Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Német cég képezte ki a Krímet elfoglaló orosz alakulatokat?


√Čvek √≥ta √©s nem csak a "n√©metek", hanem az FBI...√©s a t√∂bbi "civil nemzetbiztons√°gi" t√°rsas√°g k√©pzi √Ķket, √©s vica versa. K√∂z√∂s a "buli"..., de jobb ezt nem firtatni, mert kider√ľlhet, hogy az izraeli spep is benne van. Washingtonban eur√≥pai NATO-orsz√°gokat hib√°ztatnak az√©rt, mert az elm√ļlt √©vek sor√°n seg√≠tettek forradalmas√≠tani az orosz hader√Ķt, √©s k√ľl√∂n√∂sen a n√©met Rheinmetall c√©gre neheztelnek - √≠rta kedden a The Daily Beast amerikai h√≠rport√°l.

Az online lap szerint "a vil√°got sokkolta", hogy az orosz k√ľl√∂nleges egys√©gek fejlett technik√°val - modern fegyverekkel, kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂kkel √©s v√©d√Ķfelszerel√©ssel -, a t√Ķl√ľk megszokottn√°l drasztikusan magasabb szint√Ľ m√Ľveletekkel √©s magabiztosan l√©ptek fel a Kr√≠mben. Az intervenci√≥t az amerikai h√≠rszerz√Ķ szervek sem voltak k√©pesek el√Ķre jelezni. A washingtoni korm√°nyban √©s a kongresszusban egyar√°nt megpr√≥b√°lnak v√°laszt tal√°lni arra, hogy Moszkva mindehhez mennyi nyugati seg√≠ts√©get kapott.
A The Daily Beast arra h√≠vta fel a figyelmet, hogy a Rheinmetall technol√≥giai konszern hadiipari r√©szlege 2011-ben elnyert egy 140 milli√≥ doll√°ros, hogy a Nyizsnyij Novgorod t√©rs√©g√©ben fekv√Ķ Mulin√≥ban egy √©vi 30 ezer katona kik√©pz√©s√©re alkalmas szimul√°ci√≥s k√∂zpontot √©p√≠tsen ki, amelyet a Bundeswehr hasonl√≥ l√©tes√≠tm√©nye ut√°n modelleztek √©s amely a maga nem√©ben "a legmodernebb ilyen rendszer" lett volna a vil√°gon.

A k√∂zpontot az eredeti tervek szerint id√©n adt√°k volna √°t hivatalosan, √°m a c√©g Berlin nyom√°s√°ra - az ukrajnai orosz intervenci√≥ nyom√°n - felf√ľggesztette a beruh√°z√°st. A kivitelez√©sben a n√©met c√©g partnere az orosz √°llami tulajdonban l√©v√Ķ Oboronszervisz volt.

Amerikai hivatalos szem√©lyek szerint ugyanakkor a Rheinmetall m√°r √©vek √≥ta r√©szt vesz az orosz k√ľl√∂nleges alakulatok kik√©pz√©s√©ben. A c√©g m√©g akkor is v√©delmezte a projektet, amikor az orosz egys√©gek m√°r behatoltak a Kr√≠mbe. A Kongresszusi Kutat√°si K√∂zpont szerint a Rheinmetall a kik√©pz√Ķk√∂zpont fel√©p√≠t√©s√©ben annak az el√Ķfut√°r√°t l√°tta, hogy r√©szt vehet majd az orosz fegyveres er√Ķk felszerel√©s√©nek moderniz√°l√°sban.

Az amerikai h√≠rport√°l szerint amerikai illet√©kesek m√©rgesek √©s csal√≥dottak az orosz hadseregnek ny√ļjtott, konkr√©tan nehezen bizony√≠that√≥ n√©met seg√≠ts√©g miatt, mert √ļgy l√°tj√°k, hogy az orosz er√Ķk - k√ľl√∂n√∂sen a GRU, az orosz katonai h√≠rszerz√©s csapatai - jelent√Ķs fejl√Ķd√©sen mentek √°t a Gr√ļzia elleni 2008-as inv√°zi√≥ √≥ta. A GRU fels√©gjelz√©s n√©lk√ľli egys√©gei voltak azok, amelyek a f√©lsziget elcsatol√°s√°nak el√Ķj√°t√©kak√©nt megsz√°llt√°k a Kr√≠m strat√©giai pontjait.

A The Daily Beast r√°mutatott,hogy N√©metorsz√°g egyed√ľl 2013-ban 50 milli√°rd doll√°r √©rt√©kben export√°lt Oroszorsz√°gba √©s hogy n√©met munkahelyek t√≠z-, ha nem sz√°zezrei f√ľggnek az orosz kereskedelemt√Ķl. De m√°s NATO-orsz√°gok is igyekeztek zs√≠ros katonai szerz√Ķd√©seket k√∂tni Oroszorsz√°ggal, miut√°n Barack Obama eln√∂k bejelentette az amerikai-orosz kapcsolatok "√ļjraind√≠t√°s√°t". Amerikai t√∂rv√©nyhoz√≥k megpr√≥b√°lt√°k megakad√°lyozni a Mistral oszt√°ly√ļ francia helikopterhordoz√≥knak az orosz haditenger√©szetnek val√≥ elad√°s√°t. El√©gedetlens√©get sz√ľlt Washingtonban az olasz Lynx p√°nc√©lozott sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľvek elad√°sa is.

A keddi The New York Timesban megjelent katonai elemz√©s technikai √©rtelemben c√°folta John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszternek azt a kijelent√©s√©t, miszerint Oroszorsz√°g a Kr√≠m elcsatol√°sakor 19. sz√°zadi m√≥don viselkedett. A lap felh√≠vta a figyelmet arra, hogy az orosz hader√Ķ √ľgyesen alkalmazta a kibernetikai hadvisel√©st az energetikus t√°j√©koztat√°si kamp√°nnyal √©s a j√≥l k√©pzett k√ľl√∂nleges alakulatok bevet√©s√©vel kombin√°l√≥ 21. sz√°zadi katonai taktik√°t, hogy elragadja a Nyugat el√Ķl a kezdem√©nyez√©st.

"Jelent√Ķs v√°ltoz√°s ment v√©gbe az orosz sz√°razf√∂ldi er√Ķk probl√©mamegk√∂zel√≠t√©s√©ben. Ravaszul j√°tssz√°k ki a lapjaikat' - nyilatkozott James G. Stavridis nyugalmazott tengernagy, az eur√≥pai NATO-er√Ķk volt parancsnoka.

Stavridis szerint ugyanakkor az oroszok harcmodora, amely a k√ľl√∂nleges egys√©gek m√Ľveleteit nagyar√°ny√ļ, elrettent√Ķ csapat√∂sszevon√°sokkal biztos√≠tja, alapvet√Ķen olyan helyeken lehet sikeres, ahol nagy sz√°mban √©lnek a szimpatiz√°nsok.

"Az orosz hadsereg √°ltal bemutatott k√©pess√©gek nem csak a nagy t√©tre men√Ķ ukrajnai j√°tszma szempontj√°b√≥l fontosak, hanem azok hat√°ssal vannak Moldova, Gr√ļzia √©s a k√∂z√©p-√°zsiai orsz√°gok, de m√©g a NATO-tag k√∂z√©p-eur√≥pai orsz√°gok biztons√°g√°ra is" - √≠rta a The New York Times.

"(Az orosz taktika) az eg√©sz posztszovjet t√©rs√©gben alkalmazhat√≥" - jelentette Chris Donnelly, aki k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai √ľgyekben volt a NATO-f√Ķtitk√°r tan√°csad√≥ja.

Donelly szerint Gr√ļzia, Moldova, √Ėrm√©nyorsz√°g, Azerbajdzs√°n √©s a k√∂z√©p-√°zsiai k√∂zt√°rsas√°gok "nagyon sebezhet√Ķk".

"A balti √°llamok kev√©sb√© sebezhet√Ķk, de nagy nyom√°s nehezedik majd r√°juk, csak√ļgy, mint Lengyelorsz√°gra √©s K√∂z√©p-Eur√≥p√°ra" - tette hozz√°.

A lap szerint a Kr√≠mben √©s Kelet-Ukrajn√°ban alkalmazott orosz taktika mer√Ķben elt√©r a 2000-ben alkalmazott√≥l, amikor t√ľz√©rs√©ggel, l√©gicsap√°sokkal √©s f√∂ld-f√∂ld rak√©t√°kkal t√°madt√°k Groznijt, nem t√∂r√Ķdve azzal, hogy elker√ľlj√©k a j√°rul√©kos vesztes√©geket. Az√≥ta komoly figyelmet ford√≠totta gyors reag√°l√°s√ļ k√ľl√∂nleges egys√©gek, a l√©gideszant √©s a tenger√©szgyalogs√°g felfejleszt√©s√©re.

A Kr√≠mben el√©rt siker ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a f√Ķk√©nt m√©g mindig soroz√°sos orosz hadsereg √°ltal√°nos min√Ķs√©ge javult volna, vagy hogy az egyenrang√ļ ellenfele lehetne a legfejlettebb haditechnikai eszk√∂z√∂kkel felszerelt amerikai hader√Ķnek - √≠rta a The New York Times.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Fidel - 2014. Šprilis 23. 14:30:31
PLEASE!!!! Valaki mar vegre lenne szives letorolni a fold felszinerol ezt a magat amerikainak nevezo CIONISTA mocskot!!!!!?
#2 | Perje - 2014. Šprilis 23. 16:19:23
A Reinmet√°ll kik√©pz√©s√©hez beseg√≠tettek az √≥zdi koh√°szok, a Dr√°va menti vasm√Ľ dolgoz√≥i, valamint a recski sz√©nb√°ny√°szok t√ļl√©l√Ķ csapatai is. A vasm√Ľ kik√©pz√Ķit k√©s√Ķbb visszah√≠vta az √ľzem √ļj ukr√°n vezet√©se.

Az eg√©sz cikk b√Ľzlik a felt√©telez√©st√Ķl, az oroszokkal szembeni h√°bor√ļs f√©lelem fokoz√°s√°t√≥l. Ez most a m√≥di. Ki van adva feladatul a nemzetk√∂zi m√©di√°nak.
Gusztustalan √©s etik√°tlan, amikor egy a m√©dia √ļgy v√°dol meg valakit,valakiket, hogy a gyan√ļs√≠t√°s√°t k√©rd√©sk√©nt teszi fel. Bizony√°ra tudj√°k azt is, hogy Szaakasvilit a kialakult gr√ļz-orosz konfliktus√©rt h√°bor√ļs b√Ľn√∂snek akart√°k nyilv√°n√≠tani .
Nem is a kik√©pz√©s felvet√©se fontos ebben a cikkben, hanem az a sz√°nd√©k, hogy k√∂zben el√ľltess√©k az agyakban a gr√ļzok √©s krimiek elleni " orosz agresszi√≥t".

Kocsmai vereked√©sn√©l fordul el√Ķ, amikor a t√°mad√≥ azzal ront az √°ldozat√°ra, hogy " Te szidtad az any√°mat? Lehet, hogy az √°ldozat sosem szidott senkit, m√©gis a szemtan√ļk csak arra fognak eml√©kezni, hogy az √°ldozatot "any√°z√°s" miatt j√≥l elvert√©k.

Nekem h√°p√©s sz√°m√≠t√≥g√©pem van, de eddig m√©g senki sem k√©rdezte meg t√Ķlem, hogy az amcsik tan√≠tottak-e meg annak haszn√°lat√°ra.
#3 | Perje - 2014. Šprilis 23. 17:03:33
H√ļsv√©t h√©tf√Ķn 26 n√©met v√°rosban ezrek t√ľntettek az eur√≥pai b√©k√©rt, az ukr√°n konfliktus b√©k√©s rendez√©s√©√©rt, √©s sajt√≥ h√°bor√ļs retorik√°ja ellen, amelyben Oroszorsz√°got agresszornak ki√°ltj√°k ki. T√ľntettek t√∂bbek k√∂zt az ametrikai jegybank ellen is.s_*_gt
Ott m√°r gondolkodnak az emberek. N√°lunk a t√∂megek √©szre sem veszik,hogy egyoldal√ļan t√°j√©koztatj√°k √Ķket.
http://deutsche-w...notenbank/
#4 | Vizilo - 2014. Šprilis 23. 17:41:59
Libakat √∂sszel szamoljak ...!! Majd kider√ľl...)
#5 | Kedvesi - 2014. Šprilis 23. 18:15:53
http://www.napiga...ikk/10818/

Miket nem beszél ez a csunya Lavrov.

Lavrov a gr√ļziaihoz hasonl√≥ bevonul√°ssal fenyegeti Ukrajn√°t

Oroszorsz√°g meg fogja torolni, ha √°llampolg√°rait t√°mad√°s √©ri vagy vesz√©lybe ker√ľlnek √©rdekei Ukrajn√°ban - fenyeget√Ķz√∂tt szerd√°n Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter. Egy√ļttal azt √°ll√≠totta, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok √°ll a febru√°r √≥ta hatalmon l√©v√Ķ √ļj kijevi vezet√©s √©s a kelet-ukrajnai Moszkva-bar√°t er√Ķk k√∂z√∂tt kialakult konfliktus m√∂g√∂tt.


http://www.napiga...ikk/10847/

Szlovákiában is korlátozzák a földvásárlást

A helyi gazd√°kat √©s a legal√°bb h√°rom √©ve gazd√°lkod√≥kat el√Ķnyben r√©szes√≠ten√©, az Eur√≥pai Uni√≥n (EU) k√≠v√ľli k√ľlf√∂ldiek egy r√©sz√©t pedig kiz√°rn√° a term√Ķf√∂ldv√°s√°rl√°sb√≥l az a jogszab√°lytervezet, amelyet szerdai √ľl√©s√©n hagyott j√≥v√° a szlov√°k korm√°ny.
#6 | Vizilo - 2014. Šprilis 23. 19:54:17
Jo munkat vegzett a Nemet ceg b√ľszke lehet az Oroszokra ...!
#7 | Kedvesi - 2014. Šprilis 23. 20:00:42
http://nol.hu/kul...at-1458121

Gr√ļzia sors√°val fenyegetik Ukrajn√°t
#8 | Kedvesi - 2014. Šprilis 23. 21:21:13
http://betyarvila...t-folytat/

Martonyi h√°bor√ļs retorik√°t folytat

Martonyi kifejti, hogy Magyarorsz√°gnak (de ezzel egy√ľtt Eur√≥p√°nak is) a stabilit√°shoz sz√ľks√©ge van az orosz g√°zra. Voltak m√°r felvet√©sek arra, hogy a nyersanyagokat a vil√°g nyilv√°n√≠tsa k√∂zkincsekk√©, √©s abb√≥l egyform√°n r√©szes√ľljenek az orsz√°gok. √Čppen id√Ķben veti ezt fel a nyugat, miut√°n m√°r fel√©lt minden nyersanyagforr√°st a saj√°t ter√ľletein. B√°rmit hajland√≥ak kital√°lni, hogy nyersanyagokhoz jussanak, – √©s b√°rmibe hajland√≥ak lenn√©nek belemenni, ak√°r egy vil√°gh√°bor√ļba is beleprovok√°ln√°k Oroszorsz√°got, hogy megszerezhess√©k nyersanyagait. Martonyi mond√≥k√°ja m√°r pontosan ebbe a t√©mak√∂rbe illeszkedik. El√Ķk√©sz√≠ti a k√∂zv√©lem√©ny sz√°m√°ra, mi√©rt is kell Oroszorsz√°ggal h√°bor√ļzni. “Moszkva agressz√≠van terjeszkedik Eur√≥pa fel√©”, r√°ad√°sul “vesz√©lyezteti a b√©k√©s, demokratikus orsz√°gok stabilit√°s√°t”. Martonyi szerint ez el√©g jogalap arra, hogy csendes, vagy tev√Ķleges h√°bor√ļt folytasson a nyugat Moszkv√°val szemben. Mi magyarok nem, mi nem akarunk, mi kimaradunk mindenb√Ķl persze, csak √©s kiz√°r√≥lag az EU √©s a NATO k√∂telezetts√©geinknek tesz√ľnk eleget, de ezt Moszkv√°nak el kell n√©zni – gondolja Martonyi.

A nyugat technikai f√∂l√©nye nem egy√©rtelm√Ľ, emberanyaga pedig teljess√©ggel alkalmatlan egy komoly h√°bor√ļra. Martonyi √©s cionista band√°ja pont √ļgy j√°r, mint ahogy Hitler a h√°bor√ļ v√©g√©n, amikor a terepasztalon nem l√©tez√Ķ alakulatokat tologattak. A vil√°g √ļgy hiszi, a nyugat elegend√Ķ er√Ķvel rendelkezik egy nagy h√°bor√ļ megv√≠v√°s√°hoz. A meglepet√©sek csak akkor kezd√Ķdn√©nek, amikor meginduln√°nak a harcok, – de ez lenne a cionista hatalmasok utols√≥ meglepet√©se. Birodalmuk k√°rtyav√°rk√©nt d√Ķlne √∂ssze. Marad a fogatlan v√©n oroszl√°n fenyeget√Ķz√©se, – j√≥ messzir√Ķl, ahonnan m√©g nagy √©s er√Ķs oroszl√°nnak n√©z ki. Ennek ellen√©re kisz√°m√≠thatatlanok, mert nekik nem gond, ha feh√©r fiatalokkal irtatj√°k egym√°st √∂n√∂s cionista √©rdekek√©rt. Ha vesztenek, akkor is nyertek, – mert milli√≥ sz√°mra hullana a feh√©r ember. A k√©rd√©s m√°r csak egy; √Ķk t√ļl√©ln√©k-e a csal√≥dott √©s fell√°zadt feh√©r ember haragj√°t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.