Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szia!


Felejtsd el az Eurázsiai Uniót. A magyarok nem lesznek benne, az biztos. Másként lesz. Putyin dolga, hogy Ukrajnát lerendezze, de tovább nem mehet, mert akkor a vége hara-kiri lesz, amit saját kezével végez el. Ukrajna, és nem tovább, mert nagy véráldozat a vége, és teljes, vagyis totális orosz katonai vereség. Csak erõszakkal lehetne megoldani az Eurázsiai Uniót, de azt senki nem díjazza az égieknél, így nincs is betervezve, és nem is fog megtörténni. Már másként lesz, mint Atilla, és a tatárok idejében volt a tervben, bár igazából akkor sem jött össze egyiknek sem, az egységes Eurázsia, de terv az volt, csak a tatároknál már a Magyar király nem volt abban a játékban, így a tatárok hazamentek. Az Eurázsiai Unió egy zsákutca, az oroszoknak meg totális csõd lenne minden téren. Amúgy az USA-Európai Unió is zsákutca, de az USA-nak már nincs meg hozzá az ereje, hogy megcsinálja, sem gazdasági, sem katonai. A látszat, és a szöveg persze még meg van. Hullik széjjel az EU, amikor kell. Ha igen erõszakoskodik az USA az EU-val kapcsolatban, akkor elõbb széthullik az USA tagállamokra. Kereskedni meg lehet mindenkivel, ahogy akarnak, amíg annak is vége nem lesz. Az Orbán meg lényegében húzza az idõt, akár az oroszokkal, akár az EU-val, és jópofizik. Nem könnyû kettõ között lenni, és mindkettõ az Orbán seggébe rúg, ha nem csinálja, amit mondanak neki, de nem fogják leváltani.
Majd rájössz, ha most még nem világos. Ahogy nézem, az oldaladon, nagy a srácok közt az értetlenség. Fogalmuk nincs, mi is lesz. Szerencsére, még ötletük sincs.
Csicseri Orosz Imre

Hozzászólások


#21 | postaimre - 2014. április 26. 17:45:07
Csicseri, tegnap tegnap a tv-ben valamely csatornán éppen nógrádi zsidó-szakértõ nyekergett és pont azt ragozta szó szerint, amivel kezdted a leveled. Nem kéne annyi nógrágit hallgatnod! s_*_kukk
A zsidaja "retteg".

Szia!
Balu, ha nem tudsz magyarul, akkor tanulj meg. Leellenõriztem, és minden írásjel, minden szóköz a helyén van.
Az értelmezést neked kell megtenned. Nem magyarázom el, mert magyarul van.
Nem könnyen, de megtanultam magyarul. Ebben a rendszerben nem könnyû magyarul is tudni.
Tudod, ha valamit elkezdesz magyarázni, ott belenyúltál valami hülyeségbe, és neked kell rendbe tenni magad.
Ne fûzd hogy én mit értek és mit nem, nem te találod ki, hogy én mit értek egy szövegen, és mit nem értek, de ne adj olyat a számba, amit nem is mondtam, mert kinevetlek.
A zsidók csinálják így, és lehet nagyon megtanultad tõlük, ha magyar vagy. Ideje magyarként csinálni.
A vérségi kötelék a te sarad, amit hozzáteszel magadban az írásomhoz.
Találgatsz, de ezzel elárulod, hogy nem érted amit leírtam.
Persze, hogy nem beszélünk egy nyelven, ha nem is érted, mit írtam le.
Pont errõl beszéltem legelõször, hogy nyomjátok a hülyeséget, és még azt sem értitek, mit is írtok.
Kedvesi is ezt csinálja. Nem értette meg amit leírtam, de legalább õ egyszerre elutasítja, és elmondja, a saját verzióját, jobban mondva a csoport verzióját.
A gond, hogy ezt olvasom már a csapból is ezen az oldalon, és ez nem egyéni vélemény, hanem egy programozás eredménye. Imre jól dolgozott, nem hiába pszichológus. Valami ragadt rá.
Az nem gond, hogy van egy ilyen programod, csak az, hogy már ki kellene belõle lépni.
Önálló vélemény, ha lehetne, és nem egymás szajkózását, mert az unalmassá tesz benneteket. Az élet nem ilyen, és élnetek kellene végre.
Egy közösség nem azért közösség, mert mindenki mindent egyformán gondol, de ha gondolkodik, már az is gond egy magyarnál. Ilyen a birkák gyülekezete.
Ha olyanok vannak egy közösségben, ahol mindenki egyformán gondolkodik, ott birkák vannak, akármennyire is bégetnek. Ha meg igen hangos a bégetésük, akkor valami hiányuk van, ha meg még dühösek is, akkor éheznek, vagy szomjaznak, de nagyon a jó szóra. De amíg dühösek, addig nem hallják meg a jó szót, mert az maga a csend, a nyugalom.
Ne várd addig, hogy megérts valamit, amíg dühös vagy, és fõleg nem fogsz senkit megérteni, amíg másokat okolsz ami veled történik.
Nem csodálkozom, hogy nem értitek az írásaimat, és félre magyarázzátok, kitaláljátok, hogy az írásaim hülyeség.
Nem tudjátok, hogy semmi nem hülyeség, csak nem érted, mit is mondanak neked.
Csicseri Orosz Imre

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.