Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A 67 leggazdagabb ember annyiból él, mint a világ szegényebb fele


Val√≥j√°ban az adat hamis. A "leggazdagabb" nememberek nincsenek a list√°n, de szerintem m√©g ett√Ķl is √∂sszetettebben "korporat√≠v" a k√©rd√©s, viszont az "egyenl√Ķtlens√©gekre" r√°tereli a figyelmet. Ha a hatvanh√©t leggazdagabb ember lemondana a vagyon√°r√≥l, az megoldhatn√° a szeg√©nys√©g gondj√°t a vil√°g fel√©n.

Elk√©peszt√Ķ adat: a vil√°g hatvanh√©t leggazdagabb embere akkora vagyon f√∂l√∂tt rendelkezik, mint a F√∂ld lakoss√°g√°nak szeg√©nyebbik fele – mutatott r√° szerd√°n az Oxfam Washingtonban k√∂zz√©tett jelent√©s√©ben. Vagyis mind√∂ssze hatvanh√©t ember j√≥l tudn√° lakatni a vil√°g √©hez√Ķ r√©sz√©t! √Črdekes, hogy milyen igazs√°gtalan vil√°gban √©l√ľnk, √©s hogy mennyire sok m√ļlik azon, hogy hov√° sz√ľlet√ľnk. Persze, l√©tezik szerencse meg egy√©ni k√ľzdelem, de az√©rt a sors alapjaiban determin√°l minket: bizonyos k√∂zegekb√Ķl t√≠zezerb√Ķl egy embernek, ha siker√ľl kit√∂rnie.

„A sz√©ls√Ķs√©ges egyenl√Ķtlens√©gek n√∂vekednek” – er√Ķs√≠tette meg a szeg√©nys√©g √©s a t√°rsadalmi egyenl√Ķtlens√©gek ellen k√ľzd√Ķ, nagy-britanniai sz√©khely√Ľ nemzetk√∂zi szervezet, s felsz√≥l√≠totta a Nemzetk√∂zi Valutaalapot (IMF) √©s a Vil√°gbankot, hogy l√©pjenek fel a jelens√©g ellen.
Az IMF √©s a Vil√°gbank ezen a h√©ten Washingtonban tartja k√∂zgy√Ľl√©s√©t, √©s az Oxfam szerint a szervezeteknek a retorik√°n t√ļl a tettek mezej√©re kellene l√©pnie ahhoz, hogy megpr√≥b√°lj√°k m√©rs√©kelni a vagyoni szakad√©kot. A Vil√°gbank kor√°bban c√©lul t√Ľzte ki, hogy negyven sz√°zal√©kkal n√∂velni kell a vil√°g legszeg√©nyebbjeinek bev√©teleit.

Neh√©z persze elk√©pzelni, hogy ez hogyan lehets√©ges, hiszen a vil√°g ezekre a t√∂rv√©nyszer√Ľs√©gekre √©p√ľl: nagy gazdas√°gi folyamatokba nem k√∂nny√Ľ annyira „beleny√ļlni”, hogy az √°t√ľt√Ķ eredm√©nyt hozzon. Aki pedig a hatvanh√©t j√≥m√≥d√ļ k√∂z√∂tt van, nyilv√°n nem is √©rzi annyira igazs√°gtalannak ezt a vil√°got.

Mindenesetre az Oxfam √ļgy v√©li, hogy a k√©t szervezetnek v√°ltoztatnia kellene a tag√°llamoknak tett aj√°nl√°sain √©s vel√ľk szembeni politik√°j√°n, √©s bizonygatta az eg√©szs√©g√ľgy √©s az oktat√°s ter√©n v√©grehajtott befektet√©sek el√Ķnyeit. „A multinacion√°lis v√°llalatok ad√≥z√°si √©s p√©nz√ľgyi strat√©gi√°ja m√©ly√≠ti a szakad√©kot szeg√©nyek √©s gazdagok k√∂z√∂tt” – tett√©k hozz√°. A Valutaalap pedig hagyom√°nyosan a deficit √©s a k√∂zkiad√°sok cs√∂kkent√©s√©ben hisz.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2014. Šprilis 12. 11:47:11
Kedves Imrém !

A Valutaalap √©s a Vil√°gbank ellen "k√ľzd√Ķ, nemzetk√∂zi szervezet", igen hasonl√≠t a k√°b√≠t√≥szer ellen k√ľzd√Ķ "nemzetk√∂zi szervezetekhez". A G√ďLEM tudatra √©bredt, √©s hogy megmaradhasson a hatalma, a Cion B√∂lcseinek egyfelvon√°sos√°t √≠rj√°k √°t naponk√©nti epiz√≥dokra, amolyan International Big Broders m√≥don. A "leggazdagabbak" csak csicsk√°sok √©s b√©rgyilkosok a rangl√©tra k√ľl√∂nb√∂z√Ķ fokain, mik√∂zben a Vil√°got mint h√°zi vetem√©nyest haszn√°l√≥k, a h√°tt√©rben maradnak, olyan "egyszer√Ľ kir√°lyok √©s kir√°lyn√Ķk" k√©p√©ben. A Bilderberg gy√Ľl√©seken sincs mindenkor jelen a "KIR√ĀLY", vagy ha igen, akkor m√©g bel√ľl is csak inkognit√≥ban. Van egy szint az OLYMPOSON, ahol az istenek szeretik maguk eld√∂nteni a vit√°ikat, a t√∂bbi csak szemf√©nyveszt√©s a h√≠veknek, √©s a beosztottaknak. Mert ha k√≠v√ľl√°ll√≥ megtudn√°, hogy hol sebezhet√Ķ ACHILLES ut√°n a t√∂bbi is, m√°r nem lenn√©nek istenek !
Ez nem az Istenre vonatkozott a gyengébbek kedvéért !

√Āld√°s !
Detonator
#2 | Kormos - 2014. Šprilis 12. 17:49:47
Deton√°tor tettszik a rovid velos elemz√©s. A CION mubalh√© gazdas√°gr√≥l nincs mit elemezgetni-NEM a mi j√°t√©kunk. Aki tud ad√≥mententesen √©ljen-mindenkinek joga van az √©lethez....stb. K√°rp√°t Medenc√©ben rengeteg a parazita+ meglepo magas l√©tsz√°m√ļ CIONkolabor√°ns. √öjat nem √≠rtam ezzel,de ezt is tartom a fo megoldand√≥ l√©p√©seknek. Egyenlore ennyit.
#3 | Maguskacska - 2014. Šprilis 12. 19:13:41
persze az Oxfam bevételéhez sincs sok köze annak a kiválasztott 67nek...s_*_kukk
http://www.oxfam....tAod_SwAow

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.