Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarország a világ legboldogtalanabb országa


Na vajon mér'? Talán azért, mert a magyarok érzelmi és értelmi intelligencája magas, mégis érzéketlen ostobák szipolyozzák és tartják rabszolgasorban? Talán mert a magyarok érzik, és tudják,hogy a társadalom jelenlegi formája teljesen élet- és természetidegen? Talán mert minden a pénzrõl szól? Talán mert elvették az életterünket és szabadságunkat? Link

Hozzászólások


#11 | Detonator - 2014. április 18. 19:27:40
Kedves Perje !

Hogy Neked mekkora problémáid vannak ?! Nekünk csak az életünk szar tokkal vonóval, a valutaváltás eszméletlen nagy problémáitól mentesek vagyunk. De jó nekünk!

Detonator
#12 | kukackac - 2014. április 18. 19:30:50
2.bp.blogspot.com/-XOu0M8xMC1s/UCZoiFJzZ5I/AAAAAAAACIk/lEDVlpCeazk/s1600/A+negro+racist_laughing.gif
#13 | mormota1968 - 2014. április 19. 07:01:55
Hát én természetembõl adódóan eléggé pesszimista vagyok, ugyan akkor az ellenkezõje is, hangulati ingadozásoktól függõen. Mert az ember addig remél, amíg él. Sokszor kerültem már életem során olyan mélyre lelkileg, amibõl azt hittem már nincs visszaút, de kegyetlenül makacs a természetem, úgy hogy ez mindig túllendített a holtpontokon.
Sokszor szerettem volna már feladni a harcot, sokszor voltam a végtelenségig elkeseredve, manapság is elõfordul, még is van bennem valami, ami nem engedi, hogy feladjam a harcot. Makacs vagyok és önfejû és azt hiszem ez sokunkra vonatkozik itt. És hogy a fenébe ne lenne elkeseredve a magyar, mikor látja ezt a mocskot, amibe az országunkat, népünket süllyesztették. Itt van egy ország, egy õstenger helyén elterülõ paradicsomi föld, a Kárpát-medence, ami olyan termékeny, hogy nincs még egy ilyen terület sehol a földön. Úgy élhetnénk itt, mint hal a vízben, boldogan, ha nem követnénk el folyton ugyan azt a hibát. Hogy megbízunk mindenféle népségben és befogadunk mindenféle mocskos parazita söpredéket. Egy kis egészséges bizalmatlanság, gyanakvás nem ártana ennek a népnek. Ha egyszer valaha is sikerül kitakarítani ezt az országot, kisöpörni innét a szemetet, mindent meg kell tennünk annak érdekében az iskolákban, hogy az új nemzedékek fejébe minél erõsebben bele legyen vésve a magyarság valódi történelme, származása és ne feledjék el soha, kik a Föld és minden nép, nemzet legnagyobb ellenségei, kikben nem bízhatnak sohasem meg. Remélem eljön az a kor, mikor a "MA" már csak sötét emlék és történelem lesz, egy olyan történelmi példa, amibõl minden új nemzedéknek tanulnia és okulnia kell. A fajok keveredése rossz, mindennél rosszabb és károsabb, veszélyesebb. Mindent meg kellene tenni azért, hogy mindenki hazatérhessen a saját országába és ott nyugalomban, békében és viszonylagos jólétben élhessen. Mert ez a népvándorlás valódi oka. A zsidó mindenhol kavarja a sz@rt és ezért menekülnek el a különbözõ népek saját földjükrõl. Ha nem menne a globális méretû cionista, háttérhatalmi kavarás, mindenki békében élhetne a saját földjén, hazájában.
#14 | Kedvesi - 2014. április 19. 14:39:45
Ja, és a túlzott pesszimista szemléletbõl amit sokszor "lezavarsz" itt természetbõl, már már depressziós folyamatba csap át. Persze hát a szarra nem lehet rámondani hogy jó illata van, ha egyszer büdös, mert a szarra nem lehet azt mondani hogy jó ha egyszer nem. Csak vannak olyanok akiknek nincs önkontrollja vagy nem gyakorolja. Ez csak egyszerû Pszichológia. Akinek nem megy, abban legbelül depressziós folyamatokat indít el, mert megváltót akar "játszani" vagy mit, az az tenne mert tudja hogy kell mert égetõ a helyzet, de nem tud, ilyenkor alakul ki az elmebetegség és a szorongásos depresszió. Rá lehetne már jönni hogy az egészet fönt jáccák le nagyban, elmúltak azok az idõk hogy az átlag embernek beleszólása van itt a dolgokba, miután lejátszották lesz majd dolga az átlag polgárnak is bõven a bûnösök megbüntetésében és az újjáépítésben. Most az a jó amit Imre hangoztat - ha nehéz is - a türelmet kell gyakorolni. Utána majd lehet kötelet meg vasvillát ragadni. Lesz itt még zsidó kötélen, nem is olyan sokára, látszik, orbán meg Putyin kezébõl eszik, a jobbik is. Lassan az ide nyalok oda nyalokból csak Moszkva felé nyalás lesz, utána csak egy lépés amit Imre a videóban ecsetelt, beültetik a ruszkik a sajátjaikat. Utána már csak idõ kérdése mikor adnak hatalmat a még megmaradt valóban magyar értelmiség kezébe. Imre is ezek között van.

A makacsság meg a másik amibe egy Pszichológus egybõl "beleköt". De elég neki az aktuális testbeszéd is.
#15 | Kedvesi - 2014. április 19. 15:03:43
Imrét meg lehet nézni a videókon, szinte mindben olyan mozdulatai vannak mint ez is i.vimeocdn.com/video/104090526_640.jpg

Széttárt karok vagy lábak, a nyitottságot tükrözik az emberek vagy a világ felé. Kérdés hogy ki tudja befogadni és ki nem. Viszont van olyan kép ahol összekulcsolja a lábát s_*_kukk ezt csinálhatja azért is valaki mert így kényelmes neki, de a testbeszédek sokat elárulnak, amikor meg Pszichológussal társalog az ember, csak csak meg kell gondolni hogy milyen kijelentéseket vagy testmozdulatokat tesz, elég ha megvakarod a füled mögött, már lelõtt.
#16 | postaimre - 2014. április 19. 15:05:32
Mormota, gondolkoztál az "optimista" jelentésén? Esetleg a "pesszimistán"?

A Transformersban Optimus a fõvezér. Jelentése magyarul: ÉPÍTEM ...lehet. Istent építem, vagy vele, vagy valami hasonló.

Timus egyébként is a csecsemõmirigy...ugye nem véletlenül. legyetek olyanok, mint a gyerekek! Timea...bizalom, belsõ titok...és ha ÉP-Timus, vagy ÉP- Timas...akkor "számít".

PÉSZ-IM = MI SZÉP..., de pesszemeszt = szép-emészt...de angolba egy az egyben a szép a béke, vagy ûr és a hiányzik (miszt).., de szemeszep is lehet.

Akkor most mi van? Mi a "jó" és mi a "rossz"? Ami rajtad múlik, tedd meg, ami meg nem rajtad, azt másnak kell megcselekedni!

Nekem sem tetszik a menetrend és az idõzítés elhúzása, de..., meg végül is de nélkül. Kedvem van szegve, mert kisebb apró-cseprõ dinamizmusok lépnek be, ha akarom, ha nem. Egyébként meg azok sem számítanak, ha jobban belepislogok.
#17 | mattila - 2014. április 20. 04:18:08
mormota: amirõl írsz, az szinte szó szerint benne van az arvisura-ban IS! Meg még jó néhány régi magyar tanításban, sõt a sumer táblákon is ott vannak az intelmek... Szóval tényleg nem elõször vagyunk ebben a csodás helyzetben. És lehet, hogy az a bizonyos vízözön nem is a vizet jelenti, hanem ezeket a mindenhova beszivárgó rohadványokat...
#18 | GERRY - 2014. április 20. 07:20:14
mattila rímel a "...rohadványok"-ra a "...tölük hányok!" Tetszik!

s_*_olle
#19 | postaimre - 2014. április 20. 08:24:11
Mattila! Vizelet-özön? Széklet-zuhatag?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.