Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Heil Hitlert kiáltott, és zsidókat lõtt agyon egy férfi Kansas Cityben


De miért kell ehhez Hitler? Pontosabban kellene célozni mert így soká jön össze a 6 misi..., de egynek nem rossz! Jelszó: Isten akarja! - vagy valami hasonló. Három ember életét vesztette Kansas City egyik elõvárosában, Overland Parkban vasárnap délután, miután egy fegyveres lövéseket adott le két zsidó közösségi intézményben.
A CNN amerikai hĂ­rtelevĂ­ziĂł Ă©rtesĂĽlĂ©sei szerint rasszista támadás törtĂ©nhetett, mert a támadĂł, egy hetvenes Ă©veiben járĂł fehĂ©r fĂ©rfi megkĂ©rdezte az áldozataitĂłl, hogy zsidĂłk-e, Ă©s lõtt, amikor azok igennel válaszoltak. LetartĂłztatásakor az egykori náci NĂ©metországban használatos „Heil Hitler” köszöntĂ©st kiáltozta.

A rendõrség a rasszista támadásra vonatkozó információkat nem erõsítette meg, de nem is cáfolta.

A férfi elõször egy közösségi központot támadott meg, ahol egy tizenévesek számára tartott tehetségkutató énekverseny zajlott, majd több utcányira onnan, egy nyugdíjasotthonban lövöldözött. Két ember az elsõ, egy pedig a második helyszínen esett a támadás áldozatául.

A támadó, aki a nyomozók szerint nem helybéli, összesen öt emberre adott le lövéseket. Két esetben azonban célt tévesztett. A nyomozás jelenlegi szakaszában semmi sem utal arra, hogy a férfi ismerte volna áldozatait.
Link

Hozzászólások


#11 | mormota1968 - 2014. április 14. 20:54:30
Követendõ példa! De én az öregúr helyében egy teli zsinagógát robbantottam volna rá a Jahve hívekre. Ez így nem sokat ért, meg gyorsan le is kapcsolták. Biztos az öregúr is túl sok oktató filmet látott az interneten vagy máshol a zsidók disznóságairól, vagy elolvasta valamelyik tiltott könyvet. Vagy csak simán ideológiailag volt fanatikus. Azért irigylem az amcsikat, hogy ilyen könnyedén juthatnak fegyverhez. Még egyenlõre! A múltkor néztem a neten ilyen mesterlövész fegyvereket, akció közben. De sok rohadékot le lehetne egy ilyennel szedni, megfelelõ kiképzéssel! Sajnos, nálunk ilyesmi a közeljövõben biztos, hogy nem fog elõfordulni. Mert itt minden mesterlövész, volt idegenlégiós, kommandós, különlegesen kiképzett katona, rendõr számon van tartva és hasonló esetben mindjárt õk kerülnének képbe. Azért remélem egyszer valamelyikük még is csak sikeresen bekattan és rendez egy kis mészárlást a hazai zsidajok, zsidó csahos politikusok között is. Nálunk egyenlõre csak a magyar fogy, de az nagyon és senkinek esze ágában sincs jó példával elõl járni, inkább önként mennek a halálba, esetleg a családjukat is viszik, vagy elmenekülnek inkább idegenbe, maguk mögött hagyva a magyar földet, inkább megfutamodnak, de egyiküknek se jutna eszébe bosszút állni életük megkeserítõin, tönkre tevõin. Szomorú, de a magyarnál tehetetlenebb nép ma nincs sehol a Földön. Talán ha már nálunk is olyan lesz a helyzet, mint Palesztinában, hogy nyíltan is fel mernek lépni ellenünk ellenségeink, talán akkor végre többen is észbe kapnak mi is folyik körülöttük évtizedek óta. Bár szerintem a legtöbben inkább azonnal behódolnának nekik, vagy elmenekülnének, mint hogy szembe szálljanak az ellenséggel. Vagy cinkosságot vállalva kiszolgálnák a zsidókat, mint ahogy teszik ezt már most is sokan. Jó példa erre a kommunizmus, vagy még elõbb a patkány forradalom, mikor senki se próbálta megfékezni igazán Szamuely és hóhérai tombolását magyar földön. Kevesen vennék fel a harcot a zsidó megszállóink ellen, mert sokan, akik semmirõl se tudnak, azt se tudnák mi is folyik tulajdonképpen körülöttük. Hatalmas a sötétség a fejekben, még rokonságon, ismeretségi körön belül is, hogyan lehetne egy nyílt zsidó invázió esetén bárkit is ezek közül gyorsan kiokítani?
#12 | Detonator - 2014. április 14. 23:38:37
Mormota !

Igazán nem bántani akarlak, de az nem úgy mûködik, hogy szeretnénk aztá durr ! Akkor már itthon is igen sok "nyitott tér" lenne, van akinek régen tele a töke igen sok mindennel, és igen sok mindenkivel ! De te legföljebb a bableves gázát robbanthatod fel, avval még rendelkezel, a többi az csak vágy. Ne gondold, hogy azért mert Amerikában van fegyverviselési engedély ott másként mennek a dolgok mint itt. Hohó, ahol van szeptember 11, ott vannak ám "ámokfutók" is szép számmal, aztán már Dillinger is halott, állítólag ! Szóval, arany barátom, lehet hogy csak nézünk sokszor, aztán mégsem látunk, és ez nem a hülyeségünk következménye, hanem a titkos társaságok elképesztõ száma, és a háttérhatalom mégelképesztõbb szarkeverése. Minden civilre jut két titkos ügynök ! Már többször mondtam, Orwell utáni állapotok vannak régen, az Aldous Huxley Új világa már a múlté, kérem a mocskot minimum négyzetre emelve tekinteni, magasabb hatványok is elõfordulhatnak !
#13 | BOTOND - 2014. április 15. 03:01:15
Elegge nagy sumakolas volt hogy mi is törtent,
talan azert nehogy mas is mellyebben bele gondoljon
abba, hogy mit is tettek,
de hogy mert is tettek,
a botnak ket vege van,
ha ide is ver,
akkor oda is fog,,
en meg azt csodalom hogy elegge bekes
nyugott, fajdalmat, kint, halalok okozasat jol
türö birka fajtak vannak,
mellyek bizakodnak a jora vallasban,
mint hogy kutyabol soha nem lesz szalonna,
ugy zsidobol sem lesz bekes fajzat,
de
imadkozzunk ezek utan is,
es bizakodjunk az emberiseg jora vallasaban
es a bekessegben,
:o
#14 | Kerecsen315 - 2014. április 15. 06:36:08
Jól átverték megint ezzel az illúzióval is a hiszékeny gójokat a talmudista tetvek.
Ezeknek a "kiválasztottaknak" nincs se hullájuk se vérük? Éreztem, hogy átverés-már ínak róla.
#15 | Kerecsen315 - 2014. április 15. 11:11:53
#16 | 1 hazafele - 2014. április 15. 11:16:00
Keri Tevagy tevagy?
Az összes link amit feltettél nem mükszik.Megnyomtad a szemüket?
#17 | Kerecsen315 - 2014. április 15. 11:22:20

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.