Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Welsz és a vádalku


Nagyon nem kell tal√°lgatni, mert el√©gg√© tiszta a k√©p. Valszeg titkosszolg√°lati fedett szem√©ly is volt, amellett, hogy kett√Ķs √°llampolg√°r. Igen, Izrael. M√°r kint lehet r√©g. A csal√°dja se semmi, ahogy hallottam, de itt van egy kis adal√©k a h√°tt√©rr√Ķl √©s a b√ļcs√ļr√≥l, mikor a rend√Ķr√∂kkel elment.


"Egyetem ut√°n az orsz√°g egyik legnagyobb tervez√Ķ int√©zet√©n√©l Dolgozott, k√©s√Ķbb m√Ľteremvezet√Ķ. H√°zgy√°ri panelek adapt√°l√°sa. A m.o-i sz√©tzil√°l√°skor a V√°llalat is erre a sorsra jutott. √ē a Vend√©gl√°t√≥n√°l lett m√Ľszaki vezet√Ķ. Ezen c√©gn√©l t√∂bb beoszt√°sa is volt. Ezut√°n j√∂tt a v√°lt√°s:

Nemzeti Utánpótlás-nevelési és

Sportszolgáltató Intézet

X.Y

Okl. építészmérnök

F√Ķm√©rn√∂k

Igazgatási központ

H 1146 Bp. Istv√°nmezei √ļt 3-5, tel: 36 1 472 419 stb.


X. Y

Okl.építészmérnök
M√Ľszaki igazgat√≥

MINISZTERELN√ĖKS√ČG

K√ĖZPONTI √úD√úL√ČSI √ČS OKTAT√ĀSI F√ēIGAZGAT√ďS√ĀG


T: 359-0155, 1133 Budapest

Fax: Pozsonyi √ļt 56


Lak√°sban tart√≥zkodtak el√©g hossz√ļ ideig. Az udvaron √Čdesapja nyak√°ba borult, zokogott √©s azt mondta, „b√ļcs√ļzni j√∂ttem” Feje felt√Ľn√Ķen v√∂r√∂s volt.

A többit a fantáziára bízom!!"

HozzŠszůlŠsok


#1 | Leandros - 2014. Šprilis 24. 19:41:46
Lesznek m√©g p√°ran a sorban kiket ki fognak menteni. Egy nap fogdmegeket kellesz kik√ľldeni mert a v√©ts√©g" nem maradhat b√ľntetlen!
#2 | postaimre - 2014. Šprilis 24. 19:50:46
Titkosszolgálatok, csalás, légitársaság РKi volt Welsz Tamás?

A tegnap elhunyt v√°llalkoz√≥ √©let√©ben az afrikai kapcsolatai j√°tszhatt√°k a f√Ķszerepet, de felt√Ľn√Ķen sok epiz√≥dot kaptak a titkosszolg√°latok is. De hogy j√∂n ide Simon G√°bor?

Welsz Tam√°sr√≥l a 2010-es v√°laszt√°si kamp√°ny idej√©n vajmi keveset lehetett tudni, √©s ut√°na m√©g j√≥ sok√°ig sehol nem is olvashattunk r√≥la. Tal√°n csak a Bamako Rally indul√≥inak a list√°j√°n, mivel Welsz √©vekig a rali karav√°nj√°hoz csatlakozva vitt ment√Ķaut√≥kat a r√°szorul√≥ afrikai orsz√°gokba a Charity March "misszi√≥j√°n" kereszt√ľl. Mert - mint √≠rja a honlapj√°n - seg√≠teni akart. Ez√©rt fektetett a dologba saj√°t idej√©b√Ķl √©rt√©kes munka√≥r√°kat.
"Jótékonykodás"

"Mag√°nemberk√©nt, k√≠v√°ncsis√°gb√≥l kezdtem √©rdekl√Ķdni Afrika ir√°nt √©s kezdetben els√Ķsorban az √ľzleti lehet√Ķs√©gek vonzottak. Meglep√Ķdve tapasztaltam, hogy m√°r az els√Ķ utam alkalm√°val mag√°val ragadott e var√°zslatos vil√°g; az emberek szeretete √©s kedvess√©ge. (...) Egy k√ľl√∂n kis magyar kol√≥nia alakult ki Nyugat-Afrik√°ban √©s az √©vek sor√°n mindenki megtal√°lta sz√°m√≠t√°sait a kontinens orsz√°gaiban, a legmagasabb √°llami vezet√Ķkkel √°lltunk, √°llunk k√∂zvetlen kapcsolatban. (...) Szinte egy id√Ķben kezdt√ľnk el bar√°taimmal gondolkodni azon, hogy mi az, amivel mi tudn√°nk seg√≠teni "honfit√°rsainkon". Egy ilyen egy√ľtt gondolkod√°s alkalm√°val sz√ľletett meg a Charity March gondolata. (...) Lelkesek √©s b√ľszk√©k vagyunk az √∂tlet√ľnkre √©s arra, hogy meg is tudjuk val√≥s√≠tani. (...) Ilyen egyszer√Ľ. Nincs m√∂g√∂tte m√°s, csup√°n seg√≠teni akar√°s. Sokan k√©rdezt√©k t√Ķlem: mi ebben az √ľzlet? Nincs. S√Ķt, nagyon sok p√©nz, id√Ķ √©s szervez√©s, mely a munkaid√Ķnkb√Ķl vesz el √©rt√©kes √≥r√°kat, napokat, heteket. Meg√©ri? √ēszint√©n hiszek benne!" - √≠rta a Charity Marchr√≥l √©s afrikai kapcsolatair√≥l Welsz.

A "v√°llalkoz√≥" √©let√©ben a Charity March mellett a 1,5 milli√≥s lakoss√°g√ļ, kokainkereskedelm√©r√Ķl √©s szeg√©nys√©g√©r√Ķl, tov√°bb√° korrupci√≥j√°r√≥l h√≠rhedt Bissau-Guinea j√°tszott f√Ķszerepet. Mint az Index cikksorozat√°b√≥l kider√ľl, Welsz t√∂bb mint 10 √©ve kezdett el Bissau-Guine√°ban √ľzletelni, mert „nagyon megtetszett a nyugat-afrikai r√©gi√≥ sz√©ps√©ge √©s az ottani emberek vil√°ga". T√≠z √©v alatt v√©g√ľl valamivel t√∂bb mint 30 aut√≥t vittek ki sz√©tsz√≥rva Bissau-Guine√°ba, Gambi√°ba, Maurit√°ni√°ba, Guine√°ba, Szeneg√°lba, a Z√∂ld-foki K√∂zt√°rsas√°gba √©s Maliba.

Forr√°s: charitymarch.com
Rend√Ķrs√©gi √ľgyek

Ez volt Welsz l√°that√≥ √©lete, a l√°thatatlant pedig k√∂r√∂z√©sek, elfogat√≥parancsok, rend√Ķrs√©gi elj√°r√°sok jellemezt√©k. Welszt k√∂r√∂zte a panamai √ľgy√©szs√©g, mert a v√°dirat szerint offshore c√©geket szedett ki hamis pap√≠rokkal magyarok al√≥l. Welszt az Interpol is k√∂r√∂zte, √©s az elm√ļlt √©vekben t√∂bben feljelentett√©k Magyarorsz√°gon is.

Welsz ugyanis hivatalos pap√≠rokkal √ľzletelt. Kihaszn√°lta, hogy a nyugat-afrikai Bissau-Guinea rettenetesen szeg√©ny orsz√°g, nincs k√∂zponti hatalom, hatalmas a korrupci√≥. Welsz Tam√°s a hvg.hu szerint eleinte ikres√≠tett rendsz√°mokkal foglalkozott, vagyis olyan egyedi azonos√≠t√≥kat hozott Magyarorsz√°gra, amelyek kint regisztr√°lva voltak. Welsz Tam√°s a rendsz√°mhoz pap√≠rokat is szerzett a regisztr√°ci√≥s ad√≥ √©s a v√°m megker√ľl√©s√©re, ezut√°n pedig okm√°nyokkal, civil, illetve diplomata-√ļtlevekkel kereskedett.
Politika, titkosszolg√°lat

√Čs itt kapcsol√≥dtak be a politikai szerepl√Ķk is a t√∂rt√©net√©be, √ļgymint az MSZP eln√∂k-helyettese, Simon G√°bor, aki ugyancsak t√Ķle vehetett iratokat, amellyel a hat√≥s√°gok √°ltal eddig meg nem nevezett ismer√Ķse sz√°ml√°t nyitott egy magyar bankban. Erre a sz√°ml√°ra k√©s√Ķbb t√∂bb t√≠zmilli√≥ forintot helyeztek el. De Welsznek nemcsak politikus bar√°tai voltak, felt√Ľn√Ķen sokszor emlegetnek titkosszolg√°lati ismer√Ķs√∂ket is vele kapcsolatban.

Egyik√ľk V√°g√≥ J√≥zsef, akivel a S√≥lyom l√©git√°rsas√°gban tal√°lkozott √∂ssze, t√Ķle vette meg a t√°rsas√°got, amir√Ķl az√≥ta sincs semmi h√≠r. V√°g√≥ J√≥zsef 1990 ut√°n a Nemzetbiztons√°gi Hivatal tisztjek√©nt a Ferihegyi Nemzetk√∂zi Rep√ľl√Ķt√©r v√©delm√©t l√°tta el, majd 2007-ben kinevezt√©k a Nemzeti K√∂zleked√©si Hat√≥s√°g l√©g√ľgyi igazgat√≥j√°v√°. Ebb√Ķl a poz√≠ci√≥b√≥l az izraeli g√©pek berep√ľl√©se miatt Honig P√©ter k√∂zleked√©si miniszter 2010. m√°rcius 24-√©n felf√ľggesztette, majd 2010. szeptember v√©g√©n k√∂z√∂s megegyez√©ssel t√°vozott a l√©g√ľgyi hat√≥s√°gt√≥l. Ezut√°n a Nemzeti Fejleszt√©si Miniszt√©rium biztons√°gi tan√°csad√≥jak√©nt dolgozott.

Titkosszolg√°kat emlegetnek tov√°bb√° annak kapcs√°n is, hogy Welsz sok√°ig zavartalanul m√Ľk√∂dhetett. Eszerint egyik ismer√Ķse a titkosszolg√°latnak dolgozott, √©s ez a titkosszolg√°lati kapcsolata √°rulhatta el a nyomoz√≥knak, hogy Simon √©s Welsz kapcsolatban √°ll egym√°ssal. Az Index szerint a f√Ķleg Gh√°n√°ban j√°ratos h√≠rszerz√Ķ t√°voli vid√©keken √≠g√©rt j√≥ p√©nz√©rt f√∂ldeket, k√°v√©√ľltetv√©nyeket k√∂zismert magyar nagyv√°llalkoz√≥knak, akik √°ll√≠t√≥lag fizettek is ez√©rt, de f√∂ldeket v√©g√ľl nem kaptak. Amikor a h√≠rszerz√Ķt emiatt felel√Ķss√©gre vont√°k, √Ķ √ļgy mentette ki mag√°t, hogy felnyomta Welsz √©s Simon √ľgylet√©t.
√Ėngyilkos lett?

Welsz afrikai kapcsolatai k√∂zben az elm√ļlt √©vekben megromlottak, √©s a panamai √ľgy miatt is volt mit√Ķl f√©lnie. Erre j√∂tt m√©g a Simon-√ľgy az elm√ļlt p√°r h√©tben. A Magyar Nemzet √ļgy tudja, Welsz az √∂ngyilkoss√°ga el√Ķtti napokban jelezte a Nemzeti Nyomoz√≥ Irod√°nak, hogy dokumentumokat szeretne √°tadni a rend√Ķrs√©gnek, felt√©telezhet√Ķen a Simon-√ľggyel √∂sszef√ľgg√©sben. Ezt az inform√°ci√≥t egyel√Ķre nem er√Ķs√≠tett√©k meg.

Az alig 41 √©ves Welsz Tam√°s a H√≠r24 inform√°ci√≥i szerint v√©g√ľl tegnap √∂ngyilkos lett, √©s erre m√°r k√©sz√ľlt egy ideje. „Uraim, bevettem valamit. Nem tudnak ellene semmit tenni" - ezt mondta Welsz Tam√°s, miel√Ķtt otthon√°ban √∂sszeesett. Welsz, amikor a rend√Ķraut√≥ba tett√©k, m√°r nem volt tudat√°n√°l. A budai ment√Ķ√°llom√°son cs√ľt√∂rt√∂k este azt mondt√°k a H√≠r24 H√≠rad√≥ st√°bj√°nak, hogy a f√©rfinak le√°llt a sz√≠ve, de m√°r nem tudt√°k √ļjra√©leszteni. Egyel√Ķre nem tudni, hogy pontosan mi miatt vetett v√©get az √©let√©nek.
Update: vagy mégsem?

A p√©nteken elk√©sz√ľlt el√Ķzetes szakv√©lem√©ny szerint kiz√°rhat√≥ az idegenkez√Ľs√©g, √©s val√≥sz√≠n√Ľs√≠ti, hogy term√©szetes hal√°lt halt Welsz Tam√°s, de a f√©rfi hal√°l√°nak pontos ok√°t a j√∂v√Ķ h√©t elej√©n √°llap√≠tj√°k meg az orvosszak√©rt√Ķk - √°ll√≠tja az mno.hu. √ćgy teh√°t m√©g t√∂bb a k√©rd√©s.
http://www.hir24....lsz-tamas/
#3 | postaimre - 2014. Šprilis 25. 08:54:20
Pinyónak a hulláját is vizslassátok már meg, vagy lehet, hogy összecseréltétek a wellszi bádogossal?


Minden vizsgálatot elvégeztek Welsz Tamás holttestén

Minden sz√ľks√©ges mint√°t levettek a toxikol√≥gusok Welsz Tam√°s holttest√©b√Ķl. A hat√≥s√°gok √≠r√°sban hozz√°j√°rultak a hamvaszt√°shoz.

A rend√Ķrs√©g v√°rhat√≥an a j√∂v√Ķ h√©ten adja ki csal√°dj√°nak Welsz Tam√°s holttest√©t - √≠rja a Blikk. A halotti anyak√∂nyvi kivonatot is akkor kapj√°k meg a hozz√°tartoz√≥k a lap szerint.
Welsz Tam√°s holtteste m√°r hal√°la napj√°n a SOTE patol√≥giai int√©zet√©be ker√ľlt, ott v√©gezt√©k a korbonctani szak√©rt√Ķi vizsg√°latokat. „A hat√≥s√°gok √©rtes√≠t√©se szerint az orvosok √∂nkez√Ľs√©get √°llap√≠tottak meg, bebizonyosodott, hogy idegen anyag okozott m√©rgez√©st, ez√©rt a testet tov√°bbi toxikol√≥giai vizsg√°latnak vetett√©k al√°” - olvashat√≥ a Blikk cikk√©ben.
http://vs.hu/mind...medium=rss
#4 | Detonator - 2014. Šprilis 25. 14:07:58
Kedves Mindenki !

Welsz, ha csak a fel√©t tette annak amit √≠rnak r√≥la, csak teljesen idi√≥ta gondolhatja azt, hogy ezt nem titkosszolg√°lati h√°tt√©rrel, seg√≠ts√©ggel, esetleg megb√≠z√°sb√≥l tette. Innen az √∂sszes t√∂bbi nem sz√°m√≠t ! Welsz hirtelen felesleges lett, lehet hogy t√∂bbek sz√°m√°ra is. A hal√°la vagy elt√ľn√©se t√∂rt√©neteinek mese szer√Ľ kavargat√°sa a parasztvak√≠t√°s r√©sze. A l√©nyeg, ne der√ľlj√∂n ki semmi az igazs√°gb√≥l, tal√°lgatni meg m√©g nem t√∂rv√©ny √°ltal tiltott cselekv√©s. Az ilyen, √©s ehhez hasonl√≥ "√©letek", ami el√©g sok van Magyarorsz√°gon, mind titkosszolg√°lati k√∂zrem√Ľk√∂d√©ssel leledzenek.
Fenti állításom ellen példájaként kérek egyetlen egy nevet, hogy ki az, aki munkából és munkával lett milliárdos ! Csak egyetlen egyet !
#5 | Perje - 2014. Šprilis 25. 20:25:54
Olvas a hat√≥s√°g is benn√ľnket. √Čppen 3 napja √≠rtam, hogy m√©g el sincs temetve a j√≥mad√°r. Erre itt az √©rtes√≠t√©s, hogy kiadj√°k a holttestet √©s hamvasztanak. M√°r a hamvaszt√°s t√©nye is gyan√ļs. Arr√≥l nem a hat√≥s√°gnak, hanem a csal√°dtagoknak kellene d√∂nteni. Azut√°n, hogy a megboldogultat a" saj√°t hallottjuknak" tekintett√©k. Ha nem az √Ķ dr√°ga hallottuk a hamvaszt√°sra v√°r√≥, akkor val√≥ban a hat√≥s√°g d√∂nt a temet√©s m√≥dj√°r√≥l.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.