Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Csaknem 150 jap√°n k√©pvisel√Ķ l√°togatott el a vitatott Jaszukuni-szent√©lybe


A 731-es b√°zis vezet√Ķi, m√©sz√°rosai is ott vannak nyugosztalva. Hitler hamarosan felt√°mad? T√ļlnyom√≥r√©szt konzervat√≠v jap√°n parlamenti k√©pvisel√Ķk csaknem m√°sf√©l sz√°z f√Ķs csoportja l√°togatott el kedden a h√°bor√ļs halottaknak, k√∂zt√ľk kiv√©gzett h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂knek is eml√©ket √°ll√≠t√≥ Jaszukuni-szent√©lybe annak tavaszi megeml√©kez√©s√©n.
A vizit sajt√≥√©rt√©kel√©sek szerint v√°rhat√≥an tov√°bb rontja a szigetorsz√°g √©s szomsz√©dai am√ļgy is fesz√ľlt viszony√°t √©s hat√°ssal lehet Barack Obama amerikai eln√∂k szerd√°n kezd√Ķd√Ķ √°zsiai l√°togat√°s√°ra.

Az els√Ķsorban K√≠na √©s D√©l-Korea √°ltal a jap√°n militarizmus jelk√©p√©nek tekintett szent√©lybe toki√≥i t√∂rv√©nyhoz√°s k√©t h√°z√°nak tagjaib√≥l √°ll√≥ 146 f√Ķs csoport, k√∂zt√ľk Sindo Jositaka bel√ľgyminiszter l√°togatott el egy nappal azel√Ķtt, hogy Obama Toki√≥ban megkezdi a Jap√°n mellett m√©g K√≠n√°t, D√©l-Kore√°t √©s Malajzi√°t √©rint√Ķ nyolcnapos l√°togat√°s√°t.

H√©tf√Ķn Abe Sindz√≥ konzervat√≠v korm√°nyf√Ķ f√°t adom√°nyozott a kegyhelynek, ami K√≠na szerint Obama arcul csap√°sa, D√©l-Korea szerint sajn√°latos cselekedet volt. Abe decemberben l√°togat√°st tett a Jaszukuniban, √©s ezzel nemcsak orsz√°ga szomsz√©dait b√Ķsz√≠tette fel, hanem legszorosabb sz√∂vets√©gese, az Egyes√ľlt √Āllamok rosszall√°s√°t is kiv√°ltotta.

A 19. sz√°zadban Meidzsi cs√°sz√°r √°ltal emelt sint√≥ szent√©ly a jap√°n h√°bor√ļs halottaknak, k√∂zt√ľk 14 h√°bor√ļs b√Ľn√∂snek √°ll√≠t eml√©ket. Ez ut√≥bbi miatt D√©l-Korea √©s K√≠na hevesen ellenzi, hogy jap√°n politikusok ell√°togassanak oda, a vizitek pedig √°ltal√°ban komoly diplom√°ciai visz√°lyhoz vezetnek. A sint√≥ h√≠v√Ķk sz√°m√°ra kiemelked√Ķen fontos esem√©ny a szent√©ly √©venk√©nti k√©t megeml√©kez√©se, a tavaszi, illetve az √Ķszi.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 22. 11:55:41
Dokumentumfilmet forgatnak a jap√°n 731-es egys√©gr√Ķl K√≠n√°ban
Peking, 2014. febru√°r 24., h√©tf√Ķ (MTI) – A jap√°n cs√°sz√°ri hadsereg titkos biol√≥giai √©s vegyi hadvisel√©si alakulat√°r√≥l, a 731-es egys√©gr√Ķl sz√≥l√≥ dokumentumfilm forgat√°s√°ba kezdtek az √©szakkelet-k√≠nai Harpinban, amelynek k√ľls√Ķ ker√ľlet√©ben m√©g √°llnak az egykori komplexum √©p√ľletmaradv√°nyai.

A 731 c√≠met visel√Ķ, √∂tsz√∂r hatvan perces filmsorozat egykori szemtan√ļk √©s kutat√≥k sz√≥lalnak majd meg, emellett arch√≠v felv√©teleket is szerepeltetnek benne. A forgat√°s helysz√≠nei k√∂z√∂tt szerepel K√≠na mellett az Egyes√ľlt √Āllamok, Oroszorsz√°g √©s Jap√°n.

“Sohasem lehet k√°rp√≥tolni a k√≠nai embereket a megsz√°ll√≥ jap√°n hadsereg √°ltal okozott s√©relmek√©rt, a t√∂rt√©nelemre eml√©kezn√ľnk kell, a katasztr√≥f√°t sosem feledhetj√ľk” – mondta a 73 √©ves Li Feng-csin t√ļl√©l√Ķ a film terv√©nek bejelent√©se alkalm√°val.

A h√≠rhedt 731-es egys√©g a K√≠n√°ra √©s D√©lkelet-√Āzsi√°ra kiterjedt biol√≥giai hadvisel√©s jap√°n k√∂zpontja volt, egyesek szerint a vil√°g legnagyobb ilyen jelleg√Ľ k√≠s√©rleti b√°zisa. 1932-ben, Mandzs√ļria megsz√°ll√°s√°val egy id√Ķben hozt√°k l√©tre “j√°rv√°ny-megel√Ķz√©si √©s v√≠zell√°t√°si egys√©g” fed√Ķn√©vvel egy orvos t√°bornok vezet√©s√©vel. Gigantikus kutat√°si √©s fejleszt√©si komplexum√°t a Harpin melletti Pingfangban m√Ľk√∂dtett√©k. Hat n√©gyzetkilom√©teren ter√ľlt el √©s 150 √©p√ľlet √°llt rajta, k√∂r√ľlbel√ľl h√°romezren √©ltek benne, k√∂zt√ľk 300-500 orvos √©s kutat√≥.

Gy√°raiban bolhateny√©szeteket tartottak, bub√≥pestis-bakt√©riumok el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra alkalmas technol√≥gi√°kat alkalmaztak, a ter√ľlet√©n t√°rolt kont√©nerekben vegyi √©s biol√≥giai teny√©szanyagokat t√°roltak. A kutat√≥k k√≠s√©rleteik nagy r√©sz√©t √©l√Ķ embereken v√©gezt√©k. Nem ritk√°n altat√°s, √©rz√©stelen√≠t√©s n√©lk√ľl oper√°ltak, boncoltak. Feljegyz√©sek szerint f√Ķztek, centrifug√°ztak √©s m√©lyh√Ľt√∂ttek is embereket, de volt, hogy transzf√ļzi√≥val lovak vagy m√°s √°llatok v√©r√©t juttatt√°k √°ldozataikba.

A h√°bor√ļ alatt √∂sszesen t√∂bb ezer biol√≥giai √©s vegyi t√°mad√°st hajtottak v√©gre, √≠gy p√©ld√°ul Cs√∂csiang tartom√°nyban, Hunanban, Csiangszuban, Csilin, Kuangtung, J√ľnnan √©s Hejlungcsiang tartom√°nyokban. Az √°ldozatok sz√°m√°t t√∂bb sz√°zezerre teszik. A szennyezett ter√ľleteken sokan kegyetlen k√≠nok k√∂z√∂tt haltak meg.

Egy k√≠nai szerz√Ķ √°ltal tavaly a t√©m√°ban megjelentetett k√∂nyv szerint a 731-es egys√©g kutat√≥i t√∂bb mint 10 ezer emberen v√©geztek k√≠s√©rleteket. K√≠nai, szovjet, mongol √©s koreai polg√°ri szem√©lyek, hadifoglyok egyar√°nt voltak az √°ldozatok k√∂z√∂tt. A visszavonul√≥ jap√°n hadsereg v√©g√ľl felrobbantotta a b√°zist, amikor a Szovjetuni√≥ 1945-ben elfoglalta Harpint.
Miut√°n Jap√°n kapitul√°lt 1945 augusztus√°ban, Douglas MacArthur t√°bornok, a megsz√°ll√≥ er√Ķk amerikai f√Ķparancsnoka a biohadvisel√©s kutat√°si eredm√©nyeinek √°tad√°s√°√©rt cser√©ben garant√°lta a 731-es egys√©g tagjainak b√ľntetlens√©g√©t.
http://www.erdon....an/2488292

YouTube Videů


YouTube Videů
#2 | porcica - 2014. Šprilis 22. 17:59:10
Jó kis firmák ezek is! Akinek kicsi a szerszáma, az mindig hatalmas akar lenni, és a kegyetlenkedésben is élen jár. s_*_ezt

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.