Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Konspirációk' 2012 Plusz


'Konspirációk' egy esetleges 2012-es olimpiai terrortámadásról, és valami más (Plusz).
El√Ķzm√©nyek: Link


- √ögy voltam vele, hogy m√°sokat is megk√©rdezek e t√©m√°ban, √©s Serious javaslat√°ra Palimad√°r√©kat is meginterj√ļvoltam √©s a k√∂vetkez√Ķkre jutottunk (jutottam). Kicsit √∂r√ľl√∂k annak, hogy figyelmetlens√©gemb√Ķl, illetve ismerethi√°nyomb√≥l fakad√≥an, nem tulajdon√≠tottam nagy jelent√Ķs√©get n√©h√°ny fontos inform√°ci√≥nak (melyet korrig√°ltam az ut√≥sz√≥ban), mely √≠gy viszont megadta ezen okfejt√©s menet√©nek "ir√°ny√°t". Ne lep√Ķdjetek meg, hogy teljesen m√°shova lyukadtam ki, mint ami a t√°rgyk√∂r, mert feltev√©seim alapj√°n alakult √≠gy, amin Palimad√°r√©k ind√≠tottak el. V√©g√ľl is √ļgy d√∂nt√∂ttem, hogy √ļgy √≠rom le, ahogy mag√°t az "eszmecser√©t" folytattuk, csak a l√©nyegi r√©szeket kiemelve bem√°soltam a levelez√©s sz√∂veg√©t - a terjedelemre tekintve - r√∂vid√≠tve, √≠gy egyszer√Ľbb.

A d√Ķlt bet√Ľs r√©szek a szerkeszt√©s alatti tov√°bbi gondolatokat, pontos√≠t√°sokat jel√∂lik.

A k√©rd√©sre, hogy mik√©nt l√°tj√°k az esem√©nyeket a vide√≥ szerint, a k√∂vetkez√Ķ v√°lasz √©rkezett.

v√°lasz (pm):
Els√Ķ √©s legfontosabb dolog, hogy minden a Napr√≥l √©s a csakr√°k m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl, azon bel√ľl a kundal√≠nir√Ķl sz√≥l. El√Ķsz√∂r is, az illumin√°tus k√°rty√°n nem a BIG BEN l√°that√≥, hanem a toki√≥i WACO √ďRATORONY
http://1.bp.blogspot.com/-eD8kG-YnaT4/TYGLpU0sEEI/AAAAAAAACAc/EfroZyfgv-Q/s1600/Illuminati-Card-Japan-earthquake-Combined%2BDisaster-2011.png

Toki√≥ az Jap√°n, P√°n az Nap. Jap√°n a felkel√Ķ Nap orsz√°ga, most pedig a hajnal k√ľsz√∂b√©n √°llunk. Az 5 karika is a Napkorszakokat √©s az 5 elemet jelenti, melyet a londoni j√°t√©kok rekl√°mjaiban bemutattak. Bemutatt√°k a sziv√°rv√°nyt is, ami a napf√©ny √©s a v√≠z √∂sszej√°tsz√°sa folyam√°n j√∂n l√©tre, magyar√°n az √ļj teremt√©sr√Ķl sz√≥l a j√°t√©k. Az olimpi√°t kozmikus esem√©ny ind√≠totta el. Az XXX 42 is √©s 72 is, de lehet 30 is.

A V MINT V√ČRBOSSZ√ö filmben is v√∂r√∂s vonattal √©s r√≥zs√°kkal megy HUGO Weaving felrobbantani a BIG BEN-t. HUGO volt SMITH a MATRIX-ban √©s a FRAUDS c√≠m√Ľ filmben az "alvil√°gba/hal√°lba" sz√°ll al√°, m√≠g a GY√õR√õK URA filmben visszat√©r a F√ČNY-be. Minden amit ezek elj√°tszanak, a MENNYBE val√≥ visszat√©r√©sr√Ķl sz√≥l, ez a vil√°g ugyanis csak egy gigantikus hologram. Minden a teremt√©sr√Ķl √©s a k√∂vetkez√Ķ Napkorszak hatalmi harc√°r√≥l sz√≥l.

reakció (cikkíró):
T√∂bb vide√≥t megn√©ztem ... ez √ľgyben, √©s igazad van mert nem arr√≥l van sz√≥, hanem a WaCor√≥l, mert n√©h√°nyban azt hozz√°k el√Ķ, √©s csak a Big Bennel hasonl√≠tj√°k √∂ssze a konspir√°ci√≥kban. Mag√°t a tavalyi Jap√°n f√∂ldreng√©s "j√≥sl√°sa" (hogy lehetne ezt √≠rni) helyett; ink√°bb erre a londoni esem√©nyekre mutattak r√° az elemz√©sekben.
(De mint kider√ľlt a jap√°n f√∂ldreng√©s IS benne volt.)

Am√ļgy az√©rt is √≠rtam mindv√©gig felt√©telesen k√©rd√Ķjelezve mindenhol, mert nekem se volt egy√©rtelm√Ľ, de mikor megl√°ttam a POTTERt, meg az X-MEN Els√Ķket, kicsit furcsa volt az egybees√©s. A LOPOTT ID√ē, h√°t nem tudom, az olyan k√©tes... Akkor viszont a Transformers 3-ban van egy jelenet, ahol tot√°lban mutatj√°k azokat az √©p√ľletr√©szeket (amikben egy-egy oszlop helyezkedik el), amik m√°r tal√°n hasonl√≠tanak a Waco-ra (mikor √ērszem r√°csap Megatronra). Az√©rt is volt fura az eg√©sz, mert amilyen szitu√°ci√≥kban √©s sz√∂vegk√∂rnyezettel mutatt√°k be a jeleneteket ... Ez√©rt is √≠rtam, hogy elemz√©s a felt√©telez√©sekre, felt√©telez√©s elemz√©sekre, √©s ha t√©ves, akkor semmisnek tekinthet√Ķ.

Több okból nem foglalkoztam a Waco-val, pl. mert megtörtént eset, azon filmeket tekintve, amik a bejátszásban szerepelnek... Az alábbi linkeket tekintve viszont még lenne egy-két kérdésem.
Igaz a k√©sz√≠t√©s√ľk kor√°bbi, mint a bemutat√≥, mely megint csak a Waco-ra utalhat.

Link "az oszlop még aktív!"
Link "beindul a buli"
Link "kinyírunk"
Link "meghaltak"
Link
Ezek szerint, tal√°n egyszerre 2 esem√©nyt is "prognosztiz√°ltak" ezen a k√°rty√°n? Netal√°nt√°n az egyiket a m√°sikkal direkt "√∂sszemostak", hogy elpal√°stoljanak valamit, pontosan amiatt, amit √≠rt√°l Tokio √©s London T/L 20/12=1,666 eset√©ben. "Minden a teremt√©sr√Ķl √©s a k√∂vetkez√Ķ Napkorszak hatalmi harc√°r√≥l sz√≥l"? √ćgy akarj√°k megkezdeni vagy √©ppen befejezni? Ha m√°r hasonl√≥s√°g van a tornyok fels√Ķ r√©sz√©ben. Vagy csak riogat√°s lenne (vagy annak mondhat√≥k) a fent eml√≠tett id√©zetek? Mert azt is √≠rj√°k, hogy kombin√°lt katasztr√≥fa, ami ebben a vonatkoz√°sban azt jelenten√©, hogy t√©nyleg valami t√∂rt√©nhet az olimpia idej√©n vagy lehet csak azut√°n. Teh√°t mindenk√©ppen sz√°molni kell(?) egy katasztr√≥f√°val.

(Elhangzik egy másik mondat is, amivel kapcsolatban Varuna írt néhány sort: "Lezárni a várost"

√Čs ha W, akkor WENLOCK √©s MANDEVILLE a k√©t egyszem√Ľ olimpiai kabalafigura.
http://www.google...
√Črdekes v√©letlen hogy √∂ssze is lehet √Ķket olvasni: "NEW MAN LOCK DEVIL - LE", Az √ļj ember bez√°rja az √∂rd√∂g√∂t, VAGY (Wen->When) "WHEN MAN LOCK DEVIL - LE", Mikor az ember bez√°rja az √∂rd√∂g√∂t, VAGY (deville -> francia = v√°ros), Mikor az ember bez√°rja a v√°rost... LE=2012.12.21. ... A WENLOCK-ot is √©rdemes fel√≠rni sz√°mokk√° a fenti anal√≥gi√°k alapj√°n! (vagy LIVE->EVIL, ONE, GOLF, LIFE, WTC, ...))

v√°lasz (pm):
Katasztr√≥fa t√∂bb mint val√≥sz√≠n√Ľ lesz 2012-ben, de az√©rt nem bonyol√≥dok j√≥solgat√°sokba, mert ahogy √©szrevettem, maguk sem tudj√°k n√©ha a pontos √ľtemtervet. Van, hogy egy ritu√°lis film premierj√©t kit√Ľzik, azt√°n eltolj√°k h√≥napokkal, vagy egy √©vvel. Mint mondtam, az √≥r√°s jelenetn√©l a Transformers 3-ban a f√Ķszerepl√Ķ azt mondja, hogy √Ķ egy h√≠rn√∂k.
Nos Shiának a Transformers 2-ben nézd meg a jogosítványát Link
Shia a CONSTANTINE filmben Hollywood H√≥rusz√°val, messi√°s√°val l√°that√≥ √©s fogja a keresztet. Az √ČN A ROBOT filmben √°tdobja a labd√°t Will Smithnek, ahol elhaladnak a s√°rk√°nyn√°l √©s sz√≥ba ker√ľl a F√ČNYHAL. A Transformers 1-ben a nagyapja a 42. √©s a f√Ķszerepl√Ķ a t√∂r√∂tt lencs√©s szem√ľveg, de √õrdong√≥ a 72-es, aki √∂sszet√∂ri az √ľveget. A SASSZEM filmben √Ķ, vagyis testv√©re a 109-es, de az √Ķ sz√°ma a 8808 is.
Link
Link
Link
Shia a HOLES filmben megtal√°lja a gr√°lt √©s fejbe dobj√°k egy nagy cip√Ķvel, amely a 84-es cip√Ķje, a film v√©g√©n pedig r√°ker√ľlt a sziv√°rv√°ny.
Link
A cikkben l√°thatod, hogy Shia a DISTURBIA filmben horg√°szk√©nt jelenik meg, √©s 17-est √©s 8-as goly√≥t helyeztek el mell√©. L√°thatod m√©g benne a 2012. szept. 11-es id√Ķpont megjel√∂l√©s√©t is Will Smith √©s Shia j√°t√©k√°ban.DNS TRANSZFORM√ĀCI√ď/√ČBRED√ČS J√ĖN.
A TRANSFORMERS 3-ban szerepl√Ķ √©p√ľletr√Ķl tal√°lsz inf√≥t a Link cikkben, azt ugyanis 88 √©vre √©p√≠tett√©k 2012-t√Ķl. A cikkben l√°that√≥, hogy Shia a k√©k M√°ria el√Ķtt √°ll. Batman a BATMAN KEZD√ēDIK filmben ugyanott √°ll, ahov√° a Transformerekben a transzpordereket helyezt√©k. Ha te k√©sz√≠tetted a vide√≥t, akkor eml√©kszel r√°, hogy az egyik √ļjs√°gban volt egy W. Nos a W a 23-as sz√°m, amely BATMAN monogramja is. Az √Ķ legend√°ja ny√°ron pedig v√©get √©r. Christian Bale volt J√©zus Krisztus, a Transformers k√©sz√≠t√©s√©ben pedig Steven Spielberg is r√©szt vett, aki a VISSZA A J√ĖV√ēBE filmben a k√©k mad√°rn√°l √©s a 9-esn√©l a Krisztus gy√ľlekezet√©hez √©rkeztette meg McFly-t. Shia h√°t√°n a Transformers 1-ben 33-ast l√°thatsz, az INDIANA JONES √ČS A KRIST√ĀLYKOPONYA KIR√ĀLYS√ĀGA filmben pedig rajt √°ll az azt√©k napt√°rk√∂v√∂n. Link
Mindent √∂sszevetve a t√∂rt√©net az √©bred√©sr√Ķl, Krisztus (Nap/Megvil√°gosodott) tudat√ļv√° v√°l√°st mutatja be. Sz√°mos √ľzenetet kaptam √©n is √©s m√°sok is szem√©lyes √©let√ľkben, hogy most t√∂rt√©nik a dolog. B√°rmit is csin√°l az elit, vagy az illumin√°tus klikk, csak figyelemelterel√©s egy nagyobb dologr√≥l, vagyis, hogy a nagybet√Ľs F√©nybe val√≥ visszat√©r√©sr√Ķl sz√≥l a t√∂rt√©net.

A LOPOTT ID√ē-ben szerepl√Ķk t√∂bbi filmbeli karaktereit, ha megvizsg√°lod √©s √∂sszeveted, akkor abb√≥l is kialakul egy k√©p, hogy bizony id√Ķben vagyunk, mik√©nt a LOPOTT ID√ē is ID√ēBEN, vagyis IN TIME.

cikkíró:
...m√©g valami. √ćrtam egy elemz√©st csak elm√©lked√©si s√≠kon, amit itt megtal√°lhatsz a f√≥rumban ...a subaruval kapcsolatban.
Link

Imre lapján írtam aztán:
"Teh√°t, lehets√©ges, hogy 1 √©s 12-r√Ķl van sz√≥, √≠gy j√∂nne ki a 11-2 √©s ennek k√ľl√∂nbs√©gek√©nt az ismert 9-es, melyet "k√≠s√©rtet" k√≥dnak is h√≠vnak. (A k√©t sz√°m megfelelne a Plej√°dok foton √∂v√©nek kinti √©s bent tart√≥zkod√°si id√Ķpontjaival? 11.000 √©vet k√≠v√ľl, 2.000 √©vet pedig a belsej√©ben t√∂lt Naprendszer√ľnk. √Čs √©ppen befele haladunk.)"
Lehet k√∂ze ennek a Plej√°doknak IS, ahhoz amir√Ķl √≠rt√°l, esetleg pontosan err√Ķl lenne sz√≥? ("MENNYBE val√≥ visszat√©r√©sr√Ķl sz√≥l, ez a vil√°g ugyanis csak egy gigantikus hologram. Minden a teremt√©sr√Ķl √©s a k√∂vetkez√Ķ Napkorszak hatalmi harc√°r√≥l sz√≥l.")...->

Mert a k√∂vetkez√Ķ "l√©pcs√Ķ". Nemcsak a filmekkel "j√°tszanak" (figyelemelterel√©s, stb.), hanem mi magunk is, ha m√°r j√°t√©k... A legt√∂bb sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©k, mint mondjuk a k√∂vetkez√Ķ: 200(8) Red Alert (3)
Link
Egyed√ľlik√©nt a Jap√°nok, a 3. frakci√≥, mely tal√°n a leger√Ķsebb is. Besz√©des az elnevez√©se (A felkel√Ķ Nap Birodalma) √©s az a szimb√≥lum a z√°szl√≥ k√∂zep√©n, ami igen hasonl√≠t egy √Ķsmagyar jelk√©phez is (tulip√°n - m√©h, a sz√ľlet√©s szimbolik√°j√°val kapcsolatos, hirtelen nem jut eszembe a neve). Ennek ellen√©re a fukusimai eset (ami a k√°rty√°n l√©v√Ķ m√°sik kombin√°ci√≥ 3, 11), ak√°r a jap√°nok, sziget√ľknek (az eg√©sz szigetvil√°guknak) elhagy√°s√°t is jelentheti, mert eg√©szs√©g√ľgyi szempontb√≥l igen er√Ķs, nagy kiterjed√©s√Ľ sug√°rz√°s volt m√©rhet√Ķ ...

Megj.: Innen lehetne "Az el√Ķ√Ķrs" c√≠m√Ľ orosz-jap√°n anim√°ci√≥s film elemz√©s√©re kit√©rni, mely egy sor sz√°m√≠t√≥g√©pes j√°t√©k fejteget√©s√©vel egybek√∂thet√Ķ ak√°r... Ahhoz viszont √©rdemes ismerni a j√°t√©kok meneteit.

Egy v√°ratlan utaz√°s 2-b√Ķl: (hajnalhasad√°sb√≥l)
"A Big Ben-k√©nt (harang neve) ismert √≥ratorony 2012. m√°jus 31-√©n lesz 153 √©ves. A 153 az emberek hal√°szat√°nak a sz√°ma. A BEN Egyiptomban a F√©ny, mint Fi√ļ, aki pedig J√©zus. Benu pedig a F√ēNIX volt, akit egyes kereszt√©nyek J√©zussal is azonos√≠tanak. Ben-k√©nt nevezt√©k a V√©nusz bolyg√≥t is, aminek tranzitja 2012 j√ļnius 5-6-√°n t√∂rt√©nik, p√°r nappal a Big Ben 153-as √©vfordul√≥ja ut√°n. V√©nusz a Hajnalcsillag, J√©zus pedig elmondta hogy "AKI GY√ēZ ANNAK ADOM A HAJNALCSILLAGOT"

Val√≥j√°ban lehet, ezt az eg√©sz f√©nybe menetelt akarj√°k "rossz sz√≠nben" felt√ľntetni √©s minden eszk√∂zzel "t√ļl√©lni" a hatalmukat megtartv√°n. V√©g√ľl is err√Ķl lehet sz√≥ (?)

Am√ļgy nem √°ll sz√°nd√©komban mindenk√©pp valami negat√≠vumot l√°tni mindezekben...

Még néhány érdekesség. A napokban történt olaszországi földrengés. Biztos találkoztál vele.
Link
Nemsok√°ra j√ļnius 6-a, V√©nusz tranzit...
(Ez is megtörtént.)

további észrevételek (cikkíró):
M√©g p√°r √©szrev√©tel jap√°nr√≥l √©s a Subarur√≥l az el√Ķz√Ķ levelem kapcs√°n. Ha minden igaz a lapodon olvastam, hogy val√≥j√°ban 98-ban kezd√Ķdtek az esem√©nyek. R√∂gt√∂n beugrik a 98-as jap√°n gazdas√°gi v√°ls√°g (ami val√≥j√°ban az √°zsiai, de Jap√°nt igen kem√©nyen s√ļjtotta), √©s az eddigiek alapj√°n k√©t dolog lehet - ak√°r egyszerre is - a leveg√Ķben. Az egyik ismeretes, hogy mesters√©gesen id√©zt√©k el√Ķ ezt a t√Ķzsd√©n, bankokon stb. kereszt√ľl. Jap√°n a felkel√Ķ Nap orsz√°ga √ļgy f√ľggne √∂ssze a Subaruval, hogy ugye ez a Bika csillagk√©pben helyezkedik el, mely csillagk√©p a p√©nz, anyagi vil√°g stb. anal√≥gi√°i is. Jap√°n t√∂bbek k√∂z√∂tt a vil√°g legnagyobb gazdas√°ga, mely a mammon hatalm√°nak (ezek szerint?) egyik "alapk√∂ve" (egyik pill√©re). Teh√°t, mesters√©gesen id√©zt√©k el√Ķ pont az√©rt, mert a bajt "meg√©rezv√©n", megszedje mag√°t az elit √©s "kiterjessze", bebetonozza hatalm√°t a szigetorsz√°gban. Ezzel √∂sszef√ľgg(het) a m√°sik, hogy egy pozit√≠v √©rtelemben vett int√Ķjel volt, egy figyelmeztet√©s ak√°r a Plej√°dok r√©sz√©r√Ķl, miszerint mindenk√©pp v√©get fog √©rni a mostani "anyagi felfog√°s"(?) M√©g n√©h√°ny √©ve valaki olyan nyilatkozatot tett, hogy akkor lesz igaz√°n vil√°ggazdas√°gi v√°ls√°g, ha Jap√°n v√©g√ľl is "cs√Ķd√∂t" mond. Ez Fukusim√°t tekintve majdnem √∂ssze is j√∂tt(?)

Láttam mindenféle hírekkel dolgozol és gondoltam ez is érdekes lehet, ha már Subaru:
R√©gebben k√∂vettem a rallye esem√©nyeket √©s most vissza- gondoltam √©s n√©ztem, hogy mik is t√∂rt√©ntek az elm√ļlt 20-25 √©vben. A rallye-ban t√∂bb aut√≥gy√°rt√≥ is r√©szt vett, ahol meghat√°roz√≥bb volt, hogy a 90-es √©veken √°t a Mitsubishi-Subaru-Toyota tri√≥ "harc√°r√≥l" sz√≥lt a konstrukt√Ķri verseny, amit majd fokozatosan √°tvett a 2000-es √©vek elej√©t√Ķl a Peugeot-Ford-Citroen tri√≥. A 90-es √©vekben sorra jap√°n gy√°rt√≥k vitt√©k a pr√≠met a konstrukt√Ķri vb-n √©s szinte csak ezen gy√°rt√≥k valamelyik√©vel lett vil√°gbajnok az adott versenyz√Ķ. Itt j√∂n egy √©rdekess√©g. A Subaru etalonnak sz√°m√≠t a rallye-ban...N√©h√°ny vb-t elnyert a gy√°rt√≥, de mindig volt min k√ľzdeni√ľk (itt most a WRC √©s az "A" kateg√≥ri√°r√≥l van sz√≥). Igen ismert vil√°gbajnokok is megfordultak enn√©l az aut√≥n√°l, mint pl. Carlos Sainz, Tommi Makkinen, Juha Kankkunen, de egyik√Ķj√ľk se Subaruval szerezte a vil√°gbajnoki c√≠m√©t. Ellenben aki tudott az csak egyszeres bajnok: (1995) [Colin McRae], (2001) [Richard Burns] √©s (2003) Petter Solberg. Burns √©s McRae nev√©t az√©rt tettem z√°r√≥jelbe, mert √ēk m√°r nem √©lnek. 2003-ban, mikor Solberg lett a vb nyertes Burns agytumorban hunyt el √©s McRae 2007-ben egy helikopter balesetben. Mintha valami rossz √≥men lenne az aut√≥n (illetve a m√°rk√°n?)... Nem szeretn√©k megint "r√©meket l√°tni" √©s ink√°bb ne is, de Isten √≥vja Solberget. A k√∂vetkez√Ķ √©vekben folyamatos pech-sz√©ri√°i voltak az egyszer√Ľ defektt√Ķl eg√©szen a komolyabb balesetekig.

Milyen er√Ķk v√≠vhatnak a h√°tt√©rben - ha t√©nyleg √ļgy van *, a plej√°dokr√≥l ismert "pozit√≠v tulajdons√°g" - hogy itt a F√∂ld√∂n egy egyszer√Ľnek mondott aut√≥verseny ilyen "v√©geredm√©nyt √©r el"? Megpr√≥b√°lj√°k elfojtani azt a foton √∂ves t√∂rt√©netet(?) - ha m√°r a terel√©st eml√≠tetted.
(* √©s √≠gy van, mert a folyamatos tanul√°st, annak lehet√Ķs√©g√©t; a tud√°st biztos√≠tj√°k, annak j√≥ra val√≥ haszn√°lat√°ra, a spiritu√°lis, stb. fejl√Ķd√©s ter√©n)

Most itt a v√©ge, mivel az ut√≥bbi id√Ķben nem nagyon √©rkeztek meg a levelek m√°sokt√≥l sem, √≠gy h√°t ha v√°laszoltak az utols√≥ k√©t lev√©lre, akkor az is, az √©terbe veszett. Na, de itt van m√©g egy-k√©t √©rdekes k√©p:
A mission impossible 4 (2011) c√≠m√Ľ filmb√Ķl, h√°tt√©rben a Budai-hegys√©ggel.
Link

Nem eml√©kszem, hogy a Kerepesi √ļton b√°rhol lenne ilyen tornyunk, de a rajta l√°that√≥ sz√°mok igen ismer√Ķsek.

Ugyanakkor tényleg szó van a Waco óratoronyról és Japánról is:
Link
Hihetetlen Hulk (2009),

mely jelenet el√Ķtt a k√∂vetkez√Ķ hangzik el.
"Nem értitek, mindjárt valami nagyon rossz fog történni."
Link
"Igen, nagyon rossz."

...

HozzŠszůlŠsok


#11 | kincses - 2012. jķlius 08. 23:51:27
Perje, tal√°n mert √©ppen azt tett√©k! szakr√°lis gy√Ķzelemnek akarj√°k be√°ll√≠tani a szabadk√Ķm√Ľveslimpi√°t a vil√°g hitetlen n√©pei felett...a Sion gy√Ķz, nem igaz? olyan a logo...csak h√°t, Isten majma mindig csak majom marad...
#12 | Perje - 2012. jķlius 09. 00:05:50
Kincses, ahogy mondod. Majmolnak és lopnak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.