Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egyre több kínai vezetõ menekül öngyilkosságba


Bár a "mieinkben" nincs még ennyi "bátorság" se, pedig jobban tennék! Fene akarja a kezét ennyi mocsokkal összevérezni, mint a mostani tetves zsidó-cigány és hazaáruló banda. A kínai pártvezetés tiszta és átlátható kormányzást hirdetett meg, és emiatt egyre szaporodnak a nyomozások, vizsgálatok, feljelentések és öngyilkosságok.

„Tiszta Ă©s átláthatĂł” kormányzást kĂ­ván megvalĂłsĂ­tani a kĂ­nai pártvezetĂ©s: ez viszont több vezetõt is öngyilkosságba hajszolt. A korrupciĂłellenes kĂĽzdelmet feljelentĂ©sek Ă©s vizsgálatok kĂ­sĂ©rik, ami nehĂ©z napokat okoz az államigazgatásban, a párthivatalokban Ă©s a hadseregben dolgozĂł vezetõknek.
Ma tette közzé a Cajhszin Online pénzügyi oldal, hogy a kínai panaszirodák központi állami hivatalának helyettes vezetõje is felakasztotta magát. A lap szerint az 58 éves Hszü Je-an érintettsége is felvetõdött, miután a sokat bírált intézménynél ellenõrzéseket tartottak, és visszaélésekre derítettek fényt. Többen is depresszió tüneteit vélték az utóbbi idõkben felfedezni a férfin.

A Cajhszin Online szerint helyi, tartományi és városi vezetõk rendszeresen megvesztegethették az országos hivatal dolgozóit azért, hogy a rájuk vonatkozó feljelentéseket tüntessék el. Tavaly novemberben a lakossági panaszokat fogadó petíciós hivatal másik helyettes vezetõjét is vizsgálat alá vonták súlyos fegyelmi vétségek miatt.

Hszü Je-an mellett két másik hivatali vezetõ is öngyilkosságba menekült Kínában, például Li Wu-feng, aki Kína elsõ számú úgynevezett internethatóságánál volt vezetõ. Mint a Slate írja, õ hatodik emeleti irodájából ugrott ki még márciusban. Õt a South China Morning Post szerint elõtte többször is kihallgatták a kínai kommunista párt fegyelmi ügyekért felelõ vezetõi, de ezeknek a kihallgatásoknak a természete, miértje tisztázatlan volt. A Slate leszögezi: bár Kínában hagyományosan magas az öngyilkossági ráta, de ezek most speciális esetek. Tavaly ugyanis 182 ezer tisztviselõt ítéltek el: és, tekintve azokat a büntetéseket is, amivel ezek a vezetõk szembenézhetnek, nem meglepõ, hogy néhány hivatalvezetõ a szokásosnál jóval nagyobb stresszben éli mindennapjait.

Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.