Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Mi vagyunk a cigányok' - énekli a magyar színésznõ a finneknek


Kopasz-kodjatok meg! Ekkora zsidó-hadicselet! Elõítélet? Ránézésre sem! A dallal az a célja, hogy megváltozzon a külföldiekkel szembeni elõítélet az országban. Kaszás Ágnes színésznõ, évek óta Finnországban él és dolgozik. Most elkészített egy dalt, többek között a magyarokkal szembeni elõítéletekrõl is – írja a 444.hu.

A szabad szájú, angol nyelvû dal nem nélkülözi a trágár szavakat sem, a videó pedig a hivatalos leírás szerint is amolyan Borat-stílusú paródia, a színésznõ pedig valahol félúton van Nicki Minaj és Lady Gaga között.

„Cigányok vagyunk Kelet-Európából” – áll a dalban, ami egy paródia, egy kifigurázása a bevándorlásnak, a külföldi bevándorlóknak.

A színésznõ számára azért is fontos ez a téma, mert szomorúnak tartja, hogy ha Finnországban szóba kerül Magyarország, akkor csak rosszat írnak, rossz szemmel néznek a magyarokra. Kaszás Ágnes egyébként Kaposváron végzett színészként, de itthon nem igazán tudott elhelyezkedni, de már évek óta Finnországban él és dolgozik, alternatív színházat csinál és egy romkocsmát is nyitott már.
Link

Hozzszlsok


#11 | Perje - 2014. prilis 16. 12:21:41
Ez a produkcion valóban egy provokáció .Az ország lejáratása a célja ennek a gusztustalan nõszemélynek. 40 másodpercig tudtam csak követni a mûsort. Szemétre így is sok idõt pocsékoltam.
A Tarantíno filmbõl ( Ponyvaregény) a maffia fõnök feleségét juttatta eszembe, akit qrvára beba@ott pitsának nevezett a másik gengszter, akit Travolta alakított..
A finnek kivethetnék maguk közül ezt a " mûvésznõt", mert nem méltó arra, hogy közöttük éljen.
Szankcionálni kellene valahogy azokat, akik külföldön a magyar nép rossz hírét keltik! Még szavazni is elmennék, ha ezt az ötletet egy párt a zászlajára tûzné.
#12 | enid - 2014. prilis 16. 14:41:18
Automatikusan mossak mar ossze a ciganyokat a magyarokkal, mint mar emlitettem a mafiat az olaszokkal, a nemetet hitlerrel , az oroszokat a brutalis kommunizmussal es a gulagokkal ... stb. Jezust meg a zsidokkal. Na! Melyik a kakukktojas?

Nem foglalunk el rosszabb helyet a tobbieknel.

Meddig veri meg a nyalat ez a krva kakukk?!
#13 | lapaj55 - 2014. prilis 17. 03:25:20
Nos, eléggé fúrcsa egy termék ez a rap-video-zene-clip ..s_*_cicro
Amint a youtube-os oldalon látható hozzászólások is mutatják, eléggé megoszlanak a vélemények az ügyben.
A parodizálás visszafelé is elsülhet, amennyiben rosszúl alakítják. Persze, lehet rámondani, hogy lejáratja a magyarokat. De ez a szándéka? Nem tudom. Amennyiben a hallgató nem a kifigurázást érzi meg benne, hanem valósághü kijelentésnek fogja fel, akkor persze egész más következtetéseket von le belôle, mint az, aki kifigurázást vél benne meghallani. Fôleg külföldön, ahol sokaknak csak nagyon pontatlan, vagy inkább hibás ismeretei vannak magyar ügyekkel kapcsolatban, könnyen fennáll annak a veszélye, hogy "cigányútra" csússzon a clip, és kipellengérezés helyett valós állításokat lát benne. Még akkor is, ha az énekesnô mint fehérbôrü nem felel meg a tipikus cigány-sztereotipusnak (noha léteznek fehér cigányok is, legyen akár elrabolt fehér csecsemôbôl nevelkedett, vagy fajkeveredésbôl). Tulajdonképpen ha a cigányok meghallanák és meglátnák a clipet, cigány-diszkriminálónak tarthatnák azt. De persze az is meglehet, hogy ôk sem éreznek benne kipellengérezést, hanem inkább tetszésüket találják benne. Ama mottó szerint, hogy "hü de nagy kópék vagyunk, mi keresztül-kasul tosszuk a rokonságot és örülünk, ha a sittbe kerülve ingyen élhetünk és gyúrhatjuk az izmainkat! Igen, ezek vagyunk!"

Errôl eszembe jut egy politikai "botrány", ami 1988-ban zajlott Németországban, amikor az akkori parlamenti elnök (Bundestagspräsident), Philipp Jenninger az 1938-as zsidó-ellenes akciók ("Reichskristallnacht";) ötvenedik évfordulója alkalmából tartott egy beszédet, ami politikailag nyakát törte. Ugyanis a beszéd igényes volt (nem ô saját maga állította össze), és tartalmazott olyan részleteket is, ahol az akkori (tehát 1938-as!) hivatalos gondolatmeneteket akarta felidézni. A hibája az volt, hogy Jenninger nem volt kellôen ügyes szónok, nem tudta félreérthetetlenül a hallgatósága elôtt kifejezni, hogy mi az idézet, és mi a saját észjárása. Ebbôl félreértések miatt több hallgató tiltakozása jeléül kivonúlt a Bundestagból, Jenninger pedig másnap lemondott.
Errôl egy német cikk:
http://www.bpb.de...grome-1938
A "vicc" az egészben az volt, hogy Jenninger szónoklati mondanivalóját alaposan félreértették (legalábbis egyesek), és teljesen hamis fénybe került a jámbor alak.
Hogy rákerüljön a hab a tortára, 7 évvel késôbb Ignatz Bubis, az akkori németországi zsidó közösség elnöke, szinte úgy mellékmondatként valamelyik talk-show-ban azt mondta, hogy ô saját maga (mármint Bubis) két alkalommal is Jenninger beszédébôl pár kivonatot belefont a frankfurti zsinagógában tartott emlékbeszédébe (persze anélkül, hogy ott megemlítette volna Jenninger-t!), és annak semmilyen negatív visszhangja nem volt. Vagyis sok minden függ attól, hogy valaki HOGYAN próbál egy szerepcserével valakit utánozni.
Ezért is kritikusan lehet vélekedni a fenti reppelô dalocskáról, de az is lehet, hogy alaposan félreértik a mondandóját. Még magyarországiak is belebotolhatnak, de külföldiek számára szinte 99%, hogy nem látnak/hallanak benne semmilyen kritikát, hanem autentikus cigányprodukciónak tartják, illetve összemossák magyarokat cigányokkal.
Nos, függetlenül ettôl a nôszemélytôl és dalocskáról: Amennyiben a népszaporúlati mutatók változatlanúl fejlôdnek, akkor alig 30 év múlva úgyse lesz különbség, hogy "magyar"-ról, vagy cigányról lesz a szó, mert akkor a magyar csak egy folklorisztikus foltocska lesz a cigány tengerben.. S hogy ez már 20 év múlva lesz így, vagy csak 40-50 év múlva, azon bizony már nem múlik semmi sem..
Ceterum censeo......
Most lezajlott az utolsó választósdi is.. Fog-e valami változni? Csak úgy retorikai kérdés, tudom.. Nálunk mikor fognak tanácsházakat, "rendôrseggi" támaszpontokat megrohamozni??
#14 | Detonator - 2014. prilis 17. 09:31:34
Lapaj !

Mit lehet ezen félreérteni ? Ez szándékosan zagyva ! A nõrõl meg ha leszeded a sminket, és megnézed csak öt év múlva, akkor már elõjön ám, hogy ez csak egy kiválasztott hulladék. Legalább Pa-Dödö szinten !

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.