Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Patrubány Miklós és az én bocsánatkérésem


Tárgy: felszólítás
Tisztelt Uram!
A szem√©lyemet s√©rt√Ķ √°ll√≠t√°sokat tartalmaz√≥ √≠r√°sa miatt √°ltalam √Ėn ellen kezdem√©nyezett b√ľntet√Ķ elj√°r√°s megsz√ľntet√©sre ker√ľlt, mivel a tov√°bbiakban m√°r nem k√≠v√°ntam az √Ėn b√ľntet√Ķjogi felel√Ķss√©g√©nek b√≠r√≥s√°gi meg√°llap√≠t√°s√°t.
Mindez annak tudhat√≥ be, hogy az √ľgyben tavaly november 21-√©n tartott b√≠r√≥s√°gi meghallgat√°s keret√©ben √Ėn v√°llalta az √°ltalam megfogalmazott helyreigaz√≠t√°s k√∂zz√©t√©tel√©t √©s a s√©relmezett tartalmak elt√°vol√≠t√°s√°t a vil√°gh√°l√≥r√≥l.
Ennek megfelel√Ķen ezennel elk√ľld√∂m √Ėnnek a k√∂zlend√Ķ sz√∂veget, √©s felsz√≥l√≠tom, hogy levelem k√©zhezv√©tel√©t√Ķl sz√°m√≠tott 8 napon bel√ľl azt a feljelent√©semben szerepl√Ķ √≠r√°ssal azonos m√≥don tegye k√∂zz√©, egy√ļttal a blogj√°n m√©g mindig megtal√°lhat√≥, kor√°bbi, engem s√©rt√Ķ √≠r√°sait pedig t√∂r√∂lje onnan.
Amennyiben ezen felsz√≥l√≠t√°somnak hat√°rid√Ķn bel√ľl nem tenne eleget, √ļgy a jogellenes √°llapot fenntart√°sa miatt k√©nytelen leszek √Ėnnel szemben a b√ľntet√Ķ elj√°r√°s lefolytat√°sa ir√°nt int√©zkedni.
Budapest, 2014. március 20-án Üdvözlettel


Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének
elnöke

Alul√≠rott Posta Imre, aki a vil√°gh√°l√≥n hozz√°m √©rkezett √°lh√≠rek alapj√°n magam is t√∂bb √≠zben Patrub√°ny Mikl√≥sra, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂k√©re n√©zve s√ļlyosan s√©rt√Ķ kijelent√©seket tettem, illetve szem√©ly√©t r√°galmaz√≥ √≠r√°sokat forgalmaztam, ezennel beismerem t√©ved√©semet. Megk√∂vetem az MVSZ eln√∂k√©t a neki okozott h√°tr√°ny√©rt, a s√©rt√Ķ irom√°nyokat visszavonom √©s elt√°vol√≠tom azokat az √°ltalam kezelt honlapokr√≥l, blogokr√≥l.

Posta Imre

Kelt: Szigetszentmikl√≥s, 2014. m√°rcius …

Na ezzel meg is voln√°nk! Akkor kezdj√ľk az elej√©n! Mikl√≥s, √©n v√°llaltam, hogy a teljesen ny√≠lt k√∂z√∂ss√©gi oldalunkra felteheted, vagy feltetetheted -, ha ezzel szem√©lyesen nem √©rsz r√° foglalkozni - az √°ll√°sfoglal√°sod. Nem kellett volna r√° v√°rni eddig, hisz a „becs√ľlet” nem v√°rhat. De v√°rt. Arr√≥l sz√≥ sem volt, hogy t√∂r√∂lj√ľnk b√°rmit is, mert ha lett volna, azt a v√°laszt kaptad volna, hogy ez m√°r nem rajtam m√ļlik. A k√∂z√∂ss√©g ir√°nyelveivel ellenkezik - √©s ebben a k√∂z√∂ss√©gben √©n is csak egy vagyok, m√©g ha a sok admin k√∂z√ľl is olyan -, akinek a nev√©t megismerte, aki merte. De valahol meg is van a besz√©lget√©s√ľnk hanganyaga, ha fontos, el√Ķkereshetem. R√©szemr√Ķl az „√ľgy” letudva, b√°r rem√©lem siker√ľlt bel√°tnod, hogy a „b√≠r√≥s√°gi” √ļt sehov√° nem vezet. Mondottam neked, hogy a „nagys√°g” √°tka, ha valakit le√ľgyn√∂k√∂znek. B√°r ciki, ha azt√°n t√©nyleg el√Ķker√ľlnek a bizony√≠t√©kok is. Ez fokozottan illik r√°d, mint felel√Ķs k√∂zszerepl√Ķre. A b√≠r√≥s√°gon sz√°modra meger√Ķs√≠tetem, hogy a form√°lis logika szab√°lyai szerint egy Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke 2014-ben √©s m√°r 12 √©vvel kor√°bban sem lehetett √©s lehet m√°s, mint „√ľgyn√∂k”. Persze „√ľgyn√∂k√∂k” vannak sokf√©l√©k. Te√©rted k√∂r√∂mszakadt√°ig harcol Bene G√°bor (aki v√©lem√©nyem szerint ugyancsak s√°ros), Gonda Laci (h√°√°√°√°t…, de akinek az√©rt a ford√≠tott cikkeit rendesen hozza f√Ķsodrat√ļ h√≠rkeres√Ķ, Szervusz Ausztria…kateg√≥ri√°ban). Ugye milyen √©rdekes ez a „kir√°lys√°g”, Szent Korona, Alkotm√°nyoz√≥sdi √©s k√∂zben rev√≠zi√≥sdi, auton√≥mi√°sdi √©s Habsburg renov√°ci√≥s „Nagy Magyarorsz√°g-os t√∂rt√©net?
Csak p√°r esem√©nyt sorolok fel, ami sz√∂get kell √ľss√∂n a fejekbe!
A Magyarok H√°za, ahol a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge sz√©kel, kor√°bban a Szovjet Kult√ļra H√°za volt, k√∂zismertebb nev√©n „KGB-k√∂zpont” (egy a sokb√≥l).
Mikor az ott megind√≠tott √Ārp√°dh√≠r TV-be beinvit√°lt a m√Ľsorvezetet√©ssel Patrub√°ny √°ltal megb√≠zott Kubinyi Tam√°s, √Ķ is jelezte, hogy a „falnak is f√ľle van”. Oda j√≥l √∂ssze lettek terelve a „magyar nemzeti √©rzelm√Ľek”. Tam√°s azt is mondta, hogy Patrub√°ny-nak nem tetszik, hogy √©n ott vagyok, s b√°r k√©rdeztem az ok√°t, nem tudott, vagy nem akart v√°laszolni erre. Bevallom, akkor m√©g nem figyeltem √©n arra, hogy kir√Ķl is van sz√≥. Tudom√°sul vettem. K√∂zben nagyon hamar megsz√Ľnt a TV, igen k√ľl√∂nleges k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt.
√Āll√≠t√≥lag Nov√°k Tam√°s (Nov√°kfalva-Velem, gy√©m√°ntkeresked√Ķ…, MSZ, MVSZ, J√≥bik…t√°mogat√≥, egy√©bk√©nt „√∂rm√©ny” √©s nagyon nem tiszta .- sz√°momra- a titkosszolg√°lati h√°ttere, vette meg, de √ļgy, hogy 10 milli√≥t tett let√©tbe az √ľzemeltet√©s√©re √©s mell√© adott egy szervez√Ķt is, aki a p√©nzt √©s a m√Ľsorokat kezelte. Nem sokkal ezt√°n a „h√∂lgy” lel√©pett a p√©nzzel √©s a m√°r megl√©v√Ķ m√Ľsorokkal is, ahogy azt velem tudatt√°k √©s cser√©be a Nov√°kot √©rt k√°r√©rt az √©p√ľlethez tartoz√≥ Magyarok K√°v√©z√≥j√°t (ahov√° Nov√°k J√≥bikot k√©pzelte el a fels√Ķ szintre elkvart√©jozni) kapta meg Patrubanyt√≥l. Nos, nem tudom, hogy √≠gy van –e, de az biztos, hogy a Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek a XV. ker√ľletben ugyan√≠gy ker√≠tett egy lepusztult √©p√ľletet sz√©kh√°znak…, de a v√©g√©t tudj√°tok. Jelenleg m√°r csak Vukics√©k edzenek ott –ha igaz.
De most tekints√ľnk el att√≥l, hogy mi a lehets√©ges √©s att√≥l is, hol tartunk most. Itt √°ll p√°r kor√°bbi nyilatkozat, amely ugyan hossz√ļ, de a t√©nyszer√Ľs√©g kedv√©rt itt kell legyen.

Nyilatkozat

1. Nem vagyok azonos azzal a szem√©llyel -"Nicolae Patrubani, fost contabil sef la ICE Dunarea" azaz "Nicolae Patrubani az ICE Dunarea c√©g volt f√Ķk√∂nyvel√Ķje"- akir√Ķl egyes rom√°niai h√≠rport√°lok azt √°ll√≠tj√°k, hogy a rom√°niai dikt√°torhoz k√∂zel √°llt √©s a dikt√°tor - 2009. √©vre sz√°m√≠tva, mintegy 2000 milli√°rd forintra becs√ľlt - mag√°nvagyon√°val kapcsolatba hozhat√≥ volt.

2. Az illet√Ķ szem√©llyel nem vagyok rokoni viszonyban, soha nem tal√°lkoztam vele, √©s soha semmilyen - sem k√∂zvetlen, sem k√∂zvet√≠tett - kapcsolatban vele nem √°lltam.

3. Egy Nicolae Patrubani nev√Ľ, magas rang√ļ bukaresti banktisztvisel√Ķr√Ķl volt tudom√°som. √Čdesap√°m, a ma 87 √©ves dr. Patrub√°ny Mikl√≥s valamikor √©vtizedekkel ezel√Ķtt kuri√≥zumk√©nt mes√©lte, hogy Medgyesen, ahol az egyik gy√°r k√∂nyvel√Ķjek√©nt dolgozott, egyszer beh√≠vatt√°k a bankba, mondv√°n, hogy egy bukaresti inspektor k√≠v√°n vele besz√©lni. Szorongva ment be, hiszen 1948-ban oszt√°lyellens√©gg√© min√Ķs√≠tett√©k a kommunist√°k, √©s ennek eredm√©nyek√©nt k√©nyszer√≠t√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt ker√ľlt Medgyesre. Meglepet√©s√©re nem valamely sz√°monk√©r√©sben volt r√©sze, hanem egyszer√Ľen az t√∂rt√©nt, hogy a bukaresti inspektor nev√©t egyetlen bet√Ľ k√ľl√∂nbs√©ggel ugyan√ļgy √≠rt√°k, mint az √∂v√©t, √©s a helyb√©liek √∂ssze akart√°k ismertetni vele. Besz√©lget√©s√ľk r√∂vid volt, amelyb√Ķl kider√ľlt, hogy a k√©t csal√°d k√∂z√∂tt semmilyen rokoni kapcsolat nem l√©tezik. Soha t√∂bb√© nem l√°tta, nem hallott r√≥la. Azt sem tudja, hogy m√©g √©l-e?

4. Az az állítás, hogy tizenkilenc éves koromban beléptem volna a román kommunista pártba valótlan.

5. Az az √°ll√≠t√°s, hogy kolozsv√°ri di√°k√©veim sor√°n a kommunista p√°rt √°ll√≠tott volna a di√°kr√°di√≥ magyar ad√°s√°nak √©l√©re val√≥tlan. El√Ķd√∂m G√°sp√°r S√°ndor, a marosv√°s√°rhelyi magyar r√°di√≥ szerkeszt√Ķje v√°lasztott ki erre a tiszts√©gre. Semmilyen p√°rtos meghallgat√°shoz, net√°n kinevez√©shez nem k√∂t√∂tt√©k akkori szerepv√°llal√°somat.

6. 1976-ban, a kolozsv√°ri m√Ľszaki egyetem elv√©gz√©se ut√°n, tanulm√°nyi eredm√©nyeim alapj√°n gyakornok m√©rn√∂kk√©nt ker√ľltem a bukaresti f√©lvezet√Ķ gy√°rba. Ebben a v√°laszt√°somban sem a kommunista p√°rt, sem a rom√°n titkosszolg√°lat nem befoly√°solt. Sem Bukarestben, sem azt megel√Ķz√Ķen, sem azt k√∂vet√Ķen, nem voltam √©s nem vagyok sem munkat√°rsa, sem bedolgoz√≥ja, sem √ľgyn√∂ke egyetlen titkos, vagy titkosan m√Ľk√∂d√Ķ szervezetnek sem.

7. Sz√©kely vagyok, mert √Čdesany√°m cs√≠kkozm√°si sz√©kely volt. √Čdesap√°m erd√©lyi √∂rm√©ny-magyar. Nevem apai √°gon √∂r√∂k√∂lt √∂rm√©ny n√©v. A Patrub√°ny csal√°d erzs√©betv√°rosi √∂rm√©ny csal√°d volt. Pongr√°tz Gergely b√°tyja √Ėd√∂n, csal√°dfa vizsg√°lataival bizony√≠totta a Patrub√°ny √©s Pongr√°tz √∂rm√©ny csal√°dok rokons√°g√°t.

Budapest, 2009. október 24-én

Patrub√°ny Mikl√≥s Istv√°n √Ād√°m, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke
http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/24/patrubany-miklos-valasza-az-ot-ert-tamadasra/

Ultim√°tum a f√Ķparancsnoknak? – avagy Felel√Ķs utal√°s a k√©ptelens√©gre
Magyarorsz√°g mai sanyar√ļ sors√°nak l√°tlelet√©t az orsz√°gos m√©ret√Ľ f√©lrevezet√©s √©s megt√©veszt√©s teszi teljess√©.
Az orsz√°g milli√≥inak megt√©veszt√©s√©t legink√°bb tetten √©rhet√Ķen a k√∂zelm√ļltban √©letre h√≠vott, mag√°t Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek nevez√Ķ szervezet esete p√©ld√°zza. Harcias, hagyom√°ny√°pol√≥ √©s – v√°lasztott vezet√Ķje r√©v√©n – az √Ķs√∂k √©s a h√Ķs√∂k tisztelet√©t napiparanccs√° tev√Ķ arculat√°nak l√°tt√°n sok j√≥hiszem√Ľ ember v√°lik k√∂vet√Ķj√©v√©.
Ennek akár örvendhetnénk is.
√Ām felel√Ķss√©gem arra k√∂telez, hogy figyelmeztessek. Figyelmeztetve k√©rdezzek.
Adva van egy szervezet, a Magyarok Sz√∂vets√©ge, amely augusztusban, nagy nyilv√°noss√°got kapott, hangzatos Ki√°ltv√°nyban sz√≥l√≠totta fel a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√∂t, a budapesti parlamentet √©s a korm√°nyt, hogy legk√©s√Ķbb 2009. okt√≥ber 23-ig kezdjen alkotm√°nyoz√≥ munk√°ba, a t√∂rt√©neti magyar alkotm√°ny vissza√°ll√≠t√°s√°ra.
√Čs adva van ennek a szervezetnek az eln√∂ke, Vukics Ferenc, aki nekem a Magyar K√∂zt√°rsas√°g honv√©d √Ķrnagyak√©nt mutatkozott be.
Ami t√∂rt√©nt, az nem m√°s, minthogy egy magyar honv√©dtiszt ultim√°tumot adott a magyar honv√©ds√©g f√Ķparancsnok√°nak, a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂knek, valamint annak az orsz√°ggy√Ľl√©snek, amelynek t√∂rv√©nyeire √Ķ, mint katonatiszt felesk√ľd√∂tt.
Id√©zz√ľk a Ki√°ltv√°nyt:
Felsz√≥l√≠tjuk az √Āllamf√Ķt, az Orsz√°ggy√Ľl√©st √©s a Korm√°nyt, hogy okt√≥ber 23-ig kezdje meg az alkotm√°nyos rend helyre√°ll√≠t√°s√°t!
K√©t h√≥napon bel√ľl meg kell ind√≠tani az alkotm√°nyoz√°s folyamat√°t az al√°bbiak szerint:
(…)
Amennyiben a hatalmon l√©v√Ķk nem ismerik el a magyar alkotm√°nyoss√°got, nem ind√≠tj√°k el a jogfolytonoss√°g helyre√°ll√≠t√°s√°nak folyamat√°t 2009. okt√≥ber 23-ig, akkor alkotm√°nyjogi jogos v√©delemre, polg√°ri engedetlens√©gre h√≠vunk mindenkit!
K√©r√ľnk minden egy√©nt √©s t√°rsadalmi szervezetet, aki ezzel egyet√©rt, hogy ezen k√∂vetel√©s√ľnkben csatlakozzon hozz√°nk!
A Magyarok Sz√∂vets√©ge Orsz√°gos Gy√Ľl√©se
K√©rdezem magyar testv√©reimt√Ķl, hogy h√°ny √≥r√°t t√∂lthet szabadl√°bon a vil√°g b√°rmely √°llam√°ban az a katonatiszt, aki a maga, vagy az √°ltala vezetett szervezet nev√©ben ultim√°tummal √©s engedetlens√©ggel fenyegeti meg azt az √°llamot, amelynek √Ķ maga – t√∂bbek k√∂z√∂tt feletteseivel szembeni engedelmess√©gre – felesk√ľd√∂tt katon√°ja?
Mindezt magyar n√©p√ľnket f√©ltve, figyelmeztetve k√©rdeztem.
A k√©rd√©sre els√Ķk√©nt magam v√°laszolok. Nem, ez k√©ptelens√©g. Ez csak akkor lehets√©ges, ha mindezzel egyet√©rt maga a mai magyar √°llam, kezdve a honv√©delmi miniszterrel, folytatva a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂kkel, a korm√°nnyal, a korm√°nyp√°rtokkal, el eg√©szen parlamenti ellenz√©kig. √Čs ha mindez az √Ķ akaratuk szerint t√∂rt√©nik.
Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
A fenti √≠r√°s a HONLEV√ČL ma megjelent okt√≥beri sz√°m√°ban olvashat√≥ r√©szlet Patrub√°ny Mikl√≥s t√°rc√°j√°b√≥l. A teljes √≠r√°s ott olvashat√≥ A gy√Ķzelem napja – Sz√©kelyk√©nt a megt√©veszt√©s ellen c√≠m alatt.
Budapest, 2009. október 21.
MVSZ Sajtószolgálat
Nemzeti InternetFigyel√Ķ

K√∂v√©r L√°szl√≥ terjesztette r√≥lam, hogy √ľgyn√∂k vagyok! - interj√ļ Patrub√°ny Mikl√≥ssal
Patrub√°ny Mikl√≥s- Tartozom egy vallom√°ssal: noha h√ļsz esztendeje ismerj√ľk egym√°st, Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge tagk√©nt √©vek √≥ta t√°volr√≥l figyelem az √Ėn munk√°j√°t, mert megzavartak azok a h√≠rek, melyeket terjesztettek: miszerint √∂n √ľgyn√∂k, m√°s r√©mh√≠rek szerint a h√≠rhedt Securitatenak dolgozott, illetve nemzetbiztons√°gi kock√°zatot jelent Magyarorsz√°g sz√°m√°ra. Most, amikor kezembe ker√ľlt az MVSZ VII. Vil√°gkongresszus√°nak gazdag tartalm√ļ programf√ľzete, √ļgy d√∂nt√∂ttem, √ļjs√°g√≠r√≥k√©nt nem mehetek el sz√≥ n√©lk√ľl az esem√©ny mellett. Ez a nemzeti sorsk√©rd√©seinket felvonultat√≥ programsorozat ellent mondani l√°tszik az √∂nr√Ķl terjesztett h√≠reknek. Mi az igazs√°g?

- Engem arra tan√≠tottak a sz√ľleim, hogy √°lljak j√≥t magam√©rt! Soha nem voltam, nem vagyok, √©s nem leszek semmilyen titkos- vagy titkosan m√Ľk√∂d√Ķ t√°rsas√°gnak sem tagja, sem alkalmazottja, sem bedolgoz√≥ja. K√©r√©semre vett√ľk fel ezt a mondatot a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge bel√©p√©si nyilatkozat√°ra, valamikor a kilencvenes √©vek derek√°n. Akkor, amikor kirajzol√≥dott: nek√ľnk civileknek nincsenek meg az eszk√∂zeink ahhoz, hogy valaha tiszt√°n l√°ssunk ebben a k√©rd√©sben, hogy a titkosszolg√°latok mely √ľgyn√∂keiket hov√° dobj√°k be, kiket tartanak meg, eff√©le eszk√∂z√∂k nek√ľnk nem √°llnak rendelkez√©s√ľnkre, teh√°t mi egyet tehet√ľnk: fogadalomszer√Ľ vallom√°st k√©r√ľnk a bel√©p√Ķkt√Ķl, s az ut√≥korra b√≠zzuk az √≠t√©lkez√©st. Ezeket a bel√©p√©si nyilatkozatokat eltessz√ľk √©s megvet√©s illeti azt a szem√©lyt, illetve lesz√°rmazottj√°nak lesz√°rmazottj√°t is, ha kider√ľl valakir√Ķl, hogy becsapta kort√°rsait √©s sorst√°rsait. Egy√©bk√©nt nyolc esztendeje vagyok a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke. K√∂v√©r L√°szl√≥ volt egyik legf√Ķbb terjeszt√Ķje e r√°galomnak. Neki is elegend√Ķ id√Ķ √°llt rendelkez√©s√©re ahhoz, ha √ļgy v√©li, hogy bizony√≠tani tudja, miszerint idegen √©rdekeket szolg√°ln√©k, el√Ķ√°llhatott volna ezekkel a bizony√≠t√©kokkal nyolc √©v alatt.
- Igaz a h√≠r, hogy √Ėn a Securitatenak dolgozott?

- Hogy dolgoztam volna? Soha nem dolgoztam, nem vagyok tagja, sembedolgoz√≥ja, sem alkalmazottja semmilyen titkos t√°rsas√°gnak, nemhogy a Securitatenak! Engem is vallattak √©s faggattak a di√°k√©veimben, de soha nem v√°llaltam semmif√©le k√∂z√∂ss√©get vel√ľk, s√Ķt azzal a tudattal √©ltem, ha v√©letlen√ľl meg tudn√°nak t√∂rni, akkor √∂ngyilkosnak kell lenni ¬- ezzel a tudattal √©lek mindm√°ig. Enn√©l sz√∂rny√Ľbb r√°galom nincs! Ezt nyilv√°n politikai megfontol√°sb√≥l tal√°lt√°k ki, meg akart√°k akad√°lyozni, hogy a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂k√©v√© v√°ljak, illetve, hogy ebb√Ķl a tiszts√©gb√Ķl kibuktassanak. Sz√∂rny√Ľ k√°rt okoztak ezzel a magyar t√°rsadalomban, mert a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge vezet√Ķj√©nek nem fantomk√©pekkel, annak eloszlat√°s√°val kellene viaskodnia, hanem v√©gezhetn√© m√©g hat√©konyabban munk√°j√°t. Sok embert elriasztottak t√Ķl√ľnk, mert ha √Ėn, aki kor√°bbr√≥l ismert, m√©gis elbizonytalanodott, akkor elk√©pzelhet√Ķ, h√°nyan vannak m√©g a magyar t√°rsadalomban, akik az√©rt nem k√∂zeledtek ehhez a Vil√°gsz√∂vets√©ghez, mert elhintett√©k, hogy idegen √©rdeket k√©pvisel√Ķ √ľgyn√∂k√∂k vezetik a Vil√°gsz√∂vets√©get. Ez a k√°r a magyars√°g eg√©sz√©nek √°rtott, nem csak a Vil√°gsz√∂vets√©gnek. Az√©rt, hogy nem tudunk hat√©konyabb munk√°t v√©gezni, hogy nem tudjuk a magyarellenes er√Ķk kez√©t nagyobb er√Ķvel lefogni olyan v√°ls√°ghelyzetben, mint amilyenben most Magyarorsz√°g van, ez√©rt azok felelnek, akik ezt a r√°galom-hadj√°ratot √ļtj√°ra ind√≠tott√°k √©s m√©lyen besulykolt√°k - suttog√≥ propagand√°val - a magyar t√°rsadalom tudat√°ba.
- A Magyarok Világszövetsége mindmáig nem kap állami támogatást.

- Ez bonyolult politikai k√©rd√©s. Ez nem vezethet√Ķ vissza csup√°n erre a r√°galom-hadj√°ratra. Sajnos nem az MSZP √©s az SZDSZ vonta meg a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°sunkat, hanem az, akit√Ķl legkev√©sb√© v√°rtuk: a Fidesz √©s a Kisgazdap√°rt egy√ľttes szavazatukkal, 11 szavazatk√ľl√∂nbs√©ggel vont√°k meg 2000 szeptember√©ben a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°sunkat, ennek k√∂vetkezt√©ben 2001 janu√°r 1-t√Ķl egyetlenegy fill√©r √°llami t√°mogat√°sban nem r√©szes√ľlt√ľnk.
- Tudom√°som szerint a h√°tt√©rben Boross P√©ter, az MVSZ akkori eln√∂kjel√∂ltje √°llt, s aki beny√ļjtotta a Parlamentnek a "megvon√°si tervezetet", nem m√°s, mint Her√©nyi K√°roly, a Magyar Demokrata F√≥rum egyik kulcsembere.

- A h√°tt√©rben Cso√≥ri S√°ndor √°llt, az el√Ķt√©rben √°llt Her√©nyi K√°roly, akiP√≥s√°n L√°szl√≥ fideszes k√©pvisel√Ķvel k√∂z√∂sen ny√ļjtott√°k be azt a m√≥dos√≠t√≥ ind√≠tv√°nyt, mely szerint az el√Ķir√°nyzott 237 milli√≥ forintot nulla forintra reduk√°lt√°k. P√≥s√°n L√°szl√≥ nem jelent meg a szavaz√°son, Her√©nyi K√°roly pedig visszavonta az ind√≠tv√°ny√°t, nem tudni, kinek a nyom√°s√°ra. T√©ny, hogy sz√∂rny-koal√≠ci√≥ √°llt mell√©nk, az MSZP, az SZDSZ, a MI√ČP √©s az MDF √°llt a mi oldalunkra, m√≠g a Kisgazdap√°rt √©s a Fidesz egyhang√ļan az ellen√ľnk szavaz√≥k oldal√°ra √°llt. Ez az igaz √©s hiteles t√∂rt√©net. Az MSZP √©s az SZDSZ r√∂h√∂ghetett a mark√°ba, mert √Ķk akkor sem mert√©k megvonni a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°st a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t√Ķl, amikor Horn Gyula volt a minisztereln√∂k 1996-ban, amikor a Magyarok IV. Vil√°gkongresszusa tombolva kif√ľty√ľlte Horn Gyul√°t, aki saj√°t minisztereln√∂ki keret√©b√Ķl adta oda azt a 40 milli√≥ forintot, amelyb√Ķl megszervezt√©k az akkori Vil√°gkongresszust. M√©gsem merte megl√©pni, hogy k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°s n√©lk√ľl hagyja a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t. Az√≥ta a t√∂rt√©nelem bebizony√≠totta, hogy t√©vedtek az urak, ezt beismerni azonban nincs lelkierej√ľk, √≠gy tov√°bbra is makacsul arra j√°tszanak, hogy majdcsak megbukik a Vil√°gsz√∂vets√©g Patrub√°ny Mikl√≥ssal egy√ľtt, s akkor elmondhatj√°k, hogy nekik volt igazuk. Ut√°nam j√∂het vak, s√°nta, b√©na, vagy gyenge elm√©j√Ľ a Vil√°gsz√∂vets√©g √©l√©re, neki visszaadj√°k majd a k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°st, csak az√©rt, hogy menthess√©k magukat √©s tiszt√°ra moshass√°k ezt a v√©tk√ľket, amit elk√∂vettek az elm√ļlt nyolc √©vben.
- Kiknek √°ll az √ļtj√°ban? Mi√©rt ez az er√Ķs ellen√°ll√°s az √∂n ir√°ny√°ban?

- Emberi hi√ļs√°gok is k√∂zrej√°tszottak. Cso√≥ri S√°ndor (kor√°bbi eln√∂k/szerk. megj.) megmondta nekem, amikor eln√∂kjel√∂ltt√© v√°ltam: - Ha Te leszel a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke, megmutatom neked, hogy nem lesz Vil√°gsz√∂vets√©g! Bizony√°ra m√°st szeretett volna l√°tni az MVSZ √©l√©n, s el√©g hatalmasnak √©rezte mag√°t, miut√°n Antall J√≥zsefb√Ķl j√°tszi k√∂nnyeds√©ggel kre√°lt minisztereln√∂k√∂t, hogy a Vil√°gsz√∂vets√©g eln√∂k√©nek sors√°t is √Ķ egyszem√©lyben d√∂ntse el! Miut√°n ez nem siker√ľlt, k√∂vetkezett a bossz√ļ-hadj√°rat. A Fidesz nem rendelkezett inform√°ci√≥kkal a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t illet√Ķen. √ēk Cso√≥ri S√°ndor v√©leked√©s√©re hagyatkoztak, aki megm√©rgezte k√∂r√ľl√∂ttem a leveg√Ķt. Azt hiszem, nincs m√°s oka, mint emberi hi√ļs√°g, hisz neki le kellett k√∂sz√∂nnie nyolc √©v ut√°n, s nem azt helyezhette maga ut√°n, akit szeretett volna (Boross P√©ter volt az ellenjel√∂lt. szerk. megj.)

- Tov√°bbgondolva, azt hiszem m√©g komolyabb (politikai) er√Ķk √°llhattak a
cél mögött, hogy egyáltalán ne legyen Magyarok Világszövetsége, hisz
hathat√≥s √©rdekk√©pviselet n√©lk√ľl gyeng√ľl az √∂sszmagyars√°g.
- √ćgy van. Nagyon j√≥l l√°tja. Teh√°t voltak√©ppen a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge velem egy√ľtt mindenkinek √ļtj√°ban √°ll, aki a mai glob√°lis t√Ķk√©t szeretn√© szolg√°lni, amelyik a nemzetek felsz√°mol√°s√°t, a nemzetek elegy√≠t√©s√©t √©s sz√©tsz√≥r√°s√°t, a nemzetek n√©pp√©, s√Ķt cs√Ķcsel√©kk√© val√≥ lefokoz√°s√°t tartja politikai c√©lj√°nak √©s eszk√∂z√©nek. Olyan szervezetre, nincs sz√ľks√©g, amely els√Ķ helyre helyezi √©rt√©krendj√©ben a nemzetet, az igazs√°got, az emberi tisztess√©get, a m√©lt√≥s√°got! Ezek mind olyan √©rt√©kek, melyek √ļtj√°ban √°llnak annak a lealjas√≠t√≥, lealacsony√≠t√≥ sz√°nd√©knak, amiv√© lassan ezek az er√Ķk ledar√°lni k√≠v√°nj√°k a vil√°got. Ha vannak e globalista sz√°nd√©knak magyarorsz√°gi helytart√≥i √©s k√©pvisel√Ķi, m√°rpedig vannak, akkor azoknak mi √ļtj√°ban √°llunk. T√©ny, hogy ma a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge az egyetlen magyar szervezet, mely kiz√°r√≥lag a magyar n√©pakaratb√≥l t√°pl√°lkozik, ahogyan ezt a magyar n√©pakaratot felfogja, s a sok orsz√°gb√©li jelenl√©t√©vel √©rz√©kelni tudja. De biztosan nem vagyunk, nem lesz√ľnk sem kiszolg√°l√≥i, sem b√°rgy√ļ elfogad√≥i, sem b√°tortalan t√©tlenked√Ķi, illetve n√©z√Ķi annak a folyamatnak, mellyel megpr√≥b√°lj√°k t√∂nkretenni orsz√°gunkat √©s nemzet√ľnket.
- Eln√∂k √ļr, √©rdekes bejelent√©st tett a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge VII.
Kongresszus√°nak nyit√≥ napj√°n: a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g √ľgy√©ben zajl√≥ n√©pszavaz√°s eredm√©ny√©vel kapcsolatban s√ļlyos csal√°sr√≥l besz√©lt, s √°ll√≠t√°sa szerint mintegy hatsz√°zezer szavazatot elcsaltak 2004. december 5-√©n. Besz√©lne err√Ķl a n√©pszavaz√°si csal√°sr√≥l?

- Ezt a t√©ny√°ll√°st 2004-ben m√©g a jogorvoslati id√Ķ keret√©n bel√ľl meg√°llap√≠tottuk. Amikor beadv√°nyunk nyom√°n a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g az
elm√ļlt 18 √©v magyar demokr√°cia-t√∂rt√©net√©ben egyetlen alkalommal
megsemmisített egy országos szavazási eredményt, akkor mi ezt a négy
helysz√≠nt m√°r ismert√ľk. Az elvi felvet√©s√ľnket ezekkel a konkr√©t p√©ld√°kkal al√°t√°masztottuk, amit a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g elismert √©s ennek nyom√°n rendelte el az √°ltalunk megnevezett 1152 szavaz√≥k√∂rben az eredm√©ny √ļjb√≥li meg√°llap√≠t√°s√°t. Magyarorsz√°g t√∂bbrendb√©li trag√©di√°j√°nak egyik okoz√≥ja ez a v√°laszt√°si t√∂rv√©ny, amely √ļgy fogalmaz, √©s amelyik ennek eredm√©nyek√©pp lehet√Ķv√© teszi, hogy m√©g a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g hat√°rozat√°t is elszabot√°lhatj√°k, ak√°rh√°ny szavaz√≥k√∂rben v√©l√ľnk hib√°t felfedezni, mert nem azt mondja a t√∂rv√©ny, hogy √ļjra meg kell sz√°molni a szavazatokat, hanem csup√°n az eredm√©nyt kell √ļjb√≥l meg√°llap√≠tani. Ez a mad√°rnyelv√Ľ √©s cs√ļsztat√≥ fogalmaz√°s azt jelenti, hogy a szavazatsz√°ml√°l√≥ bizotts√°g, melynek megk√©rd√Ķjelezt√©k a munk√°j√°t, a t√∂rv√©ny szerint eld√∂ntheti, meg k√≠v√°nja-e √ļjb√≥l sz√°molni a k√©rd√©ses szavazatokat vagy sem. Vagy azzal √°llap√≠tja meg az eredm√©nyt, hogy mi m√ļltkor is j√≥l sz√°moltuk, most al√°√≠runk egy √ļjabb jegyz√Ķk√∂nyvet, hogy akkor is j√≥l sz√°moltunk, most is - √ļjrasz√°ml√°l√°s n√©lk√ľl - ugyanarra az eredm√©nyre jutottunk.
- A t√∂rv√©ny szerint ugyanazok v√©gzik az √ļj jegyz√Ķk√∂nyv kit√∂lt√©s√©t, akik esetleg csaltak?

- √ćgy van. Micsoda k√©ptelens√©g ez! Az eur√≥pai jogban nincs m√©g egy ilyen helyzet, hogy egy feljebbviteli instancia ugyanaz legyen, akinek a munk√°j√°t megk√©rd√Ķjelezik. R√°ad√°sul meg se kell ism√©telnie a sz√°ml√°l√°st, el√©g, ha kit√∂lt egy √ļj jegyz√Ķk√∂nyvet. A tizenegyezer szavaz√≥k√∂r sz√°mszer√Ľ eredm√©nyeinek vizsg√°latakor felfigyelt√ľnk valamire, ugyanis mint n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√Ķk megkaptuk az eredm√©nyeket elektronikus form√°ban az Orsz√°gos V√°laszt√°si Bizotts√°gt√≥l, az utols√≥ szavaz√≥k√∂rig elmen√Ķen. Felt√Ľnt egy csoport olyan szavaz√≥k√∂r, ahol az eredm√©ny ellentmond√°sosnak t√Ľnt, ugyanis az els√Ķ k√©rd√©s, mely a k√≥rh√°z mag√°nos√≠t√°s√°r√≥l sz√≥lt, valamint a m√°sodik k√©rd√©s k√∂z√∂tt nem volt l√©nyeges, szeml√©letbeli k√ľl√∂nbs√©g, m√©gis ezekben a szavaz√≥k√∂r√∂kben az els√Ķ k√©rd√©sre igennel szavaztak d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©gben, a m√°sodik-, az √°llampolg√°ri k√©rd√©sben viszont d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©gben nemmel szavaztak. Erre pedig senki nem b√≠ztatta a magyarorsz√°gi szavaz√≥kat! Egyetlen p√°rt se, az egyh√°zak se, senki. Vagy azt mondt√°k, hogy igen, igen, vagy azt mondt√°k, hogy nem, nem. Ez al√≥l csup√°n az MDF volt a kiv√©tel, aki azt mondta, hogy a k√≥rh√°z privatiz√°ci√≥ra szavazzanak nemmel, de az √°llampolg√°rs√°gra igennel. Olyan viszont, hogy a k√≥rh√°z privatiz√°ci√≥ra szavazzanak igennel, s az √°llampolg√°rs√°gra nemmel, ilyet senki sehol nem k√©rt! S ekkor szembe√∂tl√∂tt, hogy nagyon sok helyen ford√≠tott eredm√©ny sz√ľletett. Sz√°m√≠t√≥g√©pesen kisz√Ľrt√ľk ezeket a helyeket, ahol pl. 510 igen, √©s 720 nem szavazatot tal√°ltunk. Teh√°t majdnem ugyanazok a sz√°mok szerepelnek, de t√ľk√∂r-ford√≠t√°sban. K√ľsz√∂b√∂t √°ll√≠tottunk, hogy 10% elt√©r√©s legyen a k√©t √©rt√©kp√°r k√∂z√∂tt √©s kij√∂tt 2000 szavaz√≥k√∂r. Amikor lecs√∂kkentett√ľk ezt a k√ľsz√∂b√∂t 5%-ra, akkor maradt 1152 szavaz√≥k√∂r. Azokon a helyeken, ahol fel tudtuk bontatni az urn√°kat, egy√©rtelm√Ľen igazol√≥dott a feltev√©s√ľnk. Egyszer√Ľen ford√≠tva √≠rt√°k be az eredm√©nyt a jegyz√Ķk√∂nyvbe.
- Miért csak négy helyen kérték az urnák felbontását?

- Mert erre jogilag nem volt lehet√Ķs√©g√ľnk, csak l√©lektani megold√°sunk. Az az ember√ľnk, aki k√©rte az urn√°k felbont√°s√°t, olyan ellentmond√°st nem
t√Ľr√Ķ magatart√°ssal l√©pett fel, hogy megijedt t√Ķle a bizotts√°g, √©s tartva a komolyabb botr√°nyt√≥l, ink√°bb kibontott√°k az urn√°kat √©s √ļjrasz√°molt√°k a szavazatokat. Mind a n√©gy helyen - szerepel a k√∂nyvemben, melyet a n√©pszavaz√°s els√Ķ √©vfordul√≥j√°n meg√≠rtam -, csal√°s t√∂rt√©nt, s ezt nyilv√°noss√°gra hoztam. Ezek mind olvashat√≥k a Gy√ļjtatlan gyulladj√©k (Gondolatok a 2004. december 5-i n√©pszavaz√°si k√≠s√©rletr√Ķl) c√≠m√Ľ k√∂nyvemben.
- √Ėn azt √°ll√≠tja, hogy hatsz√°zezer szavazatot elcsaltak a kett√Ķs
állampolgárság kérdéskörben tett szavazáskor?!

- Igen, ezeket mi azonosítottuk. De ennél több lehet, mert például nem vizsgáltuk azokat az eseteket, amikor mind a két eredményt megfordították, mert ilyet is találtunk.

- Ez a kérdés azért is érdekes, mert elterjesztették azt a hírt, hogy a
Magyarorsz√°gon √©l√Ķ magyars√°g megtagadta az anyaorsz√°g hat√°rain k√≠v√ľl √©l√Ķ testv√©reit. Hallgathattuk, micsoda sz√©gyen, hogy nem √°lltunk ki egym√°s√©rt, mik√∂zben ezek szerint ez a r√©mh√≠r sem igaz!

- Ez a legsz√∂rny√Ľbb! Gondoljuk el, voltak√©pp √ľgyd√∂nt√Ķ erej√Ľ volt a n√©pszavaz√°s, m√©g olyan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is, hogy a minisztereln√∂k √©s
az eg√©sz korm√°nyp√°rt riogatta Magyarorsz√°g n√©p√©t, m√°sf√©l nappal a n√©pszavaz√°s el√Ķtt pedig Gyurcs√°ny a Telev√≠zi√≥ban a nagy vitaesten arra
b√≠ztatta n√©z√Ķit, hogy maradjanak otthon, ne menjenek el szavazni, ha j√≥t akarnak! Ilyen lelki√°llapotban is √ľgyd√∂nt√Ķ erej√Ľ volt a n√©pszavaz√°s, ha ezt a hatsz√°zezer szavazatot a hely√©re tehett√ľk volna. Vagyis nem a nemek oldal√°ra, hanem az igenek oldal√°ra. Gondoljunk bele, micsoda sz√∂rny√Ľ csap√°st m√©rtek ezek a csal√≥k a magyar nemzet√ľnkre! H√°nyszor ostorozt√°k √©s ostorozz√°k ma is egym√°st a magyarok: megtagadtad magyar testv√©red, √°rul√≥ vagy, lelketlen vagy, eszement vagy. S h√°nyan mondt√°k m√°r ki, hogy itt nincs is magyar nemzet, mert minden szertefoszlott.

- Augusztus 16-20-a k√∂z√∂tt zajlott a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek VII. Vil√°gkongresszusa, ahol √∂nt √ļjrav√°lasztott√°k az MVSZ eln√∂k√©nek! Gratul√°lok! Az √∂tnapos tan√°cskoz√°son 12 konferencia keret√©ben vizsg√°lt√°k komoly szakemberekkel kar√∂ltve leg√©get√Ķbb nemzeti sorsk√©rd√©seinket. Foglalkoztak a Szent Korona tannal, gr√≥f Teleki P√°l hal√°l√°nak k√∂r√ľlm√©nyeivel...

- Trianon √ļjra√©rt√©kel√©s√©vel, Magyarorsz√°g kifoszt√°s√°val, az √°llamis√°g
n√©lk√ľli n√©pek szerep√©vel az Eur√≥pai Uni√≥ban, vagy p√©ld√°ul a magyar √Ķst√∂rt√©nettel.
- T√∂bbf√©le hat√°rozat is sz√ľletett. Melyiket tartja a legfontosabbnak?

- Mintegy 11 hat√°rozat sz√ľletett a z√°r√≥konferenci√°n. Ha azt k√©rdezi,
melyiket tartom a legjelent√Ķsebbnek, akkor minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an a magyar √∂nrendelkez√©si nyilatkozatot tartom a legfontosabbnak. A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge Kongresszusa m√°r alap√≠t√°sa, 1929 √≥ta a leg√°tfog√≥bb legitimit√°s√ļ magyar k√∂ztest√ľlet. √Ėsszehasonl√≠t√°sk√©pp a budapesti Parlament legitimit√°s√°t csak a mai, csonka Magyarorsz√°gb√≥l mer√≠ti. A Vil√°gkongresszus viszont a vil√°g-magyars√°g√°b√≥l mer√≠ti legitimit√°s√°t, bele√©rtve a mai Magyarorsz√°got is. 1920. j√ļnius 4-√©n sz√©tszabdalt√°k Magyarorsz√°got, 1944. m√°rcius 19-√©n n√©met katonas√°g sz√°llta meg Magyarorsz√°got. Az√≥ta nem adt√°k vissza a magyar n√©p √∂nrendelkez√©si jog√°t. Ha ezen a helyzeten fel√ľl k√≠v√°nunk kerekedni, akkor a magyar nemzet be√°llhat a sorba, hisz az eur√≥pai nemzetek az elm√ļlt 10-15 √©vben felmutatt√°k sz√°nd√©kukat. Az √∂tmilli√≥s szlov√°ks√°g, a n√©gymilli√≥ horv√°ts√°g, a k√©tmilli√≥s Szlov√©nia √∂n√°ll√≥ √°llamot alap√≠t, az √∂tsz√°zezres Montenegro √∂n√°ll√≥ √°llamot alap√≠tott. Sk√≥cia el√Ķbb-ut√≥bb bejelenti f√ľggetlened√©s√©t Angli√°t√≥l. Egy√©rtelm√Ľen kinyilatkoztatt√°k a walesiek, √©pp itt az √Āllamis√°g n√©lk√ľli n√©pek √©s nemzetek konferencia keret√©n bel√ľl, hogy √∂n√°ll√≥ √°llami l√©tre t√∂rnek. Ugyanez jellemz√Ķ a katal√°nokra, a baszkokra. Ha teh√°t figyel√ľnk az eur√≥pai n√©pekre, egyed√ľl mi, magyarok vagyunk azok a p√°ri√°k, akiknek nemhogy nem adatott meg a lehet√Ķs√©g bajaik orvosl√°s√°ra, hanem m√©g ki sem mert√ľk mondani, hogy ig√©nyt tartunk az √∂nrendelkez√©sre. Ez√©rt tartom ezt a nyilatkozatot a legjelent√Ķsebbnek. Ha azt k√©rdezi, melyik volt a legfigyelemre m√©lt√≥bb hat√°rozat, akkor azt kell mondanom, az az √ľdv√∂zl√Ķ nyilatkozat, amellyel a Vil√°gkongresszus Jens Peter Bonde eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ √©s frakci√≥vezet√Ķ bejelent√©s√©t √ľdv√∂z√∂lte, amellyel a d√°n k√©pvisel√Ķ a z√°r√≥napra juttatta el √ľzenet√©t, mely szerint az √≠rorsz√°gi n√©pszavaz√°s √°ltal megbukott lisszaboni szerz√Ķd√©s alkotta eur√≥pai modell helyett √ļj, konf√∂derat√≠v √°llamsz√∂vets√©gre t√∂r√Ķ modellt k√≠v√°nnak kidolgozni, amelynek k√∂z√©ppontj√°ban Magyarorsz√°g Szent Koron√°j√°nak √©rt√©krendje √©s k√∂zjogi elvrendszere szerepel. Ha azt k√©rdezi melyik a leghasznosabb hat√°rozat, azt mondom, az, amely k√∂veteli, hogy a magyar √°llam hozza nyilv√°noss√°gra a magyar √°llamad√≥ss√°g hiteles t√∂rt√©net√©t, amelyikb√Ķl kider√ľl, kik a felel√Ķs√∂k, az√©rt, hogy ez az 1500 milli√°rd forintnyi kamatteher √©vr√Ķl √©vre apasztja Magyarorsz√°g k√∂lts√©gvet√©s√©t. Mintha sz√≠vn√°k Magyarorsz√°g v√©r√©t! Ezt v√©gre hozz√°k nyilv√°noss√°gra! Nem kev√©sb√© fontos: elhat√°rozta a Kongresszus, hogy gr√≥f Teleki P√°l hal√°l√°nak k√∂r√ľlm√©nyeit mindenk√©pp, egy√©rtelm√Ľen tiszt√°zni kell, mert az √©let√©nek √©s hal√°l√°nak szentelt konferenci√°n hitelt √©rdeml√Ķ bizony√≠t√©kokat t√°rtak el√©nk, mely szerint a volt minisztereln√∂k nem √∂ngyilkos lett, hanem meggyilkolt√°k.

- Ezt a k√©rd√©s az√©rt tartom magam is fontosnak, mert feltehet√Ķen t√∂bb
kiemelked√Ķ magyar √°llamf√©rfi nem term√©szetes hal√°llal halt meg, gondolok els√Ķsorban gr√≥f Sz√©chenyi Istv√°nra, Tisza Istv√°nra, vagy √©pp Teleki P√°lra. √Ėnbecs√ľl√©s√ľnk er√Ķs√∂dhetne az√°ltal, ha kider√ľlhetne, hogy az √∂ngyilkoss√°g v√°dja nem igaz, s ezek az √°llamf√©rfiak √°ldozatok!

- Az√©rt emelt√ľk ezt a k√©rd√©st a Vil√°gkongresszus konferenci√°i k√∂z√©, mert √ļgy √©rezz√ľk, az eg√©sz magyar nemzeti l√©t szempontj√°b√≥l meghat√°roz√≥
jelent√Ķs√©g√Ľ, hogy egy tiszta, nagytud√°s√ļ, m√©ly √©rz√©s√Ľ ember, mint amilyen Teleki P√°l volt, m√©lt√≥ megbecs√ľl√©sben r√©szes√ľlj√∂n! Gondoljunk bele abba a sz√∂rny√Ľs√©gbe, √Ķ m√©g Hitlerrel is szembeszeg√ľlt √©s nem engedte √°t a n√©met csapatokat, hogy megt√°madhass√°k Lengyelorsz√°got. Ennek eredm√©nyek√©pp Lengyelorsz√°g fel√Ķl kapu ny√≠lt Magyarorsz√°gra, s k√∂zel nyolcsz√°zezer zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ ember menek√ľlt meg a gyilkol√≥ n√©metek el√Ķl. Ennek az embernek nem lehet szobra Budapesten, mert r√°fogt√°k az antiszemitizmus v√°dj√°t, valamint sz√©gyent√°bl√°ra √°ll√≠tott√°k Auschwitzban. Teleki auschwitzi sz√©gyent√°bl√°j√°val a magyar nemzetet sz√©gyen√≠tett√©k meg! Ha kider√ľl, hogy √Ķt meg√∂lt√©k, ett√Ķl kezdve √ļjra√©rt√©kel√Ķdhet ez a folyamat. Megeml√≠ten√©m mindenk√©pp az √Ķst√∂rt√©neti konferenci√°t, hisz ez volt a leggazdagabb tan√°cskoz√°s: 96 el√Ķad√°st tartott, mintegy 120 tud√≥s, oktat√≥, k√∂z√©leti szem√©lyis√©g, s megd√Ķlt a finnugor elm√©let. Ha ehhez m√©g hozz√°vessz√ľk azt a hat√°rozatot, melyet a Magyarorsz√°g kifoszt√°sa konferencia alapj√°n fogadott el a Vil√°gkongresszus: e szerint Magyarorsz√°g k√∂veteljen j√≥v√°t√©telt az 1956-os szovjet katonai intervenci√≥ √°ltal okozott k√°rok√©rt, amelyet a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge egy √©vvel ezel√Ķtt felm√©retett. A Justitia Bizotts√°g meg√°llap√≠totta: csak a magyar √°llamnak okozott k√°r - a magyar √°llampolg√°rok k√°r√°t f√©lret√©ve - mintegy t√≠zezer milli√°rd forint, avagy negyven milli√°rd euro, a Vil√°gkongresszus k√∂veteli, hogy Magyarorsz√°g k√©rjen j√≥v√°t√©telt a Szovjetuni√≥ ut√≥d√°llamait√≥l. Mindezeket egybevetve meg√°llap√≠thatom: a VII. Vil√°gkongresszus sarkalatos k√©rd√©sekhez ny√ļlt, √©s mutatta fel √Ķket a magyar t√°rsadalom sz√°m√°ra...
- A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge eln√∂kek√©nt milyen c√©lokat t√Ľz√∂tt ki maga el√©?

- Amikor 1996-ban a Vil√°gsz√∂vets√©g eln√∂khelyettes√©v√© v√°lasztottak, kiss√© engem is meglepett √©s felk√©sz√ľletlen√ľl √©rt az akkori d√∂nt√©s, akkor azt mondtam: szeretn√©m, ha a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge kov√°ssz√° v√°lna, mely √©bresztgeti a magyar nemzet l√©tk√©rd√©seit. Szeretn√©m, ha a Vil√°gsz√∂vets√©g f√≥rumm√° is v√°lna, ahol ezekben a k√©rd√©sekben a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sz√°nd√©kokat k√∂z√∂s akaratt√° √©s elhat√°roz√°ss√° lehet form√°lni. √Čs v√©g√ľl int√©zm√©nynek szeretn√©m l√°tni a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t, amelyben a k√∂z√∂s elhat√°roz√°sok megval√≥sulnak. Most harmadik mand√°tumra jelentkeztem √©s ha a bizalmat elfogadom, akkor elmondom: a kov√°sz szerep√ľnket 2004. december 5-vel el√©rt√ľk. Azzal a n√©pszavaz√°ssal, melyet nem tudtunk az akkori massz√≠v csal√°sok miatt d√∂nt√Ķ erej√Ľv√© kov√°csolni, de a magyar t√°rsadalmat mindenk√©pp abba a helyzetbe hoztuk, hogy az√≥ta nem megy el √©rz√©ketlen√ľl e fontos k√©rd√©sek mellett. Az√≥ta n√©gysz√°z n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©s sz√ľletett. A kov√°sz szerepet bet√∂lt√∂tt√ľk. A hetedik Vil√°gkongresszussal, a sokak √°ltal p√°ratlannak nevezett 230 dolgozat, mintegy 65%-√°t h√©t k√∂tetben a Kongresszus nyit√≥napj√°n √°tadtuk minden r√©sztvev√Ķnek, ezzel olyan szellemi gy√ļanyag birtok√°ba jutattuk mag√°t a Konferenci√°t, √©s √°ltala a nemzet √©let√©ben fontos szerepet j√°tsz√≥ m√Ľhelyeket is, hogy elmondhatjuk, a Vil√°gkongresszus int√©zm√©nny√© v√°lt, amely √≠vet h√ļzott az alt√°ji Tibet √©s az atlanti √≥ce√°n k√∂z√∂tt. A Vil√°gtal√°lkoz√≥n mindenki a magyar nemzet nagyszer√Ľs√©g√©r√Ķl, annak f√©lt√©s√©r√Ķl besz√©lt, lett l√©gyen az k√≠nai, kazah, kirg√≠z, mong√≥liai, walesi, fr√≠z, breton, vagy flamand. N√©h√°ny nap erej√©ig siker√ľlt a magyars√°got e f√©ny k√∂z√©ppontj√°ba √°ll√≠tani. V√©gezet√ľl eml√©keztetni szeretn√©k arra az el√Ķad√°sra, melyet Bog√°r L√°szl√≥ tartott a Vil√°gkongresszuson a Magyarorsz√°g kifoszt√°sa c√≠m√Ľ konferenci√°n, melynek c√≠me √≠gy hangzik: A rendszerv√°lt√°s k√≠s√©rlet volt Magyarorsz√°g felsz√°mol√°s√°ra.

- Elmondható, hogy a Magyarok Világszövetsége ezt a folyamatot szeretné
megfordítani?
- √ćgy van. Ez√©rt nevezz√ľk a VII. Vil√°gkongresszust fordulatnak.
(Az interj√ļt k√©sz√≠tette: Frigyesy √Āgnes)
http://alfahir.hu/node/17332

Azt nem látom, hogy Kövérrel mit is tett az MVSZ, de, hogy a nemzet hova tart, azt jól látni, de nem jó látni!
Az MVSZ kor√°bbi vezet√Ķje a cig√°ny sz√°rmaz√°s√ļ Cs√≥ri S√°ndor, akir√Ķl az√©rt csak hozt√°k, hogy √ľgyn√∂k. Boros P√©ter, aki meg tudvalev√Ķleg az volt, ment a csat√°ba a posztt√©rt, de Cso√≥ri kor√°bbi helyettese Patrubany nyerte vele szemben (nem volt alternat√≠va) a folytat√°st. Kicsit √©rdekes logikai bukvenc, nem? K√©t √ľgyn√∂k √©s egy √ľgyn√∂k helyettes harcol a magyarok bizalm√°√©rt! Eh!
A kedvencem nem is ez, hanem az al√°bbi n√©pszavaz√°s, amelyben akkor beleremegett mindenki! Persze sok olvasata van az √ľgynek, de √≠gy 10 √©v t√°vlat√°b√≥l ugye mennyire nem vicces „v√©letlen”?
'Patrub√°ny gajra v√°gja az √ľgyet'
2004. 09. 17. 12:35
√úgyd√∂nt√Ķ n√©pszavaz√°s lesz minimum h√°rom milli√°rd√©rt arr√≥l, hogy kapjanak-e magyar √°llampolg√°rs√°got a hat√°ron t√ļli magyarok. Az erd√©lyi sz√°rmaz√°s√ļ √∂tletgazda, Patrub√°ny Mikl√≥s MVSZ-eln√∂k jogkiterjeszt√©si javaslata nem sz√°molt azonban azzal, hogy Ukrajn√°ban alkotm√°nym√≥dos√≠t√°sra van sz√ľks√©g, mert az alkotm√°ny egyel√Ķre nem teszi lehet√Ķv√©, hogy a k√°rp√°taljaiak kett√Ķs √°llampolg√°rs√°ggal rendelkezzenek. Egy k√°rp√°taljai magyar szervezet eln√∂ke szerint a n√©pszavaz√°st kezdem√©nyez√Ķk miatt az √ľgy hamar megbukik.
http://index.hu/belfold/kettosap0917
Persze r√° 10 √©vre a „k√ľlhoniak” szavazhatnak a nem is tudom mir√Ķl, mert √Ķk se tudj√°k. M√°rmint az erd√©lyiek, sz√©kelyek, a zsid√≥ pontosan tudja mir√Ķl van sz√≥. Ja, k√∂zben az auton√≥miai-t√∂rekv√©s is sz√°rnyra kap, mert a „rom√°nok” csak √ļgy meggy√∂ng√ľltek, mi magyarok meg meger√Ķs√∂dt√ľnk, pedig ebb√Ķl semmi nem igaz.
De v√©letlen√ľl √∂sszekapcsol√≥dott Patrub√°ny Mikl√≥s: Tisztelg√©s √Ārva Vince
atya sorsa is. Ha az információk igazak, akkor amint Vince atya átadta a MVSZ kezelésébe az örökségét, rá két nappal meg is halt.
De, hogy rövidítsek, itt van egy hsz korábbról.
postaimre - 2013. augusztus 16. 09:22:35
Kamleon, ahogy mondod! Ez ott egy csapat √©s midegyik √∂ssze√©r a m√°sikkal, csak k√ľl√∂nb√∂z√Ķ neveken futnak, de a funkcion azonos.
kérdés, ho
Rozsola, toljad m√©g...csak ford√≠tsd le magyarra ezt a c√©ges bulit, hogy a 4-bani mik√©ppen van √∂sszefolyva ezzel a szekus-mossad b√©nzmosod√°val. Persze, hogy vesz√©lyesek, DE ma m√°r nem lehet k√©rd√©s, hogy nem m√Ľk√∂dhet m√°sk√©ppen, csak tiszt√°n a rendszer.

Most tekints√ľnk el att√≥l, hogy az els√Ķz√Ķ MVSZ eln√∂k egy cig√°ny lett, akir√Ķl kider√ľl, hogy m√©g √ľgyn√∂k is (a cig√°ny√°llam te√≥ria ugye itt m√°r tetten√©rhet√Ķ)...√©s a k√∂vetkez√Ķ majdnem a h√≥bagoly Boros, aki Piny√≥ spanja √©s persze Ors√≥s "szellemi h√°ttere", ahogy err√Ķl T√Ķke is besz√©l, mert ugye adj√°k a cig√°ny--zsidaj band√°nak a "nemzeti" oldalnak nevezett ciont√°mogat√°st...

De egy absz. nem magyar lett megint az elnöke a világszövetségnek, Patrubányi néven és ezzel a sorban jól leköveti Orsós-Lévay, Vona-zazri-és Vona-Szabó Krisztina, Torockai-tóth-tutsek és neje és a vármegyés, trianonozós, székely himnuszos, zászlós kategóriába.

Most hanyagoljuk a Patrubanyi -Nov√°k Tam√°s (√∂rm√©nynek mondott gy√©m√°nt-zsid√≥ (Velem-Nov√°k falva) √ľzleti vonalat, mert az egy√©rtelm√Ľen NBH-mossad kateg√≥ria √©s a "Nemzeti K√°v√©z√≥" √©s az √Ārp√°dh√≠r TV √°tj√°tsz√°s√°t √©s kij√°tsz√°s√°t sem, csak k√©t √©rdekesn√©l az√©rt r√°z√≥sabb t√∂rt√©netet.


Ilyen volt a mi papunk. In memoriam P. √Ārva Vince atya
postdateicon2012. j√ļlius 10. kedd, 02:00
Témakörök - Magyarság

Sajn√°lattal tudtam meg a k√∂zelmultban, hogy √Ārva Vince atya nem v√©letlens√©gb√Ķl cs√ļszott el √©s t√∂rt el a nyakcsigoly√°ja. Boldog √Ėzs√©b szent√© avat√°s√°nak az elkezd√©s√©n√©l j√°rtak, amikor is val√≥sz√≠n√Ľleg valakik elint√©zt√©k a balesetet. Ezzel a cikkel eml√©kez√ľnk a felt√°mad√°sra v√°r√≥ P√°los Rend utols√≥ aty√°j√°ra.

Furcsa egybees√©s az is, hogy a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t sz√©td√ļr√≥ Patrub√°nyi Mikl√≥s neve is megjelenik az √©letrajzban, nem is ak√°rmire sejtetni enged√Ķ sz√∂vegk√∂rnyezetben:

"Az √Ārva Vince atya √°ltal √∂ssze√°ll√≠tott, Boldog √Ėzs√©b szent √©let√©t bemutat√≥ 17 k√∂tetet 2008. december 13-√°n, az MVSZ √°ltal a P√°los Rend egyet√©rt√©s√©vel rendezett, els√Ķ eml√©knap keret√©ben adt√°k √°t Patrub√°ny Mikl√≥snak, az MVSZ eln√∂k√©nek. √Ārva Vince atya m√°snap visszaadta lelk√©t a teremt√Ķj√©nek."

http://mkh.valosa...vince-atya

A m√°sik ilyen eset a M√≥ricz -hagyat√©k √ľgy√©ben a vele t√°rgyal√≥ "triatlon" versenyre hivatalosan ide √©rkez√Ķ "diplomata" egy k√©sel√©s √°ldozata lett p√°r √≥r√°val k√©s√Ķbb. Eml√©keztek r√°?

Ez m√°r nem a "valami b√Ľzlik" kateg√≥ria √°m!

De id√©zek egy lev√©lb√Ķl, hogy vil√°gosabb legyen a "nemzeti" oldal terelget√©s√©nek hogyanja s mik√©ntje...

Hogy ebb√Ķl mi az igaz √©s mi nem, azt majd az id√Ķ m√°r igazolta is! Pom√°z nem kis fellegv√°ra lett a gy√ľlev√©sz kaz√°ri zsidaj band√°nak..., ugye itt van a "magyar v√°r" a volt MSZ k√∂zpont is √©s de nem is sorolom mi k√∂thet√Ķ m√©g a "pilisi" √°lmagyar t√ļrizmushoz √©s "spiri-mocskos" vonalk√≥dhoz...

"Persze ma mindent elolvastam,ami friss volt n√°lad.

A Horkit meg a pom√°zi"szentassonyt"nem tudom komment n√©lk√ľl hagyni.

Azt kell tudni,hogy horkinak mindig adóságai voltak,amikor nálunk élt. Mindaddig,mig "négybani"be nem kebelezte ökelmét!.

A pom√°zi h√°zat a M.V.SZ.k√∂zbenj√°r√°s√°b√≥l vehette meg,vagyis kellett megvegye,majd s√ľrg√∂sen abbahagyni az el√∂z√∂ mesters√©g√©t.
Most pedig bajban van,mert nem eleget teljesitett az igéreteknek megfelelöen.

Ùgy n√©z ki,hogy a t√°volkeleti rokonaink felkeres√©se √≥ta nem sok jelent√©ssel b√≠r. Ennek √°ra lessz,hacsak nem p√≥t√≥lja be s√ľrg√∂sen! Ahogy a vide√≥n is l√°tszik,m√©g a k√∂nnyei is k√©s√©sben vannak,ahogyan a szorgalmasnak szerz√∂d√∂tt" tags√°gi" jelent√©sei is.
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914&c_start=20
R√°cz S√°ndor hal√°la

A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©b√Ķl Kiz√°rtak eln√∂ks√©ge megbotr√°nkozva √°ll Kurunczi Margit, Kiss S√°ndor √©s most R√°cz S√°ndor hal√°l√°nak hallat√°ra.

Kurunczi Margit kutatta Nicolae Stefan Patrubani mostani nev√©n Patrub√°ny Mikl√≥s Istv√°n Bukaresti titkosszolg√°lati tev√©kenys√©g√©t. Kurunczi Margit rejt√©lyes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt meghalt. Hal√°l√°nak h√≠r√©t m√©g az internetr√Ķl is t√∂r√∂lt√©k!

YouTube Videó


Kiss S√°ndor informatikus tan√ļvallom√°st akart tenni a Patrub√°ny Mikl√≥s ellen indult b√ľntet√Ķelj√°r√°sban. Kiss S√°ndor a b√≠r√≥s√°gi meghallgat√°s el√Ķtt meghalt.

http://hirek.prim...ikk/94362/


R√°cz S√°ndor tan√ļ meghallgat√°sa 2013. m√°jus 27-re volt kit√Ľzve, amikor Patrub√°ny Mikl√≥s ellen indult b√ľntet√Ķelj√°r√°sban akart√°k meghallgatni. R√°cz S√°ndor 2013. m√°jus 27-√©n m√°r nem tud tan√ļskodni. R√°cz S√°ndor rejt√©lyes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt meghalt.

http://index.hu/b...li_elnoke/


Hogy mi√©rt halnak az emberek Patrub√°ny Mikl√≥s k√∂r√ľl? Err√Ķl Radv√°nyi Jen√Ķ az MVSZ eln√∂ks√©g√©nek kor√°bbi tagja, nagy borkeresked√Ķ tudna nyilatkozni. De, ki gondoln√°, Radv√°nyi Jen√Ķ is meghalt.

http://www.heol.h...yen-183796


Tisztelettel

Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©b√Ķl Kiz√°rtak Sajt√≥irod√°ja

Dr. Nagy Attila

Meghalt Kurunczi Margit t√©v√©riporter, f√Ķszerkeszt√Ķ √©s most meghalt Kiss S√°ndor matematikus, f√Ķprogramoz√≥ is! Mindkett√Ķt megm√©rgezt√©k?


Mindketten sokat tudtak Patrub√°ny Nicolae Bukaresti √©s Kolozsv√°ri piszkos kommunista magyarellenes m√ļltj√°r√≥l. Mindketten pontosan ismert√©k Patrub√°ny Nicolae, Ceusescu rom√°n dikt√°tor √ļjrav√°laszt√°sa √©rdek√©ben tett f√°radoz√°sait az RKP XIV kongresszus√°n. Meghaltak!


Nagyon furcsa, hogy n√©h√°ny h√©ttel ezel√Ķtt Kiss S√°ndor f√Ķprogramoz√≥ tan√ļvallom√°st akart tenni Patrub√°ny b√ľntet√Ķper√©ben a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©b√Ķl kiz√°rtak sajt√≥irod√°ja k√©r√©s√©re.Kurunczi Margit a Nicoale Ceusescu rom√°n dikt√°tor vagyona ut√°n kutatott, mik√∂zben egy Nicolae Stefan Patrubani nev√Ľ √∂rm√©ny bes√ļg√≥ra akadt, aki tizenk√©t t√°rs√°val egy√ľtt leny√ļlta az elhunyt szem√©ly vagyon√°t.


„Aki javasolta Nicolae Ceausescu rom√°n dikt√°tor √ļjrav√°laszt√°s√°t”, nem m√°s mind Patrub√°ny Mikl√≥s MVSZ eln√∂k:

http://www.nol.hu...hiv-340606„K√°ntor Lajos a kolozsv√°ri Szabads√°g has√°bjain teszi fel a k√∂vetkez√Ķ, egy√°ltal√°n nem k√∂lt√Ķi k√©rd√©seket Patrub√°ny Mikl√≥snak, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge Erd√©lyi T√°rsas√°ga eln√∂k√©nek: “√Čs m√°r elfelejtette a Ceausescu- korszakot, annak utols√≥ napjait, p√©ld√°ul itt, Kolozsv√°rt? Elfelejtette, hogyan is t√∂rt√©nt Nicolae Ceausescu p√°rtf√Ķtitk√°ri (√ļjra)jel√∂l√©se, »alulr√≥l«? √Čs hogy √Ķ milyen √°ll√°spontot fejezett ki (a »rend« ellen l√°zad√≥ rom√°n koll√©g√°j√°val szemben) ebben a konkr√©t esetben?" A v√°lasz az√≥ta is ... k√©sik. Annak ellen√©re, hogy a k√©rd√©sek olyan t√∂rt√©netet sejtetnek, olyasmire c√©loznak, amir√Ķl tudnia kellene az erd√©lyi magyarnak. T√©rj√ľnk teh√°t vissza az RKP XIV. kongresszus√°t megel√Ķz√Ķ hetekbe, az akkori “rend" ellen l√°zad√≥ seg√≠ts√©g√©vel, aki nem m√°s, mint MIRCEA VALER PUSCA, azon emberek egyike, aki NEMet mert mondani Nicolae Ceausescu √ļjrajel√∂l√©s√©re, tegy√ľk hozz√°, saj√°t √©s csal√°dja √©let√©nek kock√°ztat√°s√°val.”

„- Hol j√∂n a k√©pbe volt koll√©g√°j√°nak, Patrub√°ny Mikl√≥snak a neve?”

„Miki, m√°r az els√Ķ √ľl√©sen is a felsz√≥lal√≥k k√∂z√∂tt volt. Nyilv√°n azzal a feladattal, hogy t√°mogassa Nicolae Ceausescu √ļjrav√°laszt√°s√°t.”

„√Ėsszegezve a t√∂rt√©nteket, a l√©nyeg az, hogy Patrub√°ny Mikl√≥s m√Ľhelyvezet√Ķk√©nt m√°r az els√Ķ √ľl√©sen sz√≥t k√©rt √©s kapott. A m√°sodikon pedig, mint eml√≠tettem, mag√°t√≥l √©rtet√Ķd√Ķen, hogy √≠gy mondjam, k√∂telez√Ķen. Az els√Ķn teh√°t elmondta, egy√©bk√©nt, mint mindenki m√°s, hogy milyen j√≥l √©l√ľnk, a m√°sodikon pedig akarva vagy akaratlanul, de m√°r √°ll√°st foglalt kijelent√©seim ellen.”http://hirek.prim...ogramozoja


Hatvanhat √©ves kor√°ban, Kolozsv√°ron elhunyt Kiss S√°ndor matematikus, az els√Ķ rom√°niai szem√©lyi sz√°m√≠t√≥g√©p, a PRAE f√Ķprogramoz√≥ja.

Kiss S√°ndor sz√©kely eredet√Ľ f√∂ldm√Ľves csal√°dban sz√ľletett a mez√Ķs√©gi Feketelakon. Szamos√ļjv√°ron √©retts√©gizett, Kolozsv√°ron v√©gezte az egyetemet, majd ezt k√∂vet√Ķen k√∂zel n√©gy √©vtizeden kereszt√ľl sz√°m√≠t√≥g√©p programoz√≥k√©nt dolgozott. Eleven √©szj√°r√°s√ļ matematikus, halk szav√ļ, filozofikus alkat√ļ, irodalomkedvel√Ķ tud√≥s ember volt.

√Ėv√© a vil√°g leggyorsabb k√∂rrajzol√≥ algoritmusa, amelyet a PRAE* megalkot√°sa sor√°n dolgozott ki.

Kiss S√°ndort 2012. november 22-√©n, d√©li 12 √≥rakor temetik Kolozsv√°ron, a monostori temet√Ķben.

MVSZ Sajtószolgálat

7663/121121

A Bukarestb√Ķl vez√©relt Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge √ļj √°ll√°sfoglal√°sa: R√ďV√ĀS BET√úK HELYETT LATIN BET√úK

2012.12.15.


Patrubány Miklós emberei: Szondi Miklós és Gyetvai György nem értik, mit jelent a "nemzeti érdekek" képviselete és mi a szabványosítás "szellemisége". Vajon 61 db beszervezett fantom-taggal az aktatáskájukban, fizikailag is elfoglalják az MSZT-t?

Se Isten, se ember, se nemzet...

Azt mondhatn√°nk, hogy szinte reg√©nybe ill√Ķ a rov√°s szabv√°nyos√≠t√°s√°nak t√∂rt√©nete, de sajnos ez a m√Ľ egy tragikom√©dia √©s egy pszichi√°triai esettanulm√°ny egyvelege lenne. Ugyanis a nemzeti sz√≠n√Ľ szalagba √©s tarsolylemezbe √∂lt√∂z√∂tt, k√©pzetts√©g √©s v√©gzetts√©g n√©lk√ľli meg√©lhet√©si rov√°s√≠r√≥k, politikai kalandorok, hivat√°sos bajkever√Ķk a j√≥zan √©sz utols√≥ marad√©k√°t√≥l is megszabadultak. Atettlegess√©gt√Ķl sem visszariad√≥ rov√°sirt√≥k puszt√≠t√°sa egyre t√∂bb ember sz√°m√°ra vil√°goss√° v√°lik, √≠gy rem√©lhet√Ķleg mihamarabb kiveti √Ķket mag√°b√≥l a t√°rsadalom, illetve megfelel√Ķ kezel√©st kapnak a rendv√©delmi szervek ... vagy az √°pol√≥k r√©sz√©r√Ķl.

Szabv√°ny√ľgyi kolhoz

A rov√°ssal kapcsolatos tev√©kenys√©gekben alig √©szrevehet√Ķ nyommal rendelkez√Ķ Magyarok (?) Vil√°gsz√∂vets√©ge (MVSZ) elnevez√©s√Ľ politikai t√°rsulat, n√©h√°ny tov√°bbi margin√°lis szerepl√Ķvel egyetemben az elm√ļlt hetekben a kolhozos√≠t√°st megsz√©gyen√≠t√Ķ eredm√©nyeket √©rt el a nemzeti szabv√°nyos√≠t√≥ k√∂ztest√ľletbe val√≥ tagbel√©ptet√©sben. A sajn√°latos jogi kiskaput - id√Ķar√°nyos tagd√≠jfizet√©s az √©vv√©ge el√Ķtt - kihaszn√°lva az MSZT 819. sz. Informatika bizotts√°g√°ban t√∂meg√©vel beszervezettek k√∂z√∂tt imm√°r az √°llatteny√©szt√Ķt√Ķl √©s kocsm√°rost√≥l a lovasbety√°ron √©s √≥r√°smesteren√°t, ezot√©rikus egyletekig √©s szoci√°lis foglalkoztat√≥ig megtal√°lhat√≥ boldog-boldogtalan.

A tagok t√∂bbs√©g√©nek nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel halv√°ny fogalma sincs, hogy nev√ľkben kik √©s mit m√Ľvelnek, de ez nem menti fel √Ķket a felel√Ķss√©g al√≥l, ez√©rt neveik hamarosan nyilv√°noss√°gra ker√ľlnek - tanuls√°gk√©pp az ut√≥kornak.

√öj "hungarikum" - m√Ľszaki bizotts√°g hely√©be politikai gittegylet

A rov√°skutat√≥k, a szabv√°nyos√≠t√°si szakma, a fel√ľgyeleti szervek, valamint a kultur√°lis korm√°nyzat h√≥napok √≥ta megd√∂bbenve - √©s t√∂bbnyire t√©tlen√ľl - √°ll a bizonytalan eredet√Ľ p√©nz√ľgyi h√°tt√©rrelrendelkez√Ķ plebejus nyomul√°s m√∂g√∂tt. A r√°galmaz√°si hadj√°rattal, fenyeget√©ssel √©s zaklat√°ssal tark√≠tott √°mokfut√°s h√≥napok √≥ta folytat√≥dik, melynek imm√°r a Magyar Szabv√°ny√ľgyi Test√ľlet is c√©lt√°bl√°ja, s van olyan munkat√°rs, aki ez id√Ķ alatt fel is mondott. Az elm√ļlt n√©h√°ny napban azonban a magyar m√Ľszaki szabv√°nyos√≠t√°s √©vtizedek √≥ta k√∂ztiszteletben √°ll√≥ tiszts√©gvisel√Ķinek puccs-szer√Ľ elmozd√≠t√°sa, fenyeget√©se ker√ľlt ter√≠t√©kre egy nyugalmazott b√ľntet√©sv√©grehajt√°si alkalmazott, bukott egyetemista, politikai aktivista √©s t√°rsai √°ltal szervezett gy√ľlekezet r√©sz√©r√Ķl.

Fontos megjegyezni, hogy a magyar m√Ľszaki √©let, a technikai fejleszt√©sek √©s √≠gy az eg√©sz nemzetgazdas√°g szempontj√°b√≥l strat√©giai fontoss√°g√ļ 819. sz. Informatika Bizotts√°gban az 1-2 hete t√∂megesen bel√©ptetett str√≥manok fejl√©tsz√°ma alapj√°n puccsot szervez√Ķk nem csak √©vekre visszamen√Ķlegesen akarj√°k megsemmis√≠ttetni a nemzetk√∂zi szabv√°nyos√≠t√°si munk√°t, de az eredeti szakmai tags√°g ellen√©ben a bizotts√°g tiszts√©gvisel√Ķit is el akarj√°k t√°vol√≠tani. Terveik szerint a bizotts√°g √©l√©n az MVSZ budapesti eln√∂ke Gyetvai Gy√∂rgy, rov√°ssal foglalkoz√≥ munkacsoport √©l√©n pedig Szondi Mikl√≥s nyugd√≠jas b√ľntet√©sv√©grehajt√°si alkalmazott, a Term√©szetesen √Čletm√≥degyes√ľlet (sic) vezet√Ķje lenne ... el√Ķrevet√≠tve a vesz√©lyt, hogy politikai fi√≥kszervezett√© z√ľllik a m√Ľszaki szabv√°nyos√≠t√°si szakma legmagasabb magyar f√≥ruma.

A rov√°s r√ļn√°s√≠t√≥i a z√°rt ajt√≥k el√Ķtt

Azonban √ļgy l√°tszik, hogy val√≥s√°g√©rz√©kkel nem rendelkez√Ķ csoportosul√°s a k√∂z√∂ss√©gi l√©t norm√°i ut√°n √°tl√©pte a jogi kereteket is. Az MSZT legfels√Ķbb vezet√©se v√©gre kifejez√©sre juttatta az MSZT m√Ľk√∂d√©s√©t szab√°lyz√≥ t√∂rv√©nyekben, valamint a m√Ľk√∂d√©si szab√°lyzatban tal√°lhat√≥ "nemzeti √©rdek", illetve a "szabv√°nyos√≠t√°s szelleme" melletti ki√°ll√°st √©s a puccsist√°k √°ltal kier√Ķszakolt rendk√≠v√ľli √ľl√©st elhalasztotta.

A bizotts√°gi munka eddigi obstrukci√≥j√°b√≥l, valamint b√°rminem√Ľ konkr√©t szakmai javaslat hi√°ny√°b√≥l √©s a konszenzuskeres√©s elutas√≠t√°s√°b√≥l l√°tszik, hogy a puccsist√°k c√©lja nem a szabv√°nyos√≠t√°si munka elv√©gz√©se, hanem a rov√°s szabv√°nyos√≠t√°s√°nak nyelv√©szeti √©s informatikai vonatkoz√°saira vonatkoz√≥ ismeretek n√©lk√ľl csup√°n egy anyagilag √©rdekelt k√ľlf√∂ldi szabv√°nyos√≠t√°si lobbycsoportk√©pviselete. Ha m√°sk√©pp nem megy, ak√°r Magyarorsz√°g nemzetk√∂zi szabv√°nyos√≠t√°si szavaz√≥k√©pess√©g√©nek megakad√°lyoz√°sa √°r√°n... melynek erk√∂lcsi min√Ķs√≠t√©s√©t az olvas√≥ra b√≠zzuk.

Mivel a mai (2012.11.29-ei) hatalom√°tv√©tel c√©lj√°t szolg√°l√≥ √ľl√©st az MSZT √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja t√∂rv√©nyes hat√°sk√∂re alapj√°n elhalasztotta, a puccsist√°k kil√°t√°sba helyezt√©k a fizikai behatol√°st az MSZT √©p√ľlet√©be, melynek t√∂rv√©nytelens√©g√©re fel kellett h√≠vni a figyelm√ľket. K√©rd√©s, hogy meg√©rtett√©k-e?

(Rov√°s Info)http://rovas.info...jtok-eltt-

http://rovas.info...ett-latint

http://rovas.info...al-naploja

#19 | rozsola - 2013. augusztus 16. 00:41:58
Van mi√©rt agg√≥dni. Misike k√∂r√ľl hullanak a neki kellemetlen alakok. F√©lelmetes csapat √°ll m√∂g√∂tte.
Mégis bekaphatja ez a magyar-örmény-székely vagy inkább szász ?
√Črdemes megk√©rdezni t√Ķle , hogy milyen r√°galmaz√°sra hivatkozik ?
1983 Janu√°r 27 a Kuwaiti Beny Trading Est √©s az ICE Dunarea m√°snev√©n UM 0107 szekurit√°t√©s egys√©g k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerz√Ķd√©st mi√©rt szegte meg. A temesv√°ri Electrometal nev√Ľ c√©g √©s Fahti Taher k√∂z√∂tt megsz√ľletett szerz√Ķd√©s k√∂r√ľlm√©nyeit is t√°rj√°k fel. Milyen kapcsolatai voltak Constantin Gavril , Vasile Boldea, Traian Bra¬ļoav√£ √©s Theodor Stolojan nev√Ľ szem√©lyekkel ?
Marin Ceausescu fegyver√ľzleteib√Ķl sz√°rmaz√≥ bev√©teleket a Crescent nev√Ľ c√©gen kereszt√ľl most√°k tiszt√°ra. A Crescent egy bizonyon Farmacan c√©ggel
állt kapcsolatban amely szintén kapcsolatban állt a ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana stb Securitatea cégekkel. A Crescent bár Görögországban volt bejegyezve és ciprusi bankban tartotta pénzét valójában a tulajdonosa Nicolae Ceausescu volt John Edgington álnéven.
A Crescentnek Ciprusi √©s Ausztriai kirendelts√©g√©nek , valamint a rom√°niai alkalmazottainak az Argus √ľgyn√∂ks√©gen kereszt√ľl adt√°k a fizet√©st. K√©s√∂bb a BRCE-Bancorex bank seg√≠ts√©g√©vel t√ľntett√©k el a bizony√≠t√©kokat. Ennek az id√Ķk√∂zben cs√Ķdbement banknak alkalmazottjai : Vasile Voloseniuc BRCE eln√∂k , Gheorghe Crainicean aleln√∂k , Mihai Lazar , Rodica Vlaicu , Nas Leon Ceausesecu bels√Ķ embere , Dan Pascariu a BRCE nemzetk√∂zi tranzakci√≥inak vezet√Ķje , valamint az UM0107 azaz ICE Dunarea csoport vezet√Ķi : Gheorghe Badita ezredes , Constantin Gavril ezredes , Aristotel Stamatoiu t√°bornok , Ion Presura √©s Nicolae Patrubani.
A Crescent rom√°niai vezet√Ķje Dan Voiculescu.
Kem√©ny egy csapat , nem szabad lebecs√ľlni √Ķket.


De lássunk mélyebbre!

Patrubny „jobbkeze” Dr√°bik J√°nos. K√ľl√∂n k√∂rt meg√©r, de zsid√≥ √©s van ok felt√©telezni, hogy k√ľld√∂tt, nem is kicsit. A Leleplez√Ķben T√Ķke P√©terrel egy√ľtt nyomj√°k, no meg Brindz√°val.

Hogy is van ez?


#12 | Kameleon - 2013. augusztus 15. 19:17:39
Na ne Imre, a Petya nem olyan.
Valami nagyon fontos lett az biztos..T√Ķke P√©ter

Ikerv√°r, 1945. jan. 1.
√ćr√≥, √ļjs√°g√≠r√≥
1972-ben (beszervez√©sekor) a H√©tf√Ķi H√≠rek, k√©s√Ķbb a Reform munkat√°rsa volt. A rendszerv√°lt√°s idej√©n a Reform f√Ķszerkeszt√Ķje. T√∂bb reg√©nyt is √≠rt Peter Sheldon n√©ven. (Nem azonos a sci-fi √©s mesereg√©ny √≠r√≥ T√Ķke P√©terrel)


Fed√Ķneve: "Hidas"
Inform√°tor, majd titkos megb√≠zott min√Ķs√≠t√©st kapott. (Az 1989-es iratokban titkos munkat√°rsk√©nt eml√≠tik, ami a legmagasabb fokozat volt a h√°l√≥zati szem√©lyek k√∂zt.)
Beszervezésének dátuma: 1972. szept. 13.
6-os kartonja szerint "hazafias alapon" szervezt√©k be, √©s "kultur√°lis, t√°j√©koztat√°s-h√≠rk√∂zl√©s" vonalon foglakoztatt√°k a BM III/III-4-c. aloszt√°lyon (elh√°r√≠t√°s a "nemzeti" ellenz√©kkel szemben). Beszervez√Ķje √©s tart√≥ja Bolovits Gy√∂rgy r. hdgy. volt.
1977-t√Ķl a III/III-5-a. aloszt√°ly foglakoztatta (elh√°r√≠t√°s a Magyar R√°di√≥ √©s Telev√≠zi√≥, az MTI, a M√öOSZ √©s az √ćr√≥sz√∂vets√©g ter√ľlet√©n).

Nagy Imre √©s t√°rsai √ļjratemet√©s√©nek operat√≠v el√Ķk√©sz√ľletei kapcs√°n azt a feladatot kapta, hogy inform√°ci√≥kat szerez a f√ľggetlen lapok temet√©ssel kapcsolatos terveir√Ķl, √©s interj√ļt k√©sz√≠t a Reform c√≠m√Ľ lapba. Lehet√Ķleg Szil√°gyi S√°ndort, Heged√Ľs B. Andr√°st √©s az egyik √∂zvegyet kellett megkeresnie a k√©rd√©seivel. (Ezek az interj√ļk nem jelentek meg)
"Hidas", mint a Reform f√Ķszerkeszt√Ķje, interj√ļt akart k√©sz√≠teni a bel√ľgyminiszterrel is. A megfelel√Ķ h√°tt√©ranyagokat a √°llambiztons√°gi szervek biztos√≠tott√°k. Egy r√∂vid interj√ļ val√≥ban k√©sz√ľlt is Horv√°th Istv√°n bel√ľgyminiszterrel (√©s egy m√°sik K√°rp√°ti Ferenc honv√©delmi miniszterrel), mellette "Puccs n√©lk√ľl" egy m√°sik cikke is megjelent. Reform, 1989. m√°j. 26. 4-5. o. A Reform j√ļn. 2-i sz√°m√°nak 6. oldal√°n is van egy interj√ļ: "Horv√°th Istv√°n hisz abban, hogy most is sz√≥t √©rtenek" (nincs a szerz√Ķ, de a mellette l√©v√Ķ cikket "A mi n√©p√ľnk nem ellens√©g" c√≠mmel T√Ķke jegyzi).

Az √ĀBTL-ben nem lelhet√Ķek fel dosszi√©i.
√úgyn√∂k m√ļltj√°ra 2005-ben der√ľlt f√©ny.

a Leleplez√Ķ f√Ķszerkeszt√Ķje.
http://kkbk.blog....sek_3_resz
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914&c_start=10

D’r√°bik √©s Patrub√°ny?
Dr√°bik- √©s Patrub√°ny-el√Ķad√°s Cs√≠kszered√°ban
Létai Tibor | 2010.11.22. [17:34] | Utolsó módosítás: 2010.11.22. [18:46]
Dr. Dr√°bik J√°nos √©s Patrub√°ny Anna el√Ķad√°s√°ra ker√ľl sor p√©ntek d√©lut√°n a cs√≠kszeredai v√°rosh√°z√°n.

Az RMDSZ Cs√≠kszereda V√°rosi Szervezete √©s Cs√≠kszereda Polg√°mesteri Hivatala szervez√©s√©ben november 26-√°n, p√©nteken 18 √≥r√°t√≥l ker√ľl sor a dr. Dr√°bik J√°nos A nemzetk√∂zi p√©nzrendszer m√Ľk√∂d√©se √©s az √ļj p√©nz√ľgyi vil√°grend – a magyar nemzet megmarad√°s√°nak lehet√Ķs√©gei a XXI. sz√°zadban √©s Patrub√°ny Anna Helyi kibocs√°t√°s√ļ p√©nzek m√Ľk√∂d√©se √©s alkalmaz√°si lehet√Ķs√©gei t√©m√°j√ļ el√Ķad√°sokra. Helysz√≠n: a cs√≠kszeredai polg√°rmesteri hivatal gy√Ľl√©sterme.
http://www.szekelyhon.ro/aktualis/drabik-es-patrubany-eloadas-a-varoshazan
Azt√°n kib√ļjik a sz√∂g a zs√°kb√≥l!

MVSZ: √öj magyar nemzetfogalom kell, melyben a cig√°nyok is helyet kaphatnak
[2012.02.29. 21:51:09] - Hírmester
Az MVSZ Sajt√≥szolg√°lat√°nak h√≠rad√°sa: 2 milli√≥ cig√°ny Magyarorsz√°gon. Felt√Ľn√Ķen nagy √©rdekl√Ķd√©s √∂vezte a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek mai napon megtartott sajt√≥√©rtekezlet√©t, amelyen ismertett√©k a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa keret√©ben megtartand√≥, Elt√∂r√∂tt a heged√Ľm... c√≠m√Ľ konferenci√°t, amelynek k√∂z√©ppontj√°ban a magyarorsz√°gi cig√°nys√°g szerepel majd.

Az esem√©nyen megjelent t√∂bb cig√°ny vezet√Ķ, a F√Ķv√°rosi Roma Oktat√°si √©s Kultur√°lis K√∂zpont igazgat√≥ja, valamint a K√Ķb√°nyai Cig√°ny Kisebbs√©gi √Ėnkorm√°nyzat eln√∂ke, akik bejelentett√©k, hogy v√©lem√©ny√ľk szerint ma Magyarorsz√°gon 2 milli√≥ cig√°ny √©l.A sajt√≥√©rtekezlet h√°zigazd√°ja Patrub√°ny Mikl√≥s, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke volt, aki elmondta, hogy az augusztus 15-20. k√∂z√∂tt sorra ker√ľl√Ķ Magyarok VIII. Vil√°gkongresszus√°nak legf√Ķbb feladata kidolgozni a magyar nemzet fogalm√°nak √ļj meghat√°roz√°s√°t, illetve megadni a nemzet fogalm√°nak magyar meghat√°roz√°s√°t, amelynek el kell t√©rnie mind a frankof√≥n, mind a germ√°n szeml√©lett√Ķl, √©s saj√°tosan magyarnak kell lennie. Ebben a nemzetfogalomban meg kell tal√°lni a magyar cig√°nyok hely√©t is.

Az MVSZ eln√∂ke bejelentette, hogy l√©teznek olyan demogr√°fiai sz√°m√≠t√°sok, amelyek szerint 8 √©v m√ļlva Magyarorsz√°gon a cig√°nyok l√©leksz√°ma meghaladja a magyarok√©t.
http://civilkorzo.ro/hu/pd/mvsz-uj-magyar-nemzetfogalom-kell-melyben-a-ciganyok-is-helyet-kaphatnak.html

Azt√°n megjelenik az „√ļj nemzetfogalom” is Dr√°bik√©k gondoz√°s√°ban. Cig√°ny-zsid√≥ buli a „Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge” fedezete alatt. M√©g a Kuruc is hozza Bane elm√©lked√©s√©t.
Programajánló :: 2014-01-31. 12:34
Szent L√°szl√≥-MTA: Bene G√°bor el√Ķad√°sa - Mi a nemzet?
A Szent L√°szl√≥ Magyars√°gtudom√°nyi Akad√©mia (Szent L√°szl√≥-MTA) Magyar nemzet c. tant√°rgya keret√©ben szombaton, febru√°r 1-j√©n 17 √≥rakor dr. Bene G√°bor tart el√Ķad√°st, amelynek gerinc√©t a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszus√°n tartott el√Ķad√°sa k√©pezi. Id√©zet tanulm√°ny√°b√≥l, amelynek teljes sz√∂vege olvashat√≥ a vil√°gh√°l√≥n:
„A magyar nemzet ma a fogyaszt√≥i vil√°grend s√≠rba ereszt√Ķ k√∂tel√©n f√ľgg...
A nemzetfogalom szabatos megalkot√°sa ma, k√©ts√©gk√≠v√ľl a legnagyobb feladata azoknak, akik felismert√©k a nemzetre leselked√Ķ vesz√©lyt, amely m√°r-m√°r felsz√°molta ezt a fogalmat.”
A mostani el√Ķad√°st az √©rdekl√Ķd√Ķk a vil√°gh√°l√≥n is megtekinthetik, ide kattintva: http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667
MVSZ Sajtószolgálat
https://kuruc.info/r/23/123371/

Bene G√°bor a „l√©nyeget” is kiemeli! Teh√°t a „nemzet”:
√Ėsszefoglalva: A nemzet teh√°t a Szentkorona-tags√°g√°t meg√©l√Ķ, a szerves jog - fejl√Ķd√©st tisztel√Ķ, gazdas√°gi √©rdekeit felismer√Ķ, s ezek√©rt b√°tran ki√°ll√≥, √∂nszervez√Ķd√Ķ er√Ķ: a politikailag megszervezett n√©pnek a k√∂zj√≥t szolg√°l√≥ √©s nemesen gondolkod√≥ arisztokr√°ci√°ja.
(Viszont az is l√°that√≥, hogy sz√°jh√Ķs√∂k, vez√©rkomplexusban szenved√Ķ sz√≥nokok, vagy
közönyösök nem lehetnek tagjai a nemzetnek, még
akkor sem, ha érzelmileg tagjainak hiszik magukat!)
Ezen defin√≠ci√≥ alapj√°n ma a nemzet tagjai els√Ķsorban a Magyarok Sz√∂vets√©g√©ben s√Ľr√Ľs√∂dnek √∂ssze.
http://www.egipatrona.hu/mvsz/images/doc2/491_500_BENE_Gabor.pdf

√Čs folytathatn√°nk m√©g a sok-sok √©rdekess√©get, amihez persze semmilyen titkosszolg√°latnak, etnikumnak semmi k√∂ze nem lehet, csak √∂nmag√°ban √©rdekesen alakul√≥ esem√©nysorr√≥l besz√©lhet√ľnk, de v√©g√ľl had √°lljon itt egy a t√©m√°ban kiprovok√°lt levelez√©s, n√©h√°ny felsz√≥lal√≥val.

Feladó: karoly kvacskay
D√°tum: 2014. m√°rcius 10. 17:00
T√°rgy: Patrub√°ny Mikl√≥s az MVSZ eln√∂ke a Rom√°n Kommunista P√°rt tagja volt (B√≠r√≥s√°gi jegyz√Ķk√∂nyv)
Címzett:

Kedves Bar√°tom!

Az ut√≥bbi napokban t√∂bben is k√©rt√©k t√Ķlem azt a b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√°si jegyz√Ķk√∂nyvet, melyben Patrub√°ny Mikl√≥s a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge eln√∂ke elismeri, hogy a Rom√°n Kommunista P√°rt tagja volt.

Ezennel teljes tartalm√°ban bem√°soltam √©s megk√ľld√∂m neked a b√≠r√≥s√°gi jegyz√Ķk√∂nyvet, melynek harmadik oldal√°nak k√∂zep√©n a b√≠r√≥ k√©r√©s√©re Patrub√°ny Mikl√≥s √ļgy v√°laszol, hogy a „Kommunista P√°rt” tagja volt. Patru-Bani (N√©gy-Bani) azt √°ll√≠tja ugyan itt, hogy √∂ nem szolg√°lta Nicolae Ceusescu magyarokat ut√°l√≥ √©s gyilkoltat√≥ dikt√°tort.
De h√°t mindannyian tudjuk, hogy abban az id√Ķben Nicolae Ceusescu dikt√°tor volt a rom√°n kommunista p√°rtban a vez√©r!

A Patrub√°ny Mikl√≥s eredeti nev√©t tartalmaz√≥ k√∂zokiratot, melyben Nicolae Stefan Patrubany n√©vvel tartj√°k nyilv√°n, ha k√©red sz√≠vesen megk√ľld√∂m.

Üdvözlettel
Kvacskay K√°roly


Gonda László
m√°rc. 10.

címzett: Nemzeti; Eszter; Cs; Mihály; Geza; Sándor; Bházy; Fejér; karoly; Béla; Bene; Szeszák; farkas; Attila; dr.Zétényi; György; péter; Kmetty; Rinkó; Agnes; samsomdikiss.k.; József; ggyula; Roland; Hungária


1. Azon a 2013.nov.21-i h√©ten, "kedves" Kvacskai K√°roly, aki a K.L. (Fidesz) megb√≠zat√°s√°nak eleget t√©ve ki akarja k√©sz√≠teni Patrub√°ny Mikl√≥st, 3 t√°rgyal√°s volt, 3 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ perben, amelyeket t√∂bb m√°s mellett Te ind√≠tottad.
(Mond, te egy fogott ember vagy √©s ez√©rt teljes√≠ted ezt a h√≥naljszag√ļ per √Ķz√∂nt?)
Mindennek a h√°tter√©t volt alkalmam megismerni √©s minh√°rom t√°gyal√°son jelen voltam, az utols√≥n nem v√©gig. Ut√°na h√°rmasban dr.Bene G√°borral le√ľlt√ľnk veled, hogy meggy√Ķzz√ľnk mennyire rossz √ļton j√°rsz. Persze csak semmi √©rdemlegeset nem mondt√°l... √Črtem √©n, hogy mire jel√Ķltek t√©ged, ez√©rt kell az utols√≥ t√∂lt√©nyedig √ľld√∂zni akire r√°√°ll√≠tottak. Nincs m√°s v√°laszt√°sod... Sz√°nalmas!

2. Melyik napon folyt t√°rgyal√°si jegyz√Ķk√∂nyvre hivatkozol?

3. Mi√©rt nem mell√©kelted a jegyz√Ķk√∂nyvet most sem? Volt m√°r ilyen megjegyz√©sed is 2012.j√ļnius√°ban: "A Jud Suss film levet√≠t√©se √ľgy√©t a b√≠r√≥s√°g r√©szletesen 3 √©vig vizsg√°lta:
(Olvasd el az √≠t√©letet, a tan√ļvallom√°sokat, jegyz√Ķk√∂nyveket.)".
Persze hi√°ba k√©rtem a jegyz√Ķk√∂nyvet, akkor sem k√ľldted. Most is √©s akkor is helyette kaptam Ge√∂ncz√Ķl Gyul√°t√≥l egy majdnem bekattant embert√Ķl fenyeget√Ķ √ľzentet. Ebben az √ľgyben szab√°lyosan √©letvesz√©lyesen megfenyegetett √©s megint olyasmivel v√°dolt, mint anno, amihez semmi, de semmi k√∂z√∂m!

4. A t√°rgyal√°s ut√°n r√∂viddel egy hamis n√©ven r√°m hivatkozva sokkal t√∂bbre is hivatkozott az "ismeretlen" k√∂r@ √≠r√≥. Arra, hogy √©n tan√ļs√≠thatom, aki jelen volt a t√°rgyal√°son, hogy P.M. szekus √ľgyn√∂k volt, amit √Ķ ott elismert, ami nem felel meg a val√≥s√°gnak. A m√ļlt h√©ten is volt egy t√°rgyal√°s, amit Te id√≠tott√°l, ahol "b√°josan", mintha semmi nem t√∂rt√©nt volna, mintha √©n nem k√ľldtem volna neked is azt a v√°lasz √ľzenetet, mosolyogt√°l r√°m a b√≠r√≥s√°g folyos√≥j√°n.. Akkor arra az @-re v√°laszolva k√©rtelek, hogy hagyd m√°r abba ezt a per √∂z√∂nt, mert az MVSZ-nek √°rtasz. Nem tetted, teh√°t ahogyan abban jelezetem az ellens√©gemnek tekintelek: hagyd abba a vigyorg√°st, ha tal√°kozunk! Nem √©rdekel ki √°ll m√∂g√∂tted, de azt tudom, h az aki ezt az @-t sz√©tk√ľldte, lenne a legjobban meglep√Ķdve ha megtudn√°.

5. Ha nem Sv√°jcban √©lt√©l volna, hanem egy p√°r √©vig legal√°bb a rom√°nok √°ltal megsz√°llt magyar ter√ľleteken, akkor tudhatn√°d hogyan d√∂nt√∂tte el a rom√°n anyak√∂nyvi hivatal hogyan √≠rj√°k a magyar neveket. A temesv√°ri nagyap√°m neve Ag√°tsy J√°nos volt, de 1919-20-ban begy√Ľjt√∂tt√©k a magyar anyak√∂nyvi kivonatokat, majd kapott egy Johann Agatsy n√©vre sz√≥l√≥t. A nagymam√°m, Bieber Hajnalka (m√©g a n√©met Ahnenpass-√°ban is √≠gy szerepel!), de az ol√°hok Auror√°t csin√°ltak bel√Ķle ... M√©g csak nem is a proli diktat√ļra idej√©n, amikor a helyzet r√©szben m√©g rosszabb volt.

6. Szándékot és módszereid aljasak, alattomosak és visszataszítóak. Hagyd abba!

Elk√ľldve: 2014. m√°rcius 11. 8:55
T√°rgy : Re: Re: Patrub√°ny Mikl√≥s az MVSZ eln√∂ke a Rom√°n Kommunista P√°rt tagja volt (B√≠r√≥s√°gi jegyz√Ķk√∂nyv)

Amit a felvideki szervezettel muvelt ez a gazember az pontosan dokumentalva van.
Mindent belugyi urtasitasra csinalt.
A birosagokon pedig a birak az itelethirdetes elott cetlikre irva mindig megkapjak az utasitast kivulrol az elnoksegi titkarsagukon keresztul, hogy milyen iteletet kell hozni.
Lattuk. A birosagokat Horn Gyula szervezte, es a birak nincsenek atvilagitva egy III/III-as szervezet.
Innen kezdve a bekattant rendszerrol van szo, amit bekattant idiotak, mint Gonda vedelmez.
Patrubnescu zavaros kommunista multjat Kolozsvaron kell vizsgalni, nem Budapesten. Ott jelentek meg ezekrol a mindenhonnan kihullott kommunista csinovsnyikokrol ujsagcikkek.
Illetve elovenni Tokes Laszlot, aki ismeri a reszleteket.
Mivel ilyen allapotok uralkodnak es Gonda erkolcs csossze lepett elo es onbiraskodik, ne csodalkozzon, ha folrugom.
Jott volna a Felvidekre, ahol titkosszolgalati emberek vannak beepitve a magyar szervezetekre, vagy ult volna Mihajlovics Jozsef uzleteben,amikor bevertek a kirakatot, mert megszervezte a Magyar Foderalista Partot a Bugar ellenorizte arulo MKP=val szemben,
es aztan hetente harom ellenorzest kapott hatalmas buntetesekkel, hogy hagyja abba a partot.
A magam ugyeirol nem is irok, mit muveltek korulottem.
Na es ezt a sopredeket tamogatja Gonda es Patrubany Budapestrol, minket HATBA tamadva.
Dontse el mindenki, mit csinalna, amikor ilyen szervilis idiotak a hangadok.
Geonczeol Gyula

bubó Doki doki.bubo@gmail.com
m√°rc. 11. (13 napja)


címzett: ggyula; Béla; Bene; Szeszák; farkas; Attila; dr.Zétényi; György; péter; Kmetty; Rinkó; Agnes; samsomdikiss.k.; József; Roland; Hungária; Gaudi-Nagy; Károly; Péteri; Endre; Atilla; András; András; Ildikó; dr.monostory.a.


Egy ilyen levlist√°n kaptam egy Patrub√°ny "leleplez√Ķ" √≠r√°st valamikor egy √©ve. Asszem √©ppen J√°nos (H√≠rh√°l√≥) volt a felad√≥, akit azt√°n Mikl√≥s megfeny√≠tett, hogy feljelenti. √Čn is v√°laszoltam r√°, megl√°t√°saimat somm√°zva, hogy vegy√©k m√°r √©szre, hogy biza "√ľgyn√∂k a jav√°b√≥l" √©s nem is lehet m√°s. Erre kapom a b√≠r√≥s√°gi √©rtes√≠t√Ķt, hogy feljelentett. Feles√©gem unszol√°s√°ra elmentem a tr√°gyal√°sra (m√°r nem szoktam j√°rni, hacsak nincs akkor arrafel√© dolgom, mertleszarom ezt a sok riherongy feljelentget√Ķs √°lmagyar j√≥bikos √©s "nemzeti" cs√ľrh√©t, akik a zsid√≥-nbh-s b√≠r√≥s√°gnak nevezett gittegyletn√©l keresnek v√©delmet √©s akarnak p√©nzt keresni), √©s ott kider√ľlt, hogy Mikl√≥s √°ll√≠t√≥lag t√©rtivev√©nnyel felsz√≥l√≠tott, hogy k√©rjek bocs√°natot, mert nem √ľgyn√∂k. persze a levelet soha nem kaptam meg, √©s persze t√°n soha el se k√ľldte, de j√≥l hangzik. Mondtam, hogy minden tov√°bbi n√©lk√ľl bocs√°natot is k√©rek olyan form√°ban, hogy lehozom a lapon az √°ll√°sfoglal√°s√°t. √ćrja le, amit akar √©s √©n meg megjelentetem. B√°r besz√©lget√©s√ľnkkor vil√°goss√° tettem, hogy nem is lehet m√°s, aki 12 √©ve a MVSZ eln√∂ke m√°s, mint az, de mondta, hogy az √∂rm√©nyek nem √°rul√≥k √©s vigy√°zzak magamra, b√°r megk√©rd√Ķjelezte v√©gzetts√©gem √©s diplom√°im hiteless√©g√©t. Nos, amit √≠rt, az itt van, le is hoztam:

Magyarok Világszövetsége elnök elnok@mvsz.hu

2013. 11. 21.


címzett: Posta


Posta Imre részére

Hivatali dolgaim lekötöttek, ezért a megígért levelet holnap fogom megírni.

Vel√ľnk az Isten!

Patrubány Miklós

Nem most volt már, azóta semmi!
NBH-Seku-Mossad..., lassan semmi jelent√Ķs√©ge nem lesz. Eszter tudja mi√©rt k√©rte a levelet Karcsit√≥l. Gonda laci, besz√©lj m√°r Eszterrel! Tal√°n elmondja neked is, amit nek√ľnk elmondott √©s nem t√©telezem fel r√≥la, hogy hajnal 3-kor, d√∂gf√°radtan egy kocsiban negyedmag√°val arra figyelt volna, hogy mag√°n√©letileg egy j√≥l √∂sszeszedett hazugs√°got kre√°ljon, b√°r semmi nem kiz√°rt.
Nos, gyerekek √ļgy l√°tom, hogy vannak a menthet√Ķk √©s vannak a menthetetlenek. Nekem nem k√©rd√©s, hogy Mikl√≥snak mi a szerepe, ha tolj√°k direktben, ha indirekten, vagy csak alanyi jogon teszi. K√∂zt√ľnk sz√≥lva teljesen k√∂z√∂mb√∂s a sz√°momra. Az eg√©sz folyamatot szeml√©lve vannak a kicsi √©s a nagy g√∂d√∂r√°s√≥k √©s vannak, akik a m√°sok sz√°m√°ra ki√°sott (adott esetben a magyar nemzet) g√∂d√∂rb√Ķl kitermelt halomra fel√°llva r√°l√°t√°ssal b√≠rnak a terepre √©s sz√≥lnak, hogy "nem k√©ne", de aki nem k√©pes felm√°szni √©s magasabb szintr√Ķl n√©zni a l√°tv√°nyt, nos, azoknak azt tudja az √°sk√°l√≥ mondani, hogy √©ppen sz√Ķl√Ķ-osz-lopnak csin√°l helyet, vagy m√©lygar√°zs lesz a javunkra, vagy egy √ļjabb kett√Ķs keresztnek hely, mert m√©g nincs el√©g √©s ett√Ķl nek√ľnk sokkal jobbik lesz. Az eg√©sz hivatalos "nemzeti oldal" ilyen "NBH"-s g√∂d√∂r√°s√≥k gy√ľlekezete. J√≥bik, HVIM, MSZ, MVSZ...a megfelel√Ķ instruktorokkal, D'rabik-kal √©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi.
Itt van egy kis Gonda-lat√©breszt√Ķ. https://www.youtube.com/watch?v=S1oRXvA18_w

G√°bornak is el√©g k√©s√Ķn √°llt √∂ssze a k√©p, de √©n sz√≥ltam. Szegedi Chan√°dok minden mennyis√©gben. Szaniszlovak √©s sokan m√°sok √ľgyk√∂dnek a zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g "magyar" b√Ķrbe k√∂t√©s√©n. Hogy is mondja a Nyirkai J√≥solda? Man√≥ b√Ķr√©t h√ļzz√°k J√©zus k√©pm√°s√°ra?
Nem tudom, hogy tart-e m√©g a p√∂r√∂m, de h√°t amiben maradtunk Mikl√≥ssal, az nem rajtam m√ļlott.
Szeretn√©m "√ļgy v√©lni" hogy t√©vedek, de sajna a t√©nyek makacskodnak.
Posta Imre

karoly kvacskay
m√°rc. 12. (12 napja)


címzett: saját magam


A jegyz√Ķk√∂nyv harmadik old√°nak eleje:
A b√≠r√≥s√°gon bevallotta, hogy "A rom√°n titkosszolg√°lat √ľgyn√∂ke volt", hozz√°z√©ve, na √©s akkor. Majd azt √°llitotta, hogy nem mondta.
Azt is mondta, hogy

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. mŠrcius 26. 12:25:19
karoly kvacskay
m√°rc. 12. (12 napja)


címzett: saját magam


A jegyz√Ķk√∂nyv harmadik old√°nak eleje:
A b√≠r√≥s√°gon bevallotta, hogy "A rom√°n titkosszolg√°lat √ľgyn√∂ke volt", hozz√°z√©ve, na √©s akkor. Majd azt √°llitotta, hogy nem mondta.
Azt is mondta, hogy "a kommunista p√°rt tagja nem volt." Azt√°n bevallotta a k√∂vetkez√Ķ t√°rgyal√°son, hogy azt volt.

√Čn ismerek k√©t embert akik ismert√©k Patrubanit (4-banit) m√©g a di√°k√©veit√Ķl, kolozsv√°rr√≥l. Majd ismerik, hogy bukaretben dolgozott a had√ľgynek a szigoruan titkos f√©lvezet√Ķgy√°rban, amely c√©g szem√©lyesen Ceusescuhoz tartozott.
Abban az id√Ķben, amikor megjelent a t√°rsas√°gukban √∂k √∂sszesugtak egym√°s k√∂zt √©s mondt√°k, hogy vigy√°zz mert itt a szekus.

√údv.
Karesz

Mindenki gyan√ļs, aki √©l? Ki csod√°lkozik m√©g ezen? Vona-Zazivec, kamup√°rtok, zsid√≥-beszervezettek, mossad, CIA, MI5, KGB, Secu…m√°r s√©rt√Ķd√©s ne ess√©k, de ez van.
Mikl√≥s, eg√©szen biztosan t√∂rt√©nelmi l√©pt√©k√Ľ esem√©nyeknek vagyunk nem csak tan√ļi, de meg√©l√Ķi is. T√©ged k√∂ztudottan zsid√≥ √ľgyn√∂k√∂k vesznek k√∂r√ľl. Lehet, hogy te mindennek csak az √°rtatlan szeml√©l√Ķje, √°ldozata vagy? Nem l√°tod mi zajlik? √Čn csak egy egyszer√Ľ mag√°nember vagyok √©s nem szem√©lyes a k√©rd√©s sem veled, sem vona-zazrival, sem torockai-t√≥th-tutsekkel, se a t√∂bbiekkel. A nemzetem sorsa nem mag√°n√©rdek k√©rd√©se n√°lam. Ha tiszta vagy, √ļgy meg√©rted. Azt is, mi√©rt is gondolhatj√°k azok, akik, azt amit „r√≥lad” vagy ak√°r r√≥lam.
A b√≠r√≥s√°gon besz√©lgett√ľnk √©s nem mikor arra ker√ľlt a sz√≥l, hogy pszichol√≥gus diplom√°im is vannak, azt sim√°n k√©ts√©gbe vontad mik√∂zben magad le√∂rm√©nyezted. Nincs lelkiismeret-furdal√°som, mert ak√°rmi is az igazs√°g, az ki fog der√ľlni √≠gy vagy √ļgy. R√≥lam is √©s m√°sr√≥l is. ha nem, √ļgy nem. Isten el√Ķtt mindenki sz√≠nt vall √©s nem sz√≠nt j√°tszik.

Egyik friss riportból had idézzek még!
Nemzeti √∂nazonoss√°gunk kiemelked√Ķ eleme.
Az RMDSZ vezet√©se 1991-ben m√°sok mellett az √∂n szavazat√°val min√Ķs√≠tette hat√°rozatban gyerekesnek, nevets√©ges foglalatoss√°gnak, hogy sz√©kely-magyar rov√°s√≠r√°sos helys√©gn√©vt√°bl√°k ker√ľljenek a magyarlakta telep√ľl√©sek hat√°r√°ra. Mire ez a p√°lfordul√°s?
L√©nyeg√©ben norm√°lis folyamat zajlott le a gondolkod√°somban. Id√Ķ kellett elt√°volodni a kommunizmus √©vtizedeinek abnorm√°lis, elidegen√≠t√Ķ, elszigetel√Ķ, minden magyar √Ķsis√©get feled√Ķ, kil√ļgoz√≥ √°llapot√°b√≥l.
1991-ben m√©g bujk√°lt √∂nben a kommunista fert√Ķz√©s?
Mindannyiunkban bujk√°lt, hiszen az eln√∂ks√©g √∂sszes tagja megszavazta a hat√°rozatot, k√∂zt√ľk Sz√Ķcs G√©za aleln√∂k, T√Ķk√©s L√°szl√≥ p√ľsp√∂k tiszteletbeli eln√∂k, valamint Csap√≥ J√≥zsef szen√°tor, aki k√©s√Ķbb a Sz√©kely Nemzeti Tan√°cs els√Ķ eln√∂ke lett.
http://www.hir24....az-nem-ro/

Tal√°n eml√©kszik m√©g valaki erre is. Born Gerg√Ķ nem kicsit f√©lt az eset ut√°n, mikor kider√ľlt, hogy a MVSZ palotai l√°togat√°sa ut√°n (M√≥ricz √∂r√∂ks√©gr√Ķl volt sz√≥) az ecu√°duri sportol√≥t hal√°lra k√©selt√©k. nagy kuss van r√≥la. F√ľl√∂p Valter is ott van √°m! J√≥ kis csapat!

Gyors volt: Megvan a Nagymez√Ķ utcai k√©sel√©s felt√©telezett elk√∂vet√Ķje
A rend√Ķrs√©g elfogta a vas√°rnap meggyilkolt ecuadori triatlonversenyz√Ķ felt√©telezett t√°mad√≥j√°t – k√∂z√∂lte az MTI.
T√≥th Tam√°s, Budapest rend√Ķrf√Ķkapit√°nya √©s F√ľl√∂p Valter b√Ľn√ľgyi f√Ķkapit√°ny-helyettes kedd d√©lel√Ķtt tart sajt√≥t√°j√©koztat√≥t √©s ismerteti a b√Ķvebb inform√°ci√≥kat.

Szeptember 12-√©n hajnalban a VI. ker√ľleti Nagymez√Ķ utc√°ban tal√°ltak meg az √©letvesz√©lyes √°llapotban l√©v√Ķ atl√©t√°t, aki a k√≥rh√°zba sz√°ll√≠t√°st k√∂vet√Ķen vesztette √©let√©t. A megk√©selt ecuadori f√©rfi a Budapesten zajl√≥ triatlon-vil√°gbajnoks√°g egyik amat√Ķr r√©sztvev√Ķje volt.
http://www.168ora...61546.html

Ezt pedig az √∂sszef√ľgg√©sek lefed√©s√©re, csak √ļgy!
A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjrat√∂ltve
N√©ha el kell t√°volodnunk t√Ķl√ľk ahhoz, hogy eg√©szen k√∂zelr√Ķl szeml√©lhess√ľk az esem√©nyeket. Megt√∂rt√©nt √©s most √ļj benyom√°sokkal, n√©h√°ny elemmel gazdag√≠tva l√°tom a teljes kirak√≥st, amelyet ellens√©geink √ļgy pr√≥b√°lnak √∂sszeilleszteni, hogy mi azt √©szre sem se vehess√ľk. T√∂bb elem√©t ennek a strat√©gi√°nak m√°r siker√ľlt tetten √©rni, de most eg√©sz√ľlt ki olyan l√©nyeges, a teles eg√©sz befogad√°shoz sz√ľks√©ges elemekkel a k√©plet, amelyet m√°r le merek √≠rni a minden gondolkod√≥ ember sz√°m√°ra, r√°b√≠zva d√∂nt√©st, hogy k√©pes lesz-e mindezt ember m√≥dj√°ra feldolgozni. Pontokba szedem a strat√©giai l√©p√©seket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orb√°n feladata nem a rendszerv√°lt√°s, hanem „egy √ļj vil√°grend” bevezet√©se. Ezt √Ķ maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i besz√©d√©ben minderre egy kerek esztend√Ķ id√Ķkorl√°tot „enged√©lyezett”, nyitva hagyva a k√©rd√©st, „mi van akkor, ha nem siker√ľl addig mindezt megval√≥s√≠tani?” Az√©rt √©n ezt most megk√©rdezem, de a v√°laszt a v√©g√©re tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetk√∂zi er√Ķ, ami ezen v√°ltoztathatna, jelezve ezzel a ny√≠lt had√ľzenetet az oroszok beavatkoz√°si t√∂rekv√©seire a „zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g” fel√© vezet√Ķ √ļton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orb√°n kijelenti, hogy „van terve” a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°ra, amelyet m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott, de az EU ezt is √ľdv√∂zli.
- A cig√°ny-k√©rd√©s felvet√©se √©s k√∂ztudatos√≠t√°sa a Jobbik √©s G√°rda feladata volt, amit most a Jobbik felvet√©se alapj√°n „szegreg√°ci√≥val”, gett√≥s√≠t√°ssal kellene valahogy megoldani.
- A cig√°ny-szapor√≠t√°s√°t, a falvak etnikai terrorj√°t √©s a v√°rosok sz√©tz√ľlleszt√©s√©t a zsid√≥ korm√°nyok propag√°lt√°k √©s t√°mogatt√°k, a rendv√©delmi er√Ķket is felhaszn√°lva ehhez, hangulatot keltve, cig√°nyfajv√©dve √©s az √°llamalap√≠t√≥ nemzet rov√°s√°ra, hogy a t√°rsadalmi igazs√°gtalans√°g √©s a faji diszkrimin√°ci√≥ lebegtetett k√©rd√©se hol √ļgy vet√Ķdhessen fel, hogy a cig√°nyok b√Ľn√∂z√Ķk √©s vel√ľk le kell sz√°molni, hol pedig √ļgy, hogy a „t√∂bbs√©gi t√°rsadalomnak” kell t√Ľrni √©s toler√°nsan befogadni az integr√°l√≥dni nem akar√≥ hord√°kat. Ez egy mesters√©gesen haszn√°lt k√©t√©l√Ľ kard, amely a val√≥di c√©lr√≥l volt hivatott csapkod√°s√°val √∂sszezavarni az √©rteni v√°gy√≥kat.
- A Jobbikot √©s a G√°rd√°t ugyanaz a zsid√≥ k√©z hozta l√©tre √©s ir√°ny√≠totta, haszn√°lta fel mindv√©gig erre a c√©lra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…√©s a g√ļnyhat√°rainkon t√ļli p√°tokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek indul√≥ szervezetek z√∂m√©nek ir√°ny√≠t√°s√°t is id√Ķvel √°tvette. √ćgy a Jobbik-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) a Fidesz-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) sz√≥cs√∂vek√©nt m√Ľk√∂dik most is, el√Ķk√©sz√≠tve a terepet a Nagy Terv megval√≥s√≠t√°s√°hoz. De mi is a terv?
- K√∂ztudott, hogy az orsz√°g, a r√©gi√≥ (Rom√°nia is!) zsid√≥k √°ltali megsz√°ll√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a k√©rd√©ses.
- A TERV-ben Erd√©lynek √©s Rom√°ni√°nak kulcsszerepet sz√°ntak a cionista zsid√≥k, ahogyan a cig√°nyoknak is, mint „el√Ķretolt hely√Ķrs√©gnek”.
- A cig√°nyoknak mind a saj√°t √∂nkorm√°nyzatot, mind pedig az √∂nrendelkez√©sr√Ķl felvetett gondolatait a zsid√≥ „magyar” korm√°nyzat biztos√≠totta, mint ahogy a l√©tsz√°muk – √©s ez√°ltal a gener√°lt probl√©m√°k mennyis√©g√©nek – a felduzzaszt√°s√°t is. Ma minden m√°sodik sz√ľlet√Ķ gyermek az orsz√°gban cig√°ny, de Rom√°nia √©s Erd√©ly is ett√Ķl az etnikai biol√≥giai fegyvert√Ķl szenved, ahogyan Felvid√©k is. Ezek mind kulcsr√©gi√≥k, mert most becsatlakozott S√°rk√∂zy is aki „magyar”, de nem is r√©gen BERlusconi is elkezdte a cig√°nyok visszatoloncol√°s√°t.
- Orb√°n terve – val√≥j√°ban Cion B√∂lcseinek, szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√Ķinek terve ez, csak vele akarj√°k megval√≥s√≠ttatni-, √ĀLLAMFORMA V√ĀLT√ĀS! A nemess√©g, a vit√©zi rendek, t√°rsas√°gok mostani ny√ľzsg√©se, a SZENT KORONA emleget√©se, az alkotm√°nyoz√°si „k√©nyszer”, a f√∂ldtulajdonl√°s k√©rd√©se, az √°llampolg√°rs√°g √©s a trianoni dikt√°tum rev√≠zi√≥j√°nak emleget√©se mind azt ir√°nyozza el√Ķ, hogy a „demokr√°cia” √©s a „k√∂zt√°rsas√°g” hely√©be nem egy √ļj rendszer, hanem egy m√°sik √°llamforma l√©p a terveik szerint. Ez lehet kir√°lys√°g, amely a feud√°lis rend egy modernkori v√°ltozat√°val, a SZENT KORONA ALKOTM√ĀNY√ĀRA hivatkozva, de f√∂derat√≠v rendbe soroln√° be az „√∂nk√©nt csatlakoz√≥” √°llamokat, ugyanis t√∂rt√©nelmi jogfolytonoss√°gra hivatkozva ehhez a szint√©n elzsid√≥s√≠tott √©s gazdas√°gilag „let√©rdeltetett” nemzeteknek m√°r nem lenne ellenvet√©se. Morvai, aki szint√©n zsid√≥-√ľgyn√∂k √©ppen most jelentette ki, hogy EUR√ďPAI EGYES√úLT √ĀLLAMOK √©p√ľlnek, s tal√°n az sem v√©letlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavaz√≥i k√∂r√©ben meg√ľnnepelni az 56’-os forradalom eml√©knapj√°t, amit szint√©n a zsid√≥k robbantottak ki, szint√©n a jelenlegi helyzetek is megfelel√Ķ nemzetk√∂zi c√©lzattal, Suez-Magyarorsz√°g k√∂zponti konfliktussal. Csakhogy Suez m√°r itt van a ny√≠ltan betelep√ľlt zsid√≥k k√©p√©ben.
- Az √°llamforma-v√°lt√°st Boros is emlegeti √©s II. Andr√°shoz kezdik hasonl√≠tani Orb√°nt, aki Aranybull√°val, a legels√Ķ, mindenki sz√°m√°ra hiteles „alapt√∂rv√©nnyel” t√°mogatta meg az √°llamis√°gunkat. Ugyan az izmaelit√°k √©s izraelit√°k tekintet√©ben diszkrimin√°lt, de ilyen nincs is n√°lunk, hiszen a zsid√≥k m√°r magyarok, mert err√Ķl t√∂rv√©ny is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, m√°r akkor is bizony√≠tva van, hogy az asken√°zi (kaz√°riai) val√≥j√°ban nem is az, teh√°t minden posztot bet√∂lthet. Itt lehet m√©g p√°r csavar a k√©rd√©sben, de most j√∂n m√©g csak a java.
- II. ANDR√ĀS, keresztes hadj√°rata alkalm√°val √©rdemelt ki: a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem √∂r√∂k√∂s kir√°lya! Az √≠rottak szerint J√©zus (akinek sz√°rmaz√°sa semmik√©ppen nem lehetett zsid√≥) √©ppen a magyarok szent v√°ros√°ban fesz√≠ttett√©k meg a zsid√≥k.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek √©rtelm√©ben a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem felett is uralkodhat, l√°ssunk csod√°t, de Schmitt P√°l nemr√©g a P√°p√°val egyeztet, majd a P√°pa az angol kir√°lyi csal√°ddal t√°rgyal √©s √∂ssze is √ľl a rotschildi nemess√©g, hogy megh√°nyj√°k-vess√©k a vil√°g j√∂v√Ķj√©t, mik√∂zben a zsid√≥k Jeruzs√°lemben (URU SOLYMA) √©p√≠tkez√©si v√°gyukat hangoztatva tartj√°k √©bren a vil√°g figyelm√©t a „szent v√°rossal kapcsolatban”. Ma pedig k√©t h√≠rt olvasta. Izrael azt a d√∂nt√©st hozta Jeruzs√°lemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb strat√©giai k√∂zpontjuk marad, √©s ezzel egyid√Ķben a P√°pa is nyilatkozik, m√©gpedig Jeruzs√°lem, mint vil√°gvall√°si k√∂zpont fenntart√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t emelve ki. Minden ott kell befejez√Ķdj√∂n, ahol elkezd√Ķd√∂tt!
- Az √°llamforma-v√°lt√°ssal teh√°t egyetlen csap√°sra lesz Budapestb√Ķl ny√≠ltan Judapest √©s a magyar kir√°lyb√≥l a zsid√≥k „kir√°lya” is, de ez m√°r CS√ĀSZ√ĀRS√ĀG. Ha jobban belegondolunk, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy Izrael egyetlen pillant√°s alatt Magyarorsz√°ggal ker√ľl egy „kar√°mba”, egy „birodalomba” √ļgy, hogy k√∂zben nincs magyar vezet√©s, mert azt m√°r r√©gen lev√°ltott√°k √©ppen ezek a „zsid√≥k” akik mindezt kiagyalt√°k. Ehhez assziszt√°lnak most a vil√°ghatalmi jujdej√≥-kereszt√©ny „vezet√Ķk”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel m√©g nincs v√©ge, s√Ķt!
- Az „√ļj birodalom” magyarorsz√°gi k√∂zponttal √©p√ľl ki, s egy√°ltal√°n nem biztos, hogy Orb√°nnak sz√°nt√°k a kir√°ly, vagy cs√°sz√°r szerepk√∂r√©t, mert azt a szem√©ly, akit v√©rs√©gi alapon erre a funkci√≥ra tartogatnak, szerintem m√©g titkolj√°k, s csak kell√Ķ pillanatban √°llnak vele el√Ķ.
- A kir√°lys√°ggal egyidej√Ľleg a cig√°nyok auton√≥mi√°j√°t akarj√°k megval√≥s√≠tani Orb√°n neve alatt, √©ppen az alkotm√°nyoz√°si folyamat √©s a m√°r √°ltala nagyon egys√©gesnek √©s forradalminak nevezett magyar „emberek” nev√©ben, a parlament, mint” alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s” felhaszn√°l√°s√°val √©ppen az EU-eln√∂ks√©g√ľnk √°lc√°j√°t kihaszn√°lva.
- A cig√°ny-auton√≥mi√°t nagyon j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k √©s ehhez haszn√°lt√°k fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szervez√Ķd√©seket, az elcsatolt r√©szekkel val√≥ kapcsolattart√°st bonyol√≠t√≥ szem√©lyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ eln√∂ke is „oda√°tr√≥l”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi feles√©ge √©s Toroczkai-T√≥th-Tutshek ar√°ja is Erd√©ly-hez k√∂thet√Ķ, de vannak m√°s m√°tk√°k is, ahol a rom√°n sz√°rmaz√°s √©s a secu-s be√ľt√©s ny√≠ltan megvitathat√≥ k√©rd√©sk√©nt jelentkezik. A Securitate, ugyan√ļgy, mint az NBH, CIA m√°r l√©nyeg√©ben Mossadot jelent. De mi√©rt is √©ppen Erd√©ly?
- Kor√°bban felr√∂ppent √©s az MSZ √°ltal is propag√°lt h√≠rek szerint a magyar ter√ľletb√Ķl 3 megy√©nyit terveznek odaadni a cig√°nyoknak, mint „auton√≥m ter√ľlet. Most √©rtettem meg, mik√∂zben l√°ttam a g√ļnyhat√°ron t√ļli ter√ľletet √©s a majd 10 √≥r√°s Sz√©kelyudvarhelyr√Ķl hazafel√© tart√≥ √ļton m√©rhettem fel a rom√°niai cig√°nyok, ol√°hok √©s m√©g megmarad csek√©ly magyar k√∂z√∂ss√©g √©s term√©szeti adotts√°gok benyom√°sszer√Ľ helyzet√©t, hogy cion√©k nem felt√©tlen√ľl a 93 ezer n√©gyzetkilom√©terben, hanem a 64 v√°rmegy√©ben gondolkodhattak. Nos a hat√°ron t√ļl olyan ter√ľletek vannak, amelyeket nyugodtan „fel√°ldozhatnak” a cig√°nyok „orsz√°g√°nak” l√©trehoz√°s√°ra. T√∂bb telep√ľl√©sen √°thaladva felt√Ľntek azok az omin√≥zus, giccses cig√°ny-palot√°k, amelyek feltehet√Ķen az illeg√°lis cselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeikb√Ķl √©p√ľlgetnek azoknak, akik tudhatj√°k, hogy hamarosan a k√∂rny√©ken √Ķk lesznek a „kiv√°lasztott” elit. A rom√°nok elcig√°nyos√≠t√°sa ebben az √©rtelemben ugyanaz a tendencia, mint a mi√©nk √©s √©rdekeik –b√°rmilyen furcsa- a rom√°n nacionalist√°knak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyal√≥inak sz√°nd√©k√°val.
- Mi is akkor a terv? Egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet l√©trehoz√°sa Erd√©lyben, amely saj√°t √∂nkorm√°nyzattal, k√∂zigazgat√°ssal, rendfenntart√°ssal m√Ľk√∂dik. Ennek el√Ķzm√©nyek√©pen k√©peztek n√°lunk ki k√∂zigazgat√°si „szakembereket”, rend√Ķr√∂ket, hogy k√©s√Ķbb a mostani tev√©kenys√©g√ľket m√°shol folytathass√°k. A cig√°ny „√°llam” a l√©trehozand√≥ √ļj √°llamform√°ban kiemelt szerepet j√°tszana, hiszen m√°r mindenki sz√≠vesen megszabadulna a cig√°nyokt√≥l a kor√°bban felsoroltak k√∂z√ľl, ez√©rt deport√°l√°suk √©rdek√©ben katonai er√Ķket is ig√©nybe lehetne venni. √ögy k√©pzelj√©tek ezt el, mint annak idej√©n Izrael l√©trehoz√°s√°t Palesztina ter√ľlet√©n, csak most „Izrael ter√ľlet√©n” –amely val√≥j√°ban Magyarorsz√°g – hozn√°nak l√©tre egy „Palesztin√°t”, amely l√©trej√∂tte t√∂meges bev√°ndorl√°sra k√©sztetn√© (mindenf√©le seg√©lyek, t√°mogat√°sok mellett) a cig√°nyokat √©s zsid√≥ k√©zben egy a „kir√°lys√°gon bel√ľli” szabad V√ĀM-ter√ľlet, idegenek sz√°m√°ra nemk√≠v√°natos maffiak√∂zpontk√©nt (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, b√°rmi) m√Ľk√∂dhetnek a saj√°t √∂nkorm√°nyzatis√°guknak nevezett keretek k√∂z√∂tt, de l√©nyeg√©ben a t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl.
- Ezt az √ļj „√°llamot” a sz√©kelyek √©s a magyarok k√∂z√© illeszten√©k, √≠gy is t√°vol√≠tva benn√ľnket. Schmitt Pali rom√°niai kijelent√©se, amelyben a sz√©kelyek figyelm√©t felh√≠vta arra, hogy „j√≥ rom√°n ad√≥fizet√Ķk, √°llampolg√°rok legyenek” l√©nyeg√©ben erre utalt”.
- Term√©szetesen a cig√°ny k√©rd√©s m√∂g√∂tt a zsid√≥k √°llnak, amelyek r√°szabad√≠tott√°k a cig√°nyokat azokra, akik m√°r mindent megadn√°nak az√©rt, hogy levegy√©k r√≥luk ezt a terhet. Ezt most k√∂zfelki√°lt√°sra meg is akarja ugyanaz a zsid√≥ tenni, de k√∂zben a saj√°t „√°llamis√°g√°nak” legaliz√°l√°s√°ra √©s fegyveres bevonul√°sra is okot akar teremteni.
- A l√©trehozott cig√°ny auton√≥m ter√ľletre be√∂z√∂nl√Ķ √©s oda er√Ķszakkal deport√°lt legal√°bb 4-5 milli√≥ cig√°ny el√©g nagy √Ľrt hagyna a m√°r kor√°bban √°ltaluk elfoglalt ter√ľleteken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de v√°ros egyes negyedei √ľr√ľln√©nek ki, ha ez bek√∂vetkezik, s hely√ľkre nyilv√°nval√≥an, a demogr√°fiai kr√≠zis √©s a munkaer√Ķ-hi√°ny indok√°val m√°r a sok birka √°ltal megtapsolt m√≥don √∂z√∂n√∂lhetne be az „√ļjmagyar” zsid√≥. A kor√°bban tervezett „cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ” is az√©rt volt sz√ľks√©ges, hogy az etnikai fesz√ľlts√©gben a „nevet√Ķ harmadik” √©s „megb√∂lcs√ľlt” asken√°zi „b√©k√©t teremtve” sz√©tv√°lassza azt, amit kor√°bban √©ppen ebb√Ķl a c√©lb√≥l teny√©sztett √©s kevert √∂ssze. A Fidesz-zsid√≥k v√°laszt√°si gy√Ķzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de val√≥j√°ban etnikaira utal.
- A cig√°nyok maguk is akarj√°k lassan ezt az auton√≥mi√°t, mert a kor√°bban a kor√°bban a b√Ľn√∂z√©sre r√°szoktatottak most mind elj√°r√°s al√° kellene, hogy ker√ľljenek, s ha a seg√©lyeket kicsit megszigor√≠tj√°k, akkor t√∂bb p√©nz rem√©ny√©ben b√°rhova elmenne a z√∂m, s nem v√©letlen az sem, hogy Strassburgba √©s most onnan is vissza, vagy √©ppen Kanad√°b√≥l is „haza” sz√°lling√≥znak ezek az „√ľld√∂z√∂ttek”.
- L√°tsz√≥lag mindenki j√≥l j√°r, hiszen a norm√°lisan √©lni akar√≥k megszabadulhatnak a cig√°nyb√Ľn√∂z√©st√Ķl, s a cig√°nyvajd√°k is maxim√°lis befoly√°st nyerhetnek a fajt√°juk felett, mik√∂zben a zsid√≥k piszkos √ľzleteit tov√°bb int√©zhetik √©s k√∂zben term√©szetesen egy m√°r m√©g nagyobb vesz√©lyforr√°sk√©nt folyamatos fenyeget√©st jelenten√©nek a „kir√°lys√°gon bel√ľl”, amit kezelni kell, s amire p√©nzt lehet k√∂lteni, humanit√°rius seg√≠ts√©gnek felt√ľntetett tev√©kenys√©get folytatni…, de ak√°rmikor katonailag fel is lehet sz√°molni √Ķket, mint ahogy ezt G√°z√°ban is demonstr√°lta a zsid√≥. Ezzel a „cig√°ny√°llammal” egy biol√≥giai √©s igen hat√©kony k√∂zigazgat√°si fegyvert kaphatn√°nak.
- A tervet jelenleg minden „√©pesz√Ľ” ember sz√≠vesen t√°mogatn√°, s ez a f√©lelmetes, mert a probl√©ma l√°tszatmegold√°sa m√©g nagyobb bajt id√©z el√Ķ √©s val√≥j√°ban a zsid√≥ hatalom√°tv√©telr√Ķl tereln√© el a figyelmet, ugyanis azt a szem√©lyt, aki ezt a k√©rd√©st az EU sz√°m√°ra megoldani k√©pes, minimum f√©listenk√©nt emeln√©k a pajzsra maguk a buta, r√∂vidl√°t√≥ nemzetinek mondott szem√©lyek √©s szervezetek is, mik√∂zben B√∂zsi n√©ninek senki nem lesz k√©pes elmondani, hogy a zsid√≥ az√©rt szabad√≠totta r√° ezt a m√©telyt, hogy azt√°n kiforgatva minden√©b√Ķl, √Ķ maga √°lljon a hely√©re, de m√°r nem szomsz√©djak√©nt, hanem a gazd√°jak√©nt, am√≠g ki nem hal √Ķsei f√∂ldj√©r√Ķl.
- Orb√°n ez√©rt is centraliz√°l, s az EU eln√∂ks√©gre val√≥ban a „nagy durran√°ssal” k√©sz√ľl, mert a cig√°nyk√©rd√©st t√°lalva, k√∂zben a K√∂zel-Kelet h√°bor√ļs helyzet√©re √©s a mindenk√©ppen kit√∂rni „v√°gyott” h√°bor√ļra gy√ļr. Szerintem kicsit megcs√ļsztak az id√Ķz√≠t√©ssel √©s m√°r nagy a kapkod√°s, de mint azt kor√°bban m√°r sokszor elmondtam, a „v√©gs√Ķ csap√°sban” Jeruzs√°lemnek is el kell veszni, s f√∂l√°ldoz√°sa ut√°n a szent magyar v√°ros a magyar kir√°lyi f√Ķv√°ros lehet, amely Budapest.
- A terv √∂rd√∂gi, de tegnap kerecsennel volt id√Ķnk az √ļton hazafel√© v√©giggondolni, s a kirak√≥st √≠gy √∂sszeilleszteni. Nem √°ll√≠tom, hogy minden teljesen a hely√©n van, s nem nincs benne m√©g t√∂bb csavar, de itt megeml√≠tek m√©g n√©h√°ny ide ill√Ķ k√∂vetkeztet√©st. A ROMA sz√≥ a nyelv√ľk√∂n EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalm√°t a zsid√≥kra haszn√°lja, nem pedig r√°nk, akiket G√ďJ-nak nevez. A ROMA, ROM√ĀNI√ĀHOZ k√∂thet√Ķ fogalom, teh√°t a „roma onnan sz√°rmazik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – sz√≥l a form√°lis √ľzenete. Mostans√°g sem a n√©p, sem a nemzet fogalm√°t nem emlegeti egyetlen zsid√≥-sz√≥nok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejez√©ssel √©lnek, ami egy√©rtelm√Ľen arra utal, hogy CSAK a zsid√≥k √©s a cig√°nyokr√≥l esik itt sz√≥.
- M√°sik r√©szr√Ķl, l√©tezhet olyan nemzetk√∂zi megold√°sa is a k√∂zel-keleti k√©rd√©snek, hogy a zsid√≥knak onnan kitelep√ľlni√ľk kell, amelynek kapcs√°n √©ppen a „saj√°t kir√°lys√°gukon bel√ľl” szabad k√∂lt√∂z√©s ok√°n j√∂nn√©nek a kiv√°lasztott Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlet√©re. Mindez term√©szetesen hatalmas diplom√°ciai munk√°t, nemzetk√∂zi egyeztet√©seket ig√©nyel, amelyre Orb√°nnak egy √©vet adott a Tel-Aviv –New York-London-P√°rizs –Br√ľsszel- Berlin zsid√≥-tengely.
- A magyar nemzet, de a rom√°n nacionalist√°k √©s a sz√©kelyek eg√©sz√©re n√©zve mindez ugyan√ļgy a v√©get jelenti, de a cig√°nynak is hosszabb t√°von, ugyanakkor az √Āzsiai Uni√≥ egyetlen pillanat alatt egy zsid√≥ nagyhatalommal ker√ľl szembe, amint a keszty√Ľb√°b Orb√°n, vagy a m√©g nyilv√°noss√°g el√© nem t√°rt „kiv√°lasztott” szem√©ly√©ben, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyes√≠tve a teljes √©rdekszf√©r√°juk, bevonva a teljes arzen√°ljukat √©s a hirtelen-magyarr√° tett idegenek √∂sszess√©g√©t. Minden, amit eddig tudtam arr√≥l, mire is t√∂rekszenek a zsid√≥k, most a HOGYAN-ban ker√ľltek nagyj√°b√≥l a hely√ľkre. Mindez term√©szetesen HAZA√ĀRUL√ĀS az √∂ssze k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©r√Ķl √©s √ļgy a val√≥di zsid√≥k, cig√°nyok, szlov√°kok, rom√°nok el√°rul√°sa, fel√°ldoz√°sa is. Nem kell elfogadni azt amit most le√≠rtam, de sajnos az esem√©nyek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy egyel√Ķre ezt a tervet akarj√°k v√©ghez vinni. Az √°llamforma-v√°lt√°s sem olyan nagy dolog, hiszen √©ppen most jelent meg a egy r√∂vid h√≠r, hogy Mianmar (Burma) √°llamforma-elnevez√©st (k√∂zt√°rsas√°g lett a sz√∂vets√©g mellett) √©s z√°szl√≥t is v√°ltott. Kor√°bban katonai diktat√ļra volt. Tal√°n nem v√©letlen, hogy Budapest z√°szl√≥ja is piros, s√°rga k√©k, ahogyan a rom√°n lobog√≥ sz√≠nelrendez√©se is az, , de ne feledj√ľk, hogy a magyar f√Ķv√°ros egyes√≠t√©se m√°r a cion√©k nagy terveinek megval√≥s√≠t√°sa kell√Ķs k√∂zep√©ben t√∂rt√©nt. Tarl√≥s √©ppen most besz√©lt r√≥la, hogy meg kellene ezt is v√°ltoztatni. √Čs m√©g ugyan mit? Azt pedig, hogy Rom√°ni√°ban, Erd√©lyben √©s Magyarorsz√°gon is a nemzetinek mondottak k√∂z√∂tt sokan vannak csal√°dilag is elk√∂telezve a szeku-mossadnak, ma m√°r nekem √≠gy teljesen kikerekedett k√©p, de a bizony√≠t√©kok begy√Ľjt√©se folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek l√°tszik”, s a most felv√°zolt k√©pletet is meg lehet v√°ltoztatni, ha ahhoz megfelel√Ķen ny√ļlunk.
• postaimre - 2010 10 25 ¦ 11:00:50 • 143 hozz√°sz√≥l√°s • 54222 megnyit√°s •
http://ch-serverh...c_start=90
Azok a fr√°nya „sz√©kely” feles√©gek…, nem kicsit felt√Ľn√Ķ, hogy sz√©pen √∂ssze lett f√©s√ľlve a „nemzeti” j√≥b-oldal, csak telis-tele √ľgyn√∂kkel, zsid√≥kkal, de t√©nyleg felesleges ragozni.
Azt nem √©rtem, hogy amikor mi√©rt nem „firtatja” a m√ļltat a MVSZ? Ki-kicsoda? Nem √©rdeke? Olyan, mint az MSZ, amikor Vukics „k√©rkedett” vele miket tud pl. K√≥s√°r√≥l √©s m√©gsem hozott semmit nyilv√°noss√°gra. Persze kider√ľlt, hogy a III. B√©la Kir√°ly Lovagrend tagja volt r√©g a fiv√©r√©vel √©s sok gyan√ļs alakkal, Kajtor b√≠r√≥val…, de hossz√ļ ez a t√∂rt√©net is.
Valahogy be kellene m√°r fejezni ezt a f√∂l√∂sleges √∂ssze√°ll√≠t√°st, √≠gy z√°rom egy remekm√Ľnek t√Ľn√Ķ sz√∂sszenettel. Szerintem √©rthet√Ķ, vil√°gos √©s nem besz√©l mell√©, pedig m√©gis!
Moln√°r F. √Ārpi-zsid√≥ - Bene G√°bor egy√ľttes
A magyar faj buk√°s√°nak okai Post√°n kereszt√ľl is les√ļjt√≥n tetten √©rtek -
MULTIM√ČDIA H√ćRH√ĀTT√ČR 10:44 (0 perce)
Nek√ľnk √°ltal√°ban v√©lem√©ny√ľnk, hogy aki pl. Ben√©t mocskolja, az saj√°t mag√°t min√Ķs√≠ti. Bene G√°borhoz k√©pest nem sokan vannak ebb√Ķl a k√∂teked√Ķ, √∂sszef√©rhetetlen, mocskos, b√°rmi √∂sszefog√°sra k√©ptelen kritik√°tlan √©s gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ n√©pb√ļl, akik a b√©ke szigetei. Bene az √Ķrj√∂ng√Ķ pszichopat√°kra is b√©k√©s √©s szol√≠d szavakkal reag√°l.

Az is min√Ķs√≠t√Ķ, hogy m√≠g a Posta-f√©le gy√Ľl√∂letfaj hol √Ķrj√∂ng vagy k√≠nj√°ban vihog (ahogy a KGB-t√Ķl tanulhat√≥), amikor nem tud mit kezdeni a rekordleleplez√©seink t9√∂kmegeivel, melyb√Ķl hi√°nyzik a fasizmus, ak√∂zben e gy√Ľl√∂letfaj minden n√°ci szemetet engedve ellen√ľnk k√∂veti el a h√°zkutat√°sokat fasizmus v√°dj√°val, √©s ugyanaz a fajta - b√°r hossz√ļ ideje teljesen egyed√ľl - azt √°ll√≠tja, hogy mivel nem gy√Ľl√∂lj√ľk a cig√°nyokat, ez√©rt zsid√≥k vagyunk.

A Post√°k mindig itt maradtak, az erk√∂lcs √©s az er√Ķ mindig t√°vozott. A Post√°k csin√°lt√°k a fasizmust, a zsid√≥k, a Kereszty√©nek √©s a cig√°nyok kiirt√°s√°t Hitler alatt, √Ķk √©ltetik ma is ezeket, s mik√∂zben hirdetik, hogy irtani √©s irtani, ak√∂zben mint valami sz√©gyent, tagadj√°k, hogy ugyan√Ķk elk√∂vett√©k ezt kor√°bban is, amikor csak tehett√©k. Most is a t√∂meggyilkoss√°gok√©rt √Ķrj√∂ngenek, m√©gis tagadj√°k, hogy ilyen fajt√°k voltak el√Ķtte is.

Nek√ľnk viszont nincsen tagadni √©s sz√©gyellni val√≥nk, hiszen k√©t l√°bon j√°runk.

Posta az a fajta, amelyik minden √≠z√©ben megtestes√≠ti azt, ami magyar. Besz√Ľk√ľlt, alacsony rend√Ľ indulatokb√≥l t√°pl√°lkoz√≥ gy√Ľl√∂let, faji indulatok, ISTEN- √©s Kereszty√©n-k√°roml√°s, a b√©ke √ľld√∂z√©se, az √∂sszefog√°s megvet√©se √©s gy√Ľl√∂lettel √ľld√∂z√©se, rasszizmus, fasizmus, a tud√°s √°tkoz√°sa √©s megvet√©se, az irigys√©g mindent elem√©szt√Ķ k√ļtja √©s keserve...

Posta a Jobbikot az√©rt gy√Ľl√∂lte meg, mert nem adott neki vezet√Ķ poz√≠ci√≥t a p√°rtban, mert Vona legsz√Ľkebb lak√°jait d√≠jazta, akiket jobb√°ra m√°r el√Ķtte mag√°val sodort. Ahogyan Bene mindig b√©k√©vel j√∂n, mi is ezt tett√ľk, felaj√°nlva Post√°nak, hogy minden cenz√ļra n√©lk√ľl besz√©lhet kamera el√Ķtt, amit akar, profi m√≥don elk√©sz√≠tj√ľk, vil√°gszerte sz√©tsz√≥rjuk, de ahogy k√∂rnyezet√©ben is mondt√°k: az irigys√©g, kedves bar√°taim, az irigys√©g eleve lehetetlenn√© teszi Posta r√©sz√©r√Ķl b√°rkivel, b√°rmi √∂sszefog√°st.

Egy z√°rt vil√°gb√≥l besz√©l Posta Imre, olyan st√≠lusban √©s olyannyira k√∂vetelve az elvakults√°got √©s a mindenki el√Ķtt azonnal megbuk√≥ √©s tarthatatlan, sz√°nd√©kosan is halmozott logikai katasztr√≥f√°kat, amik eleve lehetetlenn√© teszik abb√≥l a g√∂d√∂rb√Ķl val√≥ kikapaszkod√°st, amit saj√°t mag√°nak √°sott. Es√©ly sincsen abb√≥l kim√°szni, mert ahhoz egy teljes mor√°lis √©s erk√∂lcsi felmelked√©s kellene, levetve az irracion√°lis, az egy√©nt felem√©szt√Ķ d√ľh√∂t, haragot √©s gy√Ľl√∂letet, amihez pedig kellene t√∂bbek k√∂z√∂tt az az al√°zat, ami ha nincsen, √©s amire a saj√°t sorstrag√©di√°j√°ba f√ļlt egy√©n nem k√©pes, akkor mivel szemben√©zni sem volt k√©pes - ahogy a magyarok - √∂nsorsront√≥, egyik vil√°gt√∂rt√©nelmi buk√°sukat a m√°sik ut√°n v√©gel√°thatatlanul ont√≥ - b√Ľneikkel, akkor nincsen √ļt, csak lefel√©, lefel√© √©s lefel√©.

Ez√©rt nem lehet egy katasztr√≥f√°ba mer√ľlt egy√©nen seg√≠teni √©ppen √ļgy, ahogy egy √°llatk√©nt cs√∂rtet√Ķ, √Ķrj√∂ng√Ķ nemzetnek sincsen seg√≠ts√©g.

Posta magyar. Onnan is l√°tszik ez, hogy minden kurucos gy√Ľl√∂let√©vel azt pr√≥b√°lja s√ļjkolni, hogy minden eredm√©ny√ľnk √©s leend√Ķ Superior gy√Ķzelm√ľnk att√≥l van, hogy zsid√≥k vagyunk. K√©pzelj√ľk csak, mekkora gyal√°zat lesz a magyar n√©p sz√°m√°ra, ha az ker√ľl a vil√°g el√©, hogy mivel ezek itt nem magyarok, hanem zsid√≥k voltak, ez√©rt lettek minden a legf√Ķbb √©s sz√°mos nem legf√Ķbb t√©ren abszol√ļt els√Ķk. √Čs akkor azt mondja a vil√°g: √≠me viszont a magyars√°g, amelyik gy√Ľl√∂lte azt, ami kivette volna √Ķket a magyarok √°sta g√∂d√∂rb√Ķl √©s s√≠rb√≥l, de l√°ss√°tok, milyen hitv√°ny ez a magyar faj, hogy a szerbekkel abszol√ļt szinon√≠m esztelen gy√Ľl√∂letben √©s fasiszta t√©bolyban veszett el.

A tud√°snak - ahogy mindig a magyarok t√∂rt√©nelme sor√°n - nyugation √©s a tengeren t√ļlon a helye.


* * *
H√ćRH√ĀTT√ČR MULTIM√ČDIA
Magyarorsz√°g leg√ľld√∂z√∂ttebb m√©diuma! Magyarorsz√°g leg√ľld√∂z√∂ttebb √ļjs√°g√≠r√≥ival! Minden magyar id√Ķk els√Ķ √©s a vil√°g legm√©lyebb HAARP-, Echelon- √©s Illuminati-Filmjeit gy√°rt√≥, szinte kiz√°r√≥lag Kereszty√©nekb√Ķl (teh√°t kereszt√©nyekb√Ķl) √°ll√≥ Multim√©dia! Orb√°n Viktor magyar minisztereln√∂k √©s fasiszta b√Ľn√∂z√Ķ sz√∂vets√©gesei a M√©di√°t √©s annak √∂sszes emberjogv√©d√Ķ Munkat√°rsa teljes √©letm√Ľv√©t BETILTOTT√ĀK, minden √©letv√©delmi √©s Emberis√©gv√©d√Ķ, valamint b√Ľntetteiket bizony√≠t√≥ Dokumentumot, Feljelent√©st, Cikket, Filmet, zeneszerz√Ķnk √∂sszes sz√°mukra hozz√°f√©rhet√Ķ zenem√Ľveit ELKOBOZT√ĀK! Orb√°n √©s band√°ja √Ķrj√∂ng√©s√©t a magyar √©s k√ľlf√∂ldi, valamint a Hatalmi Forr√°s Orb√°n √©s t√°rsai elmebetegs√©g√©vel magyar√°zza. A H√ćRH√ĀTT√ČR a vil√°got ir√°ny√≠t√≥ pszichoakt√≠v Echelon-rendszerek magyarul els√Ķ leleplez√Ķje; politikai √ľld√∂z√∂tt t√©nyfelt√°r√≥, Kereszty√©n (kereszt√©ny) emberjogv√©d√Ķ m√©dia, mindenki ismerete √©s tan√ļs√°ga szerint a F√∂ld bolyg√≥ legf√Ķbb terrorizmust leleplez√Ķ √©s a vil√°g Legf√Ķbb Echelon-Technol√≥giai T√©nyfelt√°r√≥ja!
http://hirhatter.org
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

bubó doki
10:50 (0 perce)

V√°laszom:

H√Ľha, ez nagyon szilajra sikeredett! Megnevettettetek gyerekek, jobban m√°r nem is lehetne fokozni azt, amik vagytok. √Čn h√°l√°s vagyok az√©rt, hogy bizony√≠totok azoknak, akik √©vek √≥ta magyark√©nt nem veszik √©szre kik vagytok. Bene zsid√≥? Nocsak! Micsoda nem meglepet√©s. K√©rhetn√©m a t√∂bbi nevet is?
• postaimre - 2012 03 05 ¦ 15:09:39 • 24 hozz√°sz√≥l√°s • 4781 megnyit√°s •
http://ch-serverh...dmore=5434


Kövér kommunista kutyát és demokratikus szalonnát emleget, én meg csak szerényen hallgatok!
Mikl√≥s, mindezeket az igen csak t√∂red√©kes val√≥s, vagy val√≥tlan tartalm√ļ „inform√°ci√≥kat” csak az√©rt szedtem √≠gy csokorba, hogy te is l√°sd, itt nem csak egy „r√°galomhadj√°ratr√≥l” van √©s lehet sz√≥, de m√©g csak nem is szem√©lyes ellenszenvr√Ķl. A v√°laszokat √©n ugyan√ļgy keresem, mint b√°rki m√°s, aki √©rteni szeretn√©, hogy mi is zajlik √©s mi√©rt?
Sok mindent tudunk m√°r! Orb√°n√©k √ľgyn√∂k√∂k a sz√≥ mindenf√©le jelent√©s√©ben, de ez nem nagyon zavarja a hivatalos „erd√©lyked√Ķs, magyarkod√≥s” virtuskod√°s terelget√Ķit. A titkosszolg√°latok √ļgy terelik a zembereket ide, vagy oda, mint a csord√°t, mert tudatlanok √©s hasra esnek egy √ļjabb kett√Ķs kereszt √°ll√≠t√°st√≥l, vagy t√°tott sz√°jjal merednek egy kir√°lyi korona m√°solat√°ra. Fogalmuk sincs semmir√Ķl √©s nem is igaz√°n hagyja nekik a k√∂zeg, hogy legyen.

Nos, ha kiel√©g√≠t, te mint a MVSZ eln√∂ke (nem tudom, hogy van-e legitim√°ci√≥s gond, vagy m√°r lez√°rult a k√©rd√©s) teljes jogk√∂r√∂dn√©l fogva le√≠rhatod, hogy szerinted Posta Imre √ľgyn√∂k. Ezt tette az j√≥bik izraelita vezet√©se is √©s nagyj√°b√≥l minden „nemzeti” a gondolkod√°s helyett megel√©gszik a v√©lem√©nnyel. Engem nem zavar, b√°r a b√∂jtje a gondolkod√°s hi√°ny√°nak meglesz √≠gy is, √ļgy is.

Sajn√°lom, hogy megfenyegettek √©s √©ppen most. B√°r √©n nem hiszek a v√©letlenekben, de ebben az esetben kiv√©telt teszek. V√°ltoz√°s szele van, f√©lre kellene √°llni? Indok kell? Szerintem hallgatni kellene erre a „Kov√°csra”. Tucatn√©v, tal√°n a leggyakoribb a csal√°dnevek k√∂z√ľl min√°lunk. S√≥gorom √©s keresztfiam is √≠gy h√≠vj√°k. R√°k√©rdezzek, nem-e?
2014. m√°rcius 19., szerda
Halálosan megfenyegették a Magyarok Világszövetsége elnökét
Halálos fenyegetés Patrubány Miklósnak
A Magyarok Világszövetsége az alábbi közleménnyel fordul a nyilvánossághoz:


Egy mag√°t Kov√°cs Istv√°n n√©vre ki√°ll√≠tott magyar szem√©lyi igazolv√°nnyal igazol√≥ f√©rfi bement a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek sz√©kh√°z√°ba √©s kihallgat√°st k√©rt az MVSZ eln√∂k√©t√Ķl, Patrub√°ny Mikl√≥st√≥l mondv√°n, hogy egy igen fontos int√©zm√©nyt k√©pvisel.

Az MVSZ elnöke egy elnökségi tag társaságában hallgatta meg az idegent, aki pár mondat után rátért mondanivalójának lényegére:
Felsz√≥l√≠totta Patrub√°ny Mikl√≥st, hogy mondjon le a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge eln√∂ki tiszts√©g√©r√Ķl.
Amennyiben erre nem hajlandó Рakkor meg fog halni. Majd szó szerint megismételte felszólítását és fenyegetését.

Az MVSZ elnöke ajtót mutatott neki.

Kov√°cs Istv√°n t√°vozott, de m√©g aznap levelet k√ľld√∂tt, amelyben fenyeget√Ķen megism√©telte lemondat√≥ felsz√≥l√≠t√°s√°t. Ellenkez√Ķ esetre k√©t lehet√Ķs√©get „aj√°nlott” fel. Id√©zet a lev√©lb√Ķl:

„Az els√Ķ, a gyors √©s viszonylag kev√©s szenved√©ssel j√°r√≥ k√∂z√ļti baleset, amely n√©h√°ny napig lefoglalja majd a sajt√≥t, ismered a sztorit, az aut√≥ m√Ľszaki okok miatt kisodr√≥dott az √ļtr√≥l, t√∂bbsz√∂r √°tp√∂rd√ľlt... de a kedvencem, az a menet k√∂zben elaludt a sof√Ķr, majd √°tt√©rt a szembej√∂v√Ķ s√°von, szab√°lyosan k√∂zleked√Ķ...”

„A m√°sodikon bel√ľli m√°sodik lehet√Ķs√©gedet nem sz√≠vesen r√©szletezn√©m, vannak gy√≥gy√≠thatatlan, nagy szenved√©sekkel j√°r√≥ betegs√©geink... ezekkel tal√°n a Kar√°csony Szent √únnep√©t is meg lehet √©rni, de minek...”

„√ďra indul !”

Levele végén az alábbi linket közölte, amelyen akkor még saját fényképe is megjelent.
http://www.youtub...AdxFHS8_Vg

Kov√°cs Istv√°n 180-185 cm magas, feh√©r b√Ķr√Ľ, barna haj√ļ, szem√ľveget visel.
E-mail címe:

Miut√°n a rend√Ķrs√©g ennyi adat birtok√°ban sem tal√°lja Kov√°cs Istv√°nt, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge ezennel a nyilv√°noss√°ghoz fordul.

MVSZ Sajtószolgálat
8264/140318
Megvannak a fenyeget√Ķ f√©nyk√©pei
Tegnap este Sajt√≥szolg√°latunk k√∂zlem√©nyt adott ki Hal√°los fenyeget√©s Patrub√°ny Mikl√≥snak c√≠mmel. Ezt k√∂vet√Ķen, √∂t perc leforg√°sa alatt ketten is jelentkeztek, akik a vil√°gh√°l√≥n a k√∂zlem√©ny√ľnkben megadott youtube-c√≠m √©s e-mail c√≠m alapj√°n megtal√°lt√°k az MVSZ eln√∂k√©t hal√°losan fenyeget√Ķ Kov√°cs Istv√°n f√©nyk√©peit.

B√≠zzunk benne, hogy a f√©nyk√©pek birtok√°ban a rend√Ķrs√©g r√∂vid √ļton k√©zre ker√≠ti a fenyeget√Ķt.

Ma reggelig √ļjabb olvas√≥ink sora k√ľldte el Kov√°cs Istv√°n f√©nyk√©peit.
Az MVSZ elnöke köszönetet mond a világháló magyar közösségének a segítségért.

MVSZ Sajtószolgálat
8265/140319
Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!
„Az MVSZ legf√Ķbb c√©lja a magyar nemzet vil√°gm√©ret√Ľ egys√©g√©nek megjelen√≠t√©se, ezen bel√ľl a magyar √∂nazonoss√°g meg√Ķrz√©se √©s a nemzet √©p√ľl√©se. Ennek megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben szervezi m√Ľk√∂d√©s√©t.” (Alapszab√°ly)
A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge egy p√°rtok √©s korm√°nyok f√∂l√∂tti nemzeti szervezet. A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©t 1938-ban a Magyarok Vil√°gkongresszusa h√≠vta √©letre saj√°t, √°lland√≥an m√Ľk√∂d√Ķ, √ľgyviv√Ķ test√ľletek√©nt. A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge minden magyarnak sz√ľlet√Ķ embert hozz√° tartoz√≥nak tekint.
A 2004. december 5-i n√©pszavaz√°s a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge t√∂bb, mint h√©t √©vtizedes t√∂rt√©net√©nek legjelent√Ķsebb nemzetstrat√©giai cselekedete.
A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke √©s minden tiszts√©gvisel√Ķje fizet√©s √©s tiszteletd√≠j n√©lk√ľl v√©gzi nemzetszolg√°lat√°t.
http://fejerszove...yarok.html

Mikl√≥s, mindezeket egybev√©ve v√©g√ľl k√∂vetkeztet√©st kell levonjak. V√©lem√©nyem nem m√°sok „bizony√≠t√©kaira” alapozom, mert az saj√°t logik√°m k√∂vetkeztet√©se. Ha t√©ged, vagy b√°rkit zavar, azt sajn√°lni ugyan tudom, de nem teszem. Nem szem√©lyes √ľgy, ahogy a magyars√°g k√©pviselete sem lehet mag√°n√ľgy. Az √°trendez√Ķd√©st csak a vak nem l√°tja, de sokan vakok, rengetegen. Nem is volna azzal se baj, hogy a „magyar n√©v megint sz√©p lesz, m√©lt√≥ r√©gi nagy h√≠r√©hez”, ha k√∂zben a magyar b√Ķrbe ne b√ļjt volna bele, kit√ļrva onnan a gazd√°j√°t a zsid√≥-cig√°ny, amely magyarnak nevezi mag√°t, ahogy √©rdeke tartja. Szabadk√Ķm√Ľves izraelita, angloszaxon poj√°c√°skod√°s ez, j√≥l megszervezve √©s remek√ľl kivitelezve. Az√©rt p√°ran m√°r √°tl√°tunk a szit√°n √©s rem√©lem te se veszed zokon, ha arra k√©rlek, l√°ss! RMDSZ-es √©s „sz√©kely” zsid√≥k, D’rabik , cionista „anticionist√°k” tekerik a lantot √©s ha hiszed, ha nem, engem is mag√°nemberk√©nt id√°ig, csak j√≥bikosok √©s te jelentett√©l fel. Nem √°m MSZP-s-Fidesze-s √©s egy√©b hullad√©k nememberek, hanem a „nemzeti √≥dal”. M√©g szerencse, hogy Makovecz nem √©p√≠thetett cig√°nyfalut, b√°r B√∂jte Csaba ser√©nyen „menti” √Ķket, √©s az elzsid√≥s√≠tott „magyar nemzet oldal” meg suttyomban orsz√°got is ker√≠t nekik…mik√∂zben senki nem tud semmir√Ķl, igaz? Nem vesz √©szre semmit √©s mikor sz√≥lnak, hogy „H√©, nem k√©ne!”, akkor meg √ļgy tesz, mint aki √°rtatlan. A teljes cionista „magyar” korm√°nyzat (Orb√°n- Gyurcs√°ny…) benne van ebben √©s bizony minden sz√°l egyazon ir√°nyba mutat.) M√°r csak az angolsz√°sz –zsid√≥ kir√°lyi h√°z kell a Habsburgok mell√© Erd√©lybe √©s k√©sz is a nagy √∂r√∂m a „magyaroknak”. Kelemen meg csak Hunorog hozz√°, mint a rabbi a men√≥r√°ra. Ez van! Vil√°gunk egy nagy szemf√©nyveszt√©s, de persze mindenki √°rtatlan √©s szemf√©nyveszt√Ķk m√©g csak v√©letlen sem fordulnak el√Ķ, csak v√©letlenek.
Nemr√©gen Tivadart megh√≠vt√°tok el√Ķad√°st tartani, majd „megal√°zt√°tok”. Varga mellett ott volt√°l te is. Persze nem v√°rtam m√°st, Tivadar nektek nem ellenf√©l, de nem sz√≥ltam neki, hogy ne menjen, √ļgy sem hitt volna nekem, hogy „tervetek van vele”. Varga, Bog√°r…√©s a t√∂bbiek meg „k√©tes” alak, illetve √°ltalunk elk√∂nyvelten „√ľgyn√∂k-kateg√≥ri√°s”. F√≥ris Eszter sem volt fukar a fel√Ķled sz√≥l√≥ „bel√ľgyis” inform√°ci√≥kkal…, de t√©nyleg hagyjuk. Rem√©lem hamarosan tiszta vizet √∂nthet√ľnk a bilibe!
Az ut√≥kornak meg√Ķrzi az eml√©kezet a „hib√°kat”, t√©ved√©seket √©s √°rul√°sokat is, hogy tanulhasson bel√Ķle, ha arra hajland√≥, hajlamos, vagy √©ppen k√©nytelen. Utunkat nem mi egyengetj√ľk, de mi j√°runk rajta. N√©ha keresztezik egym√°st.
√Ėsszefoglalva teh√°t, megismerve Kenessey Csaba, Horkovich-Kov√°cs J√°nos √©s m√©g sokak nem csak szem√©lyedre, de vezet√Ķi mivoltodra vonatkoz√≥ v√©lem√©ny√©t, saj√°t megl√°t√°saimmal, tapasztalataimmal , a nemzeti oldal titkosszolg√°latilag megszerkesztett Szegedi Csan√°dokkal √°tsz√Ķtt, Dr√°bikokkal, Morvaikkal megvezetett, Reiner P√©terekkel, Bog√°r L√°szl√≥kkal, Varga Istv√°nokkal terelgetett cig√°ny-zsid√≥ „magyar√≠t√°s”, gyarmatos√≠t√°st v√©gs√Ķ soron elfogadtat√≥ mozgol√≥d√°st, a nemzeti „oldal” v√°lt√≥nev√Ľ „vezet√Ķinek” Orb√°n (Ors√≥s), Vona(Zazrivecz), Torockai (T√≥th), Patrub√°ny …√©s azok „sz√©kelys√©ghez” val√≥ „bek√∂t√∂tts√©g√©t” √©s feles√©geken kereszt√ľli ilyen-olyan „√©rdekes” kapcsol√≥d√°si pontokat…
No meg a M√≥ricz-√∂r√∂gs√©g kapcs√°n n√°lad j√°rt sportol√≥-diplomata m√©g aznap √©jjeli hal√°l√°nak, √©s √Ārva Vince atya ugyanilyen furcsa k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zti elt√°voz√°s√°nak k√∂r√ľlm√©nyeit (azt√°n ir√°ny Vatik√°n…), a mostani Horhy-m√©ltat√°st (aki az√©rt minden tisztelet mellett is, a legismertebb zsid√≥ment√Ķk√©nt van sz√°montartva)…azt kell mondjam, hogy mint embert, m√©lt√≥s√°godban s√©rteni nem tisztem, nem posztom √©s nem is mint embert √©r a kritika, hanem, mint a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek vezet√Ķj√©t, aki k√∂r√ľl sok √©rdekes figura √©s m√©g t√∂bb igen nehezen f√©lre√©rtelmezhet√Ķ esem√©ny zajlik, √©s mint magyar gondolkod√≥ ezek mellett az eg√©sz nemzetem sors√°ra kihat√≥ esem√©nyek logikus magyar√°zatot keresve nem mehetek el, ha tetszik neked, ha nem. Nem tudom ki szervezte az ujg√ļros provok√°ci√≥t legut√≥bb, de tiszt√°n lej√∂tt, hogy az.
Mikl√≥s, nem leszek az √©letrajz √≠r√≥d, de annyit mondhatok - amit a t√°rgyal√°s el√Ķtt is √©s k√∂zben te erre r√° is er√Ķs√≠tett√©l – hogy a dolgok logik√°ja szerint nem lehetsz m√°s, mint ami. Ha valaki √ļgy n√©z ki, √ļgy j√°r √©s √ļgy besz√©l, mint a kacsa, az mifel√©nk kacs√°nak nevezik.
A Wiki ezt √≠rja: „√öjj√°sz√ľlet√©se Cso√≥ri S√°ndor eln√∂ks√©g√©hez (1991–2000) k√∂thet√Ķ. 1992-ben az MVSZ szervez√©s√©ben ker√ľlt sor a Magyarok III. Vil√°gtal√°lkoz√≥j√°ra, ahol Cso√≥ri S√°ndor javaslatot tett a Duna Telev√≠zi√≥ l√©trehoz√°s√°ra. A Duna TV 1992. december 24-√©n megkezdte sug√°rz√°s√°t.
2000-ben megv√°lasztott eln√∂ke Patrub√°ny Mikl√≥s, aki alatt a szervezet 2004 nyar√°n n√©pszavaz√°st kezdem√©nyezett a hat√°ron t√ļli magyarok sz√°m√°ra kedvezm√©nyesen megadand√≥ magyar √°llampolg√°rs√°g √©rdek√©ben. A n√©pszavaz√°s 2004. december 5-√©n az alacsony r√©szv√©tel miatt eredm√©nytelen volt.”
Izraelita magyarkod√≥ √°rm√°nykod√≥ duma tv? Zsid√≥-cig√°ny √∂sszemos√°si k√≠s√©rlet magyaros k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott kaft√°n.
Neh√©z lenne elk√©pzelni, hogy egy Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge kaliber√Ľ sz√©p √©s nemes kezdem√©nyez√©st val√≥ban ne √ľgyn√∂km√ļlttal megk√≠n√°lt Cso√≥rik (aki t√°n √©ppen cig√°ny is) √©s „sz√©kelyek”, vagy „√∂rm√©nyek”, vagy mit tudom √©n kik, hanem egy olyan valaki vezethessen, akinek a csal√°dneve legal√°bb a nagyapj√°ig magyar tudott maradni legal√°bb a gyan√ļ elker√ľl√©se v√©gett is √©s nem D’rabikkal veteti k√∂rbe mag√°t? Olyan nagy √≥haj ez manaps√°g, mikor a Jobbikr√≥l tudjuk, hogy mesters√©ges cionista sz√∂vev√©ny, az RMDSZ √©s a t√∂bbi ugyanilyen kre√°lm√°ny is a gondolkod√≥k el√Ķtt r√©g megbukott. MVSZ vagyongazd√°lkod√°sa biztosan rendben megy.
Mikl√≥s √©n szem√©ly szerint t√©ged szem√©ly szerint b√°rmikor megk√∂vetlek, DE nem vagy szem√©ly szerint, mert ha szem√©lyed lenne a k√©rd√©s, nem a magyars√°g sorsk√©rd√©se, amely f√∂l√∂tt b√°tors√°god van d√∂nt√©si helyzetben igen s√ļlyos, politikailag is determin√°l√≥ d√∂nt√©seket kieszk√∂z√∂ltetni (b√°r megjegyzem, hogy szerintem a m√∂g√∂tted l√©v√Ķk sugallat√°ra cselekedhetsz √≠gy).
Be kell l√°sd, hogy az agg√°lyok, melyeket megfogalmaztam a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl b√°rmely gondolkod√≥ emberben ugyanazon k√©rd√©seket vonzan√° be! Sz√°momra tov√°bbra se k√©rd√©s, hogy √ľgyn√∂k vagy-e, hanem az, mit is jelent az „√ľgyn√∂k” kifejez√©s ebben az olvasatban. A k√ľlhonban √∂r√∂k√∂s√∂k n√©lk√ľl elhunytak vagyon√°nak „gondoz√°s√°t√≥l” kezdve sok minden belef√©rhet egy magyars√°gr√≥l val√≥ gondoskod√°s √∂nk√©ntes felv√°llal√°s√°ba. Sajnos ami a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge h√°za t√°j√°n zajlik, illetve amit √©n tudok √©s tudni v√©lek arr√≥l a tev√©kenys√©gr√Ķl, messze m√°s ir√°nyba mutat, mint aminek nemzet√ľnk √°ltalam felfogott √©rdeke megk√≠v√°nna, s√Ķt azzal homlokegyenest halad √©s cionista √©rdekk√∂r√∂k munk√°lkod√°s√°t sejteti.
Ez az emberi, szakmai és tapasztalati meglátásom, véleményem. Emellett kérem, fogadd bocsánatkérésem!
A b√≠r√≥s√°g annyira nem √©rdekel, hogy el se tudod k√©pzelni. Cionista jogi cs√Ľrcsavar√°s, de mostan√°ban n√©mi pozit√≠vnak t√Ľn√Ķ felhanggal. √ögy t√Ľnik, hogy kezdik bel√°tni, hogy n√©lk√ľl√ľk kell z√∂ld √°gra verg√Ķdn√ľnk √©s neked magadnak kell meggy√Ķzn√∂d a „h√≠veid”, hogy az vagy, akit √Ķk l√°tni szeretn√©nek benned √©s ez r√°m ugyan√ļgy vonatkozik.
K√©rlek fogadd el ezt az igen r√∂vidre siker√ľlt √∂sszefoglal√≥t, amit √°ltalam megismert munk√°ss√°god ecsetel√©s√©re √°ldoztam, megtisztelve t√©ged ezzel. Ha megteszed √©s te is csak ennyit sz√°nsz arra, hogy megismerd, mit is tettem √©s cselekszek √©n, m√°r meg√©rte, ha nem lesz haszontalan id√Ķ. Javaslom, hogy „bar√°taidt√≥l” szabadulj meg els√Ķ l√©p√©snek, mert mad√°r toll√°r√≥l, ember bar√°tj√°r√≥l ismerszik meg. Nagyon kev√©s bar√°tom van √©s nem is sz√°m√≠tok t√∂bbre. nem olyan kort √©l√ľnk.
Ezzel √©n letudtam, amit v√°llaltam. Aki „objekt√≠vebben” akar l√°tni a k√©rd√©sben, az maga j√°rjon ut√°na! Nem miattad, nem is miattam, hanem √∂nmag√°√©rt! A nemzet, ha egyszer r√°√©bred v√©gre √©s elkezdi lapozgatni az oldalakat, olvasni a sorok k√∂z√∂tt, meg kell, hogy √©rtse, hogy se a te tev√©kenys√©ged, se m√°s√© nem volt hi√°baval√≥.
A legnagyobb emberi erény a megbocsájtás!

√Āld√°s!
Szigetszentmiklós, 2014-03-26

Posta Imre

Ui.: Csak a rend kedv√©√©rt k√∂zl√∂m, hogy 2014. m√°rcius 03-√°n az al√°bbi „feljelent√©st” tettem. Persze az √©n „feljelent√©seim” nem r√°galmaz√°sos, mag√°nv√°das…√©s egyebek, de nem is azt v√°rom a cionista hivatalokt√≥l, hogy majd helyettem megoldanak b√°rmit is, amit a titkosszolg√°latok, szabadk√Ķm√Ľvesek √∂sszeraktak, csak tudatom vel√ľk nyilv√°nosan, hogy √©szleltem n√©mi „zavart az er√Ķt√©rben”. A „j√°t√©k” r√©sze. Sok ilyen van m√°r. Tal√°n tanuls√°√°gos lehet a sz√°modra, milyen sz√°laK√≥hn is futnak az esem√©nyek.

Csak példának itt van egy: Vádolom a zsidó-cigány bandát
http://magyarnemz...dmore=1397

Feljelentés hazaárulás vádjával ismeretlen tetvesek ellen

bubó Doki
m√°rc. 6.


címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.; info; Press; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; IGOR


Az (el)-ismert "nemzeti oldal", Magyarok Sz√∂vets√©ge, Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge, Jobbik, HVIM...az al√°bbi √∂sszef√ľgg√©sek szerint is √ľgyn√∂kvez√©relt, ugyanazzal a "c√©llal" l√©trehozott √©s ir√°ny√≠tott szervezet. C√©ljuk a "Habsburg" (zsid√≥) restaur√°ci√≥ a zsid√≥knak-cig√°nyoknak legitimnek l√°tsz√≥ √°llamot l√©trehozni √©s ezt a k√©t (val√≥j√°ban egy) fajt szellemi-fizikai puccsal a nemzet√°llamok, a nemzetet val√≥ban alkot√≥k rov√°s√°ra n√©pk√©nt, nemzetk√©nt csellel elfogadtatni az √°tvert √©s kiirtand√≥ befogad√≥ gazdatest rov√°s√°ra! A jelenlegi parlamenti p√°rtok mindegyike nyakig benne van ebben √©s l√©nyeg√©ben √∂sszj√°t√©k zajlik az "egyh√°z" h√°tt√©rir√°ny√≠t√°s√°val.
Patrub√°ny, Vona-Zazrivec, Bene G√°bor, Torockai-T√≥th √©s m√©g sokan m√°sok tev√©kenys√©ge ebben a k√∂rben mindenk√©ppen vizsg√°latra szorulnak, sokakkal m√°sokkal egyetemben, akik seg√≠tik √Ķket ebben a nemzetrombol√≥ √©s haza√°rul√°snak min√Ķs√ľl√Ķ tev√©kenys√©g√ľkben.

Posta Imre

Csak néhány bizonyíték a fentebbiekhez.
A cig√°nyk√©rd√©s, cig√°ny√°llam, zsid√≥-tervek- √ļjrat√∂ltve
N√©ha el kell t√°volodnunk t√Ķl√ľk ahhoz, hogy eg√©szen k√∂zelr√Ķl szeml√©lhess√ľk az esem√©nyeket. Megt√∂rt√©nt √©s most √ļj benyom√°sokkal, n√©h√°ny elemmel gazdag√≠tva l√°tom a teljes kirak√≥st, amelyet ellens√©geink √ļgy pr√≥b√°lnak √∂sszeilleszteni, hogy mi azt √©szre sem se vehess√ľk. T√∂bb elem√©t ennek a strat√©gi√°nak m√°r siker√ľlt tetten √©rni, de most eg√©sz√ľlt ki olyan l√©nyeges, a teles eg√©sz befogad√°shoz sz√ľks√©ges elemekkel a k√©plet, amelyet m√°r le merek √≠rni a minden gondolkod√≥ ember sz√°m√°ra, r√°b√≠zva d√∂nt√©st, hogy k√©pes lesz-e mindezt ember m√≥dj√°ra feldolgozni. Pontokba szedem a strat√©giai l√©p√©seket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orb√°n feladata nem a rendszerv√°lt√°s, hanem „egy √ļj vil√°grend” bevezet√©se. Ezt √Ķ maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i besz√©d√©ben minderre egy kerek esztend√Ķ id√Ķkorl√°tot „enged√©lyezett”, nyitva hagyva a k√©rd√©st, „mi van akkor, ha nem siker√ľl addig mindezt megval√≥s√≠tani?” Az√©rt √©n ezt most megk√©rdezem, de a v√°laszt a v√©g√©re tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetk√∂zi er√Ķ, ami ezen v√°ltoztathatna, jelezve ezzel a ny√≠lt had√ľzenetet az oroszok beavatkoz√°si t√∂rekv√©seire a „zsid√≥ vil√°gcs√°sz√°rs√°g” fel√© vezet√Ķ √ļton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orb√°n kijelenti, hogy „van terve” a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°ra, amelyet m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott, de az EU ezt is √ľdv√∂zli.
- A cig√°ny-k√©rd√©s felvet√©se √©s k√∂ztudatos√≠t√°sa a Jobbik √©s G√°rda feladata volt, amit most a Jobbik felvet√©se alapj√°n „szegreg√°ci√≥val”, gett√≥s√≠t√°ssal kellene valahogy megoldani.
- A cig√°ny-szapor√≠t√°s√°t, a falvak etnikai terrorj√°t √©s a v√°rosok sz√©tz√ľlleszt√©s√©t a zsid√≥ korm√°nyok propag√°lt√°k √©s t√°mogatt√°k, a rendv√©delmi er√Ķket is felhaszn√°lva ehhez, hangulatot keltve, cig√°nyfajv√©dve √©s az √°llamalap√≠t√≥ nemzet rov√°s√°ra, hogy a t√°rsadalmi igazs√°gtalans√°g √©s a faji diszkrimin√°ci√≥ lebegtetett k√©rd√©se hol √ļgy vet√Ķdhessen fel, hogy a cig√°nyok b√Ľn√∂z√Ķk √©s vel√ľk le kell sz√°molni, hol pedig √ļgy, hogy a „t√∂bbs√©gi t√°rsadalomnak” kell t√Ľrni √©s toler√°nsan befogadni az integr√°l√≥dni nem akar√≥ hord√°kat. Ez egy mesters√©gesen haszn√°lt k√©t√©l√Ľ kard, amely a val√≥di c√©lr√≥l volt hivatott csapkod√°s√°val √∂sszezavarni az √©rteni v√°gy√≥kat.
- A Jobbikot √©s a G√°rd√°t ugyanaz a zsid√≥ k√©z hozta l√©tre √©s ir√°ny√≠totta, haszn√°lta fel mindv√©gig erre a c√©lra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…√©s a g√ļnyhat√°rainkon t√ļli p√°tokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek indul√≥ szervezetek z√∂m√©nek ir√°ny√≠t√°s√°t is id√Ķvel √°tvette. √ćgy a Jobbik-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) a Fidesz-zsid√≥k (nem a tudatlan j√≥sz√°nd√©k√ļ szavaz√≥-birk√°k) sz√≥cs√∂vek√©nt m√Ľk√∂dik most is, el√Ķk√©sz√≠tve a terepet a Nagy Terv megval√≥s√≠t√°s√°hoz. De mi is a terv?
- K√∂ztudott, hogy az orsz√°g, a r√©gi√≥ (Rom√°nia is!) zsid√≥k √°ltali megsz√°ll√°s√°r√≥l besz√©l√ľnk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a k√©rd√©ses.
- A TERV-ben Erd√©lynek √©s Rom√°ni√°nak kulcsszerepet sz√°ntak a cionista zsid√≥k, ahogyan a cig√°nyoknak is, mint „el√Ķretolt hely√Ķrs√©gnek”.
- A cig√°nyoknak mind a saj√°t √∂nkorm√°nyzatot, mind pedig az √∂nrendelkez√©sr√Ķl felvetett gondolatait a zsid√≥ „magyar” korm√°nyzat biztos√≠totta, mint ahogy a l√©tsz√°muk – √©s ez√°ltal a gener√°lt probl√©m√°k mennyis√©g√©nek – a felduzzaszt√°s√°t is. Ma minden m√°sodik sz√ľlet√Ķ gyermek az orsz√°gban cig√°ny, de Rom√°nia √©s Erd√©ly is ett√Ķl az etnikai biol√≥giai fegyvert√Ķl szenved, ahogyan Felvid√©k is. Ezek mind kulcsr√©gi√≥k, mert most becsatlakozott S√°rk√∂zy is aki „magyar”, de nem is r√©gen BERlusconi is elkezdte a cig√°nyok visszatoloncol√°s√°t.
- Orb√°n terve – val√≥j√°ban Cion B√∂lcseinek, szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√Ķinek terve ez, csak vele akarj√°k megval√≥s√≠ttatni-, √ĀLLAMFORMA V√ĀLT√ĀS! A nemess√©g, a vit√©zi rendek, t√°rsas√°gok mostani ny√ľzsg√©se, a SZENT KORONA emleget√©se, az alkotm√°nyoz√°si „k√©nyszer”, a f√∂ldtulajdonl√°s k√©rd√©se, az √°llampolg√°rs√°g √©s a trianoni dikt√°tum rev√≠zi√≥j√°nak emleget√©se mind azt ir√°nyozza el√Ķ, hogy a „demokr√°cia” √©s a „k√∂zt√°rsas√°g” hely√©be nem egy √ļj rendszer, hanem egy m√°sik √°llamforma l√©p a terveik szerint. Ez lehet kir√°lys√°g, amely a feud√°lis rend egy modernkori v√°ltozat√°val, a SZENT KORONA ALKOTM√ĀNY√ĀRA hivatkozva, de f√∂derat√≠v rendbe soroln√° be az „√∂nk√©nt csatlakoz√≥” √°llamokat, ugyanis t√∂rt√©nelmi jogfolytonoss√°gra hivatkozva ehhez a szint√©n elzsid√≥s√≠tott √©s gazdas√°gilag „let√©rdeltetett” nemzeteknek m√°r nem lenne ellenvet√©se. Morvai, aki szint√©n zsid√≥-√ľgyn√∂k √©ppen most jelentette ki, hogy EUR√ďPAI EGYES√úLT √ĀLLAMOK √©p√ľlnek, s tal√°n az sem v√©letlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavaz√≥i k√∂r√©ben meg√ľnnepelni az 56’-os forradalom eml√©knapj√°t, amit szint√©n a zsid√≥k robbantottak ki, szint√©n a jelenlegi helyzetek is megfelel√Ķ nemzetk√∂zi c√©lzattal, Suez-Magyarorsz√°g k√∂zponti konfliktussal. Csakhogy Suez m√°r itt van a ny√≠ltan betelep√ľlt zsid√≥k k√©p√©ben.
- Az √°llamforma-v√°lt√°st Boros is emlegeti √©s II. Andr√°shoz kezdik hasonl√≠tani Orb√°nt, aki Aranybull√°val, a legels√Ķ, mindenki sz√°m√°ra hiteles „alapt√∂rv√©nnyel” t√°mogatta meg az √°llamis√°gunkat. Ugyan az izmaelit√°k √©s izraelit√°k tekintet√©ben diszkrimin√°lt, de ilyen nincs is n√°lunk, hiszen a zsid√≥k m√°r magyarok, mert err√Ķl t√∂rv√©ny is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, m√°r akkor is bizony√≠tva van, hogy az asken√°zi (kaz√°riai) val√≥j√°ban nem is az, teh√°t minden posztot bet√∂lthet. Itt lehet m√©g p√°r csavar a k√©rd√©sben, de most j√∂n m√©g csak a java.
- II. ANDR√ĀS, keresztes hadj√°rata alkalm√°val √©rdemelt ki: a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem √∂r√∂k√∂s kir√°lya! Az √≠rottak szerint J√©zus (akinek sz√°rmaz√°sa semmik√©ppen nem lehetett zsid√≥) √©ppen a magyarok szent v√°ros√°ban fesz√≠ttett√©k meg a zsid√≥k.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek √©rtelm√©ben a mindenkori magyar kir√°ly Jeruzs√°lem felett is uralkodhat, l√°ssunk csod√°t, de Schmitt P√°l nemr√©g a P√°p√°val egyeztet, majd a P√°pa az angol kir√°lyi csal√°ddal t√°rgyal √©s √∂ssze is √ľl a rotschildi nemess√©g, hogy megh√°nyj√°k-vess√©k a vil√°g j√∂v√Ķj√©t, mik√∂zben a zsid√≥k Jeruzs√°lemben (URU SOLYMA) √©p√≠tkez√©si v√°gyukat hangoztatva tartj√°k √©bren a vil√°g figyelm√©t a „szent v√°rossal kapcsolatban”. Ma pedig k√©t h√≠rt olvasta. Izrael azt a d√∂nt√©st hozta Jeruzs√°lemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb strat√©giai k√∂zpontjuk marad, √©s ezzel egyid√Ķben a P√°pa is nyilatkozik, m√©gpedig Jeruzs√°lem, mint vil√°gvall√°si k√∂zpont fenntart√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t emelve ki. Minden ott kell befejez√Ķdj√∂n, ahol elkezd√Ķd√∂tt!
- Az √°llamforma-v√°lt√°ssal teh√°t egyetlen csap√°sra lesz Budapestb√Ķl ny√≠ltan Judapest √©s a magyar kir√°lyb√≥l a zsid√≥k „kir√°lya” is, de ez m√°r CS√ĀSZ√ĀRS√ĀG. Ha jobban belegondolunk, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy Izrael egyetlen pillant√°s alatt Magyarorsz√°ggal ker√ľl egy „kar√°mba”, egy „birodalomba” √ļgy, hogy k√∂zben nincs magyar vezet√©s, mert azt m√°r r√©gen lev√°ltott√°k √©ppen ezek a „zsid√≥k” akik mindezt kiagyalt√°k. Ehhez assziszt√°lnak most a vil√°ghatalmi jujdej√≥-kereszt√©ny „vezet√Ķk”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel m√©g nincs v√©ge, s√Ķt!
- Az „√ļj birodalom” magyarorsz√°gi k√∂zponttal √©p√ľl ki, s egy√°ltal√°n nem biztos, hogy Orb√°nnak sz√°nt√°k a kir√°ly, vagy cs√°sz√°r szerepk√∂r√©t, mert azt a szem√©ly, akit v√©rs√©gi alapon erre a funkci√≥ra tartogatnak, szerintem m√©g titkolj√°k, s csak kell√Ķ pillanatban √°llnak vele el√Ķ.
- A kir√°lys√°ggal egyidej√Ľleg a cig√°nyok auton√≥mi√°j√°t akarj√°k megval√≥s√≠tani Orb√°n neve alatt, √©ppen az alkotm√°nyoz√°si folyamat √©s a m√°r √°ltala nagyon egys√©gesnek √©s forradalminak nevezett magyar „emberek” nev√©ben, a parlament, mint” alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s” felhaszn√°l√°s√°val √©ppen az EU-eln√∂ks√©g√ľnk √°lc√°j√°t kihaszn√°lva.
- A cig√°ny-auton√≥mi√°t nagyon j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett√©k √©s ehhez haszn√°lt√°k fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szervez√Ķd√©seket, az elcsatolt r√©szekkel val√≥ kapcsolattart√°st bonyol√≠t√≥ szem√©lyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ eln√∂ke is „oda√°tr√≥l”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi feles√©ge √©s Toroczkai-T√≥th-Tutshek ar√°ja is Erd√©ly-hez k√∂thet√Ķ, de vannak m√°s m√°tk√°k is, ahol a rom√°n sz√°rmaz√°s √©s a secu-s be√ľt√©s ny√≠ltan megvitathat√≥ k√©rd√©sk√©nt jelentkezik. A Securitate, ugyan√ļgy, mint az NBH, CIA m√°r l√©nyeg√©ben Mossadot jelent. De mi√©rt is √©ppen Erd√©ly?
- Kor√°bban felr√∂ppent √©s az MSZ √°ltal is propag√°lt h√≠rek szerint a magyar ter√ľletb√Ķl 3 megy√©nyit terveznek odaadni a cig√°nyoknak, mint „auton√≥m ter√ľlet. Most √©rtettem meg, mik√∂zben l√°ttam a g√ļnyhat√°ron t√ļli ter√ľletet √©s a majd 10 √≥r√°s Sz√©kelyudvarhelyr√Ķl hazafel√© tart√≥ √ļton m√©rhettem fel a rom√°niai cig√°nyok, ol√°hok √©s m√©g megmarad csek√©ly magyar k√∂z√∂ss√©g √©s term√©szeti adotts√°gok benyom√°sszer√Ľ helyzet√©t, hogy cion√©k nem felt√©tlen√ľl a 93 ezer n√©gyzetkilom√©terben, hanem a 64 v√°rmegy√©ben gondolkodhattak. Nos a hat√°ron t√ļl olyan ter√ľletek vannak, amelyeket nyugodtan „fel√°ldozhatnak” a cig√°nyok „orsz√°g√°nak” l√©trehoz√°s√°ra. T√∂bb telep√ľl√©sen √°thaladva felt√Ľntek azok az omin√≥zus, giccses cig√°ny-palot√°k, amelyek feltehet√Ķen az illeg√°lis cselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeikb√Ķl √©p√ľlgetnek azoknak, akik tudhatj√°k, hogy hamarosan a k√∂rny√©ken √Ķk lesznek a „kiv√°lasztott” elit. A rom√°nok elcig√°nyos√≠t√°sa ebben az √©rtelemben ugyanaz a tendencia, mint a mi√©nk √©s √©rdekeik –b√°rmilyen furcsa- a rom√°n nacionalist√°knak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyal√≥inak sz√°nd√©k√°val.
- Mi is akkor a terv? Egy cig√°ny auton√≥m ter√ľlet l√©trehoz√°sa Erd√©lyben, amely saj√°t √∂nkorm√°nyzattal, k√∂zigazgat√°ssal, rendfenntart√°ssal m√Ľk√∂dik. Ennek el√Ķzm√©nyek√©pen k√©peztek n√°lunk ki k√∂zigazgat√°si „szakembereket”, rend√Ķr√∂ket, hogy k√©s√Ķbb a mostani tev√©kenys√©g√ľket m√°shol folytathass√°k. A cig√°ny „√°llam” a l√©trehozand√≥ √ļj √°llamform√°ban kiemelt szerepet j√°tszana, hiszen m√°r mindenki sz√≠vesen megszabadulna a cig√°nyokt√≥l a kor√°bban felsoroltak k√∂z√ľl, ez√©rt deport√°l√°suk √©rdek√©ben katonai er√Ķket is ig√©nybe lehetne venni. √ögy k√©pzelj√©tek ezt el, mint annak idej√©n Izrael l√©trehoz√°s√°t Palesztina ter√ľlet√©n, csak most „Izrael ter√ľlet√©n” –amely val√≥j√°ban Magyarorsz√°g – hozn√°nak l√©tre egy „Palesztin√°t”, amely l√©trej√∂tte t√∂meges bev√°ndorl√°sra k√©sztetn√© (mindenf√©le seg√©lyek, t√°mogat√°sok mellett) a cig√°nyokat √©s zsid√≥ k√©zben egy a „kir√°lys√°gon bel√ľli” szabad V√ĀM-ter√ľlet, idegenek sz√°m√°ra nemk√≠v√°natos maffiak√∂zpontk√©nt (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, b√°rmi) m√Ľk√∂dhetnek a saj√°t √∂nkorm√°nyzatis√°guknak nevezett keretek k√∂z√∂tt, de l√©nyeg√©ben a t√∂rv√©nyen k√≠v√ľl.
- Ezt az √ļj „√°llamot” a sz√©kelyek √©s a magyarok k√∂z√© illeszten√©k, √≠gy is t√°vol√≠tva benn√ľnket. Schmitt Pali rom√°niai kijelent√©se, amelyben a sz√©kelyek figyelm√©t felh√≠vta arra, hogy „j√≥ rom√°n ad√≥fizet√Ķk, √°llampolg√°rok legyenek” l√©nyeg√©ben erre utalt”.
- Term√©szetesen a cig√°ny k√©rd√©s m√∂g√∂tt a zsid√≥k √°llnak, amelyek r√°szabad√≠tott√°k a cig√°nyokat azokra, akik m√°r mindent megadn√°nak az√©rt, hogy levegy√©k r√≥luk ezt a terhet. Ezt most k√∂zfelki√°lt√°sra meg is akarja ugyanaz a zsid√≥ tenni, de k√∂zben a saj√°t „√°llamis√°g√°nak” legaliz√°l√°s√°ra √©s fegyveres bevonul√°sra is okot akar teremteni.
- A l√©trehozott cig√°ny auton√≥m ter√ľletre be√∂z√∂nl√Ķ √©s oda er√Ķszakkal deport√°lt legal√°bb 4-5 milli√≥ cig√°ny el√©g nagy √Ľrt hagyna a m√°r kor√°bban √°ltaluk elfoglalt ter√ľleteken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de v√°ros egyes negyedei √ľr√ľln√©nek ki, ha ez bek√∂vetkezik, s hely√ľkre nyilv√°nval√≥an, a demogr√°fiai kr√≠zis √©s a munkaer√Ķ-hi√°ny indok√°val m√°r a sok birka √°ltal megtapsolt m√≥don √∂z√∂n√∂lhetne be az „√ļjmagyar” zsid√≥. A kor√°bban tervezett „cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ” is az√©rt volt sz√ľks√©ges, hogy az etnikai fesz√ľlts√©gben a „nevet√Ķ harmadik” √©s „megb√∂lcs√ľlt” asken√°zi „b√©k√©t teremtve” sz√©tv√°lassza azt, amit kor√°bban √©ppen ebb√Ķl a c√©lb√≥l teny√©sztett √©s kevert √∂ssze. A Fidesz-zsid√≥k v√°laszt√°si gy√Ķzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de val√≥j√°ban etnikaira utal.
- A cig√°nyok maguk is akarj√°k lassan ezt az auton√≥mi√°t, mert a kor√°bban a kor√°bban a b√Ľn√∂z√©sre r√°szoktatottak most mind elj√°r√°s al√° kellene, hogy ker√ľljenek, s ha a seg√©lyeket kicsit megszigor√≠tj√°k, akkor t√∂bb p√©nz rem√©ny√©ben b√°rhova elmenne a z√∂m, s nem v√©letlen az sem, hogy Strassburgba √©s most onnan is vissza, vagy √©ppen Kanad√°b√≥l is „haza” sz√°lling√≥znak ezek az „√ľld√∂z√∂ttek”.
- L√°tsz√≥lag mindenki j√≥l j√°r, hiszen a norm√°lisan √©lni akar√≥k megszabadulhatnak a cig√°nyb√Ľn√∂z√©st√Ķl, s a cig√°nyvajd√°k is maxim√°lis befoly√°st nyerhetnek a fajt√°juk felett, mik√∂zben a zsid√≥k piszkos √ľzleteit tov√°bb int√©zhetik √©s k√∂zben term√©szetesen egy m√°r m√©g nagyobb vesz√©lyforr√°sk√©nt folyamatos fenyeget√©st jelenten√©nek a „kir√°lys√°gon bel√ľl”, amit kezelni kell, s amire p√©nzt lehet k√∂lteni, humanit√°rius seg√≠ts√©gnek felt√ľntetett tev√©kenys√©get folytatni…, de ak√°rmikor katonailag fel is lehet sz√°molni √Ķket, mint ahogy ezt G√°z√°ban is demonstr√°lta a zsid√≥. Ezzel a „cig√°ny√°llammal” egy biol√≥giai √©s igen hat√©kony k√∂zigazgat√°si fegyvert kaphatn√°nak.
- A tervet jelenleg minden „√©pesz√Ľ” ember sz√≠vesen t√°mogatn√°, s ez a f√©lelmetes, mert a probl√©ma l√°tszatmegold√°sa m√©g nagyobb bajt id√©z el√Ķ √©s val√≥j√°ban a zsid√≥ hatalom√°tv√©telr√Ķl tereln√© el a figyelmet, ugyanis azt a szem√©lyt, aki ezt a k√©rd√©st az EU sz√°m√°ra megoldani k√©pes, minimum f√©listenk√©nt emeln√©k a pajzsra maguk a buta, r√∂vidl√°t√≥ nemzetinek mondott szem√©lyek √©s szervezetek is, mik√∂zben B√∂zsi n√©ninek senki nem lesz k√©pes elmondani, hogy a zsid√≥ az√©rt szabad√≠totta r√° ezt a m√©telyt, hogy azt√°n kiforgatva minden√©b√Ķl, √Ķ maga √°lljon a hely√©re, de m√°r nem szomsz√©djak√©nt, hanem a gazd√°jak√©nt, am√≠g ki nem hal √Ķsei f√∂ldj√©r√Ķl.
- Orb√°n ez√©rt is centraliz√°l, s az EU eln√∂ks√©gre val√≥ban a „nagy durran√°ssal” k√©sz√ľl, mert a cig√°nyk√©rd√©st t√°lalva, k√∂zben a K√∂zel-Kelet h√°bor√ļs helyzet√©re √©s a mindenk√©ppen kit√∂rni „v√°gyott” h√°bor√ļra gy√ļr. Szerintem kicsit megcs√ļsztak az id√Ķz√≠t√©ssel √©s m√°r nagy a kapkod√°s, de mint azt kor√°bban m√°r sokszor elmondtam, a „v√©gs√Ķ csap√°sban” Jeruzs√°lemnek is el kell veszni, s f√∂l√°ldoz√°sa ut√°n a szent magyar v√°ros a magyar kir√°lyi f√Ķv√°ros lehet, amely Budapest.
- A terv √∂rd√∂gi, de tegnap kerecsennel volt id√Ķnk az √ļton hazafel√© v√©giggondolni, s a kirak√≥st √≠gy √∂sszeilleszteni. Nem √°ll√≠tom, hogy minden teljesen a hely√©n van, s nem nincs benne m√©g t√∂bb csavar, de itt megeml√≠tek m√©g n√©h√°ny ide ill√Ķ k√∂vetkeztet√©st. A ROMA sz√≥ a nyelv√ľk√∂n EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalm√°t a zsid√≥kra haszn√°lja, nem pedig r√°nk, akiket G√ďJ-nak nevez. A ROMA, ROM√ĀNI√ĀHOZ k√∂thet√Ķ fogalom, teh√°t a „roma onnan sz√°rmazik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – sz√≥l a form√°lis √ľzenete. Mostans√°g sem a n√©p, sem a nemzet fogalm√°t nem emlegeti egyetlen zsid√≥-sz√≥nok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejez√©ssel √©lnek, ami egy√©rtelm√Ľen arra utal, hogy CSAK a zsid√≥k √©s a cig√°nyokr√≥l esik itt sz√≥.
- M√°sik r√©szr√Ķl, l√©tezhet olyan nemzetk√∂zi megold√°sa is a k√∂zel-keleti k√©rd√©snek, hogy a zsid√≥knak onnan kitelep√ľlni√ľk kell, amelynek kapcs√°n √©ppen a „saj√°t kir√°lys√°gukon bel√ľl” szabad k√∂lt√∂z√©s ok√°n j√∂nn√©nek a kiv√°lasztott Nagy Magyarorsz√°g ter√ľlet√©re. Mindez term√©szetesen hatalmas diplom√°ciai munk√°t, nemzetk√∂zi egyeztet√©seket ig√©nyel, amelyre Orb√°nnak egy √©vet adott a Tel-Aviv –New York-London-P√°rizs –Br√ľsszel- Berlin zsid√≥-tengely.
- A magyar nemzet, de a rom√°n nacionalist√°k √©s a sz√©kelyek eg√©sz√©re n√©zve mindez ugyan√ļgy a v√©get jelenti, de a cig√°nynak is hosszabb t√°von, ugyanakkor az √Āzsiai Uni√≥ egyetlen pillanat alatt egy zsid√≥ nagyhatalommal ker√ľl szembe, amint a keszty√Ľb√°b Orb√°n, vagy a m√©g nyilv√°noss√°g el√© nem t√°rt „kiv√°lasztott” szem√©ly√©ben, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyes√≠tve a teljes √©rdekszf√©r√°juk, bevonva a teljes arzen√°ljukat √©s a hirtelen-magyarr√° tett idegenek √∂sszess√©g√©t. Minden, amit eddig tudtam arr√≥l, mire is t√∂rekszenek a zsid√≥k, most a HOGYAN-ban ker√ľltek nagyj√°b√≥l a hely√ľkre. Mindez term√©szetesen HAZA√ĀRUL√ĀS az √∂ssze k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ r√©sz√©r√Ķl √©s √ļgy a val√≥di zsid√≥k, cig√°nyok, szlov√°kok, rom√°nok el√°rul√°sa, fel√°ldoz√°sa is. Nem kell elfogadni azt amit most le√≠rtam, de sajnos az esem√©nyek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy egyel√Ķre ezt a tervet akarj√°k v√©ghez vinni. Az √°llamforma-v√°lt√°s sem olyan nagy dolog, hiszen √©ppen most jelent meg a egy r√∂vid h√≠r, hogy Mianmar (Burma) √°llamforma-elnevez√©st (k√∂zt√°rsas√°g lett a sz√∂vets√©g mellett) √©s z√°szl√≥t is v√°ltott. Kor√°bban katonai diktat√ļra volt. Tal√°n nem v√©letlen, hogy Budapest z√°szl√≥ja is piros, s√°rga k√©k, ahogyan a rom√°n lobog√≥ sz√≠nelrendez√©se is az, , de ne feledj√ľk, hogy a magyar f√Ķv√°ros egyes√≠t√©se m√°r a cion√©k nagy terveinek megval√≥s√≠t√°sa kell√Ķs k√∂zep√©ben t√∂rt√©nt. Tarl√≥s √©ppen most besz√©lt r√≥la, hogy meg kellene ezt is v√°ltoztatni. √Čs m√©g ugyan mit? Azt pedig, hogy Rom√°ni√°ban, Erd√©lyben √©s Magyarorsz√°gon is a nemzetinek mondottak k√∂z√∂tt sokan vannak csal√°dilag is elk√∂telezve a szeku-mossadnak, ma m√°r nekem √≠gy teljesen kikerekedett k√©p, de a bizony√≠t√©kok begy√Ľjt√©se folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek l√°tszik”, s a most felv√°zolt k√©pletet is meg lehet v√°ltoztatni, ha ahhoz megfelel√Ķen ny√ļlunk.
• postaimre - 2010 10 25 ¦ 11:00:50 • 143 hozz√°sz√≥l√°s • 53792 megnyit√°s •
http://ch-serverh...c_start=90

De mit keres a zsidó-cigány a magyar nemzet 'meghatározásban'?

Nem kicsit r√°z√≥s az √ľgy √©s elk√∂vet√Ķit a,mint lehet, sim√°n fel kell demokratikusan √©s nem csak ez√©rt l√≥gatni!
"A magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°s√°ra" tett k√≠s√©rletet a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa - al√°bb olvashat√≥ az MVSZ Sajt√≥szolg√°lat √°ltal tov√°bb√≠tott dokumentum.
A Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa elfogadta a magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°s√°t. A magyar nemzet j√∂v√Ķj√©t megalapozni hivatott dokumentumot a z√°r√≥konferencia tart√≥zkod√°s n√©lk√ľl, egyetlen ellenszavazattal fogadta el. Ezzel egy√©ves munka z√°rult le, amelynek a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa J√∂v√Ķ a Szent Korona jegy√©ben c√≠m√Ľ, h√°romnapos nemzetstrat√©giai konferenci√°ja a z√°r√≥mozzanata volt. E konferencia 35 idev√°g√≥ dolgozat√°t √©p√≠t√Ķen gazdag√≠totta a vil√°gkongresszus tov√°bbi 9 szakmai konferenci√°ja keret√©ben elhangzott, k√∂zel 90 el√Ķad√°s. Al√°bb olvashat√≥ A magyar nemzet c√≠m√Ľ dokumentum, amely a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa z√°r√≥nyilatkozat√°nak szerves r√©sze.
Az egy √©vvel kor√°bban kezd√Ķd√Ķ munk√°hoz, amely elvezetett a magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°s√°nak elfogad√°s√°hoz, az alapsz√∂veget Botty√°n Zolt√°n, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge K√°rp√°t-medencei T√©rs√©g√©nek aleln√∂ke dolgozta ki. A tervezetet a nemzetstrat√©giai konferencia eln√∂ks√©ge – Dr. Dr√°bik J√°nos, Borsos G√©za, Botty√°n Zolt√°n, Patrub√°ny Mikl√≥s – b√Ķv√≠tette, majd a vil√°gkongresszusi k√ľld√∂ttek eg√©sz napos vit√°ja, valamint az el√Ķad√≥k z√°rtk√∂r√Ľ vit√°ja v√©gleges√≠tette. A v√©gs√Ķ sz√∂veg kialak√≠t√°s√°ba k√©t hivat√°sos szerkeszt√Ķ – Zsigmond Emese √©s P√°pai Szab√≥ Gy√∂rgy – is bekapcsol√≥dott.
Az egyetemes magyar n√©pet k√©pviselni hivatott Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa √°ltal elfogadott √ļj nemzet-meghat√°roz√°st maguk√©nak vallj√°k, √ļgy tekintenek r√°, hogy a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa keret√©ben tartott el√Ķad√°sukkal annak alak√≠t√≥iv√° v√°ltak, √©s ezen √°ll√°spontjukat a nyilv√°noss√°g el√Ķtt is fenntartj√°k – t√∂bbek k√∂z√∂tt – az al√°bbi szem√©lyis√©gek:
Dr. Aradi √Čva egyetemi docens, Dr. Bajnok Istv√°n, Bakk Istv√°n, Dr. Balogh S√°ndor professzor emeritus, B√°lint B√©la iskolaigazgat√≥, Dr. Bene G√°bor jog√°sz, Dr. Bog√°r L√°szl√≥, Dr. Bo√≥r Ferenc tud. kutat√≥, Botos L√°szl√≥, a Magyars√°gtudom√°nyi Int√©zet eln√∂ke, Dr. Cser Ferenc, az MTA doktora, Dr. Czegl√©di Katalin kutat√≥, Dabasi Tam√°s, a Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk Sz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke, Dr. D√°vid Tam√°s term√©szetgy√≥gy√°sz, r√°kkutat√≥, Dr. D√∂ms√∂di J√°nos egyetemi docens, Farkas J√≥zsef t√∂rt√©n√©sz, a t√∂rt√©nettudom√°nyok kandid√°tusa, Fetzer J√°nos matematika tan√°r,
#2 | postaimre - 2014. mŠrcius 26. 12:26:19
De mit keres a zsidó-cigány a magyar nemzet 'meghatározásban'?

Nem kicsit r√°z√≥s az √ľgy √©s elk√∂vet√Ķit a,mint lehet, sim√°n fel kell demokratikusan √©s nem csak ez√©rt l√≥gatni!
"A magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°s√°ra" tett k√≠s√©rletet a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa - al√°bb olvashat√≥ az MVSZ Sajt√≥szolg√°lat √°ltal tov√°bb√≠tott dokumentum.
A Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa elfogadta a magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°s√°t. A magyar nemzet j√∂v√Ķj√©t megalapozni hivatott dokumentumot a z√°r√≥konferencia tart√≥zkod√°s n√©lk√ľl, egyetlen ellenszavazattal fogadta el. Ezzel egy√©ves munka z√°rult le, amelynek a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa J√∂v√Ķ a Szent Korona jegy√©ben c√≠m√Ľ, h√°romnapos nemzetstrat√©giai konferenci√°ja a z√°r√≥mozzanata volt. E konferencia 35 idev√°g√≥ dolgozat√°t √©p√≠t√Ķen gazdag√≠totta a vil√°gkongresszus tov√°bbi 9 szakmai konferenci√°ja keret√©ben elhangzott, k√∂zel 90 el√Ķad√°s. Al√°bb olvashat√≥ A magyar nemzet c√≠m√Ľ dokumentum, amely a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa z√°r√≥nyilatkozat√°nak szerves r√©sze.
Az egy √©vvel kor√°bban kezd√Ķd√Ķ munk√°hoz, amely elvezetett a magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°s√°nak elfogad√°s√°hoz, az alapsz√∂veget Botty√°n Zolt√°n, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge K√°rp√°t-medencei T√©rs√©g√©nek aleln√∂ke dolgozta ki. A tervezetet a nemzetstrat√©giai konferencia eln√∂ks√©ge – Dr. Dr√°bik J√°nos, Borsos G√©za, Botty√°n Zolt√°n, Patrub√°ny Mikl√≥s – b√Ķv√≠tette, majd a vil√°gkongresszusi k√ľld√∂ttek eg√©sz napos vit√°ja, valamint az el√Ķad√≥k z√°rtk√∂r√Ľ vit√°ja v√©gleges√≠tette. A v√©gs√Ķ sz√∂veg kialak√≠t√°s√°ba k√©t hivat√°sos szerkeszt√Ķ – Zsigmond Emese √©s P√°pai Szab√≥ Gy√∂rgy – is bekapcsol√≥dott.
Az egyetemes magyar n√©pet k√©pviselni hivatott Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa √°ltal elfogadott √ļj nemzet-meghat√°roz√°st maguk√©nak vallj√°k, √ļgy tekintenek r√°, hogy a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa keret√©ben tartott el√Ķad√°sukkal annak alak√≠t√≥iv√° v√°ltak, √©s ezen √°ll√°spontjukat a nyilv√°noss√°g el√Ķtt is fenntartj√°k – t√∂bbek k√∂z√∂tt – az al√°bbi szem√©lyis√©gek:
Dr. Aradi √Čva egyetemi docens, Dr. Bajnok Istv√°n, Bakk Istv√°n, Dr. Balogh S√°ndor professzor emeritus, B√°lint B√©la iskolaigazgat√≥, Dr. Bene G√°bor jog√°sz, Dr. Bog√°r L√°szl√≥, Dr. Bo√≥r Ferenc tud. kutat√≥, Botos L√°szl√≥, a Magyars√°gtudom√°nyi Int√©zet eln√∂ke, Dr. Cser Ferenc, az MTA doktora, Dr. Czegl√©di Katalin kutat√≥, Dabasi Tam√°s, a Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk Sz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke, Dr. D√°vid Tam√°s term√©szetgy√≥gy√°sz, r√°kkutat√≥, Dr. D√∂ms√∂di J√°nos egyetemi docens, Farkas J√≥zsef t√∂rt√©n√©sz, a t√∂rt√©nettudom√°nyok kandid√°tusa, Fetzer J√°nos matematika tan√°r, Fuksz S√°ndor, az MVSZ Pet√Ķfi S√°ndor Bizotts√°g√°nak koordin√°tora, Gazda J√≥zsef √≠r√≥, publicista, Dr. Gazdag L√°szl√≥ k√∂zgazd√°sz, egyetemi docens, Dr. Grandpierre Atilla tud. kutat√≥, Gyetvay Gy√∂rgy Gergely t√∂rt√©n√©sz, Kiss Endre J√≥zsef, a s√°rospataki Reform√°tus Koll√©gium Nagyk√∂nyvt√°r√°nak igazgat√≥ja, Ft. Kozma Imre apostoli protonot√°rius, a Magyar M√°ltai Szeretetszolg√°lat eln√∂ke, Dr. K√Ķr√∂si M√°ria egyetemi docens, Dr. L√©h Tibor √ľgyv√©d, L√©vai L√°szl√≥, Dr. Mandics Gy√∂rgy matematikus, m√Ľvel√Ķd√©st√∂rt√©n√©sz, Prof. Dr. Nagy B√°lint ny. egyetemi tan√°r, Dr. Pusztaszeri L√°szl√≥ t√∂rt√©n√©sz, √≠r√≥, R√°cz S√°ndor, az 1956-os Magyar Forradalom √©s Szabads√°gharc √©l√Ķ h√Ķse, Szeremley B√©la, a Hangya eln√∂ke, Prof. Dr. Tanka Endre, az MTA doktora, tant√°rgyfelel√Ķs, ny. egyetemi tan√°r, v. Tokay Roz√°lia fafarag√≥ m√Ľv√©sz, Varga Istv√°n k√∂zgazd√°sz, Dr. Varga Tibor jog√°sz, Prof. Dr. V√°ralljai Csocs√°ny Jen√Ķ ny. egyetemi tan√°r.

A magyar nemzet
A magyar nemzet √ļj meghat√°roz√°sa, avagy a nemzet √ļj magyar meghat√°roz√°sa
Elfogadta a Magyarok VIII. Világkongresszusának zárókonferenciája, 2012. augusztus 20-án, Budapesten

I.
Fogalmak
1.1. A n√©p t√∂rt√©nelmi sorsk√∂z√∂ss√©gben sz√ľlet√Ķ √©s kibontakoz√≥ saj√°tos vil√°g- √©s l√©t√©rtelmez√Ķ szellemi √©s √©rt√©kk√∂z√∂ss√©g. Ezen etnikai alap√ļ k√∂z√∂ss√©g l√©trej√∂tt√©nek legf√Ķbb felt√©tele √©s biztos√≠t√©ka az anyanyelv √©s a ter√ľlet kapcsolatteremt√Ķ k√∂z√∂ss√©ge, a bevett szok√°sok otthon(oss√°g)teremt√Ķ rendje.
1.2. Nemzet az az 1.1. szerinti n√©p, amely fejl√Ķd√©se sor√°n eljut √∂nrendelkez√©si ig√©ny√©nek megfogalmaz√°s√°ig √©s kinyilatkoztat√°s√°ig.
1.3. Az állam a nemzet (nemzetek) által létrehozott jogi és politikai intézményrendszer, amely annak (azoknak) létérdekeit képviseli, és ezen létérdekeknek akár kényszerrel is érvényt szerez.
1.4. Nemzeti k√∂z√∂ss√©gek azok a n√©pek vagy n√©pr√©szek, amelyek nem term√©szetes √ļton, a t√∂rt√©nelmi egy√ľtt√©l√©s sor√°n, hanem katonai vagy politikai er√Ķszak hat√°s√°ra ker√ľltek (ideiglenesen) valamely √°llam fennhat√≥s√°ga al√°.
1.5. A n√©pcsoport (etnikai csoport) az √°llamalkot√≥ nemzettel, ennek √°llamter√ľlet√©n t√∂rt√©nelmi sorsk√∂z√∂ss√©gben √©l√Ķ m√°s nyelvi √©s √©rt√©kk√∂z√∂ss√©ghez (is) tartoz√≥ n√©pr√©sz.
1.6. Nemzeti kisebbs√©g a valamely √°llam ter√ľlet√©re saj√°t elhat√°roz√°s√°b√≥l frissen betelepedett n√©pcsoport (etnikai csoport), amely elfogadja az √°llam rendj√©t, √©s ennek fej√©ben az egyetemes emberi jogokon t√ļl kisebbs√©gi jogokat √©lvez.
1.7. A nemzetis√©g fogalm√°t az elm√ļlt √©vtizedekben k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokban, mind a nemzeti k√∂z√∂ss√©g, mind a n√©pcsoport, mind a nemzeti kisebbs√©g fogalm√°nak jel√∂l√©s√©re haszn√°lt√°k. E jelent√©s-√°tfed√©s zavar√≥ volta miatt jelen el√Ķterjeszt√©sben e fogalmat nem haszn√°ljuk, √©s haszn√°lat√°t nem aj√°nljuk.

II.
A magyar nép, a magyar nemzet, a Szent Korona országa
2.1. A magyars√°g az a rejt√©lyes m√≥don megmaradt n√©p, amely √Ķrzi egy, a g√∂r√∂g-r√≥mai civiliz√°ci√≥ el√Ķtti, jelent√Ķs civiliz√°ci√≥ nyelv√©t, kisebb m√©rt√©kben kult√ļr√°j√°t √©s m√©g kisebb m√©rt√©kben – a szerves m√Ľvelts√©g, a mitol√≥gia, az archaikus n√©pmese √°ltal – a hitvil√°g√°t.
A magyar n√©p √Ķsn√©p, amelynek jelenleg elismert t√∂rt√©nelme ugyan csup√°n az utols√≥ ezersz√°z esztend√Ķre tekint vissza, √°m amelynek m√Ľvelts√©gteremt√Ķ √©s √°llamalap√≠t√≥ ereje bizony√≠tottan kimutathat√≥ √∂t f√∂ldr√©szen: Eur√≥p√°ban1, √Āzsi√°ban2, Afrik√°ban3, √Čszak-4 √©s D√©l-Amerik√°ban5.
A magyar n√©p olyan t√∂rt√©nelmi gy√∂kerekkel rendelkez√Ķ k√∂z√∂ss√©g, amelynek tagjai azonos m√≥don viszonyulnak teremt√Ķ, mindenhat√≥ Isten√ľkh√∂z √©s term√©szeti k√∂rnyezet√ľkh√∂z6.
Miut√°n a magyar n√©p eur√≥pai √Ķsis√©g√©t k√©ts√©gbevonhatatlanul bizony√≠tott√°k a legfejlettebb tudom√°nyos m√≥dszerek7,8, √©s miut√°n b√©k√©s, mindenkor alkot√≥ (teremt√Ķ) √©letvitel√©nek valamint √Ķsi nyelv√©nek nyomai meg√Ķrz√Ķdtek a K√°rp√°t-medenc√©t√Ķl a S√°rga-tengerig9, Mezopot√°mi√°t√≥l a N√≠lus partj√°ig10, nem k√©ts√©ges, hogy a nemzetk√∂zi tudom√°nyos √©s a politikai k√∂z√∂ss√©gnek el√Ķbb-ut√≥bb el kell ismernie a magyarokat „mint a bronz- √©s vaskori Eur√≥pa egyik legeredetibb √©s legjelent√Ķsebb civiliz√°ci√≥j√°nak megalap√≠t√≥it”.11
2.2. A magyar n√©p legnagyobb √©rt√©ke, tudat√°nak, lelk√©nek kifejez√Ķje, alak√≠t√≥ja a magyar nyelv, amelyr√Ķl a t√∂bb mint sz√°z nyelvet besz√©l√Ķ Sir John Bowring (1792-1872), angol nyelv√©sz √©s diplomata ekk√©pp fogalmazott:...
A teljes írás itt!

http://magyarnemz...dmore=1294

Dr. Bene G√°bor: Mi a nemzet?- 2014. febru√°r 1.

A Szent L√°szl√≥ Magyars√°gtudom√°nyi Akad√©mia (Szent L√°szl√≥-MTA)Magyar nemzet c. tant√°rgya keret√©ben szombaton, febru√°r 1-j√©n 17 √≥rakor Dr. Bene G√°bor tart el√Ķad√°st, amelynek gerinc√©t a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszus√°n tartott el√Ķad√°sa k√©pezi.

A Szent L√°szl√≥-MTA hallgat√≥i sz√°m√°ra (itt) k√∂zz√©tessz√ľk Dr. Bene G√°bor vil√°gkongresszusi el√Ķad√°s√°nak teljes sz√∂veg√©t, az√©rt, hogy szombatig felk√©sz√ľlhessenek, megfogalmazhass√°k k√©rd√©seiket.

Dr. Dr√°bik J√°nos,

a Szent László-MTA elnökeMVSZ Sajtószolgálat

8194/140128
postaimre - 2014. janu√°r 30. 10:23 • 8 hozz√°sz√≥l√°s • 671 megnyit√°s • •
Hozzászólások

Szerkesztés | Törlés
#1 | kuka7 - 2014. janu√°r 30. 11:04:29
ki √Ķ?hisz √Ķ is benne volt az M SZ,sz√©thull√°s√°ban,mint elk√∂vet√Ķ!
Szerkesztés | Törlés
#2 | guerrilla17 - 2014. janu√°r 30. 11:55:13
itt egy lemaradt link
[url]
http://www.egipat... [/url]
Szerkesztés | Törlés
#3 | postaimre - 2014. janu√°r 30. 12:23:14
Gerilla ez sir√°ly! Kim√°ksoltam ide is a linkedb√Ķl!
Már be is lépek a zsidó-MSZ-be! Hol kell eláírni?

√Ėsszefoglalva: A nemzet teh√°t a Szentkorona-tags√°g√°t meg√©l√Ķ, a szerves jog - fejl√Ķd√©st tisztel√Ķ, gazdas√°gi √©rdekeit felismer√Ķ, s ezek√©rt b√°tran ki√°ll√≥, √∂nszervez√Ķd√Ķ er√Ķ: a politikailag megszervezett n√©pnek a k√∂zj√≥t szolg√°l√≥ √©s nemesen gondolkod√≥ arisztokr√°ci√°ja.
(Viszont az is l√°that√≥, hogy sz√°jh√Ķs√∂k, vez√©rkomplexusban szenved√Ķ sz√≥nokok, vagy
közönyösök nem lehetnek tagjai a nemzetnek, még
akkor sem, ha érzelmileg tagjainak hiszik magukat!)
Ezen defin√≠ci√≥ alapj√°n ma a nemzet tagjai els√Ķsorban a Magyarok Sz√∂vets√©g√©ben s√Ľr√Ľs√∂dnek √∂ssze.

√Čn tegnap ezt v√°laszoltam neki!

bubó Doki

jan. 29. (1 napja)

címzett: Bene; Erdélyi

G√°bor, ezen m√°r meg sem lep√Ķd√∂k! A zsid√≥k ok√≠tj√°k a magyarokat arra, mi a "nemzet", mert √∂ssze√ľltek a szabadk√Ķm√Ľves izraelit√°kkal j√≥l megsz√≥rt magyarkod√≥s √°lszervezetben √©s kongru√°ltak egy sz√≥ra sem √©rdemes baroms√°got? Az√©rt l√°tom, hogy siker√ľlt el√©rni, hogy oktass√°tok √©s magyar√°zz√°tok a majomkodod√°st, h√°tha m√©g jobban belezavarodtok. D'rabik zsid√≥ az eln√∂k? Ajv√©! Na ebb√Ķl se lesz szalonna! Nem akartok megh√≠vni el√Ķadni? Nem vitatkozni, mert arra k√©ptelenek vagytok..., na j√≥, √ļgy se menn√©k. Semmi √©rtelme √©s haszna. Homokozzatok √©n meg csiszolom az √©lesl√°t√°som √©s pontos√≠tom a l√∂v√©szteknik√°mat. :-))

Posta Imre
A Jobbik igazi arca
https://www.youtu...1oRXvA18_w

Na jó reggelt kívánok! De sokáig tartott és tart még! Link
postaimre - 2014. febru√°r 10. 12:19 • 30 hozz√°sz√≥l√°s • 2928 megnyit√°s • •
Oktopus Opus Dei

B√∂jte Csaba testv√©r meg a t√∂bbi √©s a t√∂bbi eg√©szen Szegedi Csan√°d rabbi-jel√∂ltig a nagy nemzeti zsid√≥-kerest√©ny - Habsburg szabadk√Ķm√Ľves liber√°l-globaliz√°lt demokratikus fert√Ķig. Fellebben a titok: az Opus Dei √°llhat a korm√°nyp√°rt m√∂g√∂tt Az egyh√°zak beszervez√©se


Jakab Attila a nagy √°trendez√Ķd√©sr√Ķl

A sz√°mos nemzetk√∂zileg elismert k√∂tetet jegyz√Ķ vall√°st√∂rt√©n√©sz a Fidesz egyh√°zpolitik√°j√°r√≥l sz√≥l√≥ tanulm√°ny√°ban √ļgy v√©li: az eg√©sz t√°rsadalom √©let√©t befoly√°sol√≥ egyezs√©g sz√ľletett Magyarorsz√°gon. Az √°llam a t√∂rt√©nelmi egyh√°zakat anyagilag t√°mogatja, cser√©be elv√°rja, hogy legitim√°lj√°k a hatalm√°t – √©s persze 2014-ben is v√°laszt√°si gy√Ķzelemhez seg√≠ts√©k a jelenlegi korm√°nyp√°rtot. LAMP√Č √ĀGNES interj√ļja.
- √Ėn azt √≠rja: az egyh√°z a demokratikus orsz√°gokban r√©g elvesz√≠tette t√°rsadalomform√°l√≥ szerep√©t. √ćgy lenne Magyarorsz√°gon is?

– Magyarorsz√°g szerintem m√°r nem demokratikus, hanem autoriter t√°rsadalom. Minden a hatalomr√≥l √©s a p√©nzr√Ķl sz√≥l, az emberek, az „alattval√≥k” pedig gy√°v√°k, mert az ezer√©ves szolgas√°g k√©pmutat√°sra szoktatta √Ķket. A mechanizmus egyszer√Ľ: az √°llam p√©nzzel t√°mogat bizonyos egyh√°zakat, ennek fej√©ben elv√°rja, hogy azok legitim√°lj√°k √©s t√°mogass√°k a politikai hatalm√°t, konszolid√°lj√°k a t√°rsadalmat, tomp√≠ts√°k a frusztr√°ci√≥kat √©s az el√©gedetlens√©get.

- Ez a recept ma m√°r aligha m√Ľk√∂d√Ķk√©pes.

– Nagyon is az. √Čpp az√©rt, mert szerintem a mienk nem demokratikus t√°rsadalom. Az √©rtelmis√©g pedig nem a val√≥s√°gban, hanem az √∂nmaga √°ltal konstru√°lt vil√°gban √©l, ide√°kat kerget, nem l√°tja, mi t√∂rt√©nik val√≥j√°ban. Fogalma sincs arr√≥l, hogy p√©ld√°ul egy villanyszerel√Ķnek sokkal fontosabb, hogy kenyeret adjon a csal√°dj√°nak, mint a jog√°llam vagy a sz√≥l√°sszabads√°g eszm√©je.

- √Ėn elitv√°lt√°sr√≥l √©s gazdas√°gi polg√°rh√°bor√ļr√≥l √©rtekezik, „amelynek t√©tje az er√Ķviszonyok tart√≥s √°trendez√©se, a t√°rsadalom hossz√ļ t√°v√ļ, tot√°lis ellen√Ķrz√©se”. Mit jelent mindez a mindennapokban?

– A hatalom loj√°lis, megb√≠zhat√≥ k√°derekkel t√∂lti fel az √∂sszes d√∂nt√©shoz√≥i poz√≠ci√≥t. √ögy l√°tom, hogy a p√°rt els√Ķ embere m√°r szinte isteni vez√©r, az √∂nk√©ny megtestes√≠t√Ķje, a hatalom forr√°sa. Azt ugyan m√©g nem mondt√°k ki, hogy a hatalma Istent√Ķl sz√°rmazik, de egyre t√∂bben √©reznek hasonl√≥t.

Kovalovszky Dániel felvétele


- Nem v√©letlen, hogy Orb√°n a korm√°nyprogramr√≥l sz√≥l√≥ felsz√≥lal√°s√°t ezzel z√°rta: „Soli Deo Gloria”, azaz egyed√ľl Isten√© a dics√Ķs√©g.

– A jobboldalt szakr√°lis, vall√°si retorika hatja √°t. Ez egyfajta k√≥dolt besz√©d, amelyet a magyar liber√°lis √©rtelmis√©g nem √©rt, mert g√Ķze sincs a kereszt√©nys√©g t√∂rt√©net√©r√Ķl. Egy demokratikus jog√°llam minisztereln√∂ke h√ļsv√©ti √ľzenetet k√ľld√∂tt a n√©phez! Belegondolt ebbe valaki? Amelyben r√°ad√°sul √°t√≠rta a kereszt√©ny dogmatik√°t, hiszen a Krisztusba mint Megv√°lt√≥ba vetett hit k√∂zponti elem helyett √ļjj√°sz√ľlet√©sr√Ķl besz√©lt.

- Aligha rejlett mindez a szavai m√∂g√∂tt. √Čs m√©g mindig nem √©rtem, hogyan lehet ezzel a retorik√°val „tot√°lisan ellen√Ķrizni a t√°rsadalmat”.

– A t√°rsadalmi √©s az √ľdvt√∂rt√©neti s√≠k √∂sszemos√≥dik. N√©zz√ľk p√©ld√°ul az √°llam j√≥volt√°b√≥l hamarosan t√∂rt√©nelmi egyh√°zz√° emelked√Ķ Hit Gy√ľlekezet√©t, amely szerint els√Ķdleges feladat a sikeres f√∂ldi √©letben felfedezni az √ľdv√∂ss√©gre val√≥ eleve elrendelts√©g jeleit. Ez√©rt mark√°ns n√°luk a kiv√°lasztotts√°g tudata, amit a gazdas√°gi √©s t√°rsadalmi poz√≠ci√≥ jelez. A szeg√©nys√©get pedig el√≠t√©lik. √ögy v√©lik, √Ķk a felel√Ķsek a sorsuk√©rt, nem a torz t√°rsadalmi strukt√ļr√°k, nem az egyenl√Ķtlens√©g. Ink√°bb az, hogy „nem akarnak dolgozni”, „alkalmatlanok”, „lust√°k”.

- Az √ļj alapt√∂rv√©ny preambulum√°ban az szerepel: „Elismerj√ľk a kereszt√©nys√©g nemzetmegtart√≥ szerep√©t.” Mi ennek a jelent√Ķs√©ge?

Magyar Kurír
Orbán Viktor és Szent Jobb


РEz nem más, mint az állam és az egyház összeolvasztásának deklarálása.
A nagyk√∂z√∂ns√©g a kereszt√©nys√©gen a katolicizmust √©rti, mik√∂zben a katolikus egyh√°z I. Istv√°nt√≥l K√°d√°r J√°noson √°t a mai napig nem a nemzet, hanem a mindenkori politikai hatalom oldal√°n √°llt. Mivel az egyh√°z teol√≥giailag csak semmitmond√≥ √ľzeneteket k√©pes megfogalmazni a t√°rsadalom sz√°m√°ra, r√°j√∂tt: √ļgy tud r√°telepedni az emberekre, ha r√°teszi a kez√©t a szoci√°lis szolg√°ltat√°sok teljes spektrum√°ra, eg√©szs√©g√ľgyre, betegell√°t√°sra, hajl√©ktalanell√°t√°sra, oktat√°sra, m√©di√°ra.

- Sz√°szfalvi L√°szl√≥ egyh√°z√ľgyi √°llamtitk√°r nyilatkozta, hogy „a Gyurcs√°ny-korszak egyh√°zellenes √©s koncepci√≥tlan politik√°j√°nak v√©ge”.

– K√∂zhely. Bevett jobboldali toposz, hogy a komplett balliber√°lis oldal egyh√°z- √©s vall√°sellenes, a Gyurcs√°ny-korm√°ny pedig k√ľl√∂n√∂sen az volt. Ha a katolikus egyh√°znak nincs pozit√≠v mondanival√≥ja, a legk√∂nnyebb megold√°s, ha √°ldozatk√©nt mutatja be mag√°t. Nem versenyez a vall√°si piacon, hanem a hatalom seg√≠ts√©g√©vel k√≠v√°nja maga al√° gy√Ľrni a t√°rsadalmat.

- Azt is √≠rja: fundamentalista, vall√°serk√∂lcsi konzorcium l√©trehoz√°sa zajlik a szem√ľnk el√Ķtt. Megmagyar√°zn√°?

– Ebben a folyamatban nem a katolikus egyh√°z, hanem a politikai szervezete, az am√ļgy gyakorlatilag nem l√©tez√Ķ p√°rt, a KDNP vesz r√©szt. Vezet√Ķi √©s tagjai a kereszt√©nys√©get els√Ķsorban a szexu√°l-etik√°val azonos√≠tj√°k. Szerintem m√∂g√∂tt√ľk nem a katolikus p√ľsp√∂ki konferencia, hanem ink√°bb a katolikus egyh√°z nemzetk√∂zi pasztor√°lis int√©zm√©nye, a feud√°lis, patriarch√°lis kereszt√©ny felfog√°st k√©pvisel√Ķ Opus Dei √°llhat. A szervezetnek er√Ķs region√°lis k√∂zpontja van Magyarorsz√°gon. Alapfiloz√≥fi√°ja szerint a t√°rsadalmat nem alulr√≥l kell evangeliz√°lni, hanem fel√ľlr√Ķl, a politika √©s az elit befoly√°s√°val. Ami patriarch√°lis, tekint√©lytisztel√Ķ, a k√∂z√©pkori szexu√°letik√°ra √©p√ľl√Ķ erk√∂lcsi rendet jelent. Orb√°n√©k a katolikusok, reform√°tusok, evang√©likusok √©s a judaizmust k√©pvisel√Ķ Mazsihisz mellett – mivel az ortodoxok √©s az unit√°riusok nem sz√°m√≠tanak „t√∂rt√©nelminek” – val√≥sz√≠n√Ľleg a t√∂rt√©nelmi egyh√°z rangj√°ra emelik a K√∂ves Slom√≥ f√©le, 2004-ben alakult fundamentalista Egys√©ges Magyarorsz√°gi Izraelita Hitk√∂zs√©get √©s a Hit Gy√ľlekezet√©t is. √ćgy lesz teljes a k√∂r. √Čs a „t√∂rt√©nelmiek” kapj√°k majd a p√©nzt √©s a t√°mogat√°st. Azzal pedig, hogy a Hit Gy√ľlekezete is bel√©p a „konzorciumba”, az √°ltala ellen√Ķrz√∂tt m√©dia betagoz√≥dik a mainstreambe, √©s sz√°ll√≠tja a fels√Ķ k√∂z√©pr√©teg azon szelet√©t, amelyet a KDNP k√©ptelen volt el√©rni.

- Sz√©p kis √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let arr√≥l, hogy k√∂z√©pkori rend alakul a 21. sz√°zadi Magyarorsz√°gon.

– N√©zze, minden hatalom m√Ľk√∂dtet√©s√©hez ideol√≥gia kell. A Fidesznek viszont t√∂bbre volt sz√ľks√©ge, hiszen a nacionalizmus nem az. A fundamentalista vall√°serk√∂lcs – a melegek el√≠t√©l√©s√©vel, az abortuszelleness√©ggel, a patriarch√°lis csal√°dmodellel √©s a t√∂bbivel – kiv√°l√≥an alkalmas erre a c√©lra.

- Mib√Ķl gondolja, hogy a t√°rsadalmon kereszt√ľlverhet√Ķ ez az „√ļj rend”?

Magyar Kurír
Máfi Gyula veszprémi érsek fogadja a miniszterelnököt


– A t√°rsadalom nyolcvan sz√°zal√©ka k√©ptelen mit kezdeni olyan eszm√©kkel, mint szabads√°g, jog√°llam vagy jogegyenl√Ķs√©g. Csak az √©rdekli: legyen keny√©r, virsli, esetleg egy √ľveg s√∂r. Am√ļgy pedig sodr√≥dik. Eml√©kszik, Orb√°n hogyan fogta meg a mag√°nnyugd√≠jp√©nzt√°rakkal kapcsolatos k√©rd√©st? Nem azt mondta, hogy az emberek maguk d√∂ntsenek, visszal√©pnek-e az √°llami p√©nzt√°rba, vagy sem, hanem hogy aki maradna, annak kell v√°lasztania. Tudta, hogy a kilencven sz√°zal√©k nem tesz semmit, csak sodr√≥dik. Magyarorsz√°g √≠gy nem a Nyugathoz, hanem a Kelethez tartozik. A gondolkod√°sunk √©szak-balk√°ni, biz√°nci strukt√ļr√°j√ļ, ahol a sz√≥ √©rt√©ktelen, √©s mindennek az ellenkez√Ķje igaz. Persze fontos, hogy meg√Ķrizz√ľk a jog√°llamis√°g l√°tszat√°t, de ez nem lehet akad√°lya a politikai akarat megval√≥s√≠t√°s√°nak. √Čs mondok m√©g valami er√Ķset: az Orb√°n-rendszer gondolkod√°sm√≥dj√°t a nemzetiszocialista Carl Schmitt politikai teol√≥gi√°ja hat√°rozza meg. √Črdemes ut√°naolvasni! L√©nyege, hogy az erk√∂lcsnek nincs k√∂ze se politik√°hoz, se joghoz, √©s minden jogszer√Ľv√© tehet√Ķ. V√©gs√Ķ c√©l a t√°rsadalom tot√°lis ellen√Ķrz√©se. Ehhez kell az egyh√°z, amelynek az a szerepe, hogy megdolgozza az embereket.

- Mi a végcél mindezzel?

– A Fidesz az egyh√°zak seg√≠ts√©g√©vel tereln√© a szavaz√≥f√ľlk√©be az embereket, hogy 2014-ben megnyerje a v√°laszt√°st.

Jakab Attila egyetemi tanulm√°nyait a Gyulafeh√©rv√°ri R√≥mai Katolikus Hittudom√°nyi F√Ķiskol√°n kezdte. 1990 √©s 1998 k√∂z√∂tt a strasbourg-i Marc Bloch Egyetem Katolikus Teol√≥gia Kar√°n tanult, √©s doktor√°tust (PhD) szerzett. 1998 √©s 2002 k√∂z√∂tt a genfi egyetemen dolgozott. T√∂bb hazai √©s nemzetk√∂zi tudom√°nyos t√°rsas√°g tagja. A Peter Lang berni kiad√≥n√°l a „Christianismes anciens” (√ďkereszt√©nys√©gek) sorozat t√°rsszerkeszt√Ķje, a Genfi Nemzetk√∂zi Geopolitikai Tanulm√°nyi K√∂zpont tudom√°nyos munkat√°rsa.
Link
postaimre - 2014. m√°rcius 06. 08:34 • 3 hozz√°sz√≥l√°s • 318 megnyit√°s • •

BEKATTANTAK A ZSID√ďK

Figyelni! Habsburg -zsid√≥-magyar √©s az a fr√°nya "nemzetfogalom"? MVSz -D'rabik-J√≥bik-MSZ...sz√©p kis szabadk√Ķm√°√Ľves zsid√≥-produk-cion. Megy az √∂sszef√©s√ľlget√©s. SORSTALANOK AKARNAK EGY√úTT√ČLNI?

A Mazsihisz eln√∂ke id√©zett a kor√°bban Orb√°n Viktor minisztereln√∂knek √≠rt level√©b√Ķl, amelyben egyebek mellett az olvashat√≥, hogy a j√≥zsefv√°rosi projekt (Sorsok H√°za) - mint holokausztcentrum - l√©tes√≠t√©se helyett egy olyan int√©zm√©ny megval√≥s√≠t√°s√°t javasolj√°k, amelyben a magyar-zsid√≥ egy√ľtt√©l√©st, a magyar √©s a zsid√≥ kult√ļra szimbi√≥zis√°t √©s a k√∂z√∂sen l√©trehozott √©rt√©keket mutatn√°nak be. A korm√°nyf√Ķnek √≠rt level√©ben Heisler Andr√°s jelezte: egy ilyen int√©zm√©ny √©s a P√°va utcai holokausztk√∂zpont kett√Ķse nemcsak "a vil√°g√©g√©s trag√©di√°j√°t, hanem azt is k√©pes lenne bemutatni, milyen √©rt√©kek j√∂ttek l√©tre a magyar nemzet sz√°m√°ra, s milyen √©rt√©keket adott egym√°snak a magyars√°g √©s zsid√≥s√°g". (MTI, 2014.febr.12., r√©szlet)

GER√ē ANDR√ĀS AZT K√ČPZELI, HOGY √ē MAGYAR

Ha j√≥l √©rtelmezz√ľk a fenti cikket, akkor a korm√°ny tervezete szerint a volt J√≥zsefv√°rosi (m√Ľeml√©k!) p√°lyaudvarb√≥l lenne a Sorsok H√°za. A „sorstalanoknak”. Eddig vil√°gos. De van egy „m√°sik” √∂tlet is a Mazsihisz r√©sz√©r√Ķl, hogy ehelyett a Fidesz terv helytett, ink√°bb csin√°ljanak „Egy√ľtt√©l√©s H√°z√°t”. Hogy ez mennyire komoly k√©rd√©s, az abb√≥l is l√°tszik, hogy p√°r nappal ezel√Ķtt Ger√Ķ Andr√°s t√∂rt√©n√©sz (a Habsburg Int√©zet feje!) j√≥ f√©l √≥r√°ig azt ecsetelte az ATV, a Fridike m√Ľsor√°ban, hogy – kapaszkodjunk meg – nincs olyan, hogy magyar meg zsid√≥, mert „a zsid√≥k is magyarok”...Nofene! Most pedig Ger√Ķ √©p√ľletes √©rveit id√©zz√ľk fel, s lehet, hogy √Ķ ezzel az Egy√ľtt√©l√©s H√°z√°nak beteges √∂tlet√©t akarta megt√°mogatni. Ger√Ķ azzal j√∂tt el√Ķ, hogy a magyarok azok mindig nemzetk√©nt hat√°rozz√°k meg magukat, m√≠g a zsid√≥k vall√°snak, sz√°rmaz√°snak hat√°rozz√°k meg maukat. Ez szerinte nem helyes, mert azt a k√©pzetet kelti mindenkiben, mintha a magyarok a zsid√≥kat idegeneknek k√∂nyveln√©k el. V√©g√ľl is Ger√Ķ azt er√Ķs√≠tgette, hogy a zsid√≥k is magyarok, a „nemzet r√©szei”. K√∂zben Ger√Ķ saj√°t mag√°val ker√ľlt ellentmond√°sba, hiszen a magyar t√∂bbs√©g vitathatatlanul nemzet, a zsid√≥k pedig mindig √©s minden√ľtt „vall√°snak” √°ll√≠tj√°k be magukat. Nem n√©pfajt√°nak. De ezzel a vall√°s meghat√°rozz√°ssal is nagy baj van, mert mi√≥ta a zsid√≥k l√©teznek, √°lland√≥an azt hirdetik, hogy „a vall√°s mag√°n√ľgy”. Ha ebb√Ķl a t√©telb√Ķl indulunk ki, akkor viszont zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gr√Ķl sem besz√©lhet√ľnk, hiszen egy bels√Ķ mag√°n√ľgyr√Ķl nem k√∂telez√Ķ vallom√°st tenni senki sem. √ćgy logikus, hogy a zsid√≥k m√©g vall√°si k√∂z√∂ss√©get sem alkotnak, mert a „vall√°sukat” sem √°rulj√°k el egym√°snak. P√°r hete L√°z√°r J√°nos √°llamtitk√°r Orb√°n Viktor v√©lem√©ny√©t tolm√°csolta, miszerint a zsid√≥k milyen nagyszer√Ľ „hazafiak” √©s mi magyarok milyen kiv√°l√≥ „szimbi√≥zisban” √©lt√ľnk t√∂bb sz√°z √©ven √°t egym√°ssal. Ezt a sz√≥t haszn√°lta. Azonban ez a sz√≥ ezt jelenti a sz√≥t√°r szerint: K√©t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ fajhoz tartoz√≥ √©l√Ķl√©ny k√∂lcs√∂n√∂sen hasznos egy√ľtt√©l√©se, biol√≥gia √©rtelemben. T√°rsadalmi √©rtelemben: k√©t n√©p k√∂z√∂s t√°rsadalmat alkot√≥ egy√ľtt√©l√©se. Ger√Ķ Andr√°s t√∂rt√©n√©sz l√©t√©re semmilyen sz√©p √©s magasztos p√©ld√°t nem tudott f√∂lhozni a magyar t√∂rt√©nelemb√Ķl, err√Ķl az √°ll√≠t√≥lagos ide√°lis egy√ľtt√©l√©sr√Ķl. M√°r csak az√©rt sem tudott volna erre j√≥ p√©ld√°t f√∂lhozni, mert ilyenre a magyar t√∂rt√©nelben semmilyen p√©lda nincs. A k√∂z√©pkor folyam√°n a zsid√≥k √∂nk√©ntesen elk√ľl√∂n√ľlten gett√≥kban √©ltek, esz√ľk √°g√°ban sem volt beolvadni semmilyen n√©p k√∂z√© (ezt a vall√°suk k√ľl√∂nben is tiltotta!) √©s ezt a j√≥ szok√°sukat a mai napig is megtartott√°k. Akkor mir√Ķl besz√©l Ger√Ķ? Akkor is zavaros volt Ger√Ķ √©rvel√©se, amikor azt mondta, hogy a zsid√≥k is „magyarok”. Hiszen a nemzetk√∂zi zsid√≥k legal√°bb hatvanhat-f√©le orsz√°gban √©lnek √©s minden√ľtt annak a fajt√°nak mondj√°k magukat, ahol √©ppen laknak. N√©metorsz√°gban √Ķk voltak a legjobb n√©metek. Az oroszokn√°l √Ķk voltak a legjobb oroszok √©s most azt kell hallanunk, hogy most √Ķk a legjobb magyarok...Ger√Ķnek ezek ut√°n t√©nyleg orvoshoz k√©ne fordulnia. K√©rjen egy hivatalos pap√≠rt arr√≥l, hogy akkor √Ķ most milyen sz√°rmaz√°s√ļ..?
Link
postaimre - 2014. m√°rcius 06. 09:35 • 3 hozz√°sz√≥l√°s • 272 megnyit√°s • •
#3 | postaimre - 2014. mŠrcius 26. 12:27:44
Ki kicsoda valójában?

Kik tartj√°k √©letben a parlamenti p√°rtok √°ltal megjelen√≠tett √°ldemokr√°ci√°t, a 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°got? Kik is ezek a jobboldali szem√©lyis√©gek a nemzeti oldalon, kikb√Ķl √°ll a Kopp√°ny Csoport, m√°rmint a vezet√Ķs√©g? Hogy kik is ezek a Balog B√©l√°k, meg a Tak√°cs Andr√°sok?

Civilek-e a civil szervezetek, vagy √Ķk is olyanok, mint a szakszervezetek, Gask√≥, Cser √Āgnes meg a t√∂bbiek? Hol vagy Vukics? ...

Volt egyszer egy 2006... Kossuth t√©r... √Ėsz√∂d, nem √∂sz√∂d, nem kapsz m√°st, hi√°ba k√∂vetelt√ľk az ELSZ√ĀMOLTAT√ĀST! Mind a mai napig... pedig Viktor meg√≠g√©rte, volt is m√°r r√° t√∂bb mint k√©t √©ve, meg k√©t tev√©je: Budai meg Papcs√°k; hab√°r ez √≠gy nem egy k√©tp√ļp√ļ, hanem k√©t egy p√ļp√ļ. Tele lett a p√ļpjuk a TEMPO-val, le is l√©ptek, mint **** a b√Ķrd√≠v√°nyr√≥l a Viktorral egy√ľtt, m√°rmint ami az elsz√°moltat√°st illeti. √ögy tett Viktor, mint 2006. okt√≥ber 23-√°n. Kih√≠vta az embereket az Aszt√≥ri√°hoz, majd mikor a Gyurcs√°nnyal elkezdte kardlapoztatni a n√©pet, √Ķ meg lel√©pett, √ļgy ahogy az el√Ķbb √≠rtuk, a b√Ķrd√≠v√°nyr√≥l (forr√°s:wikileaks √©s a jelenl√©v√Ķk sokas√°ga).

P√°rtok

Azt mondj√°k ezek a p√°rtok, hogy nemzeti √∂sszefog√°sra van sz√ľks√©g. Mi meg azt mondjuk, hogy a p√°rtok m√°r √∂sszefogtak, de nem most, hanem m√©g szinte a megsz√ľlet√©s√ľk el√Ķtt 1988-ban. √Ėsszefogtak bizony a kiirt√°sunkra. Vegy√ľnk egy p√©ld√°t: K√©sz√ľlve a h√°bor√ļra, hi√°nyozv√°n az ellens√©gk√©p, meg is k√©rdezt√©k Csurk√°t, hogy van Magyarorsz√°gon antiszemitizmus? V√°laszolta, hogy nincs, de sz√ľks√©g az Vona r√°. H√°t l√°m k√≠v√°ns√°ga teljes√ľlt. Orb√°n b√ľd√∂s bugyr√°b√≥l Vona r√°' elemi er√Ķvel l√∂k√Ķd√∂tt ki a polg√°ri k√∂r√∂kb√Ķl...
Nem h√ľlye az istenadta, bepalizta az eg√©sz orsz√°got. Az ig√©ny Vona r√°' szerencs√©tlen sebzett haz√°nk fiai jel√∂lteket √°ll√≠tottak neki mind a 176 v√°laszt√≥ker√ľletben. Az emberek val√≥di v√°ltoz√°st akartak, amit r√°j√∂ttek, hogy a FIDESZ-t√Ķl nem kapnak meg. Ez√©rt minden v√°laszt√≥ker√ľletben akadt jelentkez√Ķ, aki elindult a JOBBIK sz√≠neiben 2010-ben. Igen √°m, de Vona r√°' sem buta gyerek √°m, √©s nem a ludast olvasta, m√≠g frissen toborzott n√©pe a kopogtat√≥c√©dul√°k√©rt h√°zalt, hanem megkereste a "sz√°zad v√©g√©t", aki (ma alkotm√°nyb√≠r√≥ Stumpf Istv√°n, Horv√°th Istv√°n √°llamp√°rti bel√ľgyminiszter veje, feles√©ge Horv√°th Andrea a Kossuth Holding B√≠r√≥s√°g felsz√°mol√°si b√≠r√°ja) k√∂z√∂lte vele, hogy egyetlen egy b√°gyadt JOBBIK-os k√©pvisel√Ķ egy√©niben nem jut be a parlamentbe. Mert, ha bejutna, se jutna be, mert akkor a Pint√©r Sanyib√°' szavazatsz√°ml√°l√≥ szoftverfejleszt√Ķ arab √©rdekelts√©g√Ľ c√©ge list√°zza ki √Ķket, ahogy a Bokros Lajosnak is beh√ļzott vagy n√©gyet, m√°rmint %-ban az EU Parlamentbe val√≥ be jut√°shoz. Na m√°rmost a Vona r√°'-nak list√°ztak egyet, m√°rmint az √ĀVH-sok, hogy majd a sok szam√°rh√°ton (√Ķk azok a vesztes egy√©ni JOBBIK-os k√©pvisel√Ķk, akik √°ltal√°ban m√°sodikak vagy harmadikak lettek a 2010-es v√°laszt√°son) megszerzett list√°s helyekre hetyke angol √©s mindenf√©le m√°s kett√Ķs vagy t√∂bbes √ľgyn√∂k√∂t/√°llampolg√°rt √ľltessenek. √ćgy fordult az el√Ķ, hogy a szerencs√©tlen megvezetett Vona r√°'-nak bed√Ķlt k√©pvisel√Ķjel√∂lt dolga v√©gezt√©vel szam√°rk√©nt vagy birkak√©nt mehet a 9 milli√≥ b√Ķg√Ķssel a v√°g√≥h√≠dra, mert a Gordonk√°s is a Vona r√°'-ssal van. Innenst√Ķl fogva √ļj 44 haza√°rul√≥ ker√ľlt be a Parlamentbe. De t√©rj√ľnk vissza 2006-ra, vagy ak√°r egy kicsit vissz√°bbra...

Az a Budah√°zy NBH-s ezredes elvt√°rs, aki a JOBBIK kegyeltje, egyebekben Morvai Krisztina m√Ľv√©szn√Ķ √©s az Angol Kir√°lyi G√°rda "lovagja" Hudini Nagy Tam√°s v√©dence/kedvence, f√Ķ√°ll√°sban b√∂rt√∂nf√ľlke-forradalm√°r, aki a Fej√©rsz√∂vets√©g honlapj√°nak tan√ļs√°ga szerint lakhelyelhagy√°si enged√©llyel vett r√©szt a "korm√°nyellenes" Patrub√°ny-f√©le "Magyarok" Vil√°gsz√∂vets√©ge N√©metorsz√°gban tartott k√∂zgy√Ľl√©s√©n, ahol bel√©pve az MVSZ-be maga is megszavazta a szecus Patrub√°nnyal egy√ľtt, hogy t√°mogatj√°k az Orb√°n-korm√°nyt a Szent Korona nev√©ben.

A "nemzeti jogv√©d√Ķk", t√ļlnyom√≥ r√©szt √ľgyv√©dek, Grespik √©s a t√∂bbiek, alkotta t√°rsulat/alakulat jelen√≠ti meg az √ļgynevezett nemzeti, de ugyan √ļgy a kommunista √°llamp√°rtot, mint ahogy a jobboldali FIDESZ. A FIDESZ vezet√©se m√©g az MSZP-t√Ķl is balr√°bb van, hiszen nem csak Orb√°n apja volt MSZMP-s v√°rosi p√°rttitk√°r, hanem a Semj√©n nevel√Ķapja is. Visszat√©rve a JOBBIK haza√°rul√≥ira - nem a tags√°got √©rtj√ľk alatta - jogv√©gzett l√©t√ľkre a volt rend√Ķr√∂kb√Ķl √©s bes√ļg√≥kb√≥l √°ll√≥ Kopp√°ny Csoporttal egy√ľtt jelennek meg kilakoltat√°sokon, teszik ezt 2010 j√ļnius 15-ike √≥ta, amikor a Tauzin csal√°dot vezett√©k f√©lre, hogy majd √Ķk, a JOBBIK, a Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk/Feh√©rgy√Ľr√Ľk (NBH), Ifj. Heged√Ľs L√≥r√°nt, Kanalas Andr√°s, Dabasi Tam√°s √©s m√©g sokan m√°sok megakad√°lyozz√°k, hogy a Pint√©r-rend√Ķrs√©g √©s a Szamosi √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ lak√°smaffia-kl√°n f√Ķn√∂k elvegye az otthonukat. Legut√≥bb nincs egy hete, hogy a Gaudizagyvatam√°szk√°rp√°tid√°niel a fogyat√©kkal √©l√Ķ Gecse M√°ri√°t kamp√°nyc√©lra felhaszn√°lva a rend√Ķrmaffi√°val egy√ľtt lakoltatt√°k ki. Majd ezt k√∂vet√Ķen valamelyik b√©rfacebooktolnokuk k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel a TEMPO p√°rt √°ltal t√°mogatott, √©s a j√≥magam f√Ķv√©dn√∂ks√©g√©vel m√Ľk√∂dtetett MKG Kft-t ir√°ny√≠t√≥ Kozma J√≥zsefr√Ķl, aki az egyetlen Magyarorsz√°gon m√Ľk√∂d√Ķ val√≥di jogseg√©lyszolg√°latot vezeti - az elm√ļlt m√°sf√©l √©vben k√∂zel 800 v√©grehajt√°si elj√°r√°st f√ľggesztetett fel mintegy 50 kilakoltat√°st akad√°lyozott meg jogi √ļton, √©s kb. 250 jelenleg is foly√≥ polg√°ri peres elj√°r√°st kezdem√©nyezett eredm√©nyesen, perf√ľgg√Ķs√©get l√©trehozva a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok el√Ķk√©rd√©sek√©nt - nem √°talkodott azt √°ll√≠tani, hogy a nyomor√ļs√°g v√°mszed√Ķje. M√≠g Kozma J√≥zsef k√∂lts√©gei megt√©r√≠t√©se mellett j√°rja az orsz√°got b√≠r√≥s√°gr√≥l b√≠r√≥s√°gra, illetve kora reggelt√Ķl k√©s√Ķ estig fogadja a hitelk√°rosultakat, addig a Kopp√°ny Csoport l√°tsz√≥lag ingyen moln√°rfarpadokkal √©s minden m√°s csodabog√°rral felv√©rtezve √°rulj√°k a haz√°t, azaz azzal, hogy √≠g√©ret√ľk ellen√©re m√©g √©rdemben egyetlen egy kilakoltat√°st sem tudtak megakad√°lyozni, ugyan k√∂lts√©gmentesen, de teljes vagyonveszt√©st, azaz az √©let√ľk elveszt√©s√©t okozz√°k a devizak√°rosultaknak, akiket tov√°bb√° megterhelnek a kivonul√≥ rendv√©delmi szervek k√∂lts√©g√©vel is. Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy ki eteti ezeket a veszett kuty√°kat. No de itt nem a Zagyva f√©l√©kre gondolok, hiszen √Ķk a parlamenti men√ľt zab√°lj√°k, hanem a secus Simo Endr√©kre, meg a zagyva Vajda Attil√°ra, meg a mocskos Monostori Attil√°ra, aki a Baumagosokat is leh√ļzta. Ezeket ki eteti? Mert, hogy nem ingyen j√°tssz√°k √°t a Sud√°r-f√©le lak√°s-maffi√≥z√≥k √©s a banki faktorc√©gek r√©sz√©re a magyar √°llampolg√°rok lak√°sait, amit mostan√°ban parlamenti k√©pvisel√Ķk f√©l √°ron √°rulnak az interneten, az biztos. Kuty√°k ezek, veszett kuty√°k, de a sorsukat nem ker√ľlhetik el √ēk sem. A feljelent√©sem alapj√°n t√∂bb v√©grehajt√≥ ellen folyik m√°r az elj√°r√°s (az √∂sszes ellen), csak n√©h√°nyukat megeml√≠tve: J√≥bai, Heidrich, Galsi, Szamosi, stb. A V√°r Holdingos Nagy Em√≠lia is v√°rhatja m√°r a rabsz√°ll√≠t√≥t, √Ķ ellene a Szolnoki Nyomoz√≥ √úgy√©szs√©gen folyik az elj√°r√°s, 3000 hitelk√°rosultt√≥l csalt ki ez a hullarabl√≥ fejenk√©nt 35.000 Ft-ot.

A v√°lt√°shoz h√°tral√©v√Ķ r√∂vid id√Ķre val√≥ tekintettel d√∂nt√∂tt√ľnk r√≥la, hogy megunva a facebookos olvas√≥inkkal szembeni f√©lrevezet√©si pr√≥b√°lkoz√°sotokat, dekonspir√°lunk benneteket, √©s elmondjuk, hogy ki kicsoda. Ha valamely√Ķt√∂k nem tal√°lja mag√°t a felsoroltak k√∂z√∂tt Pl. Bene Gabi vagy Gonda Laci, az nem az√©rt van, mert nem tudjuk, hogy kik vagytok, √©s esetleg elfelejtkezt√ľnk volna r√≥latok, hanem mert nincs dolgunk veletek. Futni hagyunk benneteket, ha √©rtitek. Mi√©rt ne? A Keresztes Imre a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©gen meg a Berki T√≠mea √ľgy√©szek m√°r amneszti√°ban r√©szes√ľltek, mivel egy√ľttm√Ľk√∂dnek az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g hivatalos szerveivel. De ha minden√°ron kell m√©g egy pofon, akkor menjetek vissza a sarokra, ahol a m√°sikat kapt√°tok. Tudj√°tok, ti tan√≠tott√°tok a magyarnak, hogy ha a f√©l orc√°j√°ra kap egy pofont, akkor tartsa oda a m√°sikat is, √©s bocs√°sson meg nektek. Mi meg azt mondjuk, hogy az a J√≥isten dolga, abba mi nem sz√≥lhatunk bele. Dob√≥ kapit√°ny √ļr mondta m√°r r√©gen n√©ktek: "Gy√°va n√©pnek nincs haz√°ja!" Nek√ľnk van, harcoljatok h√°t, hogy nektek is legyen! Tanulj, hogy tudj√°l, mert a Szent Korona k√∂zjogi v√©delme jelenleg m√©g csak arra terjed ki, aki ismeri, √©s az ellen√°ll√°s jog√°t k√∂telezetts√©gek√©nt is √©rtelmezi.

Balog B√©la, B√°csfi Di√°na, Dabasi Tam√°s, Tak√°cs Andr√°s, stb. provok√°torok, vesz√©lyesek, v√©lhet√Ķen a kor√°bban √°ltaluk elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyekkel zsarolj√°k √ēket, tartj√°k sakkban √©s k√©nyszer√≠tik ak√°r tettlegess√©gre is a magyar csal√°dok sz√©tver√©s√©re, a magyar any√°k utc√°ra k√©nyszer√≠t√©s√©re.

De lehet, hogy m√©gsem √ēk a legvesz√©lyesebbek, mert √ēk csak a padl√≥t moss√°k fel a magyar √°llampolg√°rokkal, m√≠g a V√°mos Gy√∂rgy√∂k meg a t√∂bbi megmond√≥ember, meg a szittya k√∂lt√Ķk, √ļgynevezett magyars√°gkutat√≥k/t√∂rt√©n√©szek t√∂bbs√©ge, meg a jobboldali k√∂zgazd√°szok jelent√Ķs r√©sze, kik j√°rj√°k az orsz√°got, meg internetes f√≥rumokon osztj√°k az √©szt a magyar √°llamad√≥s√°gr√≥l, √ēk sokkal vesz√©lyesebbek, mert az agyakat moss√°k, √©s az √≠g√©rt szemfelnyit√°s helyett felakasztj√°k a szemeket, √©s port hintenek bele, hogy m√©g ki se tudja pislogni a szerencs√©tlen.

P√°rtok

A JOBBIK-r√≥l m√°r √≠rtunk. Most a t√∂bbi k√∂vetkezik: Az MDF-et az MSZMP-sek alap√≠tott√°k, az SZDSZ-t az MSZMP-sek alap√≠tott√°k, a Fiatal Demokrat√°k Sz√∂vets√©g√©t a Szabad Demokrat√°k Sz√∂vets√©ge hozta l√©tre, az LMP-t a megsz√Ľnt SZDSZ-esek gyerekei hozt√°k l√©tre, meg persze a R√≥na P√©ter, a t√∂bbi meg nem √©rdekes, mert m√°s nincs m√°r a parlamentben, illetve dehogy nem, a TEMPO, akit meg rossz nyelvek szerint a tr√≥jai fal√≥, √©s az NBH alap√≠tott, ami ugyancsak igaz, mert a Nemzet Biztons√°gi Hivatalt magam ir√°ny√≠tom (a Pint√©r az AVH-t ir√°ny√≠tja). A TEMPO m√©g 2010-ben bejutott a Parlamentbe, mivel a TEMPO P√°rt titk√°ra, Minda Zolt√°n hivatalosan a JOBBIK parlamenti b√Ľn√ľgyi szak√©rt√Ķje, aki nap mint nap teszi a dolg√°t - egy j√≥bar√°tom k√©rdezte egyszer, hogy mit csin√°l a Minda a Parlamentben; mondom: Mit csin√°l, mit csin√°l? H√°t bomlaszt; √ćgy is van, Zoli elv√©gezte a feladat√°t, minden egyes meg kettes √°llampolg√°r, zsid√≥ meg nem zsid√≥, cig√°ny meg nem cig√°ny, magyar meg nem magyar haza√°rul√≥ parlamenti k√©pvisel√Ķnek hivatalos tudom√°s√°ra hozta a felsz√°mol√≥-maffi√°k √°ltal elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyek bizony√≠t√©kait, √©s azt is, hogy ebben a t√∂v√©nyalkot√°si szintre emelt b√Ľnszervezetben elk√∂vetett b√Ľnp√°rtol√°sban √©s m√°s kapcsol√≥d√≥ b√Ľncselekm√©nyekben √©rintett a teljes b√≠r√≥i kar, az √ľgy√©szs√©g illetve a rend√Ķrs√©g teljes √°llom√°nya is -, √©s mivel a fentiek szerint √≠gy √ē is dekonspir√°l√≥dott, hogy a teljes hatalmi elitet illetve az √∂sszes parlamenti k√©pvisel√Ķt, meg ezeket a felsz√°mol√≥-minisztereket, meg jelenlegi √©s volt felsz√°mol√°si-minisztereln√∂k√∂ket le tudjuk buktatni, sem probl√©ma, mert ha a Zoli holnapt√≥l m√°r nem mehet be a Parlamentbe sem √©rdekes, mert a dolg√°t m√°r elv√©gezte. A milla sz√≥t sem √©rdemel, √Ķket m√°r a saj√°t maguk √°ltal szervezett Polip Konferenci√°n kiv√©gezt√ľk, a Bajnai meg m√°r k√©sz√ľl a b√∂rt√∂nbe, a v√°dirat√°t a B√°cs-Kiskun Megyei B√≠r√≥s√°g √©s a HirTv kamer√°ja el√Ķtt olvastam fel 2012. november 7-√©n.

Legyen ez m√°ra nektek el√©g. √Čljetek min√©l hamar√°bb az √°ltalunk meghirdetett amnesztia lehet√Ķs√©g√©vel.

Haz√°dnak rend√ľletlen√ľl...

Kecskemét, 2012.12.01.

Borbély József
kormányzó
#4 | mezesmozes - 2014. mŠrcius 26. 13:25:03
Imre, k√©sz id√Ķpocs√©kl√°s ilyesmivel/ilyesmikkel foglalkozni. Ha nem akarsz t√©nyleg bekattanni, menj ink√°bb gomb√°zni vagy a gyerekekkel bicajozni... komolyan, sokkal t√∂bb hasznod lesz bel√Ķle.
#5 | szabir - 2014. mŠrcius 26. 13:54:57
4 Bani kitsinal Imre :D
#6 | postaimre - 2014. mŠrcius 26. 14:01:27
M√≥zi, ez csak amolyan mell√©kfoglalkoz√°s. J√∂n a j√≥ id√Ķ, v√°r kert, m√≥ka, kacag√°s...csak a szok√°sos.


Feljelentés hazaárulás vádjával ismeretlen tetvesek ellen - kiegészítés

bubó Doki

11:50 (2 órája)

címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.; info; Press; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; IGOR

Tal√°n erre m√©g eml√©keztek! Csatolok egy kicsit b√Ķvebbet is, ha m√°r r√°sz√°ntam az id√Ķt, legyen meg a h√°l√≥n √©s a p√≥knak is. Patrub√°ny √©s k√∂re meg√©r t√∂bb NBH-s karik√°t is lefutni! A mell√©kelt "Patrub√°ny" dokumentumban a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl, de lehet csemeg√©zni, hogyan "dolgoznak" a szolg√°latok. Melyik is? Mindegyik...!

Azért böfögjetek valamit vissza, ahogy szoktátok! Olyan diplomatikus tudok már lenni, hogy el se hinnétek!

Posta Imre
bubó Doki

m√°rc. 6.


címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.; info; Press; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; IGOR
Az (el)-ismert "nemzeti oldal", Magyarok Sz√∂vets√©ge, Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge, Jobbik, HVIM...az al√°bbi √∂sszef√ľgg√©sek szerint is √ľgyn√∂kvez√©relt, ugyanazzal a "c√©llal" l√©trehozott √©s ir√°ny√≠tott szervezet. C√©ljuk a "Habsburg" (zsid√≥) restaur√°ci√≥ a zsid√≥knak-cig√°nyoknak legitimnek l√°tsz√≥ √°llamot l√©trehozni √©s ezt a k√©t (val√≥j√°ban egy) fajt szellemi-fizikai puccsal a nemzet√°llamok, a nemzetet val√≥ban alkot√≥k rov√°s√°ra n√©pk√©nt, nemzetk√©nt csellel elfogadtatni az √°tvert √©s kiirtand√≥ befogad√≥ gazdatest rov√°s√°ra! A jelenlegi parlamenti p√°rtok mindegyike nyakig benne van ebben √©s l√©nyeg√©ben √∂sszj√°t√©k zajlik az "egyh√°z" h√°tt√©rir√°ny√≠t√°s√°val.

Patrub√°ny, Vona-Zazrivec, Bene G√°bor, Torockai-T√≥th √©s m√©g sokan m√°sok tev√©kenys√©ge ebben a k√∂rben mindenk√©ppen vizsg√°latra szorulnak, sokakkal m√°sokkal egyetemben, akik seg√≠tik √Ķket ebben a nemzetrombol√≥ √©s haza√°rul√°snak min√Ķs√ľl√Ķ tev√©kenys√©g√ľkben.


Posta Imre


Automatikus válasz: Feljelentés hazaárulás vádjával ismeretlen tetvesek ellen - kiegészítés
Be√©rkez√Ķ levelek
x
BRFK √úgyelet

11:50 (2 órája)

címzett: saját magam

Tisztelt Hölgyem / Uram!T√°j√©koztatjuk, hogy elektronikus level√©t a BRFK Tev√©kenys√©gir√°ny√≠t√°si K√∂zpontja fogadta, azt az illet√©kess√©g√©nek megfelel√Ķen tov√°bb√≠tjuk!Üdvözlettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki

11:57 (1 órája)

címzett: BRFK
√Ėr√∂kl√Ķd√Ķ h√°l√°m, h√∂lgyeim! Urakat nem mondok, mert azok m√°r mind elkurvultak! :-))

Posta Imre


2014. március 26. 11:50 BRFK Ügyelet írta, <>:


bubó Doki

12:37 (1 órája)

címzett: Magyarok
Miklós, remélem így megfelel!

http://magyarnemz...;c_start=0

Persze folyamatosan eg√©sz√ľl ki a tiszt√°nl√°t√°s kedv√©√©rt. Meggy√Ķz√Ķd√©s√ľnk, hogy csak √≠gy lehet rendet tenni ebben a velej√©ig mocskos vil√°gban! Nincs t√∂bb titok!

Sok mindent kérhetnék, de csak arra kérlek még, hogy igazold, milyen állampolgár is vagy. Ami a neten kering, abból az jön le, hogy román. Nem baj, csak lássunk tisztán.

J√≥ lenne, ha K√°rollyal is siker√ľlne rendeznetek ezt a nem kis rumlit. nem tesz j√≥t a nemzetnek. Ha nem megy, f√©lre kell √°llni!


Posta Imre

Ui.: mondd, hov√° k√ľldjem m√©g el? A szerveknek megk√ľldtem, ahogy szoktam √©s vissza√≠rt√°k, hogy megfelel√Ķ helyre tov√°bb√≠tva. Egyed√ľl el√©g neh√©z mindent int√©zni, de rajtam eddig se m√ļlott. Ezt√°n se fog, de nagyon unom m√°r ez a "nemzeti kavar√°st" amit m√Ľveltek, ez igaz. √Ātvehetn√© m√°r valaki, akinek jobban megy.
#7 | SZM - 2014. mŠrcius 26. 14:34:43
Már megint mit veri magát ez a fasszopó Patrubány???
Ez a mocsok, egy "n√©gy fill√©res", szekus, √∂rm√©ny szarh√°zi, semmirekell√Ķ, ingyen√©l√Ķ, csicska parazita volt eddig is, √©s ezut√°n is az marad. Ezen pedig nemhogy nem v√°ltoztat semmit annak t√©nye, hogy a cionb√©renc, korrupt maffia b√≠r√≥s√°g, az √Ķ p√°rtj√°t fogja, hanem egyenesen meg is er√Ķs√≠t√≠ ezt!
s_*_kukk

Na te fasszop√≥, semmirekell√Ķ, ingyen√©l√Ķ Patrub√°ny! Rem√©lem olvasod amit √≠rok! Minket te sehol semmilyen form√°ban nem k√©pviselsz, hi√°ba vagy annak a magyarnak hazudott sz√∂vets√©gnek az eln√∂ke! Hogy d√∂g√∂ln√©l meg reggelre!
s_*_kac
#8 | gabesz - 2014. mŠrcius 26. 14:56:38
Kedves Miklós!

√Čn k√©rek eln√©z√©st ez√©rt az otromba viselked√©s√©rt az oldalon....√©n nem nevettem esk√ľsz√∂ms_*_jog
#9 | gabesz - 2014. mŠrcius 26. 14:57:49
[img]http://tinypic.com/r/ivjqli/8[/img]
s_*_kac :D s_*_beee s_*_francba s_*_kukk s_*_bye
#10 | postaimre - 2014. mŠrcius 26. 15:02:07
SZM, hogy te milyen ironikus is tudsz lenni! Remélem nem óvassa, mert még sandán nleszel nézve és mehetek megint a bíróseggre, mert méltóságában sérted és nem tisztségében!

A téma viszont örök. Milyen állampolgár is Miklós? Román?

Eur√≥pai √Ėsszehasonl√≠t√≥ Kisebbs√©gkutat√°sok K√∂zalap√≠tv√°ny
Szerkesztette: √Āgoston Vilmos
A Patrubány-jelenség
Részletek az MVSZ és a VET
sajt√≥szolg√°lat√°nak e-mailen k√ľld√∂tt
tájékoztatásaiból
http://www.eokik....534101.pdf

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.