Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ukrán válság - Ukrajna felfüggesztette az orosz gáz átszivattyúzását gáztárolóiba


Ukrajna az árvita miatt felfüggesztette az orosz gáz átszivattyúzását tározóiba - közölte Jurij Prodan ukrán energetikai miniszter szerdán.


Ukrajna az árvita miatt felfüggesztette az orosz gáz átszivattyúzását tározóiba - közölte Jurij Prodan ukrán energetikai miniszter szerdán.

A miniszter tájékoztatása szerint Kijev a Gazprom orosz állami gázvállalattal a korábbi - az idei év elsõ negyedévére megállapított - árat szeretné ezentúl is fizetni: ezer köbméterenként 268,5 dollárt. Moszkva azonban április 1-jétõl ezer köbméterenként 480 dolláros áron hajlandó gázt szállítani Ukrajnának.

"A mai napon nem szivattyúzunk át földgázt tározóinkba. Még van idõ megtenni késõbb a szükséges gázmennyiség átszivattyúzását" - jelentette ki újságíróknak a tárca vezetõje.
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2014. prilis 10. 10:02:31
Így büntetné Brüsszel az oroszokat

A Déli Áramlat építésének leállításával büntetheti Brüsszel Oroszországot a Krím annektálása miatt. Hivatalos álláspont még nincs, de a projektben sok európai cég is érdekelt.[url]
http://www.napiga...cikk/9747/ [/url]


Amerikai csapatok jöhetnek Kelet-Európába az orosz fenyegetés ellen

Az ukrán határ menti orosz katonai fenyegetés elhárítására tett lépések között szerepelhet az is, hogy amerikai csapatokat telepítenek a NATO azon kelet-európai tagállamaiba, amelyek fenyegetve érzik magukat - jelentette ki egy interjúban a NATO európai erõinek fõparancsnoka
http://vs.hu/amer...medium=rss

Felgyújthatták a kijevi kommunisták székházát

Leégett csütörtökre virradóra az Ukrajnai Kommunista Párt kijevi székháza, a tûzoltók arra gyanakszanak, hogy szándékos gyújtogatást történt.
http://www.hir24....szekhazat/

A PACE megszavazta az orosz csapatok kivonását a Krímbõl

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyûlése szerdán megszavazta az orosz csapatok azonnali kivonását a Krím területérõl a Fekete-tengeri Flottáról szóló megállapodás felbontásával kapcsolatban.
Teljes szöveg: http://hungarian....mbol-0952/


A cseh államfõ újrapályáztatná az atomerõmû-bõvítést
Új pályázatot írna ki a dél-csehországi temelíni atomerõmû kibõvítésére Milos Zeman cseh elnök.

Zeman szerdán egy prágai gazdasági konferencia után újságíróknak nyilatkozva azt mondta, hogy az új pályázatnak négy résztvevõje lehetne.
http://www.stop.h...t/1230914/
#2 | Balu - 2014. prilis 10. 10:09:52
Ja, és ki fog szopni? Tótia. Ezért (is) jó, ha mindkét banánköztársaságban szcientológus az elnök (vagy mi).

Fico azért még a kampány idején jóval keményebb szavakkal illette a puccsistákat, bár azért ügyelt, hogy az atlanti blokk fájdalomküszöbét ne lépje át. Most meg Ukrajna ugyebár term. Szlovákiából óhajtaná a hiányzó gázt beszerezni. Lajcsák már megkezdte köreit és mivel "karrier-diplomata" (az azt jelenti, hogy kitanulta a szakmát és nem párt-/maffiahûség alapján lett kiválasztva, tkp. azt szolgálja, aki megfizeti) bizonyára talál majd diplomatikus megoldást. Az eddigi tapasztalatok alapján atlantit.

Nekem csak egyetlen kérdésem lenne hozzá:
ha Ukrajnának már most 2 mld. dolcsis tartozása van a Gazprom-mal szemben, akkor Tótiának vajh mibõl fogja kifizetni az orosznál drágább gázt? Ami persze szintén orosz. Megmondjam? Most NEKÜNK nem fogja kifizetni. És ha feléli ezt az adagot, kéri majd az újat, szintén ingyen. Az EU meg magasról beleszarik Tótia vagy Magyarország keservébe, mihelyst kezd náluk fogyni a gáz, diplomatikusan ránk hárítják, hogy oldjuk meg. A menekültek úgyis mihozzánk fognak jönni (elsõ körben) és az ukrán hunta úgyis a magyar, tót és lengyel kisebbségeket kezdi el cseszegetni. Mink meg közben újfent megszállt ország lettünk, hadgyakorlat néven.
http://ria.ru/wor...04931.html
#3 | postaimre - 2014. prilis 10. 10:14:18
Nem siet a gáz Szlovákiából Ukrajnába

Ukrajna számára megszûnt a gázkedvezmény. Még attól is tartani lehet, hogy a tartozások miatt az orosz Gazprom leállítja a szállításokat. Kijev így most az Európából visszaáramló (reverz) szállításokban bízik.
Teljes szöveg: http://hungarian....naba-7128/
#4 | Balu - 2014. prilis 10. 10:20:35
"Az Európa Tanács Parlamenti Közgyûlése szerdán megszavazta az orosz csapatok azonnali kivonását"
'Zek hülyék bammeg :D
Honnan szedtek össze ennyi Benny Hill, Mr. Bean meg Louis de Funes klónt? (Mondjuk Rompuy-ra mindig is gyanakodtam, szerintem összhangban lenne az egyéniségével egy pingponglabda-orr)

"A Kínai Népköztársaság nyugtalanságát fejezi ki az Oklahomában bevezetett új autópályadíj-beszedõ rendszer miatt és szankciókat helyezett kilátásba"
"Norvégia alsóháza megszavazta az angolai banánszüret idei szezonjának idõpontját"
"Angola betiltotta a heringek inhumánus halászati módszereit Norvégia számára"
"A Fidzsi-szigetek parlamentje egyhangúlag megszavazta a NATO erõk kivonását a mássalhangzóval kezdõdõ nevû kelet-európai városokból"


Hol élnek ezek a jóemberek?
#5 | Perje - 2014. prilis 10. 17:25:23
Átverte Amerika Európát azzal, hogy az orosz gázfüggõség kivédése miatt el tudja látni Európát cseppfolyós földgázzal.
Kiderült, hogy ez kész átverés. A kitermelés alatt lévõ gáz már el van adva másnak, Koreának, Indiának. Még a szállítás sem lenne megoldható:
http://www.vetera...as-supply/
#6 | Perje - 2014. prilis 10. 18:39:17
Putyin levele azoknak az európai államoknak a fejeihez, amelyek orosz gázt vásárolnak.
http://politobzor...y-gaz.html

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.