Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraelnek 300 atomfegyvere van


√Čs ebb√Ķl mennyi van itt a k√∂rny√©ken sz√©tpakolva? A Delfineken mennyi van √©s hol? Jimmy Carter volt amerikai eln√∂k szerint az Egyes√ľlt √Āllamoknak akkor sem szabad megt√°madnia Ir√°nt, ha az sikeresen kifejleszt egy atombomb√°t, egy√ļttal pedig azt √°ll√≠totta, hogy Izraelnek legal√°bb 300 nukle√°ris fegyvere van - √≠rta a Jiszr√°√©l Haj√≥m (Izrael ma) c√≠m√Ľ izraeli lap.

"Izraelnek (...) 300 vagy t√∂bb, senki nem tudja √∂sszesen, mennyi (atomfegyvere) van. Minden ir√°ni tiszt√°ban van vele, hogy ha megpr√≥b√°ln√°nak bevetni egy atomfegyvert, akkor Ir√°nt elt√∂r√∂ln√©k a f√∂ld sz√≠n√©r√Ķl, ez egy olyan nevets√©ges, √∂npuszt√≠t√≥ d√∂nt√©s lenne, amelyet biztos nem tenn√©nek meg" - id√©zte a lap Carter szavait, amelyek a napokban az MSNBC amerikai t√©v√©csatorn√°nak adott interj√ļj√°ban hangzottak el.
A volt eln√∂k k√©ts√©geinek adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Izrael k√©pes lenne-e katonai er√Ķvel megakad√°lyozni az ir√°ni atomprogramot. "Soha nem gondoltam, hogy Izraelnek meglenn√©nek a katonai k√©pess√©gei (ehhez). Az egyetlen orsz√°g a vil√°gon, amelynek megvannak ehhez a k√©pess√©gei, az az Egyes√ľlt √Āllamok, √©s nem gondolom, hogy helyes lenne az Egyes√ľlt √Āllamok r√©sz√©r√Ķl lebomb√°zni Ir√°nt ezzel az √ľggyel kapcsolatban" - mondta.

Jimmy Carter - aki kulcsszerepet j√°tszott az 1979-es izraeli-egyiptomi b√©kek√∂t√©sben - b√≠r√°lta Benj√°min Netanjahu izraeli korm√°nyf√Ķt √©s indirekt m√≥don Barack Obama amerikai eln√∂k√∂t is. El√Ķbbinek azt vetette szem√©re, hogy Izraelt "zsid√≥ √°llamk√©nt" akarja elismertetni a palesztinokkal folytatott b√©ket√°rgyal√°sokon, amit az arab √°llamok biztosan nem fognak megtenni. Obam√°t illet√Ķen pedig azt mondta, hogy a b√©kefolyamatot "h√Ķsiesen" terelni pr√≥b√°l√≥ John Kerry k√ľl√ľgyminiszternek "nagyobb ny√≠lt seg√≠ts√©get k√©ne kapnia a Feh√©r H√°zt√≥l". "Nem hiszem, hogy valaha is l√©trej√∂het egy b√©kemeg√°llapod√°s, hacsak az amerikai eln√∂k nem v√°llal vezet√Ķ szerepet a k√©t f√©l k√∂zti k√∂zvet√≠t√©sben" - fogalmazott Jimmy Carter.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2014. Šprilis 16. 11:53:33
A Zusa azt tenn√©, amire a zsizsikek "megk√©rik", √ļgyhogy Ir√°nnak nem sok es√©lye lenne t√©nyleg. √Čn nem is b√≠zn√©k abban hogy valami "nemzetk√∂zi k√∂zv√©lem√©ny" megakad√°lyozhatn√° √∂ket ebben. Ink√°bb abban rem√©nykedek, hogy a Zusa, mire t√©nyleg meg kell(ene) t√°madja Ir√°nt, addigra m√°r annyi bels√∂ bajjal fog k√ľzk√∂dni, hogy nem teheti meg ezt.

Henry Bukowski, az egyik legnagyobb √≠r√≥juk, √ļgy jellemezte saj√°t irodalmi tev√©kenys√©g√©t hogy: "Csak fotograf√°lom a szart magam k√∂r√ľl"....√©s ezt a 70-es √©vekt√∂l eg√©szen hal√°l√°ig k√∂vetkezetesen meg is tette. Ha valakinek m√©g lenn√©nek ill√ļzi√≥i azt a beteg t√°rsadalmat illet√∂en, amit a FED urai mozgatnak k√©nyre-kedvre, olvasson egy kis Bukowski-t. Fel√ľd√≠t√∂ olvasm√°ny, merem aj√°nlani, √©s rem√©nykelt√∂ is egyben. Mi√©rt? Mert √ļgy √©rezz√ľk: innen csak kifel√©, felfel√© vezethet √ļt; ez annyira lent van.
#2 | Perje - 2014. Šprilis 16. 12:15:39
Ezt a 300-as sz√°mot m√°r 20 √©ve mondogatj√°k. Kiz√°rt, hogy az√≥ta nem v√°ltozott az adat. A vegyi fegyvereikr√Ķl egy sz√≥t sem sz√≥lt a volt eln√∂k, pedig abb√≥l is van jelent√Ķs k√©szlet.
#3 | postaimre - 2014. Šprilis 16. 12:30:58
Perje! 300-500 k√∂zt lehet! √©n max. 450-et hallottam, de err√Ķl is √≠rtunk m√°r sokszor.
#4 | sooska - 2014. Šprilis 16. 17:18:55
Nem tudj√°k mennyit adtak nekik? Ne m√°r!
#5 | BOTOND - 2014. Šprilis 17. 14:18:31
Na, na,
hogy mennyi van sok,
az ellenfelnek is van,
pont ez a biztosittek arra hogy semilyen atom
haboru nem lesz,
bizva a jozan emberi agyban,
ha meg veszett ker√ľl oda
akkor 9 milimeteres magnummal azonnal
meg kell oldani,
az √∂r√ľlteket nem kezelni kellene hanem
atsegitteni egy masik szebb jobb vilagba
de azonnal,
ha az ott beindul akkor ott csak a pokolt
lehet latni,
egyik sem mer k√ľldeni a masiknak
a csomagbol egy ket darabot,
mert gondolom akkor ezreket kap vissza,
masik
bizonyara ezt az engergiat ha masra hasznalnak
akkor jobb eletet lehetne vele az emberisgnek
biztosittani,
de itt ki az ember,
vagy goyim,
ebböl van a nagy problema,
egyre nagyobb,
emberek at alakultak parazzitaknak,
s_*_rtatas_*_rtatas_*_rtatas_*_ezt
#6 | Balu - 2014. Šprilis 17. 17:36:56
Notond,
√©n a helyedben nem b√≠zn√©k annyira abban a "j√≥zan emberi agyban"... √Čs sajnos egy√°ltal√°n nem c√©l, hogy "jobb √©letet biztos√≠tsanak" az emberis√©gnek (ami √∂nmag√°ban is egy felem√°s fogalom, defin√≠ci√≥ k√©rd√©se, ki tartozik bele, van-e egy√°ltal√°n ilyen √∂n√°ll√≥ entit√°s, hogy "emberis√©g" vagy csak egy√©nek t√∂mkelege)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.