Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hír-fokos


Három deszant hajó csatlakozott az Orosz Hadiflotta Földközi-tengeri csoportjához

Az √Čszaki-, a Balti- √©s a Fekete-tengeri Flotta h√°rom nagy deszant haj√≥ja - a Georgij Pobedonoszec, a Minszk √©s a Novocserkasszk – csatlakozott az Orosz Hadiflotta √°lland√≥ operat√≠v F√∂ldk√∂zi-tengeri csoportj√°hoz – k√∂z√∂lt√©k h√©tf√Ķn a Hadiflotta t√∂rzskar√°ban.
Teljes szöveg: Link

Nagy a baj Szerbi√°ban

T√∂bb sz√°zan maradtak √°ram n√©lk√ľl K√∂z√©p- √©s D√©l-Szerbi√°ban a Toplica foly√≥ √°rad√°sa miatt. Sok helyen nincs iv√≥v√≠z sem, mert a foly√≥ a kutakat is el√°rasztotta. Van olyan telep√ľl√©s, ahol a sportp√°lya √©s a temet√Ķ is v√≠z alatt √°ll. Az √°rad√°s mellett sok helyen f√∂ldcsuszaml√°sok vesz√©lyeztetik a lak√≥h√°zakat √©s az utakat. A helyiek szerint m√©g soha nem m√©rtek ilyen magas v√≠z√°ll√°st a Toplic√°n.
Link

√Ėt √©v is j√°rhat a zsebszerz√Ķd√©s√©rt

M√°jus 2-t√Ķl ker√ľl be a B√ľntet√Ķ t√∂rv√©nyk√∂nyvbe (Btk.) a "Mez√Ķ- √©s erd√Ķgazdas√°gi hasznos√≠t√°s√ļ f√∂ld jogellenes megszerz√©se", mint √∂n√°ll√≥ b√Ľncselekm√©ny - a Btk. kieg√©sz√≠t√©s√©t a zsebszerz√Ķd√©seket tilt√≥, febru√°rban hozott t√∂rv√©ny tartalmazza.
Link


Moszkva keletre is katon√°kat k√ľld

Moszkva 2016-ra jelent√Ķsen megn√∂veli katonai jelenl√©t√©t a Kuril-szigeteken - jelentette be a t√°vol-keleti orosz katonai k√∂rzet parancsnoka p√©nteken egy szahalini katonai tan√°cskoz√°son.
Link

Véget érhet az afgán elnök uralma

Tov√°bbra is Abdulla Abdulla volt k√ľl√ľgyminiszter vezet az afganiszt√°ni eln√∂kv√°laszt√°son a vas√°rnap k√∂zz√©tett √ļjabb r√©szeredm√©nyek szerint, de minden bizonnyal m√°sodik fordul√≥ra lesz sz√ľks√©g az √°prilis 5-i voksol√°s ut√°n.
LinkA nyugd√≠jhoz is hozz√°ny√ļlhat az √ļj korm√°ny
Drasztikus nyugdíjcsökkentés jöhet

Az orsz√°g p√©nz√ľgyi helyzet√©nek stabiliz√°l√°s√°ra, az √°llami v√°llalatok m√Ľk√∂d√©s√©nek m√≥dos√≠t√°s√°ra, az iparos√≠t√°sra, a foglalkoztat√°sra, a korrupci√≥ elleni harcra √©s az eur√≥pai uni√≥s t√°rgyal√°sokra kell √∂sszpontos√≠tani az Aleksandar Vucic vezette √ļj szerb korm√°ny els√Ķ int√©zked√©sei k√∂z√∂tt – hangs√ļlyozt√°k politikai √©s gazdas√°gi elemz√Ķk a Blic c√≠m√Ľ szerbi napilap h√©tf√Ķi cikke szerint.
Link

Hisztériát és eszeveszett cirkuszt csinál a budapesti baloldali értelmiség

Eszeveszett cirkuszt m√Ľvel a budapesti baloldali √©rtelmis√©g a Szabads√°g t√©rre tervezett n√©met megsz√°ll√°si eml√©km√Ľ √ľgy√©ben – err√Ķl Boross P√©ter besz√©lt a H√≠r Telev√≠zi√≥ Magyarorsz√°g √©l√Ķben c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban. Az egykori minisztereln√∂k √ļgy fogalmazott: a baloldali hiszt√©riakelt√©s nem √Ķszinte; szerinte a k√ľlf√∂ldi kritik√°k egy r√©sz√©t is Magyarorsz√°gr√≥l gerjesztik.
Link

Széles Gábor megoldotta a maláj gép rejtélyét

Megint a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliekr√Ķl besz√©lt a d√ļsgazdag magyar v√°llalkoz√≥. Ez√ļttal az elt√Ľnt utassz√°ll√≠t√≥ kapcs√°n jutottak esz√©be.

„Lassan be kellene vallani, hogy hova t√Ľnhetett a rep√ľl√Ķ, miut√°n az √©gvil√°gon m√©g semmi nem ker√ľlt el√Ķ a roncsokb√≥l" - kezdte h√ļsv√©th√©tf√Ķi Facebook-bejegyz√©s√©t Sz√©les G√°bor.
Link

El√Ķ√°lltak a glob√°lis vagyonad√≥ √∂tlet√©vel

Vajon gazdas√°gi √©s t√°rsadalmi szempontb√≥l pozit√≠v hat√°sai vannak a gazdagok fokozottabb ad√≥ztat√°s√°nak? A k√©rd√©s √∂r√∂kz√∂ld. Konzervat√≠v elm√©letek alapj√°n a magas j√∂vedelm√Ľek sarcol√°sa visszaveti a gazdas√°g teljes√≠tm√©ny√©t. A Nemzetk√∂zi Valutaalap (IMF) friss tanulm√°nya viszont ennek ellenkez√Ķj√©t √°ll√≠tja: a „gazdag-ad√≥” energiz√°lja a gazdas√°gi n√∂veked√©st. Megint m√°sok pedig m√°r egy „glob√°lis szuperad√≥” terv√©t fontolgatj√°k.
Link

Az Egyes√ľlt √Āllamok akasztja az IMF reformj√°t

Elmarasztalt√°k a G20 tagjai az Egyes√ľlt √Āllamokat, ami√©rt az nem ratifik√°lta a Nemzetk√∂zi Valutaalap 3 √©s f√©l √©ve eld√∂nt√∂tt reformj√°t. A v√°ltoz√°sok nagyobb belesz√≥l√°st engedn√©nek a felt√∂rekv√Ķ orsz√°goknak √©s megdupl√°zn√°k az alap forr√°sait.
Link

Putyin ment√Ķk√∂telet dob az ukrajnai oroszoknak

J√≥v√°hagyta Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k h√©tf√Ķn azt a t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°st, amely megk√∂nny√≠ti az √°llampolg√°rs√°g megszerz√©s√©t az egykori Szovjetuni√≥ ter√ľlet√©n √©l√Ķ orosz anyanyelv√Ľek sz√°m√°ra.
Link

Putyin √ļj √∂tlete: a bankk√°rty√°kat ny√ļlja le

Saját bankkártyarendszert építenek az oroszok. A Visának és a Mastercardnak annyi.

A k√∂zpontos√≠tott orosz politikai-gazdas√°gi rendszerhez ill√Ķ innov√°ci√≥val √°llt el√Ķ a Putyin-adminisztr√°ci√≥: elk√©sz√ľlt az a t√∂rv√©nytervezet, amelynek alapj√°n l√©trej√∂het az √ļj nemzeti bankk√°rtyarendszer, amelyben nonprofit elemek is lehetnek. Daszvid√°nyja az amerikai k√°rtyac√©geknek – √≠rja a Napi Gazdas√°g.
Bossz√ļb√≥l sz√ľletett
Link

Új áfabotrány érik Magyarországon Ukrajna miatt?
Címkék: ukrajna, ukrán válság, vámkedvezmény, áfacsalás, acélipar, gabonaipar
Az Ukrajn√°nak adand√≥ uni√≥s v√°mk√∂nny√≠t√©s hat√°sa a magyar gabonapiacra m√©g nem m√©rhet√Ķ fel pontosan, de a hat√°r ment√©n befoly√°solhatja az √°rakat. A hazai ac√©liparra nem hat k√∂zvetlen√ľl az ac√©lterm√©keket √©rint√Ķ hasonl√≥ EU-int√©zked√©s, de az √°facsal√°st er√Ķs√≠theti.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | vala_ki - 2014. Šprilis 21. 22:42:55
A spanyolokhoz is honosodhatnak a kiv√°lad√©kok √©s √ļjb√≥l k√∂penyeget forgatnak.
N√©pszavaz√°st tartanak Castrillo Matajud√≠os nev√©nek megv√°ltoztat√°s√°r√≥l, a spanyol falu nev√©nek jelent√©se ugyanis "Castrillo, a zsid√≥√∂l√Ķ"
a falu lak√≥i k√∂z√∂tt Izraelbe utaz√≥ √ľzletemberek is laknak, akik ez esetben nem sz√≠vesen mutogatj√°k az √ļtlevel√ľket."Ma m√°r elfogadhatatlan ez az n√©v"
...
A katolikus hitet felvev√Ķ zsid√≥k 1492 ut√°n v√°ltoztathatt√°k meg a falu nev√©t, hogy vall√°si buzgalmukr√≥l tan√ļbizonys√°got tegyenek.
...
A t√∂rt√©n√©szek szerint legal√°bb 200 ezer zsid√≥ √©lt Spanyolorsz√°gban az 1492-es ki√Ľz√©s√ľk el√Ķtt. Azokat, akik nem voltak hajland√≥k elmenek√ľlni vagy felvenni a katolikus vall√°st, elevenen meg√©gett√©k. A "t√∂rt√©nelmi hiba" j√≥v√°t√©tele √©rdek√©ben a spanyol korm√°ny febru√°rban t√∂rv√©nyjavaslatot fogadott el, amelynek √©rtelm√©ben megk√∂nny√≠tik a szef√°rd (spanyolorsz√°gi) zsid√≥k lesz√°rmazottainak honos√≠t√°s√°t.
http://index.hu/k...u_neverol/
#2 | Bulcsu - 2014. Šprilis 22. 11:48:59
Putyin a vidékfejlesztési stratégia kidolgozásáról

Az √Āllami √©s az Eln√∂ki Tan√°cs egy√ľttes √ľl√©s√©n Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k rendelkezett, hogy dolgozzanak ki hossz√ļ t√°v√ļ vid√©kfejleszt√©si strat√©gi√°t. Ennek sor√°n meg kell vizsg√°lni a t√©m√°t √©rint√Ķ teljes jogszab√°lyi keretet.

Putyin megjegyezte, hogy a vid√©ki √©let √°talak√≠t√°si folyamatba akt√≠van be kell vonni a r√©gi√≥kat, a helyi √∂nkorm√°nyzatokat √©s a lakoss√°got. A sz√∂vets√©gi szinten pedig meg kell hat√°rozni a c√©lok el√©r√©s√©t szolg√°l√≥ p√©nz√ľgyi √©s szervezeti mechanizmusokat.
Teljes szöveg: http://hungarian....arol-0334/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.