Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fontos lehet


Szia Imre!
Egy viszonylag bizalmas inf√≥t szeretn√©k most megosztani Veled. Egy ideje (n√©h√°ny √©ve) tanulm√°nyozom a h√°tt√©rhatalmi munk√°kat, a p√©nz√ľgyi elitnek nevezett rabl√≥banda dolgait, de nem volt val√≥di forr√°som az interneten fellelhet√Ķ √°ll√≠t√°sok val√≥dis√°gtartalm√°nak ellen√Ķrz√©s√©re. Ma kaptam egy linket, amelyben igen √©rdekes dolgokr√≥l t√°rsalog egy mag√°t Susannak megnevez√Ķ h√∂lgy √©s egy ZAP nevezet√Ľ, a hatalmi j√°t√©kokban bennfentes fick√≥. A besz√©lget√©s alapj√°n k√∂rvonalaz√≥dni l√°tszik egy olyan v√°ltoz√°s, amely alapjaiban elt√∂rli a FED-et √©s az USD-t, √©s helyette az Amerikai √Āllamkincst√°r √°ltal kibocs√°tott, aranyfedezet-h√°tter√Ľ (a K√≠naiak √©s az Indon√©zek adj√°k hozz√° az aranyat) "TRN" nev√Ľ p√©nzeszk√∂z ker√ľl. Azt olvasom, hogy eredetileg m√°rcius k√∂zep√©re kellett volna titokban megt√∂rt√©nnie ennek a v√°lt√°snak, azonban valami hiba cs√ļszott az USA p√©nz√ľgyminiszt√©riumi tesztel√©sbe √©s elhalasztott√°k √°prilis 6-ra a v√°lt√°st. √Črdekes id√Ķpont nem? No mindegy. Azt is olvasom egy kor√°bbi besz√©lget√©sben, hogy az IRS (tudod, az USA NAV-ja) le fog √°llni egy vagy k√©t h√©tre, ahogy a bankok t√∂bbs√©ge is, ha beindul az √°t√°ll√°s. Nos, ha r√°keresel a neten, biztosan fogsz tal√°lkozni olyan h√≠rrel, miszerint az IRS le√°llt. Mert le√°llt. Nincs jelenleg az USA NAV-ja m√Ľk√∂d√Ķk√©pes √°llapotban, nem hajtanak be ad√≥t, nem m√Ľk√∂dnek az irod√°k, stb... A vil√°gszerte tapasztalhat√≥ demonstr√°ci√≥k, a bankfi√≥kok elfoglal√°sa csup√°n √ľr√ľgy lesz arra, hogy a bankok mi√©rt z√°rnak be egy bizonyos id√Ķre. Spanyolorsz√°got tudn√°m most elm√≠teni els√Ķ k√∂rben, de Ausztr√°li√°ban is z√°rnak be a bankok, meg hamarosan n√°lunk is (gondolom ez√©rt kell a pat√°ri√°t csin√°lniuk a t√ľntet√Ķknek, meg a bankrobbant√°s, stb...).

Ez m√©g csak maga a torta, a hab most j√∂n. Tal√°ltam egy olyan dokumentumot, amelyben olyan nyilatkozat szerepel az Indon√©z Swissindo (keress r√° erre) toll√°b√≥l - aki mellesleg √°ll√≠t√≥lag 180 vagy 190 orsz√°g vagyona felett rendelkezik -, hogy ez az eg√©sz vagyon egyenl√Ķ feloszt√°sra ker√ľl minden egyes, ma a F√∂ld√∂n √©l√Ķ ember k√∂z√∂tt. Magyarorsz√°g lakoss√°ga ebb√Ķl a vagyonb√≥l 75.092.234.880.000 $-t kap. Miel√Ķtt √∂sszeh√ļzod a szem√∂ld√∂k√∂d, itt a: Link .

A sok olvas√°st√≥l meg √©rtelmez√©st√Ķl m√°r g√ļvad a szemem, de azt kivettem a sok besz√©lget√©sb√Ķl √©s ehhez hasonl√≥ dokumentumok sokas√°g√°b√≥l, hogy id√©n m√°rcius-√°prilis√°ra tervezt√©k m√°r 2008-t√≥l ezt a v√°lt√°st, b√°r akkoriban nem gondoltak arra, hogy az USD helyett m√°s p√©nzt hozzanak forgalomba, mindent ingyeness√© (sz√ľks√©gletek szerinti eloszt√°s alapj√°n) akartak tenni, elt√∂r√∂lve a p√©nzt.

Ha megnézed, a belinkelt dokumentumban szerepelnek érdekes szavak, számok: 300-ak tanácsa, White Spiritual Wonder Boy, New World Order, 666666... No meg pár védjegyzett logo... Több, mint érdekes.

Most az a nagy helyzet, hogy musz√°j valamilyen vil√°gra sz√≥l√≥ √ľr√ľgyet tal√°lniuk, ha nem akarj√°k a bit√≥f√°n v√©gezni mindannyian a jelenlegi rendszert m√Ľk√∂dtet√Ķ embernek l√°tsz√≥ rohad√©kok, de ahogy Te is l√°tod, nem sok siker √∂vezi a tev√©kenys√©g√ľket (sem Ir√°n, sem Sz√≠ria, sem Jap√°n, sem Ukrajna, se a t√∂bbi pr√≥b√°lkoz√°suk nem hoz vil√°gh√°bor√ļt, aminek √©n nagyon √∂r√ľl√∂k, mert √≠gy nem tudnak elb√ļjni a felel√Ķss√©g terhe al√≥l.)

Azt kezdik el mostant√≥l terjeszteni, hogy az illuminati meg a szabadk√Ķm√Ľvesek meg az izrahellit√°k b√Ķr√©be b√ļjt mocskos szarh√°ziak j√≥t akartak azzal amit id√°ig m√Ľveltek, azt√°n majd azzal fogj√°k folytatni, hogy √Ķk tal√°lt√°k ki az √ļj rendszert az√©rt, hogy az emberis√©g felvir√°gozzon. √Čs √≠gy is lesz, no meg abban csak rem√©nykedhetnek, hogy az emberek nem t√Ľzik √Ķket kard√©lre meg l√°mpavasra.

Nem tudom mennyire vagy j√≥ angolos, de a k√∂vetkez√Ķ linket is aj√°nlom figyelmedbe: Link

A cikk a 2014 √°prilis-j√ļlius k√∂z√∂tti csillag√°ll√°sokat √©s fogyatkoz√°sokat mutatja be spiritu√°lis √©s politikai v√°ltoz√°sok √ľzenetek√©nt. Minden egy fel√© terel√Ķdik.

√Čs a f√Ķ link: Link


√Āld√°s:

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2014. Šprilis 02. 20:32:12
sem Ir√°n, sem Sz√≠ria, sem Jap√°n, sem Ukrajna, se a t√∂bbi pr√≥b√°lkoz√°suk nem hoz vil√°gh√°bor√ļt


de ez lehet:

Erdogan: Szíria a hadiállapot Törökországgal
#12 | postaimre - 2014. Šprilis 02. 20:54:24
Ilyen még nem volt Németországban
Címkék: németország, minimálbér, merkel
El√Ķsz√∂r fordulhat el√Ķ a n√©met t√∂rt√©nelemben, hogy k√∂telez√Ķ minim√°lb√©rt vezetnek be a gazdas√°gban. A nagykoal√≠ci√≥s korm√°ny javaslat√°t ny√°ron √©s √Ķsszel t√°rgyalja a parlament k√©t h√°za, a t√∂rv√©ny 2015 elej√©t√Ķl l√©phet √©letbe.
http://www.napi.h...79386.html
#13 | mattila - 2014. Šprilis 03. 06:16:46
Antares ugyanazt tal√°lta mint √©n, azzal a k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy az √Ķ linkje √∂sszefoglal t√∂bb oldalon √°t√≠vel√Ķ besz√©lget√©seket √©s esem√©nyeket, amelyeket √©n k√ľl√∂n szedegettem √∂ssze. Antares k√∂szi, ez √≠gy jobb, √©rthet√Ķbb, mint az √©n √∂sszeoll√≥zott anyagom. s_*_gt

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.