Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ez mar hivatalos Oroszorszag teljesen betiltja a GMO-kat.


Dmitrij Medvegyev minisztereln√∂k a k√∂zelm√ļltban bejelentette, hogy Oroszorsz√°g t√∂bb√© nem import√°l GMO term√©keket, √©s kijelentette, hogy az orosz nemzet rendelkezik el√©g ter√ľlettel √©s er√Ķforr√°ssal organikus √©lelmiszerek el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra.

"Ha az amerikaiak szeretnek GMO term√©keket fogyasztani, akkor hadd egyenek. Nek√ľnk nem kell ezt tenn√ľnk; van el√©g ter√ľlet√ľnk √©s lehet√Ķs√©g√ľnk organikus √©lelmiszerek termel√©s√©re." - Medvegyev

Oroszorsz√°g is m√°r j√≥ ideje fontolgatja a GMO-ellenes orsz√°gok hossz√ļ (√©s egyre n√∂vekv√Ķ) list√°j√°hoz t√∂rt√©n√Ķ csatlakoz√°st. Teszi mindezt azt k√∂vet√Ķen, hogy egy csoport orosz tud√≥s s√ľrgette a korm√°nyt, hogy fontoljon meg egy legal√°bb 10 √©ves morat√≥riumot a GMO term√©kekkel szemben, hogy alaposan tanulm√°nyozhass√°k az emberi eg√©szs√©gre gyakorolt hat√°sukat.

"Be kell tiltani a GMO-kat, el√Ķ√≠rva egy 10 √©ves morat√≥riumot. M√≠g a GMO-k tiltva vannak, meg tudunk tervezni k√≠s√©rleteket, teszteket, vagy ak√°r √ļj kutat√°si m√≥dszereket is ki lehetne dolgozni. Bebizonyosodott, hogy nem csak Oroszorsz√°gban, hanem a vil√°g sok m√°s orsz√°g√°ban is a GMO-k vesz√©lyesek. A GMO-k beszerz√©s√©nek m√≥dszere nem t√∂k√©letes, ez√©rt ebben a szakaszban az √∂sszes GMO vesz√©lyes. Az ilyen √ļton beszerzett GMO-k fogyaszt√°sa √©s haszn√°lata daganatokhoz, r√°khoz √©s elh√≠z√°shoz vezetett az √°llatok k√∂z√∂tt. A biotechnol√≥gi√°t term√©szetesen fejleszteni kell, de a GMO-kat be kell tiltani, meg kell √°ll√≠tani a terjed√©s√©t." - Irina Ermakova, Orosz Nemzeti Genetikai Biztons√°g Egyes√ľlet

Vil√°gszerte sz√°mos tud√≥s egy√©rtelm√Ľen felv√°zolta a GMO-k fogyaszt√°s√°val kapcsolatos vesz√©lyeket. Nemr√©g jelent meg a "A F√∂ld tudatos m√©rgez√©se - G√©ntechnol√≥gi√°val az emberis√©g ellen" c√≠m√Ľ cikk√ľnk. Ez csup√°n egy, a t√∂bb sz√°z cikk √©s tanulm√°ny k√∂z√ľl, mely el√©rhet√Ķ a nyilv√°noss√°g sz√°m√°ra, √©s sz√°muk minden √©vben n√∂vekszik, √©s komoly figyelmeztet√©st fogalmaznak meg a kutat√°si eredm√©nyekre alapozva.

Alex Jones jelent√©se a g√©nm√≥dos√≠tott √©s m√©rgezett √©lelmiszerekr√ĶlOroszorsz√°g teljes m√©rt√©kben betiltja a GMO-kat, mint egy nagy, fejlett orsz√°g, mely nagy el√Ķrel√©p√©st jelent a GMO-kkal kapcsolatos tudatoss√°g tekintet√©ben. Mi√©rt tiltotta be olyan sok nemzet a GMO-kat, valamint a vel√ľk egy√ľtt haszn√°lt n√∂v√©nyv√©d√Ķ szereket? Ez azon bizony√≠t√©kok miatt van, melyek r√°mutatnak arra a t√©nyre, hogy nem biztons√°gosak, egyszer√Ľen nem tudunk eleget r√≥luk ahhoz, hogy biztons√°ggal fogyaszthassuk. Val√≥j√°ban nincs is r√° sz√ľks√©g√ľnk, akkor mi√©rt termelj√ľk √Ķket?

Az elm√ļlt √©vekben a GMO-kkal kapcsolatos tudatoss√°g √≥ri√°sit n√Ķtt. A k√ľl√∂nf√©le mozgalmak nagy szerepet j√°tszottak a F√∂ld lakoss√°g√°nak √©bred√©s√©ben a GMO-k tekintet√©ben. Az emberek kezdenek k√©rd√©seket feltenni, √©s keresik a v√°laszt. Ennek sor√°n egyre t√∂bben jutnak ugyanerre a k√∂vetkeztet√©sre, mint amire Oroszorsz√°g a k√∂zelm√ļltban.

Febru√°rban az √Āllami Duma egy t√∂rv√©nyjavaslatot ny√ļjtott be a GMO √©lelmiszerek termeszt√©s√©nek betilt√°s√°ra. Putyin eln√∂k elrendelte, hogy az orosz polg√°rokat meg kell v√©deni a GMO-kt√≥l. A Tag√°llamok Mez√Ķgazdas√°gi Bizotts√°ga t√°mogatta az orosz parlament aj√°nl√°s√°t a tilalom bevezet√©s√©re, √©s a d√∂nt√©s 2014 j√ļlius√°ban l√©p teljesen hat√°lyba.

Ez is j√≥l mutatja, hogy mit tehet√ľnk, ha k√∂z√∂sen k√∂vetelj√ľk a v√°ltoz√°st, √©s az inform√°ci√≥kat glob√°lis szinten osztjuk meg. A v√°ltoz√°s megt√∂rt√©nik, √©s val√≥s√°gunk √ļj fogalmaira √©bred√ľnk r√° minden nap. A GMO-k csak a kezdet, sok m√°s dolog van, melyt√Ķl meg kell szabadulnunk ezen a bolyg√≥n, melyek nem rezon√°lnak vel√ľnk, √©s egy√©rtelm√Ľen sz√ľks√©gtelenek. Mindannyian kezdj√ľk √°tl√°tni a GMO-k sz√ľks√©gess√©g√©t igazol√≥ hamis indokokat, m√°r nem vagyunk olyan k√∂nnyen meggy√Ķzhet√Ķk, m√°r nem hisz√ľnk el mindent, amit hallunk, √©s amit pr√≥b√°lnak elhitetni vel√ľnk. Csak haladjunk √≠gy tov√°bb!
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | gabi - 2014. Šprilis 19. 22:48:30
Itt a l√©nyeg: "A GMO-k csak a kezdet, sok m√°s dolog van, melyt√Ķl meg kell szabadulnunk ezen a bolyg√≥n, melyek nem rezon√°lnak vel√ľnk, √©s egy√©rtelm√Ľen sz√ľks√©gtelenek." - m√°r csak t√Ķl√ľk kell megszabadulni, √©s a t√∂bbi hely√©re ker√ľl mag√°t√≥l.

"... a sz√≥jabiznisz m√©g a k√°b√≠t√≥szer√ľzletn√©l
is sokkalta nagyobb." http://www.nemzet...a?ncache=1
#2 | Balu - 2014. Šprilis 20. 01:04:02
A k√∂vetkez√Ķ l√©p√©snek a m√Ľanyagoknak k√©ne lenni. Azt√°n a "k√°ros frekvenci√°knak". Merhogy √Ķfel√©j√ľk az√©rt annyira nem is chemtraileznek.

Csak Oroszorsz√°g egyel√Ķre olyan messze van √©s mi m√°r negyed sz√°zada essz√ľk ezt a szemetet. Mi az, hogy "margarin", mib√Ķl √©s hogyan k√©sz√ľl? Mi√©rt cs√∂kken fel√©nyire s√ľt√©skor a sonka? Meg egy√°ltal√°n, hogy lehet bubor√©k egy sonk√°ban, ahol ugye elvileg igen s√Ľr√Ľ az izomsz√∂vet? A dobozos "tej" mi√©rt rohad meg egy id√Ķ ut√°n (nem "megromlik", hanem megrohad, a sz√≥ szoros √©rtelm√©ben) √©s v√°lik b√ľd√∂s takonyszer√Ľ iz√©v√©, ahelyett, hogy megsavanyodna? A nagymami m√©g az √°tkosban mindig vett egy littya zacsk√≥stejet, ki√∂nt√∂tte a nagy mel√°k b√∂gr√©j√©be √©s megsavanyodott √©s gyakorlatilag szinte ezen elvolt majdnem eg√©sz nap. Mi√©rt tapasztalhat√≥ ilyen hihetetlen fogroml√°s mostan√°ban? H√°t lenne mit kivizsg√°lni. Ha m√°r Vitya olyan nagy l√≠blingje az oroszoknak, mint h√≠rlik, nem akarja netal√°nt√°n ezt is √°tvenni? (Persze, hogy nem)
#3 | Klotild - 2014. Šprilis 20. 08:58:10
Oroszorsz√°g t√∂bb√© nem import√°l GMO term√©keket. Ha t√∂bb√© nem, akkor az m√°r ott van. El√©g egy kis sz√©l, √©s m√°r megfert√Ķzhette a nem GMO-s n√∂v√©nyeket. Neh√©z ezt h√°r√≠tani. Mint ahogy a s√°sk√°knak sem lehet megmondani, hogy ne erre j√∂jjetek letarolni a mez√Ķt. Cs√≠r√°j√°ban kell megsz√ľntetni. Ha az ember beavatkozik a term√©szetbe, az egy trag√©dia. Pl. az afrikai m√©hek kersztez√©se az eur√≥pai m√©hekkel. Eredm√©ny, rengeteg hal√°l.
A l√©nyeg, - ahogy √≠rod Gabi, - nem csup√°n a n√∂v√©nyekre √©rtend√Ķ.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.