Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bírósági határozatHozzászólások


#1 | miskolcilaci - 2014. április 18. 13:17:26
Kevés a büntetés bírónő! Még megtoldva négy (h)nullával szalatt von kanna után! Régi, de aktuális.

HÁNYFÉLE NEVE VAN?
HÁNYFÉLE SZÁRMAZÁSA VAN?
HÁNYFÉLE ORSZÁG ÜGYNÖKE?
Ma sem tudjuk hányféle állampolgársága van Patrubány Miklósnak? Már abban sem vagyunk biztosak, hogy mi az igazi neve? Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a magyar hatóságoknak és kormányköröknek a nagyfokú bizalmát élvezi és ezért történhet meg hosszú évek óta az a gyalázat, hogy egy gyakorlatilag nem működő, tagság nélküli szervezetnek a vezetője, aki a nyílvánosság elől bújkál és a hazai bérsajtó sem képes megkérdezni, hogy ugyan miket is csinál ez az elhíresült álmagyar? Kik azok a sötét körök, akik itthon és külföldön még mindig Patrubány mögött állnak? Ezekre a mindenkit érdeklő kérdésekre részben választ ad az alábbi közlemény, amelyet a hazai bérsajtó nem képes közzétenni. Az itt látható MVSZ oldalon található képen még „Miklós Ádám István” keresztnéven szerepelt. Vajon milyen lehet a neve a személyi igazolványában? Vagy többféle személyigazoványa lehet? Ezen sem csodálkoznánk...Talán azzal kéne kezdeni Patrubány úrnak, hogy közzéteszi az igazolványában szereplő nevét.
KÖZELMÉNY
A Magyarok Világszövetségéből jogtalanul kizártak elnöksége és etikai bizottsága a hét végén hosszasan tárgyalta a 2011 év Antimagyarjának járó cím odaítélését. Az MVSZ-ből kizártak elnöksége és etikai bizottsága a címet teljesen egyhangú egyetértéssel és titkos szavazással Patrubány Miklósnak adományozta. Annak a Patrubány Miklósnak, aki több nevet is használ. Néha Patrubány Miklós István nevet, néha Patrubány Miklós István Ádám, Nicolae Stefan Patrubány, és Nicolae Stefan Patrubani neveket használja. Annak a személynek, aki magát a Magyarok Világszövetségének az elnökének tartja, bár nem az. Sem 2004-ben nem volt megválasztása törvényes, sem 2008-ban. A 2012-ben tartott két úgynevezett választás törvénybe ütköző voltát a Fővárosi Törvényszék vizsgálja. Több mint tíz évig, egyetlen igazi elnökjelöltet sem engedett be a tisztújító választásokra. Az elnökség az Antimagyar címet azért adományozta a fenti személynek, mert a magyar nép megvezetésével, hazugságokkal, árulással, a magyar nép vagyonának az elherdálásával tartja fent hatalmát, és folyamatosan rombolja a magyar nép intézményét. A Fővárosi Ítélőtábla 2011. november 29-én jogerősen kimondta Patrubány Miklós 2008 augusztus 19-i közgyűlésén önkényuralomra törésének a tényét, ami ellenére sem távozott a közéletből ez a törvénysértő ANTIMAGYAR. A „2011 év Antimagyarja” címet személyes adják át az MVSZ-ből kizártak elnökségének megbízottjai a vádlott Patrubány Miklósnak a 2012. október 30-i büntetőperén a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalos helyiségében.
http://www.amagya...C3%A1ttere
#2 | kontroll88 - 2014. április 18. 15:06:39
Ebből is látszik, kinek vannak problémái a származásával, és ügynök múltjával+jelenével...
#3 | kukackac - 2014. április 18. 15:09:01
Patrubány még érdekesebb életrajza

Nicolae Stefan Patrubani román állampolgár 1952. december 23-án született, a 82%-ban románok lakta Medias-Medgyesben. Már ifjú korában, tizenkilenc évesen tagja lett a Román Kommunista Pártnak. Kiváló pártmunkája jutalmaként a kolozsvári Mûszaki Egyetemen – tanulmányai végzése mellett – az intézményen belül mûködött rádióállomás vezetését bízták rá, ezzel lehetõsége nyílott arra is, hogy az egyetemi pártközpontokkal folyamatos kapcsolatban legyen. 1976-ban az RKP Bukarestbe vezényelte, további pártmunkáját a fõváros pártbizottságában végezte. 1978-ban visszahelyezték Kolozsvárra, ahol a Számítástechnikai Intézet munkatársa lett. E helyen tizenegy esztendõn át szolgálta – mindvégig – a Conducatort: azaz Nicolae Ceausescu miniszterelnököt (aki úgy mellesleg még Ion Antonescu marsalltól örökölte meg a hírhedt rangot és címet.) A „Kárpátok Géniusza” bukása után a késõbb Patrubány Miklós néven színre lépett politikus Németországba távozott, több jelentõs számítástechnikai vállalkozást alapított. 1992-ben Kolozsváron létrehozta a PRAE Kft. céget. – Az amerikai, kanadai és ausztráliai szélsõjobboldali emigráció biztatására indult 2000-ben a Magyarok Világszövetsége elnöki címéért, melyet jelentõs Fidesz-támogatottsággal nyert el. Az amerikai nemzetiszocialisták 2004-ben az „Év Embere” címmel tüntették ki. (Forrás: Cuth János, „Magyarság” címû munkája.) (www.prherald.hu/cikk2.php?idc=20090608-090932)
Fény derült Patrubány Miklós hátszelére
Németh Zsolt FIDESZ által delegált, Külügyminisztérium Parlamenti államtitkár, a Marx Károly Közgazdaságtudományi egyetem, az Oxfordi egyetem volt diákja, a FIDESZ alelnöke, választmányi alelnöke, a párt külügyi kabinetjének a vezetője, és az Európa Tanács Politikai Bizottságának az alelnökének felesége Zsigmond Katalin, Patrubány Miklós feleségének Zsigmond Emesének egy unokatestvére. A két személy felesége unokatestvér, és közvetlen kapcsolatot ápolnak egymással. Miközben Patrubány a FIDESZ-t szidja, addig együtt vacsorázgat a ZSIDESZ alelnökével. Miközben Patrubany az Európai Uniót szidja, addig együtt szórakozik az Európai Tanács Politikai Bizottságának az alelnökével. A Magyarok Világszövetségének a támogatásának a megvonása is csak egy átverés volt. A Magyarok Világszövetsége (Egyesülettől) megvont támogatást egy másik egyesületnek adta oda a ZSIDESZ. A Societatea Transilvana a Ungurilor de Pretutindeni (S.T.U.P.) egy Romániában bejegyzett egyesület, amelynek egyszemélyes vezetője ugyancsak Patrubany. (www.dntcj.ro/NGOs/)

s_*_kac

1.bp.blogspot.com/-0uzjbaQWLn0/Tx6kyUEqGEI/AAAAAAAAbjE/aQYE4NIhmAE/s320/patrubany.jpg

Kép:a Soros Alapítvány címjegyzékében régebben

http://elhallgato...trajz.html
#4 | Perje - 2014. április 18. 16:49:27
Arra jó volt nekik az ügy, hogy a hozzászólók adataihoz is hozzáférjenek.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.