Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Franciaorsz√°g nem a ti√©tek!' ; er√Ķs√∂d√Ķ antiszemitizmus francia f√∂ld√∂n


V√©rfagyaszt√≥ vide√≥ borzolja a ked√©lyeket francia f√∂ld√∂n: m√©g janu√°r v√©g√©n k√©sz√ľlt, az√≥ta kering a vil√°gh√°l√≥n, de a franci√°k az√≥ta is k√©ptelenek napirendre t√©rni f√∂l√∂tte. „Zsid√≥k, Franciaorsz√°g nem a ti√©tek!" - skand√°lt√°k korm√°nyellenes t√ľntet√Ķk, mik√∂zben a Marseillaise-t, a francia himnuszt √©nekelt√©k. Ut√≥bb egy-k√©t protest√°l√≥ azzal pr√≥b√°lta mentegetni mag√°t, hogy az a sz√≥, hogy „zsid√≥" nem is hangzott el, hanem a CRIF-et emlegett√©k, s „csak" a hangz√°s volt f√©lre√©rthet√Ķ. (A CRIF erny√Ķszervezet, neve: Franciaorsz√°g Izraelit√°inak Reprezentat√≠v Tan√°csa).


A franci√°knak van is okuk szomorkod√°sra √©s sz√©gyenkez√©sre. A t√∂bb mint k√≠nos incidens ugyanis kor√°ntsem egyedi. Az Eur√≥pai Uni√≥ Alapvet√Ķ Jogok √úgyn√∂ks√©ge szerint a francia zsid√≥k negyven sz√°zal√©ka f√©lelemben √©l, nem akarja nyilv√°nosan is zsid√≥k√©nt azonos√≠tani mag√°t, s √∂tvenhat sz√°zal√©kuk sz√°m√°ra pedig ismer√Ķs a sz√∂veg: „a zsid√≥knak t√ļl sok hatalmuk van". Ez az adat a 2013-as esztend√Ķ t√∂rt√©n√©sei √©s felm√©r√©sei nyom√°n k√©sz√ľlt, √°m id√©nre - b√°r m√©g viszonylag az elej√©n j√°runk az esztend√Ķnek - a helyzet tov√°bb romlott. Egyre gyakoribb a ford√≠tott n√°ci k√∂sz√∂nt√©s, amelyet Franciaorsz√°g h√≠res antiszemita humorista-komikusa, Dieudonn√© tal√°lt ki √©s n√©pszer√Ľs√≠tett, majd glob√°lis m√©dia-szenz√°ci√≥ is lett bel√Ķle, miut√°n az egyik francia focista, Nicolas Anelka leut√°nozta.

A The Washington Post p√°r h√©ttel ezel√Ķtt arr√≥l adott h√≠rt, hogy n√∂vekszik a francia nyelv√Ľ zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gek l√©leksz√°ma Izraelben. „Mik√∂zben az elm√ļlt t√≠z esztend√Ķben apadt a bev√°ndorl√°s Izraelbe, Franciaorsz√°g az egyetlen, amelynek zsid√≥ polg√°rai egyre nagyobb sz√°mban √©rkeznek" - fogalmazott a washingtoni napilap. S hozz√°tette: tavaly h√°romezer-k√©tsz√°zhetven francia telepedett le Izrael √Āllamban, s ez - 2012-h√∂z k√©pest - 63 sz√°zal√©kos n√∂veked√©s. A zsid√≥-ellenes el√Ķ√≠t√©letek er√Ķs√∂d√©s√©vel folyamatosan cs√∂kken a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gek sz√°ma √©s l√©leksz√°ma Franciaorsz√°gban - √≠rja az amerikai Tablet magazin. „Valaha egymilli√≥nyi francia volt az utc√°n, hogy t√ľntessen az antiszemitizmus ellen. Most h√°rommilli√≥nyian vannak a Facebook-on vagy a Twitteren azok, akik t√°mogatj√°k Dieudonn√©t" - ezt m√°r a Huffington Postnak nyilatkozta David Tibi, 44 √©ves p√°rizsi fogorvos, aki mindent bez√°r, √©s t√°vozik Franciaorsz√°gb√≥l. J√ļniust√≥l m√°r Tel-Aviv egyik el√Ķv√°ros√°ban lakik a csal√°dj√°val.

Roger Cukierman, a CRIF eln√∂ke, m√©g decemberben tal√°lkozott a francia √°llamf√Ķvel, majd (a Tablet magazin tud√≥s√≠t√°sa szerint) azt nyilatkozta, hogy szerinte az antiszemitizmus ellenszere lehet, p√©ld√°ul, a cionizmusr√≥l sz√≥l√≥ k√∂zbesz√©d ritk√≠t√°sa; vagyis szerinte nem kell olyan sokat besz√©lni a cionizmusr√≥l. Az Hollande-Cukierman tal√°lkoz√≥ra azon a fogad√°son ker√ľlt sor, amelyet a CRIF megalakul√°s√°nak hetvenedik √©vfordul√≥ja alkalm√°b√≥l tartottak az Elys√©e-palot√°ban, azaz az k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂ki hivatalban. Ezen az √ľnneps√©gen Hollande mintegy h√ļszperces besz√©det mondott, s a t√∂bbi k√∂z√∂tt azt fejtegette, hogy a k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek k√∂zt√°rsas√°ga nem is tarthatna ig√©nyt jobb alkot√≥elemre, mint a zsid√≥kra. Az √°llamf√Ķ megbecs√ľl√©s√©r√Ķl biztos√≠totta a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©geket, s nem mulasztotta el megjegyezni, hogy az √Čszak-Afrik√°b√≥l (a volt francia gyarmatokr√≥l) Franciaorsz√°gba √©rkezett zsid√≥ vall√°s√ļ polg√°rok milyen kiv√°l√≥an integr√°l√≥dtak a francia t√°rsadalomba. Hollande szerint ez modell-√©rt√©k√Ľ volt.

„A zsid√≥k n√©lk√ľl Franciaorsz√°g nem lenne t√∂bb√© Franciaorsz√°g" - fogalmazott a napokban Manuel Valls. Az √ļj francia korm√°nyf√Ķben a francia zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gek garanci√°t l√°tnak az antiszemitizmus elleni nagyon hat√°rozott k√ľzdelemre. Valls ugyanis egyszer arr√≥l besz√©lt, hogy a feles√©ge r√©v√©n √∂r√∂k id√Ķkre elk√∂telezettje Izraelnek.

Franciaorsz√°g azonban nem az egyetlen olyan √°llam Eur√≥p√°ban, ahol szaporodik az antiszemita incidensek ar√°nya. Hollandi√°ban 2012 √≥ta huszonh√°rom antiszemita incidens t√∂rt√©nt: n√°ci k√∂sz√∂nt√©st, gy√Ľl√∂letbesz√©det, fizikai er√Ķszakot jegyzett fel az Izraellel foglalkoz√≥, h√°gai k√∂zpont√ļ inform√°ci√≥s √©s dokument√°ci√≥s k√∂zpont.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 14. 20:44:29
d'Esperay francia t√°bornok fogadta k√°rolyit √©s kun b√©l√°t √©s t√°rsait Belgr√°dban egy el√Ķzetes b√©ket√°rgyal√°son az I. Vil√°gh√°bor√ļt befejez√©sek√©ppen.
Ez volt az akkori Magyarország képviselete.

A t√°bornok annyira meglep√Ķd√∂tt m√°r a furcsa √©s alantas kin√©zet√ľk√∂n is, hogy egy l√°mpa el√© √°ll√≠totta √Ķket, √©s megk√©rdezte: "uraim, maguk mind zsid√≥k?"

Most k√©pzelj√ľk el: egy l√°mpa al√° √°ll√≠tan√°nk a franci√°knak csak az utols√≥ √©vek "francia k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂keit", a magyar cig√°ny zsid√≥ s√°rk√∂zit, vagy √©ppen a mai hollandot?
Id√©zve d'Esparay t√°bornokot: "de uraim (mai franci√°k) id√°ig s√ľllyedtek √∂n√∂k"?
#2 | Vizilo - 2014. Šprilis 14. 20:58:16
Alakunak a dolgok )) Lesz meg szölö es lagykenyer ))
#3 | Balu - 2014. Šprilis 14. 21:17:45
"a francia zsidók negyven százaléka félelemben él"
40%? Kevés.
#4 | mormota1968 - 2014. Šprilis 14. 21:20:45
Na az ilyeneket kellene elkapni √©s agyonverni, aki nem az orsz√°galap√≠t√≥ nemzetet v√©di, hanem a betolakod√≥kat! A zsid√≥k soha sehol, egyetlen orsz√°gban se integr√°l√≥dtak m√©g eddig, legfeljebb megj√°tszott√°k, hogy sikeresen be√©p√ľltek a nemzeti t√°rsadalomba. Val√≥j√°ban viszont besziv√°rognak √©s sz√©p lassan teljesen kisaj√°t√≠tj√°k a befogad√≥ orsz√°gok √°llamalap√≠t√≥ nemzeteinek f√∂ldj√©t. Be√©p√ľlnek a kulcs fontoss√°g√ļ helyekre, elfoglalj√°k a kulcs poz√≠ci√≥kat, a strat√©giailag fontos posztokat, √°tv√©ve teljesen a befogad√≥ nemzetek felett a hatalmat √©s ir√°ny√≠t√°st √©s mire √©szbe kapnak, m√°r nem is √∂v√©k a f√∂ld, amit √Ķseik elfoglaltak. Ezt a folyamatot "Osman Bey √Ķrnagy" gy√∂ny√∂r√Ľen le√≠rja "A zsid√≥k megh√≥d√≠tj√°k a vil√°got" c√≠m√Ľ √≠r√°sban. Vagy "Dr. Helmeczi Istv√°n:A zsid√≥k√©rd√©s" c√≠m√Ľ √≠r√°sban. √Čs m√©g sokan. K√°r, hogy n√°lunk igen lassan √©bred a n√©p, pedig szinte a szem√ľket sz√ļrja ki az igazs√°g. De mint az egyik szomsz√©dunk is, akinek mes√©ltem ezekr√Ķl a dolgokr√≥l, p√©ld√°ul az izraeli betelep√ľl√Ķkr√Ķl, olyasmit v√°laszolt nekem, "hogy csak j√∂jjenek, a zsid√≥k j√≥ emberek, csak haszn√°ra lesznek az orsz√°gnak". Hirtelen k√∂pni-nyelni se tudtam. Enn√©l nagyobb s√∂t√©ts√©g szerintem m√©g egy k√©m√©nyben sem lehet √©jszaka, mint ami az emberek t√∂bbs√©g√©nek a fej√©ben van. A zsid√≥kr√≥l alkotott hamis elk√©pzel√©s√ľk t√∂bb mint megd√∂bbent√Ķ! Nem tudom, hogy vajon elolvasn√°k e √©s meg√©rten√©k e, ha csak √ļgy kapn√°nak egy kis √≠zel√≠t√Ķt a postal√°d√°jukba a zsid√≥s√°gr√≥l. Vajon k√©pesek voln√°nak felfogni, meg√©rteni a val√≥s√°got? Hogy egy teljesen hamis k√©p √©lt eg√©sz od√°ig benn√ľk a zsid√≥s√°ggal, a magyar val√≥s√°ggal szemben? A vil√°g dolgair√≥l m√°r nem is sz√≥lva. Sokan mind a mai napig nem hiszik el, hogy vegyi cs√≠kokkal sz√≥rj√°k tele az eget, pedig l√°tj√°k nap mint nap a fej√ľk felett, m√°r ha hajland√≥ak n√©ha feln√©zni az √©gre. A makacsabb tagad√≥k pedig m√©g a bizony√≠t√©kokkal se hajland√≥k szembes√ľlni. Nem k√≠v√°ncsiak r√°! Ami nem szerepel a hivatalos zsid√≥ m√©di√°kban, az sz√°mukra nem is l√©tezik. Hi√°ba van ott a szem√ľk el√Ķtt a val√≥s√°gban, a v√©gtelens√©gig tagadj√°k a val√≥s√°got, szembe hazudj√°k m√©g √∂nn√∂n magukat is. Ahogy unokah√ļgomnak is mondtam egyszer. Az amit ti a suliban a magyar t√∂rt√©nelemr√Ķl tanultok, az hazugs√°g. "√Ā! Az nem igaz, mert a tan√°r mondta ezt nekik". Meg:Az interneten csak hazudnak! De sokszor hallom ezt is. Legal√°bb elolvasn√°k, megn√©zn√©k, amit el√©j√ľk rak az ember, de nem! Azok mind hazugs√°gok. Mit lehet az ilyenekkel tenni √©s sajnos ez a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom sok orsz√°gban?
#5 | Perje - 2014. Šprilis 14. 21:48:07
A franciaorsz√°gi v√°ltoz√°sokra
Bats√°nyi J√°nos
(Kass√°n, 1789)

Nemzetek, orsz√°gok! kik r√ļt kelepc√©ben
Nyögtök a rabságnak kínos kötelében,
S gy√°szos kopors√≥ba d√∂nt√Ķ vas-ig√°tok
Nyakatokról eddig le nem rázhatátok;
Ti is, kiknek vérét a természet kéri,
Hív jobbágyitoknak felszentelt hóhéri!
Jertek, s hogy sorsotok el√Ķre n√©zz√©tek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!
#6 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 14. 22:12:59
Mormota,
Ez a "Hipnozis" és ezek az áldozatok

Magyarorsz√°gon n√©z az √°tlag ember a legt√∂bb (id√Ķben) TV-t. Az elh√ľly√ľl√©sben, valami okn√°l fogva n√°lunk egyre t√∂bb a jelentkez√Ķ, vagy ink√°bb √°ldozat, fiatal √∂reg.
Egy r√©gi, hypnotiz√°l√≥ kutat√°ssal egy√ľttj√°r√≥ √©lm√©ny jut eszembe:
A hypnotiz√°lt alanynak egy sz√©kbe kellett √ľlni, nem emlitve hogy, m√°r ott √ľlt valaki. A megfelel√Ķen felk√©sz√≠tett "alany" term√©szetesen nem tudott le√ľlni az elfoglalt sz√©kbe, de ezt √Ķ nem √ļgy √©rezte √©s k√©s√Ķbb k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√©ppen indokolta.
Minden volt: nincs kedvem most le√ľlni, ink√°bb √°llva maradok, nem k√©nyelmes az a sz√©k, stb. csak az igazs√°got nem beismerni, hogy ott valaki m√°r √ľl.

A hazugs√°gokkal hypnotiz√°lt embereket fel√©breszteni csak √ļgy lehetne leggyorsabban, ha az √∂sszes t√∂megt√°j√©koztat√≥ √°llom√°sokat elfoglaln√°nk, mert csak innen kaphatnak ellen-d√≥zist..........
#7 | Detonator - 2014. Šprilis 14. 23:49:03
Hölgyeim és Uraim !

Ezek a kis sz√∂sszenetek, apr√≥ kis h√≠recsk√©k tartj√°k bennem a lelket, mert igen j√≥ √©rz√©s id√Ķnk√©nt l√°tni √©s hallani eg√©szs√©ges vil√°gl√°t√°s√ļ embereket, akik kimondj√°k az igazs√°got, √©s nem "eur√≥paiak", hanem franci√°k, vagy n√©metek, esetenk√©nt angolok. M√©g sem vagyunk teljesen egyed√ľl a vil√°gr√≥l alkotott v√©lem√©ny√ľnkkel ? Cccc, de k√≠nos ez egyeseknek, igaz Gr√Ľnfeld, hogy egyszer m√°r t√©nyleg follyon g√°z a zuhanyz√≥b√≥l, b√°r az is igaz nem t√ļl sokszor haszn√°lod a szappant, pedig nem robban, √©s nem a nagyap√°db√≥l k√©sz√ľlt !
#8 | keepfargo - 2014. Šprilis 15. 02:07:38
alakul ez; - ha lassan is s_*_kukk
#9 | mindannyiunknak - 2014. Šprilis 15. 07:20:24
„Zsid√≥k, Franciaorsz√°g nem a ti√©tek!" - skand√°lt√°k korm√°nyellenes t√ľntet√Ķk

Kik mondt√°k? - Korm√°nyellenes t√ľntet√Ķk. Kik √Ķk val√≥j√°ban?

Mi a t√©ny? Franciaorsz√°g is az √∂v√©k, hisz' √Ķk korm√°nyoznak. Ha nem √≠gy lenne, akkor nem a "korm√°nyellenes" t√ľntet√Ķk mondt√°k volna, amit mondtak.

Egy valami azonban t√©ny. √Črtelmes ember nem foglalkozik ilyenekkel.

YouTube Videů
#10 | Balu - 2014. Šprilis 15. 09:10:28
Gutai,

"az összes tömegtájékoztató állomásokat elfoglalnánk"
nagy ippon, pontosan ugyanez a v√©lem√©nyem. Vagy minimum valamilyen m√≥don meggy√Ķzni a m√©diatulajokat, hogy ugyan ne hazudjanak m√°r annyit (els√Ķ k√∂rben), esetleg v√©gk√©pp (m√°sodik f√°zis).

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.