Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sv√©d K√ľl√ľgyminiszt√©rium: Ukrajna cs√Ķdbe jutott


Ukrajna de facto cs√Ķdbe jutott – jelentette ki Carl Bildt sv√©d k√ľl√ľgyminiszter, aki az ukr√°n Odessza v√°ros√°ban tett l√°togat√°st.

Bildt szerint az orsz√°g a kiterjedt korrupci√≥t√≥l szenved. ”A helyzet val√≥ban rossz. Rem√©lem, hogy az IMF √°ltal finansz√≠rozott reformcsomag seg√≠ts√©g√©vel javulni fog” – mondta a miniszter. Hozz√°tette, hogy a Nyugat nem fogja elt√Ľrni, ha a p√©nz mag√°nszem√©lyek kez√©be ker√ľl.

Arszenyij Jacenjuk megbízott ukrán miniszterelnök március 27-én kijelentette, hogy az infláció Ukrajnában idén 14%. Becslései szerint a teljes költségvetési hiány már meghaladja a 28 milliárd dollárt.
Teljes szöveg: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 13. 15:13:05
Washington késlelteti az IMF-reformot

A vil√°g 20 legnagyobb fejlett √©s felz√°rk√≥z√≥ ipari orsz√°ga (G20) p√©nz√ľgyminiszter√©nek √©s jegybanki eln√∂k√©nek washingtoni k√©tnapos √ľl√©s√©r√Ķl kiadott z√°r√≥k√∂zlem√©ny s√ľrgette az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy miel√Ķbb fogadja el azokat a t√∂rv√©nyeket, amelyek a Nemzetk√∂zi Valutaalap (IMF) kv√≥ta- √©s d√∂nt√©shozatali reformj√°hoz sz√ľks√©gesek.
http://www.napiga...cikk/9965/

Elvágyódók: miért zöldebb a szomszéd kertje?

√Āprilis elej√©n egy lengyel ellenz√©ki k√©pvisel√Ķ, Artur Debski arra v√°llalkozott, hogy minden k√ľls√Ķ seg√≠ts√©g n√©lk√ľl p√°r h√©tre Londonba k√∂lt√∂zik, √©s mind√∂ssze heti 100 fontb√≥l fog meg√©lni. Mindezt az√©rt teszi, hogy meg√©rtse, vajon mi√©rt d√∂nt√∂tt az ut√≥bbi √©vekben 1 milli√≥ lengyel honfit√°rsa √ļgy, hogy ink√°bb a szigetorsz√°gban boldogul. Persze van, aki szerint ez az eg√©sz csak olcs√≥ politikai PR-fog√°s. A Hetek cikke.
http://www.atv.hu...elvagyodok

Kub√°ban j√°rt a francia k√ľl√ľgyminiszter

Laurent Fabius azt mondta, hogy Ra√ļl Castro eln√∂kkel t√°rgyaltak "mindenr√Ķl, bele√©rtve az emberi jogokat is".
http://www.hirado...miniszter/

Mellár: Görögország sorsára juthatunk a Fidesz miatt
Nem v√°rhat√≥ gazdas√°gi fel√≠vel√©s a Fidesz 2014-18 k√∂z√∂tti programj√°b√≥l - jelentette ki egy interj√ļban Mell√°r Tam√°s k√∂zgazd√°sz, a K√∂zponti Statisztikai Hivatal volt vezet√Ķje. A PTE oktat√≥ja szerint a gazdas√°g mesters√©ges b√Ķv√≠t√©s√©vel k√∂nnyen G√∂r√∂gorsz√°g sors√°ra juthatunk. Mell√°r √ļgy v√©lekedett, rengeteg int√©zked√©se vissza√ľthet a Fideszre az √ļj korm√°nyban.
http://www.stop.h...t/1231444/


Uni√≥s √Ķrs√©gv√°lt√°s: London keresztbe tehet a jel√∂lteknek

Eur√≥pa v√°laszt, de ez√ļttal nem csak az Eur√≥pai Parlament (EP) tagjait, hanem – az EP rem√©nyei szerint – mag√°t az EU „korm√°ny√°nak” tekintett Bizotts√°g eln√∂k√©t is. Erre ezid√°ig a tag√°llamok vezet√Ķi voltak hivatottak, √°m az EU demokratikusabb√° t√©tel√©nek v√°gya megteremtette annak lehet√Ķs√©g√©t, hogy a v√°laszt√≥polg√°rok valahogyan m√©giscsak befoly√°solni tudj√°k az uni√≥s „minisztereln√∂k” szem√©ly√©t – ahogy azt egy hagyom√°nyos demokratikus rendszerben √°ltal√°ban szok√°s.
http://kitekinto....0qL-aLTnrQ
#2 | mormota1968 - 2014. Šprilis 14. 08:16:47
Most majd megtudj√°k Ukrajn√°ban is mi az az Eur√≥pa Uni√≥! Kellett ez nekik, maradtak volna nyugton! B√°r ami igaz az igaz, egy rohadt korrupt banda uralkodott rajtuk is, de ez m√°r csak √≠gy megy Eur√≥p√°ban. Ott is nagy a s√∂t√©ts√©g, id√Ķbe telik nekik is, mire egy r√©sz√ľk r√°√©bred a val√≥s√°gra, m√°r ha valaha is r√°√©bred, hogy kik is keverik a sz@rt, fel√©j√ľk is.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.