Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Csak erõs idegzetüeknek, a "nemzeti oldal" húsvéti email csörtéje.


Kedves Eszter és többi Honfitársam...
nem egészen értem, hogy ez a sehonnan sehova nem vezetõ vitát meddig folytatjátok, s közben
NEM VÁLTOZIK SEMMI !!!
Egy gyengén megszervezett közösségben, amit néha Nemzetnek is lehet nevezni, csak akkor "viribülhetnek" az Ördögök
ha a NéP és annak "vezér ürü-jei" gyengén vannak felvértezve tudással és Önzetlenséggel.
Ha valaki Teremteni akar (!) akkor cselekszik... felkészül mindenre , még az ördögre is
sõt: ha Tiszták a szándékai, a Teremtõ Akarata szerint, akkor még cimborál is vele, hiszen reá is szüksége van...
Tudomásul kell venni, hogy Mi az Égig érõ fát szeretnénk felnevelni, ahhoz pedig jó minõségû humusz kell !!
A jó minõségû humusz-t pedig nem mûtrágya gyár készíti, mert az rák és egyéb betegségek elõállításához kell, hanem
jó minõségû férgek , kukacok készítik elõ.
Tehát az az ember aki nincs jóba a féreggel, hanem ki akarja zárni minden honnan, el akarja taposni, az az ember nem a Teremtõ
akarata szerint cselekszik, hanem az kukacokat helyettesítõ ármány-rák betegségének a helytartója....
Ha gyenge a Nemzet és annak vezéreinek képzelt, önjelölt vezetõi, akkor a jó minõségû humuszból a tányérunkba másznak a férgek,s õk osztják az igét, például ott a számítógép elõtt... (Egyébként minden a szoftveren múlik nem a dobozon) (A magyarnak viszont mindig a gyógyítás volt a feladata, ez esetben is, tehát vírus gyógyítás)

Tehát nem valaki ellen kell cselekedni, hanem valakiért és valakivel.
Itt mifelénk falun vannak gyenge emberek és vannak erõs emberek is. Ahhoz, hogy ez a közösség már 5000 éve mûködõ képes legyen a következõ nemzedék felé, ahhoz együtt kell mûködni mindenkivel. Olyan kompromisszumokat kell kötni, ami a közösséget elõbbre viszi. Erõssé teszi.
Az elõbbre jutásnak van két nagyon biztos és stabil módja, ami miatt mindig sikerül megoldani a helyzeteket:
Szeretet és az, hogy nem félünk.
Volt amikor beültették ide is a félelmet s csendes embereket minden vagyonuktól és életüktõl megfosztották. De végül még is Õk gyõztek! Akik elvettek és gyilkoltak, azoknak ma már semmijük sincs, ahhoz képest akiktõl ezt elvették.

Végül:
Ha valakinek a képe nem tetszik valami oknál fogva a másiknak, az kanyarodjon el és építsen olyan rendszert ahol annak a képére is szükség van, ott ahova való.
A valódi cselekvõ emberek mindig megtalálják az igazi és önzetlen szövetséget.
Most, hogy már az ország minden féle forma irányítási módot (hatalom megragadásával) kipróbált, és ez még mindig nem tetszik azoknak akik ezt kritizálják, mert "nem illen lovat akartam" azoknak ideje lenne letenni egy olyan megoldást is, amit mindenki akar. Van ilyen!
Úgy kezdõdik: Emberek együttléte Isten jelenvalóságát jelenti! (Lex Scitica, Varga T.)

Ha ezen a címlistán lévõk egyszer leülnének egy asztalhoz, s elgondolkodnának azon, hogy már évek, évtizedek óta eredménytelenül folytatják a sajátságos küzdelmüket és mégsem jutottak semmire, de ezen most változtatnának akkor lenne változás. (persze hallom móondja éppen mindenitek, hogy én pont akkor nem érek rá, tehát el sem megyek, utópia... bocs nem utópia, hanem aki ilyet mond az nem is akar változtatni, marad a sajátnak vélt dombján ürüt játszani)
elsõ lépés
Stratégiát készítenének, ki mit hol mikor kivel, fog elvégezni. Majd örömmel elmondják újra, hogy nekem sikerült, s egyre többen vállalnának velük feladatot csendben és stratégia mentén.
Nem baj ha tele lesznek a padsorok ügynökökkel, mert rájuk is szükség lesz majd a "fatermelésben" kinek kinek a maga tettei szerint.
Ez a Nemesedés.... erre vár a Nemzet.Ez lenne a Nemzet felemelkedésének a kezdete
ettõl még a hatalom ideiglenes birtokosai is megijednének... sõt rettegnének.
Talán egyedül vagyok ebben (is)?

szeretettel a
nyugati gyepürõlFrom: ggyula [mailto:ggyula@index.hu]
Csak epitsetek a tekintelyelvu kommunizmust ti gazemberek-- Eredeti üzenet --
Feladó: Fejér Szövetség
Jóember, hogy nekünk magyarázkodni kellene? Éppen neked, elõtted?!
Amit itt összehordtál rólunk az már a te igazolványod.
No, lehet leszállni a magas lóról!
Mi nem kérünk magyarázatot tõled, ember, ahogy a széltõl sem kérjük, hogy ne hozzon rossz szagot idõnként. Az élet már ilyen.
Csupán idõnként becsukjuk az ablakot.
Ferenc
ui: a szûrõ bõvítve egy újabb címmel (a takarítási munkát is csökkentettük eggyel)2014. április 21. 11:01 ggyula írta, :
Fejer Szovetseg:

Illene mar vegre magyarazatot adnotok, hogy mivel etetnek benneteket, milyen kommunista titkosszolgalati programot tamogattok, hogy oltarra emeltetek Patrubanescu-t, akirol Kolozsvaron elmondjak, hogy a Bukarestbol kitelepitett katonai felvezeto gyar gyartasi igazgatoja es kommunista parttitkara volt, amely Magyarorszagon keresztul lopkodta nyugatrol a technologiat, es a szovjet hadiiparnak szallitott. Ceausescu batyjat, aki ezt a programot Becsbol iranyitotta a Nagy Vezer kivegzesenek napjan Becsben a villajaban ismeretlen tettesek gondosan folakasztottak. A Kondukatort gyorsan eltakaritottak, hogy ne mondhassa el, kivel dolgozott a nyugaton es milyen szalak maradhatnak elvarratlanul. Kik vagytok ti, hogy ezt a szennyet orzitek a Magyarok Vilagszovetsegebe bujtatva es magyarok ellen hiszteriazva? Csoori aljassaga resze az, hogy ezt nem leplezte le, mert o is saros volt Aczel Gyorgy nyomdokaiban, es azzal, hogy Aczel szemelyes valasztottjat Antallt az szdsz-el anyakunkba ultette es amit csendben beszivarogtattak a ketharmadba. Igy harcolnak a "szelsoseg " ellen, ami nem mas, mint a titkosszolgalatoktol es egyeb deheroizalo titkos szervezetektol fuggetlenul szervezkedo magyarsag. Ami nekik maga az ordog. Az MVSZ 2000 tajan mar ebbe az iranyba mozdult el es a Nagy Szentetek ennek szetvereset vegezte el. Ez az aljassag rajtatok szarad, hasznos idiotakon.
A satani oltarotokra emelt Nagy Vezeretek az MVSZ-ben pontosan ugyanazokat a technikakat alkalmazza, mint parttitkar koraban. Velem szemben is ezt tette. Az olyan HASZNOS IDIOTAK miatt lehet meg ma is elnok a szervezetben, ahol a tagszervezetek jogait megszuntette hasznos idiotak segitsegevel, akiket a tagszervezetek kuldottei kizarasaval gyujtott maga kore. A felvidekiek kozul kizarolag olyanokkal dolgozott, akik megtalalhatok a csehszlovak belso elharitas listajan. Ti magyarorszagiak lehettek szuletett idiotak, de ezt ne varjatok el tolunk, mert ettol a pestistol megved minket az orszaghatar es a titkosszolgalatok, amelyek naponta rombolnak minket szelsoseges es rasszista programjaik szerint. De nektek ilyen treningben nincs reszetek, mert a kadarizmus mocskabol az ertelem utjan nem masztok ki, az tul kenyelmetlen lenne, meghat veretekben van a feluletesseg, amit kadarek deheroizalasa programozott beletek. Inkabb furodtok a sajat hulyesegetekben. Az hogy magyarsagaban tamadjatok az embereket, koztuk engem is, olyan cselekedet, amit mar csak letorolni lehet es amitol megved benneteket az anyaorszagi olajmaffias,avh utod erokszakrendszer. Mert az alkotmany nelkuli jelenlegi Magyarorszag rendorsege, birosagai es ugyeszsege allandoan folmentik a kommunista szenteteket, a tieteket is, es aki szamotokra kigyobuvolo mutatvanyai miatt kaprazatos. MIATTATOK keptelen a magyar tarsadalom EROS szervezetet felmutatni, mert szektarianusok vagytok, akik a magyar tarsadalom szetvereseben OROSZLAN reszt vallaltatok. Ezt mutathatjatok fol kadarista mellebeszelesetek eredmenyekent. A neve az egesznek anyaorszagi mocsar. Undorito az egesz. Osszefekudtok ezzel a magyarellenes rendszerrel es a magyarsag szetdarabolasanak vagytok a bajnokai, mikozben leszebb ertekeinket viszitek a mocsarba. Ti vagytok a nemzeti szinekbe burkolodzo es rejtozo szarkeverok. Egy kommunista gazember miatt kirekesztitek a magyarsag legertekesebb reszeit hataron innen es tul a nemzetkozi magyarellenes terror ujjongasa kozepette. Kik vagytok ti, hogy a teljes felvideki MVSZ tagsagot es a kuldotteinket is kirekesztettetek es meg pofaztok? SEMMI kozotok hozzank es a felvideki tagsaghoz. Az MVSZ alapszabalyt is megvaltoztattatok ugy, hogy szektarianus gyulekezetet hoztatok letre, ahonnan kizartatok a tagszervezetek kuldotteit, es ugy hogy a tagszervezetek megszuntek, vagyis 40 orszag magyarsaggyujto tagszervezetei porra lettek zuzva, amikor szazezrevel menekul a magyarsag ebbol az idegeneket ajnarozo illegitim allapotbol? Kinek dolgoztok es mi a beretek? A szekhaz eladasabol szarmazo penzbol akartok meghizni? Ez a judaspenz eleg?Igen olcson adjatok el magatokat ekkora arulasert cserebe.2014. április 21. 14:26 farkas csaba janos írta, :
Kedves mindenki.
Vonáról szóló hír egy jobbikos vezetõtõl ELSÕ KÉZBÕL származik, mivel nem járult hozzá , ez nélkül én nem adhatom ki a nevét. Szóval ennyit azokról akik azt hiszik hogy szarkavarás van és sokadik kézbõl jött infó . HA EGYSZER ELCSALTÁK A VÁLASZTÁSOKAT ( márpedig eddig mindegyiket), AKKOR NEM BESZÉLHETÜNK LEGITIMITÁSRÓL. Errõl a jobbik vezérkar is tud, mivel a doksik át lettek adva, õk pedig nemes egyszerûséggel bezárták a páncélba,Eszter ismeri a részleteket jobban. Szóval nem kell itt védeni sem Gaudit sem Morvait, mivel ismerik az anyagot!
Morvairól : 1992-ben az USA kormány megbízott részesítette dicséretben Szájert és Morvait, hogy milyen jól és milyen liberális szellemben írják a jelen idõszak törvényeit(1992), Morvai nem volt fidesz tag. 1994-ben az mszp belügyminiszter jelöltje volt úgy hogy nem volt mszp tag, majd a jobbik eu-s képviselõje úgy hogy Gaudival nem voltak jobbik tagok. Ez már nem is köpönyeg forgatás, hanem amerrõl a szél fúj arról fordítják.
Gaudival kapcsolatosan pedig Szeszák Gyulát kell kérdezni, mert õ legilletékesebb mind Gaudi személye, mint a nemzeti jogvédõ irodát illetõen.
Tettem eddig is amennyit a lehetõségeim engedik, itthon is és külföldön is, tehát nem csak itt a gép elõtt ülök s pötyögök.
Pár tény a munkásságomról:
Tikos földárverések csak zsidók számára http://magyarmegmaradas2.network.hu/blog/magyarorszag-magyarmegmaradas2-hirei/titkos-magyar-foldarverezesek-csak-zsidok-szamara-p-i , majd a Bábolnai föld mutyi feltárása és az oligarhákká nõtt atyafiak vagyonszerzésének sarok pontjainak feltárása . Feltalálókkal való beszélgetésem és az általam össze szedett anyagok ( nem csak találmányok s földügyek) és összefüggések feltárása két államtitkár elõtt, melynek hatására(pedig ez már csak a pont volt az „i”-n) Bencsik János, Ángyán lemondtak.
Képen vágtam a magyar kormányt itt a link:
http://ch-serverhosting.com/postaimre/print.php?type=N&item_id=3063
Nem csak a norvég kormányból két miniszterrel vagyok kapcsolatban, akiknek feltártam az itthoni problémákat s mely hatására meg is tették a lépéseiket ( elmaradt svéd, norvég,dán pénzügyi segítség és beruházás,illetve kötelességszegési eljárásindítását kezdeményezték a kormány ellen, szigorítani fogják a magyarországi eu-s pályázatok jobb átláthatóságát) amelyek hatására nem tömik tovább az oligarhák zsebeit. Szóval ennyit arról hogy csak itt pötyögök és nem csinálok semmit sem.
Az aki a jelen illegitim rendszert és azok képviselõit támogatja azok nincs helyén az eszük, akik pedig az igazságért s legitimségért harcolókat támadják, pedig akasztani valók, mert ezen kérdésekben nem lehet kompromisszumot kötni. .
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Én sem petíciók írására sem tüntetések szervezésére nem vagyok hajlandó, mert ez is csak elismeri s legitimizálja az amúgy is illegitimséget.

CsabaFrom: Eszter Fórizs [mailto:eforizs111@gmail.com]
Laci!
Te igen gyakran a rossz oldalon állsz, és még nagyon okosnak is hiszed magadat.
El sem olvasom már, amit írsz. Reménytelen vagy a fejlõdést illetõen.
Mindig megmagyarázod az erkölcsileg gyenge döntéseidet, és a magadból szentet fabrikálsz a szövegeddel.
Beszélni tudsz, de helyesen építeni, azt nem.
Nem az én hibám, ha nem sikerül valami, mert egyedül nem megy. Egyedül én nem tudom megvalósítani azt, amihez legalább 10 ember kéne. DE NINCS. Próbálok megtenni, amit tudok, legalább terjeszteni azt, amit fontosnak vélek a célból, hogy a magyarság magára találjon, megértse, mi folyik körülötte, és ESETLEG képes legyen a CSELEKVÉSRE. Nem a beszédre, Laci!
A pereidel meg sokat nem érsz el, nyilván az azért valamit számít. De mondd meg õszintén, érdemi változtatást hoztak-e?
Üdvözlettel: Eszter.2014. április 21. Gonda László írta, :
Milyen érdekes, "kedves" Kvacskay Károly, hogy pár hónapja egy "névtelen" Kovács István rám hivatkozott aki tanúsíthatja, hogy Patrubány Miklós beismerte, hogy a szeku tagja volt, pontosan egy perre, amit mind a mai napig nem nevezett meg, és mind a mai napig nem kaptam jegyzõkönyvet semi itt @-n, sem élõben. Azon azon a héten 3 per is volt és mindenben Te voltál a felperes!!! Mecsoda véletlenek. Te mind a mai napig nem reagáltál, pedig ellenségemnek tekintelek az óta, mert csak Te vagy aki pereled õt és csak Te vagy az ügyvédet férhetett volna a jegyzõkönyvekhez, a Miklóson és üv.-én kívûl..., ha akkor, kb. 2 héttel a tárgyalások után egyáltalán elkészült volna.

Amit itt írsz az igaz, de erre is már reagáltam, de Te ügyesen mindig kitérsz - kivéve a "Jud Süss" ügyet -, egy normális is becsületes bizonyítás elõl. Én is minden tárgyaláson német személyivel igazolom magamat, mert magyar útlevelem régen lejárt és okom van arra, hogy így küzdök azok ellen akik Titeket, akik itt össze-vissza ellenséget kerestek, fröcsögtök, gátlástalanul rágalmaztok fût-fát, amikor Titeket senki a közéletben számon nem tart, de világ- és nemzetmegváltó szövegekkel rohangáltok kivont karddal a szõnyeg alatt.
Akinek nem inge ne vegye magára ...

Személyes ellenségednek tekinted "k. K.K." Miklóst vagy ez a feladatod?! Most Geönczõl Gyulát és Esztert akik a legdurvább jelzõkkel illetik azokat, többek között engemet is, aki nekik egyáltalán nem, vagy bizonyítékok hiánbyában nem hisz... Geönczõl már életveszélyesen itt @-n engemet is megfenyegetet és olyan vádakkal illetett amikhez sem térben, sem idõben semmi, de semmi közöm nem volt! Ez a gyülölködõ embert, mint amilyenek Ti lettetek ez egyáltalán nem érdekel. Ha valamiben valót állítotok, mint a felvidéki MVSZ ügyét, az ember már azt is óvatosan kezeli.

Érdekes, hogy Kovács István a nekem is írt és rám hivatkozó @-je után aztán kétszer is megjelent a székházban és életveszélyesen megfenyegette Patrubány Miklóst több tanú jelenlétében, de semmilyen komolyabb vizsgálat nem indult ellene, pedig több nyugati MVSZ szervezet és elnökei nyilt leveleket írtak Ádernek is. Milyen érdekes, hogy Schweitzer nyug. fõrabbihoz elszalkadt Áder, de az MVSZ elnökét nyugodtan és nyiltan lehet fenyegetni. Milyen érdekes egy ilyen emberrel együtt harcolsz Patrubány Miklós és lényegében több tucat MVSZ tag meggyõzõdése ellen is, és nem látod, nem akarsz tudni arról amit én 2000. máj.26-27-rõl, Borbély és András Imre ismereteibõl még a 80s évek véágérõl és a 90s évek elejérl megtudtam, amiket személyesen megéltem, neked elmondtam anno, amikor még kedveletelek...

Patrubány nem tagadja, hogy román állampolgár és a román kommunista párt tagja volt. De volt már amikor Te azt terjesztetted és "névtelen" gyülölködõ harcos és azonos érveket használó társaid, hogy P.M. a szekú tagja volt. Legutbb K.I. erre és rám mint tanúra hivatkozott. Gyáva szar alakok vagytok, mert terjeszteni azt tudjátok, rám hivatkozni is, de BIZONYÍTÉK SEMMI! De a gyûlölködésben és rágalmazásban minden hamisságot felhasználtok.

Jelzõidet, megjegyeztem már rég óta! Tudom ki vagy ...! Lassú víz partot mos tipus vagyok és mindennek eljön az ideje, ahogyan azt a Jó Istenem rendeli.

Eszter, Te mit értél el most a választásokon, és az idióta módon "devizahiteleseknek" nevezett "vezetõk" akik annyi pártba próbáltak szerencsét, ahányan voltak?
Téged aztán nagyon könnyü félrevezetni, lépre csalni. Ez mesélte ezt, az mesélte ezt és ez hót ziher...

Vona Gábort kezdítek most ki!? Nagyon jól össze lehet rakni a mozaikokból, hogy ki mozgatja a szálakat... Vona és a Jobbik veszélyes lett a hatalomra.

SZÁNALMAS ÉS VÉRLÁZÍTÓ EGYSZERRE EZ A SOK KLOÁKA SZERÛ, BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜLI, HAZUG RÁGALAMZÁSI, LEJÁRATÁSI OKOSKODÁS.

JOBB(IK) JÖVÕT és akiknek még segít, keressék meg az elgurúlt gyógyszereiket...

Üdv a semleges olvasóknak!

Gonda László
Elküldve: 2014. április 21.
A magad nevében, Eszter! Nekünk nincs mit köszönnünk a hõzöngõknek.
Ferenc
ui: Micsoda gyülekezet?! Most pedig beállítom a szûrõnket. További jó levelezést!2014. április 20. 23:35 Eszter Fórizs írta, :
Meggyõztél, Karcsi, te inkább a tettek embere vagy, mint a szavaké. De mit ér a tett, ha nem tudunk róla?
Jó a film!
Gratulálok a munkádhoz, a türelmedhez, kitartásodhoz! Köszönjük szépen!
Eszter.2014. április 20. 23:20 karoly kvacskay írta, :

1.) Több pert is nyertem Patrubany ellen az utobbi hat év alatt:
- 2008.08.19-i elnökválasztás (jogszabály ellenes volt), törölték Patrubany megválatását.
(A következõ választások mind per alatt vannak, mert azok is jogtalanok)
- 2008.06.23-i felmondásom jogszbályellenes volt. Több mint négy millió foritot behajtott már a végrehajtó részemre.
- 2009.05.01.-i közgyûlési határozatok megsemmisítése
- 2009.12.xx.- i elnökségi határozatok megsemmisítése
Más perek amirõl konkrét tudomásom van:
- 2009.xx.xx. munkaügyi per Márton Zsuzsa (jogtalanúl távolították el) több mint egymilliót behajtott már a végrehajtó
- 2008.xx.xx. munkaügyi per Bíró József (jogtalanúl távolították el) több majdnem egymilliót behajtott már a végrehajtó
- 2010.xx.xx. munkaügyi per Ardelean Mária (jogtalanúl távolították el) több mint hárommilliót behajtott már a végrehajtó
- 2010.xx.xx. munkaügyi per dr. Medvigy Endre (jogtalanúl távolították el) több mint ötszázezret behajtott már a végrehajtó
- 2011.xx.xx. NAV tartozás több mint 14.000.000.- Ft.
- 2012.xx.xx. Háncs Kft. tartozás 17.000.000.- Ft.
- 2012.xx.xx. Terézváros Önkormányzata 9.000.000.- Ft.
Stb...

Hát ez elég sok négy év alatt! És a java csak most következik.

Üdv.
Karesz
Ahogy egy jól feltett kérdés koncentrált tudást hordoz magában, úgy egy 3. (ismeretlen) személytõl idézni aljasságot a szarkeverés magas-foka. Ez az õszinte és szerény véleményem. (inkább tennétek fel magatoknak jó kérdéseket mint például miért közelíti meg a száz esetet az MVSZ ellen indított perek száma amik többségükben meg is megbuknak)

Fogadjátok szeretettel a szellemi feltámadás kívánságomat a Fejér Szövetség honlapjáról kimásolva:

"Áradj belénk hát, óh örök igazság és szent szeretet!
Oldozd meg a bilincseket, amikkel törzs és vér leköt,
hogy szellem és ne hús tegyen magyarrá, s nõjünk ég felé,
testvér-népek közt, mint a fák, kiket mennybõl táplál a Nap"
Babits Mihály: Eucharisztia

http://fejerszovetseg.blogspot.hu/

Szeretettel,
Victor
---- "Fejér Szövetség" írta:
> Ajánlom, Lica, figyelmedbe, hogy ez már annyira kevés, mint egy marék lepke.
> Mert nem elég beszélni, beszélni, beszélni, de tenni, tenni és tenni
> kell!
>
> Mert minden más csak rohadt tetves porhintés! Fõként a kijelentõ
> mondatokban megrekedt szöveg. Az rettenetesen és tetvesen öl mindent.
> Mindent, ami nem csupán tehetetlen seggmeresztõ szöveg hétvégeken,
> ünnepeken (tök mindegy).
> Áldott Húsvétot mindenkinek, tökösöknek és töketleneknek is egyben - csak
> így, nyersen!
> Ferenc (az öreghegyi)
> ui: akinek nem inge, magára ne vegye, viszont akinek inge, vegye és
> viselje, vagy - ami sokkal nehezebb - az egykönyvét cserélje többkönyvre
> végre, akkor is, ha tudja, hogy én tévedek! Ugyanis én ezt másnak is és
> magamnak is megengedem, mikor cselekszem!
>
>
>
>

2014. április 19. 20:26 farkas csaba janos írta, :
>
> > Eszter, régi dilemma hogy csak fogható, zsarolható ember lehet vezetõ a
> > politikának nevezett trágya kupacban.
> >
> > Egy hozzám eljuttatott levél:
> >
> > Vona ugrik ha Patrubány Miklós csettint..
> >
> > Arra lettem ma figyelmes, hogy a XII. kerületi önkormányzat dolgozói a
> > folyósón nagyon ízesen nevetgélnek. Majd meghallottam, hogy a fõ téma a
> > Jobbik és a párt elnöke Vona Gábor volt. Ekkor kezdett igazán érdekelni a
> > beszélgetés. A választási eredményeket és a Jobbik párt önállóságát
> > tárgyalgatták a hivatalnokok.
> >
> > Az egyik beszélgetõ megjegyezte, hogy:
> >
> > „Vona Gábor nem önállóan cselekszik, õt a román titkosszolgálat valamivel
> > zsarolja. Vona azt tesz, amit kérnek tõle. Éspedig azt, amit a román
> > állampolgár Patrubány Miklós, a román titkosszolgálat Magyarországra tolt
> > bástyája, követel tõle. Néhány héttel ezelõtt Patrubány levelet írt Vona
> > Gábornak, melyben utasította Vonát, hogy mit kell Vonának tennie az egyik
> > Ferencvárosi Jobbik taggal kapcsolatban, akit az MVSZ-bõl Patrubány
> > menesztett. A levélre Vona habozás nélkül eleget tett Patrubány kérésének
> > és utasította a budapesti elnökséget, hogy tegyék azt, amit Patrubány kér.”
> >
> > Az önkormányzati alkalmazottaktól megtudhattam Patrubány levele és Vona
> > intézkedése bejárta egész Magyarország kormányát és több országos politikai
> > frakciót is. Így került a levél a XII. kerületi önkormányzathoz is.
> >
> > Az önkormányzati dolgozók Vona intézkedésére nagy megvetéssel reagáltak.
> > Azt mondták, hogy: „Hogy lehetséges, hogy Vonát egy román titkosszolga, aki
> > a román kommunista párt tagja volt, zsarolhatja? Elment az esze
> > Zázrivecznek?”
> >
> > Azt feszegették az önkormányzat dolgozói, hogy a nemzeti radikális
> > politikát terjesztõ Jobbik elnökét, a magyar nemzeti politikát hangoztató
> > Vona Gábort egy Bukarestben kiképzett, román senkiházi irányíthatja? A
> > román állampolgár Nicolae Stefan Patrubani mondja meg a párt elnökének Vona
> > Gábornak, hogy mit kell tennie a párton belül? „Hát ebbõl botrány lesz! Ha
> > a Jobbik tagsága errõl tudomást szerez, akkor szavazat nélkül marad a
> > radikálisnak nevezett Jobbik párt az biztos.” mondta az egyik önkormányzati
> > alkalmazott.

Hozzszlsok


#1 | lica - 2014. prilis 22. 20:20:36
Itt van még egy levél Gondától ahol nyíltan elismeri a bûnpártolását Benével s erre akarta rábírni azt aki ez ellen harcol.

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Gonda László <>
Elküldve: 2014. március 10. 21:31
Tárgy : Re: Patrubány Miklós az MVSZ elnöke a Román Kommunista Párt tagja volt (Bírósági jegyzõkönyv)

1. Azon a 2013.nov.21-i héten, "kedves" Kvacskai Károly, aki a K.L. (Fidesz) megbízatásának eleget téve ki akarja készíteni Patrubány Miklóst, 3 tárgyalás volt, 3 különbözõ perben, amelyeket több más mellett Te indítottad.
(Mond, te egy fogott ember vagy és ezért teljesíted ezt a hónaljszagú per õzönt?)
Mindennek a hátterét volt alkalmam megismerni és minhárom tágyaláson jelen voltam, az utolsón nem végig. Utána hármasban dr.Bene Gáborral leültünk veled, hogy meggyõzzünk mennyire rossz úton jársz. Persze csak semmi érdemlegeset nem mondtál... Értem én, hogy mire jelõltek téged, ezért kell az utolsó töltényedig üldözni akire ráállítottak. Nincs más választásod... Szánalmas!

2. Melyik napon folyt tárgyalási jegyzõkönyvre hivatkozol?

3. Miért nem mellékelted a jegyzõkönyvet most sem? Volt már ilyen megjegyzésed is 2012.júniusában: "A Jud Suss film levetítése ügyét a bíróság részletesen 3 évig vizsgálta:
(Olvasd el az ítéletet, a tanúvallomásokat, jegyzõkönyveket.)".
Persze hiába kértem a jegyzõkönyvet, akkor sem küldted. Most is és akkor is helyette kaptam Geönczõl Gyulától egy majdnem bekattant embertõl fenyegetõ üzentet. Ebben az ügyben szabályosan életveszélyesen megfenyegetett és megint olyasmivel vádolt, mint anno, amihez semmi, de semmi közöm!

4. A tárgyalás után röviddel egy hamis néven rám hivatkozva sokkal többre is hivatkozott az "ismeretlen" kör@ író. Arra, hogy én tanúsíthatom, aki jelen volt a tárgyaláson, hogy P.M. szekus ügynök volt, amit õ ott elismert, ami nem felel meg a valóságnak. A múlt héten is volt egy tárgyalás, amit Te idítottál, ahol "bájosan", mintha semmi nem történt volna, mintha én nem küldtem volna neked is azt a válasz üzenetet, mosolyogtál rám a bíróság folyosóján.. Akkor arra az @-re válaszolva kértelek, hogy hagyd már abba ezt a per özönt, mert az MVSZ-nek ártasz. Nem tetted, tehát ahogyan abban jelezetem az ellenségemnek tekintelek: hagyd abba a vigyorgást, ha talákozunk! Nem érdekel ki áll mögötted, de azt tudom, h az aki ezt az @-t szétküldte, lenne a legjobban meglepõdve ha megtudná.

5. Ha nem Svájcban éltél volna, hanem egy pár évig legalább a románok által megszállt magyar területeken, akkor tudhatnád hogyan döntötte el a román anyakönyvi hivatal hogyan írják a magyar neveket. A temesvári nagyapám neve Agátsy János volt, de 1919-20-ban begyûjtötték a magyar anyakönyvi kivonatokat, majd kapott egy Johann Agatsy névre szólót. A nagymamám, Bieber Hajnalka (még a német Ahnenpass-ában is így szerepel!), de az oláhok Aurorát csináltak belõle ... Még csak nem is a proli diktatúra idején, amikor a helyzet részben még rosszabb volt.

6. Szándékot és módszereid aljasak, alattomosak és visszataszítóak. Hagyd abba!

Gonda László
-- Eredeti üzenet --
Feladó: ggyula <>
Elküldve: 2014. március 11. 8:55
Tárgy : Re: Re: Patrubány Miklós az MVSZ elnöke a Román Kommunista Párt tagja volt (Bírósági jegyzõkönyv)

Amit a felvideki szervezettel muvelt ez a gazember az pontosan dokumentalva van.
Mindent belugyi urtasitasra csinalt.
A birosagokon pedig a birak az itelethirdetes elott cetlikre irva mindig megkapjak az utasitast kivulrol az elnoksegi titkarsagukon keresztul, hogy milyen iteletet kell hozni.
Lattuk. A birosagokat Horn Gyula szervezte, es a birak nincsenek atvilagitva egy III/III-as szervezet.
Innen kezdve a bekattant rendszerrol van szo, amit bekattant idiotak, mint Gonda vedelmez.
Patrubnescu zavaros kommunista multjat Kolozsvaron kell vizsgalni, nem Budapesten. Ott jelentek meg ezekrol a mindenhonnan kihullott kommunista csinovsnyikokrol ujsagcikkek.
Illetve elovenni Tokes Laszlot, aki ismeri a reszleteket.
Mivel ilyen allapotok uralkodnak es Gonda erkolcs csossze lepett elo es onbiraskodik, ne csodalkozzon, ha folrugom.
Jott volna a Felvidekre, ahol titkosszolgalati emberek vannak beepitve a magyar szervezetekre, vagy ult volna Mihajlovics Jozsef uzleteben,amikor bevertek a kirakatot, mert megszervezte a Magyar Foderalista Partot a Bugar ellenorizte arulo MKP=val szemben,
es aztan hetente harom ellenorzest kapott hatalmas buntetesekkel, hogy hagyja abba a partot.
A magam ugyeirol nem is irok, mit muveltek korulottem.
Na es ezt a sopredeket tamogatja Gonda es Patrubany Budapestrol, minket HATBA tamadva.
Dontse el mindenki, mit csinalna, amikor ilyen szervilis idiotak a hangadok.
Geonczeol Gyula
#2 | lica - 2014. prilis 22. 20:23:09
Több ez már mint holmi hazaárulás, ezek olyan ellenségévé váltak a nemzetnek amibõl vér nélkül nem igazán van kiút.
#3 | nyilasfergeteg - 2014. prilis 22. 21:10:57
lica !

Egy dologban tévedsz. Nem váltak ellenséggé. Mindig is azok voltak...

Igen, tisztítótûz nélkül nem fog menni.
#4 | postaimre - 2014. prilis 22. 21:17:51
Még jó, hogy idejében mindegyik kivillantja a foga fehérjét. Gonda, Bene, Patru..., most Boór is...Lica lassan két kéz nem is kell a számoláshoz, hogy a felépített "nemzeti ódal" ugyan tartalmaz-e még menteni való és menthetõ elemet.
#5 | lica - 2014. prilis 22. 21:27:07
Imre, hát ez az. Sajnos itt tartunk....még csak.
#6 | gabi - 2014. prilis 22. 22:22:23
Ez igen lehangoló és kétségbeejtõ. Megoldás? Van egyáltalán? Mindig lépéselõnyben vannak, mert láthatatlan kezek támogatják õket. Néha jobb nem tudni semmirõl, de ez már nem megy.
#7 | GERRY - 2014. prilis 23. 07:06:43
nicsak -nocsak... nagyon mosogatja mindegyik a szaros gatyákat... Ez a sok, szerencsétlen szerencselovag talán egyszer belerohad a saját kis pöcegödrébe és a világ, mint trágya hasznosíthatja... Néhány nap szállongó büz és az áldott természet mindent megemészt. Addig persze fuldokolhatunk a tömény és illatos sötétségben.

Egy biztos, ha a sors véletlenül az én életemben megengedi, hogy az igyazság nyomában meginduljon a magyarok tisztulása, minden további nélkül nyiszálnám el ezeknek a torkát. De már nem bízok benne, mert túl sok a szenny, mindent eltakar és kökeményre száradt az évek alatt.

"Véget ért a póker játszma
A lapok mind a földe estek
az asztal körül, ott hevernek
csendben a dermedt testek.
"
#8 | postaimre - 2014. prilis 23. 07:33:42
A képsorozat egyikén Tõke Péter "Leleplezõ"- ügynök van legelöl, mögötte pedig Halász fogja a fejét.

http://www.egipat...1dNVKLTnrQ

Letiltották az mvsz.hu címtartományt

A Magyarok Világszövetsége ezennel hozza tagjai, hívei és partnerei tudomására, hogy eddig számára ismeretlen okból letiltották teljes világhálós címtartományát, amelynek kiterjesztése mvsz.hu . Ezért egyetlen ilyen kiterjesztésû címre sem érkeznek meg levelek. Különösen érintettek a következõ címek: , , , .
A letiltásnak feltételezhetõen politikai okai vannak.

Gerry, olvasom az orosz oldalakat is. Ott sincs ám "rend", mert a titkosszolgálat ugyanúgy koordinálja az eseményeket, mint itt. Az biztos, hogy ezek a "fostalicska" szervezetek a sok bepalizott jó szándékú, de tudatlan támogatóval a feladatukat végzik.

Mondhatnám, hogy a "mi szégyenünk", hogy ezek még mindig élnek, de tudni kell, hogy azért lehetnek, mert létrehozóik, bábmestereik bújnak meg mögöttük. Ez engem sem nyugtat meg, viszont az szembetûnõ, hogy a "végsõ megoldás" tekintetében nem igazán merül fel tudati szinten sem a "beszéljük meg" kategória". Nincs kivel és nincs mirõl már.

Versedrõl meg ez jutott eszembe:

YouTube Vide
#9 | Detonator - 2014. prilis 23. 11:42:45
Mindenkinek !

Tegnap hosszabban írtam ide a téma kapcsán, de kitöröltem, azt hiszem túl önkitárulkozó volt. Ezt az admin kedvéért, ha lenne valami nyoma. A MVSZ.-nek Patrubány nem kis botrány révén lett az elnöke, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy egy Boross Péter volt az "ellenfele" ! A két személy fajsúlyának a különbsége a hátuk mögött álló, vagy onnan éppen kiálló szervezetek fajsúlyosságát jelzik . Tehát ha egy Boross Péter volt miniszterelnök veszít, egy "senkivel szemben", az elnöki posztért vívott harcban, ott azért kellett lenni némi erõnek Patrubány mögött. Személy szerint nem érdekelt, mert már akkor is gittegyletnek tartottam, hogy hány "nagyember" adta azóta a nevét az MVSZ jogi és politikai, társadalmi szemfényvesztéseihez az legyen az õ bajuk, ettõl még sem a MVSZ státusza nem változik, sem a megítélése, de az õ egyéni megítélésük sem, ha igen, az nem pozitív. Emlékezzünk rá, Orbán "betartott", ennyi volt a tõle telhetõ, tehát nem adott pénzt, amit a Boross vezette MVSZ megkapott volna. A tét mai napig, hogy "biztos kezekben" legyen az MVSZ, átmeneti ingadozások nélkül "tegye a dolgát", csinálja a semmit, foglaljon el egy pozíciót, ami helyébe ha egy valódi Magyarok Világszövetsége kerülne, az nagyon nagy baj lenne a jelenlegi "fõvállalkozó" számára.
Egy valódi magyar érdekeket szolgáló valódi szövetség az halálos veszedelem lenne, a jelenlegi helyett.
A Gondával a Kossuth téren volt"szerencsém" találkozni, nem is szerettem belé, úgy bukkant fel vezérré a semmibõl, hogy "öröm volt nézni". Ott is a "szép napok idején" a hõs honmentõk egymás kezébõl kapkodták a mikrofont, és ajánlgatták csodás önmagukat, a kordonon kívül bambuló tömegnek, akik között sokszor jártam, és igen lehangoló látvány testközelbõl látni és érezni, hogy ez bizony csak csõcselék, nagyon kevés kivételtõl eltekintve ! Zászlót lengetõ, ordítozó, piás csõcselék.
Nagyon sajnálom, de többszörös szemtanú vagyok. Azok nem voltak ott, akiknek kellett volna, és ma sincsenek, mert talán lehet, hogy nincsenek is, csak a mi képzeletünkben. Gonda azóta is "valaki". A kérdés az, ki fizeti a révészt ?
Fórizs Esztert legutoljára csak videón láttam, a "legkeresztyénebb" Árpi segítõjeként. Ehhez igazán nincs mit hozzá tennem már, viszont érthetõvé teszi az eddigi elõzményeket. Azért említsük meg Budaházy Gyurit is az MVSZ kapcsán, mert elég hosszú és göröngyös útja volt a hídlezárástól az MVSZ vezetõségi tagságáig, ami szintén feltételez egyet s mást.
A baj az, hogy a legkülönfélébb hálózatok szövevényébe belegabalyodott már mindenki, és ennek következtében akkor is elrántja a másikat, ha segíteni akar neki felállni. Csak egy példa, a Magyarok Szövetsége ! Hány vezetõje volt és van, hány felé szakadt, milyen érdemi tevékenységet képes folytatni, stb.? Hangzatos nevû gittegyletek hálózata teríti be Magyarországot, aki a tv híradókban léteznek mint tevékeny szervezetek, egyébként meg semmi ráhatásuk a történésekre, sõt a történések részeiként mint követendõ példát állítják õket. Patyomkin szervezetek egy Patyomkin államnak, hülyíteni a népet, aki elõbb-utóbb elhiszi, hogy jól él, miközben legfeljebb vegetál, meg hangzatos nagy népi mûmagyar performanszokat szervezni, lásd Kurultáj ! Mindenkor élére állni, aztán megfojtani, lásd a receptet a Cion Bölcseinek Jegyzõkönyvében.
Már annyiszor mondtam, az értelem nem eszköz, csak alapszükséglet, eszköz nélkül harcképtelen.
Sajnálom, ez van, kevesen vagyunk, a tömeg nincs, a tömeg csak elbutított egyedek csoportos magánya, amibõl nem lehet közösséget alakítani, mert mindenkor az "én" kerül a szem elé, az, hogy "mi", az ismeretlen érzelmileg és értelmileg egyaránt, még ha tagadják is.
Végezetül egy ókori bölcs mondás,: " A politika olyan mint a tûz, ha túl távol mész tõle megfázol, ha túl közel mész hozzá megéget."

Detonator

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.