Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kir√°lly√° koron√°zt√°k - I. R√≥bert, a rom√°k √ļj kir√°lya


Az elnyomott, m√©lyszeg√©ny-b√Ľn√∂z-maffia-zsid√≥ bag√°zs k√∂vetkez√Ķ l√©p√©se. Szombaton, Kass√°n koron√°zt√°k meg R√≥bert Boto¬Ļ kassai mag√°nv√°llalkoz√≥t.


A rom√°k kir√°ly√°t m√©g febru√°r v√©g√©n v√°lasztott√°k meg. A koron√°t az el√Ķz√Ķ romakir√°ly, Jendo Szencr√Ķl helyzete az √ļj kir√°ly fej√©re. Szlov√°kiai viszonylatban ez az els√Ķ ilyen nagyszab√°s√ļ akci√≥. A koron√°z√°s helysz√≠n√©√ľl szolg√°l√≥ M√Ľv√©szetek H√°z√°ban egy nagy roma z√°szl√≥t fesz√≠tettek ki. A jeles esem√©nyre sok k√ľlf√∂ldi √©s hazai vend√©g is hivatalos volt.

A koron√°z√°st k√∂vet√Ķen a kir√°lyt piros, aranyl√°nc√ļ pal√°stba √∂lt√∂ztett√©k, aki ezek ut√°n rom√°ul elmondta kir√°lyi fogadalm√°t. Mint √ļj kir√°ly, nyomban kinevezte Ravasz J√≥zsef romol√≥gust els√Ķ miniszter√©v√©, valamint tov√°bbi tiszts√©gvisel√Ķket is. Az √ļj kir√°lynak szem√©lyesen gratul√°lt Peter Poll√°k, roma√ľgyi korm√°nybiztos is. A cerem√≥nia ut√°n √°tvonultak a kassai d√≥mba, ahol szentmis√©n k√©rt√©k az √°ld√°st az √ļj kir√°lyra. A program z√°r√≥akkordjak√©nt kult√ļrm√Ľsor √©s √ľnnep√©lyes vacsora v√°rt a vend√©gekre.

I. R√≥bert a romas√°g egyes√≠t√©s√©t t√Ľzte ki f√Ķ c√©lj√°ul, de fontosnak tartja azt is, hogy visszat√©rjen a megfelel√Ķ √©rt√©krend is k√∂z√©j√ľk, illetve egy√ľttm√Ľk√∂dj√∂n azokkal, akik a roma lakoss√°got seg√≠tik.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2014. Šprilis 13. 18:30:58
Hungarikum lett a 100 tag√ļ cig√°nyzenekar - RTL Klub
www.rtlklub.hu/hi...
2014 m√°rc. 19 - Hungarikumm√° nyilv√°n√≠tott√°k a 100 tag√ļ cig√°nyzenekart, akik am√ļgy m√°r az alakul√°skor 140-en voltak

A 100 Tag√ļ Cig√°nyzenekar sikere K√≠n√°ban - Metropol
www.metropol.hu/....
2013 okt. 28 - Rabul ejtette a k√≠nai k√∂z√∂ns√©get a 100 Tag√ļ Cig√°nyzenekar Pekingben,


Most éppen Moszkvából jönnek "haza", ha hihetek a dankó rádiónak.
#12 | Kormos - 2014. Šprilis 13. 19:17:00
Sziasztok!!
Imre vagy akinek kuldtem a video bej√°tsz√°st!
Sz√°nd√©kosan kuldtem a bej√°tsz√°st. A cig√°ny kir√°ly mogott √°ll√≥ emberke korozott drogkereskedo, a mai napig koroz√©s alatt √°ll. A kalapban √°ll√≥ cig√°ny a J√ď bar√°tom. Mind ketto P√°rk√°nyb√≥l sz√°rmazik. Az a drogkereskedo egy tipikus √©loskodo,√©let√©ben NEM dolgozott. Cca 20 √©vvel ezelott majdnem sikerult keresztul g√°zolnom rajta aut√≥val,de szerencs√©je volt.Abban az idoben Sv√©dorsz√°gb√≥l kitoloncolt√°k √©s P√°rk√°nyban elkezdett maffi√°ra j√°tszani...stb. A cig√°nykakaskod√°s od√°ig fajult,hogy 50 Km korzetben elkezdtuk oket edz√©sk√©ppen pofozni ahol √©rtuk. Az un alvil√°gosdi el√©g gyorsan r√°jott,hogy a kozos ellens√©g az √°llamb√°csi. Innentol kezdve feh√©r-fekete eggyutt mukodott ami a gazdas√°gi t√ļl√©l√©st illeti-√©s √≥vatosan mukodik a mai napig. Mindenki tudja ,hogy hol a HELYE. Senki nem m√°szik a m√°sik v√°j√ļj√°ba,de ha megesik akkor megy a cirkusz. Az itt tanult mondat SEMMI SEM AZ AMINEK L√ĀTTSZIK!!!!! Ezek mogott is logikus CION j√≥v√°hagy√°s van. Ezekbol a budos √©letbe szalonna nem lessz. Le a kalappal a CION tetuknek,hogy ezeket √ļgy ugr√°ltatj√°k,ahogy futyulnek-de a birka magyarja szint√©n ugr√°l. Cca 4 h√≥napja visszafele tudtam valamit-mozgol√≥d√°st. Ki kinek mit √≠g√©rt???? -m√©g nem tudom. Fogalmam nincs mi√©rt ,de zsigerbol arra gondolok ,hogy a CIONzsidaja cig√°nyban l√°tja a szovets√©gest!!!! A lobbilop√°sokon k√≠vul nem l√°tok m√°s magyar√°zatot.
#13 | monguzking - 2014. Šprilis 13. 19:19:12
mondhatn√°m hogy ink√°bb heged√ľikkel cincongjanak mintsem lopjanak-de sajnos tulolvasot vagyok igy hamvas b√©la m√ľveit is olvastam-igy azt√°n tudom hogy heged√ľ cincong√°sukkal sokkal hatalmasabb k√°rokat okoztak mint lop√°saikkal magyaroknak
#14 | No Shadow Government - 2014. Šprilis 13. 19:33:15
Kakas,az v√©letlen lenne,hogy az Aj√°nlott vide√≥kn√°l a Zengj√ľk a Dalt is ott volt? :D
#15 | Detonator - 2014. Šprilis 14. 00:35:37
Kedves Kakas !

Eddigi dolgaid nevettettek, az az Orb√°n vide√≥ a h√≠vekkel...? H√°t, most gondoltam azt amit nem lenne szabad kimondani, de ezek√©rt a szarnak sem nevezhet√Ķ v√©gl√©nyek√©rt egy ujj mozdulatot sem √©rdemes tenni, m√©g egy l√©legzetv√©tel is sok az √©rdek√ľkben.
Ezekért tenni értelmetlen, ezekkel tenni lehetetlen.
Nagyon sajn√°lom, term√©szetesen nem most szembes√ľltem agyatlan√©kkal el√Ķsz√∂r, de csak ide √≠rom, mert ez a t√©ny, ez az elkeser√≠t√Ķ val√≥s√°g. Akik ellen szavaznak, az meg ezeknek a m√°sik fele !
Trag√©dia, eszm√©letlen trag√©dia. Ezekkel, hogy mit lehet √©p√≠teni, tal√°n temet√Ķt, √Ķk lesznek benne eltemetve, halottnak j√≥k lenn√©nek, de ezt az elk√©peszt√Ķen degener√°lt cs√Ķcsel√©ket n√©pnek, meg t√°rsadalomnak nevezni ?!
Na lelkeim, ezeknek gy√ļjtsatok f√©nyt az agyukban ! Ide a vil√°g √∂sszes t√Ľzh√°ny√≥ja is kev√©s, csak hogy valami par√°zs legyen legal√°bb, l√°ngot, szellemet ezekben az agyakban ?
Ez elkeser√≠t√Ķen borzalmas, vagy borzalmasan elkeser√≠t√Ķ, egyre megy, ez itt a val√≥s√°g k√©rem al√°ssan, lehet nekem t√°madni, hogy nem vagyok lelkes. A Vil√°g val√≥ban meg√©rett a buk√°sra, ennek a s√∂pred√©knek el kell t√Ľnni a F√∂ld sz√≠n√©r√Ķl, mert ett√Ķl teny√©szhetnek I.R√≥bertek, meg Gyurcs√°nyok, Bajnaik, √©s Orb√°nok.
Nézzétek meg többször egymás után, ide jutottunk, itt tartunk Magyarországon ! Innen hova lehet eljutni, van még lejjebb ?

√Āld√°s!
Detonator
#16 | mormota1968 - 2014. Šprilis 14. 08:10:27
Kedvesi! Ez nagyon tetszik! s_*_grat
#17 | postaimre - 2014. Šprilis 14. 20:31:49
Nem kellett volna gratul√°lni a cig√°nykir√°lynak?

Peter Poll√°k roma√ľgyi korm√°nybiztos helytelen√ľl tette, hogy gratul√°lt I. R√≥bert „roma kir√°lly√°” koron√°z√°s√°hoz – v√©lekedik Alojz Hlina f√ľggetlen k√©pvisel√Ķ.

Hlina eml√©keztetett, Szlov√°kia √°llamform√°ja parlamenti demokr√°cia, √©s a roma probl√©ma megold√°s√°hoz nem a roma kir√°lyon kereszt√ľl vezet az √ļt.

„K√©tlem, hogy V√°clav Klaus, vagy b√°rmilyen korm√°nybiztos gratul√°lt volna Bolek Pol√≠vka sz√≠n√©sznek, amikor valach kir√°lly√° v√°lasztott√°k. Ha igen, akkor csak viccb√Ķl” – mondta.

Hlina szerint a roma kir√°ly koron√°z√°s√°n hivalkod√≥ vagyonmutogat√°s t√∂rt√©nt. „K√≠v√°ncsi vagyok, a jelenlev√Ķk k√∂z√ľl h√°nyan voltak rokkantnyugd√≠jasok, √©s h√°nyan szednek szoci√°lis seg√©lyt. Fogunk foglalkozni ezzel a probl√©m√°val” – tette hozz√°.

R√≥bert Boto¬Ļ kassai v√°llalkoz√≥t szombaton koron√°zt√°k roma kir√°lly√° Kass√°n
http://kitekinto....0wit6LTnrQ

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.