Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Gyerekprostit√ļci√≥ √©s s√°t√°nizmus a Vatik√°nban bizony√≠t√©kokkal


forr√°s:http://www.ujvila...1AcQqbLWdk
Olasz nyomoz√≥k vizsg√°latot ind√≠tottak egy el√≠t√©lt pedofil pap √°ll√≠t√°sai miatt, miszerint kiskor√ļ prostit√ļci√≥ m√Ľk√∂dik a Szent R√≥mai Egyh√°zon bel√ľl, az egyh√°z fiatal prostitu√°lt fi√ļkat ad b√©rbe szex c√©lj√°b√≥l.
Don Patricio Poggi (46) elmondta az olasz hat√≥s√°goknak, hogy a kor√°bbi csend√Ķrs√©g fi√ļkat ker√≠tett kilenc papnak.

Poggi, aki √∂t√©ves b√ľntet√©s√©t t√∂lti egy tizen√©ves f√ļval t√∂rt√©nt vissza√©l√©s kapcs√°n, mialatt pl√©b√°nos volt a San Filippo Neri templomban, R√≥m√°ban, az√©rt mondta el ezeket a v√°dakat, hogy "megv√©dje a Szent Egyh√°zat √©s a Kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©get."

Az√©rt v√°lasztott√°k ezeket a fi√ļkat, mert √©heztek √©s k√©ts√©gbeesettek voltak, √°ll√≠totta az Il Messaggero napilap szerint.

Egykori rend√Ķrt haszn√°ltak arra, hogy toborozza a fi√ļkat, f√Ķleg kelet-eur√≥pai bev√°ndorl√≥kat, egy Twink nev√Ľ meleg b√°r k√∂zel√©ben a r√≥mai Termini p√°lyaudvart√≥l nem messze. √Āll√≠t√≥lag egy Fiat Pand√°ban √ľlt - egy "S√ľrg√Ķss√©gi V√©rsz√°ll√≠t√≥" jel√∂l√©ssel, hogy elker√ľlje a parkol√°si b√≠rs√°got - hogy kiszemelhesse a fi√ļkat.

A kiv√°laszt√°st seg√≠tette egy bar√°tja, aki modell√ľgyn√∂ks√©get m√Ľk√∂dtetett. √ē cs√°b√≠totta a kiskor√ļ fi√ļkat prostit√ļci√≥ra "hamis modell √©s szerepl√©si munkaaj√°nlatokkal" - mondta Poggi.

Az √ľgyn√∂k is keresett fiatal prostitu√°ltakat a meleg sz√≥rakoz√≥helyeken, szaun√°kban √©s r√≥mai edz√Ķtermekben. Azt mondta, hogy egy k√∂nyvel√Ķ is √©rintett volt.

A fi√ļknak 150-500 eur√≥t fizettek, hogy szexu√°lis aktusokban vegyenek r√©szt az eg√©sz f√Ķv√°ros egyh√°zi √©p√ľleteiben.

Poggi azzal is megv√°dolta az egykori csend√Ķrt, hogy felszentelt helyeket √©rt√©kes√≠tett s√°t√°ni szertart√°sokra.

Poggi √°ll√≠t√≥lag dokumentumokat is bemutatott f√©nyk√©pes bizony√≠t√©kokkal egy√ľtt a rend√Ķrs√©gnek k√©t vezet√Ķ vatik√°ni papr√≥l, √©s kezeskedett azok hiteless√©g√©r√Ķl.

Poggi kilenc papot azonos√≠tott, k√∂zt√ľk k√©t magas rang√ļ egyh√°zi tisztvisel√Ķt, √©s egy vall√°si oktat√≥t. H√°rom embert hivatalos vizsg√°lat al√° helyeztek.

Az √°ll√≠t√°sokat elutas√≠totta a Vatik√°n. Agostino Vallini b√≠boros, a R√≥mai Katolikus Vikari√°tus vezet√Ķje azt mondta, hogy a pap hamis √°ll√≠t√°sait a bossz√ļv√°gy √©s a szem√©lyes harag hajtja.

A Vatik√°n nem hajland√≥ visszahelyezni Poggit, miut√°n let√∂lt√∂tte b√ľntet√©s√©t.

"A b√≠boros kifejezi teljes bizalm√°t a legfels√Ķ b√≠r√≥s√°g fel√©, √©s teljesen meg van gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy ez a r√°galom teljesen romba d√Ķl bizony√≠tva, hogy Poggi hamis √°ll√≠t√°sokat tett," - mondta Vallini.

"Isten mindenkit elszámoltat a tetteiért."

ibtimes

HozzŠszůlŠsok


#11 | kissferenc - 2014. Šprilis 19. 20:14:07
Wiiking! Elolvastam a "cikket", no meg a hozz√°sz√≥l√°sokat is. Piha h√ļ ha. S f√Ķleg a hozz√°sz√≥l√≥k. S√∂t√©ts√©g honol.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.