Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

(nincs tárgy)


Elgondolkodtató az alábbi írás, az Oroszország Hangján is többször nyilatkozik a jóbik. Ha nem a jóbik nyilatkozna, hanem te, akkor hinnék nekik, hogy egyenesek a szándékaik. Csak a szélsõjobb pártok órási károkat okoznak az alább felsorolt nemzeteknél, õk roncsolják végképp szét a nemzeti MAGot. Egyrészt gengszetrekbõl, maffiózókból és zsidókból állnak, másrészt hazudnak. Na most akkor Putyin hol áll, egy második Hitler, és báb a hatalmi elit kezében?

Tudod már oroszországban is siratják elõre a "tisztességesebb zsidókat". Ugyanis csórók nem tudják mi vár rájuk. Mert oké, hogy a zsidósággal van a baj, és õk hozták ránk a szart, de ahogyan ... is mondta, egy valakiket utál a zsidóknál is jobban: a sábeszgojokat! Akik eladják a nemzetüket. Na és a jóbik ezekbõl áll, a zsidókból és a még rühesebb a sábeszgojokból.
És ha nem lesz tisztulás, igazi tisztulás, akkor megint csak pár tucat "tisztességesebb zsidót" kinyírnak, beállítják x milliónak, az igazán veszélyes, a megközelíthetetlen, ami a világot irányítja meg marad, ahogy az évszázadok folyamán MINDIG is maradtak és csak gazdagodtak és további hatalmat nyertek.

... azt mondta, hogy a zsidóság hanyatlófélben van (ahogyan többször is az évszázadok folyamán) mégis mindent elõre tudtak és túléltek!!!

Azt mondta ..., három pontot, amivel túlélhet az emberiség:

1. ha megszûnik a pénz
2. ha a világot magyar ember vezeti és az õ szavát követik mindenben
3. ha kinyírják a létezõ összes zsidót (de ez képtelenség, hiszen a mesterségük az álcázás és a sábeszgojok alkalmazása)

Link

Válaszom:

.., kicsit nagy ez a projekt és sok lépcsõs. Én nem vagyok "senki". Ezáltal valaki. Ismered a mondást? A barátaidat tartsd magadhoz közel, de az ellenségeidet még közelebb!
Két lehetséges verzió is adódik.

A Jóbikot nem az FSZB hozta létre, de ma már "átvették", ahogy a likud-fidesz-kádéenpés rühes zsidó bandát.
A Jóbikot az FSZB hozta létre eredetileg is.

Mit kavarnak, mit nem, olyan semmiség, hidd el. Annyira nem számítanak és nem csak nekem. Amíg lehet bábozni, addig használják, aztán ha már nem kell, az egész paravánnal együtt végig megy rajtuk a "korszellem".

Gondolod odaát a "továrisok-sok" nem tudják kik ezek a majmok, vagy kik a többiek? Akinek gyomra van még hozzá, az is öklendezhet ettõl a ganédombtól. A "zsidók" ki lesznek nyírva, szétválogatva...és a "sábeszgolyósok" is...csak a precíziós mûvelet idõt igényel. Türelmem már nekem sincs. Kerti bútorba vágom a fejszém, hátha...,meg most válaszolok egy állásajánlatra itt a városban, hátha..., bár szerintem valakinek írták ki a pályázatot iskolapicomókus kategóriában. Esélytelen, de Vera kedvéért megteszem, ne mondhassa, hogy nem próbáltam mekk!

Az emberiség "túlélésére" a jelek szerint igen korlátozott létszámban és erõs csökkentés mellett, szelektíven van lehetõség, de ezt ne verd nagy dobra! Nagyon nem izgat, de ennek is oka van.

Köszönöm, megjött a könyv, ma vettem át. Amint érkezésem lesz, máris lápozom. Biztos leköt, illetve megtudom, hogy amit már megtudtam, azt nagyjából jól tudtam. Többi írást is mentsétek el! Jól jöhet még.

Imre

Hozzászólások


#11 | nyilasfergeteg - 2014. április 17. 10:26:18
Gutai ! legközelebb fordíts egy kis idõt a "fiatalok" arcának tanulmányozására is. Valódi magyar arcot nagyon elvétve fogsz látni. Zsidó, cigány, vagy valamilyen korcs a 85-90%. Viszont, ha bírod idegekkel, nézz meg egy epizódot az éjjel nappal Budapest címû förmedvénybõl a retek klubbon valamelyik este. Annyi kilincsorrú zsidaj ribancot és a saját taknyán csúszó gettószökevényt még úgysem láttál egy helyen. Ja és természetesen a legnépszerûbb mûsor a fiatalok körében...:)
#12 | Gutai Zub - 2014. április 17. 10:50:36
NyĂ­las,
Van egy mondás: a népet, nemzetet?, nem lehet leváltani, csak szeretni lehet.
Budapesten viszont, ahogy mondod, a nép saját magát váltotta le, vagy hagyta magát leváltani.

A Kormányzó nagyot tévedett, amikor a bûnös városnak megbocsátott, (nagyapám is ott lovagolt mellette), ez a csürhe nem lett jobb.
Egy új Magyar fõvárossal kellene kezdeni.........
(vagy megtalálni a régi, igazi Budát?)
#13 | nyilasfergeteg - 2014. április 17. 12:53:08
Gutai !

Igen, az igazi Buda is egy megoldás lehetne, de én szeretem Budapestet. Csak kell egy nagytakarítás. A Duna-part meg elég hosszú... :)
#14 | postaimre - 2014. április 17. 21:18:14
YouTube Videó
#15 | talpi - 2014. április 18. 18:27:57
Viszont nemhallom nyilatkozni a jób-bik-ot, hogy nagyon ellene lenne a manapság annyira fontosnak tartott, europér rendõri/?/ erõk ide telepítésének. Ugye, hogy ugye, vagyis? ami oly régen már említésre került, most lesz aktuális. Ugyanis a hatalom és az európér cionosta seggnyalók, már annyira rettegnek, hogy B/j/udapestre telepítik egyik"iskolájukat". Na ja és ugye azm is benne van a pakliban, hogy a Magyar jogrend semmi beleszólást nem kap, netán, még akkor sem, ha "esetleg" /persze :)/ valamely Magyar állampolgár ellen intézkednek. Biztosak lehettek benne, elõ sem fog kerülni, nem úgy mint Borbély. Szóval, kedves fityesz birkák, megjöttek a "pásztorok", lévén, hogy az egyik "vezír ürü" alias Vitya-Vi-szarjonovics, már nem gyõzi a TEVA betétek cseréjét és a grazi klinika sem igen javít az állapotán. Nos, ez benyert helyzet. Tehát, lehet gondolkodni, meret ugye, ezek az "emberek" tökéletesen "tiszták" igaz,nem sok van közöttük, aki nem dicsekedhet valamely elõzetes erõszakos cselekmény miatt eljárással a pedigréjében. De hát"madarat tolláról" Vityát, barátjáról. Ja, nincs neki, nem is lehet, hiszen, órákat tölt a tükre elõtt, gyakorlandó a beszídeit, amivel elámítja a sok ostoba barmot. Na ezt nyertétek marhái Istennek, a nagy büdös "rezsicsökkentõ" cigánybárótól. Csak egyet nem vettetek figyelembe, ezzel a hülye fejtekkel az egész országot tettétek tönkre, de hogy tudjátok, Ti lesztek az elsõk, kiket lerendez a hõn szeretett vezíretek. A maradékot, na azt pedig majd a családjaitok tagjai. Ja szociális otthon nincs, nyugdíj szintúgy, tehát lehet menetelni a levesbe, de vigyetek magatokkal "szilas ételízesítõt", mert nagyon ízetlenek vagytok, s maradtok is.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.