Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

EP-döntés: Budapestre költözhet a CEPOL


Már írtam errõl. Van itt már akkora zsidó qvatelep judapesten, hogy egy maffika-központtal több, vagy kevesebb...! Álpinyó hogy van? Menjek álrendõröket oktatni? Csak szóljatok! Elfogadta szerdán este az Európai Parlament (EP) azt a javaslatot, amely lehetõvé teszi, hogy az Egyesült Királyságból Magyarországra költözzön az Európai Rendõrakadémia (CEPOL) – közölte Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselõje, a téma felelõse az Európai Parlamentben.

Az EP jóváhagyása után a CEPOL már szeptemberben megkezdheti mûködését Budapesten. Gál Kinga szerint a döntés a Fidesz–KDNP EP-képviselõinek közös sikere, és kiemelkedõ elismerés Magyarország számára.

„Hiszem, hogy nemcsak Budapest lesz gazdagabb egy uniós ügynökséggel a jövõben, hanem a rendõrakadémia is nyer a fõvárosunk kínálta adottságokkal, lehetõségekkel” – húzta alá közleményében Gál Kinga, aki ebben a ciklusban végzett munkája megkoronázásának tekinti a döntést.

A plénum által elfogadott dokumentum kiáll amellett, hogy az uniós rendõrakadémiának az Európai Rendõrségi Hivataltól (Europol) külön kell mûködnie. Az Európai Bizottság részérõl korábban ugyanis az a javaslat is felvetõdött, hogy a költözni kényszerülõ CEPOL-t össze lehetne vonni a Hágában mûködõ Europollal, így a rendõrakadémia értelemszerûen nem került volna Budapestre.

A CEPOL az Európai Unió egyik ügynöksége. Feladata, hogy a vezetõ beosztású rendõrtisztek képzését végzõ tagországi oktatási intézmények között együttmûködési hálózatot teremtsen, továbbá ösztönözze a határon átnyúló bûnüldözési együttmûködést. Létrehozásáról 2000 decemberében döntöttek a tagországok. Az ügynökség jelenleg a brit rendõrképzés központjának is otthont adó Bramshillben mûködik, de London jelezte, hogy a továbbiakban nem tud helyet biztosítani az intézménynek, ezért azt el kell költöztetni. 2010 óta a CEPOL igazgatója is magyar, Bánfi Ferenc személyében.
Link

Hozzszlsok


#1 | Detonator - 2014. prilis 17. 09:06:10
Kedves Imrém !

Mint látható a Big Brother maffia szekciója is támogatja a lombikbébi programot. Persze, a nagy büdös Albionban nincs már hely ! Meg csak a Fidesz, meg Gál Kinga, meg "szabadságharc", meg az büdös vasporos ...csájú ...va édes anyátok !
#2 | istok bela - 2014. prilis 17. 11:30:58
Na akkor hamarosan kezdõdik nálunk is a "majdan".
Lesz itt nato sereg, eu police, http://www.hidfo....arorszagra mst már csak fegyver kell a MAGyarnak, és orosz segítség.
#3 | Kedvesi - 2014. prilis 17. 12:24:57
Nem kell aggódni, Moszkva kézben tartja a gyeplõt, simán véghez tudna vinni itt egy rendszarváltást ha akarna, lehet itt akármilyen cepol fos vagy akármi, meg is lesz ez.
#4 | Kedvesi - 2014. prilis 17. 12:27:42
nol.hu/data/cikk/32/45/0/cikk_324500/90545.jpg

https://hu-hu.fac...renc.banfi

Itt a rohadék FB adatlapja is...
#5 | mester - 2014. prilis 17. 13:20:37
#4 | Kedvesi Nahh ezen a fejen én csak göcsörtös tuskót hasogatnék, ámbátor 20 méteres nekifutással kilõném vele a ficakot is !s_*_kukk

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.