Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

77 négyzetméteres lakásban szorong Putyin


Vlagyimir Vlagyimirovics, van egy vend√©gszob√°nk, ha esetleg. Tegnap k√©t zentai l√°ny √©jszak√°zott itt, iskolai rendezv√©ny ok√°n. Jut hely neked is, ha erre j√°rsz! Mondan√°m, hogy √©n megyek arra, de erre nem sok lehet√Ķs√©g l√°tszik. Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k 2013-as j√∂vedelme alacsonyabb volt, mint Dmitrij Medvegyev minisztereln√∂k√©, vagy a saj√°t tan√°csad√≥i√© √©s minisztereinek t√∂bbs√©g√©√© – der√ľl ki a Kreml √©s a korm√°ny √°ltal p√©nteken k√∂zz√©tett vagyonbevall√°sokb√≥l.

Eszerint Putyin elnök tavaly 3,7 millió rubeles (22,9 millió forint) jövedelmet vallott be, ez az összeg alacsonyabb volt, mint 2012-ben. Egy 77 négyzetméter lakás, egy 1500 négyzetméteres telek és egy 18 négyzetméteres garázs, valamint három autó tulajdonosa.

Medvegyev jövedelme 4,3 millió rubel (26,6 millió forint), egy 368 négyzetméteres lakása és egy 4700 négyzetméteres telke van.

Putyin saj√°t bevall√°sa szerint aszk√©ta √©letm√≥dot folytat, √©s kevesebb j√∂vedelemre tett szert, mint b√°rmelyik tan√°csad√≥ja. Ez ut√≥bbiak k√∂z√∂tt Dmitrij Peszkov sz√≥viv√Ķ j√∂vedelme p√©ld√°ul 9,2 milli√≥ rubel (56,9 milli√≥ forint) volt.

A korm√°nyon bel√ľl csak h√°rom miniszter keresett kevesebbet, mint Vlagyimir Putyin: Nyikolaj Fjodorov mez√Ķgazdas√°gi √©s Nyikolaj Nyikiforov t√°vk√∂zl√©si miniszter (3,6-3,6 milli√≥ rubel, azaz 22,3 milli√≥ forint), valamint Szergej Donszkoj, a term√©szeti er√Ķforr√°sok √©s a k√∂rnyezetv√©delem minisztere (az √Ķ j√∂vedelme 3,5 milli√≥ rubel, azaz 21,7 milli√≥ forint volt).

A legnagyobb j√∂vedelemmel rendelkez√Ķ korm√°nytag Mihail Abizov, a ny√≠lt korm√°nyz√°s √ľgyei√©rt felel√Ķs miniszter volt, akinek a bevall√°s√°ban 282 milli√≥ rubel (1,75 milli√°rd forint) j√∂vedelem szerepelt.

Abizov ut√°n a tavalyi listavezet√Ķ Igor Suvalov, a korm√°ny m√°sodik embere k√∂vetkezik, 226 milli√≥ rubellel (1,4 milli√°rd forint) √©s a feles√©ge r√°ad√°sul m√©g enn√©l is magasabb j√∂vedelemmel rendelkezik. Az els√Ķ minisztereln√∂k-helyettes tavaly b√≠r√°lta is a k√∂ztisztvisel√Ķkre vonatkoz√≥ egyre szigor√ļbb √°tl√°that√≥s√°gi √©s viselked√©si szab√°lyokat, amelyeket szerinte "vesz√©lyesek".

Szergej Lavrov k√ľl√ľgyminiszter j√∂vedelme 2013-ben 4,7 milli√≥ rubel (29 milli√≥ forint), Anton Sziluanov p√©nz√ľgyminiszter√© 39 milli√≥ rubel (241,4 milli√≥ forint), Alekszej Uljukajev gazdas√°gfejleszt√©si miniszter√© pedig 80,4 milli√≥ rubel (497,7 milli√≥ forint) volt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. Šprilis 12. 16:13:12
A magyar h√≠r√ľgyn√∂ks√©g " v√©letlen√ľl" nem vette √©szre a vagyonnyilatkozatr√≥l megjelent kinti cikkben szerepl√Ķ m√°sik 150 nm-es lak√°st. Van ez √≠gy, ha az itteni m√©dia faladata az oroszok lej√°rat√°sa, √©s Amerika dics√©rete. Ez tapasztalhat√≥ az ut√≥bbi id√Ķben minden √°ldott nap a m√©di√°ban. K√©t nappal ezel√Ķttii J√°kob-csekk m√Ľsorban agyondics√©rt√©k az USA-√°t. M√°r akkor ez a v√©lem√©ny fogalmaz√≥dott meg benne. El√Ķsz√∂r a kinti √ļjs√°gokat √©rdemes v√©gigolvasni, azut√°n a hazaiakat, hogy el tudjuk d√∂nteni, mit hazudtak nek√ľnk itthon aznap.
http://www.kp.ru/...8/3102385/
#2 | kontroll88 - 2014. Šprilis 13. 07:43:26
Amerika, orosz, kína csak játsszák itt ezt a rossz színdarabot, melynek címe: Jó zsaru, rossz zsaru.
Mi meg √ľl√ľnk a n√©z√Ķt√©ren, √©s mikor kij√∂n az egyik szerepl√Ķ a sz√≠npadra, √©s megk√©rdi a k√∂z√∂ns√©gt√Ķl, hogy merre van a gonosz farkas, mi teli torokb√≥l kiab√°ljuk, hogy ott van a bokor m√∂g√∂tt....
Tiszta dedó...
M√≠g a bamba birk√°k hipn√≥zisban b√°mulj√°k a sz√≠ndarabot, addig a padsorok alatt b√ļjk√°l√≥ zsid√≥k √©s cig√°nyok ellopj√°k mindenkinek az √©rt√©keit.
Aki esetleg ezt mégis észreveszi, azt megölik.
A l√°tv√°ny (show) megy tov√°bb...
#3 | No Shadow Government - 2014. Šprilis 13. 12:58:05
Rog√°nra r√°f√©rne egy kis √ļtmutat√≥ Vlagyimir Vlagyimirovicst√≥l xD
#4 | postaimre - 2014. Šprilis 13. 13:02:10
Azért korábban több álhír is keringett!

http://cocobinky...._tengernel

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.