Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vona Gábor ugrik, ha Patrubány Miklós csettint.


Arra lettem ma figyelmes, hogy a XII. kerületi önkormányzat dolgozói a folyósón nagyon ízesen nevetgélnek. Majd meghallottam, hogy a fõ téma a Jobbik és a párt elnöke Vona Gábor volt. Ekkor kezdett igazán érdekelni a beszélgetés. A választási eredményeket és a Jobbik párt önállóságát tárgyalgatták a hivatalnokok.
Az egyik beszélgetõ megjegyezte, hogy:
„Vona Gábor nem önállĂłan cselekszik, õt a román titkosszolgálat valamivel zsarolja. Vona azt tesz, amit kĂ©rnek tõle. Éspedig azt, amit a román állampolgár Patrubány MiklĂłs, a román titkosszolgálat Magyarországra tolt bástyája, követel tõle. NĂ©hány hĂ©ttel ezelõtt Patrubány levelet Ă­rt Vona Gábornak, melyben utasĂ­totta Vonát, hogy mit kell Vonának tennie az egyik Ferencvárosi Jobbik taggal kapcsolatban, akit az MVSZ-bõl Patrubány menesztett. A levĂ©lre Vona habozás nĂ©lkĂĽl eleget tett Patrubány kĂ©rĂ©sĂ©nek Ă©s utasĂ­totta a budapesti elnöksĂ©get, hogy tegyĂ©k azt, amit Patrubány kĂ©r.”
Az önkormányzati alkalmazottaktól megtudhattam Patrubány levele és Vona intézkedése bejárta egész Magyarország kormányát és több országos politikai frakciót is. Így került a levél a XII. kerületi önkormányzathoz is.
Az önkormányzati dolgozĂłk Vona intĂ©zkedĂ©sĂ©re nagy megvetĂ©ssel reagáltak. Azt mondták, hogy: „Hogy lehetsĂ©ges, hogy Vonát egy román titkosszolga, aki a román kommunista párt tagja volt, zsarolhatja? Elment az esze Zázrivecznek?”
Azt feszegettĂ©k az önkormányzat dolgozĂłi, hogy a nemzeti radikális politikát terjesztõ Jobbik elnökĂ©t, a magyar nemzeti politikát hangoztatĂł Vona Gábort egy Bukarestben kikĂ©pzett, román senkiházi irányĂ­thatja? A román állampolgár Nicolae Stefan Patrubani mondja meg a párt elnökĂ©nek Vona Gábornak, hogy mit kell tennie a párton belĂĽl? „Hát ebbõl botrány lesz! Ha a Jobbik tagsága errõl tudomást szerez, akkor szavazat nĂ©lkĂĽl marad a radikálisnak nevezett Jobbik párt az biztos.” mondta az egyik önkormányzati alkalmazott.

Hozzászólások


#1 | Vizilo - 2014. április 19. 22:08:44
Elöbb utobb kiborul a bili es minden kitudodik hogy ki kivel van ...)) Zazri (Csanad) hogyan fog magyarazkodni ??

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.