Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kötelezõ kungfu egy nyolc magyarországnyi területen


Nálunk meg pálinkafõzés, a dubajozás lesz kötelezõ? Kötelezõ kungfut tanulniuk a gyerekeknek Csiangszu tartomány általános és középiskoláiban. A döntéstõl azt remélik, hogy könnyebben õrzik meg egészségüket a fiatalok.
A South China Morning Post (SCMP) hongkongi napilap beszámolója szerint a 79 milliós kelet-kínai tartomány tanulói mostantól egy szélesebb, egészséges életmódra nevelõ kampány keretein belül sajátíthatják el a kínai harcmûvészet fogásait a gimnasztika és az atlétika mellett. A tartományi vezetés rögzítette: a kungfut nem csupán a mozgás miatt választották a tantervbe, a kínai kultúrában és történelemben betöltött szerepe nyomán is fontos.

A terv kivitelezése komoly akadályokba ütközhet, a tartományban ugyanis nincs elegendõ kungfuoktató. E problémát a testneveléstanárok képzésével próbálja megoldani a helyi kormány, harcmûvésztáborokban képeznék ki õket az oktatók. A kungfuoktatást a szülõk többsége kedvezõen fogadta, egy részük viszont ellenzi a tervet, mondván a harcmûvészet tanulása során akár komolyan is megsérülhetnek a gyerekek.

Az aktívabb élet hirdetésére az elmúlt években országszerte indultak kezdeményezések. A sportért felelõs kormányhivatal egy tavalyi jelentése szerint a kínai fiatalok nem mozognak eleget, az elhízottak aránya évrõl évre nõ. A hivatalos statisztikák szerint a kínai városokban ma a 8 és 12 év közötti fiatalok 15 százaléka túlsúlyos, kövérnek további 8 százalékuk számít. Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a 15 év feletti lakosság 38 százaléka túlsúlyos.
Link

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2014. április 14. 22:45:14
átlag cigány izmosabb mint az átlag magyar---átlag zsido jobban ért löfegyverekhez mint magyar--s idö nem hiszem hogy lenne....
#2 | Kedvesi - 2014. április 14. 22:54:19
Monguz, hiába vagy izmos, ha az 50 kg-os gyerek tud verekedni....
#3 | keepfargo - 2014. április 15. 02:21:27
átlag cigány hülyébb mint az átlag magyar (gyávább is)

közelharcban nincs idö elövenni a löfegyvert(aminek éle/hegye/súlya van, azt nem kell csöre tölteni használat elött)

ez a mi hazánk, nem az élösködöké,
(a magyar ha magyar földön idegen élösködöt kell öljön; az mindíg önvédelem - volt, marad, lesz)


ha nem ismered önmagadat és nem ismered az ellenfelet: véged van

ha nem ismered az ellenfelet, de ismered magadat: 50%

ha ismered magadat Ă©s ismered az ellenfelet: 100%

(Tanulni, tanulni, tanulni!/Lenin)
#4 | postaimre - 2014. április 15. 07:40:26
Nem véletlen a hír és nem véletlen hoztam. A sorkatonaság felé haladunk, ugye világos. Kína hadrendbe kell álljon és persze az oroszoknál is elkezdõdött egy ideje az "egészséges életmód" a sport, edzés, katonáskodás...a dohányról, alkoholról, drogról való "leszoktatás" az "új program" része.

A "picológiát" is tolják elõtérbe, önismeret, fogadd el a másikat meg önmagadat...blabla...

A dolog nem a "verekedésrõl", de a küzdelemrõl szól.

Jól passzol ahhoz, amit itt is "képviselünk". A kínai film új korszakát éli ebben a témában is.
#5 | Kedvesi - 2014. április 15. 12:06:24
Imre, itt sorkatonaság? s_*_kac még az esõkabátjuk is a legszarabb kínai minõség, amit a piacon a kapsz, a felszereltségrõl ne is beszéljünk, de hát mindenki tisztában van vele, hogy merre hány méter. Sokan egybõl megtagadnák egy bárhova is bevonulgassanak, sok hülye lenne viszont aki menne. De se felszerelés se modern technika, se mozgósítási rendszer. A zsidesznek be kellene szüntetni az Erzsicsökkentést, hogy itt nagy fegyverkezésbe kezdjen és az ugye nagyon népszerûtlen lenne nekik, de ugye tudjuk, a zsidónak pont az volt az érdeke hogy minden ilyet leszereljenek, nem föl. Nem beszélve a sok mocskos zsidóról a tiszti karban, a hülye hende aki semmihez sem ért, és a cigányok. s_*_kac a honvédsegg vegyvédelmi alakulata 38 emberbõl áll, és ez jut egy egész országra. s_*_kac

Nesztek itt van sorkatonaság. s_*_kac

2011-es adat

A következõ adatok teljesen publikusak: elvileg a 24950 fõs Honvédségnek csaknem a fele Budapesten szolgál, vagyis valamilyen adminisztratív beosztást tölt be. A fennmaradó, körülbelül 13000 fõ képezi azokat az alakulatokat, amelyek a fegyvereket a gyakorlatban forgatják. Természetesen ennek is legalább a fele az alakulatok adminisztratív és logisztikai feladatait látja el.

13 000 ember egy egész Magyarországnyi területre. :D

És akkor az idióták létrehoznak egy nemzeti közszolgálati egyetem nevén futó, zsidó fészket, aminek megint csak nincs értelme, de mondjuk nagy pénzek eltüntetésére jó. Mert arra hivatkoztak hogy a rendõrsegg, a honvédsegg, és a vámosok útját akarják egyengetni.

1. A rendõrseggnek van kettõ rendõrtisztije, Miskolc,Judapest.

2. A vámosoknak meg teljesen megfelel a semleges egyetem is, jogi diplomát ugye ott is lehet szerezni, DR címmel.

3. A honvédseggnek ott van a már semmit nem érõ Ludovika - Zrínyi, tehát minek ez a közfosási zegyetem? Lehet ez is pénzmosoda?!
#6 | postaimre - 2014. április 16. 13:30:25
Sirály, tán nem barantára gondolsz?

22 magyar arany egyetlen világbajnokságról

Jelentõs sikerrel, 32 megszerzett éremmel zárta szereplését a magyar zen bu kan kempós csapat a portugáliai harcmûvészeti és küzdõsport világbajnokságon
22 magyar arany egyetlen világbajnokságról
Ez igen! (facebook.com)

.A honi szövetség szerdai beszámolója szerint a múlt hét végi vb-n - rekordot jelentõ módon - 70 ország több mint 4000 versenyzõje indult.

A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség 20 sportolója remekelt a technikai és küzdelmi számokban egyaránt, s mint az egyik legeredményesebb résztvevõ, az együttes minden tagja szerzett legalább egy világbajnoki medált.

Az érmek közül 22 arany, emellett három ezüst és hét bronz került még a gyûjteménybe. A világversenyt negyedik alkalommal rendezték meg.
http://sport.hir2...noksagrol/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.