Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Welsz mégis él?


Hát persze, hogy talán! Ennyi kĂłhn-teĂłst agyhelyen! Mikor is Ă­rtam, hogy szerintem is Ă­gy oldották meg. CserĂ©be az álpinyĂł -kĂ©rdĂ©st is fel lehetne már hivatalosan vezetni! Teljes a hĂ­rzárlat Welsz Tamás egy hĂłnappal ezelõtti, március 20-i titokzatos halála körĂĽl, talán emiatt sem meglepõ az a lapunkhoz több, egymástĂłl fĂĽggetlen titkosszolgálati forrásbĂłl is eljutott feltĂ©telezĂ©s, hogy a Simon-ĂĽgy kulcsfigurája valĂłjában meg sem halt, hanem az ORFK TanĂşvĂ©delmi Szolgálatán keresztĂĽl “eltĂĽntettĂ©k”, Ă©s bekerĂĽlt a tanĂşvĂ©delmi programba.
Egyik informátorunk azt is tudni vĂ©lte, hogy a társszervek segĂ­tsĂ©gĂ©vel a vállalkozĂł Ăşj szemĂ©lyazonosságával kĂĽlföldön, BrazĂ­liában telepedett le. Az, hogy mindez igaz-e, jĂł esetben soha nem fog kiderĂĽl – ez a program lĂ©nyege. A 2002 tavaszán hatályba lĂ©pett tanĂşvĂ©delmi törvĂ©ny – hivatalosan a bĂĽntetõeljárásban rĂ©sztvevõk, az igazságszolgáltatást segĂ­tõk VĂ©delmi ProgramjárĂłl szĂłlĂł 2001-es jogszabály – alapján a programba közkeletĂ» nevĂ©vel ellentĂ©tben gyanĂşsĂ­tottak, sõt vádlottak is bekerĂĽlhetnek. Welsz pĂ©ldául a Simon-ĂĽgyben nem tanĂş, hanem gyanĂşsĂ­tott volt – a volt politikusnak tulajdonĂ­tott, de az ĂĽgyĂ©szsĂ©g által be nem mutatott bissau-guineai ĂştlevĂ©l miatt közokirat-hamisĂ­tással gyanĂşsĂ­tották.

LegutĂłbb az idĂ©n Ă©v elejei BĂ©ke tĂ©ri bankrobbantás egyetlen szemtanĂşja kerĂĽlt be a tanĂşvĂ©delmi programba, amelynek több fokozata is van. Elsõ körben a hatĂłságok zároltathatják a vĂ©dett szemĂ©ly adatait – ilyenkor nem adhatĂł ki informáciĂłt rĂłla, mĂ©g más hatĂłságnak sem -, kaphat szemĂ©lyi vĂ©delmet Ă©s vĂ©dhetik az otthonát. Következõ fázis az illetõ Ă©letmĂłdjának megváltoztatása. Országon belĂĽl más városba, megyĂ©be költöztethetik, Ă©s egy következõ lĂ©pcsõ, amikor megváltoztatják a nevĂ©t, teljesen Ăşj szemĂ©lyazonosságot, ehhez szĂĽksĂ©ges iratokat kap, Ă©s akár kĂĽlföldre is telepĂ­tik. Welsznek rendezhetnek akár temetĂ©st is, családja sem fogja megtudni soha, ha mĂ©gis Ă©l.
A programban rĂ©sztvevõnek ugyanis szigorĂşan tilos a kapcsolattartás a családdal, barátokkal, kivĂ©ve, ha a családtagok maguk is a program rĂ©szesei. A vĂ©dett szemĂ©llyel – miután megteszi a szĂĽksĂ©ges vallomásokat -, a szolgálat szakemberei beszĂ©lgetnek el, “feltĂ©rkĂ©pezik”, Ă©s ez alapján dolgozzák ki a vĂ©delmi program stratĂ©giáját, majd a rĂ©szvĂ©telrõl rĂ©szletes polgári jogi szerzõdĂ©st kötnek vele.
(NĂ©pszava)
Bal-Rad komm: Welsz-ĂĽgyben már bármi elkĂ©pzelhetõ! Ugyanis az utĂłbbi idõkben felröppent hirek szerint a “vállalkozĂł” dolgozott mindegyik nagy banditisztáni politikai maffiacsaládnak, Ă©s “irásos” emlĂ©kei is lehetnek itt-ott “eltĂ©ve”! TĂ©ny ugyanakkor, hogy holttestĂ©t Ă©lõ ember mĂ©g nem látta, az egy hĂłnappal ezelõtti halálának okait pedig a mai napig nem tudni!
Ugyanakkor a Blikk szerint körülbelül egy hete valaki szinte teljesen kiürítette a Simon-ügy nemrég elhunyt koronatanújának Logodi utcai irodáját, ahol március elején a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott, sokmindent magukkal is vittek a rendõrök, minden másról leltárt készítettek.
Most eltûnt egy páncélszekrény, benne körülbelül 30 millió forintnyi készpénzzel és iratokkal. Elvitték a bútorokat és lámpákat is, a zárakba pedig pillanatragasztót nyomtak
Link

Hozzászólások


#1 | compass - 2014. április 22. 15:09:34
Emlitettem, amikor még friss volt a "hír".....
#2 | kakas - 2014. április 22. 20:07:39
24.media.tumblr.com/85970b726ec4b9a5dfa2a4170117af8a/tumblr_n4d8srCkxh1s4ew3vo1_1280.jpg :D
#3 | Perje - 2014. április 22. 21:59:40
Nem lett eltemetve eddig, legalábbis nem szól errõl a sajtó.:

De kirabolták a lepecsételt irodáját, vitték a trezort a sok pénzzel.
http://www.blikk....at-2248561
#4 | vala_ki - 2014. április 23. 09:20:15
Az ismerõsei is furcsán halnak meg vagy tünnek el http://index.hu/b...pcsolatai/
#5 | postaimre - 2014. április 23. 11:33:39
Tarjányi: elképzelhetetlen, hogy életben van Welsz

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértõ biztos abban, hogy Welsz Tamást nem tüntették el a tanúvédelmi program keretében.
http://www.atv.hu...2-tarjanyi

Százmilliárdos panama
Welsz-ĂĽgy: „Elhunytakat nem veszĂĽnk fel a tanĂşvĂ©delmi programba”

A Népszabadság információi szerint összességében százmilliárdos panamáról tanúskodnak azok az iratok, amelyeket Welsz Tamás a halála elõtt átadott a rendõrségnek.
http://www.168ora...26086.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.