Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szia Imre,


most voltam ...-nĂĄl, feköszöntöttem, mert most volt ...Ă©ves! Majd a közeljövĂ”ben kĂŒldök neked dedikĂĄlva egy könyvet tĂ”le:...Mondta, hogy szĂ”ttĂ©k ĂĄt a zsidĂłk a magyar honvĂ©dsĂ©get, Ă©s hogy le kĂ©ne fejezni, hogy valĂłban magyar honvĂ©dsĂ©g legyen. A zsidĂłk Ășgy Ă©pĂŒltek, Ă©pĂŒlnek be, hogy a magyar katonai tisztekre zsidĂł nĂ”ket kĂŒldtek. Ha egy vezetĂ” magyar lĂĄnynak udvarolt, akkor is elcsĂĄbĂ­tattĂĄk valami zsidĂł nĂ”vel, aztĂĄn Ă­gy a legtöbbnek zsidĂł felesĂ©ge lett. Mondta ezt vele nem tudtĂĄk megtenni, de akartĂĄk, ahogyan rengetegszer ĂĄtverni. Nem tudom ebben a könyvben mennyire Ă©rinti a zsidĂł tĂ©mĂĄt (fĂ©lĂ”, hogy kĂŒlönben nem adnĂĄk ki) de ĂĄllĂ­tĂłlag nagyon olvasmĂ©nyos.
Dolgozom vele a nyelvi témån is. Odaadta CDn az anyagait, hogy oda tegyem ki, és annak adjam, ahova szeretném. De még serényen dolgozik ezen és tele van erÔvel az öreg hål Istennek!
Nagyon sok érdekességet mondott a vilågról, és a teremtésrÔl, vallåsról ismét.
Pl., hogyan keletkezik az Ă©let a vilĂĄgegyetemben, az anyagbĂłl (bolygĂłk) Ă©s a tĂ»zbĂ”l (nap). Az anyag a nĂ”, a tĂ»z a fĂ©rfi megfelelĂ”je. De az anyagbĂłl keletkezik a csillag is, tehĂĄt eredetileg egynemĂ» volt, ahogyan az Ă©lĂ”vilĂĄgban is lĂĄtjuk az egyszerĂ» Ă©lĂ”lĂ©nyeknĂ©l. Ez a kettĂ” egymĂĄs ellensĂ©ge, hiszen a tĂ»z elĂ©geti az anyagot, elpĂĄrologtatja a vizet, vagy a föld a vĂ­z eloltja a tĂŒzet. Ez a misztĂ©rium, ami mĂ©gis a kettĂ”bĂ”l Ă©letet teremt. TalĂĄn a szellem, vagy a lĂ©lek. Az Ă©let nem lĂ©tezhet sem tĂ»z nĂ©lkĂŒl sem vĂ­z Ă©s anyag nĂ©lkĂŒl. Na most a zsidĂłk kivettĂ©k az anyĂĄt, vagy anyagot Ă©s a lelket, vagy fĂ©nyt a rendszerbĂ”l Ă©s csak a tĂ»z maradt, a fĂ©rfias jegy. EzĂ©rt az erĂ”szakossĂĄg, a fĂ©rfiuralom a hatalomban, vallĂĄsban. Ha nincs egyensĂșly, akkor arĂĄnytalansĂĄg lesz Ă©s vĂ©gĂŒl az egĂ©sz elpusztul. És azt mondta Ă­gy mĂ»ködik a legparĂĄnyibb atom is, ahogyan a földi Ă©let Ă©s az egĂ©sz univerzum. TehĂĄt az egĂ©sz rendszer modelle Ă©s mĂ»ködĂ©se mindenhol megtalĂĄlhatĂł. Sokat beszĂ©lgettĂŒnk mĂ©g, de Ă” sem talĂĄlta meg a megodlĂĄst, hogy miĂ©rt teszik ezt a zsidĂłk. Van erre nĂ©hĂĄny elmĂ©lete, mĂ©g az is, hogy mĂĄsik univerzumbĂłl jöttek... Nem tudom, de remĂ©lem mielĂ”bb megismerjĂŒk az igazsĂĄgot. Viszont azt mondja, ha nem lesz a közeljövĂ”ben ĂĄtĂŒtĂ”s vĂĄltozĂĄs, a bolygĂłnak annyi, mĂ©g elbĂșjni sem tudnak a föld alĂĄ, felrobbantjĂĄk a picsĂĄba. Ezt mondta az a cijĂĄjĂ©s is, hogy mĂĄr csak vĂ©letlenĂŒl megnyomhatjĂĄk a vilĂĄgot elpuszĂ­tĂł gombot, nem kell elmebetegnek lenni hozzĂĄ. Ugynais mĂĄr ilyen technikĂĄk vannak, amitĂ”l megsemmistĂ­hetĂ”...elĂ©g csak egy pillanat Ă©s nem kell itt arra vĂĄrni, hogy a bolygĂłt lelakjuk, megmĂ©rgezzĂŒk, elszemeteljĂŒk.
sajnos Ă” is, meg az a cijĂĄjĂ©s is, aki olyan fasz volt is azt mondja, hogy nagyon sĂșlyos az emberek elbutultsĂĄga Ă©s nemtörĂ”dömsĂ©ge...

EzĂ©rt lenne kulcsfontossĂșgĂș az okatĂĄs!!! A legalapabb Ă©s kulcsfontossĂĄgĂșbb ĂĄgazat! Alap a bolygĂł megmentĂ©sĂ©hez! ... A legtöbb ember berögzĂ”dött ebbe az öngyilkos tĂĄrsadalmi rendbe, ami a zsidĂłkat , a rĂĄkos sejteket szolgĂĄlja, amĂ­g vĂ©ge nem lesz...


Üdv

Hozzászólások


#1 | Kedvesi - 2014. április 09. 12:42:38
Na, hĂĄt rĂĄm kĂŒldhettek volna zsidĂł kurvĂ€t, finoman elkĂŒldtem volna a kurvĂ€ anyjĂĄba, aki meg gyenge jellemĂ», az is olyan fĂ©regnyĂșlvĂĄny. A haza, a föld, a törtĂ©nelmi mĂșlt,indentitĂĄs, kultĂșra, pĂ©nzben vagy kurvĂ€ban nem mĂ©rhetĂ”, ez nem vita tĂĄrgya, mert felbecsĂŒlhetetlen eszmei Ă©rtĂ©ke van, fĂ”leg MagyarorszĂĄgnak.
A Magyarok Ă”sei nem azĂ©rt hullattĂĄk vĂ©rĂŒket sem akkor, sem kĂ©sĂ”bb a vilĂĄghĂĄborĂș alatt, hogy itt egyesek elpinĂĄzgassĂĄk a földet. Átlag emberekrĂ”l beszĂ©lek, akikben TALÁN, NAGYON TALÁN, mĂ©g ragadt valami tartĂĄs.
#2 | kukackac - 2014. április 09. 13:10:46
Egyetértek!

img15.hostingpics.net/pics/552756monde.gif

No nem Kedvesivel. Mert az ĂĄtlag ember csak pinĂĄzni tud, elpinĂĄzni nem tud semmit! s_*_kac
#3 | nyilas - 2014. április 09. 14:04:17
a zsidók kivették az anyåt, vagy anyagot és a lelket, vagy fényt a rendszerbÔl és csak a tûz maradt, a férfias jegy.


- cserĂ©be viszont megjelent a materializmus, az anyag mindenhatĂłsĂĄga Ă©s egyedĂŒlvalĂłsĂĄga. Ha onnan nĂ©zem, ezt a felĂ©t hazudtĂĄk el; ha innen nĂ©zem akkor a mĂĄsik felĂ©t hazudtĂĄk el. EzĂ©rt nincsen 'egĂ©sz'-sĂ©g, mivel az eltagadott, hĂĄttĂ©rbe szorĂ­tott elv mĂ©gis Ă©rvĂ©nyesĂŒlĂ©st követel magĂĄnak.
A nĂ”t kitaszĂ­tottĂĄk a szenthĂĄromsĂĄgbĂłl, az anyagon keresztĂŒl mĂ©gis dominĂĄlja gondolkodĂĄsunkat.
A fĂ©rfi hatalmon van, de az egyenrangĂș nĂ” nĂ©lkĂŒl erĂ”tlen, ezzel a fĂ©rfiassĂĄg is leĂ©rtĂ©kelĂ”dik.:@
#4 | Balu - 2014. április 09. 15:31:20
Ha mĂĄr Ă­gy filozĂłfĂĄlgatunk...

A tĂ»z is Ă©s a vĂ­z is megmaradt a mindenĂŒtt lĂĄthatĂł "tevĂ©kenysĂ©g" Ă©s elkĂ©pesztĂ” agresszivitĂĄs, mĂĄsrĂ©szt pedig a mindent lehĂșzĂł vĂ©gtelen anyagiassĂĄg formĂĄjĂĄban.

"CSAK" a lelket vontĂĄk ki a kĂ©pletbĂ”l, ami ĂĄltal a kĂ©t alapelem az Ășj, magasabb minĂ”sĂ©get (a "FiĂșt";) meg tudnĂĄ alkotni, egymĂĄst nem kiegĂ©szĂ­tik, hanem egymĂĄs ellen harcolnak. A vĂ©gletes macsĂłsĂĄggal szemben ugyanĂșgy megtalĂĄlhatĂł az elfeminizĂĄlĂłdĂĄs is. És mivel a funkcionĂĄlis harmĂłnia nem mĂ»ködik, a fĂ©rfiak alapvetĂ”en elnĂ”iesedtek, a nĂ”k meg elfĂ©rfiasodtak.

Hogy a folyamat alapvetĂ”en mennyire foghatĂł a zsidĂłkra, azon vitĂĄzhatunk, de kĂ©tsĂ©gtelen, hogy Ă”k az Ă©llovasai a pornĂłiparnak, az evolĂșciĂłs elmĂ©leteknek (akĂĄr vilĂĄgegyetem szinten is), a pszicholĂłgiai iparnak (Freud), az erĂ”szakot minden mentĂĄlis rĂ©sen az agyunkba Ă©s lelkĂŒnkbe csempĂ©szĂ”, sĂ”t paszĂ­rozĂł hollywoodi filmiparnak, a feminizmusnak, kommunizmusnak Ă©s mindennek ami globĂĄlis Ă©s minden hagyomĂĄnyt Ă©s struktĂșrĂĄt le akar rombolni. Ezt elĂ©g nehezen tagadhatnĂĄk le, ha akarnĂĄk is, de Ă”k erre bĂŒszkĂ©k, mert, hogy milyen ĂŒgyesek - azĂ©rt sikeresek. Nem: egyszerĂ»en folyamatosan hazudnak Ă©s csalnak - Ă©s ez az egyetlen, amit a jobb Ă©rzĂ©sĂ» nĂ©pek nem csinĂĄlnak.
#5 | teremtes - 2014. április 09. 17:41:04
låtom a kisöreg jól van..
#6 | gardista97 - 2014. április 09. 23:55:00
NagyjĂĄbĂłl olyan a fenti lĂĄtogatott "kis öreg",mint Kisfaludy GyuribĂĄcsi. Õ is sokat tud a vilĂĄgmindensĂ©grĂ”l Ă©s a zsidĂłkrĂłl.....
#7 | zsarkocsaba - 2014. április 10. 06:49:07
gardista97!
Lehet , lĂĄtsz hasonlĂłsĂĄgot a kĂ©t szemĂ©ly között, csak amit mondanak az univerzum mĂ»ködĂ©sĂ©rĂ”l, abban van lĂ©nyeges kĂŒlönbsĂ©g! s_*_aha
(hsz-ek írói is hallgathatnånak több Kisfaludy-t)s_*_cicro
#8 | Ionerai - 2014. április 10. 11:15:00
A "kisöreg" nevét meg tudnå vki osztani privåtban? Egy könyv címmel is beérem :)
#9 | enid - 2014. április 10. 17:21:03
Ioneraihoz csatlakozom, ugyhogy nekem is lecci, ha lehet. Koszi.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.