Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az ember, akinek a hazugsága elpusztított 100.000 életet


Holokoszt???? A brit telev√≠zi√≥ interj√ļt sug√°rzott azzal az emberrel, akinek a t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverekr√Ķl sz√≥l√≥ hazugs√°ga seg√≠tett "bebizony√≠tani" Irak lerohan√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t. A kilenc √©ves h√°bor√ļ, ami t√∂bbek ennek a hazugs√°gnak k√∂sz√∂nhet√Ķ, t√∂bb, mint 100.000 √©letet k√∂vetelt √©s font sz√°zmilli√≥kba ker√ľlt.
A "Curveball" √°ln√©ven ismert iraki menek√ľlt, aki kital√°lta az iraki t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverekr√Ķl sz√≥l√≥ inform√°ci√≥t, mosolyogva kijelenti, hogy √Ķ mindent √°tgondolt elej√©t√Ķl a v√©g√©ig. Ez egy, a t√∂rt√©nelem menet√©t befoly√°sol√≥ √°tver√©s volt, Rafid Ahmed Alwan al-Janabi (Curveball val√≥di neve) hazugs√°g√°t arra haszn√°lt√°k fel, hogy igazolj√°k az iraki h√°bor√ļ jogoss√°g√°t.

"Az volt a f√Ķ c√©lom, hogy elt√°vol√≠tsam Irak √∂nk√©nyur√°t, mert min√©l tov√°bb maradt volna hatalmon ez a dikt√°tor, az iraki n√©p ann√°l t√∂bbet szenvedett volna rendszer√©nek sanyargat√°s√°t√≥l." - mondta mag√°t v√©dve.


A vegy√©szm√©rn√∂k 1999-ben k√©rt politikai mened√©kjogot N√©metorsz√°gban. Azt √°ll√≠totta, hogy Irakban √Ķ felelt a mobil biol√≥giai laborat√≥riumok gy√°rt√°s√°√©rt. Az USA √°llamtitk√°ra, Colin Powell elh√≠res√ľlt, az ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°ban tartott, a h√°bor√ļ sz√ľks√©gess√©g√©t taglal√≥ "bizony√≠t√≥ elj√°r√°s√°ban" a disszidens koholm√°nyait √ļgy adta el√Ķ, mint "megb√≠zhat√≥ felder√≠t√©si adatokon alapul√≥ t√©nyeket √©s k√∂vetkeztet√©seket." (Powell √©vekkel k√©s√Ķbb beismerve t√©ved√©s√©t, k√∂nyv√©ben "katasztr√≥f√°nak" nevezte azt a besz√©d√©t...a ford.)

Egy√©bk√©nt Janabi √ļr a k√©tr√©szes "Modern Spies" (Modern k√©mek) filmben elmondja, hogy √°ll√≠t√°sa nem volt igaz. A feltett k√©rd√©sre: "Ez azt jelenti, hogy az Irak elleni h√°bor√ļra egy hazugs√°g miatt ker√ľlt sor, s ezt a hazugs√°got √Ėn tal√°lta ki?" - egy egyszavas, nyugodt v√°laszt adott: "Igen".

Az amerikai hivatalnokok "kisz√≠nezt√©k" azokat a rajzokat, amiket Janabi √ļr k√©sz√≠tett a mobil biol√≥giai fegyvergy√°rt√≥ laborat√≥riumokr√≥l. Lawrence Wilkerson ezredes, Powel irodavezet√Ķje elismerte, hogy erre az√©rt volt sz√ľks√©g, hogy "prezent√°ci√≥k√©pesebb" legyen. "Bevontam a k√©pjav√≠t√≥ munk√°ba a Feh√©r H√°z csapat√°t is", jelentette ki, majd hozz√°tette, hogy "a felder√≠t√©s meghajolt a politika k√∂vetel√©se el√Ķtt".

Colin Powell
Wilkerson √ļr volt f√Ķn√∂k√©r√Ķl megjegyzi: "Biztos vagyok abban, hogy Powell √°llamtitk√°r jelenleg k√©ptelen harag n√©lk√ľl gondolni "Curveballra", aki √≠gy kihaszn√°lta √Ķt hamis adataival". (V√©g√ľl megtal√°lt√°k ezeket a "mobil biol√≥giai fegyvergy√°rakat". Az USA nagy b√°nat√°ra azonban kider√ľlt, hogy egy mez√Ķgazdas√°gi program keret√©ben ideker√ľlt n√©met gy√°rtm√°ny√ļ talajvizsg√°l√≥ laborat√≥riumokr√≥l van sz√≥.

Kb 4 √©ves m√Ľk√∂d√©s ut√°n feloszlatt√°k a CIA nagy l√©tsz√°m√ļ kutat√≥csoportj√°t, aminek feladata az iraki t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek felkutat√°sa volt. Annyi "vil√°gb√©k√©t fenyeget√Ķ" (az iraki h√°bor√ļ megind√≠t√°s√°nak egyik szlogenje) anyagot sem tal√°ltak, amennyit√Ķl egy sz√ļnyog jobb l√©tre szender√ľlhetett volna...a ford.)

Ezzel a filmmel kapcsolatos m√©g egy szenz√°ci√≥; k√∂zli annak val√≥di ok√°t, hogy 2010-ben az FBI mi√©rt sietett letart√≥ztatni Anna Chapman orosz k√©mn√Ķt. Az iroda f√Ķn√∂ks√©ge att√≥l tartott, hogy a szemreval√≥ k√©mn√Ķ el akarja cs√°b√≠tani az USA eln√∂ke, Barack Obama legbels√Ķ k√∂r√©nek egyik tagj√°t. Frank Figliuzzi, az FBI k√©melh√°r√≠t√°s√°nak f√Ķn√∂ke szerint Chapman egyre k√∂zelebb √©s k√∂zelebb "f√©rk√Ķz√∂tt" a fontos beoszt√°st bet√∂lt√Ķ szem√©lyhez...√©s v√©g√ľl annyira k√∂zel, hogy komolyan kellett venn√ľnk a dolgot".

Teh√°t a 10 f√Ķb√Ķl √°ll√≥ orosz k√©mszervezet - ennek volt tagja Chapman - letart√≥ztat√°s√°nak √©s v√©g√ľl kiutas√≠t√°s√°nak f√Ķ oka szimpla √≥vatoss√°g volt, f√©ltek att√≥l, hogy Chapman "szoros kapcsolatba" l√©p egy magas rang√ļ hivatalnokkal. "Nagyon nyugtalanok voltunk, -nyilatkozta a k√©melh√°r√≠t√≥. - El√©g k√∂zel ker√ľltek a kabinet fontos tagj√°hoz, √©s mi nem engedhett√ľk, hogy ez tov√°bb folytat√≥djon". Az √ľggyel kapcsolatban Figliuzzi nem volt hajland√≥ el√°rulni, hogy ki is az a bizonyos magas beoszt√°s√ļ egy√©n, aki a k√©mek c√©lpontja volt.(Szok√°sos FBI elj√°r√°s: pl. t√∂bbsz√°z terrorvesz√©ly-figyelmeztet√©s, s k√∂zben 9/11 √≥ta nem t√∂rt√©nt terrorcselekm√©ny az USA-ban. Ezek az "√ľgyek" akkort√°jt szoktak nagyobb sz√°mban "kipattanni", amikor az FBI √©ves k√∂lts√©gvet√©s√©r√Ķl d√∂nt a Kongresszus...a ford.)

Anna Chapman

A filmben szerepel n√©h√°ny brit felder√≠t√Ķ is. Britania t√∂rt√©net√©ben ez az els√Ķ eset, hogy t√©nyleges szolg√°latban lev√Ķ felder√≠t√Ķk interj√ļt adnak a t√©v√©nek. A brit k√©mek alakjai -ellent√©tben az amerikaiakkal- csak s√∂t√©t k√∂rvonalak, helyett√ľk sz√≠n√©szek besz√©lnek. A BBC ismert riportere, Peter Taylor egy √©vig dolgozott a filmen. √ē √ļgy √≠rja le √Ķket, mint "h√©tk√∂znapi emberek, akik elk√∂telezettek munk√°juk ir√°nt", √©s abszolut nem hasonl√≠tanak a filmipar √°ltal megjelen√≠tett k√©mekhez. "Meglepett, hogy mennyire √°tvett√©k a polg√°ri √©let b√ľrokr√°ci√°j√°t. Mindenhez enged√©ly kell...n√©ha 3 p√©ld√°nyban",- tette hozz√° Taylor √ļr.

Egy potenci√°lis √ľgyn√∂knek el kell feledkeznie a Hollywood ihlette k√©pzel√Ķd√©sekr√Ķl, v√©li a CIA szem√©lyzeti ut√°np√≥tl√°si √ľgyekkel foglalkoz√≥ munkat√°rsa, Sonya Holt. "√Āltal√°ban azt gondolj√°k, hogy minden √ļgy van, mint a filmekben - n√°lunk mindenki fegyvert hord √©s menet k√∂zben ugr√°l ki az aut√≥b√≥l... Igen, mi felder√≠t√©si adatokat gy√Ľjt√ľnk, de kevesen sz√°guldoznak g√©pkocsikon. Jelent√©seket kell √≠rni, megbesz√©l√©sekre j√°rni - ez a munka nem mindig hasonl√≠t a filmv√°sznon megjelen√≠tettekre".
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | eleven68 - 2014. Šprilis 22. 13:38:35
...és közben rengeteg régészeti leletet semmisítettek meg !!!
#2 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 22. 16:51:59
"100 000 élet"?

√Črdekes, hogy ha "√Ķk" gy√≠lkolnak, az √°ldozatok sz√°ma cs√∂kken.
Nem 100 000 pusztult el, sokkal de sokkal több szerencsétlen iraki.
Az√©rt csak eml√©kezz√ľnk, hogy a nagy h√°bor√ļs hazudoz√°sban volt egy "nagy haz√°nkfia" aki megjelent a kongresszus el√Ķtt egy kuvaiti l√°ny kis√©ret√©ben, √©s azt hazudta az √∂sszesereglett k√©pvisel√Ķknek, hogy a l√°ny szemtan√ļja volt, ahogy az iraki katon√°k csecsem√Ķket gy√≠lkol√°sztak le Kuvaitban.
K√©s√Ķbb kider√ľlt, hogy az eg√©sz egy otromba hazugs√°g volt, a l√°ny meg az amerikai kuvaiti kirendelts√©gen dolgozott.
Ez a "magyar sz√°rmaz√°s√ļ √ļr, senki m√°s mint a k√∂zelm√ļltban a magyar korm√°ny √°ltal felavatott tom lantos int√©zet n√©vad√≥ja.....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.