Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A cigánykérdés megosztja Európát


Eur√≥pa soha nem volt egys√©gesebb a zsid√≥-cig√°ny k√©rd√©s megold√°s√°ban. Endl√∂sung, persze demokratikusan! √Āprilis 8-√°n a Nemzetk√∂zi Romanapot √ľnnepelve a jogv√©d√Ķk azzal v√°dolt√°k az eur√≥pai orsz√°gokat, hogy azok nem voltak k√©pesek biztos√≠tani a ter√ľlet√ľk√∂n √©l√Ķ rom√°k biztons√°g√°t. Ek√∂zben a szakemberek szerint a helyzet nem ennyire egy√©rtelm√Ľ.

Az Amnesty International adatai szerint a 10-12 milli√≥ eur√≥pai rom√°k t√∂bbs√©ge „minden nap szembes√ľl a fenyeget√Ķ kilakoltat√°ssal, zaklat√°ssal a rend√Ķrs√©g r√©sz√©r√Ķl √©s t√°mad√°sokkal is”. „Ahelyett, hogy elismern√©k, hogy a jelenlegi helyzet a hib√°s politik√°juk eredm√©nye √©s biztos√≠tan√°k a rom√°k sz√°m√°ra az emberi jogokat, n√©h√°ny eur√≥pai orsz√°g vezet√©se magukat a rom√°kat hib√°ztatja, ami√©rt azok nem k√©pesek beilleszkedni a t√°rsadalomba” – √°ll a jogv√©d√Ķ szervezet jelent√©s√©ben.

Egy saj√°ts√°gos v√°lasz jelent meg erre a jelent√©sre egy sv√©d √ļjs√°gban, amely szerint Sv√©dorsz√°g utc√°in a legt√∂bb koldus Rom√°ni√°b√≥l √©rkezett roma. Ugyanakkor a vezet√Ķ eur√≥pai orsz√°gok p√©nz√ľgyi seg√≠ts√©get ny√ļjtanak Rom√°ni√°nak, hogy cs√∂kkenteni tudja a rom√°k Nyugatra √°raml√°s√°t.

De ez a k√©rd√©s nem csup√°n Rom√°ni√°t √©rinti, hanem Magyarorsz√°got, Szlov√°ki√°t √©s m√°s kelet-eur√≥pai orsz√°gokat is, ahol, t√∂bb nyugat-eur√≥pai politikus szerint, egyszer√Ľen r√°rakt√°k a felel√Ķss√©g terh√©t a szomsz√©dos eur√≥pai orsz√°gokra. A nyugati politikusok k√∂vetelik a keleti r√©gi√≥ orsz√°gait√≥l, hogy j√°ruljanak hozz√° a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°hoz, ellenkez√Ķ esetben komoly b√ľntet√©st r√≥nak ki r√°juk, v√©gs√Ķ esetben ak√°r az EU-b√≥l val√≥ kiz√°r√°st.

A cigányokhoz való ellenséges hozzáállásnak teljesen objektív okai vannak Рmondja az ismert orosz politológus, Pavel Kandel:

Az ellens√©ges hozz√°√°ll√°s legf√Ķbb oka az, hogy a rom√°k nagy r√©sze nem dolgozik √©s ne is akar dolgozni. Az olyan kelet-eur√≥pai orsz√°gok felv√©tel√©vel, mint Magyarorsz√°g, Rom√°nia, Szlov√°kia, ahol az eur√≥pai rom√°k nagy r√©sze √©l, megny√≠lt a lehet√Ķs√©g sz√°mukra, hogy szabadon mehessenek oda, ahol az √©letsz√≠nvonal magasabb, ahol a szoci√°lis ell√°t√≥rendszer fejlettebb. M√©g akkor is, ha ezzel nem √©lnek, a gazdagabb eur√≥pai orsz√°gokban a rom√°knak nagyobb az es√©ly√ľk, hogy a maguk sz√°m√°ra is jobb √©letsz√≠nvonalat biztos√≠tsanak a m√°r megszokott m√≥don. Ez az oka a rom√°k t√∂meges Nyugatra √°raml√°s√°nak √©s a nyugati orsz√°gok reakci√≥j√°nak is. Hiszen k√©t olyan √©letvitel √ľtk√∂zik egym√°ssal, amelynek nincs sok k√∂z√∂s pontja.

√ögy t√Ľnik, hogy a romak√©rd√©s megold√°s√°nak gyors √©s ugyanakkor civiliz√°lt m√≥dja nincsen. Nem kev√©s er√Ķfesz√≠t√©sre van sz√ľks√©g ahhoz, hogy az eur√≥pai nemzeti korm√°nyok politik√°ja pontosan v√©giggondolt √©s igazs√°gos legyen minden etnikai kisebbs√©ggel szemben, akik az adott orsz√°g ter√ľlet√©n √©lnek, valamint, hogy az eur√≥pai mentalit√°s k√©pes legyen a meg√©rt√©sre √©s az √©sszer√Ľ kompromisszumok megk√∂t√©s√©re.
Teljes szöveg: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | monguzking - 2014. Šprilis 13. 09:13:43
furcsa-√©n nem tapasztalom hogy t√∂l√ľnk t√∂meg√©vel menn√©nek kifel√© rom√°k--ink√°bb csak cig√°ny b√ľn√∂z√∂k akik nyugaton keresnek uj vad√°szter√ľleteket-f√∂leg l√°nyfuttatok
#2 | Vizilo - 2014. Šprilis 13. 09:20:05
Linz mar tele van vel√ľk f√∂leg az allomas de kellenek mert nem volt ebb√∂l a bekes dolgozni akaro nepcsoportbol ismerkedjenek az Osztrakok es a Nemetek is a kulturajukkal !!
#3 | monguzking - 2014. Šprilis 13. 09:20:40
egy√©bk√©nt t√©nyleg neh√©z √ľgy megold√°st tal√°lni erre a probl√©m√°ra-jo persze ruandai modszerrel gyorsan menne de ennek nincs spiritu√°lis √©rt√©ke s mi magyarok vagyunk igy √©gi t√∂rv√©nyek fokozatosan √©rv√©nyesek r√°nk.Rom√°k t√∂bbs√©g√©nek nincs j√∂v√∂ k√©pe-egyszer√ľen csak a m√°ra gondolnak igy ha van is munk√°juk-k√©pesek elverni kereset√ľket egy este folyam√°n---igy nem csoda hogy lelakj√°k √©letter√ľlet√ľket------mindenk√©pp t√∂bb √©vtizedes munka lesz megold√°st tal√°lni----persze id√∂ az nincs-igy √∂k is elfognak pusztulni--ez van
#4 | miskolcilaci - 2014. Šprilis 13. 09:36:05
10-12 milli√≥ eur√≥pai rom√°k t√∂bbs√©ge „minden nap szembes√ľl a fenyeget√Ķ kilakoltat√°ssal, zaklat√°ssal a rend√Ķrs√©g r√©sz√©r√Ķl √©s t√°mad√°sokkal is”. „Ahelyett, hogy elismern√©k, hogy a jelenlegi helyzet a hib√°s politik√°juk eredm√©nye √©s biztos√≠tan√°k a rom√°k sz√°m√°ra az
emberi jogokat,


YouTube Videů

YouTube Videů

http://www.youtub...E&hd=1
YouTube Videů

A nyugati politikusok k√∂vetelik a keleti r√©gi√≥ orsz√°gait√≥l, hogy j√°ruljanak hozz√° a cig√°nyk√©rd√©s megold√°s√°hoz, ellenkez√Ķ esetben komoly b√ľntet√©st r√≥nak ki r√°juk, v√©gs√Ķ esetben ak√°r az EU-b√≥l val√≥ kiz√°r√°st.
Igen! mindent megtesznek, s√Ķt fizetnek is, hogy innen ki ne menjenek.
#5 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 13. 10:07:11
"olyan kelet-európai országok.....mint Magyarország"

Kandel Pali orosz? politológus
Ez a pali nem tanult földrajzot, hiszen nem tudja, hogy egy földrésznek van közepe, és a többi periféria lehet csak kelet vagy nyugat.
De n√©zz√ľk Oroszorsz√°g felel√∂ss√©g√©t a cig√°ny k√©rd√©sben:
Oroszországból kirajzó kazárok, akik nem dolgoznak, és nem is akarnak dolgozni, tönkretették elcigányosították azokat az országokat ahol a cigányok többsége él.
Hogyan tudná egy gazda nép megoldani kisebbségei problémáit, ha saját életét se uralja?
#6 | Perje - 2014. Šprilis 13. 13:34:25
Most √°jv√©kol Nyugat-Eur√≥pa, amikor m√°r n√°luk is megjelennek a rom√°kok. Addig nem zavarta √Ķket, am√≠g csak Kelet-Eur√≥pa fojtogatta a siserehad.
Az Amnestynek még nem volt olyan tárgyilagos, vagy hiteles jelentése, amely az érme mindkét oldalát megvizsgálta volna. Nem készített még statisztikát arról, hány magyar ember életét oltották ki a cigók, hány vidéki család életét keserítette meg a cigány szomszédság.
Még volt tisztességes vidéki, falusi élet addig, amíg a cigányok ilyen nagy mértékben el nem szaporodtak.
Most vagy megszokja √Ķket valaki, vagy megsz√∂kik el√Ķl√ľk.
Szembe kellene n√©zni Eur√≥p√°nak azzal, hogy akik t√∂bb sz√°z √©ven √°t nem integr√°l√≥dtak be a t√°rsadalomba, ezent√ļl sem fognak, b√°rmennyi p√©nt is bel√©j√ľk inveszt√°lnak. Aki be akart illeszkedni k√∂z√ľl√ľk, az m√°r megtette k√ľls√Ķ seg√≠ts√©g n√©lk√ľl is. Vel√ľk semmi gondja sincs a t√°rsadalomnak.
#7 | Kedvesi - 2014. Šprilis 13. 17:25:50
Auschwitz-Birkenau, √ľresen √°ll. Lehetne moderniz√°lni, onnan nem j√∂hetn√©nek ki.
#8 | nyilas - 2014. Šprilis 13. 20:02:57
Ez nagyon jó!
El√Ķsz√∂r etnikai fegyver, azt√°n amikor visszafel√© is m√Ľk√∂dik, akkor oldj√°k meg a probl√©m√°t azok, akik ellen bevetett√©k!

Gutai nagyon jól fogalmazott:
Hogyan tudná egy gazda nép megoldani kisebbségei problémáit, ha saját életét se uralja?


Az EU-b√≥l val√≥ kiz√°r√°sunkat az√©rt megv√°rn√°m! J√≥l kitoln√°nak vel√ľnk!s_*_grat
#9 | mormota1968 - 2014. Šprilis 14. 07:21:11
Ezek az √≥sz√∂vets√©gi zsid√≥k, (cig√°nyok) soha nem fognak megv√°ltozni, tisztelet a nagyon kev√©s kiv√©telnek, akik pr√≥b√°lnak kit√∂rni ebb√Ķl az √∂rd√∂gi k√∂rb√Ķl. De a t√∂bbs√©g ezekn√©l a s√©mi h√©ber zsid√≥ sz√°rmaz√©kokn√°l leragadt azon az √©js√∂t√©t √©rtelmi √©s √©rzelmi szinten, ami √©vezredekkel ezel√Ķtt is jellemz√Ķ volt r√°juk, mikor elindult ez a s√°skahad valahonn√©t Mezopot√°mia ter√ľlet√©r√Ķl puszt√≠t√≥ √ļtj√°ra. M√°r akkor is csak puszt√≠tottak t√∂bbnyire. K√°d√°r elvt√°rs is pr√≥b√°lta kord√°ban tartani √Ķket √©s a megfelel√Ķ √ļtra terelni, kev√©s sikerrel. Az √≥sz√∂vets√©gi zsid√≥ k√©rd√©st b√©k√©s √ļton m√°r nem lehet megoldani, csak tizedel√©ssel, abb√≥l √©rten√©nek valamennyire. A legt√∂bbje meg√©rt m√°r a hal√°lra √©s mivel egy r√©sz√ľk m√°r fegyveres kik√©pz√©st is kapott, el√Ķrel√°t√≥an arra az esetre, ha v√©gre csak √∂sszej√∂nne az a cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ, vagy valami hasonl√≥, nagy r√©sz√ľk kiirt√°sa elker√ľlhetetlen lesz. √ēk fogj√°k kiprovok√°lni a kiirt√°sukat, s√Ķt, egyfolyt√°ban azt teszik. B√©k√©s √ļton ezt megoldani? Lehetetlen! s_*_rtata

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.