Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Észak-Korea elutasította Dél-Korea egyesülési ajánlatát


És Koreák végül mégiscsak egyesülnek! Az Észak-Koreai Védelmi Tanács elutasította a dél-koreai elnök, Park Keun Hye által javasolt Koreai-félsziget egyesítésének tervezetét.

A közlemĂ©ny szerint a tervezet „nem Ă©rdemel figyelmet” Ă©s a dĂ©l-koreai elnök javaslata „nincs összefĂĽggĂ©sbe a koreai kapcsolatok javĂ­tásával”.

A tanács azzal is vádolta továbbá a dél-koreai elnököt, hogy megsértette honfitársait azzal, hogy emlékeztetett az észak-koreai gazdasági válságra és éhínségre.
Teljes szöveg: Link

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2014. április 12. 16:18:33
azért én déliek helyében nem eröltetném egyesülést hisz észak sok mindenben elvan maradva igy hatalmas pénzeket énne pumbálni északiak fejlesztésére-bár tény hogy dél-korea gazdaságilag sikeres s pénzük is erös,stabil
#2 | postaimre - 2014. április 12. 16:54:26
Monguz, ugye nem érted geopolitikailag ez miért elkerülhetelen, ugye? Már vagy 3 éve mennek koreai királyságos sorozatok a mózes 1-en is. Mindenki egyesül és visszatalál "eredeti helyére". Már akinek van eredeti helye.


Kiderült, mit keresett a magyar külügy Észak-Koreában

A tárca közleménye szerint külügyi konzultáció volt Phenjanban, melynek keretében "áttekintették a két ország kapcsolatait." Jelentsen ez bármit is.

Az Index szúrta ki, hogy az észak-koreai hírügynökség csupán egy mondatban számolt be egy rendkívüli látogatásról. Hétfõn érkezett meg az országba a magyar külügy hivatalos küldöttsége Jakab Péter fõosztályvezetõvel az élén. Arról nem közöltek információkat, miért utazott a delegáció Észak-Koreába.
http://www.hir24....-koreaban/
#3 | Perje - 2014. április 12. 17:24:38
Érdekes, hogy néhány hete még a " gonosz" északiak kezdeményezték az elszakított részek közötti családegyesítést, a családok találkozójának megszervezését.

A Dél Korea folyamatosan stresszeli az északi felet az állandó koreai-amerikai hadgyakorlatokkal. Egyáltalán nem biztos, hogy mindenben Észak-Korea a vétkes. A nemrégen megjelent rémhír, mely szerint a fiatal É-koreai vezetõ kutyákkal tépette szét a rokonát, is hamisnak bizonyult.
A mostani élesben menõ hadgyakorlatról.
http://english.yo...0315F.html

Csak azt nem értem, hogy hogyan akarnak egyesülni a dél-koreai vendég 30 ezer amerikai katonával?
#4 | monguzking - 2014. április 13. 09:07:50
Mégha érteném is geopolitikát akkorsem vagyok abban biztos hogy felülirhatja emberi phiszhét hisz éppenséggel vannak nagyon jo filmek koreai háborurol is mely igencsak véres s kegyetlen volt.S egészen másképp vannak kondiconálva északiak mint déliek igy én ugy látom hogy ez nem egyszerü gyakorlatilag megvalositani------geopolitika én nem szeretem ezt a fogalmat mert eszközzé teszi az embert----én szabadon szeretek szárnyalni
#5 | postaimre - 2014. április 13. 09:20:14
Perje ezek lépések.

Tessék figyelni!

http://www.keptel...tban-75584

Monguz, dehogy érted, csak max érteni szeretnéd, de nem baj ez se. Legalább akarsz és már az is valami.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.