Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'√Āllamnak √°lc√°zott benzink√ļt, amit egy maffi√≥z√≥ vezet'


Amerikai szenátorok Moldovában támogatásukról biztosították az ország közeledését az Európai Unióhoz.
John McCain szen√°tor azt mondta, nem hiszi, hogy Oroszorsz√°g elfoglaln√° Moldov√°t, de hozz√°tette, hogy ez sem z√°rhat√≥ ki. Megjegyezte, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok az eddigiekn√©l sokkal szigor√ļbb szankci√≥kra k√©sz√ľl Putyin ellen, √©s alkalmazni is fogja azokat, ha az orosz eln√∂k nem hagy fel a t√©rs√©g provok√°l√°s√°val.

"Soha, de soha sem fogjuk hagyni, hogy Vlagyimir Putyin megfossza Moldova n√©p√©t a szabads√°gt√≥l √©s annak jog√°t√≥l, hogy maga hat√°rozhasson j√∂v√Ķj√©r√Ķl. Oroszorsz√°g √°llamnak √°lc√°zott benzink√ļt. Val√≥j√°ban olyan benzink√ļt, amelyet egy maffi√≥z√≥ vezet" - mondta az amerikai szen√°tor di√°kok el√Ķtt a moldovai Gazdas√°gtudom√°nyi Akad√©mi√°n.

A n√©gy amerikai szen√°tor t√°rgyalt Moldova minisztereln√∂k√©vel, Iurie Leanc√°val. A t√©ma az energiaell√°t√°s biztons√°ga volt √©s az, hogy mik√©nt tudna Moldova vonz√≥bb lenni az Egyes√ľlt √Āllamok befektet√Ķi sz√°m√°ra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 17. 21:31:45
Kanada vad√°szg√©peket k√ľld Lengyelorsz√°gba

Kanada hat CF-18 t√≠pus√ļ vad√°szg√©ppel j√°rul hozz√° a NATO er√Ķihez, amelyek az ukr√°n v√°ls√°gra adott v√°laszk√©nt t√∂bb k√ľldet√©st hajtanak v√©gre a kelet-eur√≥pai t√©rs√©gben - jelentette be cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Stephen Harper kanadai minisztereln√∂k.
http://hvg.hu/vil...szagba#rss

Hadihaj√≥kat k√ľld a NATO a Balti-tengerre

A NATO gyorsreag√°l√°s√ļ tengeri egys√©geinek egy r√©sz√©t √°tcsoportos√≠tja a Balti-tengerre az ukr√°n v√°ls√°gra adott v√°laszk√©nt - er√Ķs√≠tette meg cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az √©szaki haditenger√©szeti parancsnoks√°g sz√≥viv√Ķje.
http://www.atv.hu...i-tengerre

Nagyobb hatalmat kapott a török titkosszolgálat

A t√∂r√∂k parlament elfogadta a titkosszolg√°lat (MIT) hat√°sk√∂r√©nek sz√©les√≠t√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt. Ez Recep Tayyip Erdogan minisztereln√∂k b√≠r√°l√≥i szerint csup√°n √ļjabb l√©p√©s a korm√°nyf√Ķ korrupci√≥s botr√°ny miatt megt√©p√°zott hatalm√°nak megszil√°rd√≠t√°sa fel√©.
http://www.hirado...szolgalat/
#2 | spartakusz - 2014. Šprilis 18. 01:57:16
szevasztok!

https://kuruc.inf...

Azért ez érdekes nem?

spari...
#3 | Kedvesi - 2014. Šprilis 18. 02:34:42
" Meg√°llapodtunk abban, hogy minden f√©lnek tart√≥zkodnia kell az er√Ķszakt√≥l, az ijesztget√©sekt√Ķl, provokat√≠v cselekedetekt√Ķl. Hat√°rozottan el√≠t√©lj√ľk √©s visszautas√≠tjuk a sz√©ls√Ķs√©gess√©g, a rasszizmus √©s a vall√°si t√ľrelmetlens√©g, ide√©rtve az antiszemitizmus minden megnyilv√°nul√°s√°t " - mondta Lavrov


Ja, √©s a rendk√≠v√ľl gusztustalan sz√≥lamokat is siker√ľlt elereszteni√ľk, mint a fingot.
Na az√©rt h√°nyingerkelt√Ķ a politika, legyen az b√°rmelyik oldalon.
#4 | Kedvesi - 2014. Šprilis 18. 02:49:56
http://kuruc.info...

Imre, hol j√°rsz? s_*_kukk

Putyin lesz√©ls√Ķs√©gesezte a Jobbikot (?)


De megy itt a kavar√°s gyerekek. s_*_kukk
keleti vagy nyugati r√©szr√Ķl is, de ez a j√°t√©k r√©sze. V√©g√ľl is a jobbik sz√©ls√Ķs√©ges val√≥ban, ahol zsid√≥ van ott sz√©ls√Ķs√©g is.
#5 | keepfargo - 2014. Šprilis 18. 02:52:55
John McCain egy politikusnak álcázott gengszter, aki a FEB (és a leggazdagabb zsidók) tenyeréböl eszik.

Az antiszemitizmus pedig egy √©rtelmezhet√∂ fogalomnak √°lc√°zott bl√∂ff, amit az emberis√©g nagyr√©sz√©vel siker√ľlt megetetni.
#6 | Kedvesi - 2014. Šprilis 18. 02:56:33
Gondoltuk, de h√°t itt van amit Imre mondott, √Ķk is feldobj√°k a lasztit, hogy nehogy visszadobj√°k nekik, hogy, hogyan is van az a jerkek hogy n√°latok meg Medvegyev zsid√≥?
#7 | mindannyiunknak - 2014. Šprilis 18. 08:40:35
"Kerry - Bill Clinton kor√°bbi demokrata p√°rti eln√∂kh√∂z hasonl√≥an - elk√∂telezte mag√°t a p√©nzimp√©rium gazdas√°gi √©s katonai expanzi√≥j√°nak a kiszolg√°l√°sa mellett. Meg√≠g√©rte, folytatja az iraki h√°bor√ļt, teljes m√©rt√©kben t√°mogatja Bush izraeli politik√°j√°t √©s a belpolitik√°t illet√Ķen Bush szupergazdagokat kiszolg√°l√≥ ad√≥cs√∂kkent√©s√©nek a 98 %-√°t √©rv√©nyben tartja. A v√°laszt√≥polg√°rok √©leshang√ļ szem√©lyes t√°mad√°soknak lehettek tan√ļi, mik√∂zben semmilyen l√©nyeges k√©rd√©sben nem volt k√ľl√∂nbs√©g az egym√°ssal marakod√≥k k√∂z√∂tt. Megjelen√©sben, hanghordoz√°sban, m√Ľvelts√©gi √©s intelligenciaszintben lehet n√©mi k√ľl√∂nbs√©g a hatalomra p√°ly√°z√≥k k√∂z√∂tt, de ez csak a l√©nyegi egyez√©s elleplez√©s√©t szolg√°lja. Az alternat√≠v inform√°ci√≥s csatorn√°k r√©v√©n er√Ķteljes h√°bor√ļellenes mozgalom bontakozott ki az Egyes√ľlt √Āllamokban, amely hat√°sosan leplezte le azt a korrupt √©s megvesztegethet√Ķ vezet√Ķr√©teget, amely Amerik√°t az Irak elleni h√°bor√ļba sodorta. E politikai vezet√Ķr√©teg legmagasabb rang√ļ tagjai az eln√∂k √©s az aleln√∂k, de jelent√Ķs hatalommal b√≠rnak a miniszterek, a t√∂rv√©nyhoz√°s vezet√Ķ tiszts√©gvisel√Ķi √©s a legfels√Ķbb b√≠r√≥s√°g tagjai is. Ennek ellen√©re l√°tnunk kell, hogy ezek a nagyhatalm√ļ szem√©lyek √©s √©rdekcsoportok val√≥j√°ban a t√©nyleges hatalmi strukt√ļr√°nak csak a m√°sodik vonal√°t alkotj√°k. A politikai hatalomgyakorl√°s l√°that√≥ ter√©ben szerepl√Ķk a m√°sodik vonalat k√©pviselik. A v√©gs√Ķ sz√≥t kimond√≥ legf√Ķbb hatalom gyakorl√≥i - a p√©nzimp√©rium n√©h√°ny f√Ķs titkos gr√©miumainak tagjai - rendszerint n√©vtelenek maradnak. Akinek a neve ismertt√© v√°lik, az egyben annak a jele is, hogy a legfels√Ķ szintr√Ķl egy szinttel alacsonyabbra ker√ľlt.

Az is sokat mond√≥, hogy mi√©rt nem volt sz√ľks√©ge a demokrat√°knak a legut√≥bbi v√°laszt√°sokon azt sz√≠nlelni√ľk, hogy √Ķk ellenzik az Irak elleni h√°bor√ļt. Sz√°mos k√©rd√©sre, p√©ld√°ul arra, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok terjeszked√©se mi√©rt elfogadhat√≥bb, ha az ENSZ √©s az eur√≥pai orsz√°gok is t√°mogatj√°k, vagy ha Irakban nemcsak amerikai katon√°k √∂lik az ellen√°ll√≥kat, √©s az ehhez hasonl√≥kra, akkor tudunk helyes v√°laszt adni, ha a l√°that√≥ nagyhatalmaknak is parancsol√≥ szuper-vil√°ghatalom, a p√©nzimp√©rium l√©tez√©s√©t is sz√°m√≠t√°sba vessz√ľk. Az irakiak az√©rt nem sz√°m√≠thatnak sem francia, sem n√©met, sem eur√≥pai uni√≥s, sem orosz t√°mogat√°sra, mert a h√°tt√©rben e l√°that√≥ nagyhatalmak f√∂l√∂tt l√©tezik egy m√©g nagyobb hatalom: a glob√°lis p√©nzimp√©rium. Az iraki h√°bor√ļ pedig az √≥ vil√°gstrat√©gi√°j√°nak az egyik l√°ncszeme."

http://mek.niif.h...l/1003.htm

"Nem aratott osztatlan sikert George Bush amerikai eln√∂k p√°rhuzama az1956-os magyar forradalom √©s az iraki h√°bor√ļ k√∂zt - √≠rta a TheWashington Post a budapesti l√°togat√°sr√≥l. A Lidov√© Noviny csehkonzervat√≠v napilap szerint kiss√© s√°nt√≠t a p√°rhuzam. A belgr√°di sajt√≥nak felt√Ľnt, hogy a magyar minisztereln√∂k Eur√≥p√°hoz fordult, Bush p√°rtj√°t fogva.
A Lidov√© Noviny elismeri, hogy az √∂tvenhatos Magyarorsz√°gon √©s a mai Irakban is zsarnoks√°gr√≥l van sz√≥, de a magyar felkel√©s n√©pfelkel√©s volt, teh√°t alulr√≥l indult, addig Irak eset√©ben a szabads√°got k√ľlf√∂ldr√Ķl hozt√°k be."

http://nol.hu/arc...457-219680

"L√°m csak a h√≠res Garmound is √Ķr√ľlts√©gnek tal√°lja h√°bor√ļt ind√≠tani ak√°r olaj√©rt, ak√°r hatalmi hivalkod√°sb√≥l, ak√°r Ariel Sharon region√°lis amb√≠ci√≥i√©rt, ak√°r a h√°rom√©rt egy√ľttesen. A ny√≠ltan kritikusok sz√°ma azonban csek√©ly. Csak kevesen v√°llalj√°k, hogy lej√°rat√≥ jelz√Ķk √°radat√°nak, v√°daskod√°snak, s√Ķt komoly retorzi√≥knak is kitegy√©k magukat. "

http://www.empiri...C3%A9g.htm
#8 | keepfargo - 2014. Šprilis 19. 02:24:48
m√©g egy "apr√≥s√°g" az iraki-√©s magyar56-os "p√°rhuzamban": Irakban nem volt k√ľlf√∂ldi megsz√°ll√≥ hadsereg, akit√∂l el lehetett volna v√°rni, hogy egyszer elmenjen a francba - n√°lunk m√©g ilyen is volt (R√°kosi √©s a zsid√≥k mell√©, r√°ad√°snak..)

Bush-nak ugyan√ļgy mint sok m√°s amerikainak, f..gja se volt a t√©nyleges magyar viszonyokr√≥l, s az a kev√©s amit tudott r√≥luk, b√°rmilyen demag√≥gi√°ra feljogos√≠totta (amit szabad Jupiternek, nem szabad az √∂k√∂rnek..)

nemhogy s√°nt√≠t a hasonlat: meg√°llni sem tud a l√°b√°n (azon az egyen) mank√≥ n√©lk√ľl

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.