Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ed Miliband: 'szeretnék Nagy-Britannia elsõ zsidó miniszterelnöke lenni'


Biztos véletlen! Az ellenzéki Munkáspárt vezetõje errõl a The Daily Telegraph címû konzervatív napilapnak beszélt Izraelben.

A politikus elmondta, kĂ©rdeztĂ©k már tõle, hogy nem tekinti-e hátránynak zsidĂł származását, Ă©s nem tart-e attĂłl, hogy emiatt kisebb valĂłszĂ­nĂ»sĂ©ggel szavaznának rá a brit választĂłk. „AbszolĂşt nem gondolom Ă­gy”, annak ellenĂ©re sem, hogy „vannak antiszemita elemek” a brit társadalomban - fogalmazott a legnagyobb baloldali brit parlamenti párt miniszterelnök-jelöltje a Telegraph szombati ismertetĂ©se szerint.

Miliband hozzátette: sem elõnynek, sem hátránynak nem tekinti zsidó származását, ugyanakkor reméli, hogy õ lesz Nagy-Britannia elsõ zsidó miniszterelnöke, ha a Munkáspárt megnyeri az egy év múlva esedékes parlamenti választásokat. A Labour támogatottsága jelenleg megelõzi a kormányzó Konzervatív Pártét a közvélemény-kutatási adatok szerint, írja az MTI.
Testvérpár a párt élén

Ed Milibandet - aki saját bátyjával, David Miliband volt brit külügyminiszterrel versengett a tisztségért - 2010-ben választották a Munkáspárt vezetõjévé.

A Miliband-fivérek szülei az európai - anyai részrõl a kelet-európai - holokauszt túlélõiként telepedtek le Nagy-Britanniában. A család hatvan tagját, köztük a Miliband-testvérek anyai nagyapját megölték a holokauszt idején.

A mama, a 80 esztendõs Marion Kozak a lengyelországi Czestochowában született, és lengyel családok rejtegették õt és édesanyját a náci megszállók elõl, amiért David Miliband még külügyminiszterként, hivatalos lengyelországi látogatásán külön köszönetet mondott.

Az 1994-ben elhunyt papa, Ralph Miliband - akit a brit szociológus szakma neves marxista gondolkodóként tart számon - Brüsszelben született, szintén lengyel zsidó emigránsok gyermekeként. A hitleri invázió után apjával együtt gyalog tette meg az utat a belga fõvárostól a Csatorna partjáig, és onnan átkeltek Angliába, ahol menedékjogot kaptak.
Csak részben lenne elsõ

Nagy-Britanniának már volt zsidó származású miniszterelnöke Benjamin Disraeli személyében, aki a viktoriánus idõkben kétszer is betöltötte a kormányfõi tisztséget, ám a család már a XIX. század elején áttért az anglikán hitre. Ed Miliband azonban - bár magát ateistaként jellemzi - többször is hangoztatta, hogy rendkívül fontos számára zsidó önazonosságának megõrzése.
Link

Hozzászólások


#1 | Detonator - 2014. április 12. 16:37:03
Mili !

Mikor volt utoljára nem zsidó ? De pontosan ám azt a dátumot !
#2 | Perje - 2014. április 12. 16:39:18
Amilyen iszlám ellenes hangulat van a briteknél, meg is fogja nyerni a választást jövõre. Megvan hozzá a megfelelõ környezet is. A mostani min.elnök is cionistának tartja magát. Jujdejó származású a jelenlegi londoni polgármester is.
#3 | Kedvesi - 2014. április 12. 16:40:48
Mi van? Nagy-Britanniának már két zsidó miniszterelnöke volt, a mostani Dávid Kameron, meg az elõzõ Toni Bler.

Ezek között mindenki hollókoszt "túlélõ"?
#4 | postaimre - 2014. április 12. 16:51:27
YouTube Videó
#5 | Gutai Zub - 2014. április 12. 17:22:05
Nagy-Britannia elsõ zsidó miniszterelnöke:

Disraeli Benjámin volt az elsõ zsidó miniszterelnök, (1868)
A zsidók ma se tudják megbocsátani Diraelinek, hogy éppen õ, zsidó létére figyelmeztette kora elhülyült és alzsidósodott polgárait a zsidó hátsó hatalom összeesküvéseire. Ezért ma se beszélnek róla, mint zsidó miniszterelnökröl. (tíltott listára került)
Ami még figyelemre méltó, hogy elötte Cromwell már olyan jól teljesítette a nemzetközi zsidó elvárásokat, hogy komolyan felvetették zsidó származását.
#6 | Maguskacska - 2014. április 12. 19:29:12
bizony ezzel a kijelentéssel nem lehet labdába rugni 30év múlva a ködös albionba, addig meg had utaltassák meg magukat azzal a maradék óslakossággal is...s_*_nyugi
#7 | river_wye - 2014. április 13. 00:23:35
Valamennyi gyanús, de biztos, hogy Ed nem az elsõ lesz!
postaimre: 3:27 youtube jelenet rendkivül ravasz. A Authentic Jewry Is against Zionist aggression zászló (Az igazi zsidóság a cionista kegyetlenségek ellen) eredetileg lemaradt a brit sajtó fényképekrõl , s egy a Jobbikot elitélõ képaláírás helyettesítette. Ezt késõbb csöndben visszavonták ugyan....
#8 | Balu - 2014. április 13. 11:13:54
És Benjamin Disraeli?!?!
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0c/Benjamin_Disraeli_by_Cornelius_Jabez_Hughes%2C_1878.jpg/245px-Benjamin_Disraeli_by_Cornelius_Jabez_Hughes%2C_1878.jpg

...Ja, bocs Gutai, most látom, hogy már beelõztél...
#9 | keepfargo - 2014. április 14. 02:43:46
Ellenzéki? Igen. Párt? De mennyire! Munkás? Kötve hiszem.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.