalminak nevezett magyar „emberek” nevében, a parlament, mint” alkotmányozó nemzetgyűlés” felhasználásával éppen az EU-elnökségünk álcáját kihasználva.
- A cigány-autonómiát nagyon jól előkészítették és ehhez használták fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szerveződéseket, az elcsatolt részekkel való kapcsolattartást bonyolító személyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ elnöke is „odaátról”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi felesége és Toroczkai-Tóth-Tutshek arája is Erdély-hez köthető, de vannak más mátkák is, ahol a román származás és a secu-s beütés nyíltan megvitatható kérdésként jelentkezik. A Securitate, ugyanúgy, mint az NBH, CIA már lényegében Mossadot jelent. De miért is éppen Erdély?
- Korábban felröppent és az MSZ által is propagált hírek szerint a magyar területből 3 megyényit terveznek odaadni a cigányoknak, mint „autonóm terület. Most értettem meg, miközben láttam a gúnyhatáron túli területet és a majd 10 órás Székelyudvarhelyről hazafelé tartó úton mérhettem fel a romániai cigányok, oláhok és még megmarad csekély magyar közösség és természeti adottságok benyomásszerű helyzetét, hogy cionék nem feltétlenül a 93 ezer négyzetkilométerben, hanem a 64 vármegyében gondolkodhattak. Nos a határon túl olyan területek vannak, amelyeket nyugodtan „feláldozhatnak” a cigányok „országának” létrehozására. Több településen áthaladva feltűntek azok az ominózus, giccses cigány-paloták, amelyek feltehetően az illegális cselekményekből származó jövedelmeikből épülgetnek azoknak, akik tudhatják, hogy hamarosan a környéken ők lesznek a „kiválasztott” elit. A románok elcigányosítása ebben az értelemben ugyanaz a tendencia, mint a miénk és érdekeik –bármilyen furcsa- a román nacionalistáknak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyalóinak szándékával.
- Mi is akkor a terv? Egy cigány autonóm terület létrehozása Erdélyben, amely saját önkormányzattal, közigazgatással, rendfenntartással működik. Ennek előzményeképen képeztek nálunk ki közigazgatási „szakembereket”, rendőröket, hogy később a mostani tevékenységüket máshol folytathassák. A cigány „állam” a létrehozandó új államformában kiemelt szerepet játszana, hiszen már mindenki szívesen megszabadulna a cigányoktól a korábban felsoroltak közül, ezért deportálásuk érdekében katonai erőket is igénybe lehetne venni. Úgy képzeljétek ezt el, mint annak idején Izrael létrehozását Palesztina területén, csak most „Izrael területén” –amely valójában Magyarország – hoznának létre egy „Palesztinát”, amely létrejötte tömeges bevándorlásra késztetné (mindenféle segélyek, támogatások mellett) a cigányokat és zsidó kézben egy a „királyságon belüli” szabad VÁM-terület, idegenek számára nemkívánatos maffiaközpontként (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit még el tudtok képzelni, bármi) működhetnek a saját önkormányzatiságuknak nevezett keretek között, de lényegében a törvényen kívül.
- Ezt az új „államot” a székelyek és a magyarok közé illesztenék, így is távolítva bennünket. Schmitt Pali romániai kijelentése, amelyben a székelyek figyelmét felhívta arra, hogy „jó román adófizetők, állampolgárok legyenek” lényegében erre utalt”.
- Természetesen a cigány kérdés mögött a zsidók állnak, amelyek rászabadították a cigányokat azokra, akik már mindent megadnának azért, hogy levegyék róluk ezt a terhet. Ezt most közfelkiáltásra meg is akarja ugyanaz a zsidó tenni, de közben a saját „államiságának” legalizálására és fegyveres bevonulásra is okot akar teremteni.
- A létrehozott cigány autonóm területre beözönlő és oda erőszakkal deportált legalább 4-5 millió cigány elég nagy űrt hagyna a már korábban általuk elfoglalt területeken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de város egyes negyedei ürülnének ki, ha ez bekövetkezik, s helyükre nyilvánvalóan, a demográfiai krízis és a munkaerő-hiány indokával már a sok birka által megtapsolt módon özönölhetne be az „újmagyar” zsidó. A korábban tervezett „cigány-magyar polgárháború” is azért volt szükséges, hogy az etnikai feszültségben a „nevető harmadik” és „megbölcsült” askenázi „békét teremtve” szétválassza azt, amit korábban éppen ebből a célból tenyésztett és kevert össze. A Fidesz-zsidók választási győzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen béke, szabadság és egyetértés." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de valójában etnikaira utal.
- A cigányok maguk is akarják lassan ezt az autonómiát, mert a korábban a korábban a bűnözésre rászoktatottak most mind eljárás alá kellene, hogy kerüljenek, s ha a segélyeket kicsit megszigorítják, akkor több pénz reményében bárhova elmenne a zöm, s nem véletlen az sem, hogy Strassburgba és most onnan is vissza, vagy éppen Kanadából is „haza” szállingóznak ezek az „üldözöttek”.
- Látszólag mindenki jól jár, hiszen a normálisan élni akarók megszabadulhatnak a cigánybűnözéstől, s a cigányvajdák is maximális befolyást nyerhetnek a fajtájuk felett, miközben a zsidók piszkos üzleteit tovább intézhetik és közben természetesen egy már még nagyobb veszélyforrásként folyamatos fenyegetést jelentenének a „királyságon belül”, amit kezelni kell, s amire pénzt lehet költeni, humanitárius segítségnek feltüntetett tevékenységet folytatni…, de akármikor katonailag fel is lehet számolni őket, mint ahogy ezt Gázában is demonstrálta a zsidó. Ezzel a „cigányállammal” egy biológiai és igen hatékony közigazgatási fegyvert kaphatnának.
- A tervet jelenleg minden „épeszű” ember szívesen támogatná, s ez a félelmetes, mert a probléma látszatmegoldása még nagyobb bajt idéz elő és valójában a zsidó hatalomátvételről terelné el a figyelmet, ugyanis azt a személyt, aki ezt a kérdést az EU számára megoldani képes, minimum félistenként emelnék a pajzsra maguk a buta, rövidlátó nemzetinek mondott személyek és szervezetek is, miközben Bözsi néninek senki nem lesz képes elmondani, hogy a zsidó azért szabadította rá ezt a mételyt, hogy aztán kiforgatva mindenéből, ő maga álljon a helyére, de már nem szomszédjaként, hanem a gazdájaként, amíg ki nem hal ősei földjéről.
- Orbán ezért is centralizál, s az EU elnökségre valóban a „nagy durranással” készül, mert a cigánykérdést tálalva, közben a Közel-Kelet háborús helyzetére és a mindenképpen kitörni „vágyott” háborúra gyúr. Szerintem kicsit megcsúsztak az időzítéssel és már nagy a kapkodás, de mint azt korábban már sokszor elmondtam, a „végső csapásban” Jeruzsálemnek is el kell veszni, s föláldozása után a szent magyar város a magyar királyi főváros lehet, amely Budapest.
- A terv ördögi, de tegnap kerecsennel volt időnk az úton hazafelé végiggondolni, s a kirakóst így összeilleszteni. Nem állítom, hogy minden teljesen a helyén van, s nem nincs benne még több csavar, de itt megemlítek még néhány ide illő következtetést. A ROMA szó a nyelvükön EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalmát a zsidókra használja, nem pedig ránk, akiket GÓJ-nak nevez. A ROMA, ROMÁNIÁHOZ köthető fogalom, tehát a „roma onnan származik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – szól a formális üzenete. Mostanság sem a nép, sem a nemzet fogalmát nem emlegeti egyetlen zsidó-szónok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejezéssel élnek, ami egyértelműen arra utal, hogy CSAK a zsidók és a cigányokról esik itt szó.
- Másik részről, létezhet olyan nemzetközi megoldása is a közel-keleti kérdésnek, hogy a zsidóknak onnan kitelepülniük kell, amelynek kapcsán éppen a „saját királyságukon belül” szabad költözés okán jönnének a kiválasztott Nagy Magyarország területére. Mindez természetesen hatalmas diplomáciai munkát, nemzetközi egyeztetéseket igényel, amelyre Orbánnak egy évet adott a Tel-Aviv –New York-London-Párizs –Brüsszel- Berlin zsidó-tengely.
- A magyar nemzet, de a román nacionalisták és a székelyek egészére nézve mindez ugyanúgy a véget jelenti, de a cigánynak is hosszabb távon, ugyanakkor az Ázsiai Unió egyetlen pillanat alatt egy zsidó nagyhatalommal kerül szembe, amint a kesztyűbáb Orbán, vagy a még nyilvánosság elé nem tárt „kiválasztott” személyében, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyesítve a teljes érdekszférájuk, bevonva a teljes arzenáljukat és a hirtelen-magyarrá tett idegenek összességét. Minden, amit eddig tudtam arról, mire is törekszenek a zsidók, most a HOGYAN-ban kerültek nagyjából a helyükre. Mindez természetesen HAZAÁRULÁS az össze közreműködő részéről és úgy a valódi zsidók, cigányok, szlovákok, románok elárulása, feláldozása is. Nem kell elfogadni azt amit most leírtam, de sajnos az események abba az irányba mutatnak, hogy egyelőre ezt a tervet akarják véghez vinni. Az államforma-váltás sem olyan nagy dolog, hiszen éppen most jelent meg a egy rövid hír, hogy Mianmar (Burma) államforma-elnevezést (köztársaság lett a szövetség mellett) és zászlót is váltott. Korábban katonai diktatúra volt. Talán nem véletlen, hogy Budapest zászlója is piros, sárga kék, ahogyan a román lobogó színelrendezése is az, , de ne feledjük, hogy a magyar főváros egyesítése már a cionék nagy terveinek megvalósítása kellős közepében történt. Tarlós éppen most beszélt róla, hogy meg kellene ezt is változtatni. És még ugyan mit? Azt pedig, hogy Romániában, Erdélyben és Magyarországon is a nemzetinek mondottak között sokan vannak családilag is elkötelezve a szeku-mossadnak, ma már nekem így teljesen kikerekedett kép, de a bizonyítékok begyűjtése folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek látszik”, s a most felvázolt képletet is meg lehet változtatni, ha ahhoz megfelelően nyúlunk.
• postaimre - 2010 10 25 ¦ 11:00:50 • 143 hozzászólás • 53792 megnyitás •
http://ch-serverh...c_start=90

De mit keres a zsidó-cigány a magyar nemzet 'meghatározásban'?

Nem kicsit rázós az ügy és elkövetőit a,mint lehet, simán fel kell demokratikusan és nem csak ezért lógatni!
"A magyar nemzet új meghatározására" tett kísérletet a Magyarok VIII. Világkongresszusa - alább olvasható az MVSZ Sajtószolgálat által továbbított dokumentum.
A Magyarok VIII. Világkongresszusa elfogadta a magyar nemzet új meghatározását. A magyar nemzet jövőjét megalapozni hivatott dokumentumot a zárókonferencia tartózkodás nélkül, egyetlen ellenszavazattal fogadta el. Ezzel egyéves munka zárult le, amelynek a Magyarok VIII. Világkongresszusa Jövő a Szent Korona jegyében című, háromnapos nemzetstratégiai konferenciája a zárómozzanata volt. E konferencia 35 idevágó dolgozatát építően gazdagította a világkongresszus további 9 szakmai konferenciája keretében elhangzott, közel 90 előadás. Alább olvasható A magyar nemzet című dokumentum, amely a Magyarok VIII. Világkongresszusa zárónyilatkozatának szerves része.
Az egy évvel korábban kezdődő munkához, amely elvezetett a magyar nemzet új meghatározásának elfogadásához, az alapszöveget Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetsége Kárpát-medencei Térségének alelnöke dolgozta ki. A tervezetet a nemzetstratégiai konferencia elnöksége – Dr. Drábik János, Borsos Géza, Bottyán Zoltán, Patrubány Miklós – bővítette, majd a világkongresszusi küldöttek egész napos vitája, valamint az előadók zártkörű vitája véglegesítette. A végső szöveg kialakításába két hivatásos szerkesztő – Zsigmond Emese és Pápai Szabó György – is bekapcsolódott.
Az egyetemes magyar népet képviselni hivatott Magyarok VIII. Világkongresszusa által elfogadott új nemzet-meghatározást magukénak vallják, úgy tekintenek rá, hogy a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében tartott előadásukkal annak alakítóivá váltak, és ezen álláspontjukat a nyilvánosság előtt is fenntartják – többek között – az alábbi személyiségek:
Dr. Aradi Éva egyetemi docens, Dr. Bajnok István, Bakk István, Dr. Balogh Sándor professzor emeritus, Bálint Béla iskolaigazgató, Dr. Bene Gábor jogász, Dr. Bogár László, Dr. Boór Ferenc tud. kutató, Botos László, a Magyarságtudományi Intézet elnöke, Dr. Cser Ferenc, az MTA doktora, Dr. Czeglédi Katalin kutató, Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Szövetségének elnöke, Dr. Dávid Tamás természetgyógyász, rákkutató, Dr. Dömsödi János egyetemi docens, Farkas József történész, a történettudományok kandidátusa, Fetzer János matematika tanár,
#2 | postaimre - 2014. március 26. 12:26:19
De mit keres a zsidó-cigány a magyar nemzet 'meghatározásban'?

Nem kicsit rázós az ügy és elkövetőit a,mint lehet, simán fel kell demokratikusan és nem csak ezért lógatni!
"A magyar nemzet új meghatározására" tett kísérletet a Magyarok VIII. Világkongresszusa - alább olvasható az MVSZ Sajtószolgálat által továbbított dokumentum.
A Magyarok VIII. Világkongresszusa elfogadta a magyar nemzet új meghatározását. A magyar nemzet jövőjét megalapozni hivatott dokumentumot a zárókonferencia tartózkodás nélkül, egyetlen ellenszavazattal fogadta el. Ezzel egyéves munka zárult le, amelynek a Magyarok VIII. Világkongresszusa Jövő a Szent Korona jegyében című, háromnapos nemzetstratégiai konferenciája a zárómozzanata volt. E konferencia 35 idevágó dolgozatát építően gazdagította a világkongresszus további 9 szakmai konferenciája keretében elhangzott, közel 90 előadás. Alább olvasható A magyar nemzet című dokumentum, amely a Magyarok VIII. Világkongresszusa zárónyilatkozatának szerves része.
Az egy évvel korábban kezdődő munkához, amely elvezetett a magyar nemzet új meghatározásának elfogadásához, az alapszöveget Bottyán Zoltán, a Magyarok Világszövetsége Kárpát-medencei Térségének alelnöke dolgozta ki. A tervezetet a nemzetstratégiai konferencia elnöksége – Dr. Drábik János, Borsos Géza, Bottyán Zoltán, Patrubány Miklós – bővítette, majd a világkongresszusi küldöttek egész napos vitája, valamint az előadók zártkörű vitája véglegesítette. A végső szöveg kialakításába két hivatásos szerkesztő – Zsigmond Emese és Pápai Szabó György – is bekapcsolódott.
Az egyetemes magyar népet képviselni hivatott Magyarok VIII. Világkongresszusa által elfogadott új nemzet-meghatározást magukénak vallják, úgy tekintenek rá, hogy a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében tartott előadásukkal annak alakítóivá váltak, és ezen álláspontjukat a nyilvánosság előtt is fenntartják – többek között – az alábbi személyiségek:
Dr. Aradi Éva egyetemi docens, Dr. Bajnok István, Bakk István, Dr. Balogh Sándor professzor emeritus, Bálint Béla iskolaigazgató, Dr. Bene Gábor jogász, Dr. Bogár László, Dr. Boór Ferenc tud. kutató, Botos László, a Magyarságtudományi Intézet elnöke, Dr. Cser Ferenc, az MTA doktora, Dr. Czeglédi Katalin kutató, Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Szövetségének elnöke, Dr. Dávid Tamás természetgyógyász, rákkutató, Dr. Dömsödi János egyetemi docens, Farkas József történész, a történettudományok kandidátusa, Fetzer János matematika tanár, Fuksz Sándor, az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának koordinátora, Gazda József író, publicista, Dr. Gazdag László közgazdász, egyetemi docens, Dr. Grandpierre Atilla tud. kutató, Gyetvay György Gergely történész, Kiss Endre József, a sárospataki Református Kollégium Nagykönyvtárának igazgatója, Ft. Kozma Imre apostoli protonotárius, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, Dr. Kőrösi Mária egyetemi docens, Dr. Léh Tibor ügyvéd, Lévai László, Dr. Mandics György matematikus, művelődéstörténész, Prof. Dr. Nagy Bálint ny. egyetemi tanár, Dr. Pusztaszeri László történész, író, Rácz Sándor, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc élő hőse, Szeremley Béla, a Hangya elnöke, Prof. Dr. Tanka Endre, az MTA doktora, tantárgyfelelős, ny. egyetemi tanár, v. Tokay Rozália fafaragó művész, Varga István közgazdász, Dr. Varga Tibor jogász, Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő ny. egyetemi tanár.

A magyar nemzet
A magyar nemzet új meghatározása, avagy a nemzet új magyar meghatározása
Elfogadta a Magyarok VIII. Világkongresszusának zárókonferenciája, 2012. augusztus 20-án, Budapesten

I.
Fogalmak
1.1. A nép történelmi sorsközösségben születő és kibontakozó sajátos világ- és létértelmező szellemi és értékközösség. Ezen etnikai alapú közösség létrejöttének legfőbb feltétele és biztosítéka az anyanyelv és a terület kapcsolatteremtő közössége, a bevett szokások otthon(osság)teremtő rendje.
1.2. Nemzet az az 1.1. szerinti nép, amely fejlődése során eljut önrendelkezési igényének megfogalmazásáig és kinyilatkoztatásáig.
1.3. Az állam a nemzet (nemzetek) által létrehozott jogi és politikai intézményrendszer, amely annak (azoknak) létérdekeit képviseli, és ezen létérdekeknek akár kényszerrel is érvényt szerez.
1.4. Nemzeti közösségek azok a népek vagy néprészek, amelyek nem természetes úton, a történelmi együttélés során, hanem katonai vagy politikai erőszak hatására kerültek (ideiglenesen) valamely állam fennhatósága alá.
1.5. A népcsoport (etnikai csoport) az államalkotó nemzettel, ennek államterületén történelmi sorsközösségben élő más nyelvi és értékközösséghez (is) tartozó néprész.
1.6. Nemzeti kisebbség a valamely állam területére saját elhatározásából frissen betelepedett népcsoport (etnikai csoport), amely elfogadja az állam rendjét, és ennek fejében az egyetemes emberi jogokon túl kisebbségi jogokat élvez.
1.7. A nemzetiség fogalmát az elmúlt évtizedekben különböző államokban, mind a nemzeti közösség, mind a népcsoport, mind a nemzeti kisebbség fogalmának jelölésére használták. E jelentés-átfedés zavaró volta miatt jelen előterjesztésben e fogalmat nem használjuk, és használatát nem ajánljuk.

II.
A magyar nép, a magyar nemzet, a Szent Korona országa
2.1. A magyarság az a rejtélyes módon megmaradt nép, amely őrzi egy, a görög-római civilizáció előtti, jelentős civilizáció nyelvét, kisebb mértékben kultúráját és még kisebb mértékben – a szerves műveltség, a mitológia, az archaikus népmese által – a hitvilágát.
A magyar nép ősnép, amelynek jelenleg elismert történelme ugyan csupán az utolsó ezerszáz esztendőre tekint vissza, ám amelynek műveltségteremtő és államalapító ereje bizonyítottan kimutatható öt földrészen: Európában1, Ázsiában2, Afrikában3, Észak-4 és Dél-Amerikában5.
A magyar nép olyan történelmi gyökerekkel rendelkező közösség, amelynek tagjai azonos módon viszonyulnak teremtő, mindenható Istenükhöz és természeti környezetükhöz6.
Miután a magyar nép európai ősiségét kétségbevonhatatlanul bizonyították a legfejlettebb tudományos módszerek7,8, és miután békés, mindenkor alkotó (teremtő) életvitelének valamint ősi nyelvének nyomai megőrződtek a Kárpát-medencétől a Sárga-tengerig9, Mezopotámiától a Nílus partjáig10, nem kétséges, hogy a nemzetközi tudományos és a politikai közösségnek előbb-utóbb el kell ismernie a magyarokat „mint a bronz- és vaskori Európa egyik legeredetibb és legjelentősebb civilizációjának megalapítóit”.11
2.2. A magyar nép legnagyobb értéke, tudatának, lelkének kifejezője, alakítója a magyar nyelv, amelyről a több mint száz nyelvet beszélő Sir John Bowring (1792-1872), angol nyelvész és diplomata ekképp fogalmazott:...
A teljes írás itt!

http://magyarnemz...dmore=1294

Dr. Bene Gábor: Mi a nemzet?- 2014. február 1.

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia (Szent László-MTA)Magyar nemzet c. tantárgya keretében szombaton, február 1-jén 17 órakor Dr. Bene Gábor tart előadást, amelynek gerincét a Magyarok VIII. Világkongresszusán tartott előadása képezi.

A Szent László-MTA hallgatói számára (itt) közzétesszük Dr. Bene Gábor világkongresszusi előadásának teljes szövegét, azért, hogy szombatig felkészülhessenek, megfogalmazhassák kérdéseiket.

Dr. Drábik János,

a Szent László-MTA elnökeMVSZ Sajtószolgálat

8194/140128
postaimre - 2014. január 30. 10:23 • 8 hozzászólás • 671 megnyitás • •
Hozzászólások

Szerkesztés | Törlés
#1 | kuka7 - 2014. január 30. 11:04:29
ki ő?hisz ő is benne volt az M SZ,széthullásában,mint elkövető!
Szerkesztés | Törlés
#2 | guerrilla17 - 2014. január 30. 11:55:13
itt egy lemaradt link
[url]
http://www.egipat... [/url]
Szerkesztés | Törlés
#3 | postaimre - 2014. január 30. 12:23:14
Gerilla ez sirály! Kimáksoltam ide is a linkedből!
Már be is lépek a zsidó-MSZ-be! Hol kell eláírni?

Összefoglalva: A nemzet tehát a Szentkorona-tagságát megélő, a szerves jog - fejlődést tisztelő, gazdasági érdekeit felismerő, s ezekért bátran kiálló, önszerveződő erő: a politikailag megszervezett népnek a közjót szolgáló és nemesen gondolkodó arisztokráciája.
(Viszont az is látható, hogy szájhősök, vezérkomplexusban szenvedő szónokok, vagy
közönyösök nem lehetnek tagjai a nemzetnek, még
akkor sem, ha érzelmileg tagjainak hiszik magukat!)
Ezen definíció alapján ma a nemzet tagjai elsősorban a Magyarok Szövetségében sűrűsödnek össze.

Én tegnap ezt válaszoltam neki!

bubó Doki

jan. 29. (1 napja)

címzett: Bene; Erdélyi

Gábor, ezen már meg sem lepődök! A zsidók okítják a magyarokat arra, mi a "nemzet", mert összeültek a szabadkőműves izraelitákkal jól megszórt magyarkodós álszervezetben és kongruáltak egy szóra sem érdemes baromságot? Azért látom, hogy sikerült elérni, hogy oktassátok és magyarázzátok a majomkododást, hátha még jobban belezavarodtok. D'rabik zsidó az elnök? Ajvé! Na ebből se lesz szalonna! Nem akartok meghívni előadni? Nem vitatkozni, mert arra képtelenek vagytok..., na jó, úgy se mennék. Semmi értelme és haszna. Homokozzatok én meg csiszolom az éleslátásom és pontosítom a lövészteknikámat. :-))

Posta Imre
A Jobbik igazi arca
https://www.youtu...1oRXvA18_w

Na jó reggelt kívánok! De sokáig tartott és tart még! Link
postaimre - 2014. február 10. 12:19 • 30 hozzászólás • 2928 megnyitás • •
Oktopus Opus Dei

Böjte Csaba testvér meg a többi és a többi egészen Szegedi Csanád rabbi-jelöltig a nagy nemzeti zsidó-kerestény - Habsburg szabadkőműves liberál-globalizált demokratikus fertőig. Fellebben a titok: az Opus Dei állhat a kormánypárt mögött Az egyházak beszervezése


Jakab Attila a nagy átrendeződésről

A számos nemzetközileg elismert kötetet jegyző vallástörténész a Fidesz egyházpolitikájáról szóló tanulmányában úgy véli: az egész társadalom életét befolyásoló egyezség született Magyarországon. Az állam a történelmi egyházakat anyagilag támogatja, cserébe elvárja, hogy legitimálják a hatalmát – és persze 2014-ben is választási győzelemhez segítsék a jelenlegi kormánypártot. LAMPÉ ÁGNES interjúja.
- Ön azt írja: az egyház a demokratikus országokban rég elveszítette társadalomformáló szerepét. Így lenne Magyarországon is?

– Magyarország szerintem már nem demokratikus, hanem autoriter társadalom. Minden a hatalomról és a pénzről szól, az emberek, az „alattvalók” pedig gyávák, mert az ezeréves szolgaság képmutatásra szoktatta őket. A mechanizmus egyszerű: az állam pénzzel támogat bizonyos egyházakat, ennek fejében elvárja, hogy azok legitimálják és támogassák a politikai hatalmát, konszolidálják a társadalmat, tompítsák a frusztrációkat és az elégedetlenséget.

- Ez a recept ma már aligha működőképes.

– Nagyon is az. Épp azért, mert szerintem a mienk nem demokratikus társadalom. Az értelmiség pedig nem a valóságban, hanem az önmaga által konstruált világban él, ideákat kerget, nem látja, mi történik valójában. Fogalma sincs arról, hogy például egy villanyszerelőnek sokkal fontosabb, hogy kenyeret adjon a családjának, mint a jogállam vagy a szólásszabadság eszméje.

- Ön elitváltásról és gazdasági polgárháborúról értekezik, „amelynek tétje az erőviszonyok tartós átrendezése, a társadalom hosszú távú, totális ellenőrzése”. Mit jelent mindez a mindennapokban?

– A hatalom lojális, megbízható káderekkel tölti fel az összes döntéshozói pozíciót. Úgy látom, hogy a párt első embere már szinte isteni vezér, az önkény megtestesítője, a hatalom forrása. Azt ugyan még nem mondták ki, hogy a hatalma Istentől származik, de egyre többen éreznek hasonlót.

Kovalovszky Dániel felvétele


- Nem véletlen, hogy Orbán a kormányprogramról szóló felszólalását ezzel zárta: „Soli Deo Gloria”, azaz egyedül Istené a dicsőség.

– A jobboldalt szakrális, vallási retorika hatja át. Ez egyfajta kódolt beszéd, amelyet a magyar liberális értelmiség nem ért, mert gőze sincs a kereszténység történetéről. Egy demokratikus jogállam miniszterelnöke húsvéti üzenetet küldött a néphez! Belegondolt ebbe valaki? Amelyben ráadásul átírta a keresztény dogmatikát, hiszen a Krisztusba mint Megváltóba vetett hit központi elem helyett újjászületésről beszélt.

- Aligha rejlett mindez a szavai mögött. És még mindig nem értem, hogyan lehet ezzel a retorikával „totálisan ellenőrizni a társadalmat”.

– A társadalmi és az üdvtörténeti sík összemosódik. Nézzük például az állam jóvoltából hamarosan történelmi egyházzá emelkedő Hit Gyülekezetét, amely szerint elsődleges feladat a sikeres földi életben felfedezni az üdvösségre való eleve elrendeltség jeleit. Ezért markáns náluk a kiválasztottság tudata, amit a gazdasági és társadalmi pozíció jelez. A szegénységet pedig elítélik. Úgy vélik, ők a felelősek a sorsukért, nem a torz társadalmi struktúrák, nem az egyenlőtlenség. Inkább az, hogy „nem akarnak dolgozni”, „alkalmatlanok”, „lusták”.

- Az új alaptörvény preambulumában az szerepel: „Elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó szerepét.” Mi ennek a jelentősége?

Magyar Kurír
Orbán Viktor és Szent Jobb


– Ez nem más, mint az állam és az egyház összeolvasztásának deklarálása.
A nagyközönség a kereszténységen a katolicizmust érti, miközben a katolikus egyház I. Istvántól Kádár Jánoson át a mai napig nem a nemzet, hanem a mindenkori politikai hatalom oldalán állt. Mivel az egyház teológiailag csak semmitmondó üzeneteket képes megfogalmazni a társadalom számára, rájött: úgy tud rátelepedni az emberekre, ha ráteszi a kezét a szociális szolgáltatások teljes spektrumára, egészségügyre, betegellátásra, hajléktalanellátásra, oktatásra, médiára.

- Szászfalvi László egyházügyi államtitkár nyilatkozta, hogy „a Gyurcsány-korszak egyházellenes és koncepciótlan politikájának vége”.

– Közhely. Bevett jobboldali toposz, hogy a komplett balliberális oldal egyház- és vallásellenes, a Gyurcsány-kormány pedig különösen az volt. Ha a katolikus egyháznak nincs pozitív mondanivalója, a legkönnyebb megoldás, ha áldozatként mutatja be magát. Nem versenyez a vallási piacon, hanem a hatalom segítségével kívánja maga alá gyűrni a társadalmat.

- Azt is írja: fundamentalista, valláserkölcsi konzorcium létrehozása zajlik a szemünk előtt. Megmagyarázná?

– Ebben a folyamatban nem a katolikus egyház, hanem a politikai szervezete, az amúgy gyakorlatilag nem létező párt, a KDNP vesz részt. Vezetői és tagjai a kereszténységet elsősorban a szexuál-etikával azonosítják. Szerintem mögöttük nem a katolikus püspöki konferencia, hanem inkább a katolikus egyház nemzetközi pasztorális intézménye, a feudális, patriarchális keresztény felfogást képviselő Opus Dei állhat. A szervezetnek erős regionális központja van Magyarországon. Alapfilozófiája szerint a társadalmat nem alulról kell evangelizálni, hanem felülről, a politika és az elit befolyásával. Ami patriarchális, tekintélytisztelő, a középkori szexuáletikára épülő erkölcsi rendet jelent. Orbánék a katolikusok, reformátusok, evangélikusok és a judaizmust képviselő Mazsihisz mellett – mivel az ortodoxok és az unitáriusok nem számítanak „történelminek” – valószínűleg a történelmi egyház rangjára emelik a Köves Slomó féle, 2004-ben alakult fundamentalista Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget és a Hit Gyülekezetét is. Így lesz teljes a kör. És a „történelmiek” kapják majd a pénzt és a támogatást. Azzal pedig, hogy a Hit Gyülekezete is belép a „konzorciumba”, az általa ellenőrzött média betagozódik a mainstreambe, és szállítja a felső középréteg azon szeletét, amelyet a KDNP képtelen volt elérni.

- Szép kis összeesküvés-elmélet arról, hogy középkori rend alakul a 21. századi Magyarországon.

– Nézze, minden hatalom működtetéséhez ideológia kell. A Fidesznek viszont többre volt szüksége, hiszen a nacionalizmus nem az. A fundamentalista valláserkölcs – a melegek elítélésével, az abortuszellenességgel, a patriarchális családmodellel és a többivel – kiválóan alkalmas erre a célra.

- Miből gondolja, hogy a társadalmon keresztülverhető ez az „új rend”?

Magyar Kurír
Máfi Gyula veszprémi érsek fogadja a miniszterelnököt


– A társadalom nyolcvan százaléka képtelen mit kezdeni olyan eszmékkel, mint szabadság, jogállam vagy jogegyenlőség. Csak az érdekli: legyen kenyér, virsli, esetleg egy üveg sör. Amúgy pedig sodródik. Emlékszik, Orbán hogyan fogta meg a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos kérdést? Nem azt mondta, hogy az emberek maguk döntsenek, visszalépnek-e az állami pénztárba, vagy sem, hanem hogy aki maradna, annak kell választania. Tudta, hogy a kilencven százalék nem tesz semmit, csak sodródik. Magyarország így nem a Nyugathoz, hanem a Kelethez tartozik. A gondolkodásunk észak-balkáni, bizánci struktúrájú, ahol a szó értéktelen, és mindennek az ellenkezője igaz. Persze fontos, hogy megőrizzük a jogállamiság látszatát, de ez nem lehet akadálya a politikai akarat megvalósításának. És mondok még valami erőset: az Orbán-rendszer gondolkodásmódját a nemzetiszocialista Carl Schmitt politikai teológiája határozza meg. Érdemes utánaolvasni! Lényege, hogy az erkölcsnek nincs köze se politikához, se joghoz, és minden jogszerűvé tehető. Végső cél a társadalom totális ellenőrzése. Ehhez kell az egyház, amelynek az a szerepe, hogy megdolgozza az embereket.

- Mi a végcél mindezzel?

– A Fidesz az egyházak segítségével terelné a szavazófülkébe az embereket, hogy 2014-ben megnyerje a választást.

Jakab Attila egyetemi tanulmányait a Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskolán kezdte. 1990 és 1998 között a strasbourg-i Marc Bloch Egyetem Katolikus Teológia Karán tanult, és doktorátust (PhD) szerzett. 1998 és 2002 között a genfi egyetemen dolgozott. Több hazai és nemzetközi tudományos társaság tagja. A Peter Lang berni kiadónál a „Christianismes anciens” (Ókereszténységek) sorozat társszerkesztője, a Genfi Nemzetközi Geopolitikai Tanulmányi Központ tudományos munkatársa.
Link
postaimre - 2014. március 06. 08:34 • 3 hozzászólás • 318 megnyitás • •

BEKATTANTAK A ZSIDÓK

Figyelni! Habsburg -zsidó-magyar és az a fránya "nemzetfogalom"? MVSz -D'rabik-Jóbik-MSZ...szép kis szabadkőmáűves zsidó-produk-cion. Megy az összefésülgetés. SORSTALANOK AKARNAK EGYÜTTÉLNI?

A Mazsihisz elnöke idézett a korábban Orbán Viktor miniszterelnöknek írt leveléből, amelyben egyebek mellett az olvasható, hogy a józsefvárosi projekt (Sorsok Háza) - mint holokausztcentrum - létesítése helyett egy olyan intézmény megvalósítását javasolják, amelyben a magyar-zsidó együttélést, a magyar és a zsidó kultúra szimbiózisát és a közösen létrehozott értékeket mutatnának be. A kormányfőnek írt levelében Heisler András jelezte: egy ilyen intézmény és a Páva utcai holokausztközpont kettőse nemcsak "a világégés tragédiáját, hanem azt is képes lenne bemutatni, milyen értékek jöttek létre a magyar nemzet számára, s milyen értékeket adott egymásnak a magyarság és zsidóság". (MTI, 2014.febr.12., részlet)

GERŐ ANDRÁS AZT KÉPZELI, HOGY Ő MAGYAR

Ha jól értelmezzük a fenti cikket, akkor a kormány tervezete szerint a volt Józsefvárosi (műemlék!) pályaudvarból lenne a Sorsok Háza. A „sorstalanoknak”. Eddig világos. De van egy „másik” ötlet is a Mazsihisz részéről, hogy ehelyett a Fidesz terv helytett, inkább csináljanak „Együttélés Házát”. Hogy ez mennyire komoly kérdés, az abból is látszik, hogy pár nappal ezelőtt Gerő András történész (a Habsburg Intézet feje!) jó fél óráig azt ecsetelte az ATV, a Fridike műsorában, hogy – kapaszkodjunk meg – nincs olyan, hogy magyar meg zsidó, mert „a zsidók is magyarok”...Nofene! Most pedig Gerő épületes érveit idézzük fel, s lehet, hogy ő ezzel az Együttélés Házának beteges ötletét akarta megtámogatni. Gerő azzal jött elő, hogy a magyarok azok mindig nemzetként határozzák meg magukat, míg a zsidók vallásnak, származásnak határozzák meg maukat. Ez szerinte nem helyes, mert azt a képzetet kelti mindenkiben, mintha a magyarok a zsidókat idegeneknek könyvelnék el. Végül is Gerő azt erősítgette, hogy a zsidók is magyarok, a „nemzet részei”. Közben Gerő saját magával került ellentmondásba, hiszen a magyar többség vitathatatlanul nemzet, a zsidók pedig mindig és mindenütt „vallásnak” állítják be magukat. Nem népfajtának. De ezzel a vallás meghatározzással is nagy baj van, mert mióta a zsidók léteznek, állandóan azt hirdetik, hogy „a vallás magánügy”. Ha ebből a tételből indulunk ki, akkor viszont zsidó közösségről sem beszélhetünk, hiszen egy belső magánügyről nem kötelező vallomást tenni senki sem. Így logikus, hogy a zsidók még vallási közösséget sem alkotnak, mert a „vallásukat” sem árulják el egymásnak. Pár hete Lázár János államtitkár Orbán Viktor véleményét tolmácsolta, miszerint a zsidók milyen nagyszerű „hazafiak” és mi magyarok milyen kiváló „szimbiózisban” éltünk több száz éven át egymással. Ezt a szót használta. Azonban ez a szó ezt jelenti a szótár szerint: Két különböző fajhoz tartozó élőlény kölcsönösen hasznos együttélése, biológia értelemben. Társadalmi értelemben: két nép közös társadalmat alkotó együttélése. Gerő András történész létére semmilyen szép és magasztos példát nem tudott fölhozni a magyar történelemből, erről az állítólagos ideális együttélésről. Már csak azért sem tudott volna erre jó példát fölhozni, mert ilyenre a magyar történelben semmilyen példa nincs. A középkor folyamán a zsidók önkéntesen elkülönülten gettókban éltek, eszük ágában sem volt beolvadni semmilyen nép közé (ezt a vallásuk különben is tiltotta!) és ezt a jó szokásukat a mai napig is megtartották. Akkor miről beszél Gerő? Akkor is zavaros volt Gerő érvelése, amikor azt mondta, hogy a zsidók is „magyarok”. Hiszen a nemzetközi zsidók legalább hatvanhat-féle országban élnek és mindenütt annak a fajtának mondják magukat, ahol éppen laknak. Németországban ők voltak a legjobb németek. Az oroszoknál ők voltak a legjobb oroszok és most azt kell hallanunk, hogy most ők a legjobb magyarok...Gerőnek ezek után tényleg orvoshoz kéne fordulnia. Kérjen egy hivatalos papírt arról, hogy akkor ő most milyen származású..?
Link
postaimre - 2014. március 06. 09:35 • 3 hozzászólás • 272 megnyitás • •
#3 | postaimre - 2014. március 26. 12:27:44
Ki kicsoda valójában?

Kik tartják életben a parlamenti pártok által megjelenített áldemokráciát, a 3. Magyar köztársaságot? Kik is ezek a jobboldali személyiségek a nemzeti oldalon, kikből áll a Koppány Csoport, mármint a vezetőség? Hogy kik is ezek a Balog Bélák, meg a Takács Andrások?

Civilek-e a civil szervezetek, vagy ők is olyanok, mint a szakszervezetek, Gaskó, Cser Ágnes meg a többiek? Hol vagy Vukics? ...

Volt egyszer egy 2006... Kossuth tér... Öszöd, nem öszöd, nem kapsz mást, hiába követeltük az ELSZÁMOLTATÁST! Mind a mai napig... pedig Viktor megígérte, volt is már rá több mint két éve, meg két tevéje: Budai meg Papcsák; habár ez így nem egy kétpúpú, hanem két egy púpú. Tele lett a púpjuk a TEMPO-val, le is léptek, mint **** a bőrdíványról a Viktorral együtt, mármint ami az elszámoltatást illeti. Úgy tett Viktor, mint 2006. október 23-án. Kihívta az embereket az Asztóriához, majd mikor a Gyurcsánnyal elkezdte kardlapoztatni a népet, ő meg lelépett, úgy ahogy az előbb írtuk, a bőrdíványról (forrás:wikileaks és a jelenlévők sokasága).

Pártok

Azt mondják ezek a pártok, hogy nemzeti összefogásra van szükség. Mi meg azt mondjuk, hogy a pártok már összefogtak, de nem most, hanem még szinte a megszületésük előtt 1988-ban. Összefogtak bizony a kiirtásunkra. Vegyünk egy példát: Készülve a háborúra, hiányozván az ellenségkép, meg is kérdezték Csurkát, hogy van Magyarországon antiszemitizmus? Válaszolta, hogy nincs, de szükség az Vona rá. Hát lám kívánsága teljesült. Orbán büdös bugyrából Vona rá' elemi erővel lökődött ki a polgári körökből...
Nem hülye az istenadta, bepalizta az egész országot. Az igény Vona rá' szerencsétlen sebzett hazánk fiai jelölteket állítottak neki mind a 176 választókerületben. Az emberek valódi változást akartak, amit rájöttek, hogy a FIDESZ-től nem kapnak meg. Ezért minden választókerületben akadt jelentkező, aki elindult a JOBBIK színeiben 2010-ben. Igen ám, de Vona rá' sem buta gyerek ám, és nem a ludast olvasta, míg frissen toborzott népe a kopogtatócédulákért házalt, hanem megkereste a "század végét", aki (ma alkotmánybíró Stumpf István, Horváth István állampárti belügyminiszter veje, felesége Horváth Andrea a Kossuth Holding Bíróság felszámolási bírája) közölte vele, hogy egyetlen egy bágyadt JOBBIK-os képviselő egyéniben nem jut be a parlamentbe. Mert, ha bejutna, se jutna be, mert akkor a Pintér Sanyibá' szavazatszámláló szoftverfejlesztő arab érdekeltségű cége listázza ki őket, ahogy a Bokros Lajosnak is behúzott vagy négyet, mármint %-ban az EU Parlamentbe való be jutáshoz. Na mármost a Vona rá'-nak listáztak egyet, mármint az ÁVH-sok, hogy majd a sok szamárháton (ők azok a vesztes egyéni JOBBIK-os képviselők, akik általában másodikak vagy harmadikak lettek a 2010-es választáson) megszerzett listás helyekre hetyke angol és mindenféle más kettős vagy többes ügynököt/állampolgárt ültessenek. Így fordult az elő, hogy a szerencsétlen megvezetett Vona rá'-nak bedőlt képviselőjelölt dolga végeztével szamárként vagy birkaként mehet a 9 millió bőgőssel a vágóhídra, mert a Gordonkás is a Vona rá'-ssal van. Innenstől fogva új 44 hazaáruló került be a Parlamentbe. De térjünk vissza 2006-ra, vagy akár egy kicsit visszábbra...

Az a Budaházy NBH-s ezredes elvtárs, aki a JOBBIK kegyeltje, egyebekben Morvai Krisztina művésznő és az Angol Királyi Gárda "lovagja" Hudini Nagy Tamás védence/kedvence, főállásban börtönfülke-forradalmár, aki a Fejérszövetség honlapjának tanúsága szerint lakhelyelhagyási engedéllyel vett részt a "kormányellenes" Patrubány-féle "Magyarok" Világszövetsége Németországban tartott közgyűlésén, ahol belépve az MVSZ-be maga is megszavazta a szecus Patrubánnyal együtt, hogy támogatják az Orbán-kormányt a Szent Korona nevében.

A "nemzeti jogvédők", túlnyomó részt ügyvédek, Grespik és a többiek, alkotta társulat/alakulat jeleníti meg az úgynevezett nemzeti, de ugyan úgy a kommunista állampártot, mint ahogy a jobboldali FIDESZ. A FIDESZ vezetése még az MSZP-től is balrább van, hiszen nem csak Orbán apja volt MSZMP-s városi párttitkár, hanem a Semjén nevelőapja is. Visszatérve a JOBBIK hazaárulóira - nem a tagságot értjük alatta - jogvégzett létükre a volt rendőrökből és besúgókból álló Koppány Csoporttal együtt jelennek meg kilakoltatásokon, teszik ezt 2010 június 15-ike óta, amikor a Tauzin családot vezették félre, hogy majd ők, a JOBBIK, a Fehér Kéményseprők/Fehérgyűrűk (NBH), Ifj. Hegedűs Lóránt, Kanalas András, Dabasi Tamás és még sokan mások megakadályozzák, hogy a Pintér-rendőrség és a Szamosi önálló bírósági végrehajtó lakásmaffia-klán főnök elvegye az otthonukat. Legutóbb nincs egy hete, hogy a Gaudizagyvatamászkárpátidániel a fogyatékkal élő Gecse Máriát kampánycélra felhasználva a rendőrmaffiával együtt lakoltatták ki. Majd ezt követően valamelyik bérfacebooktolnokuk közreműködésével a TEMPO párt által támogatott, és a jómagam fővédnökségével működtetett MKG Kft-t irányító Kozma Józsefről, aki az egyetlen Magyarországon működő valódi jogsegélyszolgálatot vezeti - az elmúlt másfél évben közel 800 végrehajtási eljárást függesztetett fel mintegy 50 kilakoltatást akadályozott meg jogi úton, és kb. 250 jelenleg is folyó polgári peres eljárást kezdeményezett eredményesen, perfüggőséget létrehozva a végrehajtási eljárások előkérdéseként - nem átalkodott azt állítani, hogy a nyomorúság vámszedője. Míg Kozma József költségei megtérítése mellett járja az országot bíróságról bíróságra, illetve kora reggeltől késő estig fogadja a hitelkárosultakat, addig a Koppány Csoport látszólag ingyen molnárfarpadokkal és minden más csodabogárral felvértezve árulják a hazát, azaz azzal, hogy ígéretük ellenére még érdemben egyetlen egy kilakoltatást sem tudtak megakadályozni, ugyan költségmentesen, de teljes vagyonvesztést, azaz az életük elvesztését okozzák a devizakárosultaknak, akiket továbbá megterhelnek a kivonuló rendvédelmi szervek költségével is. Felmerül a kérdés, hogy ki eteti ezeket a veszett kutyákat. No de itt nem a Zagyva félékre gondolok, hiszen ők a parlamenti menüt zabálják, hanem a secus Simo Endrékre, meg a zagyva Vajda Attilára, meg a mocskos Monostori Attilára, aki a Baumagosokat is lehúzta. Ezeket ki eteti? Mert, hogy nem ingyen játsszák át a Sudár-féle lakás-maffiózók és a banki faktorcégek részére a magyar állampolgárok lakásait, amit mostanában parlamenti képviselők fél áron árulnak az interneten, az biztos. Kutyák ezek, veszett kutyák, de a sorsukat nem kerülhetik el Ők sem. A feljelentésem alapján több végrehajtó ellen folyik már az eljárás (az összes ellen), csak néhányukat megemlítve: Jóbai, Heidrich, Galsi, Szamosi, stb. A Vár Holdingos Nagy Emília is várhatja már a rabszállítót, ő ellene a Szolnoki Nyomozó Ügyészségen folyik az eljárás, 3000 hitelkárosulttól csalt ki ez a hullarabló fejenként 35.000 Ft-ot.

A váltáshoz hátralévő rövid időre való tekintettel döntöttünk róla, hogy megunva a facebookos olvasóinkkal szembeni félrevezetési próbálkozásotokat, dekonspirálunk benneteket, és elmondjuk, hogy ki kicsoda. Ha valamelyőtök nem találja magát a felsoroltak között Pl. Bene Gabi vagy Gonda Laci, az nem azért van, mert nem tudjuk, hogy kik vagytok, és esetleg elfelejtkeztünk volna rólatok, hanem mert nincs dolgunk veletek. Futni hagyunk benneteket, ha értitek. Miért ne? A Keresztes Imre a Központi Nyomozó Főügyészségen meg a Berki Tímea ügyészek már amnesztiában részesültek, mivel együttműködnek az Apostoli Magyar Királyság hivatalos szerveivel. De ha mindenáron kell még egy pofon, akkor menjetek vissza a sarokra, ahol a másikat kaptátok. Tudjátok, ti tanítottátok a magyarnak, hogy ha a fél orcájára kap egy pofont, akkor tartsa oda a másikat is, és bocsásson meg nektek. Mi meg azt mondjuk, hogy az a Jóisten dolga, abba mi nem szólhatunk bele. Dobó kapitány úr mondta már régen néktek: "Gyáva népnek nincs hazája!" Nekünk van, harcoljatok hát, hogy nektek is legyen! Tanulj, hogy tudjál, mert a Szent Korona közjogi védelme jelenleg még csak arra terjed ki, aki ismeri, és az ellenállás jogát kötelezettségeként is értelmezi.

Balog Béla, Bácsfi Diána, Dabasi Tamás, Takács András, stb. provokátorok, veszélyesek, vélhetően a korábban általuk elkövetett bűncselekményekkel zsarolják Őket, tartják sakkban és kényszerítik akár tettlegességre is a magyar családok szétverésére, a magyar anyák utcára kényszerítésére.

De lehet, hogy mégsem Ők a legveszélyesebbek, mert Ők csak a padlót mossák fel a magyar állampolgárokkal, míg a Vámos Györgyök meg a többi megmondóember, meg a szittya költők, úgynevezett magyarságkutatók/történészek többsége, meg a jobboldali közgazdászok jelentős része, kik járják az országot, meg internetes fórumokon osztják az észt a magyar államadóságról, Ők sokkal veszélyesebbek, mert az agyakat mossák, és az ígért szemfelnyitás helyett felakasztják a szemeket, és port hintenek bele, hogy még ki se tudja pislogni a szerencsétlen.

Pártok

A JOBBIK-ról már írtunk. Most a többi következik: Az MDF-et az MSZMP-sek alapították, az SZDSZ-t az MSZMP-sek alapították, a Fiatal Demokraták Szövetségét a Szabad Demokraták Szövetsége hozta létre, az LMP-t a megszűnt SZDSZ-esek gyerekei hozták létre, meg persze a Róna Péter, a többi meg nem érdekes, mert más nincs már a parlamentben, illetve dehogy nem, a TEMPO, akit meg rossz nyelvek szerint a trójai faló, és az NBH alapított, ami ugyancsak igaz, mert a Nemzet Biztonsági Hivatalt magam irányítom (a Pintér az AVH-t irányítja). A TEMPO még 2010-ben bejutott a Parlamentbe, mivel a TEMPO Párt titkára, Minda Zoltán hivatalosan a JOBBIK parlamenti bűnügyi szakértője, aki nap mint nap teszi a dolgát - egy jóbarátom kérdezte egyszer, hogy mit csinál a Minda a Parlamentben; mondom: Mit csinál, mit csinál? Hát bomlaszt; Így is van, Zoli elvégezte a feladatát, minden egyes meg kettes állampolgár, zsidó meg nem zsidó, cigány meg nem cigány, magyar meg nem magyar hazaáruló parlamenti képviselőnek hivatalos tudomására hozta a felszámoló-maffiák által elkövetett bűncselekmények bizonyítékait, és azt is, hogy ebben a tövényalkotási szintre emelt bűnszervezetben elkövetett bűnpártolásban és más kapcsolódó bűncselekményekben érintett a teljes bírói kar, az ügyészség illetve a rendőrség teljes állománya is -, és mivel a fentiek szerint így Ő is dekonspirálódott, hogy a teljes hatalmi elitet illetve az összes parlamenti képviselőt, meg ezeket a felszámoló-minisztereket, meg jelenlegi és volt felszámolási-miniszterelnököket le tudjuk buktatni, sem probléma, mert ha a Zoli holnaptól már nem mehet be a Parlamentbe sem érdekes, mert a dolgát már elvégezte. A milla szót sem érdemel, őket már a saját maguk által szervezett Polip Konferencián kivégeztük, a Bajnai meg már készül a börtönbe, a vádiratát a Bács-Kiskun Megyei Bíróság és a HirTv kamerája előtt olvastam fel 2012. november 7-én.

Legyen ez mára nektek elég. Éljetek minél hamarább az általunk meghirdetett amnesztia lehetőségével.

Hazádnak rendületlenül...

Kecskemét, 2012.12.01.

Borbély József
kormányzó
#4 | mezesmozes - 2014. március 26. 13:25:03
Imre, kész időpocséklás ilyesmivel/ilyesmikkel foglalkozni. Ha nem akarsz tényleg bekattanni, menj inkább gombázni vagy a gyerekekkel bicajozni... komolyan, sokkal több hasznod lesz belőle.
#5 | szabir - 2014. március 26. 13:54:57
4 Bani kitsinal Imre :D
#6 | postaimre - 2014. március 26. 14:01:27
Mózi, ez csak amolyan mellékfoglalkozás. Jön a jó idő, vár kert, móka, kacagás...csak a szokásos.


Feljelentés hazaárulás vádjával ismeretlen tetvesek ellen - kiegészítés

bubó Doki

11:50 (2 órája)

címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.; info; Press; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; IGOR

Talán erre még emlékeztek! Csatolok egy kicsit bővebbet is, ha már rászántam az időt, legyen meg a hálón és a póknak is. Patrubány és köre megér több NBH-s karikát is lefutni! A mellékelt "Patrubány" dokumentumban a teljesség igénye nélkül, de lehet csemegézni, hogyan "dolgoznak" a szolgálatok. Melyik is? Mindegyik...!

Azért böfögjetek valamit vissza, ahogy szoktátok! Olyan diplomatikus tudok már lenni, hogy el se hinnétek!

Posta Imre
bubó Doki

márc. 6.


címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.; info; Press; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; IGOR
Az (el)-ismert "nemzeti oldal", Magyarok Szövetsége, Magyarok Világszövetsége, Jobbik, HVIM...az alábbi összefüggések szerint is ügynökvezérelt, ugyanazzal a "céllal" létrehozott és irányított szervezet. Céljuk a "Habsburg" (zsidó) restauráció a zsidóknak-cigányoknak legitimnek látszó államot létrehozni és ezt a két (valójában egy) fajt szellemi-fizikai puccsal a nemzetállamok, a nemzetet valóban alkotók rovására népként, nemzetként csellel elfogadtatni az átvert és kiirtandó befogadó gazdatest rovására! A jelenlegi parlamenti pártok mindegyike nyakig benne van ebben és lényegében összjáték zajlik az "egyház" háttérirányításával.

Patrubány, Vona-Zazrivec, Bene Gábor, Torockai-Tóth és még sokan mások tevékenysége ebben a körben mindenképpen vizsgálatra szorulnak, sokakkal másokkal egyetemben, akik segítik őket ebben a nemzetromboló és hazaárulásnak minősülő tevékenységükben.


Posta Imre


Automatikus válasz: Feljelentés hazaárulás vádjával ismeretlen tetvesek ellen - kiegészítés
Beérkező levelek
x
BRFK Ügyelet

11:50 (2 órája)

címzett: saját magam

Tisztelt Hölgyem / Uram!Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenységirányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelően továbbítjuk!Üdvözlettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki

11:57 (1 órája)

címzett: BRFK
Öröklődő hálám, hölgyeim! Urakat nem mondok, mert azok már mind elkurvultak! :-))

Posta Imre


2014. március 26. 11:50 BRFK Ügyelet írta, <>:


bubó Doki

12:37 (1 órája)

címzett: Magyarok
Miklós, remélem így megfelel!

http://magyarnemz...;c_start=0

Persze folyamatosan egészül ki a tisztánlátás kedvéért. Meggyőződésünk, hogy csak így lehet rendet tenni ebben a velejéig mocskos világban! Nincs több titok!

Sok mindent kérhetnék, de csak arra kérlek még, hogy igazold, milyen állampolgár is vagy. Ami a neten kering, abból az jön le, hogy román. Nem baj, csak lássunk tisztán.

Jó lenne, ha Károllyal is sikerülne rendeznetek ezt a nem kis rumlit. nem tesz jót a nemzetnek. Ha nem megy, félre kell állni!


Posta Imre

Ui.: mondd, hová küldjem még el? A szerveknek megküldtem, ahogy szoktam és visszaírták, hogy megfelelő helyre továbbítva. Egyedül elég nehéz mindent intézni, de rajtam eddig se múlott. Eztán se fog, de nagyon unom már ez a "nemzeti kavarást" amit műveltek, ez igaz. Átvehetné már valaki, akinek jobban megy.
#7 | SZM - 2014. március 26. 14:34:43
Már megint mit veri magát ez a fasszopó Patrubány???
Ez a mocsok, egy "négy filléres", szekus, örmény szarházi, semmirekellő, ingyenélő, csicska parazita volt eddig is, és ezután is az marad. Ezen pedig nemhogy nem változtat semmit annak ténye, hogy a cionbérenc, korrupt maffia bíróság, az ő pártját fogja, hanem egyenesen meg is erősítí ezt!
s_*_kukk

Na te fasszopó, semmirekellő, ingyenélő Patrubány! Remélem olvasod amit írok! Minket te sehol semmilyen formában nem képviselsz, hiába vagy annak a magyarnak hazudott szövetségnek az elnöke! Hogy dögölnél meg reggelre!
s_*_kac
#8 | gabesz - 2014. március 26. 14:56:38
Kedves Miklós!

Én kérek elnézést ezért az otromba viselkedésért az oldalon....én nem nevettem esküszöms_*_jog
#9 | gabesz - 2014. március 26. 14:57:49
[img]http://tinypic.com/r/ivjqli/8[/img]
s_*_kac :D s_*_beee s_*_francba s_*_kukk s_*_bye
#10 | postaimre - 2014. március 26. 15:02:07
SZM, hogy te milyen ironikus is tudsz lenni! Remélem nem óvassa, mert még sandán nleszel nézve és mehetek megint a bíróseggre, mert méltóságában sérted és nem tisztségében!

A téma viszont örök. Milyen állampolgár is Miklós? Román?

Európai Összehasonlító Kisebbségkutatások Közalapítvány
Szerkesztette: Ágoston Vilmos
A Patrubány-jelenség
Részletek az MVSZ és a VET
sajtószolgálatának e-mailen küldött
tájékoztatásaiból
http://www.eokik....534101.pdf

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.