Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'A holokauszt hazugs√°g' - mondta Budapesten az egyiptomi p√°rtvezet√Ķ


„A holokauszt hazugs√°g”, „Anna Frank napl√≥ja hamis√≠tv√°ny”, „szeptember 11-√©t Amerik√°ban tervezt√©k”, „Obama a fekete ny√ļl, akit a megfelel√Ķ id√Ķben el√Ķh√ļztak a kalapb√≥l” – t√∂bbek k√∂z√∂tt err√Ķl nyilatkozott Budapesten a legnagyobb liber√°lis egyiptomi p√°rt aleln√∂ke. Ahmed Ezz el-Arab a holokauszt t√ļl√©l√Ķ amerikai politikus, Tom Lantos tisztelet√©re rendezett konferencia egyik el√Ķad√≥ja volt. A konferencia szervez√Ķi elhat√°rol√≥dtak az egyiptomi politikus nemzetk√∂zi botr√°nyt kavart nyilatkozat√°t√≥l.
„A holokauszt hazugs√°g” – mondta Budapesten az egyiptomi p√°rtvezet√Ķ

Ahmed Ezz el-Arab, az egyiptomi Wafd p√°rt aleln√∂ke a budapesti Demokr√°ci√°r√≥l √©s Emberi Jogokr√≥l rendezett konferencia sz√ľnet√©ben nyilatkozott a Washington Times riporter√©nek. A rendezv√©nyt a K√ľl√ľgyminiszt√©rium t√°mogat√°s√°val a Demokratikus √Ātalakul√°s√©rt Int√©zet rendezte, √©s Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter nyitotta meg.

Az amerikai lap honlapj√°n az interj√ļ hangfelv√©tel√©t is k√∂zz√©tette. A Wafd aleln√∂k√©t, mint a legbefoly√°sosabb vil√°gi p√°rt egyik vezet√Ķj√©t h√≠vt√°k meg Budapestre. „A holokauszt egy hazugs√°g. 2,4 milli√≥ zsid√≥ √©lt n√©met megsz√°ll√°s alatt. Ha mindet kiirtott√°k, akkor honnan j√∂tt a t√∂bbi 3,6 milli√≥?” – √°ll√≠totta az egyiptomi politikus, aki elismerte, hogy a n√°cik „t√∂bb sz√°zezer” zsid√≥t meg√∂ltek. „De a g√°zkamr√°k √©s az √©lve megny√ļzott emberek, meg a t√∂bbi t√∂rt√©net mind mese”. Ezz el-Arab hozz√°tette, hogy a holokauszt a nyugat „szent tehene” √©s szerinte sz√©gyen, hogy b√ľntet√Ķt√∂rv√©nyekkel fenyegetik ennek k√©ts√©gbevon√°s√°t.

Ahmed Ezz el-Arab.

Ezz el-Arab az interj√ļban k√©ts√©gbe vonta Anna Frank napl√≥j√°nak a hiteless√©g√©t is. Elmondta, hogy a m√Ľvet Stockholmban doktori tanulm√°nyai alatt r√©szletesen tanulm√°nyozta. „Istenre esk√ľsz√∂m, hogy hamis√≠tv√°ny. A l√°ny ott j√°rt, de az eml√©kiratai hamis√≠t√°sok.” – mondta az egyiptomi politikus.

Az interj√ļban a Wafd p√°rt aleln√∂ke elmondta, hogy szerinte nem a k√∂zelm√ļltban likvid√°lt Oszama bin- Laden √°llt a szeptember 11-ei terrort√°mad√°sok m√∂g√∂tt. A lehets√©ges felel√Ķsk√©nt az egyiptomi politikus „a CIA, az izraeli Moszad √©s az amerikai ipari-katonai komplexum” nev√©t eml√≠tette, hozz√°t√©ve, hogy ha bin Ladennek val√≥ban lett volna lehet√Ķs√©ge ilyen t√°mad√°sokat elk√∂vetni, „nagyobb hat√°sa lett volna annak, ha egy rep√ľl√Ķg√©ppel a Knesszet √©p√ľlet√©re sz√°llnak le”.

Ezz el-Arab szerint az Egyes√ľlt √Āllamokat ir√°ny√≠t√≥ elit v√°lasztatta meg eln√∂knek Barack Obam√°t. „Obama egy kedves arc, akit felneveltek, hogy azt√°n a megfelel√Ķ id√Ķben, mint fekete nyulat el√Ķh√ļzzanak az amerikai kalapb√≥l”.

Az iraki megsz√°ll√°sr√≥l az egyiptomi politikus azt mondta, hogy „izraeli √°llampolg√°rs√°ggal rendelkez√Ķ, zsid√≥ vall√°s√ļ √©s kett√Ķs identit√°s√ļ amerikai katon√°k” a babiloni fogs√°g idej√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ zsid√≥ r√©g√©szeti leleteket loptak el, √©s csemp√©sztek Jeruzs√°lembe. Ezz el-Arab szerint az√©rt √°st√°k el ezeket a v√°rosban, hogy meger√Ķs√≠ts√©k a Jeruzs√°lemmel kapcsolatos zsid√≥ t√∂rt√©nelmi ig√©nyeket. „Ez a m√Ľkincsrabl√°s nem a feketepiacon val√≥ elad√°s√©rt t√∂rt√©nt. Amit B√°belb√Ķl elvittek, azt – v√©lem√©nyem szerint – sz√°nd√©kosan lopt√°k el, hogy el√°ss√°k azokat az al-Aksza mecset al√°, √©s amikor majd megtal√°lj√°k √Ķket, azt mondhass√°k, hogy ’Itt √°llt a (zsid√≥) Templom’”. A politikus ugyanakkor elismeri, hogy l√©tezett egykor zsid√≥ szent√©ly Jeruzs√°lemben, √©s tudom√°sul veszi azt, hogy Palesztin√°ban izraeli zsid√≥k √©lnek. „Tetszik, nem tetszik, a zsid√≥k ott vannak. Hum√°nus l√©nyk√©nt nem gondolhatjuk azt, hogy kiirtunk 5 vagy 6 milli√≥ embert. Ez √Ķr√ľlts√©g”.

Cikk√ľnk nyom√°n a Demokratikus √Ātalakul√°s√©rt Int√©zet igazgat√≥ja k√∂zlem√©nyt k√ľld√∂tt az atv.hu r√©sz√©re. Ebben elhat√°rol√≥dott a konferencia el√Ķad√≥juk nyilatkozat√°t√≥l: "azzal a sz√°nd√©kkal h√≠vtuk meg Ahmed Ezz el-Arab urat, hogy mint az egyiptomi √°talakul√°s egyik fontos szerepl√Ķje, az Arab tavaszr√≥l, s az orsz√°gban zajl√≥ v√°ltoz√°sokr√≥l besz√©ljen. Felsz√≥lal√°s√°ban erre a t√©mak√∂rre szor√≠tkozott. A cikkben eml√≠tett nyilatkozat a konferencia sz√ľnet√©ben k√©sz√ľlt, az nem kapcsol√≥dott a konferenci√°hoz, s annak l√©t√©r√Ķl nem is volt tudom√°sunk. A nyilatkozat tartalm√°t√≥l teljes m√©rt√©kben elhat√°rol√≥dunk" - √≠rta lapunknak az Int√©zet igazgat√≥ja, V√°rkonyi L√°szl√≥.

A liber√°lis, vil√°gi √°llamot hirdet√Ķ Wafd p√°rtot eredetileg 1919-ben alap√≠tott√°k Egyiptomban. 1952-ben feloszlatt√°k, majd 1983-ban Hoszni Mubarak √ļjra enged√©lyezte a m√Ľk√∂d√©s√ľket. A Mubarak-rezsim idej√©n √Ķk alkott√°k az eln√∂k p√°rtj√°val szemben √°ll√≥ n√©vleges ellenz√©ket.

Mubarak buk√°sa ut√°n a Wafd az iszl√°m kalif√°tust √©s a s√°ria t√∂rv√©nyek bevezet√©s√©t c√©lul kit√Ľz√Ķ radik√°lis Muzulm√°n Testv√©ris√©g ut√°n a m√°sodik leger√Ķsebb politikai p√°rtk√©nt l√©pett fel. J√ļniusban bejelentett√©k, hogy a koal√≠ci√≥s meg√°llapod√°st k√∂t√∂ttek a Testv√©ris√©ggel, hogy 16 tov√°bbi politikai er√Ķvel k√∂z√∂sen indulnak az √Ķsszel esed√©kes v√°laszt√°sokon. C√©ljuk az, hogy olyan sz√©lesk√∂r√Ľ egys√©gkorm√°nyt alak√≠tsanak, amely felv√°ltja a jelenlegi √°tmeneti hatalmat Egyiptomban.

Morvay Péter
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | keepfargo - 2014. Šprilis 14. 02:55:02
Ahmed Ezz El-Arab, ah , megy ezzel a darab - de azért jópofa; a rendezés is, a szóhasználat is...

Lantos már alulról szagolja ( nem kár azért sem, egy szeméttel kevesebB)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.