Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Furcsa meg√°llapod√°s: fordulat az orosz diplom√°ci√°ban?


Szevasz Imi. Egyre több dolgot nem értek már, mint a cikk írója sem ahogyan látom...
Isten biz' t√∂bbet √©r el az ember, ha a kez√©be vesz egy k√∂nyvet a tov√°bbiakban , nem stresszeli mag√°t, √©s a t√∂bbit r√°hagyja a "nagyokra" √ļgy l√°tom.
Nap mint nap olyan sebesen változnak a dolgok, amit szinte mára követni sem lehet, és ami ellent mond minden logikának.
Ezt a Lavrovot is rendesen faragja a sok kommentel√Ķ tegnap √≥ta.

Link

√Āld√°s

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 18. 10:23:31
Miel√Ķtt a p√°nikgombot kezden√© valaki is kapar√°szni, √©rdemes a trendre figyelni. No nem mintha k√∂z√ľnk lenne hozz√°, mert egym√°s k√∂zt int√©zik a kasztok ezt is. Az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt √∂sszeraktam egy tort√°t, hab n√©lk√ľl.

A cikk c√≠me: Putyin h√°bor√ļ n√©lk√ľl szerzi meg a vil√°got
topwar.ru/uploads/posts/2014-04/thumbs/1397791946_petroleo_noticia_3913.jpg

http://topwar.ru/...voyny.html

√ďri√°s olajtal√°lat Oroszosz√°gban

Egy k√∂r√ľlbel√ľl 300 milli√≥ tonna olajat √©s 90 milli√°rd k√∂bm√©ter f√∂ldg√°zt rejt√Ķ sz√©nhidrog√©nmez√Ķt fedeztek fel Oroszorsz√°g asztrah√°nyi t√©rs√©g√©ben.
http://www.vg.hu/...ban-425834

Az orosz eln√∂knek joga van fegyveres er√Ķt bevetni Ukrajn√°ban

Ezt Vlagyimir Putyin mondta egy t√©v√©m√Ľsorban – majd hozz√°tette: nem szeretn√©, ha erre sor ker√ľlne.
http://www.hir24....krajnaban/


Putyin kiemelte Orb√°n Viktor gy√Ķzelm√©t

A kr√≠mi √∂nk√©ntesek m√∂g√∂tt orosz katon√°k √°lltak, hogy biztos√≠ts√°k a f√©lsziget lakoss√°g√°nak szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s√°t, a Kr√≠m f√©lsziget Oroszorsz√°ghoz csatlakoz√°s√°r√≥l pedig „r√©szben a NATO b√Ķv√≠t√©s√©nek vesz√©lye”, Ukrajn√°nak a szervezethez csatlakoz√°sa miatt sz√ľletett d√∂nt√©s – jelentette ki Vlagyimir Putyin a K√∂zvetlen kapcsolat c√≠m√Ľ tegnapi √©l√Ķ telev√≠zi√≥s m√Ľsorban.
http://mno.hu/kul...et-1222065

Az orosz-ukr√°n helyzetr√Ķl t√°rgyalt Biden √©s Fico
Címkék: ukrán válság, robert fico, joe biden, usa
Oroszorsz√°gnak s√ļlyosbod√≥ k√∂vetkezm√©nyekkel kell szemben√©znie, ha tov√°bb eszkal√°lja a helyzetet Ukrajn√°ban - √©rtet egyet a cs√ľt√∂rt√∂k√∂n folytatott telefonbesz√©lget√©se sor√°n Joe Biden amerikai aleln√∂k √©s Robert Fico szlov√°k minisztereln√∂k.
http://www.napi.h...80204.html

Európában bizalmi válság van

Az Eur√≥pai Uni√≥ h√°rom utat v√°laszthatott volna a v√°ls√°g kezel√©se sor√°n, v√©g√ľl a m√©lyebb integr√°ci√≥ mellett voksolt – mondta lapunknak Eckart Stratenschulte. Az Eur√≥pai Akad√©mia Berlin vezet√Ķj√©nek szavaib√≥l egy olyan uni√≥ k√©pe rajzol√≥dik ki, mely a v√°ls√°gok hat√°s√°ra k√©pes megl√©pni, amit kell. A p√©nz√ľgyi kr√≠zis k√©nyszer√≠tette ki, hogy a tag√°llamok lemondjanak bizonyos jogokr√≥l, most pedig az ukr√°n v√°ls√°g mutatja meg, hogy er√Ķsebb uni√≥s k√ľlpolitik√°ra van sz√ľks√©g.
http://www.napiga...ikk/10463/


N√©z√Ķpont Int√©zet: az EU √©llovasa lehet a visegr√°di r√©gi√≥

A magyar, a lengyel √©s a szlov√°k korm√°nyz√°s kifejezetten stabil, a csehek hasonl√≥ t√©ren ny√ļjtott teljes√≠tm√©nye a gyeng√©bb politikai stabilit√°s miatt marad el a t√∂bbi orsz√°g√©t√≥l. A N√©z√Ķpont Int√©zet konferenci√°j√°n a visegr√°di orsz√°gok szak√©rt√Ķi j√≥nak √≠t√©lt√©k a t√©rs√©g EU-n bel√ľli poz√≠ci√≥j√°t.
http://vs.hu/nezo...medium=rss

J√ľan k√∂tv√©nyt bocs√°jt ki a Gazprom

A vil√°g legnagyobb f√∂ldg√°z kitermel√Ķ c√©ge az√©rt fordul K√≠na fel√©, mert Oroszorsz√°got szankci√≥k fenyegetik az USA-ban √©s az Eur√≥pai Uni√≥ban.

Az 1 milli√°rd j√ľanos /161 milli√≥ doll√°ros/ k√∂tv√©ny, amely 2017-ben j√°r le, m√©g csak a kezdet. Nemcsak a Gazprom gondolkodik abban, hogy a keleti nyit√°s l√©t√©rdek. Az ukrajnai v√°ls√°g miatt egyre rosszabb Moszkva √©s Washington viszonya, ez√©rt √©rdemes a k√≠nai piacra figyelni. De nemcsak err√Ķl van sz√≥. "Keleti partnereink rugalmasabbak!"- hangs√ļlyozta az orosz gazdas√°gi miniszter. R√°ad√°sul √Āzsia sokkal gyorsabban n√∂vekszik, mint Eur√≥pa, vagy √Čszak-Amerika. √ďri√°si az ig√©ny az orosz olajra √©s f√∂ldg√°zra K√≠n√°ban √©s Jap√°nban. Szak√©rt√Ķk szerint hosszas haboz√°s ut√°n al√°√≠rhatja azt a 30 √©ves f√∂ldg√°zszerz√Ķd√©st, amely hossz√ļ t√°vra biztos√≠tan√° K√≠na g√°zell√°t√°s√°t.
Azt kell ugyanis figyelembe venni, hogy j√ľan k√∂tv√©nyt kibocs√°jtani csak annak √©rdemes, akinek a bev√©telei is j√ľanban vannak. A Gazprom teh√°t v√°rhat√≥an a j√∂v√Ķben egyre ink√°bb √°tt√©r a doll√°rr√≥l a j√ľanra. Oroszorsz√°g leggazdagabb embere is √°tvitte a p√©nz√©t a k√≠nai piacra, hiszen ott nem fenyegetnek szankci√≥k. Oroszorsz√°gnak m√°r √≠gy is K√≠na az els√Ķ sz√°m√ļ kereskedelmi partnere. A kereskedelmi forgalom tavaly 88,8 milli√°rd doll√°r volt. Peking szempontj√°b√≥l persze az USA vagy az Eur√≥pai Uni√≥ fontosabb, de Oroszorsz√°g strat√©giai partnernek sz√°m√≠t. Nemhi√°ba vezetett K√≠na √ļj els√Ķ ember√©nek, Hszi Csinpingnek az els√Ķ k√ľlf√∂ldi √ļtja √©pp Moszkv√°ba. Az ENSZ biztons√°gi tan√°cs√°ban csak K√≠na √°llt ki Oroszorsz√°g mellett az ukrajnai v√°ls√°g idej√©n. A j√ľan k√∂tv√©nyek kibocs√°jt√°sa term√©szetesen n√∂veli Oroszorsz√°g f√ľgg√Ķs√©g√©t K√≠n√°val szemben. √Čs ha belegondolunk abba, hogy az amerikai √°llamad√≥ss√°g jelent√Ķs r√©sz√©t is a k√≠naiak fedezik, akkor kider√ľl: a Mennyei Birodalom a vil√°g bank√°r√°nak szerep√©t is hamarosan bet√∂ltheti azt k√∂vet√Ķen, hogy az ipari termel√©s ter√©n lef√Ķzte vet√©lyt√°rsait. http://www.asiapo...-a-gazprom
#2 | Detonator - 2014. Šprilis 18. 14:01:41
Szervusz Imre !

Hihetetlen, de pont ezen j√°rt az agyam v√°s√°rl√°s k√∂zben ballagva a √ļj vonalz√≥immal, hogy a l√°that√≥ vil√°g nem egy√©rtelm√Ľ, √©s csak az√©rt, mert a l√°thatatlan pont olyan maffi√≥z√≥ mint a l√°that√≥. A vil√°g egyeduralm√°nak megszerz√©s√©re megy a t√∂rekv√©s, ez vil√°gos, mi viszont csak a sosem l√°that√≥ f√Ķn√∂k√∂k beosztottait l√°tjuk egyszer k√∂pk√∂dni egym√°st, egyszer meg √∂lelgetni a m√°sikat. Term√©szetesen esetenk√©nt vannak arra utal√≥ jelek, hogy mi is az val√≥j√°ban amit l√°tunk, de az esetek legnagyobb t√∂bbs√©g√©ben ut√≥lag j√∂v√ľnk r√°, ha r√°j√∂v√ľnk egy√°ltal√°n, hogy mit is l√°ttunk, √©s az mi√©rt t√∂rt√©nt, √©s mit takar vagy fedez, esetleg mire h√≠vja fel k√∂zvetett m√≥don a figyelmet. Abban meg√°llapodhatunk, hogy Shakespeare defini√°lta a Vil√°got, mely szerint "sz√≠nh√°z az eg√©sz vil√°g, √©s sz√≠n√©sz benne minden ember", de tudod, m√°ra m√°r nem g√∂rd√ľl le a f√ľgg√∂ny, mert a l√°thatatlan de j√≥l √©rezhet√Ķ hatalom, fizetett cs√Ķcsel√©ke seg√≠ts√©g√©vel kiterjesztette a sz√≠npadot, a n√©z√Ķt√©r √©s a k√∂z√∂ns√©g megsz√Ľnt, sz√≠n√©ssz√© k√©nyszer√≠tett√©k, √©s eg√©sz mag√°n√©lete a nyilv√°noss√°g el√Ķtt zajlik, mint egy az eg√©sz vil√°gra k√©nyszer√≠tett val√≥s√°g show. Els√Ķ sz√°m√ļ k√∂zellens√©g az aki ezt l√°tja, aki meg tesz is ellene, annak nemesebb r√©szei folyamatosan a c√©lkeresztben vannak. De, h√°t ez van Feleim.

√Āld√°s !
Detonator
#3 | postaimre - 2014. Šprilis 18. 14:18:48
Deton√°tor, m√°r az is kider√ľlt, hogy Shakespeare neve alatt, de m√°s √≠rta azokat a m√Ľveket. No √≠gy van ez a t√∂bbivel is. Amit l√°tsz sem val√≥s√°g, amit tudni v√©lsz meg ha bizony√≠that√≥ is, gondoskodnak r√≥la, hogy √©rdektelen maradjon. Mire az egyik bubi kipuk-kanna, m√°ris ott van helyette kett√Ķ m√°sik.

Az√©rt azt tess√©k figyelni, hogy az "anglo-szaxon-zsid√≥" helyett most a keleti "szl√°v" - szk√≠ta szakra mentalit√°s kell, hogy bev√°gtasson. Ugyan a szaranyag itt √©s ott is ugyanolyan b√ľd√∂snek t√Ľnik, de ez m√°r csak orr-√©rz√©kenysegg k√©rd√©se.

Augi√°sz ist√°ll√≥j√°t nem lehet tollsepr√Ľ-cir√≥gat√°ssal kitakar√≠tani. Ha meg lehet, akkor az ugyanolyan kamu, mint a holo.
#4 | Detonator - 2014. Šprilis 18. 15:13:58
Imre !

√Āll√≠t√≥lag n√Ķ volt, mondja a "f√°ma". Nekem mindegy, volt √©sz, humor, √©s erk√∂lcsi tan√≠t√°sa . Nekem nagy kedvencem Leonardo Da Vinci is, sok okb√≥l, de legink√°bb ez tetszik t√Ķle , " Az emberis√©g nem hagy maga ut√°n semmit, csak megtelt √°rny√©ksz√©keket".
Mi ugyan ezt mondjuk, csak m√°r kiss√© inger√ľltebben, √©s n√©melykor cizell√°lt k√°romkod√°s k√≠s√©ret√©ben. Miben ment el√Ķre a Vil√°g ?

√Āld√°s !
#5 | keepfargo - 2014. Šprilis 18. 15:23:46
H√°t bizony nem szabad euf√≥ri√°ba, elragadtat√°sba esni csak att√≥l, hogy V.V.P jobb embernek t√ľnik, mint mondjuk A.H. volt vagy B.O. valaha is lehet.
M√©g eml√©kezni lehet egy-k√©t k√≠v√°ncsi √ļjs√°g√≠r√≥ r√∂vidreszabott karrierj√©re, akik kellemetlen √ľgyeket k√©rd√∂jeleztek meg. Lehet eml√©kezni az orosz lak√≥telepi h√°z(ak)ban felrobbantott "csecsen" hord√≥kra, amelyek a h√°bor√ļ jogoss√°g√°t voltak hivatva igazolni...√©s ki hihetn√©, hogy a KGB. b√°rmilyen szint√ľ f√∂n√∂ke ne tudna beleilleszkedni egy ak√°rmilyen parancsuralmi rendszerbe (nemzett√∂l f√ľggetlen√ľl)?

Hozzáteszem, hogy ha van reménysugarunk,egyáltalán, az keletröl jön, ahonnan a nap, és nem nyugatról, ahol lehanyatlóban szokott lenni...

Az oroszokt√≥l m√°r kaptunk ezt is, azt is. K√≠n√°√©rt nem tenn√©m t√ľzbe a kezemet - mi marad? India? Jap√°n? Ezek (egyel√∂re) m√°sod, v. harmad-heged√ľs√∂k, √©s j√≥llehet sok dolgukkal lehet rokonszenvezni, t√∂l√ľnk el√©g t√°vol esnek - nemcsak f√∂ldrajzi √©rtelemben.

Magunk vagyunk, feleim, √©s ez m√©g nem volna baj. A baj az, hogy nem tudjuk, kik vagyunk, s mit √©r√ľnk. Nyugaton egyre ink√°bb cig√°ny-zsid√≥nak n√©znek benn√ľnket - nem ok n√©lk√ľl.
#6 | mattila - 2014. Šprilis 18. 15:32:03
Szerintem azon a szinten m√°r nincsenek nemzetek, vall√°sok, semmi, csak a c√©l. Az a szent c√©l, mindegy mibe ker√ľl, nem √Ķk fizetik meg az √°r√°t... Ezt gondolj√°k legal√°bbis.
#7 | Perje - 2014. Šprilis 18. 16:32:11
√Ėt nato csatahaj√≥ k√∂zeledik a Baltikumhoz,a kanadaiak pedig lengyel l√©gier√Ķt er√Ķs√≠tik harci g√©peikkel. Dezsav√Ľ √©rz√©sem van, mint l√≠biai lerohan√°sa el√Ķtt..

A furcsa meg√°llapod√°s m√∂g√∂tt az lehet, hogy az oroszok √©rzik a vil√°gm√©ret√Ľ katonai √∂sszefog√°s √©s m√©diah√°bor√ļ van ellen√ľk.
#8 | talpi - 2014. Šprilis 18. 19:26:47
| keepfargo
"Magunk vagyunk, feleim, √©s ez m√©g nem volna baj. A baj az, hogy nem tudjuk, kik vagyunk, s mit √©r√ľnk"
Vagyis igen, tudjuk, csak valahogy, nagyon kevesen merj√ľk megmondani. Pedig, hmm,nem kellene sz√©gyenkezn√ľnk, hacsak az√©rt nem,"miv√© lett√ľnk" :( a nagy b√ľd√∂s "demokr√°cia ok√°n", s annak hat√°s√°ra, hogy "megtan√≠tott√°k" a t√∂rt√©nelm√ľnket/?/ vagy elhitett√©k sokakkal, k√©tharmadosan :( s amint l√°tjuk, h√ľly√©ben b√Ķveleked√ľnk, phd-s szinten is, √ļgy tudom√°nyos akad√©mikusan is, ak√°r glatz-olva, vagy ak√°r, mat/t/olcsiilag :(
#9 | Perje - 2014. Šprilis 19. 23:07:17
Le van fixálva az amerikai szárazföldi csapatok telepítése Lengyelországba.
Szerd√°n a eu.orsz√°gok k√ľl√ľgyminiszterei Br√ľsszelen egyet√©rtettek abban, hogy Eur√≥pa biztons√°g√°t "csak az Usa szavatolhatja". V√°rhatjuk mi is hamarosan az itteni bef√©szkel√Ķd√©s√ľket is.
http://www.washin...ster-says/
#10 | kukackac - 2014. Šprilis 20. 17:10:37
Ezek itt ketten már megint megszívatták az angolszász zsidrákokat! s_*_kac

content.foto.my.mail.ru/mail/valialeb/_mypagephoto/h-253.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.