Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kirill Pátriárka húsvéti üzenete


Az Emberiség dehogy gyõzött le bármit is, leginkább a butaságot nem. Az ellenség meg a "zsidó" és gazdái, kollaboránsai, kár is ezt Rogozinozni. Azért szeressétek egymást gyerekek! De ne vigyétek túlzásba, ahogy eddig se! Kirill pátriárka Húsvét alkalmából köszöntötte az Oroszországban és külföldön élõ keresztényeket.

A Húsvétot az ünnepek ünnepének nevezik, hiszen Jézus Krisztus az ember két legfõbb ellenségét gyõzte le: a bûnt és a halált. Most pedig az ember átlépheti a korábban leküzdhetetlen akadályt a szabadság és az örökkévalóság felé. Azt az akadályt, amelyet korábban senki és semmi nem tudott leküzdeni. Sem a bölcs filozófusok és tudósok, sem a híres festõk és költõk, sem az uralkodók hatalma, sem pedig a diplomáciai mûvészet. Krisztus megszüntette mindazt, ami mindannyiunkat akadályozza abban, hogy olyanok legyünk, mint Õ. Röviddel a szenvedése elõtt, Krisztus ezt mondta a tanítványoknak: „Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást!”. Az emberek egymás iránti szeretete, minden különbség ellenére – a legfontosabb. Hiszen a szeretet hiánya tönkreteszi az embert, szétválasztja a családokat, szétszakítja a társadalmat és az államot.

A Húsvét napjaiban különösen imádkozzunk Istenhez: az ukrán népért, az ellenségeskedõk kibéküléséért, az erõszak megállításáért, az emberek egymás iránti irgalmáért. Ukrajna, a szívünk része, amely vérzik az ukrán nép szenvedéséért. Több millió pravoszláv hívõvel én is különösen imádkozom a békéért Ukrajnában.

A keresztény ember nem az, aki a könyvekbõl ismeri Jézus Krisztust, hanem aki érzi az Õ jelenlétét az életében. Azoknak, akik még nem tapasztalták meg ezt az érzést, szívembõl kívánom, hogy rátaláljanak.

Áldott Húsvétot kívánok mindenkinek! Krisztus feltámadt!
Teljes szöveg: Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2014. prilis 20. 08:08:43
Kiprédikálta Moszkvát a kijevi pátriárka

Nem gyõzhet az orosz „ellenség” – mondta húsvéti üzenetében. A moszkvai pátriárka a megbékélésrõl beszélt.

„Különösen imádkoznunk kell ma Oroszország és Ukrajna népeiért, hogy fivéreink és nõvéreink fejében és szívében a béke diadalmaskodjon” – mondta Kirill moszkvai pátriárka. Imára hívott fel azért is, hogy „senki se pusztíthassa el a Szent Oroszországot”.
Álljon helyre az együttmûködés

„Noha Ukrajna külföld számunkra, de szellemileg és történelmileg sosem volt az” – jelentette ki. Hangsúlyozta, hogy a válság ellenére az ország továbbra is az ortodox kereszténység része. Reményét fejezte ki, hogy Ukrajnában legitim módon zajlik le majd az elnökválasztás és hogy „végrehajtják azokat a módosításokat az alkotmányon, amelyeket a nép ma kíván”. Oroszországnak érdeke, hogy az Ukrajnához fûzõdõ „elveszett kötelékek” és az együttmûködés újra helyreálljanak.
Nem gyõzhet az erõszak

Filaret kijevi pátriárka, a Moszkvai Patriarkátus fennhatóságát el nem ismerõ önálló ukrán ortodox egyház vezetõje ugyancsak szombaton közzétett húsvéti üzenetében arról beszélt, hogy az orosz „ellenség”, amely „agressziót követett el” Ukrajna ellen, nem gyõzhet. „Az az ország, amely garantálta területi sérthetetlenségünket, agressziót követett el. Isten nem állhat a rossz oldalon, ezért van, hogy az ukrán nép ellensége bukásra van ítélve” – jelentette ki.

„Isten segítsen bennünket, hogy Ukrajna feltámadjon” – hangoztatta Filaret pátriárka, akinek a vezetése alatt álló ukrajnai ortodox egyház Ukrajna függetlenné válása után szakadt ki a Moszkvai Patriarkátus fennhatóságát elismerõ ukrán ortodox egyházból.
http://mno.hu/kul...ka-1222368

Ferenc pápa olyan meglepetést okozott, mint még soha

Üdvözletet és fejenként 50 euró (több mint 15 ezer forint) készpénzt tartalmazott az a boríték, amit római hajléktalanok kaptak az éjjel Ferenc pápától. A teljesen sötétbe borult Szent Péter bazilikában kezdõdött a nagyszombati virrasztás, amelyen a szentatya tíz embert keresztelt meg, olaszokat és külföldieket is.
http://hetivalasz...soha-75707

Ennyi képmutató farizeust! NEM! Elsõ az IGAZSÁG, majd utána, ha a hulláitok a helyükre kerülnek a rothadó, bûzös, fertõzõ szellemetekkel együtt, majd meg lehet bocsájtani, de akkor sem kell. Mocskos hazug, gyilkos zsidó banda!

Erdõ Péter: Nincs más boldogság

Adjuk hírül, hogy többek vagyunk, mint amire sokszor becsüljük magunkat, hogy nincs más boldogság, mint az, ami az irgalomból, a megbocsátásból, a figyelmes, a mindenét megosztó szeretetbõl fakad – mondta Erdõ Péter bíboros nagyszombat este, húsvét vigíliájának szertartásán a zsúfolásig telt budapesti Szent István-bazilikában.
http://mno.hu/bel...ag-1222356
#2 | kakas - 2014. prilis 20. 11:50:42
Érted halt meg!!??24.media.tumblr.com/47e84f55e93555fcc74244454981b092/tumblr_n4ah25hugI1txul28o1_500.gif
#3 | kukackac - 2014. prilis 20. 11:56:12
Adjuk hírül, hogy többek vagyunk, mint amire sokszor becsüljük magunkat, hogy nincs más boldogság, mint az, ami az irgalomból, a megbocsátásból, a figyelmes, a mindenét megosztó szeretetbõl fakad – mondta Erdõ Péter bíboros nagyszombat este, húsvét vigíliájának szertartásán a zsúfolásig telt budapesti Szent István-bazilikában.


www.kepfeltoltes.hu/140419/laughing-jew_www.kepfeltoltes.hu_.gif
#4 | 1 hazafele - 2014. prilis 21. 11:16:11
Wass Albert: Nagypénteki siratóElmegyünk, elmegyünk, messzi útra megyünk,

messzi út porából köpönyeget veszünk...

Nem egyszáz, nem kétszáz: sokszáz éves nóta.

Így dalolják Magyarhonban talán Mohács óta.Véreim! Véreim! Országútak népe!

Sokszázéves Nagypénteknek

soha sem lesz vége?Egyik napon Tamás vagyunk,

másik napon Judás vagyunk,

kakasszónál Péter vagyunk.

Átokverte, szerencsétlen

nagypéntekes nemzet vagyunk.Golgotáról Golgotára

hurcoljuk a keresztfákat.

mindég kettõt, soh'se hármat.

Egyet felállítunk jobbról,

egyet felállítunk balról,

s amiként a világ halad:

egyszer jobbról, egyszer balról

fölhúzzuk rá a latrokat.

Kurucokat, labancokat,

közülünk a legjobbakat,

mindég csak a legjobbakat.Majd, ahogy az idõ telik,

mint ki dolgát jól végezte:

Nagypéntektõl Nagypéntekig

térdelünk a kereszt alatt

húsvéti csodára lesve.

Egyszer a jobbszélsõ alatt,

másszor a balszélsõ alatt,

éppen csak hogy a középsõ,

az igazi, üres marad.Nincsen is keresztfánk közbül,

nem térdel ott senki, senki.

A mi magyar Nagypéntekünk

évszázadok sora óta

évszázadok sora óta

ezért nem tud Húsvét lenni.Így lettünk országút népe,

idegen föld csavargója,

pásztortalan jószág-féle.

Tamással hitetlenkedõ,

kakasszóra péterkedõ,

judáscsókkal kereskedõ.

Soha-soha békességgel

Krisztus-Úrban szövetkezõ.Te kerülsz föl? Bujdosom én.

Én vagyok fönt? Bujdosol Te.

Egynek közülünk az útja

mindég kivisz idegenbe.Bizony, jól mondja a nóta,

hogy elmegyünk, el-elmegyünk,

messzi nagy útakra megyünk.

Messzi nagy útak porából

bizony, köpönyeget veszünk.S ebben a nagy köpönyegben,

sok-sok súlyos köpönyegben

bizony pajtás, mondom Néked:

rendre, rendre mind elveszünk.
#5 | Perje - 2014. prilis 21. 16:58:29
Vannak még országok,( az egyik már háborúba taszítva, és másik körül még csak gyülekeznek a ragadozók) amelyek egészen kulturált módon ünneplik a húsvétot. A szírek 20 tonna friss narancsot küldtek vissza az oroszoknak a repülõnyi humanitárius segítségért cserébe.s_*_gt
Valami hasonló világot szeretnék, de háború és pénz nélkül.

http://sana.sy/en...540128.htm
#6 | Perje - 2014. prilis 21. 17:25:40
A Kukackac által bemásolt bíborosi idézet nylt felhívás a bûn elkövetésére, ami megbocsájtással orvosolható. Mindig felháborít, amikor ezt hallom, mert nem tesz kivételt az apró vagy a véletlenül elkövetett bûnök és és az aljasul kitervelt, kéjvággyal fûtött, gyerekek rovására elkövetett bûnök között. Ez nem irgalomra, megbocsájtásra nevel, hanem felmenteti akár az egyházi molesztáló bûnösöket, a másokat otthonaikból kiforgató parazita népeket. Nem kell büntetni egy kisgyereket egy eltört pohárért, de már miért kellene megbocsájtanunk egy sorozatgyilkosnak, egy drogterjesztõnek , anyagyilkosnak vagy egy aberrált pedofilnak? Ha ezt a megkülönböztetés nélküli megbocsájtást hajtogatják, nem érzi az ember a jó és rossz közötti különbséget, nem tartja vissza semmi a bûn elkövetésétõl. Keresztény vagyok, de ezek a tanokat hamisnak tartom azzal együtt, hogy bûnben foganunk meg és már az újszülött is bûnös. Százmilliók hallgatják meg ezeket a kijelentéseket az egyházi személyektõl, de a hallgatók közül még senki sem emelkedett szólásra azzal, hogy " Az anyátok valagát!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.