Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kishantosi biogazd√°lkod√°s


Original Message -----
From: Vattay Szabolcs
To:
Cc: 'Szövetség Kishantosért'
Sent: Thursday, April 17, 2014 6:59 PM
Subject: KISHANTOS


Egy√°ltal√°n nem tisztelt, s√Ķt √°ltalam v√©gletekig megvetett, hatalmat bitorl√≥ minisztereln√∂k! (orb√°n viktor)

A Kishantosi Vid√©kfejleszt√©si K√∂zpont √°ltal kor√°bban b√©relt f√∂ldeken t√∂rt√©nt barb√°r puszt√≠t√°s miatt emelem fel szavam, √°m j√≥l tudom, hogy ezzel csak bors√≥t h√°nyok a falra. Maga (nem √Ėn!) egy elvetem√ľlt magyar gy√Ľl√∂l√Ķ bitang, aki idehaza j√°tssza a faszagyereket (kuruckodik) az eu-ban pedig sz√©les nyelvcsap√°sokkal nyalja a szaros seggeket!

Mint k√∂ztudott, √©s ezt egyszer majd biztosan fej√©re is olvass√°k! -- hogy egy olyan mintagazdas√°got k√ľld√∂tt padl√≥ra (Kishantost) ami eur√≥pai szinten is egyed√ľl√°ll√≥ programot val√≥s√≠tott meg. A legszigor√ļbb min√Ķs√≠t√©s√Ľ, BioSuisse biovet√Ķmag el√Ķ√°ll√≠t√°sa √©s a biogazdas√°g √ľzemeltet√©se mellett n√©pf√Ķiskol√°t is l√©trehozott, ahol t√∂bb sz√°z gazd√°lkod√≥t k√©pezett ki.

H√°t ez az, ami nem tetszett mag√°nak (nem √Ėnnek!), √©s persze a megb√≠z√≥inak sem!

A maga (nem √Ėn!) regn√°l√°sa idej√©n a maga (nem √Ėn!) fondorlatos k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel Kishantos az √°llamt√≥l b√©relt f√∂ldjeib√Ķl egyetlen hekt√°rt sem nyerhetett el a Nemzeti F√∂ldalapkezel√Ķ Szervezet √°ltal tavaly ki√≠rt, t√∂bb szempontb√≥l is er√Ķsen vitathat√≥ p√°ly√°zaton, amit √©n a legundor√≠t√≥bb gyal√°zatnak tartok.

A m√©g birtokba nem l√©pett b√©rl√Ķk kit√°rcs√°zt√°k a m√°r sz√©pen fejl√Ķd√Ķ vet√©seket, 150 milli√≥ forintra becs√ľlt k√°rt okozva ezzel. Maga (nem √Ėn!) aljass√°g√°ban messze t√ļltesz r√°kosi m√°ty√°son is, akinek esz√©be sem jutott volna kisz√°ntani sarjad√≥ vet√©seket, mint azt maga (nem √Ėn!) hagyta. Erre a barb√°rs√°gra az NFA vezet√Ķi √©s az √°llami f√∂ld√ľgyek√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r, az NFA-t fel√ľgyel√Ķ dr. Bitay M√°rton √Ėrs buzd√≠totta a b√≠r√≥s√°gon megt√°madott p√°ly√°zat nyerteseit, √©s ezek a lelketlen alakok a sajt√≥ban ennek hangot is adtak. Nem v√©letlen√ľl, mert maguk m√∂g√∂tt √©rzik a maga (nem √Ėn!) hathat√≥s b√Ľnp√°rtol√≥ t√°mogat√°s√°t!

Az NFA magyar-gy√Ľl√∂l√Ķ vezet√Ķi √©s a f√∂ld√ľgyek√©rt felel√Ķs magyar-gy√Ľl√∂l√Ķ b√Ľnp√°rtol√≥ √°llamtitk√°r is Kishantos eset√©ben mi m√°st v√°lasztott volna, mint a nyers er√Ķszakot! – m√©g miel√Ķtt a b√≠r√≥s√°gon l√©v√Ķ jogvita eld√∂nt√©sre ker√ľlt volna. M√≥dfelett gyal√°zatosnak tartom a maga (nem √ĖN!) √°ltal p√°rtfogolt undor√≠t√≥an aljas elj√°r√°sokat. Term√©szetesen nem vagyok annyira h√ľlye, hogy mag√°t√≥l (nem √Ėnt√Ķl!) k√©rjek, v√°rjak int√©zked√©st arra vonatkoz√≥an, hogy halad√©ktalanul v√°ltsa le dr. Bitay M√°rtont, valamint az NFA vezet√Ķit is, mivel bebizonyosodott, hogy nem a jog, hanem az er√Ķszak oldal√°n √°llnak. √Čs ezeket nem maga (nem √Ėn!) √ľltette hatalomba, hanem a maga (nem √ĖN!) megb√≠z√≥i, hiszen ezek √ľltett√©k mag√°t is (nem √Ėnt) a minisztereln√∂ki b√°rsonysz√©kbe. A maga (nem √Ėn!) t√∂rv√©nytelen regn√°l√°sa alatt elk√∂vetett gyal√°zatos gazembers√©gek egyszer minden √°tkozott b√Ľn√∂st tetemre h√≠vnak.

Nagyon j√≥l tudom, mert ehhez nem kell nagy logika kik√∂vetkeztetni, hogy maga (nem √ĖN!) m√≥dfelett zsarolhat√≥ „ember”, egy macskajancsi, akit dr√≥ton r√°ngatnak! Ha ennek a gyal√°zatnak nem lenne 8-9 milli√≥ √°ldozata, akkor azt mondan√°m, hogy maga (nem √Ėn!) egy sz√°nalmas alak!

Szégyellje magát! Vattay Szabolcs

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kormos - 2014. Šprilis 19. 09:06:27
Sziasztok! Most kaptam az inf√≥t, hogy a seg√≠ts√©gukre ott volt a V√ČSZ szervezet ami szint√©n idoben a kem√©ny vonalat akarta vinni, de a Kishantosi vezet√©s-√Ācsn√© kioktatta a szervezoket JOGR√ďL, KERESZT√ČNYS√ČGROL....stb. √ögy l√°ttszik Kishantoson sikerult a birk√°s√≠t√°s, most jon a birkav√°g√°s id√°ig csak ny√≠r√°s volt. Teh√°t √Ācsn√© a maga naivit√°s√°val vitte v√°g√≥h√≠dra a kozpontot akaratlanul.
#12 | Detonator - 2014. Šprilis 19. 09:23:59
Kedves Kormos !

√ćgy ugyan √°rnyaltabb a k√©p, de az aljass√°g akkor is tetten√©rhet√Ķ ! Ami meg a "kereszt√©nys√©get" illeti, aki hiszi mint fent, saj√°t kiv√©gz√©s√©t k√©sz√≠ti el√Ķ, √©s ahol nincs jog√°llam kicsiben, akkor nyugodjon meg, nagyban sincs, ahol meg nincs jog√°llam, ott nem lehet jogi eszk√∂z√∂kkel csak h√ľly√©t csin√°lni √∂nmagukb√≥l. Siker√ľlt. Nesze neked "vid√©ki √©rtelmis√©g" ! Nem √©rtem esk√ľsz√∂m, hogy √©rtelmesnek mondott emberek komoly szakmai tud√°ssal ennyire el legyenek h√ľly√ľlve jogi, √©s vall√°si szempontb√≥l.
#13 | kakas - 2014. Šprilis 19. 10:06:31
25.media.tumblr.com/667bb77cbc62a636407c86c61639dd48/tumblr_mqgl057SJL1s4ew3vo1_1280.jpg24.media.tumblr.com/7af00828e2eb7544253795ef9d9421b4/tumblr_n487tkzRk01tra1kao1_500.jpg :D
#14 | Tuzroka - 2014. Šprilis 19. 12:22:55
Talpi! Csak meger√Ķs√≠teni tudlak.Mond hol osztj√°k a fegyvereket. √ĀLD√ĀS..√©s BOLDOG FELT√ĀMAD√ĀST!
s_*_grats_*_rtata
#15 | Gothic - 2014. Šprilis 20. 04:44:28
Orb√°n Viktor is megk√∂t√∂tte azt az egyezm√©nyt, hogy N√©metorsz√°g lesz Eur√≥p√°ban az egyeduralkod√≥ a biogazd√°lkod√°sban. Minden Uni√≥s tag√°llamban k√∂telez√Ķ felsz√°molni minden biogazdas√°got √©s csak a N√©metek vagy N√©met tulajdon√ļ ( vagy nevezhetj√ľk N√©met zsid√≥ ) biogazdas√°gok m√Ľk√∂dhetnek. Sz√≥val a nagy Nemzet √©s Magyar f√∂ldv√©d√Ķ Orb√°n Viktor is csatlakozott a n√©met zsid√≥s√°ghoz a Magyarokt√≥l m√©g ezt is elv√©ve.
#16 | Detonator - 2014. Šprilis 20. 10:18:10
Kedves Gothic !

Egyetlen olyan √ľgyet mutasson nekem valaki, amibe ez a v√©gl√©ny nem csatlakoztatta degener√°lt h√≠vei h√°tt√©rt√°mogat√°s√°val ezt az orsz√°got, legyen az politikai vagy gazdas√°gi √ľgy ! Ez a legundor√≠t√≥bb csicsk√°s eg√©sz Eur√≥p√°ban.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.