Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsidó népszavazást Trianonról!


Na err√Ķl van sz√≥! D'rabik az "asszimil√°lt" zsid√≥ a zsid√≥kat n√©pnek tekintve gy√ļrja egybe a MVSZ n√©v al√° rejtett cionista szervez√Ķd√©s v√©djegye alatt? Patrubany egy h√©bers√©gi teszt elmenne ott, √ļgy l√°tom. A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge nev√Ľ iz√© v√°laszt√°s el√© √°ll√≠tja a magyar zsid√≥kat: vagy nekik is f√°j Trianon, vagy nem lesznek teljes √©rt√©k√Ľ magyarok. B√°rmit jelentsen is ez.

A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge (MVSZ) od√°ig m√©g k√∂vetni tudja Orb√°n Viktort, hogy "a holokauszt borzalma zsid√≥ honfit√°rsunkra m√©retett, az √Ķ √©let√ľket, javaikat puszt√≠totta el, a nemzet k√∂z√∂s f√°jdalma √©s vesztes√©ge volt." Mire a minisztereln√∂k level√©ben id√°ig jutottak, nyilv√°n nagy √∂r√∂mmel fedezt√©k fel a textusban a "m√©retett" sz√≥t, ez igen, ez olyan, hogy mi is √≠rhattuk volna, ez a "m√©retett" ez olyan alanymentes, senki nem m√©rte, csak √ļgy bek√∂vetkezett, sors-narrat√≠va, na l√°m, m√©giscsak volt sorsuk ezeknek a sorstalanoknak, akikhez mindj√°rt lesz m√©g egy p√°r szavunk.

Az m√©g belef√©r az MVSZ-nek, hogy a minisztereln√∂k azt √≠rja: "Felfog√°sunk szerint ugyanis a magyar zsid√≥s√°g a magyar nemzet r√©sze volt √©s az is marad." Illetve pontos√≠tsunk, akkor f√©r bele, ha megejt√ľnk n√©mi nemzetpolitikai pontos√≠t√°st: "Ehhez az utols√≥ mondathoz azonban hozz√° kell f√Ľzn√ľnk azt, hogy ez csak a Magyarorsz√°gon √©l√Ķ zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g egy r√©sz√©re √©rv√©nyes." Nehogy elkapass√°k magukat, kollekt√≠ve. Ahhoz, hogy a zsid√≥ egyenrang√ļ nemzettestv√©r √°llampolg√°r legyen, az√©rt j√≥ lenne, ha v√©gre letenne valami magyars√°gteljes√≠tm√©nyt az asztalunkra.

"A zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ magyarok egy r√©sze el√©gedett az emancip√°ci√≥val, de az integr√°lt egy√ľtt√©l√©sen t√ļlmen√Ķen m√°r ellenzi a beolvad√°st, az azonosul√°st a magyar nemzettel. Elutas√≠tja az asszimil√°ci√≥t, √©s minden rendelkez√©s√©re √°ll√≥ eszk√∂zzel ragaszkodik az elk√ľl√∂n√ľl√©shez, mert √≠gy v√©dekezik a magyar nemzetbe t√∂rt√©n√Ķ beolvad√°ssal szemben" - √°llap√≠tja meg a szak√©rt√Ķ, nem rejtve v√©ka al√° azon tud√°s√°t sem, hogy a "Magyarorsz√°gon √©l√Ķ zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g nemcsak vall√°si k√∂z√∂ss√©g, hanem etnikai, genetikai, v√©rs√©gi k√∂z√∂ss√©g, hagyom√°ny- √©s kult√ļrk√∂z√∂ss√©g. Ezekbe a zsid√≥ szervezetekbe azt a magyart, aki nem zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, nem fogadj√°k be." Teh√°t √≥vatosan a szolid√°ris gy√°sszal, nehogy csak √ļgy b√°rki k√∂z√ľl√ľk j√≥l j√°rjon vele.

√ćrta mindezt az a dr. Dr√°bik J√°nos, az MVSZ nemzetstrat√©giai gondolkod√≥ja, akit egyr√©szt a Leleplez√Ķ c√≠m√Ľ paranoid k√∂nyv√ļjs√°g f√Ķmunkat√°rsak√©nt, m√°sr√©szt A kiv√°lasztottak c√≠m√Ľ, khm, zsid√≥szkeptikus k√∂tet, valamint sz√°mos zsid√≥√ľgyi √©rtekez√©s tud√≥s szerz√Ķjek√©nt ismerhet√ľnk ("A j√ļdaizmusnak √©s a cionizmusnak is a rasszizmus a l√©nyege"). Dr√°bik doktor most az√©rt √≠rt √©szrev√©teleket Orb√°n level√©hez, nehogy elfelejt√Ķdj√∂n: az√©rt azok, akiknek a gy√°sz√°ban most osztozunk, egy kicsit tehetn√©nek t√∂bbet is az√©rt, hogy a j√∂v√Ķben is vel√ľk gy√°szoljunk.

(Hogy mi pontosan az MVSZ, legal√°bbis mai form√°j√°ban,√©s hogy kit is k√©pvisel, arr√≥l nem sokat tudunk, k√∂sz√∂nhet√Ķ ez els√Ķsorban annak, hogy a vonatkoz√≥ Wikip√©dia-sz√≥cikk √ļgy 2004 k√∂r√ľl v√©get √©r, konkr√©t tags√°gr√≥l, ilyenekr√Ķl adat nincsen, a szervezet kiss√© ezoterikus honlapja pedig √ľgyesen elrejt mindent, ami informat√≠v lehetne. Egy dolgot viszont megtal√°ltunk: "A Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©ge minden magyarnak sz√ľlet√Ķ embert hozz√° tartoz√≥nak tekint.")

Sz√≥val, mit is javasol akkor Dr√°bik doktor? "Ahhoz, hogy zsid√≥ honfit√°rsainkat a magyar nemzet szerves r√©sz√©nek tekinthess√ľk, el kell d√∂nteni√ľk, hogy magyar identit√°suk er√Ķsebb, mint a zsid√≥." Egyr√©szt. M√°sr√©szt, hogy a konkr√©tumok val√≥s√°g√°hoz is el√©rkezz√ľnk v√©gre, le kell tenni√ľk a Trianon-h√Ľs√©gtesztet: be kell bizony√≠taniuk, hogy nekik is "f√°j az a nemzetk√∂zi b√Ľncselekm√©ny, amelyet a vil√°got ir√°ny√≠t√≥ er√Ķk Versailles-ban elk√∂vettek a magyar nemzet rov√°s√°ra", ugyanis "Akinek nem f√°j Trianon, azt √©rzelmileg √©s tudatilag nem lehet teljes √©rt√©k√Ľ magyarnak tekinteni."

A legc√©lszer√Ľbb az volna, ha rendezn√©nk egy √ľgyd√∂nt√Ķ n√©pszavaz√°st k√ľl√∂n a magyarorsz√°gi zsid√≥knak, teh√°t a nemzeth√Ľ asszimil√°nsoknak √©pp√ļgy, mint a kirekeszt√Ķ nemzet√°rul√≥knak, √©s akkor majd sz√©pen eld√∂ntik, mi a p√°lya:

Egyet√©rt-e √Ėn azzal, hogy Trianon f√°j?

- Igen

- Nem

- A m√ļltkor f√°jt, de bevettem egy Cataflamot, √©s elm√ļlt.

Nagyon sz√©pen megk√©rj√ľk zsid√≥ honfit√°rsainkat: saj√°t j√≥l felfogott √©rdek√ľkben ne akarj√°k, hogy ne tekints√ľk √Ķket a magyar nemzet szerves, teljes √©rt√©k√Ľ r√©sz√©nek. Volt m√°r ilyen, √©s nem lett j√≥ v√©ge.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 18. 08:12:34
Egy k√∂telet meg√©r b√°rmelyik zsid√≥ √ľgyn√∂k! K√∂zel√≠t√ľnk.

K√©tmilli√≥ forintot √©rnek az ukrajnai orosz √ľgyn√∂k√∂k

Tetemes √∂sszeg√Ľ p√©nzt aj√°nlott fel Igor Kolomoszkij, az ukrajnai Dnyipropetrovszk d√ļsgazdag korm√°nyz√≥ja cs√ľt√∂rt√∂k√∂n azoknak, akik az ukr√°n hat√≥s√°gok kez√©re juttatj√°k az orsz√°g keleti r√©sz√©n tev√©kenyked√Ķ orosz √ľgyn√∂k√∂ket.
http://hvg.hu/vil...ajnaban_el
#2 | nyilasfergeteg - 2014. Šprilis 18. 08:41:48
Imre ez nagyon jó ! :)

Ez valami olyan mint a kikeresztelkedett zsidaj. Azt√°n j√∂n a kamp√≥s inkviz√≠tor t√ľzes fog√≥val, hogy biztos f√°jjon Trianon. Akinek val√≥ban f√°j, az m√©g kutyab√Ķr√∂s szittya is lehet... :)

Ezeknek tuti seg√≠tenek valahol. Ennyire h√ľly√©k nem lehetnek magukt√≥l. :)
#3 | kakas - 2014. Šprilis 18. 11:03:46
31.media.tumblr.com/3ec06c3c12004a52e66677e88aef7501/tumblr_n3zf4463VJ1tra1kao1_500.jpg
#4 | Bulcsu - 2014. Šprilis 18. 11:04:35
7:03 "Mai napon h√°bor√ļt ind√≠tunk, hogy megv√©dj√ľk Isten √©s a t√≥ra becs√ľlet√©t." :D

H√°bor√ļzni akarnak √ļgy, hogy nem fognak fegyvert. Hagyj√°k √Ķket b√©k√©ben, mert √ļgy szeretn√©nek √©lni, mint id√°ig √©ltek 2000 (?) √©ven kereszt√ľl (menek√ľl√©s, h√°r√≠t√°s).

Itthon a magyars√°g m√∂g√© pr√≥b√°lnak b√ļjni a + identit√°s felv√©tel√©vel. Ez olyan, mint a lekv√°ros tr√°gya! - soha nem lesz ehet√Ķ! A magyars√°got pr√≥b√°lj√°k tolni maguk el√Ķtt, vagy ink√°bb b√ļjni, hogy t√ļl√©ljenek.

√Črzik baj van! Oszt√≥dnak, h√°tha valamelyik "√°g" t√ļl√©li √©s rem√©nykednek, hogy a m√°sik lesz csak lev√°gva √Ķk nem.

Melyik viszi el a balhét? A zsidók, vagy izrael, vagy a cionizmus, vagy... ?

A hasadás, hasadásának a hasadása. Soha nem lesz egész. Magyar.

Identitás krízis van náluk, világ viszonylatban is! :D

Zsidók az izraeli kormány és a cionizmus ellen
YouTube Videů
#5 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 18. 11:04:45
"A zsid√≥k nagyon nagy urak lettek: b√ľszkes√©g√ľk √©s szemtelens√©g√ľk nem ismer hat√°rokat.....ne tedd √Ķket magas hivatalokba, mert mi √≠gy itt mindny√°jan elpusztulunk....a mi birodalmunk √∂sszes titkait, gyenges√©gait ismerik, nagy hiba az ilyen √°rul√≥kban megb√≠zni"
Abu Ishak levele a kordovai Kalif√°hoz

A zsid√≥ √ľld√Ķz√©s, holokoszt, megeml√©kez√©seken, egy dologr√≥l nem besz√©lnek: mi√©rt?
1944-ben, a m√°r t√∂bb sebb√Ķl v√©rz√Ķ N√©metorsz√°g, majd Magyarorsz√°g, mi√©rt tesz √≥ri√°si er√Ķfeszit√©seket, hogy √∂sszeszedjen n√©h√°ny sz√°zezer b√©k√©s √©s √°rtatlan embert, majd mint utols√≥ er√Ķfesz√≠t√©s, m√©g vagonokba is teszik √Ķket. Mindezt akkor, amikor minden ember, katona, k√∂zleked√©si strukt√ļra a v√©g√©t j√°rja?- ennek nincs √©rtelme.
Ennek csak akkor lenne √©rtelme, ha ezek az utols√≥ er√Ķfesz√≠t√©sek, egy bels√Ķ √©s bomlaszt√≥ ellens√©g ellens√ļlyoz√°s√°ra t√∂rt√©nn√©nek.
Egy n√©pnek joga, s√Ķt k√∂teless√©ge felvenni a harcot a bels√Ķ bomlaszt√°ssal, amikor a saj√°t katon√°i halnak meg az orsz√°g v√©delm√©ben a frontokon.

Az 1980-as √©vekben egy kanadai kisv√°rosban √©ltem, Mission-ban, Vancouvert√Ķl alig 100 kilom√©ternyire.
Missionban a II, Vil√°gh√°bor√ļ kezdet√©ig, egy n√©pes jap√°n lakoss√°g volt, t√∂bbnyire kert√©szettel foglalkozott, b√©k√©s j√≥raval√≥ emberek.
Amikor én odaérkeztem, egyetlen egy japán sem élt már ott, még mutatóba se maradt egy.
Mint potenci√°lis ellens√©get, elsz√°ll√≠tott√°k √Ķket valahov√°........
#6 | postaimre - 2014. Šprilis 18. 11:46:06
Gutai, hogy is volt az a I. VH-t "lez√°r√≥" zsid√≥ b√©kak√ľld√∂tts√©g √©s a francia t√°bornok esete?
#7 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 18. 12:13:58
Imre,
Nincs ennél jobb példa.
Egy √©rintetlen magyar hadsereg, az orsz√°g hat√°rain kiv√ľl, veretlen√ľl, megk√∂ti a b√©k√©t.
Aztán nem tudja a feladatát elvégezni, megvédeni az ország határait, mert szétrohadt, szétrohasztották az ország közepét.
Trianon - sakk- matt
#8 | postaimre - 2014. Šprilis 18. 12:31:21
Horny√°k √Ārp√°d: "Nem akarok t√∂bb katon√°t l√°tni!" - Linder B√©la. Egy politikai kalandor portr√©ja

Kohn B√©l√°k, Vadai √Āgnesek, Nemzebiztons√°gi Bizotts√°gok? Csak, hogy vl√°gos legyen, mi a baja a zsidaj-cig√°nynak a magyar (na j√≥, a zsidaj NBH-KBH √°ltal megt√°mogatott) nemzeti lelk√ľlet√Ľ harc√°szkod√°si hagyom√°ny√∂rz√©ssel. Link
"Nem akarok t√∂bb katon√°t l√°tni" - jelentette ki 1918. november 1-j√©n az √Ķszir√≥zs√°s forradalom nyom√°n alakult K√°rolyi-korm√°ny had√ľgyminisztere, Linder B√©la a miniszteri esk√ľt√©tel√©t k√∂vet√Ķen tartott nyilv√°nos besz√©d√©ben. Ha nem is t√ļl gyakori, m√©gsem ritka, hogy egy szem√©lyt valamely elsz√≥l√°sa vagy kontextus√°b√≥l kiragadott mondata alapj√°n √≠t√©lnek meg. Linder B√©la k√∂z√©j√ľk sorolhat√≥, mik√∂zben ismerts√©ge messze nincs ar√°nyban jelent√Ķs√©g√©vel. Linder h√≠rnev√©t els√Ķsorban ennek a kijelent√©s√©nek, illetve az 1918. novemberi belgr√°di fegyversz√ľneti egyezm√©ny al√°√≠r√°s√°nak k√∂sz√∂nheti. Kevesebben kapcsolj√°k szem√©ly√©hez a belgr√°di konvenci√≥ al√°√≠r√°s√°t, √©s m√©g kevesebbeknek jut esz√©be neve hallat√°n a Baranyai Szerb-Magyar K√∂zt√°rsas√°g l√©trehoz√°sa. De ki volt az az ember, aki ezt a val√≥ban szerencs√©tlen mondatot egy szerencs√©tlen t√∂rt√©nelmi pillanatban kimondta, s akinek neve a k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt a hitszeg√©s szinonim√°j√°v√° v√°lt?
Link
-> postaimre - 2013. szeptember 07. 11:00 · 6 hozz√°sz√≥l√°s · 656 megnyit√°s ·Nyomtat√°s · Szerkeszt√©s
http://magyarnemz...dmore=5152
#9 | keepfargo - 2014. Šprilis 18. 15:09:19
Ha elfogadjuk azt a t√©nyt, hogy a trianoni b√©keszerz√∂d√©s (Magyarorsz√°g sz√©tdarabol√°s√°√©rt) √ļgy j√∂tt l√©tre, hogy annak megszerkeszt√©s√©ben √©s l√©trehoz√°s√°ban a nemzetk√∂zi zsid√≥ √ľgyn√∂k√∂k ugyancsak nagy r√©szt "v√°llaltak" (forr√°s: Henry Ford: A Nemzetk√∂zi Zsid√≥), √©s ha hozz√°vessz√ľk, hogy a magyars√°g teljes legyeng√≠t√©se mennyire kedvez(ett) a mindenkori √©l√∂sk√∂d√∂ kisebbs√©gnek, akkor ez a "szavaz√°s" vagy "n√©pszavaz√°s" enyh√©n sz√≥lva csak egy √ļjabb gyerekes sz√≠nj√°t√©k.
Egy ak√°rmilyen hazug "Igen" el√©g lehet, hogy a ma (is) magyar verejt√©kb√∂l gazdagod√≥ √©s a magyart len√©z√∂ √©s megal√°z√≥ kisebbs√©g megv√°s√°rolja a nemzet rokonszenv√©t ? ( Annak a nemzetnek a rokonszenv√©t, amelyikhez mellesleg nem akar tartozni, mert k√ľl√∂nbnek √©rzi mag√°t enn√©l a magyar t√∂bbs√©gn√©l ..)

M√©g meddig lehet elmenni a h√ľly√≠t√©ssel?
#10 | mormota1968 - 2014. Šprilis 19. 06:26:39
√Čp Dr√°bik mondta a VNTV egyik m√Ľsor√°ban a "Rothschild cionizmusban, hogy a zsid√≥k k√©ptelenek b√°rmilyen n√©pbe is norm√°lisan beolvadni. Mert mi az er√Ķsebb? A t√∂bb ezer √©ves zsid√≥ identit√°s, vagy a p√°r sz√°z √©ves egy√ľtt√©l√©s amerikai, francia, n√©met, magyar, stb nemzettel √©s a vel√ľk val√≥ azonosul√°s? Term√©szetesen mindig a zsid√≥ identit√°s az er√Ķsebb, minden esetben. Az a zsid√≥ aki szembe mer fordulni a zsid√≥s√°ggal, gy√Ľl√∂ltebb ellens√©g lesz b√°rmely gojn√°l. Az √≥sz√∂vets√©gi cig√°nys√°gn√°l ugyan ez a helyzet. Aki megpr√≥b√°l k√∂z√ľl√ľk kit√∂rni, alkalmazkodni, norm√°lisan √©lni a befogad√≥ nemzet t√∂rv√©nyei, erk√∂lcsi szab√°lyai szerint, az onn√©t kezdve el√°sta mag√°t a t√∂bbi cig√°ny el√Ķtt. Hallottam olyat, hogy a magyar koll√©g√°ja vitte haza minden nap a cig√°nysorra a cig√°ny munkat√°rs√°t, mert nem volt biztons√°gban, csak az√©rt, mert elmert menni dolgozni √©s nem a b√Ľn√∂z√Ķ √©letet v√°lasztotta helyette, mint a t√∂bbs√©g. Azt a cig√°ny vajd√°t is agyon akart√°k √ľtni, aki fel mert sz√≥lalni a cig√°nys√°g b√Ľn√∂z√Ķi ellen, csak az√©rt, mert megpr√≥b√°lta figyelmeztetni a cig√°nyokat, hogy cs√ļnya v√©ge lesz annak, amit most a magyarokkal tesznek. Egy√©bk√©nt meg r√©g√≥ta mondom √©n is, hogy akkor f√°jjon b√°rmelyik magyarnak is a zsid√≥ holokamu, ha a zsid√≥knak is f√°jni fog Trianon, meg az √∂sszes b√Ľn√ľk, amit eddig az emberis√©g ellen elk√∂vettek. √Čs van bel√Ķle t√∂bb k√∂nyvt√°rnyira val√≥. Perzsa n√©pirt√°s, √Ėrm√©ny n√©pirt√°s, orosz √©s ukr√°n n√©pirt√°s, magyar √©s n√©met n√©pirt√°s, a feket√©k n√©pirt√°sa, n√©pirt√°sok t√°mogat√°sa t√∂bb kontinensen. Palesztin n√©pirt√°s, arab n√©pirt√°s, vatik√°ni 40 zsid√≥ p√°pa ideje alatt t√∂rt√©nt n√©pirt√°sok, inkviz√≠ci√≥, ritu√°lis gyilkoss√°gok, Hirosima, Nagaszaki, Fukusima. Soroljam m√©g? Jobb lenne, ha √∂r√∂kre befogn√°k a pof√°jukat, mert nincs m√©g egy olyan faj a F√∂ld√∂n, de m√©g tal√°n a vil√°gegyetemben sem, ami ennyi b√Ľnt k√∂vetet volna el az emberis√©g √©s a term√©szet ellen. s_*_ezt

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.