Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kishantosi biogazd√°lkod√°s


Original Message -----
From: Vattay Szabolcs
To:
Cc: 'Szövetség Kishantosért'
Sent: Thursday, April 17, 2014 6:59 PM
Subject: KISHANTOS


Egy√°ltal√°n nem tisztelt, s√Ķt √°ltalam v√©gletekig megvetett, hatalmat bitorl√≥ minisztereln√∂k! (orb√°n viktor)

A Kishantosi Vid√©kfejleszt√©si K√∂zpont √°ltal kor√°bban b√©relt f√∂ldeken t√∂rt√©nt barb√°r puszt√≠t√°s miatt emelem fel szavam, √°m j√≥l tudom, hogy ezzel csak bors√≥t h√°nyok a falra. Maga (nem √Ėn!) egy elvetem√ľlt magyar gy√Ľl√∂l√Ķ bitang, aki idehaza j√°tssza a faszagyereket (kuruckodik) az eu-ban pedig sz√©les nyelvcsap√°sokkal nyalja a szaros seggeket!

Mint k√∂ztudott, √©s ezt egyszer majd biztosan fej√©re is olvass√°k! -- hogy egy olyan mintagazdas√°got k√ľld√∂tt padl√≥ra (Kishantost) ami eur√≥pai szinten is egyed√ľl√°ll√≥ programot val√≥s√≠tott meg. A legszigor√ļbb min√Ķs√≠t√©s√Ľ, BioSuisse biovet√Ķmag el√Ķ√°ll√≠t√°sa √©s a biogazdas√°g √ľzemeltet√©se mellett n√©pf√Ķiskol√°t is l√©trehozott, ahol t√∂bb sz√°z gazd√°lkod√≥t k√©pezett ki.

H√°t ez az, ami nem tetszett mag√°nak (nem √Ėnnek!), √©s persze a megb√≠z√≥inak sem!

A maga (nem √Ėn!) regn√°l√°sa idej√©n a maga (nem √Ėn!) fondorlatos k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel Kishantos az √°llamt√≥l b√©relt f√∂ldjeib√Ķl egyetlen hekt√°rt sem nyerhetett el a Nemzeti F√∂ldalapkezel√Ķ Szervezet √°ltal tavaly ki√≠rt, t√∂bb szempontb√≥l is er√Ķsen vitathat√≥ p√°ly√°zaton, amit √©n a legundor√≠t√≥bb gyal√°zatnak tartok.

A m√©g birtokba nem l√©pett b√©rl√Ķk kit√°rcs√°zt√°k a m√°r sz√©pen fejl√Ķd√Ķ vet√©seket, 150 milli√≥ forintra becs√ľlt k√°rt okozva ezzel. Maga (nem √Ėn!) aljass√°g√°ban messze t√ļltesz r√°kosi m√°ty√°son is, akinek esz√©be sem jutott volna kisz√°ntani sarjad√≥ vet√©seket, mint azt maga (nem √Ėn!) hagyta. Erre a barb√°rs√°gra az NFA vezet√Ķi √©s az √°llami f√∂ld√ľgyek√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r, az NFA-t fel√ľgyel√Ķ dr. Bitay M√°rton √Ėrs buzd√≠totta a b√≠r√≥s√°gon megt√°madott p√°ly√°zat nyerteseit, √©s ezek a lelketlen alakok a sajt√≥ban ennek hangot is adtak. Nem v√©letlen√ľl, mert maguk m√∂g√∂tt √©rzik a maga (nem √Ėn!) hathat√≥s b√Ľnp√°rtol√≥ t√°mogat√°s√°t!

Az NFA magyar-gy√Ľl√∂l√Ķ vezet√Ķi √©s a f√∂ld√ľgyek√©rt felel√Ķs magyar-gy√Ľl√∂l√Ķ b√Ľnp√°rtol√≥ √°llamtitk√°r is Kishantos eset√©ben mi m√°st v√°lasztott volna, mint a nyers er√Ķszakot! – m√©g miel√Ķtt a b√≠r√≥s√°gon l√©v√Ķ jogvita eld√∂nt√©sre ker√ľlt volna. M√≥dfelett gyal√°zatosnak tartom a maga (nem √ĖN!) √°ltal p√°rtfogolt undor√≠t√≥an aljas elj√°r√°sokat. Term√©szetesen nem vagyok annyira h√ľlye, hogy mag√°t√≥l (nem √Ėnt√Ķl!) k√©rjek, v√°rjak int√©zked√©st arra vonatkoz√≥an, hogy halad√©ktalanul v√°ltsa le dr. Bitay M√°rtont, valamint az NFA vezet√Ķit is, mivel bebizonyosodott, hogy nem a jog, hanem az er√Ķszak oldal√°n √°llnak. √Čs ezeket nem maga (nem √Ėn!) √ľltette hatalomba, hanem a maga (nem √ĖN!) megb√≠z√≥i, hiszen ezek √ľltett√©k mag√°t is (nem √Ėnt) a minisztereln√∂ki b√°rsonysz√©kbe. A maga (nem √Ėn!) t√∂rv√©nytelen regn√°l√°sa alatt elk√∂vetett gyal√°zatos gazembers√©gek egyszer minden √°tkozott b√Ľn√∂st tetemre h√≠vnak.

Nagyon j√≥l tudom, mert ehhez nem kell nagy logika kik√∂vetkeztetni, hogy maga (nem √ĖN!) m√≥dfelett zsarolhat√≥ „ember”, egy macskajancsi, akit dr√≥ton r√°ngatnak! Ha ennek a gyal√°zatnak nem lenne 8-9 milli√≥ √°ldozata, akkor azt mondan√°m, hogy maga (nem √Ėn!) egy sz√°nalmas alak!

Szégyellje magát! Vattay Szabolcs

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kormos - 2014. Šprilis 18. 21:04:12
Sz√©p napot! √ögy l√°ttszik a magyar szorgos b√©keturonek kollott ez a j√≥ pofon ,hogy √©szhez t√©rjenek. Az emberek nem birnak √©szhez t√©rni,hogy nem konyorogni kell,hanem a szolg√°latot kikovetelni..stb. Mikor m√©g friss volt az ugy feltelefon√°ltam √Ācsn√©t-elore jeleztem ,hogy nem mukodik CIONjogi cirkusz, ir√°ny a gerilla harc. A holgyon nem csod√°lkozok pr√≥b√°lta tisztess√©ges form√°ban megoldani a nekik j√°r√≥ foldteruletet. Logikus reakci√≥ nekem tobb√© nem is vette fol a telefont a gerilla besz√≥l√°s v√©gett. Ennyi volt Kishantos=bukott=csod.
#2 | Detonator - 2014. Šprilis 18. 21:12:25
Nem v√≠gasztal, de megnyugtat, hogy a patk√°nyt m√°sok is patk√°nynak l√°tj√°k, m√©g ha √∂lt√∂nyt visel n√©ha akkor is, meg ha orb√°n viktornak nevezik akkor is. Sz√≠vesen "bet√°rcs√°zn√°m" rokonaival, bar√°taival, h√≠veivel egy√ľtt, jav√≠tan√°m a szikes talajok humusz tartalm√°t, vagy tr√°gy√°zn√°m vel√ľk a f√∂ldet ahol kell.
Elvégre a hulladék hasznosítás ökológiailag indokolt !
#3 | keepfargo - 2014. Šprilis 19. 01:26:45
"Támogatjuk a magyar vállalkozókat!"
"Csak magyar állampolgár vásárolhat földet Magyarországon!"
"Két hét alatt rendet csinálunk!"

T√°mogatjuk a magyar v√°llalkoz√≥kat - aki v√°llalkozik r√°, azt kit√°mogatjuk k√ľlf√∂ldre...oszt¬īv√°llalkozzon ott, amire akar.
Bármelyik honfoglaló zsidó két hónap alatt magyar állampolgár lehet...s jó pénzéböl jó nagy földet vehet (az öshonos magyar meg vehet egy jó nagy levegöt: neki nem olyan jó a pénze)
Az orsz√°gban rend van; Pint√©r megmondta, √∂ csak tudja... olyan √ľgyesen csin√°ltuk, hogy senki nem vette √©szre...

Na és persze;
"Magyarország jobban teljesít" - az idegen tökeérdekeltségnek, és az uzsorakamatot "szolgáltató" bankoknak
"Hajr√° magyarok!"

- Ügyes, Kiskanász! - mondta a rabbi, meg a többi(megmetélt meg megvezetett)

Sert√©sek, malacok, egy√©b, nagyobbn√°l nagyobb DISZN√ďK √©s b√©get√∂ (kerge)BIRK√ĀK -
√Č B R E S Z T √Ė !!!!!

( Na meg: √Čbredj Magyarorsz√°g dolgos ROMA n√©pe: d√©l van!)
#4 | talpi - 2014. Šprilis 19. 06:15:10
No de Urak-Hölgyek, "tisztes" állampolgárok, nem ezt akartátok?
A fenébe is, nektek semmi sem jó?
Nem tetszik, hogy a zsid√≥,a nyomtatott, de semmit nem √©r√Ķ p√©nz√©vel megv√°s√°rolja al√≥latok m√©g azt a f√∂ldet is, melybe egyszer, /egyszer/ temethetn√©nek. Mert k√©ts√©geid ne legyenek, az a f√∂ld, m√°r nincs.
"hol unokáink leborulnak, s áldó imádság mellett..."
√°tkoznak majd mindannyiunkat. Nos? kell m√©g nagyobb pofon is? Nem hiszitek, azt ami a szemetek el√Ķtt zajlik,hogy szinte semmi-de semmi nem maradt.
Aranybulla, ellen√°ll√°si z√°rad√©k,? nem volna ideje m√°r l√©pni, a **** √©letbe, nem egyes√©vel, egy√ľtt, mert egyes√©vel annyit √©r√ľnk mint az a bizonyos Franz Josef Svejk √°lltal eml√≠tett k√©p√©n. Ne legyenek k√©tts√©geitek, ez csak a j√©ghegy cs√ļcsa amit m√°r nem tudnak eltakarni. Teh√°t, el kell takar√≠tani az eg√©szet, mind egyt√Ķl egyig purgy√©st√≥l a megb√≠z√≥ikat pedig v√©glegesen kit√∂r√∂lni a t√∂rt√©nelemb√Ķl, mert ahogy a holo/holl√≥nak/kamu is kamu, √ļgy az amit a f√∂ldjeink√©rt adtak, semmit sem √©r√Ķ rajzolt pap√≠r. Az √©rt√©k benned van ember, benned MAGyar, mert ha akarsz, AKARSZ? m√©g tal√°n tehetsz √∂nmagad√©rt, gyermekeid√©rt-unok√°id√©rt, hogy ne √°tkozza a napot amikor megsz√ľlett√©l, hanem t√©nyleg tisztess√©gesen eml√©kezzen r√≥lad. Mert tudd, ess el harcban ink√°bb, mint nyomorult szolgak√©nt, h√©tr√©t g√∂rnyedve, alamizsn√°√©rt k√∂ny√∂r√∂gve. Gerinced m√©g tal√°n van, h√°t egyenesedj fel, mert a Teremt√Ķ ilyennek alkotott. Aki pedig el√Ķtted g√∂rnyedezik,-ny√°lasan vigyorogva √©s √≠g√©rget mindenf√©le j√≥t √©s sz√©pet, ak√°r m√©g hitelbe is, na azt r√ļgd fel √ļgy, hogy soha le ne essen, mert az bizony √°tver, mint eddig is tette. A v√©r nem v√°lik v√≠zz√© holo-kamu, ide-vagy oda. Te tudod az igazat, tedd a dolgod, mert helyetted senki sem teszi meg.
#5 | jano - 2014. Šprilis 19. 06:19:37
Ez m√°r palesztiniz√°l√°s a zsid√≥ hatalom r√©sz√©r√Ķl. Beindult az √ļj szerzem√©ny bizotts√°g.
Ti meg kedves kartársak (gyáva buzi magyarok) szavazgattok, meg , beszartok harminc örzö védötöl.
Akkor rohadgyatok meg. He-he
#6 | Klotild - 2014. Šprilis 19. 07:14:47
Paleszt√≠n√°t emlegeti 2003-ban Dr. Gidai Erzs√©bet is, aki az EU-ba val√≥ bel√©p√©s ellen tartott el√Ķad√°st, amit itt lehet megn√©zni. Minden szava bej√∂tt sajnos. T√≠z √©ve szisztematikusan m√Ľk√∂dik a terv.
https://www.youtu...XO6cQRCvBU
#7 | kontroll88 - 2014. Šprilis 19. 07:26:36
http://youtu.be/M...

Miért él itt ennyi szavazóbirka?

Mert sikeresen elhipnotizáltak mindenkit. Transzban van szinte a Föld teljes lakossága.
Aki pedig transzban van, az csakis √©s kiz√°r√≥lag a hipnotiz√Ķr utas√≠t√°sainak engedelmeskedik. Igaz√°b√≥l m√°st meg sem hall.
Hiába mész oda hozzá, hogy öreg ébredj már, hiába rázogatod, nem hallja, nem érzi, nem fogja fel.
Ez√©rt hat√°stalan minden ilyen √©breszt√Ķ mozgalom, al√°√≠r√°sgy√Ľjt√©s, t√ľntet√©s, meg egy√©b baroms√°g.
Ez√©rt szart se √©rnek a frissen alakult "p√°rtocsk√°k", ez√©rt volt eleve kudarcra it√©lve a K√≥ser √Ārp√°d-f√©le verg√Ķd√©s is.
Csak szaladg√°ljanak, pofozz√°k a szart tov√°bb.
Akik pedig Isten kegyelm√©b√Ķl magukhoz t√©rtek hipnotikus √°llapotukb√≥l, majd teszik, amit tenni√ľk kell.
#8 | mormota1968 - 2014. Šprilis 19. 07:34:59
Na √≠gy kell beolvasni ennek a rothad√≥ sz@rkupacnak! Szebben √©n se tudtam volna meg√≠rni, esetleg csak durv√°bban. Mikor √©rtik m√°r meg az emberek v√©gre, a t√∂bbs√©g, hogy √≠gy soha nem lesz rendszerv√°lt√°s, soha nem kezdhet ez az orsz√°g √©s nemzet tiszta lappal, m√≠g nem √©rtik meg az emberek, az eg√©sz nemzet, hogy mir√Ķl is sz√≥l a p√°rtoskod√°s. Hogy mire lett kital√°lva. Hogy annyifel√© szaggassa a nemzetet ah√°nyfel√© csak lehet. Pokolba a p√°rtokkal √©s a p√°rtoskod√≥kkal! Meddig akarj√°k m√©g az emberek, akarom mondani vadbarmok, birk√°k fenntartani ezt a mindent elpuszt√≠t√≥ cionista, neoliber√°lis maffia rendszert? Mi kell m√©g, hogy fel√©bredjen ez a n√©p? Az ami Palesztin√°ban a palesztinokkal t√∂rt√©nt? M√°r benne vagyunk!!! Aki ezt m√©g mindig nem l√°tja, nem veszi √©szre, mennyire a zsid√≥ maffia √©s csahosaik uralj√°k ezt az orsz√°got 24 √©v √≥ta, a volt komcsik lesz√°rmazottai, azok vakok √©s v√©gtelen√ľl ostob√°k! √Ėz√∂nlenek befel√© az orsz√°gba az izraeliek √©s m√°r nem is mennek inn√©t tov√°bb, hisz v√©det lak√≥parkok v√°rj√°k √Ķket, j√≥l fizet√Ķ munkahelyek √©s nem csak Izraelb√Ķl j√∂n ide a zsid√≥. J√∂n mindenfel√Ķl. Ez nekik az √ļj, (r√©gi) K√°na√°n, az √≠g√©ret f√∂ldje, term√©szeti kincsekben a vil√°g leggazdagabb f√∂ldje. Mindenki itt szeretne √©lni, m√≠g a magyart, az √Ķsn√©pet lassan teljesen kit√ļrj√°k inn√©t j√∂tt-ment idegen n√©pek √©s fajok. √Čbreszt√Ķ birk√°k!!! s_*_figyu s_*_francba s_*_jog
#9 | miskolcilaci - 2014. Šprilis 19. 08:47:39
Nem tudom, hogy aktu√°lis e az √©breszt√©s , mert ugye aki nem √©bredt fel, l√°that√≥an nem is fog. A t√°rsadalom j√≥ r√©sze m√°r elmenek√ľlt, szaporodik a t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyver is ezerrel. Ahogy eln√©zem magam k√∂r√ľl a megvil√°gosod√°s helyett, ink√°bb a benyal√°s, √©s a besz@r√°s a favorit. Csakis a zsid√≥nak n√©mi kolonc√©rt, a saj√°t fajt√°j√°t sem k√≠m√©lve. Jaj, csak rosszabb ne legyen –l√°that√≥ az arcokon-. Ezek s√°beszg√≥jok, vagy ahogy √©n nevezem a sz@rh√°ziak havonta hatv√°nyoz√≥dnak. A h√°bor√ļ a f√∂ld√∂n, elker√ľlhetetlen. Nem lesz √©bred√©s, ez√©rt fognak hamarosan rengetegen meghalni, de a csek√©ly, igazi min√Ķs√©gnek lehet√Ķs√©ge lesz felvenni a harcot a k√ľls√Ķ seregek seg√≠ts√©g√©vel, ha ide√©rnek a mennyek-orsz√°g√°ba.
#10 | tillati - 2014. Šprilis 19. 09:03:24
Már ott sem tartok, hogy véleményem legyen .

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.