Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Heil Hitlert ki√°ltott, √©s zsid√≥kat l√Ķtt agyon egy f√©rfi Kansas Cityben


De mi√©rt kell ehhez Hitler? Pontosabban kellene c√©lozni mert √≠gy sok√° j√∂n √∂ssze a 6 misi..., de egynek nem rossz! Jelsz√≥: Isten akarja! - vagy valami hasonl√≥. H√°rom ember √©let√©t vesztette Kansas City egyik el√Ķv√°ros√°ban, Overland Parkban vas√°rnap d√©lut√°n, miut√°n egy fegyveres l√∂v√©seket adott le k√©t zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gi int√©zm√©nyben.
A CNN amerikai h√≠rtelev√≠zi√≥ √©rtes√ľl√©sei szerint rasszista t√°mad√°s t√∂rt√©nhetett, mert a t√°mad√≥, egy hetvenes √©veiben j√°r√≥ feh√©r f√©rfi megk√©rdezte az √°ldozatait√≥l, hogy zsid√≥k-e, √©s l√Ķtt, amikor azok igennel v√°laszoltak. Letart√≥ztat√°sakor az egykori n√°ci N√©metorsz√°gban haszn√°latos „Heil Hitler” k√∂sz√∂nt√©st ki√°ltozta.

A rend√Ķrs√©g a rasszista t√°mad√°sra vonatkoz√≥ inform√°ci√≥kat nem er√Ķs√≠tette meg, de nem is c√°folta.

A f√©rfi el√Ķsz√∂r egy k√∂z√∂ss√©gi k√∂zpontot t√°madott meg, ahol egy tizen√©vesek sz√°m√°ra tartott tehets√©gkutat√≥ √©nekverseny zajlott, majd t√∂bb utc√°nyira onnan, egy nyugd√≠jasotthonban l√∂v√∂ld√∂z√∂tt. K√©t ember az els√Ķ, egy pedig a m√°sodik helysz√≠nen esett a t√°mad√°s √°ldozat√°ul.

A támadó, aki a nyomozók szerint nem helybéli, összesen öt emberre adott le lövéseket. Két esetben azonban célt tévesztett. A nyomozás jelenlegi szakaszában semmi sem utal arra, hogy a férfi ismerte volna áldozatait.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | vihar - 2014. Šprilis 14. 09:01:07
Sajn√°lom, hogy a szenved√Ķ emberek olyanokon t√∂ltik ki haragjukat, akik val√≥sz√≠n√ľleg nem tehetnek a helyzet kialakul√°s√°ban. Az egyszer√Ľ embereken.
#2 | Kedvesi - 2014. Šprilis 14. 09:45:30
http://nol.hu/kul...an-1456483

Az √°mokfut√≥ egy zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gi k√∂zpontban k√©t, egy nyugd√≠jasotthonban pedig m√©g egy emberrel v√©gzett. „Heil Hitler!” – ki√°ltotta, miut√°n √Ķrizetbe vett√©k.

s_*_kac
#3 | Detonator - 2014. Šprilis 14. 11:05:51
Imrém !

Nem gy√Ķz√∂m hangs√ļlyozni, hogy a b√∂lcsess√©get korral adj√°k kiz√°r√≥lag, √©s m√©g √ļgy sem biztos√≠tott mindenki sz√°m√°ra. Azt meg is kell szerezni, meg meg√©rni is, viszont ekkor m√°r a k√©z nem olyan biztos mint a gondolat . Az√©rt a j√≥indulat√ļ t√∂rekv√©s j√≥√©rz√©ssel t√∂lt el.
K√°r, hogy a mi itthoni hal√°lba men√Ķink, nem vittek magukkal az utols√≥ √ļtra n√©h√°ny cion megb√≠zottat, csak a k√∂telet. Kilakoltat√°s, devizahitel, k√∂rbetartoz√°s, ki nem fizetett lib√°k, tejek, diszn√≥k, stb. √Ėnk√©nt meghalni √©rtelmetlen√ľl m√©g karcol√°st sem ejtve azokon, akik √Ķket oda juttatt√°k a leg√©rtelmetlenebb hal√°l, √©s ilyen m√≥don m√©g akarva akaratlanul is az √Ķket hal√°lba, a nihilbe tasz√≠t√≥knak tesznek nem kis m√©rt√©kben sz√≠vess√©get.
√Čs ekkor m√°r az is mindegy, hogy heil Hitler, vagy heil Lenin !

√Āld√°s !
Detonator
#4 | lapaj55 - 2014. Šprilis 14. 12:55:05
A tettes fiatalabb kor√°ban az egyik h√≠res katonai elit-alakulatban szolg√°lt, m√©gpedig a "Green Berets"-ekn√©l ("Z√∂ldsapk√°sok" ). Ezek az US-hadseregen bel√ľl a legr√©gebbi k√ľl√∂nleges alakulatok (kb. amerikai "specn√°z"-osok), 1952-ben l√©tes√ľltek, Fort Bragg a f√īhadisz√°ll√°suk, deszantosok, kb. 10000 ember.
N√©metnyelv√ľ inf√≥ a Green Berets-ekr√∂l:
http://de.wikiped...irborne%29
Amint a n√©met S√ľddeutsche jelenti, a katon√°t m√°r 1979-ben kidobt√°k a z√∂ldsapk√°sok soraib√≥l a hirhedt KKK-ban (Ku-Klux-Klan) v√°llalt aktivit√°sai miatt.
http://www.suedde...-1.1936780
Szóval eléggé gyakorlott lehetett a fegyverhasználatban..
Ilyen híreket azért már lehetne gyakrabban olvasni, szerintem ..s_*_rtata
#5 | kissferenc - 2014. Šprilis 14. 12:55:39
Mindig van egy aktu√°lis mumus, vagy akad olyan, akit b√°rmikor el√Ķ lehet h√ļzni, √©s r√° hivatkozni, vele p√©ld√°l√≥zni. Adolf b√°csi is ilyen. S√Ķt, √Ķ a dzsoli dzs√≥ker.

Deton√°tor! Gondolatmenetedre reag√°lva:
√Čn m√°r sokat gondolkodtam azon, mit csin√°ln√©k, ha mindenemet elvesz√≠ten√©m, s nem is lenne r√° re√°lis es√©ly hogy j√≥ra forduljanak a dolgaim. √Čn pont az az Ember vagyok, aki ha m√°r nincs vesztenival√≥ja, annak szenteln√©m a napjaimat, √©s csakis annak hogy a legjobb gyilkol√≥g√©pp√© v√°ljak, √©s sz√©pen, m√≥dszeresen, kiirtsam ezeket a f√©rgeket. Sorban, egyes√©vel, vagy t√∂bbes√©vel, ahogy lehet√Ķs√©g ad√≥dna. S hogy √°rtan√©k vele az "√ľgy√ľnknek", vagy "j√≥ h√≠r√ľnknek"? Akkor pont leszarn√°m. Legal√°bb amennyi patk√°nyt hazav√°gn√©k, annyival kevesebb dolga akadna Iminek, vagy Jan√≥√©knak. Az az √©rdekes hogy n√°lunk m√©g nem vad√°sztak le egy parazita f√©rget sem. Pedig akad itt is "egy-k√©t" mesterl√∂v√©sz, robbant√°sszak√©rt√Ķ, kiv√°l√≥an k√©pzett katona, vagy harcm√Ľv√©szetekben felett√©bb j√°rtas civilek, stb. Nek√ľnk mai Magyaroknak, t√©nyleg csak az fogja megadni a kezd√Ķ l√∂k√©st, ha m√°r nem lesz vesztenival√≥ja senkinek. ( Avagy: valaki nekiindul √©s ett√Ķl felb√°torodva m√°sok is kedvet kapnak a jogos √∂nv√©delemhez ) Nem csak √©sz n√©lk√ľl lehetne levad√°szgatni ezeket a f√©rgeket. Lehetne okosan √©s √ľgyesen is.

Addig pedig mindenki k√©pezze mag√°t, ahogy csak tudja. F√Ķleg agyilag, mert fizikai kond√≠ci√≥t k√∂nnyebb fejleszteni, mint a fejekb√Ķl k.i.b.a.s.z.n.i a sok a szemetet...
#6 | Detonator - 2014. Šprilis 14. 13:30:59
Kedves Kissferenc !

√Čsz n√©lk√ľl nem lehet √©lni, ez√©rt √©l√ľnk ilyen szarul, mert keveseknek van. √Čsz n√©lk√ľl az ostob√°k √∂nmagukat teszik el l√°b al√≥l. Ezek itt nem mag√°n√©leti √©s szerelmi probl√©m√°k, ezek itt vil√°gm√©ret√Ľ t√°rsadalmi probl√©m√°k, ami se t√°rs, se t√°rsad, se alom n√©lk√ľl nem megoldhat√≥k. Egyik sincs. Fentiekben megfogalmazottakkal egyet√©rtek.
Mi lenn√©nk a vil√°g ment√Ķcs√≥nakjai a mocsok tengerben, de a sok agyatlan leh√ļz minket is cs√≥nakost√≥l, el√Ķbb vagy ut√≥bb. Ez zajlik most. Csod√°ra v√°runk, vagy a beteljes√ľl√©sre nem is tudom, valahol mind a kett√Ķre. Hogy felk√©sz√ľlni mire lehet azt sem tudom, mindenesetre pr√≥b√°lom magam szellemileg edzeni, m√°sk√©pp √©n m√°r nem tudok edz√Ķdni, ezt is nehezen viselem, a h√©tk√∂znapoknak igen nagy a s√ļlya, √ľnnepnapok meg m√°r nincsenek.

√Āld√°s !

Detonator
#7 | kissferenc - 2014. Šprilis 14. 14:39:08
Deton√°tor, k√∂sz√∂n√∂m a megsz√≥l√≠t√°st √©s az √Āld√°st is!

"Az √©gi hatalmak addig terelgetnek, m√≠g v√©g√ľl megtal√°lod √∂nmagad: azt az embert, akinek ebben az √©letben lenned kell. Hogy kinek kell lenned, azt csak te tudhatod, √©s meg is fogod tudni, mikor elj√∂n az ideje. (...) Sokkos id√Ķszakokban az ember nem gondolkodik, mert nincs is eg√©szen mag√°n√°l. √Čs ez j√≥. Mert ilyenkor visszah√ļz√≥dik az ego, utat enged a l√©lek a bels√Ķ hatalom sz√≠nre l√©p√©s√©nek. (...) El kell vesz√≠teni az emberi tudatot, a racion√°lis elm√©vel val√≥ kapcsolatot, hogy ez a m√©lyebb tudat el√Ķt√∂rhessen..."

√Āld√°s, s B√©kess√©g!

Feri
#8 | Kerecsen315 - 2014. Šprilis 14. 15:55:23
Mostan√°ban sok hoaxot n√©ztem. Olyan √©rz√©sem van ez is egy sz√≠nj√°t√©k a sok k√∂z√ľl,
amivel a jelenlegi fegyverbevon√°st Amerik√°ban a kell√Ķk√©ppen but√≠tott t√∂meg √©rzelmi manipul√°l√°s√°val t√°mogatj√°k.
http://translate....6bih%3D597
#9 | Detonator - 2014. Šprilis 14. 17:08:51
Kerecsen 315 !

Ugyan nem lehetetlen, de akkor is igaz amit err√Ķl az eg√©szr√Ķl gondolunk. √Čs ha csak sz√≠nj√°t√©k az eg√©sz, a patk√°nyok √Ķszinte, de letagadott, magunkba fojtott v√©lem√©ny√ľnket √©s gondolatainkat jelen√≠tik meg, teh√°t tudj√°k a gondolatainkat √©s √©rz√©seinket, √©s pr√≥b√°lnak meggy√Ķzni minket a l√°tottakkal.
Engem már semmivel nem tudnak, ezeknek már a halál is megváltás, annyira szét vannak rohadva.
#10 | kontroll88 - 2014. Šprilis 14. 17:23:13
Ha az √∂reg ennyire k√©pzett, √©s sok zsid√≥t akart volna √∂lni egyszerre, akkor k√©zigr√°n√°tokat dobott volna be, √©s ut√°na pedig g√©ppuska z√°r√≥t√Ľz.
Az igen, az hat√°sos lett volna.

De n√©zz√©tek m√°r meg, hogyan irtj√°k a sz√ļnyogokat?
Nem a kifejlett egyedeket permetezik, hanem eleve megakad√°lyozz√°k, hogy ivar√©rett sz√ļnyogokk√° fejl√Ķdjenek ki.
√ćgy lehet hat√©konyan √©l√Ķsk√∂d√Ķt irtani...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.