Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėssze√≠rj√°k a zsid√≥kat Donyeckben


M√©g nem irtj√°k, csak √≠rj√°k, ha igaz. Ha nem, akkor meg az lesz! Az ittenieket m√°r √∂ssze√≠rni sem kell, csak...! F√©lelmet keltett a donyecki zsid√≥s√°gban az a hivatalosnak t√Ľn√Ķ irat, amelyet felfegyverzett emberek "k√©zbes√≠tettek" a P√©szachot √ľnnepl√Ķ k√∂z√∂ss√©g tagjainak. A Jedi√≥t √Āhron√≥t c√≠m√Ľ izraeli lapban is k√∂zz√©tett felsz√≥l√≠t√°s szerint minden 16 √©ven fel√ľli zsid√≥nak jelentkeznie kell a Donyecki Region√°lis K√∂zigazgat√°s √©p√ľlet√©ben, be kell jelentenie vagyon√°t, bele√©rtve azt is, hogy rendelkezik-e g√©pj√°rm√Ľvel.

A dokumentum - amelyen a donyecki ideiglenes, oroszbar√°t korm√°nyzat vezet√Ķj√©nek al√°√≠r√°sa szerepel - azzal fenyegeti az √∂ssze√≠r√°st megtagad√≥kat, hogy kitelep√≠tik √Ķket, elkobozz√°k vagyonukat √©s megfosztj√°k √Ķket √°llampolg√°rs√°gukt√≥l is.

Az orosz nyelven k√∂zz√©tett sz√∂veg felett a donyecki c√≠mer mellett Oroszorsz√°g nemzeti jelk√©pei is szerepelnek. Mint olvashat√≥: az √∂ssze√≠r√°shoz "sz√ľks√©g van a szem√©lyi igazolv√°nyra, √ļtlev√©lre, a csal√°dtagok zsid√≥s√°g√°t igazol√≥ vall√°si dokumentumokra, valamint minden ingatlan vagyon tulajdonjog√°t igazol√≥ okiratra, bele√©rtve a g√©pj√°rm√Ľveket is."

A regisztrációért fizetni is kell: személyenként 50 dollárt.

A donyecki oroszbar√°t ideiglenes korm√°nyzat elismerte, hogy √Ķk terjesztett√©k az iratokat, de hangs√ļlyozta, hogy annak tartalm√°hoz nincs k√∂z√ľk.

Az Ukrajn√°hoz tartoz√≥ Donyeck tartom√°nyban 4,3 milli√≥ ember √©l - mind√∂ssze 10 sz√°zal√©kuk ukr√°n nemzetis√©g√Ľ - k√∂z√ľl√ľk 17.000 zsid√≥. A vid√©ken sz√°mos korm√°nyzati √©p√ľlet ker√ľlt oroszbar√°t fegyveresek kez√©re az elm√ļlt h√©ten.

A donyecki zsid√≥k egyel√Ķre nem tudj√°k, hitelesnek tekinthet√Ķ-e az √∂ssze√≠r√°st elrendel√Ķ dokumentum, vagy provok√°ci√≥r√≥l van sz√≥. Abban ugyanakkor mindenki egyet√©rt, hogy olyan sz√©ls√Ķs√©gesen antiszemita jelens√©gr√Ķl van sz√≥, amelyet utolj√°ra a II. vil√°gh√°bor√ļ idej√©n √©ltek √°t a helyi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g tagjai.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Fidel - 2014. Šprilis 17. 14:28:50
Micsoda antiszemita dolog ravilagitani a POLOSKARA!!!!???
Nem mint a SZEMITA PUCS amivel elkezdodott ez az egesz.
A sok sotet ukran felebred,akkor regisztracio nelkul is agyonverik ezeket a mocsok parazitakat!
#2 | Perje - 2014. Šprilis 17. 14:37:45
Denisz, te komisz lennél!
Addig le sem kellett volna k√∂z√∂lni ezt a h√≠rt az √©ber h√≠rport√°loknak, am√≠g ki nem der√ľl r√≥la, hogy val√≥di-e, vagy provok√°ci√≥ az eg√©sz.
Ha kider√ľl, hogy badars√°g az eg√©sz, nem fognak helyesb√≠t√©st k√∂zz√©tenni, azt m√°r el√Ķre bor√≠t√©kolom. Fog√°st keresnek az oroszokon, most bevetett√©k az antiszemita k√°rty√°t ellen√ľk..
#3 | keepfargo - 2014. Šprilis 17. 14:57:11
Hofi: (Megsz√ľnt az √≠r√°studatlans√°g): M.o.-on nincs analfab√©ta - √∂ssze√≠rva.

Megsz√ľnt a zsid√≥probl√©ma: M.o.-on nincs zsid√≥ - √∂ssze√≠rva...

Donyeckben lesz, és talán ezt követöen nálunk is lesz.

"Mifel√©nk nincs antiszemitizmus, de ig√©ny az v√≥na¬īrea"
#4 | tillati - 2014. Šprilis 17. 15:08:52
A történelem ismétli önmagát .
#5 | postaimre - 2014. Šprilis 17. 18:44:06
Megtilthatj√°k a Kr√≠m f√©lszigeten √©s az ott l√©v√Ķ Szevasztopolban nyilv√°ntartott, 16 √©s 60 √©v k√∂z√∂tti orosz f√©rfiak beutaz√°s√°t Ukrajna ter√ľlet√©re - figyelmeztette utasait az Aeroflot orosz l√©git√°rsas√°g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.
http://www.stop.h...a/1233085/
#6 | Vizilo - 2014. Šprilis 17. 18:44:48
Angliaban ez normalis mindent akarnak tudni rolad ..))
#7 | Balu - 2014. Šprilis 18. 07:06:02
Imi,
és akkor tudod mi lesz? A Krími Gubernia - ami ugyi Oroszország része - is megtiltja az "ukrajnaiak" beutazását, hacsak nem oroszok. Van ennél szebb kifejezése annak, hogy egy másik országról van szó?

Szerintem am√ļgy ez a zsid√≥-√∂ssze√≠r√°s egy eg√©sz √ľgyes tr√ľkk, amit Lavrov√©k pont a genfi n√©gyoldal√ļ (b√°r √©n igaz√°ndib√≥l csak kett√Ķt l√°tok: az oroszt meg az atlantit) t√°rgyal√°sok el√Ķttre id√Ķz√≠tettek. Valahol olvastam, hogy a donyecki hat√≥s√°gok nem vallj√°k maguk√©nak a felh√≠v√°st, b√°r a terjeszt√©s√©ben r√©szt vettek. √Črted... "fort√©lyos f√©lelem igazgat". Senki se tud semmit, ez most komoly-e vagy nem komoly, Lavrovnak nem k√∂telez√Ķ nyilatkozni az √ľgyben, elv√©gre mit tudja √Ķ, (hivatalosan) milyen pamfleteket terjesztenek Donyeckben. Viszont a jelen konstell√°ci√≥ mellett ez a p√°r mondatos h√≠recske szerintem nagyon sokat jav√≠tott a t√°rgyal√°si pooz√≠ci√≥j√°n.
#8 | postaimre - 2014. Šprilis 18. 07:56:48
Balu, alaphelyzet, hogy mindegyik hazudik. Ez a diplom√°cia. Az √∂ssze√≠r√°s ugyanolyan propaganda, mint a nem√∂ssze√≠r√°s √©s ha m√°r √∂ssze√≠r√°s is van, az kelthet olyan k√©pest, hogy holokoszt-p√©nzekre sz√°m√≠thatnak, mert az "orosz" az√©rt l√°tv√°nyosan nem, hogy nem tagadja, de m√©g igenli is aztata. Nincs ebben s√©mi k√ľl√∂nlegesseg, de ha a kett√Ķs √°llatpolg√°rs√°ggal meg a t√∂bbi vall√°sos k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott libe√°lbuzi-ellenesseggel, amit tapasztalni lehet a szavak √©s n√©ha a tetvek szintj√©n is, az√©rt a szelepeket a g√°zcsapol√≥k j√≥l z√°rj√°k-nyitj√°k. A napf√©nyre van a rohadt banda terelve, ez ne legyen k√©rd√©s, a t√∂bbi meg m√©g az.

Az orosz ortodox politika legal√°bb annyira nem "antiszemita", mint a "magyar", de nem is lehetne expressis verbis. Hogy k√∂zben mi t√∂rt√©nik, az eg√©szen m√°s k√©rd√©s. Tudod, √©n nem verem pof√°n a m√°sikat, csak megsimogatom az arc√°t, de ha √Ķ kem√©nyebben nyomja azt a tenyeremnek, arr√≥l ki tehet?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.