Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fontos lehet


Szia Imre!
Egy viszonylag bizalmas inf√≥t szeretn√©k most megosztani Veled. Egy ideje (n√©h√°ny √©ve) tanulm√°nyozom a h√°tt√©rhatalmi munk√°kat, a p√©nz√ľgyi elitnek nevezett rabl√≥banda dolgait, de nem volt val√≥di forr√°som az interneten fellelhet√Ķ √°ll√≠t√°sok val√≥dis√°gtartalm√°nak ellen√Ķrz√©s√©re. Ma kaptam egy linket, amelyben igen √©rdekes dolgokr√≥l t√°rsalog egy mag√°t Susannak megnevez√Ķ h√∂lgy √©s egy ZAP nevezet√Ľ, a hatalmi j√°t√©kokban bennfentes fick√≥. A besz√©lget√©s alapj√°n k√∂rvonalaz√≥dni l√°tszik egy olyan v√°ltoz√°s, amely alapjaiban elt√∂rli a FED-et √©s az USD-t, √©s helyette az Amerikai √Āllamkincst√°r √°ltal kibocs√°tott, aranyfedezet-h√°tter√Ľ (a K√≠naiak √©s az Indon√©zek adj√°k hozz√° az aranyat) "TRN" nev√Ľ p√©nzeszk√∂z ker√ľl. Azt olvasom, hogy eredetileg m√°rcius k√∂zep√©re kellett volna titokban megt√∂rt√©nnie ennek a v√°lt√°snak, azonban valami hiba cs√ļszott az USA p√©nz√ľgyminiszt√©riumi tesztel√©sbe √©s elhalasztott√°k √°prilis 6-ra a v√°lt√°st. √Črdekes id√Ķpont nem? No mindegy. Azt is olvasom egy kor√°bbi besz√©lget√©sben, hogy az IRS (tudod, az USA NAV-ja) le fog √°llni egy vagy k√©t h√©tre, ahogy a bankok t√∂bbs√©ge is, ha beindul az √°t√°ll√°s. Nos, ha r√°keresel a neten, biztosan fogsz tal√°lkozni olyan h√≠rrel, miszerint az IRS le√°llt. Mert le√°llt. Nincs jelenleg az USA NAV-ja m√Ľk√∂d√Ķk√©pes √°llapotban, nem hajtanak be ad√≥t, nem m√Ľk√∂dnek az irod√°k, stb... A vil√°gszerte tapasztalhat√≥ demonstr√°ci√≥k, a bankfi√≥kok elfoglal√°sa csup√°n √ľr√ľgy lesz arra, hogy a bankok mi√©rt z√°rnak be egy bizonyos id√Ķre. Spanyolorsz√°got tudn√°m most elm√≠teni els√Ķ k√∂rben, de Ausztr√°li√°ban is z√°rnak be a bankok, meg hamarosan n√°lunk is (gondolom ez√©rt kell a pat√°ri√°t csin√°lniuk a t√ľntet√Ķknek, meg a bankrobbant√°s, stb...).

Ez m√©g csak maga a torta, a hab most j√∂n. Tal√°ltam egy olyan dokumentumot, amelyben olyan nyilatkozat szerepel az Indon√©z Swissindo (keress r√° erre) toll√°b√≥l - aki mellesleg √°ll√≠t√≥lag 180 vagy 190 orsz√°g vagyona felett rendelkezik -, hogy ez az eg√©sz vagyon egyenl√Ķ feloszt√°sra ker√ľl minden egyes, ma a F√∂ld√∂n √©l√Ķ ember k√∂z√∂tt. Magyarorsz√°g lakoss√°ga ebb√Ķl a vagyonb√≥l 75.092.234.880.000 $-t kap. Miel√Ķtt √∂sszeh√ļzod a szem√∂ld√∂k√∂d, itt a: Link .

A sok olvas√°st√≥l meg √©rtelmez√©st√Ķl m√°r g√ļvad a szemem, de azt kivettem a sok besz√©lget√©sb√Ķl √©s ehhez hasonl√≥ dokumentumok sokas√°g√°b√≥l, hogy id√©n m√°rcius-√°prilis√°ra tervezt√©k m√°r 2008-t√≥l ezt a v√°lt√°st, b√°r akkoriban nem gondoltak arra, hogy az USD helyett m√°s p√©nzt hozzanak forgalomba, mindent ingyeness√© (sz√ľks√©gletek szerinti eloszt√°s alapj√°n) akartak tenni, elt√∂r√∂lve a p√©nzt.

Ha megnézed, a belinkelt dokumentumban szerepelnek érdekes szavak, számok: 300-ak tanácsa, White Spiritual Wonder Boy, New World Order, 666666... No meg pár védjegyzett logo... Több, mint érdekes.

Most az a nagy helyzet, hogy musz√°j valamilyen vil√°gra sz√≥l√≥ √ľr√ľgyet tal√°lniuk, ha nem akarj√°k a bit√≥f√°n v√©gezni mindannyian a jelenlegi rendszert m√Ľk√∂dtet√Ķ embernek l√°tsz√≥ rohad√©kok, de ahogy Te is l√°tod, nem sok siker √∂vezi a tev√©kenys√©g√ľket (sem Ir√°n, sem Sz√≠ria, sem Jap√°n, sem Ukrajna, se a t√∂bbi pr√≥b√°lkoz√°suk nem hoz vil√°gh√°bor√ļt, aminek √©n nagyon √∂r√ľl√∂k, mert √≠gy nem tudnak elb√ļjni a felel√Ķss√©g terhe al√≥l.)

Azt kezdik el mostant√≥l terjeszteni, hogy az illuminati meg a szabadk√Ķm√Ľvesek meg az izrahellit√°k b√Ķr√©be b√ļjt mocskos szarh√°ziak j√≥t akartak azzal amit id√°ig m√Ľveltek, azt√°n majd azzal fogj√°k folytatni, hogy √Ķk tal√°lt√°k ki az √ļj rendszert az√©rt, hogy az emberis√©g felvir√°gozzon. √Čs √≠gy is lesz, no meg abban csak rem√©nykedhetnek, hogy az emberek nem t√Ľzik √Ķket kard√©lre meg l√°mpavasra.

Nem tudom mennyire vagy j√≥ angolos, de a k√∂vetkez√Ķ linket is aj√°nlom figyelmedbe: Link

A cikk a 2014 √°prilis-j√ļlius k√∂z√∂tti csillag√°ll√°sokat √©s fogyatkoz√°sokat mutatja be spiritu√°lis √©s politikai v√°ltoz√°sok √ľzenetek√©nt. Minden egy fel√© terel√Ķdik.

√Čs a f√Ķ link: Link


√Āld√°s:

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 02. 09:58:37
Török blamázs
R√∂vid gyorsford√≠t√°s az els√Ķ bekezd√©s alapj√°n:

"Suleyman Aslan T√∂r√∂korsz√°g m√°sodik legnagyobb bankj√°nak az √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja; el lehet k√©pzelni, hogy a rend√Ķr√∂k mennyire megd√∂bbentek, amikor a Bloomberg jelent√©sek alapj√°n t√∂rt√©n√Ķ nyomoz√°s sor√°n megrohant√°k az otthon√°t √©s 4.5 milli√≥ doll√°r k√©szp√©nznek tal√°ltak n√°la, amit cip√Ķsdobozokban √©s k√∂nyvespolcokban helyeztek biztons√°gba. Mikor k√©rdezt√©k t√Ķle, hogy mi√©rt nem helyezte let√©tbe ann√°l a bankn√°l, aminek √Ķ a vezet√Ķje, azt mondta, hogy akkor az eredet√ľket jelenteni kellett volna √©s hivatalosan be kellett volna jegyezni ... Tiszt√°n l√°that√≥, hogy nem ezt tette. Ehhez hozz√°v√©ve egy hatalmas, 44 sz√°zal√©kos, nem p√©nz√ľgyi aranyexport-emelked√©st (√©s ki tudja, hogy mennyi csemp√©szett ebb√Ķl – m√©g egy ok, hogy nem akarta megmagyar√°zni az eredet√©t), √ļgy t√Ľnik, hogy egyre nagyobb m√©rt√©kben h√ļznak tiszta „hasznot” a korm√°nyz√≥ AKP p√°rt sz√°m√°ra az egyre ink√°bb totalit√°rius nemzetb√Ķl, miel√Ķtt a ’sikeres’ v√°laszt√°sokat k√∂vet√Ķen megkezd√Ķdnek az elsz√°moltat√°sok ezen a h√©tv√©g√©n."
http://www.zerohe...ports-soar
#2 | mattila - 2014. Šprilis 02. 10:30:28
Még egy kis érdekesség: leállt a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapja IS:
Link honlap
Link mentett
#3 | gabesz - 2014. Šprilis 02. 11:40:08
H√°nyadik v√°ltoz√°st √≠g√©rget√Ķ d√°tum ez m√°r? Am√ļgy ha j√≥l tudom tavaly augusztus 20-√°n a korm√°nyz√≥ √°tvette a hatalmat, a rendszarv√°lt√°s megt√∂rt√©nt, nincs is ad√≥ss√°gunk:D Nek√ľnk nem kell az a sok trilli√≥ doll√°ros seg√≠ts√©g, van nek√ľnk szent korona bankunk az majd j√≥l kifizeti minden sz√°ml√°mats_*_kac
#4 | GacsnerBoby - 2014. Šprilis 02. 12:12:20
Sziasztok! F√©lre√©rt√©sr√Ķl lehet sz√≥, a TRN nem √ļj p√©nzfajta, hanem egy a p√©nzvil√°gban haszn√°latos index r√∂vid√≠t√©se, m√©gpedig a Total Return Index√© -> http://funds.ft.c...Q3:GER:USD
#5 | mattila - 2014. Šprilis 02. 12:22:59
Gacsner legal√°bb vedd a f√°radts√°got √©s n√©zd meg a linkeket, amik ott vannak a cikkben. Nem √≠rtam volna, ha nem lenne le√≠rva. √ćgy keress r√°: Treasury Reserve Notes
.
#6 | monguzking - 2014. Šprilis 02. 13:27:41
nem hiszem-a hatalomnak más az természete-soha nem adják fel-inkább lángba boritják az világot
#7 | mattila - 2014. Šprilis 02. 13:33:54
monguzking, nem tudj√°k, m√°r k√©s√Ķ lenne. L√°thatod, mindent megtesznek, de valahogy ez a fr√°nya vil√°g m√°r nem akar nekik l√°ngba borulni ;)
#8 | postaimre - 2014. Šprilis 02. 17:19:51
Csak p√°r megjegyez√©s: Az elt√Ľnt mal√°j g√©p az "√©n sztorim szerint" is aranyat csemp√©zett.

A bankok "bed√∂nt√©se" √©s az al√°j√°tsz√°s, az "ingyenp√©nz" Borb√©ly "korm√°nyz√≥" √©s a m√∂g√∂ttes Vajda-f√©le zsizsik vonal, de a t√∂bbi bankokat √©rint√Ķ ilyen-olyan "hiteles" szervez√Ķd√©s feladata, de ehhez t√∂bb is kell, mert a szolg√°latoknak eddig nem j√∂tt √∂ssze ezeket √ļgy mozgatni, ahogy tervezhett√©k.

Az eg√©sz egy kicsit Fullfordos, de mivel n√°lunk a "v√°laszt√°soscirkusz" t√©nyleg egy kalap sz@r, b√°rmilyen eredm√©nytelens√©get is hoz, √≠gy k√©nytelenek lesz√ľnk kiv√°rni √≠gy, vagy √ļgy.
#9 | mattila - 2014. Šprilis 02. 17:39:33
A Svéd kormányt megvágták 60 millára, mert titkolta a chemtrailst a lakosság elött...

Link
#10 | teremtes - 2014. Šprilis 02. 19:17:33

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.