Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ban Ki Mun szerint lehetetlens√©g ENSZ-b√©kefenntart√≥kat k√ľldeni Ukrajn√°ba


Ukrajn√°ba lehetetlen ENSZ-b√©kefenntart√≥kat k√ľldeni – mondta Ban Ki Mun ENSZ-f√Ķtitk√°r, a Reforma mexik√≥i lapnak adott interj√ļj√°ban.

Ban Ki Mun szerint lehetetlens√©g ENSZ-b√©kefenntart√≥kat k√ľldeni Ukrajn√°ba

Ukrajn√°ba lehetetlen ENSZ-b√©kefenntart√≥kat k√ľldeni – mondta Ban Ki Mun ENSZ-f√Ķtitk√°r, a Reforma mexik√≥i lapnak adott interj√ļj√°ban.

„AZ ENSZ Biztons√°gi Tan√°csa szabatos meghatalmaz√°sa √©s enged√©lye n√©lk√ľl nem tehetek semmit” – mondta a f√Ķtitk√°r.

A Legfels√Ķbb Tan√°cs √°ltal √ľgyviv√Ķ eln√∂knek kinevezett Olekszandr Turcsinov az ENSZ-f√Ķtitk√°rral folytatott kor√°bbi telefonbesz√©lget√©s√©ben felaj√°nlotta, hogy Ukrajna keleti r√©sz√©n az ENSZ b√©kefenntart√≥ival k√∂z√∂s akci√≥t ind√≠tsanak be.

Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter kijelentette, hogy Kijev √∂tlete ENSZ-b√©kefenntart√≥kat megh√≠vni Ukrajn√°ba „t√∂rv√©nyellenes tev√©kenys√©gben val√≥ r√©szv√©telre” k√©sz k√©ptelens√©g.
Teljes szöveg: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2014. Šprilis 16. 10:21:22
Ha m√°r az ENSZ is tr√ľkk√∂zik... Am√ļgy nemtom hol olvastam, hogy a CCCP sz√©tes√©se ut√°n √©s AZ√ďTA SEM lett hivatalosan ledefini√°lva az orosz/ukr√°n hat√°r. Magyar√°n hivatalosan NINCS.
#2 | ijfeszito - 2014. Šprilis 16. 10:43:07
#3 | ijfeszito - 2014. Šprilis 16. 10:44:49
Antonov √ļjb√≥l elmondta: ha a nyugat er√Ķt alkalmaz a kelet-ukrajnai t√ľntet√Ķkkel szemben, nem lesz semmif√©le n√©gyoldal√ļ tal√°lkoz√≥, mert onnant√≥l nem t√°rgyal√°sos alapon zajlik az ukr√°n helyzet rendez√©se. Ha az illegitim kijevi korm√°ny er√Ķt alkalmaz az ukrajnai orosz civilek ellen, Moszkva gondoskodni fog az orosz lakoss√°g v√©delm√©r√Ķl.
http://www.hidfo....egyvereket
#4 | keepfargo - 2014. Šprilis 16. 11:43:11
Az ENSZ pap√≠rtigris, fogatlan oroszl√°n, k√©ksapk√°s boh√≥cokkal "meger√∂s√≠tve". A holland ENSZ-katon√°k √∂lbe tett kezekkel n√©zt√©k, mit m√ľvel a szerb gyilkos a bosny√°kokkal (most meg itt-ott k√°rt√©r√≠t√©ssel akarj√°k helyrehozni a helyrehozhatatlant , a megbocs√°jthatatlant)
Isten óvja az ukránokat az ENSZ-katonaságtól! Az oroszokat majd óvja Vladimir cáratyuska...
#5 | Perje - 2014. Šprilis 16. 13:45:15
M√°r sz√≥ba ker√ľlt a kanadai csapatok Eur√≥p√°ba k√ľld√©se is.
http://www.vancou...story.html
Egyik nap arra √©bred√ľnk, hogy Kelet-Eur√≥pa teljesen meg lesz sz√°llva azzal a hamis indokkal, hogy az oroszok fenyegetik Ukrajn√°t. K√∂zben a kollekt√≠v biztons√°gra hivatkoznak. Ki tudja, a kanadaiakat hov√° sz√°nj√°k. A f√©l√Ķs lengyelek, rom√°nok m√°r √©lvezik az amerikai csapatok " ny√ļjtotta biztons√°got".
Egyre jobban meggy√Ķz ez engem arr√≥l, hogy a szmolenszki l√©gibaleset a falshe flag m√Ľvelet lehetett.
#6 | Perje - 2014. Šprilis 16. 14:36:55
A nato a nemzetk√∂zi jogot tiszteletben tartva !!! bomb√°zta Szerbi√°t. Nem volt Ensz BT felhatalmaz√°sa. Ahogy Ukrajn√°ban sem lenne. De h√°t a "jogk√∂vet√Ķ"???? magatart√°s.....
http://www.rtv.rs...78302.html
#7 | Fidel - 2014. Šprilis 16. 16:55:22
Udv Perje! Nekem mar akkor is falshe flag -nek tunt.Elvegre nagyon probaltak ugy kavarni ,hogy az oroszra terelodjon a gyanu.Epp csak az,hogy 1 tul szimplanak tunt ez a szenario,2 en nem lattam az oroszok szempontjapol ,mi lett vona az erdek a dologban.?!!Ugy gondolom Cion Istvan keze van ebben a dologban is!
Aldas
#8 | Kedvesi - 2014. Šprilis 16. 18:14:28
http://hungarian....271268688/

Ukrán katonák orosz zászlót vontak fel Szlavjankszban

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.