Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszorsz√°gnak nincs t√∂bb szava az ET parlamenti k√∂zgy√Ľl√©s√©ben


√Čs, ki nem sz@rja le az E.T.-it? H√ļzzatok innen nukikukik a zsidajaitokkal, von√≥val!
Felf√ľggesztett√©k Oroszorsz√°g szavazati jog√°t az Eur√≥pa Tan√°cs Parlamenti K√∂zgy√Ľl√©s√©ben.

Az √©v v√©g√©ig felf√ľggesztette az orosz deleg√°ci√≥ tagjainak szavazati jog√°t az Eur√≥pa Tan√°cs Parlamenti K√∂zgy√Ľl√©se cs√ľt√∂rt√∂k√∂n strasbourgi √ľl√©s√©n, a Kr√≠m Oroszorsz√°ghoz csatol√°sa miatti szankci√≥k√©nt.

A k√∂zgy√Ľl√©s 145 jelen l√©v√Ķ tagja szavazott igennel, 21 nemmel, 22 pedig tart√≥zkodott a voksol√°son. A 18 orosz k√©pvisel√Ķ bojkott√°lta a szavaz√°st, amelyet "nevets√©gesnek" nevezett √©s el√≠t√©lt. Az Eur√≥pa Tan√°csnak 47 orsz√°g a tagja, k√∂zt√ľk Oroszorsz√°g √©s Ukrajna is.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 10. 16:29:26
A PACE nem volt hajland√≥ felf√ľggeszteni Oroszorsz√°g tags√°g√°t

Az Eur√≥pa Tan√°cs Parlamenti K√∂zgy√Ľl√©se (PACE) nem volt hajland√≥ felf√ľggeszteni Oroszorsz√°g tags√°g√°t az √©v v√©g√©ig. Az Eur√≥pa Tan√°cs Parlamenti K√∂zgy√Ľl√©s√©nek tagjai elvetett√©k a brit Robert Walter m√≥dos√≠t√°s√°t, amelynek √©rtelm√©ben Oroszorsz√°g meghatalmaz√°s√°t „semmisnek” kellene nyilv√°n√≠tani.
Teljes szöveg: http://hungarian....271045831/
#2 | postaimre - 2014. Šprilis 10. 16:55:45
Magyar vezeti az Európai Bizottság ukrajnai támogatócsoportját Horváth Nándor

A magyar Bal√°s P√©ter vezet√©s√©vel az ukrajnai reformokat seg√≠t√Ķ, √ļgynevezett t√°mogat√≥csoportot hozott l√©tre az Eur√≥pai Bizotts√°g szerd√°n.

http://vs.hu/magy...medium=rss

Oroszország partjai felé tart egy amerikai romboló

A Fekete-tengerre tart egy amerikai rombol√≥, amely Tomahawk t√≠pus√ļ robotrep√ľl√Ķg√©pekkel √©s Aegis rak√©tav√©delmi rendszerrel van felszerelve - jelentette cs√ľt√∂rt√∂kre virrad√≥ra az orosz √©s az ukr√°n m√©dia.
http://www.atv.hu...ai-rombolo

Ukr√°n v√°ls√°g: NATO-alakulatok j√∂hetnek Kelet-Eur√≥p√°ba - friss√ľl
Folyamatosan friss√ľl√Ķ h√≠rek!

A NATO-tagorsz√°gok k√ľl√ľgyminiszterei azt szeretn√©k, hogy r√∂vid id√Ķn bel√ľl dolgozzanak ki √≥vint√©zked√©seket az ukr√°n hat√°r menti orosz csapater√Ķs√≠t√©sre v√°laszul.

Csapatai visszavon√°s√°ra sz√≥l√≠totta fel Moszkv√°t a NATO f√Ķtitk√°ra
http://www.atv.hu...ll-frissul

Fico: Szlovákia segíteni akar Ukrajnának

Szlov√°kia seg√≠teni akar Ukrajn√°nak, de saj√°t, p√©ld√°ul gazdas√°gi √©rdekeit is szem el√Ķtt kell tartania - jelentette ki Robert Fico szlov√°k korm√°nyf√Ķ cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Pozsonyban, a Szlov√°ki√°n √°t Ukrajn√°ba ir√°nyul√≥ esetleges reverz g√°zsz√°ll√≠t√°s lehet√Ķs√©g√©r√Ķl sz√≥lva.
http://www.hirado...krajnanak/

Euróért szállítana olajat Oroszország

Az orosz √°llami Gazprom Neft olajipari konszern el√Ķrehaladott t√°rgyal√°sokat folytat √°zsiai √ľgyfeleivel arr√≥l, hogy az olajsz√°ll√≠t√°sokat doll√°r helyett eur√≥ban sz√°molj√°k el.

http://www.hirado...oszorszag/

K√∂z√∂s hadgyakorlatra k√©sz√ľl a d√©l-koreai √©s az amerikai l√©gier√Ķ

D√©l-Korea √©s az Egyes√ľlt √Āllamok l√©giereje eddigi legnagyobb k√∂z√∂s hadgyakorlat√°t tervezi v√°laszul √Čszak-Korea fenyeget√©seire √©s rak√©tatesztjeire - jelentette be cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a d√©l-koreai l√©gier√Ķ illet√©kese.
http://www.hirado...i-legiero/

Kína felé nyit Oroszország

Az ukrajnai konfliktus miatt egyre val√≥sz√≠n√Ľbb, hogy Vlagyimir Putyin al√°√≠rja a r√©g√≥ta halogatott g√°zszerz√Ķd√©st K√≠n√°val.

Az orosz g√°z sz√°ll√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ 30 √©ves szerz√Ķd√©s el√Ķsz√∂r 1997-ben mer√ľlt fel, az√≥ta azonban nem siker√ľlt al√°√≠rni a meg√°llapod√°st.
http://www.napiga...cikk/9801/

√öj t√°vlatokat √≠g√©rt √Āzsi√°nak a k√≠nai korm√°nyf√Ķ

√öj t√°vlatok megnyit√°s√°t √≠g√©rte az √°zsiai gazdas√°goknak Li Ko-csiang k√≠nai minisztereln√∂k az √©vente megrendezett t√©rs√©gi f√≥rumon (BFA), a Hajnan tartom√°nyi Poa√≥ban cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.

Az √°zsiai orsz√°goknak k√∂z√∂s √©rdekeikre, sorsukra √©s felel√Ķss√©g√ľkre alapozottan kell k√∂z√∂ss√©get alkotniuk, s az integr√°ci√≥val √ļj er√Ķt kell vinni√ľk a r√©gi√≥ gazdas√°g√°ba - hangoztatta Li. S√≠kra sz√°llt a kereskedelem liberaliz√°ci√≥ja, a befektet√©sek √∂szt√∂nz√©se, a t√©rs√©gi √©s a kisebb integr√°ci√≥k fokoz√°sa mellett.

K√≠na k√©sz az Region√°lis √Ātfog√≥ Gazdas√°gi Partners√©g (RCEP) t√°rgyal√°sait el√Ķmozd√≠tani √©s nyitott a Csendes-√≥ce√°ni Partners√©g ir√°ny√°ba - √°llap√≠totta meg.
http://www.napiga...cikk/9800/

Er√Ķszak, fegyverek, harck√©sz√ľlts√©g? - Van, aki b√°rmire k√©pes a profit√©rt

A Burger King gyors√©tterem-l√°nc√°nak b√Ķv√≠t√©s√©t tervezi Kr√≠mben azt k√∂vet√Ķen, hogy a McDonald's bejelentette m√ļlt p√©nteken, hogy kivonul a f√©lszigetr√Ķl az egyre fesz√ľltebb orosz-ukr√°n konfliktus miatt - √≠rja a The Moscow Times.
http://www.portfo...aggregator


Orosz K√ľM: a NATO szorosabbra k√≠v√°nja fogni sorait Ukrajna r√©v√©n

A NATO az ukrajnai v√°ls√°got arra k√≠v√°nja felhaszn√°lni, hogy az atlanti sz√∂vets√©g „szorosabbra fogja sorait” a v√©lt k√ľls√Ķ vesz√©ly el√Ķtt – olvashat√≥ abban a komment√°rban, amelyet cs√ľt√∂rt√∂k√∂n tettek k√∂zz√© az orosz k√ľl√ľgyi t√°rca honlapj√°n. Az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium v√©lem√©nye szerint ezt az√©rt csin√°lj√°k, hogy megszil√°rd√≠ts√°k a NATO ir√°nti ig√©nyt a 21. sz√°zadban.
Teljes szöveg: http://hungarian....271023753/
#3 | postaimre - 2014. Šprilis 10. 17:00:57
YouTube Videů
#4 | Fidel - 2014. Šprilis 10. 19:15:00
Bocs de azt hittem ET mar hazatert a bolygojara!
#5 | postaimre - 2014. Šprilis 10. 20:45:33
Fenyeget√Ķ hang√ļ lev√©l Putyint√≥l - Megsz√Ľnhet a g√°zell√°t√°s

Vlagyimir Putyin lev√©lben figyelmeztetett n√©h√°ny eur√≥pai vezet√Ķt: "kritikus helyzetet" teremtett, hogy az ukr√°nok nem fizetnek id√Ķben az orosz g√°z√©rt. Sokan att√≥l f√©lnek, hogy az ukr√°n-orosz konfliktus miatt akadozni fog az EU g√°zell√°t√°sa, hiszen Ukrajn√°n kereszt√ľl jut el nyugatra az orosz g√°z. Putyin levele erre vonatkoz√≥an tartalmaz is figyelmeztet√©st - der√ľl ki a BBC jelent√©s√©b√Ķl.
http://www.portfo...aggregator

Martonyi: Magyarország gázt szállíthat Ukrajnába

Magyarorsz√°g k√©szen √°ll az Ukrajn√°ba ir√°nyul√≥ g√°zsz√°ll√≠t√°sra, ennek technikai felt√©telei adottak - mondta Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter, amikor cs√ľt√∂rt√∂k√∂n fogadta Danilo Lubkivszkij ukr√°n k√ľl√ľgyminiszter-helyettest. A K√ľl√ľgyminiszt√©riumnak az MTI-hez eljuttatott k√∂zlem√©nye szerint a t√°rcavezet√Ķ azt is elmondta vend√©g√©nek, hogy Magyarorsz√°g v√°ltozatlanul ki√°ll Ukrajna ter√ľleti egys√©ge mellett.
http://www.napi.h...79839.html

Itt vannak a bizony√≠t√©kok az Ukrajn√°t fenyeget√Ķ orosz csapatokra

Mintegy tizen√∂t m√Ľholdas felv√©telt tett k√∂zz√© cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a NATO, a fot√≥kon az l√°that√≥, hogy 35-40 ezer orosz katona, tankok, rep√ľl√Ķg√©pek √©s t√ľz√©rs√©gi fegyverek √°llom√°soznak az ukr√°n hat√°r ment√©n.

"Ez az er√Ķ √ľt√Ķk√©pes, harcra k√©sz √©s a k√©pek tan√ļs√°ga szerint k√∂zel van az utakhoz √©s a kommunik√°ci√≥s vonalakhoz" - k√∂z√∂lte Gary Deakin brit dand√°rt√°bornok a NATO katonai f√Ķhadisz√°ll√°s√°n, a Belgium d√©li r√©sz√©n fekv√Ķ Monsban.
http://www.hir24....sapatokra/
#6 | keepfargo - 2014. Šprilis 11. 03:12:37
martonyi ki√°ll Ukrajna ter√ľleti egys√©ge mellett - micsoda kozmopolita, cionista h√∂s! M√©g tal√°n jeszenszky-n√©l is nagyobb (rak√°s)...
Mi lenne, ha Magyarorsz√°g ter√ľleti egys√©g√©√©rt √°llna ki? Tal√°n lel√∂n√© valaki? (Az ki√°ll√°s n√©lk√ľl is el√∂fordulhat - ha ma nem, holnap, s ha id√©n nem, j√∂v√∂re)
#7 | Balu - 2014. Šprilis 11. 08:34:32
√ď, ezek az ostoba oroszok, h√°t n√©zd meg m√°n megin hogyan reag√°ltak:
Oroszorsz√°g ki fogja vizsg√°lni a PACE-ben val√≥ tov√°bbi r√©szv√©tele c√©lszer√Ľs√©g√©t
http://hungarian....271025909/

Az EP most meg kell, hogy tiltsa Orszorsz√°gnak, hogy fel√ľlvizsg√°lja a PACE-ban val√≥ r√©szv√©tel√©t. H√°t hogy csin√°lhatnak ilyet, szabad ezt? Az EP √ēfels√©g√©vel mer feleselni egy senkih√°zi kis Oroszorsz√°g?

---------------

"Ez az er√Ķ √ľt√Ķk√©pes, harcra k√©sz √©s a k√©pek tan√ļs√°ga szerint k√∂zel van az utakhoz √©s a kommunik√°ci√≥s vonalakhoz"
... √ľt√Ķk√©pes, csak M√ČG NEM √úT√ĖTT - ez√©rt tal√°n √©rdekes lehet a k√∂vetkez√Ķ vide√≥:
YouTube Videů

0:46 - "I AM A US CITIZEN"
Nocsak, fiam... nem biztos √°m, hogy ukr√°n rend√Ķrnek √∂lt√∂zve be fog neked j√∂nni a "var√°zssz√≥" (m√°minthogy "amerikai polg√°r vagyok";). Nemtom lej√∂tt-e neked, hogy egy szarh√°zi zsoldos vagy, nem US polg√°r, akire nemcsak, hogy nem vonatkozik a genfi egyezm√©ny, de m√©g ha vonatkozna, akkor sem illik az ellens√©g egyenruh√°j√°t felvenni, mert azt semmilyen nemzetk√∂zi egyezm√©ny nem bocs√°tja meg.
Vesék jól szolgálnak? Ja már csak egy van... hát... kár.
#8 | Perje - 2014. Šprilis 12. 18:10:04
Puskov v√©lem√©nye a kiz√°r√°sr√≥l: Azokt z√°rt√°k ki az oroszokat PACE-b√Ķl, kik bomb√°zt√°k Belgr√°dot √©s L√≠bi√°t.
http://www.youtub...PvHss#t=77
#9 | Perje - 2014. Šprilis 12. 19:24:02
Egy szak√©rt√Ķ szerint az usa √©s a nat√≥ a ukr√°n kr√≠zissel rendszerv√°lt√°st akar v√©grehajtani Oroszorsz√°gban.
http://www.presst...me-change/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.