Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Milliárdokat kerestek


Welsz-ĂĽgy – PĂ©nzmosĂł piramisjátĂ©k
Welsz Tamás Ă©s egy hozzá kapcsolĂłdĂł, egykori hatĂłsági szemĂ©lyekbõl állĂł csapat milliárdokat keresett azzal, hogy segĂ­tsĂ©get nyĂşjtott bajba kerĂĽlt vállalkozĂłknak „megĂşszni a vagyonosodási vizsgálatot”, illetve csökkenteni a „tĂşlságosan nyeresĂ©ges” vállalkozások adĂłalapját
A hamis okmányokkal (ĂştlevĂ©l, rendszám, forgalmi engedĂ©ly) törtĂ©nõ kereskedĂ©s mellett a NĂ©pszabadság forrásai szerint Welsz Tamás Ă©s egy hozzá kapcsolĂłdĂł, egykori hatĂłsági szemĂ©lyekbõl állĂł csapat milliárdokat keresett azzal, hogy segĂ­tsĂ©get nyĂşjtott bajba kerĂĽlt vállalkozĂłknak „megĂşszni a vagyonosodási vizsgálatot”, illetve csökkenteni a „tĂşlságosan nyeresĂ©ges” vállalkozások adĂłalapját.

Az adóhatóság elõl addig eltitkolt (vagy eltitkolni szándékozott) összeg 30-40 százalékának fejében bonyolult tranzakciók révén mosták tisztára adócsaló ügyfeleik pénzét.

Akadtak, akiktõl szĂ­nleg afrikai szegĂ©nyeknek szánt adományok formájában vettĂ©k el az adĂłzatlan pĂ©nzĂĽket, majd a „tiszteletdĂ­juk” levonása után zsebbe visszaadták a maradĂ©kot. Aki Ăşj ĂĽgyfelet vagy ĂĽgyfeleket hozott, annak kevesebbet számĂ­tottak fel „költsĂ©gkĂ©nt”.

Ăšgy ment ez, akár a piramisjátĂ©kban. Másoknak – jellemzõen a nagyobb halaknak Ă©s a feketegazdaságban tevĂ©kenykedõknek – fiktĂ­v igazolásokat hoztak afrikai országokbĂłl, hogy az ott korábban vĂ©grehajtott „befektetĂ©seik” után mekkora összegĂ» osztalĂ©k illette meg õket.

Azokban az irathalmokban, amelyeket halála elõtt Welsz a rendõrségnek átadott, feltehetõleg számos ismert alvilági figurával, tisztes vállalkozó hírében álló üzletemberrel és kevésbé ismert, de az adóhatósággal feszült viszonyban álló személlyel kapcsolatban is találhatók terhelõ dokumentumok.

Többek szerint Welsz Ă©lete egy percig sem lett volna biztonságban azután, hogy a dokumentumkötegeket átadta a hatĂłságoknak. Ă• maga is fĂ©lt, hogy egyszer lebukik, ezĂ©rt azokat az iratokat, amelyek egy bĂĽntetõeljárás során perdöntõ bizonyĂ­tĂ©kokkĂ©nt szolgálhattak volna ellene Ă©s ĂĽgyfelei ellen, idõrõl idõre más Ă©s más helyeken „raktároztatta”.

Voltak olyan ĂĽgyfelei, akiknek a teljes iratanyagát a kocsijában tartotta, s mindenhova magával vitte. Bár rendõrsĂ©gi források szerint „kĂ©t hete már konzĂ­liumot tartottak, Ă©s Ăşgy tĂ»nt, sikerĂĽlt kiderĂ­teni, mi okozta a március 20-án egy rendõrautĂłban hirtelen elhunyt Welsz Tamást halálát”, a közigazgatási eljárásban zajlĂł vizsgálat egyik rĂ©sztvevõjĂ©tõl a NĂ©pszabadság Ăşgy tudja, „a halál okának feltárása mĂ©g nem zárult le”. A lap szerint hivatalosan mĂ©g a Welsz ĂĽgyĂ©ben eljárĂł Központi NyomozĂł FõügyĂ©szsĂ©get sem Ă©rtesĂ­tettĂ©k a halál pontos okárĂłl.

Egy rendõrsĂ©gi illetĂ©kes a NĂ©pszabadság kĂ©rdĂ©sĂ©re Ăşgy fogalmazott: „SzeretnĂ©m a mĂ©lyen tisztelt magyar sajtĂł kĂ©pviselõit emlĂ©keztetni arra, hogy annak idejĂ©n mennyi ideig tartott Michael Jackson ĂĽgyĂ©ben a toxikolĂłgiai vizsgálat, pedig az õ elhunytakor mellette volt a gyĂłgyszeresdoboz, amelynek tartalma a halálát okozhatta.”
Link

Hozzászólások


#1 | Klotild - 2014. április 20. 09:41:54
Van fent a youtube-on egy olyan rövid videó, amelyben Tasnádi vall a tárgyáláson arról, hogy Gyárfás Tamás adott megbízást Fenyõ likvidálására. Történt vizsgálat, hogy igazat mondott-e? Nagy a hallgatás róla. Véd és dacszövetség, de meddig? Rogyadozni látszik, vagy mégsem?
#2 | Detonator - 2014. április 20. 10:12:13
Kedves Klotild !

Csupán emlékeztetõül, a Maccabi "sport egyesületet" Tasnádi Péter és Bencsik András "alapította" 1990. körül. Ez a Bencsik azonos a Magyar Demokrata címû hivatásos orbáni seggnyalásra szakosodott hetilap fõszerkesztõjével, aki más források szerint a "Gárda" egyenruháját tervezte is, de a "gárda" egyik alapítója is ami meg biztos ! Tasnádi késõbb belegabalyodik ügyekbe, amibõl vesztesen kerül ki, mert Pintér Sándor a Fidesz korábbi és jelenlegi "belügyminisztere", rács mögé juttatja. A tét a Kõbányai Piac, ami ma is zavartalanul mûködik, csak jobban álcázva és kicsit másképp. Ami tiltott az minden kapható, a kínai, a török, és az ukrán maffia elosztó központja a terület. Az illegális bevándorlóktól kezdve, a legválogatottabb bûnözõkig minden volt és van, csak most a Ganz épületei jobban takarnak ! Gyárfás is valószínûleg "keresztapát" váltott, amikor az ügy történt, de lehet, hogy dezinformáció, mert valóban a Moszad tette, vagy tetette el láb alól, és ha csak megtévesztés, akkor Gyárfás "viseli a terhet", hozzá nyúlni nem tudnak, teljesen jól látható módon védett személy . De a magyarországi viszonyokra jellemzõ, hat vagy hét éve mondta valaki egy bizonyos helyen ne parkoljunk le, mert a Duna partnak ezt a részét az ukrán maffia védi, még a rendõrök sem mernek arra felé menni. Jelzem ez a "Marina part" egy lakatlan része volt. Ennyit kis adaléknak a magyarországi demokratikus viszonyokról. De ki ne felejtsük Várszegi Gábort, aki mint gyenge basszusgitáros "kikerül" Amerikába, és most milliárdos, a MOM helyén épült palota tetején meg egy dávidcsillag jelzi a helikopternek, hol a "cél" közepe. A fotó fenn van a honlapon. Ezek után Welsz vagy kitálal vagy nem, de azt hazudják, aztán hirtelen halálra izgulja magát a rendõrautóban.
Ennek az egésznek a kapcsán az ember elgondolkodhat, hogy mekkora szennyben pofázik a magyarnak nevezett zsidó-cigány fõtetû jólétrõl, igazságról, meg demokráciáról, és leginkább szuverén magyar államról. Minden szava hazugság, és mi itt csak morzsáit ismerjük a történéseknek, mi lehet itt valójában ?
#3 | tiszazugi - 2014. április 20. 10:16:06
Ez a Wájsz vagy taccsra lett téve, vagy átszabva Mamaluka afrikai kössztársaságban legyezteti a seggét!
Sok politikus rohadék benne van rendesen a biliben! Majd titkosítva lesz minden megint 1000 évre! s_*_rtata
#4 | Klotild - 2014. április 20. 13:55:09
Detonátor yess! Sebaj csap aprítsák egymást, úgyis ez lesz. Csak idõ kérdése. De egyhamar, azt gondolom. Én meg csak hátradõlök a fotelban és csak nézek ki a lyukon.s_*_figyu
#5 | VaLa - 2014. április 20. 23:24:53
YouTube Videó
#6 | vian - 2014. április 21. 23:57:51
Detonator, a leírtak többi része igaz

A titkosszolgálattól kiszivárgott hírek szerint Welsz Tamás már korábban is öngyilkos akart lenni, csak nem találták otthon.
s_*_tel

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.