Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cig√°nyozott, n√©gerezett, n√°cizott - rep√ľlt


„Nem akarok √°rtani a p√°rtomnak, tudom√°sul veszem, hogy megingott velem szemben a bizalom!” Ezzel az indokkal jelentette be a 61 esztend√Ķs Andreas M√∂lzer, hogy m√©gsem lesz a jobboldali osztr√°k szabads√°gp√°rt, az FP√Ė listavezet√Ķje a m√°jus 25-i eur√≥pai parlamenti v√°laszt√°sokon.


„Arra, hogy az ultrabalosok ugr√°lnak, f√ľty√ľl√∂k” – tette hozz√° a megr√∂gz√∂tt provok√°tor. M√∂lzer mag√°t a jobboldali t√°bor egyszem√©lyes intellektuelj√©nek tartja, aki b√ľszke arra, hogy megoszt√≥ √≠r√°sai megjelentek a mainstream sajt√≥ban is, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy 1997 √≥ta szerkeszti a ZurZeit nev√Ľ, kimondottan sz√©ls√Ķs√©ges hetilapot.

Az osztr√°k sajt√≥ √ľnnepel: m√©gsem szalonk√©pes a sz√©ls√Ķs√©g Ausztri√°ban, van ereje a k√∂zv√©lem√©nynek

2001-ben, amikor az √ļjs√°g negyedik sz√ľlet√©snapj√°t √ľnnepelt√©k, az als√≥-ausztriai Kranichberg v√°r√°ban tal√°lkoz√≥t szervezett az eur√≥pai sz√©ls√Ķjobbnak. A megh√≠vottak egyik vez√©rsz√≥noka Csurka Istv√°n volt.M√∂lzer az eur√≥pai parlamentben most form√°l√≥d√≥ sz√©ls√Ķjobboldali p√°rtfrakci√≥ el√Ķdj√©nek l√©tes√≠t√©s√©n f√°radozott, most viszont √Ķ az, aki ennek megval√≥s√≠t√°s√°t vesz√©lyezteti.
Andreas Mölzer - Alexander Klein / AFP

Egy febru√°ri el√Ķad√°s√°ban p√©ld√°ul az uni√≥t szab√°ly√∂z√∂ne miatt a Harmadik Birodalomhoz hasonl√≠totta, de nevezte n√©ger konglomer√°tumnak is.

Most el√Ķhozz√°k azt is, hogy a ZurZeitben kor√°bban azt hangoztatta, igazi b√©csiek m√°r csak az √∂regek otthon√°ban l√©teznek, a v√°ros mai lak√≥i olyanok, mint a sz√©nfekete David Alaba. Az osztr√°k √°llampolg√°rs√°g√ļ, nig√©riai szuperfocista am√ļgy az osztr√°k nemzeti v√°logatott kit√Ľn√Ķs√©ge √©s a Bayern M√ľnchen √ľnnepelt j√°t√©kosa - Ausztri√°ban sorozatban nyeri az √©v sportol√≥ja c√≠met.
hirdetés

„Mi nem politiz√°lunk, mi baja van vel√ľnk, mi is osztr√°k √°llampolg√°rok vagyunk!” – neheztelt az id√Ķsebb Alaba.

M√∂lzer, aki m√©g a haideri id√Ķkben szocializ√°l√≥dott, a k√∂zfelh√°borod√°st azzal igyekezett elh√°r√≠tani, hogy a n√©ger sz√≥ ugyanolyan norm√°lis jelz√Ķ, mint a cig√°ny, csak √©ppen a szavakat terroriz√°l√≥ politikai korrektek akarj√°k kiirtani.

R√©gi motorosk√©nt azt gondolta, megint meg√ļssza a provok√°ci√≥t, amit alapvet√Ķen az√©rt tal√°lt ki, hogy ism√©t bejuttassa mag√°t az Eur√≥pai Parlamentbe, ahol 2004 √≥ta k√©pviseli az FP√Ė-t.
Alaba √©s bar√°tn√Ķje d√©l-n√©met n√©pviseletben - Reuters
A sz√©ls√Ķjobbnak sem tetszett

√Ām ez√ļttal elsz√°m√≠totta mag√°t. El√Ķsz√∂r a sv√©d sz√©ls√Ķs√©gesek √ľzentek a kancell√°ri sz√©kr√Ķl √°lmodoz√≥ FP√Ė-vez√©rnek, Heinz-Christian Strach√©nak (az FP√Ė ma 25 sz√°zal√©kkal vezeti az osztr√°k p√°rtok n√©pszer√Ľs√©gi list√°j√°t), hogy ha M√∂lzer lesz a Szabads√°gp√°rt listavezet√Ķje az EP-v√°laszt√°sokon, akkor az osztr√°kokat kihagyj√°k a sz√©ls√Ķs√©gesek koal√≠ci√≥j√°b√≥l.
hirdetés

Ezt k√∂vet√Ķen egy neves osztr√°k √≠r√≥, Michael K√∂hlmeier t√∂rte meg az orsz√°gos cs√∂ndet. Bejelentette, hogy usz√≠t√°s miatt feljelenti az √ľgy√©szs√©gen M√∂lzert, s tiltakoz√≥ al√°√≠r√°sgy√Ľjt√©sbe kezd. Kezdem√©nyez√©s√©hez 20 ezren csatlakoztak.

Az √≠r√≥ ut√°n megsz√≥laltak a koal√≠ci√≥s p√°rtok vezet√Ķi, akik elutas√≠tott√°k M√∂lzernek az √°llami telev√≠zi√≥ban elhangzott bocs√°natk√©r√©s√©t, lanyh√°nak, megk√©settnek min√Ķs√≠tve magyar√°zkod√°s√°t. V√©g√ľl a halk szav√ļ √°llamf√Ķ, Heinz Fischer k√∂vetelte h√©tf√Ķn M√∂lzer visszal√©p√©s√©t.

Az osztr√°k h√≠r√ľgyn√∂ks√©g kedd d√©lel√Ķtt jelentette be, hogy Andreas M√∂lzer nem lesz az FP√Ė els√Ķ sz√°m√ļ jel√∂ltje Br√ľsszelben, de a m√°sodik-harmadik helyet az√©rt megc√©lozza. Azt√°n gyorsan korrig√°lt√°k a k√∂zlem√©nyt: az FP√Ė teljes visszavonul√°sra sz√≥l√≠totta fel M√∂lzert.

Az osztr√°k sajt√≥ √ľnnepelt, mondv√°n, m√©gsem szalonk√©pes a sz√©ls√Ķs√©g Ausztri√°ban, van ereje a k√∂zv√©lem√©nynek. M√°s k√©rd√©s, hogy az FP√Ė jel√∂ltje most az a Harald Vilimsky lesz, aki a Szabads√°gp√°rtnak ugyan√ļgy a jobboldali sz√©l√©n helyezkedik el, mint M√∂lzer.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 10. 09:48:06
Kir√ļgta a sz√©ls√Ķjobb a jogv√©d√Ķket

– Mi is a r√°di√≥b√≥l tudtuk meg kedd reggel, hogy kitett√©k a sz√Ľr√ľnket. A sz√©ls√Ķjobboldali polg√°rmester m√©g levelet sem √≠rt nek√ľnk – mondja lapunknak Alain Pruvot.

√ē az Emberi Jogok Lig√°ja helyi szervezet√©nek eln√∂ke az √©szak-franciaorsz√°gi H√©nin-Beaumont v√°rosban, amely arr√≥l h√≠res√ľlt el, hogy a m√°rcius v√©gi helyhat√≥s√°gi v√°laszt√°sokon ott m√°r az els√Ķ fordul√≥ban abszol√ļt t√∂bbs√©get szerzett a sz√©ls√Ķs√©ges Nemzeti Front (FN).

Kimutatta a foga feh√©rj√©t az √ļj polg√°rmester, Steeve Briois, aki – a p√°rtj√°hoz hasonl√≥an – a kamp√°nyban m√©g igyekezett bar√°ts√°gos, b√©k√ľl√©keny politikus benyom√°s√°t kelteni. Most viszont bejelentette, hogy az emberi jogi szervezetnek t√°voznia kell a h√ļsz n√©gyzetm√©teres helyis√©gb√Ķl, amelyet az √∂nkorm√°nyzat m√°r t√∂bb mint t√≠z √©ve ingyenesen bocs√°t a rendelkez√©s√©re.
http://nol.hu/kul...et-1455531
#2 | Kedvesi - 2014. Šprilis 10. 10:57:01
www.independent.co.uk/incoming/article8864406.ece/ALTERNATES/w620/bayern-7.jpg

Az ut√≥bbi id√Ķben sokat v√°ltozott a n√©met, mint faj megfogalmaz√°sa. s_*_mai
#3 | Perje - 2014. Šprilis 10. 18:29:29
Rep√ľlt, mint ez a b√©kagalamb?
media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/01/16/1393011617533719_PhotoL.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.