Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megregulázzák a blogokat is


MĂ©g jĂł, hogy nem vagyok blog, mert akkor must nem dumálhatnĂ©k. Ugye tudjátok, hogy a törtĂ©net ám állhat meg itt, sem ott? Na jĂł, akkor várjuk az FSZB-t...Karácsonyra, ha elõbb nem Ă©rnek ide. Ăšjabb „terrorellenes” törvĂ©nyek Oroszországban

Több olyan törvĂ©nyt is elfogadott kedden az orosz parlament alsĂłháza, amelyek szigorĂ­tják a blogok feletti hatĂłsági ellenõrzĂ©st, illetve bĂĽntetõintĂ©zkedĂ©seket rendelnek el a „tömeges zavargásokban” rĂ©sztvevõk ellen. Ez utĂłbbi váddal több ellenzĂ©ki ellen is bĂĽntetõeljárás indult Oroszországban.
A duma által a „terrorellenes” törvĂ©nycsomag rĂ©szekĂ©nt, harmadik Ă©s vĂ©gsõ olvasásban elfogadott egyik jogszabály Ă©rtelmĂ©ben ugyanazok a kötelezettsĂ©gek vonatkoznak a jövõben a blogokra is, mint a mĂ©diára.

A törvĂ©ny elõírja, hogy minden blogger, akinek a honlapját háromezernĂ©l többen keresik fel naponta, köteles regisztráltatni magát a mĂ©diafelĂĽgyeletnĂ©l (Roszkomnadzor) Ă©s fĂ©l Ă©vig minden adatot köteles megõrizni – számolt be rĂłla a HĂ­radĂł.hu.

A bloggereknek, akik ezentúl kötelesek a nevüket is közzétenni a honlapon, ellenõrizniük kell az általuk közzétett információk hitelességét, és közölniük kell a látogatóik számára érvényes korhatárt.

A törvĂ©ny Ă©rtelmĂ©ben a Roszkomnadzornak – amely márciusban több, a Kremlt bĂ­rálĂł honlapot blokkolt össze kell állĂ­tania a legnĂ©pszerĂ»bb blogok listáját. Ez utĂłbbiaknak tĂ­z napon belĂĽl eleget kell tenniĂĽk az Ăşj kötelezettsĂ©geknek, ellenkezõ esetben akár 500 ezer rubeles (3,1 milliĂł forint) pĂ©nzbĂĽntetĂ©ssel is sĂşjthatják õket.

Egy kedden elfogadott másik jogszabály Ă©rtelmĂ©ben a duplájára – nĂ©gyrõl nyolc Ă©vre – nõ a tömeges rendzavarásban rĂ©szt vevõkre kiszabhatĂł legkisebb börtönbĂĽntetĂ©s. Több ellenzĂ©ki Ă­gy Szergej Udalcov, a Baloldali Front nevĂ» radikális szervezet vezetõje ellen is hasonlĂł váddal indĂ­tottak bĂĽntetõeljárást.

Öttõl tíz évig terjedõ elzárással, illetve akár 500 ezer rubeles pénzbüntetéssel sújtható továbbá a tömeges zavargások szervezésérõl tartott elõadásokon való részvétel.

Az új jogszabály kiterjeszti az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) hatásköreit is, megkönnyítve számára egyebek mellett a bûncselekmények vagy terrorcselekmények elkövetésének szándékával gyanúsított személyek motozását, illetve tárgyaik átvizsgálását.
Link

Hozzászólások


#1 | mester - 2014. április 23. 11:41:26
Regisztrálni fog, blogger bloggertalan...! s_*_kac
#2 | GERRY - 2014. április 23. 13:35:28
Imre, a neved nyilvános, az általad közzétett infok hitelesek a hozzászól'asokban pedig mindenki azt ír amit akar, nem vagy felelös, a korhatár: A szellemi nyomorékok ne jöjjenek a többi jöhet persze jó ha tud olvasni :)

...ja ös ez egy klub, nem pedig blog.
#3 | postaimre - 2014. április 23. 13:47:25
Gerry, tudod, hogy a fosbukot amíg nem csukják le egymillió évre, addig bármit meg lehet és kell is tenni! Ezek a "kedvcsináló" intézkedések nem ellenünk, hanem asok baromságot írogató zsidó és csatolt "médiumok" ellenében van. Egyébként is tojok az egészre, ahogy eddig is! Aki tudja, tegye jobban, vagy "demokratikusabban", vagy ..., vagy..., amúgy meg mindig "igazunk van" és isten is ellenünk, ha senki nincs velünk..., meg tarts a szádban a puskaport, mert addig nyújtsd a köteled, amíg hurokra nem akadsz...!

Most tippet adtál neki, mert nálunk a klubot is médiának fogják tekinteni, s ebben csak az a súlyos, hogy akkor kérek tõlük támogatást, no meg adásidõt és miegyebet...! Isten szeme minket bánt..., vagy legalábbis a gerendát már csak bele kellene bökni, mint Odüsszeusz a Küklopsznak!
#4 | postaimre - 2014. április 24. 19:24:12
Putyin itt meg azt mondja, hogy a net a titkosszolgálatok spec projektjének indult és ma is aszerint szolgál, fejlõdik. Picológus látta már? Ez már paranoja, de ha találkozunk, meg is mondom neki, hogy jól látja. Bár én csak laikus vagyok a témában, de hasonlók a tüneteim.
http://mignews.ru...20394.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.