Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Karaganov: már Putyin megdöntése a cél


Szergej Karaganov interj√ļt adott az √°llami Rosszijszkaja Gazeta napilapnak az ukrajnai v√°ls√°gr√≥l √©s k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl.

Karaganov szerint az Egyes√ľlt √Āllamok m√°r r√©g√≥ta Oroszorsz√°g feltart√≥ztat√°s√°n gondolkodik, legal√°bbis tavaly ny√°r √≥ta. Tavaly √Ķsszel vil√°goss√° v√°lt, hogy az USA Oroszorsz√°g-politik√°j√°ban fordulat k√∂vetkezett be. A szocsi olimpi√°t megel√Ķz√Ķen oroszellenes propagandakamp√°ny kezd√Ķd√∂tt. A Nyugat folytatta az expanzi√≥t Oroszorsz√°g befoly√°si √∂vezet√©ben.

Obama eln√∂knek nem Oroszorsz√°g feltart√≥ztat√°sa a legf√Ķbb c√©lja, √Ķ moderniz√°lni szeretn√© Amerik√°t √©s megoldalni m√©ly probl√©m√°it. „M√°s k√©rd√©s, hogy ez nem siker√ľl neki.” Az amerikai k√ľlpolitikai establishment tagjai azonban m√©g a ’90-es √©vek emberei, akik ahhoz szoktak hozz√°, hogy Oroszorsz√°g „t√©rden √°ll √©s kegyet k√©r.” Ezek az emberek azok, akik Obam√°t a kem√©ny oroszellenes politika fel√© l√∂kik.

Ennek a politik√°nak m√°r nemcsak Oroszorsz√°g feltart√≥ztat√°sa a c√©lja, hanem a rezsimv√°lt√°s el√Ķk√©sz√≠t√©se. „Bizonyos amerikai dokumentumokban ezek a szavak m√°r el√Ķfordulnak. M√°s k√©rd√©s, hogy ezek m√©g nem ker√ľltek ki a sajt√≥hoz.” – mondta Karaganov. A c√©l teh√°t Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k megd√∂nt√©se.

Az ukrajnai v√°ls√°g lehet√Ķs√©get teremtett Eur√≥pa sz√°m√°ra demonstr√°lni, hogy az eur√≥pai projekt m√©g √©l. Az USA c√©lja viszont eleve az volt, hogy v√°ls√°got provok√°ljon ki Ukrajn√°ban.

Jelenleg a v√°ls√°g kibontakoz√°s√°nak kezdet√©t l√°tjuk Karaganov szerint. A figyelem k√∂z√©ppontj√°ban Ukrajna √°ll, de a v√°ls√°gnak m√©lyebb gy√∂kerei vannak. A l√©nyeg abban van, hogy Oroszorsz√°g nem akar a Nyugat √°ltal felk√≠n√°lt j√°t√©kszab√°lyok szerint j√°tszani. Ez ugyanis egy „versaillesi politika b√°rsonykeszty√Ľben”, hasonl√≥ ahhoz, mint amit N√©metorsz√°ggal szemben folytattak az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ ut√°n. Akkor az eur√≥paiak moh√≥s√°gt√≥l √©s gy√Ľl√∂lett√Ķl vez√©relve megal√°z√≥ b√©k√©re k√©nyszer√≠tett√©k N√©metorsz√°got, s√ļlyos p√©nz√ľgyi felt√©teleket szabva ki r√°, megcsonk√≠tva ter√ľlet√©t, ezzel el√Ķk√©sz√≠tve a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļt.

Nemcsak Oroszorsz√°g nem akar a nyugati felt√©telek szerint j√°tszani. A vil√°g egyre ink√°bb vesz√≠t nyugatias jelleg√©b√Ķl. Karaganov szerint Oroszorsz√°g m√∂g√∂tt nagy orsz√°gok √°llnak, melyek az √Ķ gy√Ķzelm√©t k√≠v√°nj√°k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | VaLa - 2014. Šprilis 24. 12:27:00
Buktav√°ri lesz* s_*_bye
#2 | Gutai Zub - 2014. Šprilis 24. 13:12:47
"nyugati feltételek", és Oroszország?

N√©h√°ny nappal St√°lin hal√°la el√Ķtt, megjelent Moszkv√°ban Szt√°lin √∂szt√∂nz√©s√©re egy k√∂zlem√©ny a V√∂r√∂s Csillagban:
"A cionizmus elleni harcnak semmi k√∂ze az antiszemitizmushoz, a cionizmus az ellens√©ge a munk√°soszt√°lynak az eg√©sz vil√°gon, √ļgy a zsid√≥knak, mint a nem-zsid√≥knak"

N√©h√°ny napra r√°, 1953 m√°rcius 6-√°n, Szt√°lin meg is halt, sokak szerint a cionizmus nagyobb dics√Ķs√©g√©re.

Mert mi a fészkes fene a "világ nyugatias jellege" ha nem cionizmus?

Putyint se lehet antiszemit√°nak nevezni.
A mai orosz kérdés, és Putyin leváltása is szimplán az, hogy a cionizmus nem ismer más érdekeket, csak a cionizmusét.
Aki nem teljesen így látja: az ellenség, le kell váltani...
#3 | postaimre - 2014. Šprilis 24. 14:42:41
Ez vajon m√°r az ukr√°n polg√°rh√°bor√ļ?
Nincs kifog√°s: ez m√°r maga a h√°bor√ļ

Az ukr√°n bel√ľgyminiszt√©rium ir√°ny√≠t√°sa al√° tartoz√≥ k√ľl√∂nleges er√Ķk kiszor√≠tott√°k a fegyveres szakad√°rokat a Donyeck megye √©szaki r√©sz√©n l√©v√Ķ Szvjatohirszk v√°ros√°b√≥l - k√∂z√∂lte szerd√°n a t√°rca.
http://kitekinto....1kDxKLTnrQ

Harcok Donyeckben: visszaverték az orosz rohamot az ukrán deszantosok

Visszafoglalta az ukr√°n rend√Ķrs√©g a szakad√°rokt√≥l a Donyeck megye d√©li r√©sz√©n l√©v√Ķ Mariupol v√°rosh√°z√°j√°t - jelentette be cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Arszen Avakov ukr√°n bel√ľgyminiszter.
http://www.stop.h...k/1234421/

Putyin következményekkel fenyegette meg Kijevet a kelet-ukrajnai terrorellenes akció miatt

Az orosz √°llamf√Ķ azzal fenyegette meg a kijevi d√∂nt√©shoz√≥kat, hogy k√∂vetkezm√©nyei lesznek az "ukr√°n n√©p elleni akci√≥nak", √©s azok √©rinteni fogj√°k az orosz-ukr√°n √°llami kapcsolatokat is. Vlagyimir Putyin egy szentp√©terv√°ri sajt√≥f√≥rumon cs√ľt√∂rt√∂k√∂n komoly n√©pellenes b√Ľncselekm√©nynek nevezte a kelet-ukrajnai terrorellenes m√Ľveleteket.
http://www.hirado...cio-miatt/

Felkapaszkodn√°nak-e Orb√°n√©k egy √ļj Berlin–Moszkva-tengelyre?

Nem z√°rj√°k ki a magyar diplom√°cia ir√°nyvonal√°nak alak√≠t√≥i, hogy Eur√≥p√°ban √ļj "tengely" van kialakul√≥ban, amelynek egyik v√©g√©n az oroszok, a m√°sikon pedig a n√©metek √°llnak. Van, aki szerint „r√©m√°lom” lenne ez a forgat√≥k√∂nyv, a Fideszben viszont √°ll√≠t√≥lag √ļgy l√°tj√°k, „Putyin nyomul√°s√°t" √ļgysem lehet meg√°ll√≠tani.
http://hvg.hu/itt...l_Orba#rss

Harcba indulnak az amerikaiak-Ukrajn√°ban! (video)

Ma reggeli felv√©tel Artyemovszkb√≥l: amerikai zsoldosok indulnak Kramatorszkba √©s Szlavjanszkba, az “antiterrorista” harc jegy√©ben.
http://balrad.wor...ban-video/


Orosz gépek repkedtek Nyugat-Európa felett

Közben gyakorlatozó amerikai csapat érkezett Lengyelországba. Britek mellett hollandok és dánok is orosz bombázókat fordítottak vissza.
http://vs.hu/oros...medium=rss
#4 | keepfargo - 2014. Šprilis 24. 15:10:10
Egy j√≥ kis polg√°rh√°bor√ļt kell √©letreh√≠vni a jenkikn√©l (a felt√©telek adva vannak hozz√° - de lehet √ļjabbakat is teremteni ) √©s onnant√≥l kezdve, akinek kedve van, beseg√≠thet ott, ugyan√ļgy, ahogy most a jenkik beseg√≠tenek Ukrajn√°ban, ahol miattuk (na meg a zsizsikek miatt) alakult ki ugyanilyen helyzet.

V√©g√ľlis az USA ugyanolyan mesters√©ges √°llam, (csak nagyobb √©s rosszabb ), mint Ukrajna(volt) A term√©szetes √∂slak√≥kat a 60 milli√≥r√≥l kb. 800 ezerre reduk√°lt√°k (magyarul szinte teljesen kiirtott√°k), a t√∂bbi alkalom-sz√ľlte rabl√≥ volt √©s maradt. Azt√°n Afrik√°b√≥l toboroztak, nem √∂nk√©ntes, hanem √∂nk√©nyes m√≥dszerrel, olcs√≥ munkaer√∂t. Tov√°bb is van, mondjam m√©g? Nincs mi√©rt; tudjuk a folytat√°st is...
#5 | postaimre - 2014. Šprilis 24. 17:18:23
Ukrajn√°ban kit√∂rt a polg√°rh√°bor√ļ?

√Āltal√°nos mozg√≥s√≠t√°st rendeltek el a Kelet-Ukrajn√°ban kiki√°ltott Donyecki N√©pk√∂zt√°rsas√°gban, miut√°n az ukr√°n hadsereg visszafoglalta a szakad√°rokt√≥l a mariupoli k√∂z√©p√ľleteket, s megkezdte a Szlovjanszk v√°rosban √°ll√≠tott √ļttorlaszok elbont√°s√°t is. A harcoknak t√∂bb hal√°los √°ldozata van, Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k s√ļlyos b√Ľncselekm√©nynek nevezte a hadsereg bevet√©s√©t.
http://hvg.hu/vil...haboru#rss

Clinton minisztere földbe döngöli Putyint a Time 100-as listáján

Megjelentette az √©v legbefoly√°sosabb embereinek sz√°zas list√°j√°t az amerikai Time magazin. A dolog az√©rt √©rdekes, mert ebben a kiadv√°nyban minden szerepl√Ķr√Ķl egy hasonl√≥an befoly√°sos √©s ismert ember √≠rt v√©lem√©nyt, Vlagyimir Putyinr√≥l p√©ld√°ul a volt amerikai k√ľl√ľgyminiszter Madeleine Albright √≠r les√ļjt√≥ v√©lem√©nyt.
http://hvg.hu/vil...Ferenc#rss

Orosz hadgyakorlat kezd√Ķd√∂tt az ukr√°n hat√°r mellett

Hadgyakorlat kezd√Ķd√∂tt a D√©lkelet-Ukrajn√°val hat√°ros orosz r√©gi√≥kban, v√°laszul az ottani helyzet ki√©lez√Ķd√©s√©re - jelentette be Szergej Sojgu orosz v√©delmi miniszter cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.
http://www.hir24....r-mellett/
#6 | Kedvesi - 2014. Šprilis 24. 18:35:46
http://nol.hu/kul...en-1458293

Megjött az orosz válasz Donyeckre

Hadgyakorlat kezd√Ķd√∂tt a D√©lkelet-Ukrajn√°val hat√°ros orosz r√©gi√≥kban, v√°laszul az ottani helyzet ki√©lez√Ķd√©s√©re .

Az Ukrajn√°val hat√°ros r√©gi√≥kban Oroszorsz√°g D√©li √©s a Nyugati Katonai K√∂rzeteinek √∂sszfegyvernemi harc√°szati z√°szl√≥aljai kezdtek gyakorlatot. Szergej Sojgu nem ismertette azok l√©tsz√°m√°t, de arr√≥l besz√°molt, hogy adataik szerint "a d√©lkelet-ukrajnai b√©k√©s lakoss√°g ellen t√∂bb mint 11 ezer f√Ķs, automata fegyverekkel felszerelt ukr√°n csapatok veszek r√©szt".
Az ukr√°n biztons√°gi er√Ķk √∂t „terrorist√°t" √∂ltek meg cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a Donyeck megyei Szlovjanszkn√°l, az orsz√°g keleti r√©sz√©ben foly√≥ terrorellenes m√Ľvelet keret√©ben – k√∂z√∂lte az ukr√°n bel√ľgyminiszt√©rium. A sz√Ľkszav√ļ k√∂zlem√©ny szerint a hadsereg √©s a bel√ľgyminiszt√©rium al√° tartoz√≥ egys√©gek az illeg√°lis oroszbar√°t fegyveres csoportok h√°rom √ļtz√°r√°t semmis√≠tett√©k meg a v√°ros √©szakkeleti r√©sz√©n. A harcok k√∂zben a biztons√°gi er√Ķk egyik tagja megsebes√ľlt.
Helysz√≠ni jelent√©sek el√Ķz√Ķleg arr√≥l sz√°moltak be, hogy t√∂bb ir√°nyb√≥l p√°nc√©lozott harcj√°rm√Ľvek tartanak a v√°ros fel√©. Az AFP francia h√≠r√ľgyn√∂ks√©g helysz√≠nen tart√≥zkod√≥ fot√≥riportere √∂t harckocsit l√°tott, amelyek √©szak fel√Ķl t√∂rt√©k √°t az oroszbar√°t szakad√°rok egyik √ļttorlasz√°t.

http://nol.hu/kul...ru-1458321

Ukrajna: beavatkoz√°s vagy polg√°rh√°bor√ļ

Ukrajn√°t ma k√ľlf√∂ldi katonai beavatkoz√°s vagy polg√°rh√°bor√ļ, esetleg mindkett√Ķ egyszerre fenyegeti - v√©lekedett Milos Zeman cseh √°llamf√Ķ cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Pr√°g√°ban, amikor megnyitotta az Eur√≥pai Uni√≥ keleti partners√©gi programja elind√≠t√°s√°nak 5. √©vfordul√≥ja alkalm√°b√≥l megrendezett konferenci√°t.
"A Keleti Partners√©g nem felt√©tlen√ľl el√Ķk√©sz√≠t√©s az EU-tags√°gra, de mindenk√©ppen t√∂rekv√©s arra, hogy az EU-nak j√≥ szomsz√©dai legyenek, s azoknak pedig az EU legyen a j√≥ szomsz√©dja" - jelentette ki Zeman.
Az ukrajnai fejlem√©nyekre val√≥ tekintettel szerinte √©rdemes lenne megfontolni, mivel j√°rulhatnak hozz√° a partners√©gi program r√©sztvev√Ķi a konfliktus megold√°s√°hoz. √ögy v√©lte, hogy az egykori szovjet tagk√∂zt√°rsas√°gok k√∂zvet√≠thetnek a felek k√∂z√∂tt.
"A legrosszabb, amit tehet√ľnk, hogy t√©tlen√ľl n√©zz√ľk a k√∂zel√ľnkben kibontakoz√≥ konfliktust" - sz√∂gezte le a cseh √°llamf√Ķ. Hangs√ļlyozta: id√Ķben kell cselekedni, mert ha mindk√©t oldalon ezrek halnak meg, akkor m√°r k√©s√Ķ lesz.
A k√©tnapos tan√°cskoz√°s k√∂z√©ppontj√°ban a keleti partners√©gi program tov√°bbfejleszt√©se √°ll. Megker√ľlhetetlen t√©ma az id√Ķszer√Ľ ukrajnai helyzet is.

http://www.napiga...ikk/10973/

Az oroszok m√°r a g√°zcsap m√°jusi elz√°r√°s√°val riogatnak

Az oroszok m√°r a g√°zcsap m√°jusi elz√°r√°s√°val riogatnak

http://www.hidfo....ok-szamara

OROSZORSZ√ĀG BETILTJA A KETT√ēS √ĀLLAMPOLG√ĀRS√ĀGOT A POLITIKUSOK SZ√ĀM√ĀRA

Vlagyimir Putyin szerint "A politikusoknak nincs sz√ľks√©g√ľk kett√Ķs √°llampolg√°rs√°gra. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehets√©ges embereknek kett√Ķs √°llampolg√°rs√°got szerezni√ľk, hiszen akadhatnak olyan szitu√°ci√≥k az √©letben, amikor csal√°di, gyereknevel√©si, eg√©szs√©g√ľgyi vagy foglalkoztat√°sbeli okok miatt ez elker√ľlhetetlen. A politikusok sz√°m√°ra azonban ez nem sz√ľks√©ges. L√°ssuk be, egy √°llamnak v√©denie kell az √©rdekeit." - fejezte be az orosz eln√∂k az ITAR-TASS tud√≥s√≠t√≥j√°nak a gondolatmenetet.

B√Ķvebben...... tov√°bb
#7 | Vizilo - 2014. Šprilis 24. 19:54:19
Be kell vonulni ukrajnaba es eltavolitani a parazitakat..))

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.